מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לוח למטרות אוברקלוקינג למעבד AMD שיחליף את הלוח אם הספציפי שלי שהוא על הפנים (מיפרט בחתימה). חשוב לי רק שיהיה טוב למטרות אוברקלוקינג סביר לא משו מקצועני אבל במידה וארצה לעשות אוברקלוק שהוא יתן לי תוצאות סבירות ולא כמו עכשיו שהלוח שלי לא מחזיק אוברקלוק פשוט אפילו ושיהיה בו 4 חריצי זכרון. ועוד שאלה איך ASUS M3A78-EMH HDMI ב-OC?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם מעבד סמפרון הוא מעבד מקביל פחות או יותר למעבדי דורון או סלרון ודבר נוסף מעבד sempron יכול להריץ סרטי divx עם רוזולוציה גבוהה וקצבי נתונים גבוהים ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לוח אם מסוגAW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E ורציתי לדעת האם קיים לי שם את החיבור הנ"ל ובנוסף רציתי לדעת מה המהירות של העברת הנתונים של חיבור זה מידע על הלוח אם שלי ניתן לימצוא כאן: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס אינטל בתקציב בינוני-נמוך (עד 6000 שקל) ואני צריך קצת סדר במעבדים. ראיתי שבגדול יש 4 סוגי מעבדים: P4-M רגיל, סנטרינו, דותן ו CELERON-M. מה בעצם ההבדלים ביניהם ? את הסנטרינו והדותן ראיתי רק במהירויות נמוכות של 1.3-1.5GHZ לעומת ה P4 שהגיע גם ב 2.4GHZ. מצד שני ה CACHE שלהם גדול יותר. במי כדאי יותר לבחור ? מה ההבדל בין דותן לסתם סנטרינו ? האם הסלרון הנייד עלוב כמו הסלרון הרגיל או שהוא שווה בדיקה ? יש לציין שאני הולך להשתמש במחשב בעיקר בבית כך שלא נורא חשובים לי חיי סוללה ארוכים. כמו כן אני רוצה להיות מסוגל להריץ על המחשב משחקים (גם אם לא מהדור הכי אחרון) וקומפילציות.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום,יש לי לוח אם כמצויין למעלה ויש עליו כרטיס זיכרון של קינגסטון 1024 מהירות 667 יחיד רציתי להרחיב את הזיכרון בעוד כרטיס של גיגה להלן : http://www.dmii.co.il/products/76203?ref=zap השאלה שלי האם יש משהו שלא לקחתי בחשבון לפני שאני מזמין את ההרחבה???
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מעבד וזכרונות. המעבדים הם - AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty והשני הוא AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty והזכרון הראשון הוא - DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty והמעבד השני הוא אותו אחד אני פשוט אקנה פעמיים כדי שיהיה 1gb אני יודע שאני יכול לקנות יותר טוב אבל זה מה שהחלטתי... אז אני רוצה שתגידו לי מה ההבדלים בין שני המעבדים , מה כדאי, ואיך השינוניים מתבטאים. והזכרון פשוט מה ההבדל בין 512 ל1gb תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש (את המפרט אפשר לראות בצד). השאלה שלי כפי שמצוין בכותרת היא האם כשאני יוסיף זכרונות למחשב, מ-2 ג'יגה ל-4 ג'יגה, הביצועים יהיו באמת מהירים וטובים יותר? בתוכנות, משחקים, גרפיקה. חשוב לי בעיקר למשחקים וגרפיקה. אם נגיד אני ישחק CRYSIS עם 4 ג'גה ולא אם 2 ג'יגה אז המשחק ירוץ חלק יותר (FPS גבוהה יותר) או שנתון זה מושפע אך ורק מהכרטיס בגרפי. ישנה אשליה ידוע שעם יותר זכרון פנימי המחשב יעבוד יותר מהר, אני פשוט מעוניין לדעת אם זה נכון. (אני כמובן קונה בדיוק את אותם זכרונות, אני מודע למגבלות של זכרונות שאינם מאותו סוג) תודה רבה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
אם למשל יש לי לוח אם שתומך DDR400, ואני שם לו שני סטיקים של DDR500, אז הזכרונות יעבדו ב-500 מגהרץ?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס זכרון 512 מגה והשאלה שלי היא האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם הזיכרון יושב בסלוט מס' 1 בלוח או בשני או בשלישי???? יש לי אתלון 2600 ולוח של אסוס , כרגע כרטיס הזיכרון בסלוט השלישי DIMM3 תודה....
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לזכרונות 2GB הזכרונות של קינגסטון נראה לי שהם טובים
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
צריך לבחור בשעות הקרובות לוח אם שתומך ביציאת COAX מחשב למשחקים כבדים, מעבד Q6600 וכל השאר גם סבבה צריך המלצה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני יודע שהצ'יפסטים של Intel תומכים (אומנם לא רשמית) במערכי crossfire ואילו הצ'טפסטים של Nvidia תומכים כמובן במערכי SLI. השאלה שלי אם בכל זאת אני אבחר לקנות לוח אם עם צ'יפסט של Intel P35 נניח ASUS P5K האם אוכל כן לבצע מערך SLI?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון של 512MB 3200 400MHZ בתקציב של 650 ש"ח פחות או יותר. זיכרון של איזה חברה הוא המומלץ ביותר בסכום כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מחפש גרסאת ביוס הכי עדכנית ללוח (1024) או לחילופין אחת שתעבוד מעולה עם מעבדי דות'ן... אני מנסה להוריד מהאתר של אסוס- מופיעה הודעת שגיאה בפתיחת דף הורדות. תודות לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם החברה "Transcend" מוכרת ואמינה בתחום הזכרונות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הרכבתי כמה שדרוגים למחשב , תגידו לי מה הכי משתלם . 1 2 3 4 5 6 תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בראיון שראיתי שמשהו פירסם ב XS http://seekingalpha.com/article/14001 וראיון אחר http://www.bytesector.com/data/bs-article.asp?id=663
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=5177 האם הוא יותר טוב מ - Albatron K8X800 ProII
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore? או ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? (אני מתכוון איזה מעבד יותר מהיר? יותר חזק?)
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב, המפרט הוא: לוח ECS P4VMM2 זיכרון סטיק אחד של 256Mb - PC2100 המעבד הוא (P4 - 2.4Gh (133x18 האם אני יכול להיכנס לחנות הקרובה ולקנות 256Mb PC3200 לתקוע בסלוט הפנוי בלוח אם וגמרנו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מבנאדם זיכרון RDRAM(במחיר שפוי) אבל פוחד מהקטע של התקינות. הוא הציע לי לבוא עם המארז ולראות שהכל פועל, אבל כאן באה השאלה המסתבכת: האם יכול להיות שזיכרון יפעל למראית עין, אבל בגלל בעיה כשלהי אני אגלה מאוחר יותר שהמחשב נהיה לא יציב ויש קריסות, או שאר בעיות?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש כבר שבועיים שלמים מעבד בשם athlon 3800 dual core 939S בכל החנויות ששאלתי אומרות שאין את זה אפילו ליבואן רציתי לדעת אם המעבדים הזה עוד יגיע ואם כן אז מתי.. אם מישהו מכיר חנות שמוכרים את זה (וזה במלאי) אז אני אשמח ללינק..
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-