עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by srolik,

איזה זכרונות מומלצים ללוח GIGABYTE GA-K8XP-SLI 2 זכרונות של 1024 , לא ל OC במינמום מחיר . תודה

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by msa90,

שלום יש לי את המעבד הזה במחשב ויש לי שאלה בדקתי בתוכנה everest יש שם מקום שאומר אם עשית אובר קלוק עכשיו רשום שבאורגינל זה צריך להיות 2.6 גיגה הרץ ועכשיו זה 2.0 גיגה הרץ האם זה ככה זה ? או שמישהו הוריד את המהירות של המעבד באובר קלוק? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by ronin,

היי אני צריך כרגע באופן די דחוף מחשב וכרגע מפאת חוסר תקציב וגם כי אני לא צריך HIGH END מספיק לי משהו טוב וזול אך הכי חשוב שיהיה בעל אפשרויות לשדרוג עתידיות. כנראה אני אקח מעבד XP2500 בארטון ומכיוון שאני לא משחק כמעט בכלל אני מעדיף לוח אם משולב כרטיס מסך ופה אתם נכנסים לתמונה. תעזרו לי למצוא לוח אם כזה או כמה כאלו כדי להשוות, חשוב לי שיהיה עם מספיק פיצ'רים כרטיס מסך נורמלי שלא ישתה הרבה זכרון ויהיה אפשרות לנטרל אותו אח"כ בקיצור שיהיה הכי משתלם ויתן יחס תמורה ביצועים מירבי אשמח לקבל הצעות מחיר והמלצות ממי לקנות

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  4. שלום אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת (DVI היה מחובר ללוח אם, ולא לכרטיס מסך, וכתוצאה מכך לא יכולתי להכנס לביוס), עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני מנסה להגדיר שהלוח אם Z68 PRO3-M יהיה על chai אבל אני לא מוצא בביוס איפה להגדיר את זה. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by PeaS,

למה משמשים המוצרים האלה למעבד, כמו זה של TT שמצורף לינק לדף באתר שלהם? http://www.thermaltake.com/products/accessories/simXp.htm

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by butke,

משהו זול אבל שיהיה טוב (אני יודע שזה לפעמים קשה ...) עם כרטיס קול עליו . אם יש עליו גם כ. מסך יותר טוב מ voodoo 3 , אפשר גם .. תודה .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני רוצה להתאים לוח אם למעבד i7 920 ול6GB זכרונות עם אופציה להרחבה ל12GB בעתיד ,ראיתי את הלוחות של ASUS אבל הם קצת יקרים...

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_4699_7980%5E4741,00.html ???

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. Started by *Roe.S,

מה ההבדל בין Q6600 הגירסה הרגילה לG0 י? לצורך העניין מה זה "G" ואיזה G הQ6600 הרגיל ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16946&PHPSESSID=405d7d539697a360a79f1fdb64afccaf לעומת http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8791

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by THE-MASTER,

אני רוצה לדעת מה זה מעבד על פרטיו אז החלטתי ללמוד עכשיו הבעיה שבכל הסבר יש מיפוי אחר של המעבד, כל מיפוי מחסיר דברים אחדים..... דבר זה מבלבל מאוד האם יש כאן מישהו שמכיר מיפוי מקיף למעבד רצוי בעברית שיכיל את כל ההסתעפות של המעבד לפרטיו.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by abarbotel,

מה נחשב המעבד הכי חזק ומהיר כיום? ראיתי באתר שמציג את כל סוגי המעבדים והתכונות מעבדים שיש להם הבדל קטן מאד והם מקבלים שם דגם שונה נניח הבדל של 10 וולט במתח שלו. מה זה נותן בכלל ולמה בשביל זה להוציא מעבד חדש? ב. מה נחשב הלוח הכי חזק ומהיר היום ומה הבדלים עיקרים בין לוחות כי אני רואה לוחות במהירות גבוהה של 1333 שעולים 300 שקל ולעומת לוחת מהירים פחות שיכולים לעלות גם 1500 שקל איך זה ולמה?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by galedri,

p4v800-x asus איך הוא?

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  13. Started by HoBGoblin,

שלום, רציתי לדעת מה המשמעויות וההבדל בין 2 המעבדים: ‏Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray‎ לבין Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ אני צריך מעבד שמתאים יותר למשחקים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות זכרון למחשב , 512mb 400mhz ddr cl 2.5 יש לי במחשב זכרון של kingstone מהסוג הזה רק שהמחיר שלו קצת יקר, אני רוצה לעשות dual memory ורציתי לשאול מה אתם אומרים על זכרון מהסוג הזה , של g.skill , או geil ? מה אתם ממליצים , במחיר של 300 - 350 . והאם זה בסדר שזה לא אותה חברה (בשביל ה duel) תודה רבה , רבה!

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  15. אם אני קונה עכשיו מעבד AMD 1800+ עם לוח אם נומלי, עד איזו מהירות עתידית הלוח יתמוך?? והאם AMD בכלל תוציא מעבדים נוספים שיעבדו עם סוקט A??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by amit27,

עם יש לי זיכרון 256 mb ואני רוצה להוסיף 512 mb שיהיה768 . אז זה יכול להזיק ? זה יכול לשפר ?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  17. לפני בערך שנה רכשתי מחשב חדש לפי המלצות חברי פורום מפרטי מחשב, לפי המלצתם רכשתי מחשב עם מעבד AMD מרובע ליבות (וכמובן לוח אם תואם). מה שיש לי כרגע - לוח אם - Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H המעבד - AMD Athlon II X4 640 Processor (אני ממש מצטער שלא השקעתי לפני שנה עוד 500~ ש"ח והייתי לוקח כבר i5 עם לוח תואם שהיו סוגרים לי את הפינה) הצרכים שלי מהמחשב (מריץ 7 64 ביט) הם - אינטרנט (והרבה, בדר"כ 2 דפדפנים עם מינ' 10 טאבים), פיתוח (תכנות) ב-VS, Python, אני מריץ על המחשב PHP, MYSQL ו-אפאצ'י (עם XAMPP) ובדר"כ רץ לי VM עם מכונת לינוקס/WINXP ברקע שאני עושה בו שימוש מדי פעם. בנוסף אני עובד עם כל מיני עורכים, תוכנות מסרים, וורד ואקסל. בדר"כ לא כל התוכנות פתוחות במקביל, אבל כשזה קורה המחשב…

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by yotamavi,

רציתי לדעת, יש לי כרגע במחשב זכרון 1 ג'יגה של GSKILL זה הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 ראיתי את המחירים הנמוכים של הזכרונות והחלטתי להוסיף קיט של 2 ג'יגה. רציתי שתעזרו לי לבחור קיט טוב באזור ה300 ש"ח, ראיתי את אלה ,מה אתם חושבים? (שניהם עולים 315) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7745

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  19. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

לא לבחור בכוונה את ה-512 רק עם באמת אתם ממליצים, אני משתמש בעיקר לאינטרנט, משחקים, ותוכנות גרפיקה כמו: Flash5, flash mx , photo shop6 , paint shop pro7 תודה מראש, gonzila

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. לאחר עצירת ביניים עם דגמים מרובעים בהספק מוגדל - האם דור ה-Tiger Lake יהיה מוכן בקרוב לספק תחרות ישירה עדכנית גם עבור המעבדים הניידים המתקדמים ביותר מבית AMD?לכתבה

21. לקחנו לסיבוב את אמצע השוק הרותח של GIGABYTE - ערכת שבבים חדשה ודור נוסף מנסה את מזלו מול מגוון רחב של משתמשיםלכתבה

22. Started by bah10,

אז אני מבין שהרוחב פס של זכרונות הRDRAM עלה מ16 ל32 ביט אבל זה אומר עוד משהו? שניתן לחבר כרטיס בודד של זכרון או שעדיין חובה בזוגות? אם עדיין צריך לחבר אותם בזוגות אז ללוח הנ"ל יש חסרון גדול בגלל שיש לו רק 2 סלוטים לזכרון כלומר אם יש לי 256 RAM נניח 128+128 ואני רוצה להוסיף עוד אני חייב לזרוק 2 כרטיס זכרון ולהכניס במקומם 2 אחרים או זכרון + מתאם. מישהו יכול להוסיף פרטים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by אבינר,

שלום אני מעוניין לקנות לוח אם חדש שיתאים לי למעבד חזק לגיימינג (למשחק witcher 3 wild hunt לדוגמה) כרגע יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P55M-UD2 בן 5 שנים בערך.. ספק כח יש לי של 600w אז זה לא בעיה, זיכרון יש לי 2g ו4g סה"כ 6G, כרטיס מסך AMD Radeon HD6870 שהוא לא הכי חזק אבל זה נושא אחר.. המעבד הנוכחי הוא I3 530 2.93GHz מומהר ל3.30GHz נקנה עם הלוח.. אבל הוא כבר לא מספיק חזק, במיוחד שהוא לא מרובע ליבות. אני צריך משהו שיהיה טוב למשחקים (לא חייב אפשרות לאוברקלוק, אני לא יודע להתעסק בזה..) ואם אפשר עם ערכת שבבים שתישאר בשוק שיהיה אפשר לשדרג עוד כמה שנים.. תודה

• 38 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. שלום לפורום! הגיע הזמן להחליף את ליבת המחשב הותיק שלי (בחתימה), ואני מתלבט בין שתי אפשרויות- הדור החדש מול הדור הקודם. אם זה לא הפרוורים המתאים אני מתנצל ואעביר להמלצות. עיקר השימוש מיועד לגיימינג (מעביר את ה1070 ומצוות למסך pg279q). מצד אחד מעדיף לשלם כמה שפחות, לכן האפשרות של הדור הקודם והויתור מראש על ddr5 , מצד שני לא רוצה להשקיע במחשב פעם ב 12 שנים וללכת על משהו שעוד רגע יהיה ״מיושן״ ויסגור לי דלתות טכנולוגיות משמעותיות מדי.. Gen 12: Startpc: מעבד: 1150 ₪ - * חדש * - intel Ten Core i5 12600KF 2.8Ghz-4.9Ghz Alder Lake S1200 BOX Tms: לוח אם: Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 1004₪ או …

25. Started by uuzar,

אני רוצה לקנות לוח של ASUS P5B עם FSB 1066 ותומך במהירות זיכרון של 800 MHZ וזיכרון של 2GB כלומר 2X1GB מה עדיף זיכרון במהירות של 667 או 800 האם אני ירגיש הבדל בביצועים של המחשב אם אני יקח זיכרון במהירות של 667 ולא של 800 תודה

• 3 תגובות
    • 432 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.