עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Skippy,

יש לי קיט של 2 ג'יגה של חברת g.skill g.skill 6400 2x1gb PK התזמונים אמורים להיות 4-4-4-12 ה-cpu-z מראה cl5, צירפתי תמונה. איך אני הופך את ה-cl ל-4? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  2. מה הייתם לוקחים למשחקים?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  3. Started by sholzer,

שלום, אני מתעתד לקנות מחשב לצורך בייתי\משרדי קיבלתי הצעה שכוללת: intel e4600 asus p5gc-mx ddr 2 667 mhz 2gb השאלות שלי הן: 1. האם המעבד מספיק טוב ליישומי אינטרנט, סרטים, תמונות קצת עריכה קצת פיתוח ? 2. מה לגבי לוח האם האם כדאי לחפש לוח אם שיש לו כבר פייר וייר וכו' 3. האם כדאי כבר להשקיע בזכרון מהיר יותר? 4. האם הקומבינציה הזו מוצלחת או שיש אפקטיביות יותר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  4. Started by AstrixX,

טוב אנשים אז ככה, יש לי מעבד e6750 הטמפרטורה שלי במנוחה היא 18 מעלות, וכאשר הוא מגיע למאמץ הוא עולה לטמפרטורה של 26 מעלות, תוך 15 שניות. זה הגיוני שהמעבד מגיע במאמץ לטמפרטורה הזו? אם כן אז בבקשה תעזרו לי, יש לי דרופים גבוהים מאוד מבחינת fps בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  5. אני קונה מחשב וחלטתי על מארז ,ספק כח 500 וואט REAL והר דיסק סי גייט 500 גיגה על לוח אם של גיגה בייט GAP35DS3L מעבד Q6700 מה שנותר לי להחליט זה על כרטיס מסך וזיכרונות . 1. האם יש טעם אם בכלל לקנות את הכרטיס מסך של גי פורס 8600 GT עם 512 מגה זיכרון DDR3 או להסתפק ב256 בלבד כי ממילא לא אראה ביצועים טובים יותר ? אני מוכנה להשקיע עד 550 ש"ח בלבד בכרטיס מסך במידה ויש כרטיס אחר בסדר גודל זה אנא יעצו לי. 2. אני מתקינה את מערכת ההפעלה ווינדוס XP מאחר והיא לא מזהה 4 גיגה זיכרון כדאי לי בכל זאת להתקין 4 גיגה זיכרון ? או להסתפק ב 2 גיגה זיכרון בלבד 3 איזה סוג זיכרון כדאי לי לקנות ? 4 האם וונדוס XP מזהה 500 גיגה על ההר דיסק ? אודה לכם מאד אם תעזרו לי בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  6. Started by idoleff,

קיבלתי שתי הצעות מחיר, אחת עם הASUS ואחת עם הEPOX מישהו מכיר במקרה את שני הדגמים ויודע איזה מהם עדיף? תודה!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  7. Started by Fungus Funk,

CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM)

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  8. Started by NIRAN,

למי יש את הלוח K8N-E Delux? למי שיש תגיד לי בבקשה את התקנת את הכרטיס רשת שעל הלוח אם?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  9. יש לי עכשיו 256MBX2 PC3200. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על לוח האם, אז אני רוצה לקנות סטיק של 512MB. שני הסטיקים שיש לי עכשיו, הם מחברת KINGSTONE. אני רוצה לקנות עוד סטיק של 512MB A-DATA. ורציתי לדעת אם זה יהיה חכם לשלב שני סטיקים של KINGSTONE עם סטיק של A-DATA? כי הבנתי שיש להם LETANCY שונה, ואני גם רוצה לעשות OC למעבד 2500 שיש לי אז אני לא רוצה שהזיכרונות ישפיעו לרעה על ה-OC. ואני לא כיול לקנות 512MB של KINGSTONE כי הוא יקר יותר ב-150 ש"ח מזה של A-DATA (ב-KSP).

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  10. "Of course you are not going to be able to run a Prescott at that speed in a box. In fact it is a moot point if you can run one at conventional speeds in a box" מקור: http://www.theinquirer.net/?article=18693 כעת אותו אתר שעשה את ההמהרה של הפנטיום 4 עשה גם משהו מעניין עם FX53: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42687 טוען שיכול יותר אבל צריך לוח אחר.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  11. Started by Casp3r,

אהלן, ברשותי לוח P4SGX-MX העליו יש סלוטים גם לDDR וגם לSDRAM. השאלה שלי היא האם אפשר לשים זכרונות DDR וSDRAM ולהשתמש בשתי הסוגים בו זמנית. (נראה לי לא הגיוני אבל לא יזיק לשאול ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. Started by ea666,

שלום. יש לי 4 זכרונות Samsung RDRAM 128 MB PC800 יענו 512MB כדאי לי להחליף את הזכרונות האלה לזכרונות DDR או DDR2? ולאיזה זכרונות הכי כדאי בלהתחשב בזה שאני לא מתעסק עם כל ה OC... ואם כן אז למה הכי כדאי לי להחליף ככה שאני לא אצתרך להוסיף הרבה כסף לאחר שאמכור את הזכרונות שיש לי עכשיו. ועוד משהו שרציתי לשאול. איזה לוח אם הכי ממולץ היום בשוק?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBZX איך הזכרונות האלו לאוברקלוק ? אני לא מדבר על אוברקלוק רציני. הלוח אם הוא dfi lanparty nf4 ultraD ככה שהלוח לא מהווה מגבלה המעבד - amd 64 venice 3200+. כרטיס מסך leadtek geforce 6800GS tdh המחשב עוד לא הגיע ושיגיע אני רוצה להעלות לו קצת ביצועים. תודה לעונים, דולב

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  14. המחשב לא מיעד ל oc - הבנתי מהרישרושים שהלוחות האלה אינם מתאימים ל oc ההתלבטות בין: asrock conre x fire לבין אינטל d946gs המחיר כמעט זהה-על איזה הייתם ממליצים? שאלה נוספת בבקשה:מה זה esata? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by yanivsk,

לפי כתבה בYNET אינטל שוב תתחיל לסבך לנו את החיים אם מיתוג מחדש של המעבדים שלה ה"יונה" יקרא "CORE" או CORE DUO או CORE SOLO בהתאמה לפי מספר הליבות שבו. לינק למקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3171849,00.html#n תמונות של המתוגים החדשים: http://tinypic.com/ftfxnc.jpg

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. יש לי שני סלוטים על לוח-האם, כשאחד מהם תפוס ע"י סטיק של 256MB שפועל במהירות של 266MHz. לאחרונה קניתי מ-PCH סטיק של 256MB תוצרת סאמסונג (400MHz max), אבל כשהתקנתי אותו הוצג על המסך "NO SIGNAL". חבר שלי ברר לגבי זה, והוא אמר לי שהבעיה היא בזכרון. בדקתי את הסלוט השני עם הסטיק המקורי, ואין שום בעיה בסלוט. מסתבר שהזכרון שקניתי הוא single side chip, ושלוח-האם שלי תומך רק בזכרונות dual side chip. החלטתי בסוף לקנות סטיק של 512MB, כנראה תוצרת טווינמוס, 400MHz max. אני מתכוון לקנות מ-PCH (יש לי זיכוי על הזכרון שהחזרתי), ואני אשמח אם תגידו לי אם הזכרון שאני מתכוון לקנות הוא dual side chip ושהוא יעבוד לי על לוח-האם, כי אין לי מה לעשות בחנות שלהם עם זיכוי של 500~ ש"ח. בתודה, אסף, a.k.…

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. Started by wooper,

שלום יש זכרונות שמדורגים למהירויות של 3200 למשל OCZ EL PC3200 Rev2 והם יכולים להגיע לddr 600 ויש זכרונות שמדורגים למהירויות גבוהות כמו Gskill PC4800FF והם מגיעים לאותם מהירויות ddr600 אז למה יש דירוג מהירויות כי יש זכרונות שמדורגים ל3200 והם מגיעים לאותם מהירויות כמו זכרונות שמדורגים ל4800 תודה

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  18. יש לי תלוח abit ab9 משומש ויש לי אפשרות לקנות את הלוח abit aw9d max חדש ב-200 שקל. אני מתכנן לקנות מעבד קוואד 6600 ולשים תכ"מ 7950gx2 המחשב יהיה למשחקים כבדים ללא אוברקלוק השאלה שלי האם כדאי להשקיע את ה-200 בלוח השני, מה ההבדל בינהם ומה כדאי? והאם הצ'יפסט975 כדאי היום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by kazabubu,

ומישהו יודע כמה יהיה מחירו בערך?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח+מעבד והזכרון שלי. הבעיה שלי כרגע בבחירת המעבד הדרישות שלי מהמעבד הם קידודים בעיקר ומולטיטסקינג. האם לקנות כעת 4600X2 או לחכות לירידה של אינטל?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by mrshukas,

שלום לכולם רציתי שתעזרו לי אני עדין מתלבט על איזה לוח ללכת (כסף לא בעיה) ואם אני צריך תיאמות של חלקים כגון זכרונות ספקים הלוחות הם: ga-k8nxp-sli ga-k8nxp-ultra ga-k8nf-9 כמו כן איזה לוח בעל הביצועים הטובים ? אם יש לכם רעיונות ללוחות אשמח לקבל

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  22. Started by brum,

שלום. אני בטוח שיש כאן הסבר באיזשהו מקום אבל לא מצאתי... :s05: בלוח שבו DUAL CHANNEL - מה ההבדל בין כשמחברים 2 סטיקים של 256 לבין כשמחברים אחד של 512. במה ועד כמה יתבטא ההבדל (באופן תאורטי ובאופן מעשי) ? אשמח לקבל תשובה . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by ^Z^,

1. לפי הביקורת פו - http://www.vr-zone.com/?i=3779&s=6 לאן הלוח יוכל להגיע באוברקלוק עם E6300, בהנחה ש300FSB זה הגבול? יש מצב ל2.6GHZ? 2. עד כמה משפיע העובדה שהצ'יפסט הוא 945P? האם צריכות להיות בעיות אי תאימות עם הקונרו? 3. איך הוא נגד הלוח הזה - http://www.dealer4u.net/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=147944 ? תודה, Zzzz

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  24. Started by lowlow1001,

שלום ראיתי את המעבד קונרו 6300 גם 1150 כבר ולוחות אם זולים יחסית 500-700 השאלה שלי האם יש לוח שתומך גם בDDR1 וגם בAGP וגם 6300 קונרו יש לי 7800GS 430\1300 EVGA וספק enermax noisemaker 420W ו1GB זכרון ולא אכפת לי לקנות זכרון נוסף אבל כרגע נכון לשנתיים הבאות זה נראה לי מספיק אשמח להצעות כולל קישור

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by mikale,

מדובר על לוח שיתאים למעבד אינטל P4 או P D.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.