מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לכוון אותי בבקשה היכן אני יכולה למצוא לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT. אני די חדשה בעניין ולא ממש יודעת גם מה עליי לעשות אם זה אחר כך, אז אשמח אם אחרי שתפנו אותי . תסבירו לי מה צריך לעשות מכאן. :) תודה :-\ : ;D
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, יש לו כבר מעבד פנטיום 4 1700 מג"ה שעובד בבאס 400 ואני יכול להביא לו זכרון 256 ddr 266mhz האם יוכלו להיות בעיות תאימות עם השילוב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה כל כך טוב בזכרונות ECC שעושה אותם כל כך יקרים? אתם יכולים לתת לי הסבר קצר בכמה משפטים על הטכנולוגיה הזו? הבנתי שהם משמשים בעיקר שרתים - למה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אומרים המספרים האלה : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory או למשל עוד דוגמא : DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory ומע עדיף משניהם?? בתודה בנצי
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום 8) אני בתהליכי הרכבת מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי יצירת מוזיקה (מעיין אולפן וירטואלי בייתי) כרגע אני בונה על מעבד AMD שיתכן ויהיה מדגם 2500 ואם יאפשר התקציב אולי 2800. כרגע אין לי צרכים גרפים כבדים יותר מידי מהמחשב ועל כן חשבתי לרכוש לוח עם כרטיס מסך מובנה כמו ה - NF7-m שאלתי היא האם הכרטיס המובנה אכן שווה ביכולותיו לכרטיס geforce4 mx..? (למרות שאני לא מתכנן לשחק יותר מידי במחשב) והאם אין זה מכביד על הזכרון של המחשב יתר על המידה, שכן אין לכרטיס זכרון משלו.. מבחינת עלות זה נראה לי פתרון דווקא דיי נחמד. בנוסף רציתי לדעת האם באמת לזכרונות TWINMOS 3200 אכן יש בעית תאימות עם לוחות ABIT מסוג זה ? או שמה זוהי רק שמועה זדונית.. רב תודות !
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני בודק של איזה חברה הלוח אם שלי..??? אין לי מערכת הפעלה על המחשב הזה ככה שאני יכול לבדוק או דרך הביוס או אם כתוב על הלוח עצמו...(או שיש לכם עוד רעיונות....). אני צריך לדעת את זה בגלל שיש לי מחשב דיי ישן (מהתקופה של Intel p3 450mhz) ואני צריך לקנות כונן קשיח אז אני יודע שיכולות להיות בעיות אם הכונן לא יתאים ללוח(כונן חדש ולוח ישן...)...אלא אם זה אינטל ואז סביר להניח שהכל יהיה בסדר... *אם יש לכם עוד רעיונות איך אני יכול לבדוק את התאימות בין הלוח לכונן תרשמו בבקשה.. 10X
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
זקוק לזכרון של 512MB בשביל OC מוכן להשקיע 1000 שקל
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף מבין 2 אלה לעבודה משרדית??????? אני צריך תשובה מהר. מבחינת אמינות,מחיר וביצועים.. וגם האם צריך לשים ddr כשאי שה-amd יפעל נורמלי או שsdrm גם יספיק??? (שיהיה ברוראני לא שואל בשבילי ,אלא בשביל מישהו ששאל אותי)
-
- 17 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מעבר להכנסת הכרטיס באחד ה- slots הפנויים, יש לו גם כבל דק המורכב משני חוטים שאמורים להתחבר לשני פינים/ג'מפרים עג"ב לוח האם. כיצד אוכל לדעת לאילו שני פינים להצמיד את הכבל? בתודה מראש, RBH
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ורציתי לעשות oc, אבל אני לא יודע איזה זכרונות טובים לoc, הייתם יכולים להמליץ לי על משהו חוץ מcorsair? הם יקרים :\
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1540237954.htm
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן וביקשתי שישימו לי זכרונות של Infineon (שני זכרונות ב-Dual Channel). אתמול הרצתי את Sandra וקיבלתי את המידע הבא על הזכרונות: Memory Module 1 : Xerox 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC3200U-344-650 (CL3 up to 200MHz) (CL2.5 up to 167MHz) Memory Module 3 : Xerox 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC3200U-344-650 (CL3 up to 200MHz) (CL2.5 up to 167MHz) גם AIDA32 ו-CPU-Z מחזירים מידע דומה. האם הזכרונות שלי הם של Infineon או של Xerox? האם Xerox בכלל מייצרת זכרונות? בתודה מראש! הערה: על הזכרונות יש גוף קירור של Thermaltake (הוא בא עם הזכרונות, אני לא ביקשתי אותו) שמסתיר את שבבי הזיכרון (ולא ניתן לראות מה כתוב עליהם).
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדשה בכל העניין של מחשבים, וזו הפעם הראשונה שאני מחפשת רכיב למחשב (בלית ברירה). בכל אופן, אשמח להבין יותר בעזרתכם. המחשב שלי פשוט שבק חיים, וטכנאי שלקח אותו לבדיקה אמר שהבעיה היא לוח אם. עכשיו, מה שאני מחפשת בדחיפות הסטרית!!! (אני חייבת להגיש עבודות) זה לוח אם לפנטיום 3. אני יודעת שקצת קשה להשיג אותו כי הוא ישן. אך, אם מישהו יוכל לכוון אותי מה אני בכלל יכולה לעשות בנידון במינימום עלויות (אפילו לרכוש מחשב משומש ישן בכמה מאות ש"ח - אני צריכה בסה"כ WORD , צורב, וזכרון סביר כדי שאוכל להמשיך לעבוד) , אני די נואשת. בבקשה, כוונו אותי תודה מראש, טל
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום כולם! להלן בעייתי: ברשותי לוח אם של "אסוס", דגם A7M266. עליו יש מעבד אתלון אקס-פי 1400. ניסיתי להחליף את המעבד הנ"ל באתלון 2200. לפי האתר של אסוס, יש תמיכה במעבדי אתלון עד 2100 ללוח אם הנ"ל, אחרי עדכון ביוס. בחנות היה רק 2200, וחשבתי לעצמי, "נו, רק עוד 100 מה"צ"... איזו טעות! עדכנתי את הביוס בהצלחה ל1007, חיברתי את המעבד החדש.. וכלום! יש רעש של עבודה מהכוננים וכו', אבל אין איתחול. מה עושים? (חוץ מלדפוק ת'ראש בקיר על שזרקתי 400 שקל, או להחליף לוח אם).. יש דרך לגרום ללוח לחשוב שב2100 עסקינן? אולי רעיון אחר? עדכון הביוס היה כולל הboot block וה- ESCD אם זה משנה משהו.
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) ומעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU שיהיה זיכרון של 512 MB
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז איזה יותר טוב, geil gold dragon או samsung
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל, כיצד אני יכול לגלות את הדגם שלי?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון של JETRAM ועליו מודבקת מדבקה של LIFTIME WARRANTY . הייתי רוצה לדעת אם בנוכחות המדבקה האחריות תקפה ואם כן איפה אפשר למצוא את היבואן בכדי להחליף אותו. תודה, שולם.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחירים זהים...הפיצ'רים כמעט זהים חוץ מזה שלג'יגהבייט יש גם כרטיס רשת מובנה.. תיכננתי לקנות את הIC7 בסוף החודש..אבל שמתי לב שבמפרטים המומלצים ה-Gigabyte GA-8IK1100 מוצע לרוב בתור הכרטיס רשת במחשבים שתקציבם דיי גבוה...מכיוון שאני לא מבין בזה הרבה.. אני שואל אותכם..מה בעצם ההבדל?? אם זה עוזר..הרכיבים לעתיד הם: Intel p4 2.6 ghz Radeon 9800 np twinmos pc3200 512 mb X 2 WD 120gb 8mb buffer Serial ATA תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
למישהו כאן יש ניסיון של הזכרונות של OCZ בקטע של OC ?? אני מעוניין להביא לי ערכה של DCDDR מה אתם אומרים על הזוג הזה : http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-4200+Dual+Channel
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
זה המעבד CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU צריך דעה אם הלוח אם הזה טוב או שיש משהו אחר טוב יותר אבל לא יקר Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) זה הזיכרון Memory : DDR-RAM 512MB 400 מארז פשוט..שמתאים.. ואני צריך ספק כוח אני לא יודע איזה..אם אפשר שם חברה גודל או משהו שיעזור לי תודה !! (BUNNY) שלח אותי לפורום זה ועזר לי בבחירת החלקים..צריך דעות נוספות..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הזכרונות של geil כי ביום שני אני הולך לקנות 256 ddr 333 ?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב פנטיום 2 ואני רוצה להשאיר אותו כל היום על הורדות , בשביל זה אני רוצה לקנות הארדיסק של 80GB אבל , אמרו לי שלפני שאני קונה אני צריך לבדוק אם הלוח הזה תומך מעל 40GB , חיפשתי בגוגל ולשווא ממש לא מצאתי כלום שמעניין אפילו MANUAL לא הצלחתי להשיג. בתקווה לעזרה?[לוח-e139761 של אינטל , אני חושב שGATEWAY מייצרים אותם]
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-