מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
http://hexus.net/tech/news/cpu/86585-legendary-cpu-architect-jim-keller-leaves-amd/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי פה שכרטיס שעובד על PCI-E 2.0 יעבוד גם על PCI-E רגיל, פשוט בלי החידושים שיש בגרסא 2... אז בעצם איזה הבדל יש בין 2 הגרסאות, והאם אלה שינויים פיסיים בחיבור של הכרטיס או שינויים תוכנתיים או משהו שאפשר יהיה לעשות עדכון BIOS ולהתאים את הלוח אם לכרטיסי PCI-E 2.0 ???? ולשאלה השניה, יש לי 4 חיבורים למודולי זיכרון על הלוח שאפשר לחבר 2 מודולים בסלוטים 1 ו3, או 2 בסלוטים 2 ו4 בתנאי שהם זהים, אז אפשר לחבר בסלוטים 1 ו3 זיכרון מסוג מסוים וב2 ו4 זיכרון מסוג אחר ובמהירות שונה? תודה לעזורים...
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 512mb ddr2 של חברה משהו a data בקיצור בלוח אם שלי יש אפשרות לשים 2 של ddr2 ועוד 2 של ddr אז השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ואם יהיה שיפור ואם כן אז אם הוא יהיה משמעותי ? ויש לי עוד שאלה יש לי זיכרון של kingston kvr533d2n4 אז אולי כדאי להחליף עם אחד מ 512 של a data או שאם יהיו 2 זיכרונות לא מאותה חברה זה רק יפגע בביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שבוע שאלתי שאלה בנוגע לזכרון במחשבי. תשובות משתתפי הפורום היו מצויינות ומהירות וענו לי על כל הבעיות ופתרו אותם. מצד שני פניתי ליצרן לוח האם שלי ותשובתו היתה ללא ספק פחות מקצועית. פחות טובה ופחות אמינה. הרי היא פרוסה לפניכם להתרשמות. Dear Sir, Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, because there are too many kinds of memory modules available in the retail market, it is very difficult to test all of the modules with our MB products especially the quality various. If possible, we also recommend you choosing the modules with famous brand and test the modules with your system before you …
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חברה תסבירו לי מה זה מעבד retail ובמה הוא שונה מי הרגיל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ראיתי באתר אחד q6700 עם זיכרון של 8mb מישהו יודע או יש לו אותו..? האם הוא יותר טוב מהe8400 או q6600? השימושים שלי הם משחקים והמחשב הוא: p43 hd4850 2g 800hz אני רק צריך מעבד תודה רבה חברה
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קניתי לפני איזה חודש ומשהו מעבד AMD 64 3000+ WINCHESTER עם לוח של GIGABYTE NFORNCE3 לפני כמה ימים שמת לב שמאוורר של המעבד (סטוק) לא עובד הפעלתי את התוכנה של ניטור הטמפ' שהגיעה לי עם הלוח ולפי התוכנה כל פעם שהמעבד מגיע ל 45 הוא נדלק-מקרר את המעבד עד ל 37 ונכבה ואז עוד פעם נדלק ב 45 ונכבה ב 37 מה זה יכול להיות?? יש לי חבר שקנה את אותו מחבש כמו שלי (בדיוק אותם חלקים!!) ו גם לו זה קרה!! זה קורה לי ברגעים אלו ממש מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה בתודה טל
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108083 מהירות סטוק- 2.4GHZ 266X9 המעבד הינו E6600 מסורס ל-2 מגה קאש, ראינו כבר שההפרשים בין סוגי הקאשים לא מתפרסים על שטח גדול מאוד ותג מחירו של מעבד זה צפוי להיות נמוך יותר מה-E6600, (מן הסתם...) אני בהחלט מריח פה מעבד מצוין ומשתלם
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ובהצעה מלמיר קיבלתי את הלוח הזה, לפי מהבנתי הוא מבוסס על G33 שאמור להיות מקביל לP35 חוץ מכ. מסך. בגלל התקציב כרגע כ. מסך ירכש בעוד חודש בערך, אבל קראתי על לוחות שמבוססים על G33 ביקורות פחות טובות מעל P35 בלי שום קשר לאוברקלוקינג (אני לא הולך לעשות אובר קלוק למחשב בכלל). קישור למפרט של הלוח אם: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13304 עדיך ללכת על משהו אחר בתחום ה500 שקל? אה ודרך אגב המפרט המתוכנן הוא intel e6500 Arctic cooling freezer 7 pro WD CAVIAR SE 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD3200AAKS COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN SAMSUNG ORIGINAL 1Gb DDR2 SODIMM PC5300 667Mhz והלוח אם שציינתי. עדיך ללכת על G33 אחר עד 5…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן אני עורך וידאו ואני עובד עם לוח אם - ASUS P4C800E-DELUXE ועם זיכרון GEIL GOLDEN DRAGON 1GB (2X512) 400MHZ PC 3200 ברצוני לשדרג את הזיכרון ולהוסיף לו עוד ג'יגה. הבעיה היא שאי אפשר להשיג את הגולדן דרגון ב 400 מגה הרץ יותר אלא רק ב - 433 ומעלה. הלוח והזיכרון עובדים ב - DUAL CHANNEL DDR מה עליי לעשות? האם זיכרון אחר יעבוד ביחד עם הזיכרון הקיים? אני לא עובד עם אובר קלוקינג. מישהו? עצה? רעיון? תודה דורי
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכלום! לאחר הרבה המלצות שראיתי כאן בפורום על הלוחות של GIGABYTE, אני חושב שעדיף לקנות לוח GIGABYTE. אבל באתר לא מצאתי עם מה מגיעים הלוחות של גיגהבייט, ואילו למשל באסוס או אינטל כתוב מה בקופסה או משהו כזה. אולי מישהו יכול לתת לינק לאיזה עמוד באתר של גיגהבייט שכותב עם מה זה מגיע כדי להיות בטוח שלא חסר כלום? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
איזה לוחות אם תומכים ב SATA2/NCQ ? והאם יש רק לוחות ל AMD או גם לוחות ל INTEL ? עריכה: זה NCQ ולא NQC
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Asrock 775DUAL880-PRO נכנסתי לאתר שלהם באינטרנט: http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm וראיתי שכתוב שם :PCI Express Graphics and AGP interface to adopt both PCI Express and AGP Display card AGP - זאת אומרת אני יכול לחבר ללוח הזה את הכרטיס מסך הקודם שלי (חיבור AGP X4) ואז בהמשך לשדרג את הכרטיס מסך שלי? ועוד שאלה : Hybrid Booster - ASRock Safe Overclocking Technology זאת אומרת אני אוכל לעשות לו אוברקלוק בעתיד?
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לקנות לוח אם חדש וגם מעבד. מישהו יודע אם הלוח את החדש של ASUS P5K3 Deluxe תומך גם בזיכרונות DDR2 או רק ב-DDR3 ??? עשיתי חיפוש בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי DDR3 .... השאלה אם כדאי לשים על הלוח הזה DDR2 (אם הוא תומך) או לחכות ולקנות DDR3 לכשיצאו .. אן שעדיף בכלל ללכת על Gigabyte P35T-DQ6 .. תודה !
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חשבתי על זה: Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
איפה ניתן לקנות לוח זה ? http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=fLIjRELzxMxkH2UQ M4A89TD PRO/USB3 חיפשתי בזאפ אין גוגל אין בארץ
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי אז ככה אני צריך לקנות רק מעבד ולוח אם בתקציב של 1000~ שקל לערך. יש לי זיכרון CORSAIR 256X2 PC3200 TWINX (קיבלתי מתנה ;D ) כרטיס מסך - Radeon 9700 Pro של ספיר ( גם ;D) ומארז יש לי כבר, יש לי HARD DISK של MAXTOR 40G 7200RPM וזה מספיק לי, ויש גם צורב ודיסק. ומה נשאר? מעבד - אני יקנה את הAXP2500+ והשאלה שלי היא כזאת : האם הלוחות יעשו את העבודה בצורה טובה עם החלקים שציינתי לעיל. איזה מבין שניהם עדיף? תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן האים זה נכון שיש תוכנות שרצות על מעבדי INTEL אבל לא ירוצו או שיעשו "בעיות" על מעבדי AMD ?? האים בכל הנוגע למוצרי MicroSoft (כמו וינדוס , אופיס , אקספלורר וכו') יש הבדל אים הם רצים על "אח שלהם" - INTEL או שירוצו אותו הדבר גם על מעבדי AMD (האים יש מעבדי AMD ספציפיים שידוע שיש בעיות תאימות וצריך להיזהר ???) תודה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב האם זה אפשרי להתקין זיכרון של GEIL DDR400 PC 3200 1GB במחשב שלי? שאלה נוספת -האם שווה להשקיע על הזיכרון הזה (יד שניה) 120 שח ? או שיש אפשרות משתלמת יותר ? אני צריך את זה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי. המפרט של המחשב: Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack: Service Pack 3 Motherboard Name : Sapphire 845GLMS4 v02 CPU Type :Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133 Bus Type : DDR SDRAM Bus Width : 64-bit Memory Type : DDR SDRAM chipset Supported Memory Types:PC100 SDRAM, PC133 SDRAM, DDR-200 SDRAM, DDR-266 SDRAM Memory Type: DDR SDRAM
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי כחלק מתהליך שידרוג השילוש,נשאר לי לבחור לוח אם וקירור מתאים כרגע יש לי מעבד 6700K וזיכרונות Crucial Ballistix Elite 16 GB אני מתכנן לבצע OC בינוני למעבד 4.7 וצפונה מחיפוש קצר בפורום מצאתי שני לוחות מומלצים. Asus MAXIMUS VIII RANGER Gigabyte GA-Z170X-UD5 LGA1151 ההפרש בין הלוחות בפלונטר עומד על 200 ש"ח בערך,בחנות אמרו לי שהבדל המשמעותי הוא בבקר של ה USB 3.1, לUD5 יש בקר של אינטל שנחשב לטוב יותר לא בטוח שזה מצדיק את התוספת. 1.האם כדאי לי ללכת על אחד מהלוחות הנ"ל,או להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקחת לוח אם מתקדם יותר? 2.בנוגע לקירור חשבתי ללכת על Scythe Ninja 4 אני רק לא בטוח אם הוא מספיק טוב לOC והאם הוא מספיק גבוה…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם זה טוב להשאיר מחשב נייד דולק 24 שעות ביום שבעה ימים בשבוע? מעבד AMD... אני מקווה שהשאלה נמצאת בפורום הנכון... פשוט לדעתי השאלה הזו קשורה למעבד... כי הוא זה שמתאמץ... אבל לא יודע... אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני הולך לרכוש מחשב (ב-IQPC) וביקשתי זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ב-259. מהחנות אמרו שאין להם וגם לא ליבואן, והציעו לי זיכרון אחר. בסוף הלכתי על (באותו מחיר): OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK האם חברה זו היא אותו דבר מבחינת אמינות, ביצועים, איכות וכל מה שיהיה? אם לא, מה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-