עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by starnet,

חברה לא אמורה להיות בימים הקרובים הורדת מחירים של מעבדי אינטל!!!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  2. Started by LOOSE,

מחפש לוח אם AMD 939 PCI-E בתקציב של עד 400 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by Ido.K,

אז ככה כרגע יש לי 256x2 אני רוצה להוסיף עוד 512 האפשרות היחידה שלי היא ככה להוסיף עוד סטיק אחד וזה יצא ככה 256x2+512x1 וזה יעבוד בסינגל צאנל במקום דואל צאנל על 1T מה עדיף לעשות תודה ענקית לעוזרים ממש חשוב.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by SixKiller,

שלום יש לחבר שלי תלוח הזה.... ואנילא יודע איזה לוח זה כל מה שאני יודע שבסנדרה הוא מביא את הסיס 645... ואני צריך ממש דחוף את הדרייברים... כי אין קול וזה... אז בבקשה תעשו מאמץ... תודה

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה לעשות ממש בקרוב oc למערכת שלי ואני מתלבט איזה מעבד שווה לי יותר שיתן לי יותר ביצעוים למערכת כמו שלי המערכת היא לוח אם GIGabyet 7N400-L1 זיכרון צושקין 512 pc 3200 blue ואני מתלבט על 2400 או 2500 ועוד שאלה קטנה למתחיל שכמוני האם אני צריך אותם פרוצים או לא?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח הזה אני רוצה ללכת לקנות מעבד 2500+ ורשום שהוא תומך ב BURTON 2600 ומעלה... וזה דיי מוזר נראה לי יש סיכוי שזה לא יעבוד ?? זה ה CPU LIST שלו... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VM400M.htm

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  7. שלום אנשים ! יש ברשותי זכרון ישן של 128 מגה ,שנקנה לפני מעל 5 שנים , במהירות 66MHZ . ומחשב עם לוח אם מסוג K7SEM שהוא יותר חדש (הכל יחסי אתם יודעים) . האם יש סיכוי שהוא לא יפעל , יקצר את הלוח אם או יהפוך את המחשב לפצצת זמן מתקתקת ? אם זה עוזר , תוספת הזיכרון היא בשביל להתקין חלונות XP , שלא מסתדר 128 מגה (וזה מה שיש במחשב לצערי).. תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by Crash5,

אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון של 512MB 3200 400MHZ בתקציב של 650 ש"ח פחות או יותר. זיכרון של איזה חברה הוא המומלץ ביותר בסכום כזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  9. אורח corrupt
    Started by אורח corrupt,

אז ככה... פעם הייתי מתעסק בחומרה יומם וליל, וכיוון שכבר שנתיים שאני מחוץ לעסק אני מוצא עצמי מסתבך בענייני תאימות... ולא משיג תשובות מאנשים ברי דעת. אלו השידרוגים של השלב הראשוני שאני אבצע: *מעבד (כרגע Celeron 700) ל- AMD כלשהו, תלוי בתקציב. *לוח האם (כרגע Via693A) לאחד מהלוחות התואמים למעבד הרצוי. *זיכרון (כרגע SDRAM 64MB), ל- DDR 256MB. אלו השאלות (ממוספר לנוחיותכם): 1. על מה הייתם ממליצים, Athlon או Duron (אני עושה שימוש משרדי ואינטרנט במחשב שלי)? 2. איזה לוח אם מועדף על ההמלצה שלכם למעבד? 3. האם מכשירי USB 1, פועלים עם תקן USB 2? 4. האם יש הבדל קריטי בין חריצי ה- AGP שבלוח שלי ללוחות האלו (לאו דווקא מהירות X8 או X4, אלא עניין הוולטג' או גרסה- 1.5 או משהו כז…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. אני בקרוב לקנות עומד מחשב חדש בקרוב. אז ההתלבטות שלי היא כזו: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800 Deluxe של Asus? אני רוצה לציין שאני אעשה אוברקלוקינג גבוה, אז צריך להתחשב גם בזה. ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OCZ PC4000? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OCZ PC3500LE או Mushkin Black II (שניהם מבוססי BH5)? אלפי תודות לעוזרים. 8)

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by lital_shoham,

היי האחד הוא single side 256 MB והשני הוא 128 dual side שניהם 133 MHZ הבעיה היא כשאני מכניסה את ה- 133 המחשב עולה אך ה-XP עושה בעיות. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by BridTheSun,

בס"ד חברה אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין ה אתלון FX ל 64 ? תודה רבה רבה . ד.א עשיתי חיפוש בפורום .

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by Casp3r,

אהלן, ברשותי לוח P4SGX-MX העליו יש סלוטים גם לDDR וגם לSDRAM. השאלה שלי היא האם אפשר לשים זכרונות DDR וSDRAM ולהשתמש בשתי הסוגים בו זמנית. (נראה לי לא הגיוני אבל לא יזיק לשאול ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  14. יש לי שני סלוטים על לוח-האם, כשאחד מהם תפוס ע"י סטיק של 256MB שפועל במהירות של 266MHz. לאחרונה קניתי מ-PCH סטיק של 256MB תוצרת סאמסונג (400MHz max), אבל כשהתקנתי אותו הוצג על המסך "NO SIGNAL". חבר שלי ברר לגבי זה, והוא אמר לי שהבעיה היא בזכרון. בדקתי את הסלוט השני עם הסטיק המקורי, ואין שום בעיה בסלוט. מסתבר שהזכרון שקניתי הוא single side chip, ושלוח-האם שלי תומך רק בזכרונות dual side chip. החלטתי בסוף לקנות סטיק של 512MB, כנראה תוצרת טווינמוס, 400MHz max. אני מתכוון לקנות מ-PCH (יש לי זיכוי על הזכרון שהחזרתי), ואני אשמח אם תגידו לי אם הזכרון שאני מתכוון לקנות הוא dual side chip ושהוא יעבוד לי על לוח-האם, כי אין לי מה לעשות בחנות שלהם עם זיכוי של 500~ ש"ח. בתודה, אסף, a.k.…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  15. יש לי עכשיו 256MBX2 PC3200. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על לוח האם, אז אני רוצה לקנות סטיק של 512MB. שני הסטיקים שיש לי עכשיו, הם מחברת KINGSTONE. אני רוצה לקנות עוד סטיק של 512MB A-DATA. ורציתי לדעת אם זה יהיה חכם לשלב שני סטיקים של KINGSTONE עם סטיק של A-DATA? כי הבנתי שיש להם LETANCY שונה, ואני גם רוצה לעשות OC למעבד 2500 שיש לי אז אני לא רוצה שהזיכרונות ישפיעו לרעה על ה-OC. ואני לא כיול לקנות 512MB של KINGSTONE כי הוא יקר יותר ב-150 ש"ח מזה של A-DATA (ב-KSP).

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  16. Started by p-o-i,

מה אתם אומרים על הP5K של אסוס?..מצטער שאני חופר פה לאנשים אני פשוט עדיין לא קיבלתי תשובות..

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. אני מתבלט בין 2 לוחות אם של ג'יגבייט ‏EP35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066 או ‏EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E מעבד ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time זכרון ‏2x1GB TransCend CL5 TX1066QLJ-2GK מתכנן לקנות את זה בksp

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  18. שלום לכולם. החלפתי את הזכרון שהיה לי- 256 מ"ב ובמקומו שמתי זכרון של 1 גיגה. ה BIOS זיהה 1 גיגה אבל כשהמחשב עלה ל WINDOWS XP הוא זיהה רק 256 מ"ב!? מה יכול להיות הבעיה? -אני רוצה לציין שבחנות נתנו לי זכרון 1 GIGA DDR 400 MHZ למרות שהלוח שלי ASUS P4S533 אינו תומך בזאת, ואמרו שלא תהיה בעיה אבל יש בעיה. עוד אני מציין שגם כמה תוכנות בדיקת חומרה וזכרון גם מזהות רק - 256 מ"ב. כל תשובה עיניינית תתקבל בברכה -תודה מראש. TANGUSH

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by Cilay,

ראיתי את ה ASUS P5E ב899 שקל ב FOXPC , עכשיו הולך להיות מערך CF של שני HD4870 ... איך הלוח בכללי ? והוא ייתן לי CF מלא נכון ? כלומר שני אפיקי PCI-E X16 ... ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by barlevi321,

שלום לכם !!! רציתי לדעת בנושא הזיכרונות מה זה בידיוק memory dump? מה זה בעצם ? ועם יש לכם מאמר לתת לי בנושא הזה אני מאוד יודה לכם! בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  21. Started by achiya1,

שלום ! אני מעוניין להגדיל את הזיכרון מ512 ולהוסיף כרטיס של ג'יגה כנראה עכשיו אני לא יודע מה מתאים לי בדיוק ...פעם מישהו אמר לי שאני יכול בגלל הלוח אם רק SDRAM והחנות מחשבים אמר לי ש99 אחוז שיש לי DDR בגלל המעבד (אנערף) Bus Type DDR SDRAM זה מה שכתוב באוורסט זה אומר SDRAM לא ? Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) זה מה שיש לי ..הלוח אמא כמובן וזה המעבד(אם זה חשוב בכלל ) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz 18 x 135 אז מה אתם אומרים ??

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by X-Viper,

נתחיל בכך שהלוח אם שלי תומך במהירות 533 600 800 1033 ... יש לי שני קיטים, בקיט אחד יש שני זיכרונות של OCZ של 1G במהירות 800HZ. שני זיכרונות אלו כרגע מותקנים לי על המחשב במצב SLI. בנוסף יש לי שני זיכרונות, במהירות של 512MB במהירות של 533 (מהירות נמוכה מהזיכרונות המותקנים כרגע). האם אני יכול להוסיף את שני הזיכרונות של 512 למחשב שלי למרות שיש להם מהירות נמוכה משאר הזיכרות... אם אני יוסיף יהיה לי שני זיכרונות של 1G 800HZ על מצב SLI ועוד שנים של 512MB 533HZ על מצב SLI. וזה ייתן לי 3G כולל במחשב עם ניצול מלא של הSLI, הענין הוא שSLI אחד ירוץ על מהירות 800 והשני ירוץ על מהירות 533... השאלה שלי היא האם זה אפשר. בלי לגרום נזק... לפי מה שהבנתי פשוט המחשב יעבוד עם שני ה SLI במהירות …

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by benr,

אני מנסה להרכיב לחבר שלי מפרט אבל הוא לא מעוניין להוציא יותר מדי. אני לא יודע עדיין לגבי שאר המפרט, אבל בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני רוצה לחסוך לו עוד קצת איזה לוח עם כרטיס מסך מובנה יתן לו ביצועים הכי טובים (ביחס לקטגוריה של המשולבים)?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  24. אני מתכוון להתקין את הויסטה על מחשב ריק עם כונן SATA רציתי לדעת אם צריך דרייבר לכונן או שהביוס של הלוח כבר מזהה אותו לבד והאם זה קשור למערכת הפעלה או שזו תמיכה חומרתית ולא תהיה לי בעייה גם עם התקנת XP?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים