מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מה דעתכם על הזכרונות המצורפים בלינק הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 האם הם באותה רמה כמו כל זכרון CL5 של יצרנים אחרים כגון TWINMOS? האם הזכרונות הללו כדאיים בכלל? אני לא עושה OC (לפחות לא בטווח הקרוב) ואני מעוניין בביצועים מהירים, יציבים וטובים ועבודה בDUAL CHANEL. לוח - 965P (ככל הנראה GB DS3) מעבד E6600 הקניה אמורה כבר לצאת לפועל ואני מתעכב בגלל כמה עניינים אישיים, אז בנתיים אשמח לקבל חוו"ד על הזכרונות, שכן לא בכל חנות יש את הTWINMOS ולא בכל חנות יש את הGSKILL שבלינק. המון המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ראיתי שיש הבדלים בין הזיכרונות אני מחפש זיכרון 667 אני קונה מהחברה www.ksp.co.il או עדיף 2 גיגה אבל 533 או בכלל עדיף 512 מגה אבל 800 אני כן יבצע בעתיד אוברקלוק והמחשב למשחקים אז איזה זיכרון אני צריך גיגה השאלה איזה חברה? יש מלא....
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כאן הוא דווקא קיבל ביקורות מעולות. מישהו מכיר אותו? http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=798&more=1
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי X850XT PE, כרטיס אמנם קצת ישן אבל עדיין די חזק ואותי הוא מאוד מספק, הבעיה שלי היא כפי שצוינה בנושא, האם יש פתרונות "לרמות" את המשחק שבעצם כן יש לכרטיס SM3, מעין פאטצ' לדרייבר או משהו בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב מבוסס A64 בקרוב ויש לי כמה שאלות... מתי Socket 939 אמור לצאת? מתי יצאו מעבדים שתואמים לו? האם יצאו גם מעבדים במהירויות יחסית נמוכות כגון A64 3000 שתואמים לו, ולא רק 3400+? ואם יש למישהו מידע מבוסס האם מחירי הלוחות/מעבדים מבוססים Socket 939 יעלו/ירדו?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
C3 , או משהו מקביל אליהם באותו טווח מחיר?????? ההעדפה היא ללוחות VIA ולמעבדי C3
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יעלה לי 4GB זיכרונות 800MHZ DDR2 ללוח אם MSI כמה עולה? ואיזה חברה הכי מומלצת נכון להיום.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות למשחב זיכרון עכשיו יש לי כמה שאלות חשובות לי 1. אני חייב שגדול של זיכרון יהיה דומה למה שיש לי כבר לדוגמה יש לי 256 ואני רוצה 512 או יותר? 2. אני חייב שחברות של זיכרונות יהיה דומים לדוגמה אני רוצה לקנות KINGSTON ויש לי חברה שאני לא זוכר את שם שלה? יש לי כנסה DDR רגיל 400 למי שמכיר מישהו שמכור זיכרון טוב שיגיד לי תודה על עזרה שלכם!!!!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היחס שלי זה 5:6 הזכרונות 800MHZ אז מישהו יכול להסביר לי במה יחס של 1:1 יותר טוב מכל השאר ואיך אני משנה ולמה אני משנה את זה לא מצאתי FSB:DRAM בביוס ומה הסיכון לעלות את זה? *עריכה: רק שמתי לב שפרסמתי את זה פה אם זה קשור לאוברקלוקינג אז סליחה ולהעביר
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדוק תאימות בין זכרונות מחברות שונות מישהו יכול להביא לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם תוכלו לחוות דעה המוצרים הבאים: מעבד:AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL [3200+] לוח אם:Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טובים?? ומה יותר כדאי משניהם.?
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איך מאייתים את השם אבל למה הם קרים ולמה הם רגישים לחום המעבדים האלה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
עד סוף החופש הגדול החלטתי שאני משדרג את המחשב חזק כלומר זה נהיה די מחשב חדש... אני מעוניין לקנות לוח אם תותחן לOC כמובן יחסית לתקציב (שלא תגידו לי איך אתה רוצה בתקציב שלך לוח אם טוב! ???) ומעבד חדש+קירור מעולה+ספק אני יודע שהקירור והספק לא קשורים לנושא אבל למה להתחיל ללכת מפה לשם לשאול ביחידות בואו נרכז את זה לנושא אחד שיהיה לי יותר פשוט להבין אתכם... (אם אפשר כמובן אני לא רוצה להתחיל לקבוע פה למנהלים את החוקים) עכשיו האפשרויות ששקלתי עד עכשיו: E2160+AC Freezer 7+Asus P5B כאשר הלוח אם תומך בזכרונות 800 ו-Quad Core כך שהוא עונה על שידרוג עתיד-עתיד... השאלה איך הוא ב-OC מישהו יודע? או שלהישאר עם המעבד שלי אבל נראה לי הוא חרא מידי לא יהיה טוב ל-OC חם כמו תנור (הוא 90NM זבל ח…
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 x 1 1050 MEMORY DDR II 667 1024MB Twinmos 580 x 2 1160 GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E 520 x 1 750 HARD DISKS Western Digital 320GB 7200RPM, 8MB, SATA II 550 x 1 550 ?LG DVD±RW GSA-H42NB x18 Beige? 200 x 1 200 מתלבט בין: Abit ?IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E? ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? Asus ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? ?965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? או אולי ללכת בכלל על לוח 975x? מישהו יכול להאיר את עיניי בנוגע להבדלים השונים, או לכל הפחות להצביע על דגם מומלץ כדי שאוכל לבצע את ההזמנה?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מחירי הזכרונות ירדו פלאים. עכשיו יש לי 1gb Transcend 667 cl5 אני לא יודע איפה אפשר לקנות עוד סטיק כזה בחנות שקניתי אין להם יותר. עכשיו חשבתי אולי במקום להמר ולקנות סטיק של ג'גה אני אקנה שני סטיקים של ג'גה שיעבדו בדואל צ'אנל ואני אקבל 3 gb השאלה האם הסטיק הבודד לא ייפגע בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם זאת אמנם הודעה 1 שלי בפורום השנה אבל הייתי פה הרבה מאוד זמן התגייסתי וכבר שכחתי את האתר אך לא מזמן אירעה לי בעיה ונזכרתי בתת מודע שלי שאני חייב למצאו אחרי חיפושים רבים נמצא האתר הדגול ! אז רק רציתי להגיד שלום לכולם שוב ואני שמח לחזור ולעזור !!. ככה : לפני כשנה הצטיידתי בלוח אם מסוג ABIT NF7 v2.0 ולא מזמן גם מחקתי לו את הביוס עכשיו אין כבר הרבה מה לעשות או לקנות שבב חדש או ל"העתיק" שבב ממישהו עם אותו לוח ... אבל עזבו את הבעיה הזו כבר סקרתי את כל ההיבטים ! הקטע הוא שהלוח עובד ... עבד... על ערכת שבבים מסוג nForce 2 כמו כן פינקתי אותו ב 256 DDR300 נחמד ויפה המערכת עצמה פשוט עבדה באופן כבד ביותר ! כלומר תחת Windows XP אחרי פורמט ,לפני פורמט ,עם SP1 ...2 קי…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בתהליך הרכבת מעבד E6420 על לוח אם מסוג Gigabyte GA-965-DS3 התעוררה בעיה בהרכבת מאוורר ה- Stock שהגיע עם המעבד (LGA775) : כאשר אני מצמיד את המאוורר ולוחץ את 4 הפינים לתוך ה- MB מתפתח לחץ רציני על הלוח שגורם לו להתעקם. אין ברירה אלא לחזק את הפינים עד הסוף אחרת הם לא ננעלים, ואני חושש שיהיה נזק ללוח אם אני אשאיר את ההתקנה ככה. מישהו נתקל בבעיה הזו ? האם זו בעיה מוכרת במאוורר ה- Stock שאינטל מספקת או ספציפית במקרה שלי ? האם החלפת המאוורר תפתור את הבעיה או שמנגנון הנעילה בכולם זהה ? תודה מראש לעונים, ברק.
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי core2 6300 , הגיע איתו גוף קרור של spire. http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268 האם הוא יספיק לקרור המעבד? אני גר באזור חם, לא מתכנן OC.
-
- 8 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לפי כמה ימים נעזרתי בפורום מפרטי מחשב בהרכבת מחשב אך עדיין לא הזמנתי אותו. המעבד במפרט כלל את המעבד AMD 64Bit AM2 4000 DualCore . היום באתי להזמין את המחשב אני רואה פתאום שהמעבד לא קיים באתר IQPC. שאלתי אותם למה הוא לא נמצא (אתמול הוא כן היה) וקיבלתי תשובה ש AMD כבר לא מייצרים את המעבד הזה. השאלה שלי היא למה? יש בו בעיות? עדיף לקנות את ה 4200 ?
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. השאלה היא אולי קצת טפשית אבל אני לא ממש מבין בקטע של זכרונות יש לי 512 DDR ואני רוצה להוסיף עוד 512 ואני לא יודע כמה MHZ יש לי בזכרון. האם זה חשוב שלזכרון שאני מוסיף יהיה אותו MHZ כמו לנוכחי? ואם כן איך אני בודק כמה יש לי? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לשדרג מחשב למעבד מרובע ליבה. מטרות המחשב בעיקר אופיס אך גם משחקים. לשם כך חשבתי על מעבד מרובע ליבה. רציתי לדעת איזה קונפיגורציה של מעבד + לוח אם רציני + זכרון בתקציב 1500 ש"ח, והאם יש משמעות עבורי בהשוואה בין משפחות Q6XXX Q8XXX Q9XXX או שלפי הצרכים שלי מדובר בזריקת כסף. לגבי לוח האם, אני רוצה לוח אם עם כרטיס מסך OnBord שיהיה סביר כיוון שאני לא מתכוון להשקיע כרגע בכרטיס מסך רציני. כמו כן, (ולמרות שזה לא הפורום) האם כדאי להשקיע גם במארז + ספק חדשים בשביל הקונפיגורציה החדשה (יש לי מארז די מיושן, ולמרות שנראה לי שהספק יכול לסחוב, אולי כל הסיפור לא יתאים) ואם כן אולי על רגל אחת להמליץ על מארז סביר לסיפור (אם זה בעיה מבחינת חוקי הפורום אני אעלה את השאלה גם בפו…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי שאלה לגבי מעבדים העם מה שנמצא מתחת לקופסאת מתכת(לא המאורור ) אז שם נמצא הציפ ולזה מתכוונים כשאומרים 90 ננומטר וכו'?? ועוד שאלה עם היום המעבד זה 90 ננומטר ומחר יוצא 60 ננומטר אז אני יכול לחבר אותו לסוקט שלי או שזה סוקט שונה שאלה אחרונה כשיצאו מעבדי ה64 ביט של אינטל אז הם יהיו בסוקט ה775 ואני יכול לשים את המעבד על הלוח הנוחכי או צריך לקנות לוח חדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שידרגתי את המעבד לקונרו 6300 לוח אם של אסרוק ב360 שקל והשאר השארתי והמחשב עדיין עובד לאט מה עוד יש לי לשדרג על מנת שהכל יעבוד חלק ? יש לי 1 ג'יגה זיכרון של ddr 1 333 כרטיס מסך ati 9200 והארד דיסק של 80 ג'יגה 7200 אני רוצה לציין שאני עובד הרבה עם פוטו שופ ותוכנות גקרפיות למיניהם תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-