מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום הבנתי שצריך איזה דיסקט כדי לעשות משהו עם הHD SATA לפני שיוצרים את המחיצות עכשיו לא קיבלתי את הדיסקט עם הלוח וחבר שלי לא מצא באתר של ג'יגהבייט הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-K8NS מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שמיועד לאינטרנט ולמעט משחקים שיהיה יציב ואמין עם כרטיס מסך טוב קול ורשת יכולים להיות על הלוח עדיפות ל5.1 לפחות חובה dual chanel memory או במידה ואין אז לפחות 1024MB RAM יש מצב??? יש לוחות זולים עם DUAL CHANEL MEMORY .? לAMD 64 ?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ליבת נורטווד. אני באוברקלוק ל3.0, ויחס 1:1. קירור סטוק של אינטל. במנוחה המעבד 33, שאני מריץ משחק איזה שעה הטמפ' 44 בערך, עכשיו אני מריץ פריים 95, כבר איזה שעה, והטמפ' כבר מלא זמן 60 מעלות, והיא לא תעלה, הטמפ' יציבה על 60 כבר הרבה זמן. זה בסדר 60 מעלות למעבד 2.4B [בהרצת פריים 95]? תודה
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
תראו לפני כמה ימים ראיתי כאן הודעה שיש בה קישור לאתר שרשום בו איזה לוח אם הכי טוב לסוקטים השונים של amd הקיצר אז לא היה לי כח לקרוא את זה ואני עכשיו לא מוצא את זה משהו יכול לעזור לייי
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אנשים אולי אתם יודעים איפה נימצא הCommand rate בלוח K8NS ? ועם בכלל... חיפשתי לא מאצתי.. ??? השמח לקבל תשובה מדויקת *עריכה: שיניתי כותרת.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני לא עושה OC עם הזכרון, אז משהו פשוט למשחקים... האם החברה הזאת טובה? http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=060103&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap תודה!
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
דותן, סנטרינו ובאנייס. אשמח לתשובות מבוססות ולהשוואות. BOSE
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד מהאתר של NVIDIA כי יש שם NFORCE 4 FOR AMD ו NFORCE 410\430 איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מה עם פיתוח של מעבדי AMD ,סדרת הFX הדו ליבתיים ומה בקשר לחד ליבתיים במהלך הפיתוחים? למה לצפות
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי כיום לוח אם של אינטל. ואני מעוניין להחליף לוח אם בעיקר לאוברקלוק. האם לוח אם חדש יתאים לסוקט 478 שיש לי כיום? פנטיום 4 ו3 ג'יגה הרץ. 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך FX 5200 ועוד.... במידה ואחליף לוח אם,האם צריך לשנות זכרונות? אולי הכניסה שונה? וולטים שונים אולי? האם אוכל להתקדם לכרטיס מסךטוב יותר בעתיד? או שבכלל עדיף לחכות למעבדים החדשים של אינטל לפי מה שהבנתי צריכים להיכנס בינואר שנה הבאה (2006),ולשדרג כבר את הלוח אם יחד עם המעבד? אם צריך פרטים נוספים אתן. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם למעבד הזה שהוא כפול ליבה דרוש מאוורר חזק במיוחד או המאווררשמגיע איתו מספיק בהנחה שלא עושים OC בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח של אינטל דגם 915GEV ואני רוצה להחליף אותו ללוח של ASUS. אז רציתי לדעת אם אני חייב לקנות לוח שגם הוא 915 או שאני יכול לקחת לוח שהוא 925 למשל ? ומה זה אומר כל מספר כזה?
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
925XE Neo Platinum-54g - MSI איך הלוח אם הזה? מעוניין לקנות חוו דעתכם. תודה http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=925XE_Neo_Platinum-54g&class=mb 995 שקל ב KSP.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת למה אומרים שלא מומלץ להשתמש בחצאי מכפלות בAMD (או בכלל)?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
החלתטי שאין טעם לשלם 300 שקל יותר בשביל VENICE 3200 ושעם ה- VENICE 3000 אפשר להסתדר...האם אני טועה?! בנוסף ראיתי כתבות עליו שאפשר להעלות את התדר שלו עד 2700 בלי שינוי מתח ועם קירור סטוק ואני רוצה לדעת האם זה באמת אפשרי ומשהו הצליח לעשות את זה והאם אני צריך לוח אם ממש טוב לזה כמו ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או שאפשר להסתפק ב- MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 שעולה 250 שקל פחות....
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לפי איך שהבנתי- כאשר למערכת ההפעלה אין מספיק זיכרון פנימי, ופועלים ברקע יישומים כבדים, אז המערכת משתמשת בכמה ג'יגות מהדיסק הקשיח בתור זיכרון וירטואלי שישלים את החסר. ואז העבודה עם היישומים הכבדים תתאפשר. נכון? אז רציתי לשאול מה לגבי מערכות מחשב המכילות 1GB זיכרון פנימי ומעלה, שאנחנו יודעים שעדיין זה די והותר וכמעט שום דבר לא צריך יותר מזה, האם גם אז מערכת ההפעלה תשתמש בזיכרון ויטואלי ותגזול מקום מהדיסק הקשיח?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
תראו אני מסתכל כבר חצי שעה על הטבלה שיש בפורום הזה ואני לא מבין כלום לי יש מעבד AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN מישהו יכול לתרגם לי את זה לשפה שאני מכיר/מבין (כמו באינטל) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מדובר על SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 ומחירו בארצנו 610 ש"ח http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1792&catcode=346 מה אתם אומרים? או שכדאי ללכת על A-DATA 500MHZ ולעשות OC? תודה....
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות בחתימה, יש לי לוח ועליו שני סטיקים של זכרונות בגדלים שונים. השאלה שלי: נגיד שאני מוציא מהלוח את ה-256mb, האם ביצועי המחשב ישתפרו? ובמלים אחרות, האם כרגע הזכרונות "מפריעים" אחד לשני?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9700 PRO אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ציפסט VIA KT800 תומך במעבד 64 ביט בכל לוח היה מצויין שחריץ AGP הינו 1.5V שאלתי הינה איך אני יכול להיות בטוח שכרטיס המסך הינו מתאים ותומך ב 1.5V
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
קניתי לוח EPOX שתומך ב P4/CELERON. כרגע מחובר מעבד CELERON. חיברתי את חיבור ה 20 פין מהספק ללוח, אבל *לא* חיברתי את חיבור 4 הפינים מהספק ללוח. בשביל מה מיועד החיבור הזה ? כרגע ראיתי בחוברת של הלוח כי אם הוא לא מחובר אז המחשב לא יעלה, אבל המחשב עולה והכל בסדר אשמח לקבל תשובה תודה נ.ב. על המשחב מותקן זיכרון KINGSTON 256MB 333MHZ סטיק בודד
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יכול להיות שיהיה כזה דבר? וגם שהתמיכה ב AGP תיהיה סבירה? והכי חשוב שיוכלו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד?
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מהחברות מייצרות זיכרון ברמה הכי גבוהה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-