עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ראיתי לפני כמה חודשים לוח אם יפה עם פיירוויר מובנה ועוד דברים, אני צריך לבדוק איזה לוח אם זה, ואני אבדוק את הסקירות על הלוחוות אם כאן. למישהו יש המלצה על לוח אם טוב לגיימר ? (אני רוצה לעשות איתו עוד דברים כמו להעביר סרטים בפיירוויר, לא זוכר עוד מה. אני אבדוק לוחות ואני אראה מה אני רוצה חוץ מגיימינג, אבל בינתיים למישהו יש המלצה?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by may1977,

שלום לכולם! אני מחפש זיכרונות SDRAM 256-512......ניסיתי בחנויות שאתם מפרסמים בהשוואות המחירים-אבל נאמר לי שאין להם כאלה...?! איפה אני יכול למצוא כאלה? גם אם זה יד שניה! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  3. Started by oren22,

שלום לכם אני מקווה שיש מישהו שיוכל לתת לי פתרון יצירתי לבעייה הבאה: יש לי לוח של Gigabyte מדגם GA-7N400 Pro2, כשהעדכון שלו הוא F1. הורדתי מהאתר של החברה את עדכונים F2,F3,F4. את F2 הוא התקין, כשניסיתי את F4 הוא איתחל, ומת. מת=נדלק וזהו. לא מגיע אפילו לתפריט הראשוני של סריקת זכרון, כלום. המסך נשאר כבוי (המתנה..). השתמשתי בתוכנה BIOS@ של Gigabyte בבקשה, מי שמבין... אני אובד עצות. תודה מראש, אורן.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by nahonh,

איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר ואיך הוא יחסית למתחרים(asus,abit...) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=4558

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. אוקיי הדגם שאני מעוניין לקנות הוא : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 למי שלא מכיר ורוצה לקרוא את המאפיינים שלו הנה הקישור לאתר החברה (הקישור הוא מיידית לדגם שעליו אני מדבר) פשוט תעשו פאסט באקספלורר ותיכנסו (לאלה שנתקלים..) http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400%20Pro.htm תנו תגובות וכו' .....

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by SUBX2,

ECS (Elitegroup) P4VXASD ציפסט של VIA מצאתי את הקישור הזה הזה לא הורדתי והוא לא עובד ב XP למישהוא יש קישור ל DRIVER טוב שיעבוד [ftp=ftp://http://www.driverscollection.com/?file_id=3070]http://www.driverscollection.com/?file_id=3070[/ftp]תודה לעוזרים...............................

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by liorcomp,

איזו חברת זיכרונות היא הטובה ביותר? לפי דעתכם ??? ליאור

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום מישהו יכול להגיד לי בבקשה כמה עולה הלוח הזה http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by Moo,

ב TESK MANAGER ה CPU הוא 100 אחוז כשאני מריץ תוכנה והמחשב איטי בטירוף זה בעיה בחומרה ? הכל היה בסדר עד לפני שבוע בערך

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by nottheguy,

השאלה העיקרית היא האם הזכרונות מתאימים או כדאי/עדיף לשנות, ואיזה מארז כדאי? AMD Athlon XP 2500+ barton 550 nis (כולל מאורר ללא שאיפה לא.ק) Chaintech 7NJS Ultra Zenit 790 nis DDR 400 512MB Kingston 590 nis שימו לב לפיצ'רים של הלוח אם הזה! והבאנדל חלום! תודה רבה למגיבים ומגיבות.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  11. Started by zazaza,

מה לדעתכם הלוח שהכי משתלם לקנות עכשיו ל - INTEL P 2.4C בעזור ה - 600 שקל והאם שווה להשקיע פחות\יותר בלוח אם? P.S אם אני לא מתכנן OC

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. Started by oleg,

אני מתלבט בין ABIT NF7-M מול Leadtek K7NCR18G-Pro שניהם משולבי כ.מסך ושניהם אותו מחיר. 1. מי יודע מה ההבדלים? איזה עדיף יותר? (זה לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג) 2. איזה זיכרונות עדיף איתם? ( שמעתי שיש איזו בעיית תאימות עם twinmos או geil...????) ??? זה דיי דחוף...... נ.ב. זה לבארטון 2500+

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by stingeR-,

יש לי לוח P3 של MSI MS-6156 שמבוסס INTEL 440BX CHIPSET ולא ציפ של VIA כמו שיש באתר של MSI ואני חייב דריבר בשבילו אבל לא יודע איזה לקחת ומה לחפש , אז בבקשה תנו לי לינק לדריבר מתאים לציפסט שלו תודה מראש stingeR

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by RoyShefy,

אני אצל חבר שיש לו SDRAM עכשיו והוא רוצה לדעת את ההבדל בין זה לDDR הוא לא יודע כם לשדרג... יש לו P4-1.8 R9500PRO 768 SDRAM והוא מקבל ציונים נמוכים בבאנצ'מארק ומישחקים עובדים לו איטי...

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by Anas-Nanas,

היי... אני רוצה להחליף את ה Motherboard ואת הזיכרון... אז כהה אני מעוניין להחליף ללוח הזה: ASUS P4C800-E DLX INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA100 ATX FORM FACTOR 1xAGP (PRO/8X)/5xPCI/1xWIFI/4xDDR W/SATA,RAID,1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL CELERON, PENTIUM 4 - 400/533/800MHZ) את הלוח הזה אני יכול להשיג ב-965 שקל...וישלי התלבטות אולי כדאי לי בכלל לקחת את הגירא הפחות מאובזרת של אותו הלוח הלא היא: ASUS P4C800 DLX INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA100 ATX FORM FACTOR 1xAGP(PRO/8X)/5xPCI/4xDDR W/RAID,1394,USB 2.0 & AUDIO (CPU TYPE:INTEL CELERON, PENTIUM 4 - 400/533/800MHZ) שאותה אני יכול להשיג ב 780 שקל... השאלה היא האם אני באמת צריך את מה שהלוח המשופר נותן ואם באמת כדאי…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by אוריפ,

יש לי כרגע זכרונות מסוג 2100 768 MB עם מעבד 2.4A ולוח ASUS P4S533-MX. רציתי לשדרג את הזכרונות למהירים יותר במסגרת תקציב של כמה מאות שקלים (300-4000). אני צריך לפחות 512 MB. תודה!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by yossi051,

אנשים אני צריך עזרה מהירה ביותר... עד שהחלטתי ללכת לקנות את הלוח של ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD גיליתי שפנדה סגורים ליומיים.... וב KSP לא מוכרים את הדגם הזה אלה רק את ABIT NF7-S עכשיו מה שאני רוצה לדעת... איזה לוח יותר טוב? מה ההבדלים ביניהם..? והאם יש ללוח הזה ABIT NF7-S גירסה 2.0 כי הזונות האלה אומרים בקי אס פי... שהם לא אומרים איזה גירסה אתה מקבל עד שהלוח לא אצלך...ואתה כבר תבדוק.. תודה חולה עליכם יוסי

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  18. http://www.bit-tech.net/review/269 אז מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. האם כיום עדיין צריך להתקין את הVia 4-in-1 במחשבים עם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של וויה, כאשר המחשב מעודכן בכל העדכונים האחרונים?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by Wile E Coyote,

ברשותי שלושה מחשבים בבית. אחד מהם (זה שאני אדבר עליו) פנטיום 2, 350 מגה הרץ, 32 מגה זיכרון, נפח דיסק 4 ג'יגה. המחשב פועל ממש לאט (או יותר נכון "חושב הרבה מדיי"), ואין כמעט אפשרות לבצע שתי פעולות ביחד, אחרת זה ייקח הרבה זמן. עד כמה שהבנתי, כדי לשפר את ביצועיו הכי עדיף להוסיף לו זיכרון. * רק להבהיר: שידרוג או קניית מחשב חדש לא באה בחשבון פה, וכמו כן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדיי בשיפורו משיקולים אישיים. שאלותיי הן: 1. מהי כמות המינימום של זיכרון שעליי להחזיק במחשב כזה כדי שייפעל נורמלי? 2. האם עדיף לרכוש זיכרון חדש (להחליף את ה-32), או האם עדיף להוסיף לו בסלוטים הנותרים? * עד כמה שהבנתי, ה-32 יאט את פעולות הזכרון החדש אם אוסיף. 3. אחרי שיפור זיכרון, האם יש מה לדבר על ה…

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by kidO,

אוקי אז ככה קוראים לי עידן ואני חדש בפורם אז שלום לכולם אני צריך להחליף מחשב ויש לי כמה שאלות בקשר לintel ו AMD קודם כל מי יותר טוב? למי צפוי עתיד טוב יותר ? (הכוונה בשדרוג) האם כדי לחכות לדגם חדש יותר ? ואם כן כמה זמן ??? איזה דגם הכי טוב יש כיום לאינטל ? איזה דגם הכי טוב יש כיום לAMD ? ובמילה אחת מה כדי לקנות ומתי ???? ובקיצור תסבירו לי הכול תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by papa duck,

שלום אנשים אני רוצה לדעת - קניתי מחשב נייד סנטרינו 1.40 גיגה לאיזה מהירות שעון של אינטל הוא מקביל - ל-1.8, 2.4 - מה? חיפשתי באתר של אינטל הם משווים סנטרינו 1.7 לאינטל 2.6B (או שלא הבנתי נכון....) יש אתר שמשווה ביצועים?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  23. מה זה בכלל CPU INTERFACE ?!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Gnome,

שלום, במפרט שאני רוצה לקנות יש אתה הלוח ABIT IC7. אבל נזכרתי שיש איתו בעיה בקול :-\, ראיתי את זה בכל מני מקומות. בכל מקרה הרצתי חיפוש ומצאתי על זה עוד חומר מדיונים שהיו בעבר. עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני מפחד לקנות את הלוח הזה (כי ויתרתי על ה AUDIGY 2 מהסיבה שהשימוש בו יעשה רק בעתיד ואין בו צורך עכשיו), ואז אני אתקל בבעיות בקול. וזה דבר שאני ממש לא רוצה. לא בעיות בשמיעה ולא בעיות במיקרופון. :-\ אז אני אשמח אם תגידו לי מה כדאי לעשות. אם לקנות אותו או לא לקנות אותו. אשמח גם אם תגידו לי איזה לוחות אם אני אוכל לרכוש במחיר דומה עם ביצועים דומים (המחשב נועד לעריכת ווידאו, אם יש צורך אז אני אכתוב את המפרט). ומה עם ה ASUS P4P800 DELUXE? אני יודע שהוא טוב אבל הבעיה הי…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה אודה לו מאוד יש לציין שכרגע יש לי פנטיום 4 2.4 533 לוח אינטל סילבר כרטיס מסך ATI 9700 PRO זיכרון 512 MB קינגסטון SB LIVE 5.1 ואם יש טעם לשדרג את המחשב ל פנטיום 2.4 באס 800 HT

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים