מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ובהצעה מלמיר קיבלתי את הלוח הזה, לפי מהבנתי הוא מבוסס על G33 שאמור להיות מקביל לP35 חוץ מכ. מסך. בגלל התקציב כרגע כ. מסך ירכש בעוד חודש בערך, אבל קראתי על לוחות שמבוססים על G33 ביקורות פחות טובות מעל P35 בלי שום קשר לאוברקלוקינג (אני לא הולך לעשות אובר קלוק למחשב בכלל). קישור למפרט של הלוח אם: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13304 עדיך ללכת על משהו אחר בתחום ה500 שקל? אה ודרך אגב המפרט המתוכנן הוא intel e6500 Arctic cooling freezer 7 pro WD CAVIAR SE 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD3200AAKS COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN SAMSUNG ORIGINAL 1Gb DDR2 SODIMM PC5300 667Mhz והלוח אם שציינתי. עדיך ללכת על G33 אחר עד 5…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן אני עורך וידאו ואני עובד עם לוח אם - ASUS P4C800E-DELUXE ועם זיכרון GEIL GOLDEN DRAGON 1GB (2X512) 400MHZ PC 3200 ברצוני לשדרג את הזיכרון ולהוסיף לו עוד ג'יגה. הבעיה היא שאי אפשר להשיג את הגולדן דרגון ב 400 מגה הרץ יותר אלא רק ב - 433 ומעלה. הלוח והזיכרון עובדים ב - DUAL CHANNEL DDR מה עליי לעשות? האם זיכרון אחר יעבוד ביחד עם הזיכרון הקיים? אני לא עובד עם אובר קלוקינג. מישהו? עצה? רעיון? תודה דורי
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכלום! לאחר הרבה המלצות שראיתי כאן בפורום על הלוחות של GIGABYTE, אני חושב שעדיף לקנות לוח GIGABYTE. אבל באתר לא מצאתי עם מה מגיעים הלוחות של גיגהבייט, ואילו למשל באסוס או אינטל כתוב מה בקופסה או משהו כזה. אולי מישהו יכול לתת לינק לאיזה עמוד באתר של גיגהבייט שכותב עם מה זה מגיע כדי להיות בטוח שלא חסר כלום? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
איזה לוחות אם תומכים ב SATA2/NCQ ? והאם יש רק לוחות ל AMD או גם לוחות ל INTEL ? עריכה: זה NCQ ולא NQC
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Asrock 775DUAL880-PRO נכנסתי לאתר שלהם באינטרנט: http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm וראיתי שכתוב שם :PCI Express Graphics and AGP interface to adopt both PCI Express and AGP Display card AGP - זאת אומרת אני יכול לחבר ללוח הזה את הכרטיס מסך הקודם שלי (חיבור AGP X4) ואז בהמשך לשדרג את הכרטיס מסך שלי? ועוד שאלה : Hybrid Booster - ASRock Safe Overclocking Technology זאת אומרת אני אוכל לעשות לו אוברקלוק בעתיד?
-
- 7 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לקנות לוח אם חדש וגם מעבד. מישהו יודע אם הלוח את החדש של ASUS P5K3 Deluxe תומך גם בזיכרונות DDR2 או רק ב-DDR3 ??? עשיתי חיפוש בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי DDR3 .... השאלה אם כדאי לשים על הלוח הזה DDR2 (אם הוא תומך) או לחכות ולקנות DDR3 לכשיצאו .. אן שעדיף בכלל ללכת על Gigabyte P35T-DQ6 .. תודה !
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חשבתי על זה: Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
איפה ניתן לקנות לוח זה ? http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=fLIjRELzxMxkH2UQ M4A89TD PRO/USB3 חיפשתי בזאפ אין גוגל אין בארץ
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי אז ככה אני צריך לקנות רק מעבד ולוח אם בתקציב של 1000~ שקל לערך. יש לי זיכרון CORSAIR 256X2 PC3200 TWINX (קיבלתי מתנה ;D ) כרטיס מסך - Radeon 9700 Pro של ספיר ( גם ;D) ומארז יש לי כבר, יש לי HARD DISK של MAXTOR 40G 7200RPM וזה מספיק לי, ויש גם צורב ודיסק. ומה נשאר? מעבד - אני יקנה את הAXP2500+ והשאלה שלי היא כזאת : האם הלוחות יעשו את העבודה בצורה טובה עם החלקים שציינתי לעיל. איזה מבין שניהם עדיף? תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן האים זה נכון שיש תוכנות שרצות על מעבדי INTEL אבל לא ירוצו או שיעשו "בעיות" על מעבדי AMD ?? האים בכל הנוגע למוצרי MicroSoft (כמו וינדוס , אופיס , אקספלורר וכו') יש הבדל אים הם רצים על "אח שלהם" - INTEL או שירוצו אותו הדבר גם על מעבדי AMD (האים יש מעבדי AMD ספציפיים שידוע שיש בעיות תאימות וצריך להיזהר ???) תודה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב האם זה אפשרי להתקין זיכרון של GEIL DDR400 PC 3200 1GB במחשב שלי? שאלה נוספת -האם שווה להשקיע על הזיכרון הזה (יד שניה) 120 שח ? או שיש אפשרות משתלמת יותר ? אני צריך את זה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי. המפרט של המחשב: Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack: Service Pack 3 Motherboard Name : Sapphire 845GLMS4 v02 CPU Type :Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133 Bus Type : DDR SDRAM Bus Width : 64-bit Memory Type : DDR SDRAM chipset Supported Memory Types:PC100 SDRAM, PC133 SDRAM, DDR-200 SDRAM, DDR-266 SDRAM Memory Type: DDR SDRAM
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי כחלק מתהליך שידרוג השילוש,נשאר לי לבחור לוח אם וקירור מתאים כרגע יש לי מעבד 6700K וזיכרונות Crucial Ballistix Elite 16 GB אני מתכנן לבצע OC בינוני למעבד 4.7 וצפונה מחיפוש קצר בפורום מצאתי שני לוחות מומלצים. Asus MAXIMUS VIII RANGER Gigabyte GA-Z170X-UD5 LGA1151 ההפרש בין הלוחות בפלונטר עומד על 200 ש"ח בערך,בחנות אמרו לי שהבדל המשמעותי הוא בבקר של ה USB 3.1, לUD5 יש בקר של אינטל שנחשב לטוב יותר לא בטוח שזה מצדיק את התוספת. 1.האם כדאי לי ללכת על אחד מהלוחות הנ"ל,או להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקחת לוח אם מתקדם יותר? 2.בנוגע לקירור חשבתי ללכת על Scythe Ninja 4 אני רק לא בטוח אם הוא מספיק טוב לOC והאם הוא מספיק גבוה…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם זה טוב להשאיר מחשב נייד דולק 24 שעות ביום שבעה ימים בשבוע? מעבד AMD... אני מקווה שהשאלה נמצאת בפורום הנכון... פשוט לדעתי השאלה הזו קשורה למעבד... כי הוא זה שמתאמץ... אבל לא יודע... אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני הולך לרכוש מחשב (ב-IQPC) וביקשתי זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ב-259. מהחנות אמרו שאין להם וגם לא ליבואן, והציעו לי זיכרון אחר. בסוף הלכתי על (באותו מחיר): OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK האם חברה זו היא אותו דבר מבחינת אמינות, ביצועים, איכות וכל מה שיהיה? אם לא, מה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היום התקנתי במזל טוב את הזיכרונות החדשים שלי. הרצתי את התוכנות הכי כבדות במקביל והכל עובד חלק.האמיול התוכנת וידאו והדפדפן וכל אחת מהן עלתה מהר מאד. בדקתי עם התוכנה CPU-Z והזיכרונות עובדים ב 200 דואלים (400). אני חייב לציין שהיתה לי דילמה אם לפתוח ולהתקין או להחליף ל DDR2 ולהחליף את כל הפלטפורמה שלי ל DDR2 בגלל התדרים המהירים יותר והמחירים הנמוכים יותר (2 גיגה שלי עולה 750 לעומת 2 גיגה DDR 2 שעולה חצי מחיר) אבל אני רואה שעדיף להשאר עם מה שיש.המחשב פשוט זז בצורה מדהימה. אם למישהו יש רעיון איך לבדוק את הזיכרונות יותר לעמוק עם תוכנות ספציפיות אשמח לחלוק את הידע עם חברי הפורום. הדגם שקניתי הוא F1 -3200PHU2 - 2GBNS דגם הביניים.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יכול להיות שאני משיג את הזכרון הזה עם צ'יפים של BH5, אני רק צריך לדעת את הקוד של הזכרונות בשביל להבדיל בין BH5 לCH5 אני יודע שהקוד הוא משהו בסגנון: KHX3200A וnon A אני פשוט לא זוכר בדיוק ואני חיב לדעת במדוייק את הקוד בשביל לבקש אותו בחנות. ועוד משהו, יש מקום בארץ שמוכר את המושקין בלאק לבל 2 pc3500 בסטיקים של 256 במחירים הגיוניים? אם אין את הקינגסטון אני צריך ללכת למושקין ואני לא מצאתי שום מקום שהמחירים שלהם לא יקרים מידי. תודה רבה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן וקניתי סטיק אחד של 2gb של Module Name G Skill F2-6400CL4-1GBPK... עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד סטיק של 2gb על מנת שאוכל להריץ ויסטה בראש שקט...האם כדאי לקנות את אותו הזיכרון או שיש לכם המלצה לזיכרון אחר נוסף?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז בניתי והזמנתי את רוב המפרט, אבל לוח אם אני צריך עזרה לא יודע מי מה למה כמה ואיך אני רוצה להתחיל OC מתון ולהגיע למקס' שיאפשר עבודה 24/7, לכן צריך OCיר טוב אני חושב מעבד : E6600 או X6800, תלוי מה אני אקבל :-) זיכרונות : G.Skill 2GB HZ 4 4 4 12 איוורור : נינגה או טוניק טאוור + קול-לאברטורי HDD : מקסטור מקסליין 3 250 GB כפול 2 צורב : Sony DRW-120AB2 כרטיס מסך : Leadtek 7600GS מסך : LG 1970HR רמקולים : X530 או ATP3 ספק : אנרמקס 400 מארז : בתיקווה לאורורה 570 אגב, יש משו שצריך להחליף ?
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום =] יש לי מספר שאלות, אני לפני קניית מחשב,, אז ככה: 1) איך ה DQ6? הוא טוב לOC? לכמה FSB הוא יכול להגיע בערך? [בהנחה שאני אעדכן את גרסת הביוס להכי חדשה] 2) האם ידוע על בעיות תאימות זכרונות כלשהם עם ה- DQ6? 3) בהנחה שאני יכול לקנות את ה-DQ6 ב 1250 ש"ח, האם יש אופציה עדיפה עליו באותו מחיר+-? אני יודע שה P5B DELUXE עושה מלא בעיות עם זכרונות והוא לא מתאים לכולם, בגלל זה אני לא חושב עליו כל כך, ושמעתי על אותן בעיות גם עם ה DS4, ובגלל זה גם אותו פסלתי. הלוחות שאין בהם בעיות תאימות זה ה DS3 [אפשר להכניס זכרונות פשוטים ולעדכן ביוס ואז זה יעבוד] וה- DFI INFINITY. האם ה DQ6 ב 1250 ש"ח עדיף עליהן משמעותית? אחרי הכל, בקיצור, שווה לקנות אותו? זאת קנייה טובה? [ב 1250..] 4) זכרונו…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם של חברה לא ממש מוכרת..(אני לא שמעתי עליה לפני) מה דעכתכם עליהם כזכרונות 667.. בלי קשר לכמה הם עולים.. http://www.jetram.com.tw/product/Pdf/JM667QLJ-1G_2345_s.pdf
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שזה 4 core? אמרו לי ב 7.8 אני לא יודע עם זה נכון ושווה לחכות או שאני יקנה ב 22.7 אני מפחד להתאכזב
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אם לא מה הלוח הכי טוב שאני יכול למצא ל AGP חיבור 939 AMD והאם כדיי לוותר על SATA 2 כי לא מצאתי לוח תומך
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד asus g51j ויש לו לוח אם PM55... אפשר להוסיף לו יותר מ 4 GIGA של RAM? כי ראיתי בכמה מקומות שהוא מוגבל ל 4 GIGA RAM? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-