מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...? ואני יכול לשים מעבד מוביל של AMD על לוח אם רגיל ? והאם המאוורר יתאים לו?(למוביל-מאוורר למעבדי AMD לא מוביל)?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
חיברתי שני מאווררים ללוח אם שלי ( D850GB ) והם לא עובדים. יש למישהו רעיון ? המחשב עובד מצוין ואין בעיות, אני עובד עם ספק 300 - יש מצב שזאת הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
קראתי כמה מאמרים וביקורות, ואיך שזה נראה כרגע אני חושב שמעבדי Opteron הולכים להשתלט על שוק המעבדים. אני יסביר גם למה. ראתי הרבה בנצמרקים על השילוב של הלוח:ASUS nForce3 SK8N(הלוח הראשון שמתאים למעבדי הOpteron) עם מעבד של Opteron 240 1.4Mhz, ועם OC ל1.6 הדבר הזה עבר בכמה מבחנים את הP4 3.0 ו 3.06 ובחלק היה מאחורה ולא בהרבה גם כן. בהתחשב בעובדה שמהירות השעון שלו קטנה פי 2 מזה של Intel אפשר להגיד שאלה הדור החדש של המעבדים. הסיבה שאני כותב את זה היא כי יש לי כבר מפרט של מחשב מוכן, שכולל את הלוח של Abit AN7, השאלה היא אם כדאי להשקיע בלוח הזה ולקוות שלא אכלתי אותה(במחינת תאימותה למעבדים הבאים) או לחכות קצת להשקיע קצת יותר כסף ולקנות את הASUS nForce3 SK8N. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם זאת אמנם הודעה 1 שלי בפורום השנה אבל הייתי פה הרבה מאוד זמן התגייסתי וכבר שכחתי את האתר אך לא מזמן אירעה לי בעיה ונזכרתי בתת מודע שלי שאני חייב למצאו אחרי חיפושים רבים נמצא האתר הדגול ! אז רק רציתי להגיד שלום לכולם שוב ואני שמח לחזור ולעזור !!. ככה : לפני כשנה הצטיידתי בלוח אם מסוג ABIT NF7 v2.0 ולא מזמן גם מחקתי לו את הביוס עכשיו אין כבר הרבה מה לעשות או לקנות שבב חדש או ל"העתיק" שבב ממישהו עם אותו לוח ... אבל עזבו את הבעיה הזו כבר סקרתי את כל ההיבטים ! הקטע הוא שהלוח עובד ... עבד... על ערכת שבבים מסוג nForce 2 כמו כן פינקתי אותו ב 256 DDR300 נחמד ויפה המערכת עצמה פשוט עבדה באופן כבד ביותר ! כלומר תחת Windows XP אחרי פורמט ,לפני פורמט ,עם SP1 ...2 קי…
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
טוב במזל טוב היום קניתי את המארז החדש שלי-raidmax scorpio 868 וגם מעבד amd barton 2600. בנוסף אני קונה גם לוח אם חדש למעבד שלי. היום הייתי ב- pch ושאלו אם אני לא רוצה את ה- ABIT NF7 הרגיל במקום הלוח של epox 8RDA+ rev 2.1 . מה כדאי לי לעשות אחים שלי.?? אני החלטתי לי כבר על האיפוקס ופתאום הם אומרים לי שכדאי לי לקחת את האביט!! אין לי מושג בבקשה עזרה... אני רוצה ביצועים,איכות,ואמינות. אני אולי יעשה OC אבל לא משהו מוגזם נניח עם המעבד שלי 2600 עד 2800-2900 בערך.... וגם זה במצב"אולי". איזה לוח לקחת???
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ראיתי באתר בית של איפוקס שיצא הביוס החדש... 0204 אם אני לא טועה.. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? אם כדאי לעשות פלאש.. ומה בעצם הוא מסדר. (ראיתי שכתוב שם משהו על בקר סקאזי.. אין לי) תודה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איך הזיכרונות של OCZ ואיזה חברה הכי מומלצת אני רוצה לקנות2 של 512 איזה חברה הכי מומלצת עם תיזמונים של 2.3.2.6 ועם יש אבדל משמעותי בין 2.3.2.5 ????
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי centrino למעבדי דותן ? ובנוסף אם אשפר לקבל פירוט או השוואה מדוייקת בינייהם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום. יש לי 4 זכרונות Samsung RDRAM 128 MB PC800 יענו 512MB כדאי לי להחליף את הזכרונות האלה לזכרונות DDR או DDR2? ולאיזה זכרונות הכי כדאי בלהתחשב בזה שאני לא מתעסק עם כל ה OC... ואם כן אז למה הכי כדאי לי להחליף ככה שאני לא אצתרך להוסיף הרבה כסף לאחר שאמכור את הזכרונות שיש לי עכשיו. ועוד משהו שרציתי לשאול. איזה לוח אם הכי ממולץ היום בשוק?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ללוח אסוס A7N8X דלוקס . האם כדאי לי להוריד את הדרייברים האלו? http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A7N8X%20Deluxe אני מתכוון לאחד לפני הסוף,זה שרשום שהוא כולל הכל(15 מגה)-תחת הספריה ALL רשום פה שזה כולל הכל,אז להוריד רק את זה או עדיך קודם להתקין מהדיסק(שיכול להיות ששכב בחנות שנה)?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
הדרייברים שמותקנים אצלי במחשב הם הכי עדכניים ה- 2.45, ראיתי שבאתר של Nvidia רשום שם NOTE: NVIDIA accelerated IDE drivers are not included in this release זה יכול להשפיע על הביצועים של הדיסק הקשיח? כי בכל זאת רשום שם שהחבילה מגיעה עם IDE In-the-box 2.70. תודה ולהתראות.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב פנטיום 3 עם 256MB ונדמה לי שהם -SDRAM לא בטוח אגב איפה אני בודק את זה ? המהירות של הזיכרונות הם 133mhz עכשיו השאלה שלי היא אם הזיכרונות האלו יעבדו כרגיל עם מעבד ולוח אם של פנטיום 4 ?? או שאני אצטרך לקנות זיכרונות חדשים ? ואם הם יעבדו עד כמה הם יגבילו אותי באובר קלוק (אני משער שדי הרבה לא..)..
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי את הלוח המוכר של gigabyte 7VRXP,ונראה לי שעם כל הלוחות החדשים והמדהימים שיש עכשיו אולי כדאי להחליף כבר לוח אם חדש... יש לי r9700 pro והוא על 4x עכשיו אז אולי כדאי לעבור ל-8x ועוד כמה דברים אחרים כמו בעיה מעצבת של סאונד וכו'... שתהיה ערכת שבבים טובה nforce 2 או 3 אפילו... או אם יש משהו יותר טוב... יש לי 500 שקל,על מה אתם ממליצים שיהווה שיפור מהלוח הנוכחי, ואם אתם חושבים שכדאי לשפר משהו אחר אז גם תגידו!!! תודה!!!! ;D נ.ב יש לי amd 2000 אם זה משנה.. ואמרו לי שזה לוח טוב MSI K7N2 Delta-L nforce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR 400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 וגם מתאים בול לתקציב... מה עם זה Chaintech 7NIF2 nForce 2 Motherboard (Dual DDR400, AGP8X, VGA + TVOut, LAN, …
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום אני עובד בעיקר בתוכנות פוטושופ ופרימייר- תוכנה לעריכת סרטי וידאו. אשמח לדעת איזה מעבד אני צריך לפי דעתכם האם שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש המחשב ישמש בעיקר לתוכנות פוטושופ- ןפרימיר- תוכנת עריכת וידאו. לא משחקים וכו'.. רציתי לדעת איזה מפרט מומלץ.. ראיתי את הרשימה שOCEAN העלתה אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין למשל- סוגי המעבדים Intel Core 2 Duo או Core 2 Quad וגם המלצה ללוח אם מתאים האם ללכת רק על לוח של אינטל? או ממש לא.. תודה על כל מידע.. רק אתמול בלילה גיליתי את האתר הזה ואני נדהם מכמות הידע שיש פה לאנשים.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כרגע מחשב עם מעבד 3800+ S939 ולוח שלא קורא מעבר זיכרון סטנדרטי (400) כרטיס מסך 7600GS קניתי 42' של טושיבה ואני רוצה להשתמש בה במחשב וכמובן לשחק משחקים חדשים ברזולוציות גבוהות כדי להנות ממנה, אני מתכנן (כנראה, אני לא בקיא במחירים) גם לקנות כבל HDMI. אני לא רוצה להשקיע עכשיו כסף מיותר על המחשב, אמרתי לעצמי אני אקנה כרטיס מסך באיזה 800 שקל ועוד איזה סטיק של ג'יגה(400) בהנחה שהוא יריץ לי משחקים כמו שצריך כי בסך הכל המעבד בסדר גמור, הבעיה היא רק הזיכרון והכרטיס מסך (לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה) יש לי קונה למחשב שלי פלוס 15' LCD ב1100 שקל, מצד אחד אני אומר - נמכור, גם ככה אני צריך מסך חדש וכרטיס מסך. זה נושא שלא מתאים לשום פורום, זה גם כרטיס מסך גם מעבד גם זיכרו…
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
ידוע לי שזה רבעון שני ,אבל משהו יודע תארך מדוייק ? ואיזה סוקט יהיה ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף עוד 512MB זכרון , מה כדאי לקנות כדי שיעבוד טוב עם הנוכחי ? (מפרט המחשב בחתימה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
את המחשב שלי קניתי מזמן ככה שאני לא זוכר בדיוק איזה לוח אם זה (חוץ מזה שהוא של אסוס) אני רוצה להוסיף עוד כרטיס זיכרון השאלה שלי היא - איך אני בודק: 1. איזה לוח אם יש לי 2. עד כמה זכרון הוא תומך 3. כמה זיכרון יש לי ושל איזה חברה עדיף להביא עוד ממורי סטיק של אותה חברה נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
חבר שלי בקרוב קונה מחשב וביקש ממני לשאול שאלה. אם למשל הוא לא מתכנן OC לזיכרונות אז יהיה הבדל אם הוא יקח CL2.5 אוCL3 ?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
שמעתי דבר כזה שיש מקרים שהמעבד לא תומך ב- דיואל צ'אנל זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ללוח k8n ultra-9 של גיגהבייט היה עד היום F1 עד F6, כשלוחצים ל "more" באתר, הרשימה גדלה באמת לכל האופציות האלה להורדה. היום ראיתי שמחקו את כל הביוסים מ f4 עד f6 ומיהרו להוציא f7 beta. נראה לי קצת חשוד, מישהו יודע אם באמת אלה נחשבות גירסאות בעייתייות ומומלץ לחזור ל F3 או לחילופין לעדכן לבטא?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
למעבד P4 775 3GHZ 800MHZ 1MB שיהיה גם PCI EXPRESS לעתיד אני לא יודע מה לבחור 880.00 ¤ ASUS P5GDC PRO LGA775 Intelr 915P DDR1 + DDR2 + LAN Motherboard 830.00 ¤ Gigabyte GA-8I915P Pro Intel 915 Motherboard 709.00 Albatron PX915P Pro ICH6 LGA775 Motherboard או משו אחר ... אני לא מתחנן אובר קלוק או משו
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBZX איך הזכרונות האלו לאוברקלוק ? אני לא מדבר על אוברקלוק רציני. הלוח אם הוא dfi lanparty nf4 ultraD ככה שהלוח לא מהווה מגבלה המעבד - amd 64 venice 3200+. כרטיס מסך leadtek geforce 6800GS tdh המחשב עוד לא הגיע ושיגיע אני רוצה להעלות לו קצת ביצועים. תודה לעונים, דולב
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-