עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה... 1. יש היום הרבה מעבדים ולוחות אם. שלכל אחד מתאים משו אחר... אז למשתמש ממוצע שרוצה את המחשב בעיקר לשימוש ביתי+ (זתומרת אינטרנט ומשחקים מדי פעם והורדת סדרות וסרטים וכאלה אבל לא ברמה הכי גבוהה) מה עדיף? אינטל? AMD? ולהמשך האשכול... באות שאר השאלות מה זה DUAL CORE ומה זה SATA1 או SATA2 וכל מיני תמיכות ודברים כאלה שיש לרכיבים השונים. ומה זה קונרו? ואיזה לוח תומך ואיזה לא? ומה עדיף בשביל שתהיה אפשרות בשנה שנתיים הקרובות גם לשדרג את המחשב ולא להתקע עם טכנולוגיה שנהיה מחוייבים להחליף את כל המחשב בשביל לשדרג אותו. תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. Started by artur2,

התלבטתי בקשר לקניית זכרונות חדשים. מה עדיף: A-DATA 512x4 (כן כן x4) ;D או CORSAIR 512x2 CL2 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. עד לפני כמה ימים הזכרונות היו עובדים בדאוול מלא והייתי מקבל 55 בסופר פיי ומאתמול כשהתקנתי ווינדוס כבר אין יותר דאוול ואני מקבל 59 כשהמחשב מפורמט לגמרי! כמובן שאיפסתי ועשיתי כליר סימוס לראות מה הבעיה ועדיין עובד על סינגל בלבד! ניסיתי לשחק שם בהגדרות של הזכרונות ועדיין לא עובד,הפעלתי את הM.I.B של גיגה בייט בביוס ועדיין לא עובד ! מה עושים? יכול להיות שהזכרונות נפגמו? 2 הזכרונות הם של חברת PDP עם אותו הסריאל והם עבדו בדאוול לפני! הדגם הוא PDP LIBERTY 256 MB 400 DDR DAUL הם עובדים בתזמונים של2.5-3-3-6 מה עושים? הלוח הוא של חברת גיגהבייט דגם GA-8IPE1000-G והוא כאמור נקנה לפני כמה ימים ,ציפסט 865PE ,בבקשה אנשים שמבינים בלבד ,אני לא רוצה להרוס משהו ,ד"א אני רוצה לציין עוד…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  4. טובים?? ומה יותר כדאי משניהם.?

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  5. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

אני מחפש כרטיס נורמלי לא "מייד אין אינדונזיה", במחירים סבירים, בארץ של איזה 128 או 256 ואפילו 512.. שאני אדע את המחירים ומאיפה קונים תודה (:

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by paz1996,

ו

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by pc student,

אני לא ממש יודע איך מאייתים את השם אבל למה הם קרים ולמה הם רגישים לחום המעבדים האלה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by BuNKeR,

שלום לכולם, מכיון שהתחלתי לעבוד לא מזמן עם VMWARE אני זקוק לתוספת זיכרון למחשב כרגע יש 2 סלוטים של 512 667MHZ של KINGSTONE חשבתי להוסיף עוד 2GB מה אתם אומרים על הזיכרון הבא : KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 מחיר 164 לוח אם שלי GA-945P-S3 תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI אני צריך מידע והמלצות... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. שלום אני עובד בעיקר בתוכנות פוטושופ ופרימייר- תוכנה לעריכת סרטי וידאו. אשמח לדעת איזה מעבד אני צריך לפי דעתכם האם שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש המחשב ישמש בעיקר לתוכנות פוטושופ- ןפרימיר- תוכנת עריכת וידאו. לא משחקים וכו'.. רציתי לדעת איזה מפרט מומלץ.. ראיתי את הרשימה שOCEAN העלתה אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין למשל- סוגי המעבדים Intel Core 2 Duo או Core 2 Quad וגם המלצה ללוח אם מתאים האם ללכת רק על לוח של אינטל? או ממש לא.. תודה על כל מידע.. רק אתמול בלילה גיליתי את האתר הזה ואני נדהם מכמות הידע שיש פה לאנשים.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  11. 1. 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3200/400 - original - C2.5 או: 2. A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 אולי קצת OC בעתיד,אבל כנראה שלא. במחיר הTWINMOS יקר יותר ב-50ש"ח. איזה עדיף? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by סביבאון,

הבעיה הינה במחשב מבוסס AMD בעל לוח אם Gigabyte GA-MA74GM-S2H עם כרטיס רשת מובנה Realteak RTL 8168B/8111B Family PCI-E. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כרטיס הרשת חדל מלתפקד, החלפתי כבל רשת, אותו דבר. אני רואה שהנורית כלל לא דולקת. במנהל ההתקנים (VISTA) אין שום בעיה, הכל נראה תקין, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס והתקנתי שוב - לא עזר. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב, ומסתכל תוך כדי בנורית של כרטיס הרשת - היא כלל לא דולקת. שמתי לב שאם אני מוציא את המחשב מהחשמל, ואז מחבר ומדליק - הנורית דולקת, עד אשר מערכת ההפעלה עולה, ומאז היא כבוייה. האם הבעיה היא בעיית חומרה ברורה ? מה ניתן לעשות ?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by samishai,

מישהו יכול לומר לי מה אני עושה אם יש מה לעשות במצב הזה : יש לי דיסק קשיח חיצוני של 500 GB של החברה MAXTOR ולאחרונה הורדתי אל הדיססק הקשיח החיצונ יקובץ מסוים מאותו הרגע שהורדתי ראת הקובץ המחשב החל לעשות בעיות ... לדוגמא כשהדלקתי את המחשב הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים כשניתקתי את הדיסק הקשיח המחשב על רגיל ... חברתי את הדיסק הקשיח למחשב שלי ולעוד מחשב אחר ובשתיהם ראיתי שכל המידע שהיה לי בדיסק והיה המון ... נעלם .. לחצתי על מאפינים וראיתי שייש תפוסה של מקום ז"א יש בפנים עדיין מידע אבל אני לא רואה כלום ולא יכול להפעיל כלום .... מה אני אמור לעשות .. ? האם כל המידע הלך ? יש אפשרות להחזיר את המידע שנעלם ?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. Started by sholzer,

שלום, אני מתעתד לקנות מחשב לצורך בייתי\משרדי קיבלתי הצעה שכוללת: intel e4600 asus p5gc-mx ddr 2 667 mhz 2gb השאלות שלי הן: 1. האם המעבד מספיק טוב ליישומי אינטרנט, סרטים, תמונות קצת עריכה קצת פיתוח ? 2. מה לגבי לוח האם האם כדאי לחפש לוח אם שיש לו כבר פייר וייר וכו' 3. האם כדאי כבר להשקיע בזכרון מהיר יותר? 4. האם הקומבינציה הזו מוצלחת או שיש אפקטיביות יותר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העקרוני בין הטכנולוגיות HT ו Dual Core כי שמתי לב שבמעבדי dual core אין Ht וגם הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם? עידו

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by ilanyr,

THG ממליץ להמתין ל B3 stepping . לדעתי הבדיקות שם קצת חובבניות כיוון שלא נבדק שימוש ב 4 + תוכנות במקביל(זה מה שאני מחפש ) http://www.tomshardware.com/2008/01/14/phenom_vs_athlon_core_scaling_compared/index.html לא ממש מעניין גיימרים אבל טוב לדעת של AMD יש גם יתרונות (תחרות טובה לצרכן) AMD Beats Intel in Quad-Core Server Power Efficiency: Neal Nelson I am certain that these test results are correct, Nelson continued, I am so certain that I have begun to offer my customers a money back guarantee if their real world experiences do not agree with my benchmark data. http://biz.yahoo.com/bw/080114/20080114006249.html?.v=1

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by NIRAN,

למי יש את הלוח K8N-E Delux? למי שיש תגיד לי בבקשה את התקנת את הכרטיס רשת שעל הלוח אם?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by Ashand,

שלום רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין זכרונות מסןג DDR2 במהירויות הנ"ל? שווה להשקיע ב-1066 או ש-800 יתן אותם ביצועים? הלוח אם שלי הוא ABIT IP35 PRO תומך עד -1066 אני חושב... לגבי תיזמונים...ככל שהם נמוכים יותר במספרים לדוגמא 2-2-2-15 או משהו כזה אז הלטנסי הרבה יותר טוב? ראיתי תזמונים של 6-6-6 והזכרון יותר יקר...מוזר... תודה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. Started by cold-fire,

איזה מעבד נותן יותר ביצעוים במישחקים בלי קשר לכרטיס מסך ?P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? או ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by tripstrike,

יש לי זיכרונות 667 וכמו שניתן ליראות בCPU-Z התדר שבו הם נימצאים נמוך יותר צריך ואפשר לשנות את זה ? ולשאלה השניה למה המחשב עצמו לא מזהה שיש 4 גיגה זיכרון הוא מזהה רק 3.5 גיגה האם זה קריטי משנה משהוא ? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by etamiz,

אני מתכנן לקנות מעבד כפול ליבה של אינטל ורציתי לברר אם זה משתלם בזמן שבעוד כחודש-חודשיים שמעתי שהולכים לצאת מעבדים מרובעי ליבה? בתודה מראש, ג'ינג'י. ;D

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by kobibo,

מעוניין לקנות מחשב נייד של IBM המיועד להפעלת Office פלוס אינטרנט ( לא משחקים ) בתקציב של עד 5500 ש"ח ( מומלץ שיהיה עם צורב ) . תודה לעוזרים.

23. היום קיבלתי לוח ומעבד חדש. לוח: D915PGN מעבד: Intel Itanium 2 והבעיה זה שקיבלתי את המעבד והלוח בלי גוף קירור למעבד אז אני צריך לקנות אחד ואני לא יודע איזה יתאים. בבקשה תעזרו לי בחלטה.

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by tront,

מה ההבדל בין P35 לבין G33? יתרונות וחסרונות...

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. יש לי שני סלוטים על לוח-האם, כשאחד מהם תפוס ע"י סטיק של 256MB שפועל במהירות של 266MHz. לאחרונה קניתי מ-PCH סטיק של 256MB תוצרת סאמסונג (400MHz max), אבל כשהתקנתי אותו הוצג על המסך "NO SIGNAL". חבר שלי ברר לגבי זה, והוא אמר לי שהבעיה היא בזכרון. בדקתי את הסלוט השני עם הסטיק המקורי, ואין שום בעיה בסלוט. מסתבר שהזכרון שקניתי הוא single side chip, ושלוח-האם שלי תומך רק בזכרונות dual side chip. החלטתי בסוף לקנות סטיק של 512MB, כנראה תוצרת טווינמוס, 400MHz max. אני מתכוון לקנות מ-PCH (יש לי זיכוי על הזכרון שהחזרתי), ואני אשמח אם תגידו לי אם הזכרון שאני מתכוון לקנות הוא dual side chip ושהוא יעבוד לי על לוח-האם, כי אין לי מה לעשות בחנות שלהם עם זיכוי של 500~ ש"ח. בתודה, אסף, a.k.…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים