מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה הלוח אם שלי תומך איך אני יודע את זה הכוונה עד איזה רמה של מעבד אני יכול (אני יודע שכתוב בחוברת אבל אין לי חוברת) פליזז תגידו לי ???? Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3.25 x 800) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לוח אם ?K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E)? GIGABYTE למפרט: ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חזק מאוד בביצועים למשחקים, כאלטרנטיבה ל-Asus Striker Extreme שהבנתי שסובל מהרבה בעיות תאימות ו"מחלות ילדות". חשבתי לקנות אותו ביחד עם זכרונות של Corsair אבל הבנתי שהם לא הולכים טוב ביחד. אולי עוד הייתי קונה אותו גם ככה, אבל אחרי כל מה שקראתי עליו אני כבר לא ממש שקט לגבי זה. אני אשמח לקבל הצעות אחרות ללוחות משתי הקטגוריות - עם תמיכה ב-SLI ובלי תמיכה ב-SLI - לוחות שנחשבים לחזקים ביותר מבחינת יכולת ביצועים ומהירות בגיימינג כבד (עם כ"מ 8800gtx), והצעות לזכרונות שמתאימים להם (או אם יש ללוח בעיה עם זכרונות של Corsair למשל). דבר חשוב אחד זה שלא מתוכנן OC. לוח אם אחד שאני לא חושב עליו כרגע הוא ה-EVGA 680i. ואני מחפש את החזק ביותר קודם כל מבחינת הביצועי…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלושת דגמי המעבדים השולחניים ש-AMD מתכננת לחשוף בתערוכת CES בחודש הבא, עם מעטפת הספק מצומצמת וקירורים שכלולים במארז, נחשפים עם הפרטים הטכניים המלאים והמחירים המומלצים במסגרת הדלפה טרייהלכתבה
-
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
- 2 followers
-
-
כן שלום אני הולך לקנות היום!!! מחשב ו אני רוצה עצה אם לקנות את הפרסקוט או את הנורת'ווד ומה יותר טוב בשביל אוברקלוקינג????
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש פה את הזיכרון הזה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TWIN2X2048-6400C4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ורציתי לדעת מה זה cl 4-4-4-12 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
עשיתי ניסוי, הרכבתי גוף קירור סטנדרטי (זה שהגיע המעבד) על מעבד AMD Athlon XP +2500 ללא שום גריז/משחה טרמית לפני כן. הטמפרטורות בסדר גמור : 40-42 ללא מאמץ, 50 - 57 במאמץ. זה מביא אותי לחשוב שבפועל המשחה לא ממש תורמת יותר מידי לנושא..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב סטיק זכרון corsair xms pc3200 512mb. את הזיכרון הזה קניתי בזמנו בחו"ל ולצערי אני לא זוכר בדיוק מה הם התיזמונים שלו. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512mb אבל בגלל המחיר הגבוה (וגם בגלל שקשה להשיג את הדגם הזה בארץ) אני לא חושב שאני אקנה עוד קורסאייר אלא משהו זול יותר כמו ADATA. מן הסתם הזכרון החדש לא יהיה ממש זהה וגם התזמונים שלו יהיו שונים (הוא יהיה כמובן PC3200 אבל CAS שונה וכ"ו). האם צריכה להיות בעיה להריץ את המערכת עם שני סטיקים שונים כאלה ? האם למישהו יש מערכת עם סידור כזה של זכרון ?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום . יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 עכשיו השאלה שלי היא שאם אני מוסיף למחשב מעבד C2D הוא יעבוד עם הפנטיום 4... או שצריך להכניס רק עוד מעבד P4 אם אני רוצה להוסיף עוד מעבד... בתודה לידור
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אם אני רוכש מעבד AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX איזה לוח אם עדיף? ASUS M2N-E או GIGABYTE הבנתי שב- ASUS אין F.W תודה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
דפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שהדואל צ'אנל לא כל כך משפיע על מעבדי AMD. בדיוק עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD ולקנות 1G זיכרון, אז אולי עדיף לי לקנות סטיק אחד של 1G ובעתיד לקנות עוד 1G מאשר לקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד לקנות עוד 2 של 512 ולעבוד בT2.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לוח אם טוב שיתאים למעבד של- Core 2 Duo ווינדוס ויסטא 64 BIT. אני הכי מעדיף של Asus ושיתאים למשחקים. התקציב- 1000 בערך, אפשר גם יותר. אני לא ממש מבין בלוחות, לכן אני מעדיף לוח אם טוב שלא חייב להיות כ.מסך מובנה אבל שיהיה עם כ.קול, כמו בלוחות החדשים- P35 או משהו, אז תמליצו לי.ואני רוצה לקנות רק מחנות- Sky PC ולגבי הזכרונות-אני רוצה 4GB. איך הלאה של Corsair ? http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400~15~0.htm ומה הבדל בין אלה שלמעלה לבין אלה ? http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4~15~0.htm ומישהו שמבין מה זה CL 4 ו CL 5 שיסביר לי בבקשה. ועוד משהו: האם כדי לקנות זכרונות במהירות של 1000 מגהרטס או ש- 800 זה בסדר, כי אני רוצה לדעת האם זה שווה בה…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם הזיכרונות הקודמים שלי נדפקו וקיבלתי חדשים ( אותם זכרונות אבל הדגם החדש ) הזיכרון הוא 2X512 GEIL PC3500 ULTRA והתיזמונים שלהם הם 6-3-2-2 כרגע אני מריץ אותם ב ב FSB 240 !! בתיזמונים במקוריים שלהם אבל שאני בודק ב MEMTEST יש שגיאות אבל שאני מריץ 3DMARK ומביא לו לעשות 10 לופים רצוף אין שום בעיה שום RESTARTים ושום כלום למה זה והאם אני יכול לעבוד איתם בצורה הזאת ?? נ.ב לפני שאנשים שואלים אני כרגע על מתח של 2.6 אבל השגיאות ב MEMTEST לא חולפים אם אני מעלה ל 2.9...
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אם אפשר קישור לתמונות יש לי לוח DFI ואני מאמין שזה לא כל כך משנה איזה לוח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בזה בגלל זה אני שואל איך הלוח אם הזה GIGABYTE 845PE
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בזיגזאג2000 כנראה, AMD Athlon 64 (3800+), ASUS M2A-VM... וחושב לקחת סטיק אחד של 1GB. ראיתי סטיק TwinMos DDRII 800 במחיר זול יותר מסטיקים שהם רק 677, אפילו זול יותר מהסטיק 677 של TwinMos עצמה! http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=22_308_487&sort=2a&filter_id=103 איך זה יכול להיות? האם כדאי לקחת אותו? (אני לא לוקח שני סטיקים עי הבנתי שהשיפור בביצועים לרוב היישומים ה"משרדיים" לא יהיה מורגש כמעט, ואני חושב להוסיף בעתיד עוד סטיק של 1GB אם וכאשר נשדרג לויסטה). תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד intel pentium d LGA-775 DUAL-CORE יש לי 2 שאלות 1) האם הוא 64 BIT 2) אם כן, חייבים תוכנות מיוחדות בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מדובר בלוח: GA-965P-DS3 זה של חבר שלי והיה לו בעיות תאימות עם זכרונות. הוא מעוניין בג'יגה. אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, האם יש הבדלים בין זכרונות שונים כאשר לא עושים עליהם אוברקלוק? זאת אומרת, האם יהיה הבדל בין (רק דוגמא) זכרונות PC3200 DDR 400 של GeIL לעומת אלה של A-DATA - PC3200 DDR 400? או לעומת כל זכרון אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של KINGSTON מדגם: ValueRAM CE KVR266X64C25/256 כלומר 266MHz DDR PC2100 DIMM CL2.5. בחלק מהאתרים רשום שזה DDR ובחלק רשום SDRAM DDR. המחשב שיש ברשותי הוא מחשב פנטיום 4 עם לוח-אם של Gigabyte. האם הזיכרון יתאים? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום. מצטער אם אני משגע אותכם, בנושא הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על סוקט 939 אבל שינתי את דעתי והחלטתי ללכת על 754 (אני לא מתכוון להחליף מעבד השנתיים-שלוש הקרובות, וממאמרים שקראתי באינטרנט וכאן באתר- הבנתי שה939 זה לא בדיוק Dual channel). בקיצור אני מתעניין מאוד בלוח DFI LanParty שממה שאני קורא כאן אני מבין שהוא לוח פגז (ויפה ). במידה ואני יקנה אותו, האם תיהיה לי בעית תאימות בינו לבין G-Force 4? (זמנית כמובן) תודה רבה מראש לכל התותחים כאן.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לוח ABIT IT7 MAX. מאז שקניתי אותו לא ביצעתי שום עדכון לביוס - ואני משתמש בביוס הראשון ש"סידרו" לי בחנות. רציתי לשאול שאלה פשוטה - האם עדכון של ה-BIOS לגרסה יותר עדכנית תיתן לי משהו או תשפר את ביצועי המחשב. אני רוצה לציין שאני לא מתכננן OC עם המחשב. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם..כמה שאלות לפני ההמלצה שרציתי שתענו לי גם עליהם. מחר כנראה אני נוסע לרכוש 2 סטיקים של זכרונות. כרגע יש לי על המחשב 2*512 של חברת סמסונג פועלים על מחת של 1.8 וולט ומולבשים עליהם 2 צלעות קירור של TT מנחושת לפיזור אפקטיבי של חום. השאלה שלי היא שכיוון שהם פועלים בDC האם אפשרי לקנות 2 סטיקים של 1גיגה של חברה אחרת(דוגמת GSKILL או OCZ) ואם כן אז מהו הזכרון הכי מומלץ. עדיפות לזה שיהיה 800MHZמשום שבעוד חודש-חודש וחצי אני מתכנן קניית ASUS P5B DELUXE או קומנדוואז לנצל אותם עד הסוף בOC של עוד איזה 20% אבל כרגע אני רוצה לרכוש זכרונות טובים מחברה טובה..מה מומלץ והאם כדאי לשים 800MHZעם 667 למרות שאני מתכנן המהרה לזכרונות 667 שיפעלו בתדר של 800(כרגע המעבד מומהר ל3600 והMEM BUS…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי לוח EPOX שתומך ב P4/CELERON. כרגע מחובר מעבד CELERON. חיברתי את חיבור ה 20 פין מהספק ללוח, אבל *לא* חיברתי את חיבור 4 הפינים מהספק ללוח. בשביל מה מיועד החיבור הזה ? כרגע ראיתי בחוברת של הלוח כי אם הוא לא מחובר אז המחשב לא יעלה, אבל המחשב עולה והכל בסדר אשמח לקבל תשובה תודה נ.ב. על המשחב מותקן זיכרון KINGSTON 256MB 333MHZ סטיק בודד
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-