עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ביז'ו המוס,

מה ההבדל בין DDR לDDR2? נגיד DDR2 במהירות 533MHZ לDDR 1 שעובד באותה מהירות. ממה שראיתי הDDR2 עובד בתיזמונים ממש רעים אבל צורך מעט מאוד מתח ויש לו 240 פינים (מה זה בכלל?) אז מה בעצם השיפור הגדול בין DDR 2 לDDR1?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  2. יש לי לוח שתומך בזיכרון של 800 ויש לי עכשיו 667.אם אני יוסיף 800 על איזה מהירות זה יהיה?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  3. Started by NaorYfrach,

אז ככה .. נתחיל מהמפרט שלי : מעבד : E2140 לוח אם : P5VD2-MX של אסוס כונן קשיח : 80 ג'יגה . זיכרון : 1536 מגה קינגסטון . כרטיס מסך : 8600GT ג'יגה בייט . העיסקה היא כזאת . מישהו מאשדוד בא אליי לבית בשדרות אני משלם לו 50 שקל נסיעות + 350 שקל והוא מרכיב לי את המעבד ובודק אותו ומראה לי שהכל טוב ויפה וכל העיסקה מתבצעת בלי אחריות של שתי המעבדים . המעבד שהוא מביא לי זה E6600 אני מביא לו E2140 ויוצא לי להוסיף 400 שקל . האם שווה לי ? ואיזה בעיות יכולות להתעורר בעקבות החלפת המעבד , משחה טרמית וכו'. . ***העיסקה תתבצע שבוע הבא מתישהו בגלל שאני טס יום ראשון לפולין 10 יום . תודה .

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by canabatz,

קניתי מעבד לפני שנה וחצי ויותר ,לא זכור לי בדיוק! המעבד הוא Q9450 ,רציתי לדעת לאיזה מעבד הוא משתווה מתוך המעבדים שיצאו לאחרונה? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Xstyle,

קנתי שתי יזכורנות 512 cl 2.5 supertalent ddr400 עכשיו הם באים אם גוף קירור עכשיו דבר ראשון תסבירו לי מזה T1 ומזה T2 ומה שלי ואיך אני עושה ש הזיכרון שלי יעבוד יותר מהר

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by thebestnickname,

שנים שלא התעדכנתי במעבדים, מישהו יכול להסביר לי מזה הHASWELL? מזה IVY BRIDGE? מה היתרונות של i7 על i5? ואם אני הולך להפוך את המחשב לתחנת עבודה (פיתוח בUE 4 כשיצא) מה עדיף ולמה? https://www.tms.co.il/product/12802 ומה הדבר הזה אומר? מה המהירות שלו 3.5 או 3.9? מזה TURBO? האם המעבד HASWELL או IVY BRIDGE?

7. Started by Ashand,

אני עובד עם XP וכאמור הוא לא מזהה יותר מ-2 גיגה ראם אבל יש טריק שאפשר להוסיף BOOT.INI בכל אופן השאלה שלי היא: יש לי 2 גיגה מהירות 800 וברשותי עוד גיגה מהירות 533 אם אני יוסיף אותו כמובן הזכרונות יעבדו במהירות הנמוכה,עכשיו מה עדיף...2 גיגה 800 או 3 גיגה 533 ?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  8. לום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by a1516a,

הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד 4 הליבות של אינטל Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel ? ולאיזה שימושים בכלל מיועדים מעבדי 4 הליבות?...זאת אומרת- בשביל להריץ כמה תוכנות ביחד (כמו לדוגמא אימיול,ביטורנט,אנטי וירוס אייסיקיו בו זמנית ) ומשחקים חדשים כמו קרייסיס וכד' (בלי הרבה תוכנות שעובדות באותו זמן של המשחק) מספיק מעבד 2 ליבות ?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by srolik,

איזה זכרונות מומלצים ללוח GIGABYTE GA-K8XP-SLI 2 זכרונות של 1024 , לא ל OC במינמום מחיר . תודה

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by msa90,

שלום יש לי את המעבד הזה במחשב ויש לי שאלה בדקתי בתוכנה everest יש שם מקום שאומר אם עשית אובר קלוק עכשיו רשום שבאורגינל זה צריך להיות 2.6 גיגה הרץ ועכשיו זה 2.0 גיגה הרץ האם זה ככה זה ? או שמישהו הוריד את המהירות של המעבד באובר קלוק? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by ronin,

היי אני צריך כרגע באופן די דחוף מחשב וכרגע מפאת חוסר תקציב וגם כי אני לא צריך HIGH END מספיק לי משהו טוב וזול אך הכי חשוב שיהיה בעל אפשרויות לשדרוג עתידיות. כנראה אני אקח מעבד XP2500 בארטון ומכיוון שאני לא משחק כמעט בכלל אני מעדיף לוח אם משולב כרטיס מסך ופה אתם נכנסים לתמונה. תעזרו לי למצוא לוח אם כזה או כמה כאלו כדי להשוות, חשוב לי שיהיה עם מספיק פיצ'רים כרטיס מסך נורמלי שלא ישתה הרבה זכרון ויהיה אפשרות לנטרל אותו אח"כ בקיצור שיהיה הכי משתלם ויתן יחס תמורה ביצועים מירבי אשמח לקבל הצעות מחיר והמלצות ממי לקנות

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  13. שלום אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת (DVI היה מחובר ללוח אם, ולא לכרטיס מסך, וכתוצאה מכך לא יכולתי להכנס לביוס), עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני מנסה להגדיר שהלוח אם Z68 PRO3-M יהיה על chai אבל אני לא מוצא בביוס איפה להגדיר את זה. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by PeaS,

למה משמשים המוצרים האלה למעבד, כמו זה של TT שמצורף לינק לדף באתר שלהם? http://www.thermaltake.com/products/accessories/simXp.htm

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by butke,

משהו זול אבל שיהיה טוב (אני יודע שזה לפעמים קשה ...) עם כרטיס קול עליו . אם יש עליו גם כ. מסך יותר טוב מ voodoo 3 , אפשר גם .. תודה .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני רוצה להתאים לוח אם למעבד i7 920 ול6GB זכרונות עם אופציה להרחבה ל12GB בעתיד ,ראיתי את הלוחות של ASUS אבל הם קצת יקרים...

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_4699_7980%5E4741,00.html ???

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  18. Started by *Roe.S,

מה ההבדל בין Q6600 הגירסה הרגילה לG0 י? לצורך העניין מה זה "G" ואיזה G הQ6600 הרגיל ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16946&PHPSESSID=405d7d539697a360a79f1fdb64afccaf לעומת http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8791

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by THE-MASTER,

אני רוצה לדעת מה זה מעבד על פרטיו אז החלטתי ללמוד עכשיו הבעיה שבכל הסבר יש מיפוי אחר של המעבד, כל מיפוי מחסיר דברים אחדים..... דבר זה מבלבל מאוד האם יש כאן מישהו שמכיר מיפוי מקיף למעבד רצוי בעברית שיכיל את כל ההסתעפות של המעבד לפרטיו.

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by abarbotel,

מה נחשב המעבד הכי חזק ומהיר כיום? ראיתי באתר שמציג את כל סוגי המעבדים והתכונות מעבדים שיש להם הבדל קטן מאד והם מקבלים שם דגם שונה נניח הבדל של 10 וולט במתח שלו. מה זה נותן בכלל ולמה בשביל זה להוציא מעבד חדש? ב. מה נחשב הלוח הכי חזק ומהיר היום ומה הבדלים עיקרים בין לוחות כי אני רואה לוחות במהירות גבוהה של 1333 שעולים 300 שקל ולעומת לוחת מהירים פחות שיכולים לעלות גם 1500 שקל איך זה ולמה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by galedri,

p4v800-x asus איך הוא?

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by HoBGoblin,

שלום, רציתי לדעת מה המשמעויות וההבדל בין 2 המעבדים: ‏Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray‎ לבין Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ אני צריך מעבד שמתאים יותר למשחקים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות זכרון למחשב , 512mb 400mhz ddr cl 2.5 יש לי במחשב זכרון של kingstone מהסוג הזה רק שהמחיר שלו קצת יקר, אני רוצה לעשות dual memory ורציתי לשאול מה אתם אומרים על זכרון מהסוג הזה , של g.skill , או geil ? מה אתם ממליצים , במחיר של 300 - 350 . והאם זה בסדר שזה לא אותה חברה (בשביל ה duel) תודה רבה , רבה!

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  24. אם אני קונה עכשיו מעבד AMD 1800+ עם לוח אם נומלי, עד איזו מהירות עתידית הלוח יתמוך?? והאם AMD בכלל תוציא מעבדים נוספים שיעבדו עם סוקט A??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by amit27,

עם יש לי זיכרון 256 mb ואני רוצה להוסיף 512 mb שיהיה768 . אז זה יכול להזיק ? זה יכול לשפר ?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים