עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  2. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום. אני מחפש A8N כלשהו מקולקל ולא תקין על מנת לפתח גוף קירור כדוגמת ההיטפייפ שיש לגרסת פרמיום. אני צריך לוח שזרוק אצל מישהו כדי לעשות מדידות וניסיונות כי עלו לי כמה רעיונות שאולי אם יצליחו יהיו מעניינים לכולם. תודה אם למישהו תיהיה תשובה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  3. Started by shmulik1999,

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אז המעבד הוא SEMPRON 3000 בסוקט 939 והלוח אם GA-K8NF-9 הבעיה היא שהוא מזהה את המעבד כ200 מגהרץ....משמע...בלי המכפלה שלו... מה קרה?...איך מסדרים את זה?...CRL COMS לא עבד... ובאותה נשימה....המחשב לא מזהה את הHDD של WD 40BB... שהוא עובד לי במחשב השני...

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  5. http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/asrock/1600penryn/650i9x435e84002gbmd.png רצ"ב התמונה רשום פרמטרים על הזיכרון

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. שלום וערב טוב-אבקש את דעתכם בעניין: זמנית מחוסר תקציב,אני צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה למערכת ה"נל: מעבד 6550 זכרון ddr800 האם ברמה העקרונית יש הבדל משמעותי בשביל מחשב שלא מתוכנן oc האם 2 הציפסטים פחות או יותר זהים? תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by 2130TOMER,

Striker EXTREME 2 זה ASUS Striker II Extreme עם קירור שונה (לא מים )

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  8. מדובר על מחשב למשחקים סטייל COD4.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by baruch28,

מישהו שמע על כרטיסי זיכרון מושקין? איך הם? מישהו אמר לי שהם מגרמניה. איך הם ביחס ל- קינגסטון?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  10. אני מחפש את הלוח למחשב שאני בונה(רק אינטל) ורק מיקרו ATX העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-‏EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by yaron266,

יש לוח אם מסוג‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ ורציתי לדעת האם קיים לי שם את החיבור הנ"ל ובנוסף רציתי לדעת מה המהירות של העברת הנתונים של חיבור זה מידע על הלוח אם שלי ניתן לימצוא כאן: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  12. אהלן, אני משתמש במערכת Sempron 2600+ עם צ'יפ אחד של DDR400 512mb cl2.5 של V-Data. רציתי לדעת אם תוספת של סטיק 512MB תהווה בשבילי שיפור משמעותי (הרבה פעמים אני נאלץ "לפנות זיכרון" בעזרת תוכנה מיוחדת). אם כן, האם חובה עליי לקנות cl2.5, או שאפשר להסתפק ביותר/פחות? ראיתי זכרונות של קינגסטון ב-400 לעומת של G.Skill בהצעה אטרקטיבית ב-180, Cl2.5. האם ההבדל באמת כזה משמעותי? מה היייתם מציעים לי לקנות? תודה מראש, אסף.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by jc316,

אני צריך להשיג דחוף לוח gigabyte 7vaxp חדש או משומש במצב טוב . דחוף אם מישהו מכיר ויכול לעזור לי . אשמח לתשובה בהקדם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. שלום, אני צריך המלצה ללוח אם טוב במחיר בין 650 ל 700 ש"ח שאר פרטי המערכת הם: מעבד אינטל E6700 2.66 GHZ 2 GB זכרון של KINGSTON כרטיס מסך GIGABYTE 8800 GTS עם 320 MB זכרון הרד דיסק Samsung 320 gb kj + WD 160 GB שני צורבי DVD של LITE ON ו - NEC הלוח אם שחשבתי לקנות הוא של Gigabyte GA 965G-DS3 REV 3.3 מה דעתכם? והאם יש לוחות יותר טובים בתווך מחירים שרשמתי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  15. Started by Budabeh,

אהלן, הזמנתי לוח gigabyte p-35 DS3 האם שווה להשקיע עוד 70 ש"ח ולקנות Gigabyte p-35c ds3r מה ההבדלים בינהם? תודה, דן

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  16. מישהו יכול לעשות סדר בענין הזיכרונות ? בשוק נימצאים זיכרונות מסוגים שונים ורמות מחירים שונות והייתי רוצה לדעת למשל סוג זיכרון DDR2 איזה הכי כדאי לקנות והיחס שלו למחיר. ראיתי למשל זיכרון של קיגסטון במחיר של 110 שח לסטיק של גיגה אחד DDR2 האם כדאי לקנות זיכרון כזה אם למשל יהיה לי מעבד Q6700 ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by DREDON,

רשמתי את אותה הודעה בפורום תמיכה טכנית כי לא ידעתי איפה בדיוק לרשום את זה (ראיתי הצגת בעיות בשני המקומות). שלום לכולם יש לי לוח אם: GA-965P-DQ6 (של חברת Gigabyte). לפי החוברת שקיבלתי עם הלוח אם ולפי Gigabyte עצמם (האתר) הלוח אם תומך במעבדים: Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo ועוד כמה ישנים יותר. קיבלתי מעבד שהדגם המדוייק שלו הוא: Intel Core 2 Extreme Slan3 Malay 3.00GHZ/12M/1333/05B L740A931 ניסיתי להרכיב את המעבד הנ"ל ללוח אם שלי וכשאני מדליק את המחשב המחשב עושה רעש כאילו הוא נדלק... ואז נכבה ישר (לפני 2 הצפצופים המראים על פעולה תקינה). יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה מראש בני

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  18. Started by free fraek,

קניתי זכרונות של קינגסטון 2 גיגה 667 מגהרץ.. וכשבדקתי עם CPU-Z הוא הראה לי שהם פועלים רק 335 מגהרץ.. למה זה? ואיך אני יכול לסדר את זה? הם פועלים בדואל אם זה משנה.. והלוח הוא M2N SLI DELUXE של אסוס..

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  19. השאלה בכותרת.. איזה תוכנה או משחק נתן להפעיל על המעבד בשביל להוציא את המקסימום? אני עובד בMAYA אבל לא יצא לי להריץ אותה, אבל חוץ מזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  20. http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?p=irol-eventDetails&c=74093&eventID=1641244

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by ajl,

המפרט הקיים, מעבד DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם Intel D946GZIS זיכרון DDR2-667 2GB האם אפשרי להחליף מעבד עם המפרט הקיים למעבדים הבאים : * Intel® Core2 Quad Processor Q6600 2.4Ghz * Intel Core 2 Duo E6600

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  22. היי אני מחפש לוח אם עם דרישות דיי ספציפיות למחשב שאמור לשמש בתור שרת סטורג' בייתי (שדרוג ממחשב ישן שבו כרגע 7 דיסקים חלקם SATA וחלקם IDE עם ספק אנרמקס ליברטי 400). 1. כמה שיותר חיבורי SATA+IDE לצורך חיבור מספר גדול של כוננים 2. 3-4 יציאות PCI לחיבור בקרים וכרטיס רשת במקרה ויהיה צורך. 3. כרטיס מסך פשוט ומובנה פה צריך רק משהו בסיסי כמו כן כרטיס קול בסיסי ביותר (אפשר אפילו בלי למרות שכולם כבר באים עם מובנה היום) 4. כרטיס רשת מובנה חזק כמה שניתן שיעמוד בתעבורה כבדה 24/7 זיכרון: 1GB DDR2 667MHZ מעבד: אני נוטה לכיוון AMD באופן כללי והייתי רוצה איזה מעבד בסוקט AM2 אבל אני פתוח להצעות הכי חשוב שיכנס בתקציב ויהיה מאוד יציב לפעולה מתמדת. זהו חוץ מזה אני רוצה גם מארז גדול ומותאם ל…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by FearNot,

אז יש לי את המעבד, ויש לי זיכרונות של 4-4-4-12 מבית Corsair. (מארה"ב, חסך לי בערך 1000 שקל בקנייה משם מאשר בארץ) אני צריך לוח בגבול ה700 שקל שיידע לנצל את זה בצורה טובה, וגם ייתן יכולות אוברקלוק טובות. אני בעיקר מכוון לכיוון הלוחות של Gigabyte, יש את הP35-DS3 ואת הP35-DS3L (שאגב, הDS3 נראה אוברקלוקר יותר חזק וגם נותן לי רייד) אבל, מכיוון שאני לא מתכנן על להחליף מעבד בקרוב או לקנות DDR3, אולי עדיף ללכת על N650SLI-DS4 שמבחינת ביצועים ואוברקלוק הוא אחד הלוחות החזקים בשוק ... אבל החיסרון שלו הוא שהוא תומך עד זיכרונות של 800 ולא עד 1033 כמו מבוססי הP35 אני באמת לא סגור על שום דבר, ואני רוצה לקחת את הלוח שייתן מקסימום ביצועים ומקסימום אוברקלוק עם המעבד והזיכרונות הללו בגבול ה70…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by rafiisak,

שלום. השאלה היא אולי קצת טפשית אבל אני לא ממש מבין בקטע של זכרונות יש לי 512 DDR ואני רוצה להוסיף עוד 512 ואני לא יודע כמה MHZ יש לי בזכרון. האם זה חשוב שלזכרון שאני מוסיף יהיה אותו MHZ כמו לנוכחי? ואם כן איך אני בודק כמה יש לי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by Domovoi,

AMD 3800X2 תומך ב-Hyper-Threading?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים