מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי לוח אם asus p4gpl-x. רציתי לדעת איזה מעבד אני יכול לשים עליו (מעוניין לקנות את המעבד הכי חזק שאפשר מיד שניה) הסתבכתי עם השמות: האם prescott יכול לעבוד על לוח אם זה ? מה זה lga775 ?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות ממש בקרוב oc למערכת שלי ואני מתלבט איזה מעבד שווה לי יותר שיתן לי יותר ביצעוים למערכת כמו שלי המערכת היא לוח אם GIGabyet 7N400-L1 זיכרון צושקין 512 pc 3200 blue ואני מתלבט על 2400 או 2500 ועוד שאלה קטנה למתחיל שכמוני האם אני צריך אותם פרוצים או לא?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
925XE Neo Platinum-54g - MSI איך הלוח אם הזה? מעוניין לקנות חוו דעתכם. תודה http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=925XE_Neo_Platinum-54g&class=mb 995 שקל ב KSP.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
רצוי הכי טוב שאפשר במגבלת תקציב של עד 550 ש"ח.תומך SATA
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם ולזיכרון שיתאימו למעבד: Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם בכ400 ש"ח גמיש (PCI-E) וזיכרונות בכ400 ש"ח גמיש (כמובן CL נמוך, כמות גדולה וכמה שיותר מהיר). אמינות ושם טוב למודלים המומלצים חשובים לי. תודה איתן.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המפרט נשלח לפני חצי שעה בערך לבנאדם שאני ממנו מזמין את המפרט ואני יכול להזמין ממנו כל חלק שאני רוצה אבל יכול להיות שהוא יעשה בעיות עם הלוח אם, אם הוא לא של אינטל. אז אני צריך לוח אם שיהיה בערך כמו : GIGABYTE GA-P35-DS3 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כמובן עדיף שיהיה יותר טוב ואין בעיה שיחרוג טיפה מהמחיר של הלוח אם הזה למרות שעדיף שלא. כל המפרט כולל הלוח אם : אדי : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤644 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MB…
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני קונה עכשיו מחשב חדש שישמש אותי לשנה הקרובה אני יודע מה אני רוצה וזה את המעבד QC6600 של אינטל עם לוח-אם טוב שיהיה מרוצה פיצרים אבל לא מחייב OVERCLOCKING כי אני לא עושה את זה !!! אני צריך בעזרתם לקנות לוח אם עם תכונות טובות וביצועים טובים למשחקים בתקציב של עד 1000 שקל !!! תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ראשית רציתי לומר שאם זה לא המקום המתאים לפרסם את האשכול הזה אנא מהמנהלים העבירו אותו למקום הנכון. יש לי מעבד E8500 3.16GHz עכשיו בדיוק אתמול פירמטתי את המחשב, Windows 7 64 bit. עכשיו ראיתי שכתוב לי בComputer ב Properties שהוא 3.16GHz ורשום ליד 2.83 הינה תמונה: אוקי השאלה שלי היא, האם זה כך כי משהו במעבד לא בסדר (כמו משהו בביוס שהשתנה) או שאולי פשוט זה ככה בווינדוס 7 והוא רושם כמה הוא מנצל באותו הרגע וברגע שהוא נכנס למאמץ רב יותר כמו משחקים הוא מעלה את הקלוקים ל3.16GHz באופן אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אוקיי זאת המערכת שלי pentium d 820 2.8ghz msi 945gzm3 ג'נרי 1gb ddr2 533mhz ספק גם ג'נרי (ez-cool 350w) hd hitachi 80gb sata2 8mb inno3d 7300gt 256mb ddr2 128bit בכל אופן רציתי לשדרג עוד זיכרון בתקווה שהמחשב יעבוד קצת יותר מהר תחת עומס מצאתי את הזיכרון הבא מה אתם אומרים: זכרון מבית OCZ דגם XTC PC2-5400 Gold GX סוג זכרון DDR2 מהירות זכרון 667Mhz CL 4-4-4-12 נפח 1G כולל צלעות קירור מחיר 130 ש"ח כולל אחריות לכל החיים כמובן מה אתם אומרים? מחיר טוב?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי ASUS AN8+AMD64 3000+ VENICE ורציתי בנוסף להזמין שני TWINMOS 512MB 533MHz DDRII והמוכר מתווכח איתי ואומר לי שזה לא מתאים ל-AMD וזה לא יעבוד והוא אמר לי שאם זה לא יעבוד אני לא אוכל להחליף, בקיצור מה אתם אומרים יעבוד או לא?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת מה יתאים למעבד פנטיום 4 3.20 מגהצ פרסקוט אני מבקש לוח אם טוב שיתאים למעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז אני מניח שחלק מכם יודעים שאני בקרוב ( עוד חודש שאבא יהיה בחול בNewEgg ) מקבל תמחשב החדש,הזכרונות והמעבד יקנו בחול ואומנם הלוח יקנה בKSP מכיוון שאמרו לי שיש עליו מכס גבוה וקל לתפוס אותו עדיין לא ביררתי רצינית תנושא ככה שאם מישהו פה פעם הביא לוח אני אשמח לדעת אם תפסו אותו .. אז בקשר ללוח אני מתלבט אנלא עושה OC .. המפרט אמור ליהיות כך - A64 3000+ Abit KV8-Max3 Mushkin 512 3200 R9600XT - מה לעשות את הכרטיס הנוכחי כבר רכשתי לא מזמן .. והוא לא יקנה בכלל פשוט רציתי לציין אותו . הזיכרונות זה הפשוטים של מושקין הם זולים והם די טובים עד כמה שאני מבין אז בקשר ללוח אם לא יהיה מכס אז מה כדאי לקנות בטווח המחירים של האביט למרות שאני מאמין שהוא די טוב . וגם בארץ אני עדיין …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
צריך עצה בקשר לולחאם מולטי פורסס תביאו לי דגמים תומך amd 64 bit כמה שיותר וזל יותר טוב תודה לעוזירם מראש
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חבר שלי בקרוב קונה מחשב וביקש ממני לשאול שאלה. אם למשל הוא לא מתכנן OC לזיכרונות אז יהיה הבדל אם הוא יקח CL2.5 אוCL3 ?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI אני צריך מידע והמלצות... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
תראו לפני כמה ימים ראיתי כאן הודעה שיש בה קישור לאתר שרשום בו איזה לוח אם הכי טוב לסוקטים השונים של amd הקיצר אז לא היה לי כח לקרוא את זה ואני עכשיו לא מוצא את זה משהו יכול לעזור לייי
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה יותר טוב שני כרטיסי מסך GeForce 8800 GT או אחד GeForce 8800 GTX תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אנשים ! יש ברשותי זכרון ישן של 128 מגה ,שנקנה לפני מעל 5 שנים , במהירות 66MHZ . ומחשב עם לוח אם מסוג K7SEM שהוא יותר חדש (הכל יחסי אתם יודעים) . האם יש סיכוי שהוא לא יפעל , יקצר את הלוח אם או יהפוך את המחשב לפצצת זמן מתקתקת ? אם זה עוזר , תוספת הזיכרון היא בשביל להתקין חלונות XP , שלא מסתדר 128 מגה (וזה מה שיש במחשב לצערי).. תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי המון בעיות עם המחשב, זה מתחיל מזה שלפעמים המסך לא מקבל שום מידע מהכרטיס מסך, כלומר הכרטיס מסך לא פועל וצריך להפעיל את המחשב כמה פעמים מחדש עד שהוא מתחיל את הכרטיס כמו שצריך. לפעמים גם המחשב בכלל לא עולה, כלומר הכפתור של ההפעלה פועל כמו אוטו שלא מתניע, האורות נדלקים לחצי שנייה ואז הוא חוזר להיות מכובה. בנוסף גם שום כונן דיסקטים לא עובד, גם כאלו שעובדים במחשבים אחרים. החלפתי ספק, ככה שזאת לא הבעיה. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. עכשיו אם אני רוצה להחליף את הלוח אם, אני מחפש לוח אם חדש מתאים. יש לי מעבד PENTIUM 2.8PRESSCOT (1024 CACHE) מארז thermaltake armor full tower מערכת קירור thermaltake bigwater 12cm liquid cooling system 4X512MB Ki…
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי האחד הוא single side 256 MB והשני הוא 128 dual side שניהם 133 MHZ הבעיה היא כשאני מכניסה את ה- 133 המחשב עולה אך ה-XP עושה בעיות. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 512 MB של חברת CORSAIR ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה, אני זוכר כשקניתי את הלוח אם נאמר לי שאני לא יכול לשים 4 סטיקים אלא רק 2 סטיקים, מישהו יודע אם זה נכון גם לאחר עידכון ביוס? ואם אני חייב לשים 2 סטיקים של ג'יגה על איזה אתם ממליצים ללוח אם שלי ואיפה הכי כדאי לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בין ABIT IP35-E ל GIGABYTE GA 965P DS3 המעבד המתוכנן הוא E4300/E4400 הלוח יהיה לOC התקציב הוא 600-650 תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הי, אני קונה מחשב חדש ב 4000 שקל. לא מעניין אותי OC. מעוניין למשחקים וצפייה בסרטים. ושיהיה הכי אמין שאפשר (רוצה לרוץ איתו שנים בלי שידרוגים) זה הבסיס שהרכבתי עד כה: מעבד E6750 (אגב מוזר אבל אני לא מוצא אותו בזאפ...) לוח אינטל D35DPM 2 דימים של Kingston 1GB 667Mhz השילוש הזה יעלה לי באזור ה 2500 ויחד עם רכיבי הבסיס אני מגיע ל4000. מה אתם אומרים ? תודה ג'ו
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות בחתימה, יש לי לוח ועליו שני סטיקים של זכרונות בגדלים שונים. השאלה שלי: נגיד שאני מוציא מהלוח את ה-256mb, האם ביצועי המחשב ישתפרו? ובמלים אחרות, האם כרגע הזכרונות "מפריעים" אחד לשני?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד E6320, הבאתי אותו ל 2.66GHZ עם זכרונות 667MHZ. עכשיו, אני יודע שאני מגיע איתו ל 3GHZ בקלות אם היה לי זכרונות בתדר 800. אז חשבתי לקנות זוג של ג'יגה כל אחד, עכשיו הקטע הוא מה יקרה אם יהיה לי שתי צ'יפים של 667 ועוד שתי צ'יפים של 800? איך הזכרונות יעבדו ביחד? בטח בתדר 667 (גם אלו שעובדים בתדר 800), נכון? ובלי שום קשר, אני יוכל לעלות את ה FSB מעבר ל 400 ? איך זה ישפיע על הזוג זכרונות שעובדים בתדר 667? כרגע הזכרונות שלי עובדים במהירות 780MHZ, יעני הורדתי את המהירות ל 533, והעלתי את ה FSB ל 380. זה טוב להם? חח שאלה מטופשת, יעני זה פוגע בהם? מקצר חיים או מה? יש לי לוח אם P5B. אשמח לקבל קצת עזרה בקשר לזכרונות, נא לא להעביר לפורום אוברקלוקינג כי הנושא הוא הזכרונו…
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-