מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הוא יצא כבר לחנויות באיזה שהוא מקום בעולם?אם כן,מתי הוא יגיע לארץ בערך? ואם לא,אז יש תאריך ליציאה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח הזה אני רוצה ללכת לקנות מעבד 2500+ ורשום שהוא תומך ב BURTON 2600 ומעלה... וזה דיי מוזר נראה לי יש סיכוי שזה לא יעבוד ?? זה ה CPU LIST שלו... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VM400M.htm
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מחליף את הבורד והמעבד שלי לאינטל ויש ברשותי כיום ציפ של 512 DDR של קינגסטון. בכל אופן אני מעונין להוסיף עוד 512 על מנת שזה יעבוד בדואל צאנל. האם קניה של A-DATA 512 מ KSP תהיה מספקת ? האם זה יעבוד טוב בצורה טובה ? והאם OC יהיה אפשרי בעתיד ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
THG ממליץ להמתין ל B3 stepping . לדעתי הבדיקות שם קצת חובבניות כיוון שלא נבדק שימוש ב 4 + תוכנות במקביל(זה מה שאני מחפש ) http://www.tomshardware.com/2008/01/14/phenom_vs_athlon_core_scaling_compared/index.html לא ממש מעניין גיימרים אבל טוב לדעת של AMD יש גם יתרונות (תחרות טובה לצרכן) AMD Beats Intel in Quad-Core Server Power Efficiency: Neal Nelson I am certain that these test results are correct, Nelson continued, I am so certain that I have begun to offer my customers a money back guarantee if their real world experiences do not agree with my benchmark data. http://biz.yahoo.com/bw/080114/20080114006249.html?.v=1
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי זכרונות של 3200 CL2.5 עכשיו יש לי 3 סטיקים של כאלה 256 256 256 768 RAM ! עכשיו אם אני יקנה את זה Kreton 256 MB 400MHZ DDR PC-3200 8 Chip - CL 2.5 - VT/Starex Series זה יתאים ? ... כי אין לי אותה חברה עכשיו ... זה לא משנה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי 4 זכרונות Samsung RDRAM 128 MB PC800 יענו 512MB כדאי לי להחליף את הזכרונות האלה לזכרונות DDR או DDR2? ולאיזה זכרונות הכי כדאי בלהתחשב בזה שאני לא מתעסק עם כל ה OC... ואם כן אז למה הכי כדאי לי להחליף ככה שאני לא אצתרך להוסיף הרבה כסף לאחר שאמכור את הזכרונות שיש לי עכשיו. ועוד משהו שרציתי לשאול. איזה לוח אם הכי ממולץ היום בשוק?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וברשותי : 512Mb זיכרון Ram אני רוצה לשדרג אותו לאיזה כמות עלי לשדרג אותו 1Gb 2Gb? רצוי שהזיכרון יהיה טוב ובמחיר סביר! אם 1Gb אז למה דווקא לכמות זו? אם 2Gb טז למה דווקא לכמות זו? ואני לא מצליח לזהות את דגם הזיכרון ומאיזה חברה אבל עדיין אשמח שתמליצו לי על זכרונות ושיהיה מחברה מוכרת וטובה אבל עדיין במחיר סביר@
-
- 8 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המחשב לא מיעד ל oc - הבנתי מהרישרושים שהלוחות האלה אינם מתאימים ל oc ההתלבטות בין: asrock conre x fire לבין אינטל d946gs המחיר כמעט זהה-על איזה הייתם ממליצים? שאלה נוספת בבקשה:מה זה esata? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לוח-אם: EPoX 8KDA3J מעבד: AMD Athlon 64 2800 כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB מתוצרת A-Data, ברצוני לעבור ל1 ג'יגה. השאלה היא, האם להוסיף "סתם" סטיק של 512MB DDR או שעדיף להחליף גם את הסטיק הנוכחי ולשים שניים זהים? (מהם כל ה"קיטים" האלו שיש באתרים) כל עזרה תתקבל בברכה מכיוון שאיני מבין יותר מדי בכל הקשור לחומרה הפנימית של המחשב עריכה: ולא, אני לא מתכוון להחליף את לוח-האם או את המעבד בשביל לתמוך בזכרונות חדישים יותר מבחינה טכנולוגית.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לוח אם+זיכרון... התקציב שלי הוא עד 1000+מישלוח...אז החלטתי לקנות מ-KSP לוח אם ABIT IS7-E זכרונות A-DATA 400MHZ 256MB*2...הפשוטים (אלה שעולים 250 שקל ל-256MB) ויש לי עכשיו מעבד P4 2.4GHZ 533 א. שווה ליקנות מ-KSP??? (יש לזיכרונות וללוח אם אחריות לשנה) ב. האם יש לכם הצעות אחרות לגבי החלקים שאני קונה? ג. האם זה טוב ל-OC אבל לא רצחני...OC די קטן. ויש לי ספק ג'נרי(אם אני לא טועה זה ספק רקוב) 300W...כתוב שהחברה שלו זה Mono Mode תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח+מעבד והזכרון שלי. הבעיה שלי כרגע בבחירת המעבד הדרישות שלי מהמעבד הם קידודים בעיקר ומולטיטסקינג. האם לקנות כעת 4600X2 או לחכות לירידה של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי לוח אם p4p800 deluxe,מעבד פנטיום 4 3.2GHZ כרטיס מסך FX 5700 - 256MB אני שמתי זיכרונות קינסטון 4GB -DDR 400 בחלונות XP 32BIT מזהה זיכרונות בסה"כ 3.50GB ולא מזהה את כל הזיכרונות מלאים שיראה 4GB... אני יודע שיש עידכון חדש לחלונות XP באתר מיקרוסופט שיזהה לי בגודל 4GB. אני חיפשתי באתר מיקרוסופט ולא מצאתי.וגם נסיתי באתר חיפוש גוגל וגם שם לא מצאתי. אני מעדיף לימצוא באתר מיקרוסופט עידכון שיזהה 4GB מלאים. אם במקרה מצאתם עידכון באתר מיקרוסופט.רציתי לדעת עד כמה מגבלה אחרי עידכון שיזהה 4GB ואם אפשר להוסיף עוד זיכרונות ל- 8GB או 16GB האם העידכון יזהה זיכרונות כאלה? מיכאל
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום למומחים, משום מה, כשאני מחבר את המאוורר הסטנדרטי של המעבד ללוח - נדרש כח רב ובסוף המאוורר אף גורם לעיוות הלוח. אני מניח שאם אחבר את הלוח למארז אזי יקטן העיוות (או ישבר הלוח) 1. האם למישהו יש מושג מה לעשות? 2. קניתי מאוורר (נוסף) zalman cnps9500, האם מישהו יודע האם הוא מתאים ל- Quad? אודה לכל עזרה, מני.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז כנראה שבסוף אני אלך על המעבד של AMD Athlon 64 3200+ CPU BOX ובפירוט שלו רשום 1600FSB ובלוח M שאני לוקח Gigabyte GA-K8N Pro nForce 3 150 Motherboard (A64,AGP8X,1394, SATA/IDE RAID,5.1 Sound, G-LAN,USB 2) רשום 800FSB. אז רציתי לדעת מה זה אומר, ואם אני צריך בשביל המעבד הזה לוח M שיש בו 1600FSB??? אם אני לא צריך לוח שיש בו 1600FSB אז רציתי לדעת גם אם הלוח הזה מספיק טוב??! ואם לא אז תביאו המלצות בבקשה. תודה מראש לכל לעוזרים! עריכה: הלוח M שציינתי מספיק טוב?? אם לא אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח M טוב בתקציב של 600-700 ש"ח למעבד את'לון 64 ????? (אם אפשר תביאו גם לינק)
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
האם יש דרך לנטר את פעולת המאווררים על ידי תוכנה ולקבל התראה באם אחד המאווררים הפסיק לפעול . התקנתי את fanspeed והוא מנטר טמפרטורות שזה מצוין אבל הוא לא נותן ניטור של פעולת המאוורר עצמו משום מה למרות שיש שם דף ספציפי לכך עם גרף אבל אין קריאות בכלל וגם אם היו אין אפשרות שייתריע אם תפסיק הפעולה שלו. נראה לי שזה די קריטי לנייד. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
איה מעבד תומך בו? AMD או אינטל, ומי כמה ה- MHZ עד כמה. ועוד פרטים קטנים עליו יועילו קצת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם יש אפשרות להחליף רק את שבב הביוס כדי להתאים את הלוח למעבד חדש . אני מתכוון ממעבד של 533 ל 800 בלבד
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
לוח אם דגם: ASUS P5RD2-VM סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: 531 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות: 3 שנים אמרו לי פה שזה גרוע...אז רציתי לשאול בפורום הזה...זה כבר נחשב לדור הישן? זה לא יפעיל לי טוב משחקים? ושאר דברים? תודה
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל קנייה של לוח-אם ASUS, דגם - P5ND2-SLI. הלוח מגיע עם המערך - NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition/ NVIDIA MCP-04. שאלתי היא מה דעתכם על ה-Chipset הזה, והאם אני אוכל להשתמש בכרטיסי מסך של ATI למרות שהצ'יפים הם של nVidia. תודה!
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן חברה כרגע יש לי kingmax pc3200 שהם דיי גרועים ל-oc ולא מסוגלים להגיע לתדרים גבוהים. המוכר בחנות נתן לי אפשרות לקחת זכרונות של חברה אחרת אם אוסיף עוד קצת כסף. אני מחפש זכרונות pc3200 (במילים אחרות ddr 400) שיש להם יכולות OC מצויינות, במחיר שפוי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לזכרונות 2GB הזכרונות של קינגסטון נראה לי שהם טובים
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לאחר חיפוש מייגע אחר כרטיס זיכרון נוסף מסוג : kingston 1024 mb 266 mhz DDR cl 2.5 מצאתי אצל היבואן הרשמי (ארו ישראל) אך לא חזרו אליי עד לרגע זה בבקשה להצעת מחיר. והשני אצל חברת dmii שמציעה את הכרטיס למכירה באתר האינטרנט שלהם e-memory אך יש לי חששות מלבצע את הקניה אצלהם מהסיבות הבאות ואשמח אם מישהו יוכל לומר לי את חוות דעתו בעניין א. החברה מציגה עצמה כיבואן של קינגסטון והיבואן הרשמי הוא ארו ישראל וכך גם לפי האתר הרשמי של kingston ניסיתי לוודא עם ארו שאולי ו dmii הם בכלל מפיצים של ארו אך גם שם אין מענה. ב. Dmii לא עונים לטלפונים ובנוסף הם מציגים אפשרות לאסוף את המוצר באופן עצמאי אך בכרטיס הביקור של החברה באתר לא מצויין בכלל היכן הם יושבים או כתובת עסק כלשהיא ונזכיר…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אם אני רוכש מעבד AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX איזה לוח אם עדיף? ASUS M2N-E או GIGABYTE הבנתי שב- ASUS אין F.W תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-