מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חוץ מהמהירות שעון שלו....
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
יש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב שבוע הבא רכיבים למחשב החדש כאשר את שאר הרכיבים אני קונה בארץ. אני מתכוון להזמין מחו"ל: - A64 +3200 Socket 939 - OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 512 X 4 כמו כן יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך, האם לקנות PCI-Express ולחכות שבועיים בערך עד שגיעו לארץ לוחות nForce 4 או להזמין כרטיס AGP ולקנות בארץ לוח עם nForce 3 מדובר במחשב תותח שאני רוצה לעשות לו OC נורמלי (לא קיצוני) ושיחזיק הרבה זמן. השאלה שלי היא האם לחכות ל - nForce 4 כאשר מתשובות קודמות הבנתי שהשיפור היחיד מבחינת ביצועים יהיה PCI-Express או שמדובר בזמן רב עד שיצא ופשוט להזמין AGP וללכת על nForce 3 תודה
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אז יש לי את המעבד, ויש לי זיכרונות של 4-4-4-12 מבית Corsair. (מארה"ב, חסך לי בערך 1000 שקל בקנייה משם מאשר בארץ) אני צריך לוח בגבול ה700 שקל שיידע לנצל את זה בצורה טובה, וגם ייתן יכולות אוברקלוק טובות. אני בעיקר מכוון לכיוון הלוחות של Gigabyte, יש את הP35-DS3 ואת הP35-DS3L (שאגב, הDS3 נראה אוברקלוקר יותר חזק וגם נותן לי רייד) אבל, מכיוון שאני לא מתכנן על להחליף מעבד בקרוב או לקנות DDR3, אולי עדיף ללכת על N650SLI-DS4 שמבחינת ביצועים ואוברקלוק הוא אחד הלוחות החזקים בשוק ... אבל החיסרון שלו הוא שהוא תומך עד זיכרונות של 800 ולא עד 1033 כמו מבוססי הP35 אני באמת לא סגור על שום דבר, ואני רוצה לקחת את הלוח שייתן מקסימום ביצועים ומקסימום אוברקלוק עם המעבד והזיכרונות הללו בגבול ה70…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
שלום חברים יש לי בקשה קטנה, אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד, לוח וזיכרון בסכום של 1500 שקל בערך (יש מצב לחרוג ב- 100-200 שקל אם זה באמת יהיה שווה את זה). אני צריך ששלושת אלו יתיאמו לי לכרטיס מסך 8800GT 512MB של ג'יגהבייט מבחינת יכולת ניצול כמה שיותר גבוהה של הכרטיס. ממה שהספקתי לראות בפורום כדי לי ללכת על: Intel E4500 (בערך 650 ש"ח) Gigabyte P35-DS3L (בערך 550 ש"ח) לגבי הזיכרון אין לי שמץ של מושג במה לבחור... לגבי המעבד, אני בונה על לקנות לו קירור טרמלייק V1 (או שיש משהו יותר טוב באותו המחיר?) ולעשות לו OC ולכן הבנתי שלא צריך מעבד יותר מידי חזק וזה גם למה בחרתי ב- E4500. לא צריך לדאוג לגבי ספק כי יש לי כרגע ספק חדש של HEC 400W. קיצר מה אתם אומרים על זה? שווה להחליף את המפרט…
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מה הגרסאות האלו בידיוק? הבנתי שהמכפלה פתוחה. אבל לא הבנתי כך אפשר להגדיל את התדרים בהרבה? שמעתי שרק בגירסאות אלו של החברות AMD ו INTEL יש אפשרות להגדיל את התדרים ישירות ולא דרך הלוח אם. הם זה שווה? למשל 6400+ BLACK EDITION שעולה 900+- האם הוא שווה ביחס למעבד של INTEL E6750? האם הOC שלו יהיה ענק? או ברמה סבירה?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
איך אני יכול לכוון את הביוס שיוציא את מירב הביצועים מהמחשב בלי OC רציני ? יש לי לוח MSI K8N NEO2 PLATINUM עם ביוס מקורי , כרטיס מסך 6800GT 256 , זיכרון 512 (סטיק אחד , השני הלך לעולמו) של PDP DDR400 , מעבד AMD 64 3000 אני יודע שהחומרה לא משהו ( מחשב זקן , בן 3 שנים מחר ) אבל הביוס מכוון כרגע על FALE SAFE , שלפי מה שהבנתי הוא משתמש רק החלק מהיכולת של החומרה , למשל 128 MB מהכרטיס מסך במקום 256 , תקנו אותי אם אני טועה ... אז איך לכוון את הביוס שיוציא 100% ? תודה, דור
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך להשיג דחוף לוח gigabyte 7vaxp חדש או משומש במצב טוב . דחוף אם מישהו מכיר ויכול לעזור לי . אשמח לתשובה בהקדם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם טוב במחיר בין 650 ל 700 ש"ח שאר פרטי המערכת הם: מעבד אינטל E6700 2.66 GHZ 2 GB זכרון של KINGSTON כרטיס מסך GIGABYTE 8800 GTS עם 320 MB זכרון הרד דיסק Samsung 320 gb kj + WD 160 GB שני צורבי DVD של LITE ON ו - NEC הלוח אם שחשבתי לקנות הוא של Gigabyte GA 965G-DS3 REV 3.3 מה דעתכם? והאם יש לוחות יותר טובים בתווך מחירים שרשמתי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי לוח gigabyte p-35 DS3 האם שווה להשקיע עוד 70 ש"ח ולקנות Gigabyte p-35c ds3r מה ההבדלים בינהם? תודה, דן
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
רשמתי את אותה הודעה בפורום תמיכה טכנית כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מחליף זיכרון למחשב,והלוח אם שלי תומך עד 667 MHZ אז רציתי לשאול אותכם איזה חברה הכי משתלמת לקניית הזיכרון? אני רוצה לשים 2GB 2 סלוטים של ג'יגה. שמעתי מושקין זאת חברה טובה,אך אין לה זיכרון במהירות 667,ורצוי שיהיה גם במחיר נורמלי של עד 250 +- . תודה
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום. אם אני קונה DDR2 במהירות של 1066 MHZ יש סיכוי שהמחשב לא יריץ את המהירות הזאת? צריך לוח אם שתומך במהירות כזאת? אם כן, איך אפשר לבדוק עד איזה מהירות אני יכול להריץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין זכרונות מסןג DDR2 במהירויות הנ"ל? שווה להשקיע ב-1066 או ש-800 יתן אותם ביצועים? הלוח אם שלי הוא ABIT IP35 PRO תומך עד -1066 אני חושב... לגבי תיזמונים...ככל שהם נמוכים יותר במספרים לדוגמא 2-2-2-15 או משהו כזה אז הלטנסי הרבה יותר טוב? ראיתי תזמונים של 6-6-6 והזכרון יותר יקר...מוזר... תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה גראפית ואני רוצה מקסימום זיכרון אך הבנתי שXP תומך רק ב-2 GB ןאים אני רוצה יותר אני צריך לשדרג לויסטה? זה נכון כי לא ממש בא לי לעבור לויסטה
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
קניתי זכרונות של קינגסטון 2 גיגה 667 מגהרץ.. וכשבדקתי עם CPU-Z הוא הראה לי שהם פועלים רק 335 מגהרץ.. למה זה? ואיך אני יכול לסדר את זה? הם פועלים בדואל אם זה משנה.. והלוח הוא M2N SLI DELUXE של אסוס..
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. איזה תוכנה או משחק נתן להפעיל על המעבד בשביל להוציא את המקסימום? אני עובד בMAYA אבל לא יצא לי להריץ אותה, אבל חוץ מזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?p=irol-eventDetails&c=74093&eventID=1641244
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
המפרט הקיים, מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB האם אפשרי להחליף מעבד עם המפרט הקיים למעבדים הבאים : * Intel® Core2 Quad Processor Q6600 2.4Ghz * Intel Core 2 Duo E6600
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי אני מחפש לוח אם עם דרישות דיי ספציפיות למחשב שאמור לשמש בתור שרת סטורג' בייתי (שדרוג ממחשב ישן שבו כרגע 7 דיסקים חלקם SATA וחלקם IDE עם ספק אנרמקס ליברטי 400). 1. כמה שיותר חיבורי SATA+IDE לצורך חיבור מספר גדול של כוננים 2. 3-4 יציאות PCI לחיבור בקרים וכרטיס רשת במקרה ויהיה צורך. 3. כרטיס מסך פשוט ומובנה פה צריך רק משהו בסיסי כמו כן כרטיס קול בסיסי ביותר (אפשר אפילו בלי למרות שכולם כבר באים עם מובנה היום) 4. כרטיס רשת מובנה חזק כמה שניתן שיעמוד בתעבורה כבדה 24/7 זיכרון: 1GB DDR2 667MHZ מעבד: אני נוטה לכיוון AMD באופן כללי והייתי רוצה איזה מעבד בסוקט AM2 אבל אני פתוח להצעות הכי חשוב שיכנס בתקציב ויהיה מאוד יציב לפעולה מתמדת. זהו חוץ מזה אני רוצה גם מארז גדול ומותאם ל…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מה יותר טוב... 1. מעבד אטלון 64 2800+ לוח אם ASUS K8V או ג'יגה בייט הזולים.. וזכרון 512 של סמסונג. PC3200 או.. מעבד XP2400 לוח של איפוקס 8RDA וזכרון של טווונימוס 500 מה"ץ בקשר לאטלון 64.. 2800 זה טוב..? איזה לוח יותר טוב אסוס הזה או ג'יגה בייט (רק רק משני אלה)
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הוולטז' של הMEM של הוא 2.75 :\ האם זה סביר? כי לפי התוכנה אנבידיה סיסטם יוטיליטי זה עובר לגמרי את הקו האדום ואם זה מוגזם מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
-
איך בידיוק אני יודע מהם התיזמונים שלי בבקשה תעזור לי אני קצת חדש בעסק הביוס ואני מנסה ללמוד אותו אולי יש איזה מדריך על תיזמונים ? נ.ב אני מרכיב מחשב חדש ואני מזמין את החלקים לחוד יש לי כבר את הלוח MSI 925X Neo Platinum והזמנתי זיכרון DDR2 CORSAIR CM2X512A-4300C3PRO 512Mb 533Mhz אולי דרך השם תוכל להגיד לי בידיוק מה למלות במקום הזה של הביוס (בתיזמונים) איזה בעסה שאני לא מבין בזה כלום יאללה..!! טוב תודה לך...
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-