עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by swed21,

האם החברה הזאת טובה !? כדי לקנות ! אני יודע שיש את קורסייר ואת קינגסטון אבל הם יקרים חבל"ז מה אתם אומרים עליה !?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. יש מכירה בוואלה של זיכרון למחשב בזול (או שלא) ללילה. זה הקישור : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IB512667_LYL וזה המחשב שלי בערך : ורציתי מזמן להעלות זיכרון עד שאני יחליף מחשב (וגם אוכל להשתמש בישן (בו) למחשב מולטימדיה) האם לקחת 2 של 512 או 1 גיג'ה ? או שהם בכלל לא שווים או לא מתאימים למחשב שלי ? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by biton,

בתהליך הרכבת מעבד E6420 על לוח אם מסוג Gigabyte GA-965-DS3 התעוררה בעיה בהרכבת מאוורר ה- Stock שהגיע עם המעבד (LGA775) : כאשר אני מצמיד את המאוורר ולוחץ את 4 הפינים לתוך ה- MB מתפתח לחץ רציני על הלוח שגורם לו להתעקם. אין ברירה אלא לחזק את הפינים עד הסוף אחרת הם לא ננעלים, ואני חושש שיהיה נזק ללוח אם אני אשאיר את ההתקנה ככה. מישהו נתקל בבעיה הזו ? האם זו בעיה מוכרת במאוורר ה- Stock שאינטל מספקת או ספציפית במקרה שלי ? האם החלפת המאוורר תפתור את הבעיה או שמנגנון הנעילה בכולם זהה ? תודה מראש לעונים, ברק.

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  4. מה הייתם לוקחים למשחקים?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. אני קונה מחשב וחלטתי על מארז ,ספק כח 500 וואט REAL והר דיסק סי גייט 500 גיגה על לוח אם של גיגה בייט GAP35DS3L מעבד Q6700 מה שנותר לי להחליט זה על כרטיס מסך וזיכרונות . 1. האם יש טעם אם בכלל לקנות את הכרטיס מסך של גי פורס 8600 GT עם 512 מגה זיכרון DDR3 או להסתפק ב256 בלבד כי ממילא לא אראה ביצועים טובים יותר ? אני מוכנה להשקיע עד 550 ש"ח בלבד בכרטיס מסך במידה ויש כרטיס אחר בסדר גודל זה אנא יעצו לי. 2. אני מתקינה את מערכת ההפעלה ווינדוס XP מאחר והיא לא מזהה 4 גיגה זיכרון כדאי לי בכל זאת להתקין 4 גיגה זיכרון ? או להסתפק ב 2 גיגה זיכרון בלבד 3 איזה סוג זיכרון כדאי לי לקנות ? 4 האם וונדוס XP מזהה 500 גיגה על ההר דיסק ? אודה לכם מאד אם תעזרו לי בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. Started by dante123,

שלום לחברי הפורום. יש לי מפרט למחשב (corsair value 512X2 667 mhz, Asus m2n-e, ונתתי אותה לחבר שלי והוא חושב שכמות הזכרון מתנגשת עם ה-UHS וזה יכול לגרום לקריסת Jasde.... כולל עומס יתר על ה-MY5... חבר שלי הציע לי להחליף ת'Catrieg לנפח יותר גדול ואז הבעיה תפתר עם קצת מודינג פנימי בלוח אם..." עכשיו,לי אין מושג על מה הוא מדבר,אבל אני אשמח לחוות הדעת שלכם.ובמילים עדינות בבקשה לא תיקנו את הבעיה הזאת בלוחות האם החדשים?האם שווה לרדת ל512 (זה למשחקים בעיקר אז 512 יהיה ממש לא משתלם משום שזה כבר דרישות המינימום כרגע)?והאם בכלל כמות הזכרון תתנגש? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by the_big,

ראיתי מעבדים באינטרנט ולא הבנתי משהו אחד ליד כל מעבד היה רשום או box או oem או tray מה הפירוש של הסימנים האלו?????

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  8. קונה מIQPC - מפרט בפרופיל. מחיר שווה, חשבתי לרדת במחיר למושקין 1000 אשמח לתגובות אם כדאי או לא, כמו כן המלצות חלופיות עד 600 שקל.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by ilanyr,

THG ממליץ להמתין ל B3 stepping . לדעתי הבדיקות שם קצת חובבניות כיוון שלא נבדק שימוש ב 4 + תוכנות במקביל(זה מה שאני מחפש ) http://www.tomshardware.com/2008/01/14/phenom_vs_athlon_core_scaling_compared/index.html לא ממש מעניין גיימרים אבל טוב לדעת של AMD יש גם יתרונות (תחרות טובה לצרכן) AMD Beats Intel in Quad-Core Server Power Efficiency: Neal Nelson I am certain that these test results are correct, Nelson continued, I am so certain that I have begun to offer my customers a money back guarantee if their real world experiences do not agree with my benchmark data. http://biz.yahoo.com/bw/080114/20080114006249.html?.v=1

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by idanaz,

שלום לכולם יש לי 1 גיגה זכרון 400 הרץ יש לי עוד סטיק אחד של 512 מ"ב אבל ברגע שאני מחבר את הסטיק ללוח אז הכמות זכרון עולה ל 1.5 גיגה אבל המהירות יורדת ל 333 הרץ השאלה היא מה עדיף יותר זכרון ופחות מהירות או להישאר עם הגיגה ב 400 הרץ תודה עידן

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. ערב טוב לכולם! אני עומד לפני קניית מחשב ואני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לזיכרונות. אני כניראה הולך לקנות PIV 2.8C או 3C עם לוח P4P800 DELUXE של ASUS . עכשיו אני רוצה להתאים זיכרון. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים, סרטים, מוזיקה, הקלטת מוזיקה מאורגן למחשב, עבודה בפוטושופ ואולי בעתיד גם בתוכנות 3D כמו 3D STUDIO MAX. בזמן הקרוב אני לא אעשה OC אבל אולי בעוד כשנתיים אם המחשב יהיה כבר די איטי אז אני אעשה. שאלה ראשונה שלי היא איזה גודל של זיכרון לקחת : 512 או להשקיע ב 1024? האם עכשיו יש הבדל רב בין הגדלים? אני רק רוצה להגיד שאין לי תקציב מדויק פשוט אני מחפש זיכרון איכותי ואני לא אתקמצן עליו אני ממלא משקיע הרבה כסף במחשב. אז לסיכום, איזה זיכרון אני צריך לקחת? שאלה נוספת שלי היא מה ההב…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. שלום יש לי מעבד 754 HAMMER (אם אני זוכר נכון) ולוח אם ASUS K8N שהוא ל AMD Athlon 64 Sempron האם זה פוגע לי בביצועים או בכלל פוגע, או שזה ממש לא משנה? ה Sempron פחות טוב לא? תודה

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by Ro-K,

קניתי לא מזמן מחשב חדש וצריך להיות לי AMD 64 3000 939 איך אני יכול לבדוק אם זה באמת מה שיש לי?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. שלום רב, ברשותי 512*2 של GEIL עם קירור מותקנים על לוח ABIT NF7 עם מעבד BARTON 2500@3200 המעבד על 3200 כי העלתי לו את הבאס ל-200, עשיתי את זה כי הבנתי שהזכרונות עובדים על באס 400 אז רציתי שהם יעבדו בסינכון מושלם עם המעבד, הבעיה כעת היא הטמפ'... אני עובד על 60 מעלות בערך וזה לא בריא למעבד הזה לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם כשאני אוריד את הבאס בחזרה, כך שיהיה 333 ולא 400, האם זה יפגע באופן משמעותי בסנכון המעבד עם הזכרונות עד כדי ירידה משמעותית בביצועים?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. שלום, קניתי מחשב חדש - לוח אם: ASUS P5B-E Plus 2 זיכרונות של קינגסטון DDR2 אחד ג'יגה מהירות 800 מה"צ אחרי שפתחתי את הספר של לוח האם בבית - ראיתי שבמהירות הזו הם דוקא ממליצים על מספר חברות וקינגסטון לא בינהם (המומלצים הם קורסייר, מיקרון, ועוד) על קינגסטון הם המליצו במהירות של 667 (יחד עם סמסונג, אינפניאון, הייניקס, אי דטה ועוד) רציתי להחליף בחנות ונאמר לי שכל ג'יגה זיכרון של קורסייר יקר בכ-40 $ מזה של קינגסטון. א. האמנם? ב. האם כדאי להחליף לאור המלצת היצרן? ג. למה במהירויות מסוימות יצרן מסויים מומלץ והשני לא? ד. בינתיים הכל נראה עובד בסדר עם הקינגסטון - אם אשאיר אותו- האם יש לצפות לבעיות מסויימות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום. אני מחפש A8N כלשהו מקולקל ולא תקין על מנת לפתח גוף קירור כדוגמת ההיטפייפ שיש לגרסת פרמיום. אני צריך לוח שזרוק אצל מישהו כדי לעשות מדידות וניסיונות כי עלו לי כמה רעיונות שאולי אם יצליחו יהיו מעניינים לכולם. תודה אם למישהו תיהיה תשובה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by segev22,

כרגע יש לי ג'יגה זיכרון של קרוסייר (2 של 512 מגה) והם עובדים בדואל צ'אנל רציתי לדעת אם אני יוסיף 2 ג'יגה נוספים (שתי סטיקים של 1 ג'יגה) כל הארבעה יעבדו לי בדואל צ'אנל?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by יניב קופר,

Intel P32_800T Pentium 4 3.2G 512kb FSB 800 Tray NORTHWOOD (LOW TEMP מישהו יכול לעזור לי לפרש את מה שכתוב

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. שלום קניתי מחשב חדש וברשותי : 512Mb זיכרון Ram אני רוצה לשדרג אותו לאיזה כמות עלי לשדרג אותו 1Gb 2Gb? רצוי שהזיכרון יהיה טוב ובמחיר סביר! אם 1Gb אז למה דווקא לכמות זו? אם 2Gb טז למה דווקא לכמות זו? ואני לא מצליח לזהות את דגם הזיכרון ומאיזה חברה אבל עדיין אשמח שתמליצו לי על זכרונות ושיהיה מחברה מוכרת וטובה אבל עדיין במחיר סביר@

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  20. במחשב א' יש 512MB x2 ובמחשב ב' יש 256MB x2. בפעם האחרונה שניסיתי להחליף בינהם זה מה שקרה (במחשב א'): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174227.msg1492588#msg1492588 אני רוצה לנסות שוב, האם יש חשש שזה יקרה שוב ולמה זה קרה בכלל?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. Started by yanivsk,

לפי כתבה בYNET אינטל שוב תתחיל לסבך לנו את החיים אם מיתוג מחדש של המעבדים שלה ה"יונה" יקרא "CORE" או CORE DUO או CORE SOLO בהתאמה לפי מספר הליבות שבו. לינק למקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3171849,00.html#n תמונות של המתוגים החדשים: http://tinypic.com/ftfxnc.jpg

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by Vic13,

שלום לכולם, אני צריך עזרה , איזו זיכרון עדיף : Geil DDR2 2048MB 1000MHZ CL5 Dual Channel http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 או G.Skill DDR2 2048MB 1000MHZ 1GX2 Dual Channel Kit CL5 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=955 איזו זיכרון טוב יותר ובעל פוטנציאל לOC גבוהה יותר ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. שלום רב, אני משתמש בזכרונות של מושקין רמה 1 וכרגע הם מוגדרים על מתח 2.7V ללא אוברקלו' עם תיזמונים CAS 2.5-3-3-7 נראה לי. האם המתח גבוה מדי? כדי להוריד אותו ל2.6V? המון תודה לכל המגיבים! 8)

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. יש לי שני סלוטים על לוח-האם, כשאחד מהם תפוס ע"י סטיק של 256MB שפועל במהירות של 266MHz. לאחרונה קניתי מ-PCH סטיק של 256MB תוצרת סאמסונג (400MHz max), אבל כשהתקנתי אותו הוצג על המסך "NO SIGNAL". חבר שלי ברר לגבי זה, והוא אמר לי שהבעיה היא בזכרון. בדקתי את הסלוט השני עם הסטיק המקורי, ואין שום בעיה בסלוט. מסתבר שהזכרון שקניתי הוא single side chip, ושלוח-האם שלי תומך רק בזכרונות dual side chip. החלטתי בסוף לקנות סטיק של 512MB, כנראה תוצרת טווינמוס, 400MHz max. אני מתכוון לקנות מ-PCH (יש לי זיכוי על הזכרון שהחזרתי), ואני אשמח אם תגידו לי אם הזכרון שאני מתכוון לקנות הוא dual side chip ושהוא יעבוד לי על לוח-האם, כי אין לי מה לעשות בחנות שלהם עם זיכוי של 500~ ש"ח. בתודה, אסף, a.k.…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים