עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tascam,

קיבלתי זכרונות קינגסטון עים ציפים תוצרת qimonde האים הם נחשבים לטובים ? האים הם עושים OC ? דגם המודל של קינגסטון KTH-D530/512 http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=&LinkBack=&ktcpartno=KTH-D530/512 DAN

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by Maiasony,

מהו ? ואיפה אפשר לקנות אותו ?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by shay360,

לפי כמה ימים נעזרתי בפורום מפרטי מחשב בהרכבת מחשב אך עדיין לא הזמנתי אותו. המעבד במפרט כלל את המעבד AMD 64Bit AM2 4000 DualCore . היום באתי להזמין את המחשב אני רואה פתאום שהמעבד לא קיים באתר IQPC. שאלתי אותם למה הוא לא נמצא (אתמול הוא כן היה) וקיבלתי תשובה ש AMD כבר לא מייצרים את המעבד הזה. השאלה שלי היא למה? יש בו בעיות? עדיף לקנות את ה 4200 ?

4. Started by eyal00,

בין ABIT IP35-E ל GIGABYTE GA 965P DS3 המעבד המתוכנן הוא E4300/E4400 הלוח יהיה לOC התקציב הוא 600-650 תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. Started by LIOR42,

פורסמה לא מזמן כתבה בוואלה שבא רשום שאיזה צעיר מהעולם הצליח בצורה מסויימת להריץ את המעבד שלו למהירות 7000 GHZ נראה לכם רציני?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. Started by AstrixX,

טוב אנשים אז ככה, יש לי מעבד e6750 הטמפרטורה שלי במנוחה היא 18 מעלות, וכאשר הוא מגיע למאמץ הוא עולה לטמפרטורה של 26 מעלות, תוך 15 שניות. זה הגיוני שהמעבד מגיע במאמץ לטמפרטורה הזו? אם כן אז בבקשה תעזרו לי, יש לי דרופים גבוהים מאוד מבחינת fps בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by NTT,

הוא יצא כבר לחנויות באיזה שהוא מקום בעולם?אם כן,מתי הוא יגיע לארץ בערך? ואם לא,אז יש תאריך ליציאה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. אני תקוע עם מעבד 478 ואני רוצה לשדרג עד 2500 ש''ח לוח אם מעבד וזכרון. רצוי שהמעבד יהיה כפול ליבה(Dual Core) ולוח אם עם PCI-e וזכרונות DDR2 512 יהיה בסדר... עם תוכלו למצוא גם כרטיס מסך סבבה אני מוכן לעלות את הסכום ל3000-3500

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by egblue,

מה ההבדל בין DFI LANPARTY nF4 SLI-DR ל DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR? לפי החיפוש באינטרנט נראה כי UT זול יותר, השאלה מה ההבדל בנתונים עצמם? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  10. שלום , יש ברשותי מעבד intel 3.0 ghz 2 mb 64 bit והחום שלו הוא במנוחה 60 מעלות ובמאמץ קל הוא עולה ל 65-67 . האם זה תקין? מה הטמפ' הממוצעת שאמורה להיות למעבד מסוג שכזה? תודה לכם

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. Started by אחים באמת,

בשביל חבר... זה המחשב שלו-מצ"ב תמונה 1. המחשב שלו נתקע בהתכתבות בפיסבוק כי זה אקספלוור 6 - לא מסתדר עם פיסבוק טוב . ולכן יש אפשרות או להתקין פרי פוקס או אקספלוור 7 . עדיף 7 בגלל ששם עובד ועולה כל הרכיבים ולא כל הזמן צריך לעדכן את זה כמו פרי פוקס שהיא בכלל לא מבינה נדה במחשבים . 2. יש לו בעיה עם העלאת תוכנות תמונות וקבצים , ואני אמרתי לו שלא נראה לי שכדאי להשקיע במחשב כזה ישן , מה דעתכם בנושא האם אפשר להוסיף לו RAM? והאם זה משתלם ? אם אני יסדר לו את המחשב : 1. אני ישדרג לו לSP3 שגם ככה יהיה לו אקספלוור 7 ויסתדר לו כל הבעיה עם האינטרנט וכל מיני בעיות דומות . 2. יכנס לmsconfig ויפסיק לו כל מיני תוכנות שעובדות פתאום בהדלקה עם המחשב . 3. מה אם RAM להמליץ לו לקנות , או לא שווה …

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by giloman,

לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...? ואני יכול לשים מעבד מוביל של AMD על לוח אם רגיל ? והאם המאוורר יתאים לו?(למוביל-מאוורר למעבדי AMD לא מוביל)?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU לבין Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX חוץ מהעיניין הכספי. תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. כי יהיה ניצול יותר טוב שלהם תקנו אותי אם אני טועה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by etamiz,

אני מתכנן לקנות מעבד כפול ליבה של אינטל ורציתי לברר אם זה משתלם בזמן שבעוד כחודש-חודשיים שמעתי שהולכים לצאת מעבדים מרובעי ליבה? בתודה מראש, ג'ינג'י. ;D

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. ההתלבטות בין: Gigabyte GA-7N400-L Epox 8RDA ABIT NF7 מה הכי עדיף ביניהם? די חשובה המהירות כי נשרף לי ה7VRXP הישן שלי ואני צריך להזמין אחד עד 8 בערך.. תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by ea666,

שלום. יש לי 4 זכרונות Samsung RDRAM 128 MB PC800 יענו 512MB כדאי לי להחליף את הזכרונות האלה לזכרונות DDR או DDR2? ולאיזה זכרונות הכי כדאי בלהתחשב בזה שאני לא מתעסק עם כל ה OC... ואם כן אז למה הכי כדאי לי להחליף ככה שאני לא אצתרך להוסיף הרבה כסף לאחר שאמכור את הזכרונות שיש לי עכשיו. ועוד משהו שרציתי לשאול. איזה לוח אם הכי ממולץ היום בשוק?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. הלוח אם הזה מספיק טוב? Product Name: ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 CHIPSET ULTRA ATA150 ATX FORM FACTOR 1xAGP(8X)/5xPCI/3xDDR W/SATA RAIDLAN(Gb)1394USB 2.0 & AUDIO והוא יותר טוב מהלוח המפורסם של אלברטון??

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by Vaknir,

יש לי כרגע 256 זיכרון 133hz ורציתי לדעת מה עדדיף, האם כדאי לקנות עוד אחד 256 באותה מהירות או לקנות אחד 512 במהירות גבוהה יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. Started by GoldenAxe4000,

??? אהלן חברה יש לי את הלוח 945GNT : http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d945gnt/index.htm עם מעבד 820 רוצה להחליף ל 960 או למשהו עם INTEL VT ! חובה http://www.intel.com/products/processor_number/chart/pentium_d.htm האם משתלם ? מישהו יודע מחירים ? גם אי אפשר לעבור ל D2C : http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d945gnt/sb/CS-026630.htm עזרה בבקשה תודה

21. Started by ns,

לסגור זה טעות. סליחה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רציתי לשאול לדעתכם איזה לוח אם עדיף למחשב שכרגע אני מתכנן שיהייה מיועד למשחקים ועבודות ::: או... P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?- ASUS או... 945P s3 s775 conroe, DDR II 667, PCI-E- GIGABITE ועוד שאלה קטנה..... אפשר הסבר מהו בעצם הקונרו שמתווסף לנתונים של הלוחות אם??? תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by mrshukas,

שלום לכולם רציתי שתעזרו לי אני עדין מתלבט על איזה לוח ללכת (כסף לא בעיה) ואם אני צריך תיאמות של חלקים כגון זכרונות ספקים הלוחות הם: ga-k8nxp-sli ga-k8nxp-ultra ga-k8nf-9 כמו כן איזה לוח בעל הביצועים הטובים ? אם יש לכם רעיונות ללוחות אשמח לקבל

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. אוקי אחרי נסיונות רבים להעלות את הציון שלי ב 3DMARK05 ללא הצלחה הגעתי למסקנה שהבעיה היא בלוח אם והחלטתי לקנות לוח חדש. יש לי חנות של PANDAS לא רחוק ממני והם מוכרים את הלוח ASRock K8Upgrade-VM800 VIA K8M800 Socket 754 חשבתי על לקנות אותו - יש לו ציפסט של VIA הוא לסוקט 754 ואם חיבור AGP מה שאני צריך. אבל לפני הקנייה אני רוצה סיקור שלו אם אפשר למה הוא טוב האיתרונות והחיסרונות שלו תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים