מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
טוב אנשים אז ככה, יש לי מעבד e6750 הטמפרטורה שלי במנוחה היא 18 מעלות, וכאשר הוא מגיע למאמץ הוא עולה לטמפרטורה של 26 מעלות, תוך 15 שניות. זה הגיוני שהמעבד מגיע במאמץ לטמפרטורה הזו? אם כן אז בבקשה תעזרו לי, יש לי דרופים גבוהים מאוד מבחינת fps בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה, אני אוכל לחבר כבל רשת של הראוטר למחשב עם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת..?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי לכולם חיפשתי בדחיפות את המעבד AMD ATHLON 3500 BOX אבל הוא יגיע לחנויות רק בשבוע הבא. בינתיים קבלתי הצעה לקחת את אותו מעבד אבל TRAY,כאשר אני אקבל גוף קירור יותר טוב מה-BOX. המוכר הראה לי את הגוף קירור של ה-BOX ,ואת הגוף קירור שהוא יביא לי.הגוף קירור שהוא יביא לי יהיה גדול ומאסיבי,וגם יותר טוב.<ראיתי את זה במו עיניי>. מה אתם אומרים לקחת את ה-TRAY עם הגוף קירור היותר טוב? ה-TRAY פחות אמין,או משהו? בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
THG ממליץ להמתין ל B3 stepping . לדעתי הבדיקות שם קצת חובבניות כיוון שלא נבדק שימוש ב 4 + תוכנות במקביל(זה מה שאני מחפש ) http://www.tomshardware.com/2008/01/14/phenom_vs_athlon_core_scaling_compared/index.html לא ממש מעניין גיימרים אבל טוב לדעת של AMD יש גם יתרונות (תחרות טובה לצרכן) AMD Beats Intel in Quad-Core Server Power Efficiency: Neal Nelson I am certain that these test results are correct, Nelson continued, I am so certain that I have begun to offer my customers a money back guarantee if their real world experiences do not agree with my benchmark data. http://biz.yahoo.com/bw/080114/20080114006249.html?.v=1
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות 667 וכמו שניתן ליראות בCPU-Z התדר שבו הם נימצאים נמוך יותר צריך ואפשר לשנות את זה ? ולשאלה השניה למה המחשב עצמו לא מזהה שיש 4 גיגה זיכרון הוא מזהה רק 3.5 גיגה האם זה קריטי משנה משהוא ? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המחשב שאני קונה: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB GIGABYTE GV-NX79T256D GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 PCI-E RETAIL W.D 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER הייתי רוצה לקבל המלצות על לוחות אם בתקציב של כ 700 שקל, ואני גם מתכנן לעשות OC לא גבוה מידי אז אני רוצה לוח שתומך בזה, וגם האם בשביל OC צריך זיכרון של מהירות 800? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
1. עבור מעבד אינטל E6300 האם הלוח INTEL LEMONT 945 עדיף על הלוח GIGABYTE GA-945P-S3-RH??? 2. איזה כרטיס מסך כדאי לקחת איתם? (תקציב לכרטיס עד 400ש') 3. אגב, איך הלוח של ASROCK CONROEXFIRE??? מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
והאם זה יצור בעיות?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם מעבד E1240 יעבוד על לוח של MSI דגם 7222 או PM8M-V(זה אותו לוח רק הבאתי את השם המדיוק) בדחיפות!!!זיכרון DDRII 533[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 13:07:52 דחוף!!!!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם GIGABYTE לוח טוב לא מתכנן .שיהיה עד 700 שקל. תעזרו לי אני מתבלבל מכל הלוחות שלהם.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח אם שרשום P4V845 SERIES V845ED2+ עכשיו פירמטתי ואני לא יודע מה צריך להתקין איזה כרטיס קול וכל זה תעזרו לי למצוא פרטים עליו ודרייברים..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
באתר MicroCenter הופיעה המודעה בא הם מראים שב27.7 יגיע ה X6800 לחנויות ואת השאר ב7 באוגוסט. זאת אומרת מלאי פה בארץ רק באמצע אוגוסט? למה אינטל עשתה השקה נייר ב14.7 ועוד השקה נייר ב27.7? למה לא להקדים כמה שיותר את ההשקה? האתר: http://www.microcenter.com/specials/core2_intro.html לדיון בנושא ב XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108462 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח+מעבד והזכרון שלי. הבעיה שלי כרגע בבחירת המעבד הדרישות שלי מהמעבד הם קידודים בעיקר ומולטיטסקינג. האם לקנות כעת 4600X2 או לחכות לירידה של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מKSP עכשיו יש לי רק 5000 שקל ואני רוצה להשקיע בהכל! אני לא מתכנן אוברקלוק (OC) ולא שום דבר כזה אני לא מתכנן אפילו שידרוג מעבד או משהו אחר בעתיד - אולי רק זיכרון להוסיף איזה 1G בעתיד - המחשב להכל למשחקים ותוכנות איטרנט סרטים מדיה וכו... יש את זה לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP ויש את זה לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E עולה יותר ב 300 שקל. ההבדל ביניהם יוצא 300 שקל וזה המון בשבילי - את ה300 שקל האלה אני יכול להשקיע בדברים אחרים ולהנות יותר אבל... חשוב לי שיהיה במחשב זיכרון שיעבוד ב Dual Channel אני קונה זיכרון 1G 667 חשוב לי שיהיה מינימום 6 USB ושהם יהיו 2.0 ולא …
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
את המחשב שלי קניתי מזמן ככה שאני לא זוכר בדיוק איזה לוח אם זה (חוץ מזה שהוא של אסוס) אני רוצה להוסיף עוד כרטיס זיכרון השאלה שלי היא - איך אני בודק: 1. איזה לוח אם יש לי 2. עד כמה זכרון הוא תומך 3. כמה זיכרון יש לי ושל איזה חברה עדיף להביא עוד ממורי סטיק של אותה חברה נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על 945p-s3 של ג'יגהבייט אבל אז ראיתי פה בפורום שאביט הם חברה טובה ללוחות אם אז החלטתי להסתכל גם על לוחות שלהם... ואני שמח שעשיתי את זה! קודם כל הם נותנים ביצועים גבוהים במחירים מעולים! אז ככה... יש 3 ששמתי עליהם כרגע עין: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8D&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 מפרט המחשב שלי: פנטיום D (רוצה שהלוח יתמוך עד C2D לשדרוג עתידי) זיכרון סטיק אחד של ג'יגה בייט במהירות 667 (לפי מה שאני רו…
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
זה ככה משהכותרת אומרת לחכות לזה? כי יצאו כבר כמה בנצים שמראים שזה סתם גימיק שממש לא עוזר... ועם יש משהו נוסף שאמור לצאת בקרוב חוץ מ ה pci-e שווה לחכות לו ובגלל זה לא לקנות עכשיו מחשב ?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני החלפתי לוח אם וקניתי P4S800 , ועכשיו המחשב נהיה הרבה יותר גרוע , חבר שלי יש לו אותו לוח אם והמחשב שלי אמור לאכול את שלו, אבל אצלו פועלים משחקים בהרבה יותר טוב , אז הגעתי למסקנה שהבעיה היא בהגדרות , כי התקנתי את כל הדרייברים שיש , ומה לא עשיתי ... המפרט של המחשב שלי : P4 2400 MHZ 533 FBS 256 DDR SDRAM Geforce FX 5200 128 MB קיצר אני צריך את העזרה שלכם בהגדרות בביוס, אני לא מבין בזה אז רציתי לדעת אם אני צריך לשנות משהו , אם ההגדרות האלו נכונות : CPU speed [Manual] CPU External Frequency MHZ [133/33] Memory Frequency MHZ [Auto] DDR Voltag Adjustment [Auto] CPU Level 2 Cache [Enabled] Chipset Clock Mode [synchronoy או משהו כזה ] SDRAM Configuration [by SPD ] SDRAM Co…
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
SLI לשתי כרטיסים לא של שלוש זה מיועד ל 2 GX2 לא משנה התקציב העיקר שיהיה הכי טוב מבחינת אובקלוק גם ואם כל הפיוצ'רים וכל השטויות
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים מארז שמתאים למארז מיקרו במארד מיד-טאוואר? עם להיות יותר ספציפי: האם לוח האם GIGABYTE GA-G31M-S2L מתאים למארז Compucase 6A19 Black Midi Tower תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח P-3 עם 3 חריצי זיכרון sd ram האם אפשר להרכיב 3 כרטיסים של 128 MB כל אחד וזה יעבוד טוב... מישהו אמר לי שיכול להיות בעייה של לסגור בנק מפני שזה עובד ב 32 BIT אז שאלתי אותו איך זה שיש שלושה הוא אמר שהוא לא זוכר האם זה באמת משנה או שאפשרי לשים 3 כרטיסים בלי בעייה ?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אוקי לא כלכך איכפת לו אם זה יהיה AMD או INTEL רק שיהיה טוב ומהחנות www.Iqpc.co.il זכרונות הוא יביא אבל לא בתקופה הקרובה תכתבו לו מה כדי לו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אז ככה,אחותי קנתה מחשב(אין לה מושג איזה אבל זה היה במבצע,ועוד מתי שאני לא היתי בבית)אוקוצור התקנתי לה היום XP,נכנסתי למפאיינים במחשב והוא רושם לי : Pro 3600+ 1.7Ghz 512MB 80G וכרטיס מסך(מובנה!) SiS Mirage Graphics השאלה שלי מה זה לעזעזל Pro 3600+?איזה מעבד זה?לדעתי זה P4(כי היה רשום גם על האריזה P4) ושאלה שניה בקשר לכרטיס מסך,אני כמעט בטוח שזה חרא של כרטיס,נכון?או שאפר להשתמש בו? כי אני רוצה להביא לה במקומו אחד של חבר,RADEON 9550 ב100.מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-