עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bodomist,

שלום, בפורום למפרטי מחשב נתנו לי הצעות לגבי מעבדים... האחד של אינטל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B והאחר של AMD: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB רציתי לשאול עד כמה ההפרש בביצועים ביניהם הוא גבוה... והאם הוא שווה את הכסף (הכל בהנחה לזה שהמחשב המתוכנן נועד למשחקים)... אם תוכלו קצת לפרט לגבי הביצועים, החסרונות, הייתרונות והכדאיות שלהם אני אודה לכם מאוד... תודה מראש...

2. (לא מצאתי ב faq ) ...

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  3. Started by theguy,

אני קונה מחשב חדש ששימושו העיקרי הוא משחקים חלק מהמפרט שהוצע לי היה E6400 ,מה ההבדל בביצועים בינו ולבין E6600 ולבין E4300 ומה עדיף בשבילי מבחינת ביצועים בשביל משחקי מחשב ואם שווה לקנות אותו במקום מה שהוצע לי,ושאלה נוספת מה המקביל של המעבד המועדף אצל AMD מבחינת ביצועים ואם שווה דווקא אותו לקנות.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by yaron266,

יש לוח אם מסוג‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ ורציתי לדעת האם קיים לי שם את החיבור הנ"ל ובנוסף רציתי לדעת מה המהירות של העברת הנתונים של חיבור זה מידע על הלוח אם שלי ניתן לימצוא כאן: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  5. Started by shay33,

^^^ תודה ;D

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by BeNDeR,

יש לי התלבטות אחרונה מה עדיף לי לקנות ! asus p4p8x intel 865 I או Intel 865PERL also *865 P צריך תשובה דחוף ! : /

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  7. מישהו יכול לעשות סדר בענין הזיכרונות ? בשוק נימצאים זיכרונות מסוגים שונים ורמות מחירים שונות והייתי רוצה לדעת למשל סוג זיכרון DDR2 איזה הכי כדאי לקנות והיחס שלו למחיר. ראיתי למשל זיכרון של קיגסטון במחיר של 110 שח לסטיק של גיגה אחד DDR2 האם כדאי לקנות זיכרון כזה אם למשל יהיה לי מעבד Q6700 ?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  8. * מאפשר פעולה עם 4 זיכרונות DS DDR400 ללא הורדת התדר ל-DDR333. * ניתן לעבוד עם זיכרונות במהירות גבוהה מ-DDR400 ללא OC למעבד. * הערה : מצויין בכתבה שכבר בסטפינג D שהוא Winchester, ניתן להפעיל 4 מודולי זיכרון DS ב-DDR400 אבל ב-2T Command rate timing. זאת להבדיל ממה שצויין כאן בפורום לא פעם. אם למישהו יש מידע מבוסס אחר בנושא - הוא מוזמן לחלוק. הכתבה : AMD Athlon 64 Processors on E3 Core: Memory Controller Peculiarities in Detail מקור : X-Bit Labs

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by miki03,

שלום! אני רוצה לקנות לוח עם שניי מעבדים ואני רוצה לדעת אם זה כדאי לי. שניי מעבדים של AMD ATLON 3200+ 64

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  10. Started by ReL,

אני החלפתי לוח אם וקניתי P4S800 , ועכשיו המחשב נהיה הרבה יותר גרוע , חבר שלי יש לו אותו לוח אם והמחשב שלי אמור לאכול את שלו, אבל אצלו פועלים משחקים בהרבה יותר טוב , אז הגעתי למסקנה שהבעיה היא בהגדרות , כי התקנתי את כל הדרייברים שיש , ומה לא עשיתי ... המפרט של המחשב שלי : P4 2400 MHZ 533 FBS 256 DDR SDRAM Geforce FX 5200 128 MB קיצר אני צריך את העזרה שלכם בהגדרות בביוס, אני לא מבין בזה אז רציתי לדעת אם אני צריך לשנות משהו , אם ההגדרות האלו נכונות : CPU speed [Manual] CPU External Frequency MHZ [133/33] Memory Frequency MHZ [Auto] DDR Voltag Adjustment [Auto] CPU Level 2 Cache [Enabled] Chipset Clock Mode [synchronoy או משהו כזה ] SDRAM Configuration [by SPD ] SDRAM Co…

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by דנדן,

מה קורה חברה? מה עדיף בין השניים? Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore או Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) ובמידה שהATHLON עדיף, עד כמה תוספת מחיר הוא שווה? (באופן כללי, לא לפי מחירי השוק) תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  12. Started by pixilated,

אני מתלבט בין שני מעבד וזכרונות. המעבדים הם - AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty והשני הוא AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty והזכרון הראשון הוא - DDR-1 - 512mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty והמעבד השני הוא אותו אחד אני פשוט אקנה פעמיים כדי שיהיה 1gb אני יודע שאני יכול לקנות יותר טוב אבל זה מה שהחלטתי... אז אני רוצה שתגידו לי מה ההבדלים בין שני המעבדים , מה כדאי, ואיך השינוניים מתבטאים. והזכרון פשוט מה ההבדל בין 512 ל1gb תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  13. אז ככה,אחותי קנתה מחשב(אין לה מושג איזה אבל זה היה במבצע,ועוד מתי שאני לא היתי בבית)אוקוצור התקנתי לה היום XP,נכנסתי למפאיינים במחשב והוא רושם לי : Pro 3600+ 1.7Ghz 512MB 80G וכרטיס מסך(מובנה!) SiS Mirage Graphics השאלה שלי מה זה לעזעזל Pro 3600+?איזה מעבד זה?לדעתי זה P4(כי היה רשום גם על האריזה P4) ושאלה שניה בקשר לכרטיס מסך,אני כמעט בטוח שזה חרא של כרטיס,נכון?או שאפר להשתמש בו? כי אני רוצה להביא לה במקומו אחד של חבר,RADEON 9550 ב100.מה אתם אומרים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  14. Started by Yosi199,

השאלה בכותרת. האם אני יוכל לשים בנתיים את המעבד הישן עד שאקנה חדש?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  15. חיפשתי וחיפשתי ובדקתי וחיכיתי ו ... קדחת. נאדה. זיפ. כלום. יש למישהו מידע בעניין ? תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by owen10,

יש לי שאלה האם לוחות של MSI הם טובים ומומלצים? כאילו למשחקים ולמעבד קונרו ואם כן אז תמליצו לי על לוח MSI טוב וזול תודה!

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  17. Started by starnet,

חברה לא אמורה להיות בימים הקרובים הורדת מחירים של מעבדי אינטל!!!

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  18. Started by sahargt,

דוד שלי רוצה הוסיף זכרונות למחשב שלו מעבד AMD 3200 לוח גיגביט לא זוכר דגם זכרונת ADATA 512 אני קונה מהחנות הבא תמלצו לי משהו מהחנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=33

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by Ro-K,

שלום אני רוצה להוסיף עוד 512MB זכרון , מה כדאי לקנות כדי שיעבוד טוב עם הנוכחי ? (מפרט המחשב בחתימה ) תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. לוח האם שלי הוא SiS661FX והמאיץ הגרפי הוא Nvidia GF 7600GT לאחרונה עדכנתי את כול הדריברים שלי ושמתי לב שהדריביר של הלוח אם הקשור לכרטיס מסך לא מזהה את כרטיס המסך אז בדקתי את הנושא וע"פ האתר של SIS לוח האם שלי לא תומך בכרטיס מסך (הכרטיס לא רשום בין הכרטיסים שכן נתמכים ) עדכנתי את כול הדרייברים שלי פרט ל-Sis VGA uilities driver 1- יכול להיות שזו הסיבה לכך משחקים לא רצים חלק אצלי?? (יש לי 1G RAM ו INTEL 4 2.4 MHZ ) לדוגמה the guild2 2- האם שווה לי לקנות לוח אם חדש ואם כן איזה מאיפה ובכמה ??? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  21. Started by Vidati,

שלום. כיום יש לי 2GB זכרון והם לא מספיקים לי בשיט, אני עובד הרבה עם גרפיקה ופוטושופ ולאחרונה גם על רזולוציות גבוהות מאוד (5KX5K) ויותר. לאור המחירים הזנותים של הזכרונות אני מתכוון להביא לאחותי את ה2 GB ולקנות 8 GB של 800MHZ. עכשיו קראתי שהלוח תומך עד 800MHZ שזה סבבה אבל מה זה SLI READY? מה זה עושה והאם כדי להשקיע בזכרונות שהם SLI READY? תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש לוח חדש לs939 שהיה טוב עדין עוד ככה 6 שנים לשדרוג למעבדים כופלי הליבות שהיו פה רציתי לדעת אם שווה להשקיע בשביל הלוחות של dfi למרות שלא מתוכנן אובר קלוק או שזה סתם ביזבוז כסף תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by er0101,

לחבר שלי יש לוח gigabyte ga7vm400ams והוא מחפש ג'יגה זכרון. הלוח הזה לא DUAL, האם להמליץ לו על סטיק אחד? איזה זכרון אתם ממליצים לתוכנות של עיבוד מוזיקה (cubase למשל). הוא הקציב 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. Started by turtleman,

הבנתי שמבחינת OC הK8T800 גרוע. אבל אם אני לא רוצה לעשות OC איזה צ'יפסט עדיף?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  25. Started by דנדן,

זכרונות של GEIL עם אחריות "לכל החיים" 512*2 533MHZ או זכרונות של SAMSUNG בלי אחריות 512*2 533MHZ :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.