מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום , אז שתי השאלות להלן : 1.אני רוצה לקנות מחשב בקרוב עם המעבד Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz 1MB FSB800 OEM ¤446 ואמרו לי שאם עושים לו OC(שבחנות TMS עושים בחינם)אז הוא מגיע לרמה של E6750 + - , ורציתי לדעת אם זה נכון. 2.יש לי מחשב עם : pentuim 4 3.0 6600gt kingstone 512 533mhz asus p5ld2. ואני רוצה לקנות עכשיו זכרונות בשביל שיתאימו למחשב הנוכחי,ובעיקר למחשב החדש. אני רוצה GBX2 800 MHZ,ואני לא יודע איזה לקחת והאם הלוח אם של אסוס יתמוך בו. מעוניין לחסוך ולא לקחת סתם מותגים,תודה על העזרה מראש
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד ואני מתלבט בין E2140 לE4400, אני מתכוון להמהיר את שניהם לאיזור ה3GHZ אני ארגיש בהבדל בין שני המעבדים? אני בקושי משחק אבל אני ארצה לשחק בקריסיס ובGTA 4 כשייצאו . אשמח לראות באנצ' שמשווה בינהם כששניהם על 3GHZ. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מפרט בצד. שאלתי היא האם כדאי להשקיע במעבד AMD64 X2 לתושבת 939 או שעדיף לחכות לK8L שתגיע עלינו לטובה לקראת 2008? אשמח להצעות שיפור ולא רק בנושא המעבד תקציב עד 1500 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים, ברק. ד"א כ"כ טוב לחזור הבייתה אל הפורום ההכי תותחי בארץ!
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כפי שציינתי אני רוצה לזיכרון טוב ואיכותי שני סטיקים של 512 שיהיה עםפלטות קירור ועם תיזמונים נמוכים.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שרת ישן במארז ענק בעל לוח MS6163, לאחר מספר בדיקות, מסתבר שהלוח החזיר את נשמתו לבורא. בהדלקת המחשב, אין צפצופים, הספק, המאוורים והכוננים מתחילים לעבוד אך נשמע כאילו אין להם כח ולאחר 20 שניות לערך המחשב נכבה. אין תצוגה ואין שום תגובה, ניתקתי את כל הכרטיסים, זכרון (אפילו את המעבד) ואין הבדל, לאחר כל נסיון כזה המחשב לא מוכן להדלק אלה אם כן אני מנתק את הספק מהמתח. גם בדקתי עם ספק אחר, בכדי לוודא שאין בעיה בספק, וקיבלתי את אותן תוצאות. אני מעוניין לשמור ולהמשיך להתשמש במארז הקיים. אפשר לקבל המלצה על לוח אם+מעבד+זכרון שיתאים? אני אשמח להשתמש בכל הכרטיסים שהיו מחוברים עד כה, כך שאני צריך 5 PCI וחיבור AGP, ואם זה לא מוגזם לבקש גם חיבור EISA אחד ATX כמובן .…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מצאתי את התמונה הזאת http://www.morextech.com/newsite/Produits/Fiches%20Produit/cartes%20mere/images%20gigabyte/K8nxp-sli/k8nxp-sli-sata.jpg עכשיו אני רוצה לדעת מזה היציאות הכתומות הלאה האדומות האלה הלבנות האלה המרובעים הקטנים ומזה הברזל הגדול הכתום הזה באמצע ? מה אלה?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי את שני המעבדים הנ"ל אני רוצה למכור אחד מהן ואני לא יודע מה לעשות .... ה 2.4 יש לו מכפלה נמוכה מה שיאפשר לי באס דיי גבוהה אבל הוא D1.... ה2.8 יש לו מכפלה בינונית (14) מה שיאפשר לי באס בינוני והוא M0 מה שאומר שזו ליבה מצויינת ל OC את מי להשאר ואת מי למכור??
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם אוכל לקבל המלצה למעבד + לוח (עדיף gigabyte) למטרת משחקים קלים ביותר (אבל ממש...(במקסימום פיפא 2006)) + אינטרנט ואופיס עד 2000 ש"ח (למעבד + הלוח) אך עדיף בפחות כמובן .... האם ממש שווה להתאמץ ולהשקיע במעבד core 2 החדש או להסתפק ב- Pentium D ואם שכך אז איזה דגם? עד כמה זה משפר ת'ביצועים ועד כמה זה קריטי אם ובכלל לשימוש שלי? נראה לי כי כרטיס משולב על הלוח יספיק. אכן? בבקשה זה די דחוף. אני חייב לקנות מחשב להדפיס את העבודות ללימודים לפני תחילת סמסטר... אם אפשר להסביר בשתי מילים מה ההבדל בסדרה של לוחות Gigabyte בין 945P/PL/G/GZ בקריאה מהירה של נתוני הלוחות באתר היצרן מצא חן בעיני הדגם הנ"ל GA-8I945GMH-RH (גם בגלל הכרטיס קול), האם הוא ממולץ ומתאים לצרכי? …
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
?512Mb 400MHz Kingston CL3? או ?512Mb 400MHz AData /VT? או ?512Mb 400MHz Twinmos? איזה מהם הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
* מאפשר פעולה עם 4 זיכרונות DS DDR400 ללא הורדת התדר ל-DDR333. * ניתן לעבוד עם זיכרונות במהירות גבוהה מ-DDR400 ללא OC למעבד. * הערה : מצויין בכתבה שכבר בסטפינג D שהוא Winchester, ניתן להפעיל 4 מודולי זיכרון DS ב-DDR400 אבל ב-2T Command rate timing. זאת להבדיל ממה שצויין כאן בפורום לא פעם. אם למישהו יש מידע מבוסס אחר בנושא - הוא מוזמן לחלוק. הכתבה : AMD Athlon 64 Processors on E3 Core: Memory Controller Peculiarities in Detail מקור : X-Bit Labs
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
תגידו הקרור של המעבדים (amd 64 3000 +) הם מקורים כאלו box ???? או שהם שמים משהו שלהם????????? אל תגידו סתם אם לא יודעים אל תכתבו
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבתות קטנה האם כדי לי לקנות את המעבד AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton CPU OEM האם יש בימו לבין ה 2500 הבדל כי בכסף יש הבדל רק של 30 או 40 שקל
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2x512 Mb Kingston 667 אחותי כרגע בארה"ב ויכולה לקנות בשבילי עוד זכרון השאלה שלי היא ע"מ שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL אני חייב לקנות את אותו דגם או לא ? אני אקנה כנראה עוד סט של 2X512 וכמה עולה ג'יגה זכרון כאן בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
לדוגמא... GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory או שאני לוקח פשוט 2 של 512 נגיד של אותו חברה אבל שהם לא באים באריזה משותפת... זה ביצועים שונים כאילו?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כן שלום אני הולך לקנות היום!!! מחשב ו אני רוצה עצה אם לקנות את הפרסקוט או את הנורת'ווד ומה יותר טוב בשביל אוברקלוקינג????
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שומעים יש לי בעיה אני פתחתי את מחשב ואני וראה על זיכרון רשום digma ddr 400 256mb 32n8 שאני יכנס לתוכנה cpu-z רושם לי שיש לי 200MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה ועוד דבר יש לי מעבד 3.0GHZ אבל בתוכנה רשום לי 2992MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איזה זכרון יותר טוב? OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3200 EL Optiomized Dual Channel Kit או Mushkin 1GB Dual Pack (2x512MB) PC3200 222 Special? תודה, vegeto 8)
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי מחשב שעדיין לא הגיע אלי. המפרט הרלוונטי הינו: Gigabyte GA-7N400-L1 (nforce 2 ultra400) - ATX AMD Athlon XP 2200 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN CORSAIR VS256MB333 -2700 CL2.5. * 2 היום ראיתי שבאותו אתר מוצעים הזכרונות הבאים באותו מחיר (ואחד פחות כמה שקלים), שניהם בעלי מהירות גבוהה יותר. 256MB Samsung DDR PC3200/400 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) האם כדאי לי לבצע החלפה לפני המשלוח? במידה ולא אעשה בהם OC האם תהיה לכך השפעה? האם במקרה הזה הזכרונות הראשונים עולים על האלטרנטיבות? תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם לוחות שתומכים בSLI תומכים בהכרח גם בCROSSFIRE? לוחות עם צ'יפסט של נווידיה בעלי PCIE X 2 יכולים לעבוד גם בCROSSFIRE? נ.ב סתם שאלה שמעניינת אותי... למה ללוחות של AMD-ATI יש צ'יפסטים של NVIDIA,הן לא מתחרות?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
פשוט השאלה למעלה(אי אפשר לעשות הודעה ללא תוכן...)
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי תלוח הזה.... ואנילא יודע איזה לוח זה כל מה שאני יודע שבסנדרה הוא מביא את הסיס 645... ואני צריך ממש דחוף את הדרייברים... כי אין קול וזה... אז בבקשה תעשו מאמץ... תודה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ש-לום! אמממ רציתי בבקשה לדעת מהם הצ'יפסטים הבולטים היום בשוק ואם אפשר - נתונים קצרים על כל אחד מהם, מה ההבדלים וכו'. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
דבר ריאשון איפה יש באתר מאמר שמסביר מזה CL,DDR,ECC וכו' :s05: יש לי במחשב dual channel DDR2 512Mb X2 533MHz CL4 Corsair ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 1GB Corsair. האם זה יכול לפגוע בתפקוד של ה Dual Channel ולגרום לו לתפקד לאט יותר? אם לא מה יהיה השינוי? יש לי לוח-אם של GA8I915P GIGABYTE לפי מה שהבנתי יש בעצם רק 2 SLOT ל DUAL וה 2 האחרים זה לסטיקים בודדים זה נכון? או שאני יכול לקנות עוד Dual Channel ולחבר? הינה קישור ללוח-אם http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=449 תודה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
דוד שלי רוצה הוסיף זכרונות למחשב שלו מעבד AMD 3200 לוח גיגביט לא זוכר דגם זכרונת ADATA 512 אני קונה מהחנות הבא תמלצו לי משהו מהחנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=33
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שוב אני שואלת את אותה שאלה כי בינתיים לא קבלתי שום תשובה פרקטית.<ממליצים לקנות מעבד יותר חזק וכו' אבל אני עם תקציב ממש מצומצם אז אנא> אז כפי שאמרתי הרכיבו לי מחשב מבוסס על מעבד AMD 2500 + זכרון 512 400MHZ עכשיו לגבי הלוח אם יש דעות חלוקות: 1-אחד המליץ לי על לוח אם ABIT NF7 SL .<הבעיה היא שבKSP אין את הלוח הזה אלא גרסאות אחרות.האם לקחת רק את זה?> 2-אחר המליץ לי על EPOX 8RDA . אז אנא אודה לכם אם אוכל לקבל תשובה .כפי שציינתי המחשב מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים.משחקים ממש לא בתחום.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-