מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להריץ כמה בדיקות פשוטות בחנות לפני שאני לוקח את המחשב הביתה ומתקין את windows. אני רוצה לוודא שהזכרונות, לוח האם, המעבד והדיסקים הקשיחים תקינים. האם יש תוכנות שבודקות זאת ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת? האם יש אפשרות לבדיקה מהירה בחנות?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הזיכרונות שלי הם במהירות 667 CL4 - לינק מצורף. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel הגדרתי בביוס את התזמונים שלהם בדיוק כמו שרשום על הזכרונות, וגם נתתי להם מתח בדיוק כמו שמומלץ באתר. הCPU-Z מציג אותם כ300, הם לא אמורים להיות מוצגים כ333? ואם כן, איך משנים את זה? מצרף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם אינטל 3.0 נגיד זה כמו AMD 3000? או איך זה הולך בכלל ?AMD3200 זה כמו אינטל 3.2 ?????תסבירו בקשה !!!??? :screwy:
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בלוח אם הספציפי הזה של חברת GIGABYTE ובכלל בלוחות אם שבהם יש יציאות מובנות בכרטיס המסך של VGA, DVI. HDMI ניתן לבצע Extend כלומר הרחבה ל 2 מסכים או יותר, או שניתן להציג בו זמנית רק על מסך אחד? אני יודע בוודאות שעל כרטיסים חיצוניים מתקינים את הדרייבר של החברה ומשם ניתן לבצע הרחבה ל 2 תצוגות, השאלה היא האם בכרטיס המובנה בלוח הזה האופציה קיימת? ואם לא אז במה זה תלוי? אני מתכוון לקנות לקרוב משפחה מחשב כזה והוא רוצה לחבר 2 מסכים אחד למחשב ואחד לטלוויזיה ב HDMI אני רוצה לדעת מראש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש המלצה ללוח אם בתקציב של עד 550 ש"ח, הלוח צריך להתאים למעבדי אינטל (c2d - תושבת 775), הוא חייב להיות עם כרטיס מסך מובנה ואם אפשר אז שתהיה לו יציאת DVI או כרטיס DVI שמגיע עם הלוח . בעבר השתמשתי בלוח של ASROCK והייתי מרוצה, אבל ראיתי שיש עכשיו את ה- G31/33 וחשבתי ללכת עליהם. המלצות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, אפשר לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל, חלק הרלוונטי לנושא (לדעתי) הוא לוח האם והמעבד שלי: GIGABYTE GA-965P-DS4 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיות מתח ביציאות הUSB, מחוברים ליציאות (דרך מפצלים) כ 15 התקנים שונים אבל כל המפצלים שלי מחוברים במתח נפרד כך שאני לא בטוח למה יש לי בעיות בכלל. אני חושד שזה הלוח אם. אם כבר אני צריך להחליף אותו חשבתי לשדרג גם את המעבד, ניראה לי שכל שאר החלקים שלי יתאימו ללוח אם ומעבד חדש. אשמח לקבל דעה לגבי בעיות החשמל (מתבטא בעיקר בכך שלפעמים התקנים שונים לא מזוהים) והצעות ללוח אם ומעבד חדש בעד 3000 ש"ח (שנייהם ביחד). תודה, עמרי
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://hexus.net/tech/news/cpu/86585-legendary-cpu-architect-jim-keller-leaves-amd/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי פה שכרטיס שעובד על PCI-E 2.0 יעבוד גם על PCI-E רגיל, פשוט בלי החידושים שיש בגרסא 2... אז בעצם איזה הבדל יש בין 2 הגרסאות, והאם אלה שינויים פיסיים בחיבור של הכרטיס או שינויים תוכנתיים או משהו שאפשר יהיה לעשות עדכון BIOS ולהתאים את הלוח אם לכרטיסי PCI-E 2.0 ???? ולשאלה השניה, יש לי 4 חיבורים למודולי זיכרון על הלוח שאפשר לחבר 2 מודולים בסלוטים 1 ו3, או 2 בסלוטים 2 ו4 בתנאי שהם זהים, אז אפשר לחבר בסלוטים 1 ו3 זיכרון מסוג מסוים וב2 ו4 זיכרון מסוג אחר ובמהירות שונה? תודה לעזורים...
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 512mb ddr2 של חברה משהו a data בקיצור בלוח אם שלי יש אפשרות לשים 2 של ddr2 ועוד 2 של ddr אז השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ואם יהיה שיפור ואם כן אז אם הוא יהיה משמעותי ? ויש לי עוד שאלה יש לי זיכרון של kingston kvr533d2n4 אז אולי כדאי להחליף עם אחד מ 512 של a data או שאם יהיו 2 זיכרונות לא מאותה חברה זה רק יפגע בביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שבוע שאלתי שאלה בנוגע לזכרון במחשבי. תשובות משתתפי הפורום היו מצויינות ומהירות וענו לי על כל הבעיות ופתרו אותם. מצד שני פניתי ליצרן לוח האם שלי ותשובתו היתה ללא ספק פחות מקצועית. פחות טובה ופחות אמינה. הרי היא פרוסה לפניכם להתרשמות. Dear Sir, Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, because there are too many kinds of memory modules available in the retail market, it is very difficult to test all of the modules with our MB products especially the quality various. If possible, we also recommend you choosing the modules with famous brand and test the modules with your system before you …
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חברה תסבירו לי מה זה מעבד retail ובמה הוא שונה מי הרגיל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ראיתי באתר אחד q6700 עם זיכרון של 8mb מישהו יודע או יש לו אותו..? האם הוא יותר טוב מהe8400 או q6600? השימושים שלי הם משחקים והמחשב הוא: p43 hd4850 2g 800hz אני רק צריך מעבד תודה רבה חברה
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי לפני איזה חודש ומשהו מעבד AMD 64 3000+ WINCHESTER עם לוח של GIGABYTE NFORNCE3 לפני כמה ימים שמת לב שמאוורר של המעבד (סטוק) לא עובד הפעלתי את התוכנה של ניטור הטמפ' שהגיעה לי עם הלוח ולפי התוכנה כל פעם שהמעבד מגיע ל 45 הוא נדלק-מקרר את המעבד עד ל 37 ונכבה ואז עוד פעם נדלק ב 45 ונכבה ב 37 מה זה יכול להיות?? יש לי חבר שקנה את אותו מחבש כמו שלי (בדיוק אותם חלקים!!) ו גם לו זה קרה!! זה קורה לי ברגעים אלו ממש מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה בתודה טל
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108083 מהירות סטוק- 2.4GHZ 266X9 המעבד הינו E6600 מסורס ל-2 מגה קאש, ראינו כבר שההפרשים בין סוגי הקאשים לא מתפרסים על שטח גדול מאוד ותג מחירו של מעבד זה צפוי להיות נמוך יותר מה-E6600, (מן הסתם...) אני בהחלט מריח פה מעבד מצוין ומשתלם
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ובהצעה מלמיר קיבלתי את הלוח הזה, לפי מהבנתי הוא מבוסס על G33 שאמור להיות מקביל לP35 חוץ מכ. מסך. בגלל התקציב כרגע כ. מסך ירכש בעוד חודש בערך, אבל קראתי על לוחות שמבוססים על G33 ביקורות פחות טובות מעל P35 בלי שום קשר לאוברקלוקינג (אני לא הולך לעשות אובר קלוק למחשב בכלל). קישור למפרט של הלוח אם: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13304 עדיך ללכת על משהו אחר בתחום ה500 שקל? אה ודרך אגב המפרט המתוכנן הוא intel e6500 Arctic cooling freezer 7 pro WD CAVIAR SE 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD3200AAKS COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN SAMSUNG ORIGINAL 1Gb DDR2 SODIMM PC5300 667Mhz והלוח אם שציינתי. עדיך ללכת על G33 אחר עד 5…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן אני עורך וידאו ואני עובד עם לוח אם - ASUS P4C800E-DELUXE ועם זיכרון GEIL GOLDEN DRAGON 1GB (2X512) 400MHZ PC 3200 ברצוני לשדרג את הזיכרון ולהוסיף לו עוד ג'יגה. הבעיה היא שאי אפשר להשיג את הגולדן דרגון ב 400 מגה הרץ יותר אלא רק ב - 433 ומעלה. הלוח והזיכרון עובדים ב - DUAL CHANNEL DDR מה עליי לעשות? האם זיכרון אחר יעבוד ביחד עם הזיכרון הקיים? אני לא עובד עם אובר קלוקינג. מישהו? עצה? רעיון? תודה דורי
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכלום! לאחר הרבה המלצות שראיתי כאן בפורום על הלוחות של GIGABYTE, אני חושב שעדיף לקנות לוח GIGABYTE. אבל באתר לא מצאתי עם מה מגיעים הלוחות של גיגהבייט, ואילו למשל באסוס או אינטל כתוב מה בקופסה או משהו כזה. אולי מישהו יכול לתת לינק לאיזה עמוד באתר של גיגהבייט שכותב עם מה זה מגיע כדי להיות בטוח שלא חסר כלום? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
איזה לוחות אם תומכים ב SATA2/NCQ ? והאם יש רק לוחות ל AMD או גם לוחות ל INTEL ? עריכה: זה NCQ ולא NQC
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Asrock 775DUAL880-PRO נכנסתי לאתר שלהם באינטרנט: http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm וראיתי שכתוב שם :PCI Express Graphics and AGP interface to adopt both PCI Express and AGP Display card AGP - זאת אומרת אני יכול לחבר ללוח הזה את הכרטיס מסך הקודם שלי (חיבור AGP X4) ואז בהמשך לשדרג את הכרטיס מסך שלי? ועוד שאלה : Hybrid Booster - ASRock Safe Overclocking Technology זאת אומרת אני אוכל לעשות לו אוברקלוק בעתיד?
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לקנות לוח אם חדש וגם מעבד. מישהו יודע אם הלוח את החדש של ASUS P5K3 Deluxe תומך גם בזיכרונות DDR2 או רק ב-DDR3 ??? עשיתי חיפוש בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי DDR3 .... השאלה אם כדאי לשים על הלוח הזה DDR2 (אם הוא תומך) או לחכות ולקנות DDR3 לכשיצאו .. אן שעדיף בכלל ללכת על Gigabyte P35T-DQ6 .. תודה !
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חשבתי על זה: Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
איפה ניתן לקנות לוח זה ? http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=fLIjRELzxMxkH2UQ M4A89TD PRO/USB3 חיפשתי בזאפ אין גוגל אין בארץ
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-