עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם יש דבר כזה בכלל... מכיוון שעכשיו יש לי כרטיס AGP והלך הלוח ואין לי תקציב לכרטיס אבל אני רוצה שתהיי לי אפשרות לשדרג בנוסף אני רוצה SATA אפשרות לUSB מקדימה וכו'... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. Started by charm,

האם AMD או אינטל נא לפרט מלבד להגיד את איזה מעבד כדאי בתודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. 1-האם הוא יותר טוב מDDR1?ובמה? 2-האם הוא משפר תביצועים של המחשב במשחקים? 3-האם הוא יעבוד במחשב שלי? Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4S8X-X (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 648 System Memory 512 MB (DDR SDRAM)

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  5. אני מעוניין לשדרג למעבד כפול-ליבה ולשמור על הכוננים הקשיחים והצורב הישנים. תודה.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by Kenny,

היי אנשים.. יש לי כרגע את המחשב הזה : AMD 64bit 3500 MSI K8Neo Platinium Gskill 512X2 ATi X850 עכשיו אני רוצה להתקין vista פעם אחרונה שניסיתי , הבנתי שמשחקים על ויסטה צריכים יותר מגיגה זכרון. בכל מקרה , הבעיה שלי שאין לי מושג (לא זוכר) איזה זכרונות יש לי במחשב.. אם הם 533hz יותר או פחות... חשבתי אולי תדעו לפי המעבד\לוח אם איזה זכרונות יש לי או איזה זכרונות אני יכול לקנות כדי לקבל 2 גיגה 512 כפול 4. ואם בכלל הלוח תומך בזה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי , למרות שכסף זאת לא בעיה.. אז תמליצו... תודה! נ.ב - התקנתי sandra והיא לא זיהתה את הזכרונות .. פירקתי את המחשב ולא ראיתי את הדגם שלהם...

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  7. האם יש עדיפות ל - 2*2G על 4*1G? אם יש עדיפות, מה עדיף, שני סטיקים עם CL5 או 4 סטיקים ב CL4 (בהנחה שהמחיר זהה)?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by Holography,

איך הלוח GIGABYTE GA-IPE1000-G ? לידע כללי... (ל-2.8c אם זה משנה) ועוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין AXP barton 2500 לבין AXP barton 2800? (חוץ מ-MHz)

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by eyal00,

בין ABIT IP35-E ל GIGABYTE GA 965P DS3 המעבד המתוכנן הוא E4300/E4400 הלוח יהיה לOC התקציב הוא 600-650 תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  10. Started by NTT,

הוא יצא כבר לחנויות באיזה שהוא מקום בעולם?אם כן,מתי הוא יגיע לארץ בערך? ואם לא,אז יש תאריך ליציאה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. ככה הספק שדרכו אני רוכש את המחשב הציע לי אז אנא חוו דעתכם...

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. Started by arkzai,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה גראפית ואני רוצה מקסימום זיכרון אך הבנתי שXP תומך רק ב-2 GB ןאים אני רוצה יותר אני צריך לשדרג לויסטה? זה נכון כי לא ממש בא לי לעבור לויסטה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  13. היי, המחשב הוא נייד של DELL מדגם INSPIRON2200 ואני רוצה לקנות לו זכרונות נוספים. אני לא יודע איזה סוג בדיוק יש במחשב הזה. הרצתי חיפוש באינטרנט אך אתרים שונים מראים קונפיגורציות שונות. האם יש תוכנה שתוכל לומר לי אם אלו זכרונות DDR או SDRAM ובאיזה מהירות? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by Y.k,

אהלן. רציתי לדעת איזה מהזכרונות יותר משתלם. http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3200_Rev_2 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4674 בקטע של: תיזמונים, אמינות וכו' (OC בעתיד הרחוק יותר. משהו כמו שנה) אל תתייחסו לקטע שאחד דואל צ'אנל והשני לא כי אני מתכוון להוסיף עוד 512 בקרוב מאוד תודה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  15. יש לי עכשיו 256MBX2 PC3200. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על לוח האם, אז אני רוצה לקנות סטיק של 512MB. שני הסטיקים שיש לי עכשיו, הם מחברת KINGSTONE. אני רוצה לקנות עוד סטיק של 512MB A-DATA. ורציתי לדעת אם זה יהיה חכם לשלב שני סטיקים של KINGSTONE עם סטיק של A-DATA? כי הבנתי שיש להם LETANCY שונה, ואני גם רוצה לעשות OC למעבד 2500 שיש לי אז אני לא רוצה שהזיכרונות ישפיעו לרעה על ה-OC. ואני לא כיול לקנות 512MB של KINGSTONE כי הוא יקר יותר ב-150 ש"ח מזה של A-DATA (ב-KSP).

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  16. האם כדאי לחכות למחשב חדש במקום במעבד 6600 ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  17. Started by tinkerball,

האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח או להוריד מהאינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי וגם אני מפחד להסתבך כי אין לי מושג מה נחוץ ומה סתם מיותר. בבקשה תעזרו לי. תודה.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by GONNY2,

לוח האם שלי מת אני מחפש אחד חדש שיוכל לפחות להתאים לרכיבים הישנים עם הפנים לעתיד יענו חדש המחשב שלי: P4 2.8ghz 2X DDR 512MB כרטיס מסך AGP ג'יפורס 6200 בן שנה שני כוננים קשיחים IDE צורב DVD firewire כרטיס רשת אלחוטית מה אתם ממליצים? אני מחפש לוח אם שיתאים לפחות מחלק מהרכיבים ושאני אוכל לחסוך את ההחלפה שלהם...

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  19. Started by etamiz,

אני מתכנן לקנות מעבד כפול ליבה של אינטל ורציתי לברר אם זה משתלם בזמן שבעוד כחודש-חודשיים שמעתי שהולכים לצאת מעבדים מרובעי ליבה? בתודה מראש, ג'ינג'י. ;D

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  20. לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  21. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום. אני מחפש A8N כלשהו מקולקל ולא תקין על מנת לפתח גוף קירור כדוגמת ההיטפייפ שיש לגרסת פרמיום. אני צריך לוח שזרוק אצל מישהו כדי לעשות מדידות וניסיונות כי עלו לי כמה רעיונות שאולי אם יצליחו יהיו מעניינים לכולם. תודה אם למישהו תיהיה תשובה.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?p=irol-eventDetails&c=74093&eventID=1641244

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת איך החברה של הזכרונות הללוInfineo :n טובים לא טובים? תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by Vic13,

שלום לכולם, אני צריך עזרה , איזו זיכרון עדיף : Geil DDR2 2048MB 1000MHZ CL5 Dual Channel http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 או G.Skill DDR2 2048MB 1000MHZ 1GX2 Dual Channel Kit CL5 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=955 איזו זיכרון טוב יותר ובעל פוטנציאל לOC גבוהה יותר ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. שלום פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד מהאתר של NVIDIA כי יש שם NFORCE 4 FOR AMD ו NFORCE 410\430 איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים