עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MoRtZkInG,

הבנתי שאביט מחליפה את סדרת הIS7 בלוח 865PE חדש. באמת? ומתי זה יקרה? טנקס...

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by kined_of,

שמעו יש לי פנטיום 3.... ואני רוצה ליקנות אליו זיכרון, לפי מה שהבנתי לפנטיום 3 DDR לא מתאים האם ההבדלים בין DDR ל SDRAM גדולים? ובמה? ואיזה זיכרון (256) אתם ממליצים לי ליקנות?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  3. איך אני בודק איזה סוג זיכרון פנימי יש לי מבלי לפתוח את המחשב.........(תוכנה או משהו?!) אני שואל כי קיבלתי השבוע מחשב חדש ;D

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by 9800,

האם הלוח אם הזה משתלם?

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  5. מה ההבדל בין שתי המעבדים אלה ראייתי שרשום TRY BOX-CPU BOX יש הבדל במחיר ראיתי.. ורציתי לדעת לאיזה מעבד פנטיום זה משתווה בערך..תודה ואיזה משתיהם מומלץ לקנות..(מטרת משחקים) CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 635.37 ] 1 CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 עכשיו בקשר ללוח אם יש שתי סוגים שהם אותו דבר כמעט שינוי רק בכרטיס קול ויש עוד אחד שהדגם שלו שונה משתי האחרים והוא עולה ב 70 שקל בערך יותר מהם רציתי מה ממומלץ לקחת מתוך שלושתם שיתאים למעבד שלמעלה..(מטרת אינטרנט ומשחקים..) . Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 458.73 ] …

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by stingeR-,

טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by PART MAN,

לוח ב700 שקל על איזה אתם ממלצים לי תודה תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by stingeR-,

איזה זיכרונות יותר טובים , infineon או Xerox ?? ואל תגידו לי מה לקנות כי כבר קניתי XEROX ויש לי אפשרות להחליף את זה ל Infineon הדגם הוא 256mb 3200 אז מה יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by Fortunes,

טוב אז אחרי 3 שנים נישרף לי הלוח אם של פנטיום 3.... עכשיו הבעיה חנויות כמאט ולא מוכרות לוחות למעבד הישן הנל...הלוח היחיד שמצאתי הוא http://www.pchardware.co.il/docs/pd125500797.htm דרך אגב, האם זה לוח טוב? המיר שלו ניראה לי מופקע יחסית ל"עתיקות" יש למישהו הצעות טובות יותר? אולי מישהו יכול ליתרום לי לוח אם לפנטיום 3? אם לא תורמים...אני מוכן לשלם סכום כסף מסויים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by X-Style,

1.83 ג'יגה הרץ ולא 2500 כפי שקוראים לזה??

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני בקרוב הולך להחליף לוח. לא החלטתי חברה אבל החלטתי שהוא יהיה בעל צ'יפסט INTEL . ראיתי שיש ים של דגמים בכל הקשור לזה. רציתי שתעשו לי סדר מה החדש ביותר והמומלץ ביותר ביחס למחיר כמובן. חשבתי ללכת על ה ABIT IC7 שעולה 680 שקל. ראיתי שהוא בעל צ'יפסט 875PE . לעומת זאת ראיתי לוחות אחרים במחירים קצת יקרים יותר אבל עם צ'יפסט 875P . מה ההבדל בין ה PE ל P ? לגבי הלוחות בעלי צ'יפ 865 PE - איך הם לעומת 875 PE ? ראיתי שאפשר לחסוך בדגמים האלה קצת כסף.. כדאי או לא ? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by Aner,

אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  13. Started by Aner,

אשמח לדעת...מכיון שאני מתלבט האם התוספת מחיר ללוח אם שווה את זה... ומה הכוונה שבפירוט של הלוח epox 8rda+ הפיירווייר הוא "אופציונאלי"..?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by XOR,

אז ככה אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד מה זה אומר לוח אם עם שני מעבדים. אני תמיד חשבתי שאם אני יקנה לוח אם עם שני מעבדים נגיד 2500+ אז הם לא יעבדו במקביל אלא מתי שאחד יקרוס אז השני יתחיל לעבוד. ואז חבר שלי בא ואמר לי שאפשר ששני המעבדים יעבדו בו זמנית יעני 1.8GHZ+1.8GHZ = 3.6GHZ אז אני כבר לא מבין! אני אשמח לקבל תשובה ברורה לגבי זה תודה. 8)

15. Started by mayeast2,

הרכבתי אתמול מחשב חדש עבורי. נראה לי ששמתי את המאוור spire whisperock 4 בצורה תקינה על המעבד. לאחר הדלקת המחשב, וכניסה ל BIOS, מראה כי המעבד בטמפרטורה של 70 מעלות ! טמפרטורת המארז הראתה 32 מעלות. לאחר מספר דקות הטמפרטורה יורדת לסביבות 64. המחשב נמצא במנוחה ! מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by stingeR-,

למה בסרט של AMD "prossesor installion" האיש שמתקין את המעבד אומר שחייבים לשים צמיד אנטי סינטטי!? למה?! מי צריך את זה? מה זה בידיוק עושה? אפשר גם בלי ? אני התקנתי בלי והכל עובד טוב...

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

ברשותי מחשב פנטיום 3 1000 עם לוח אם TYAN TRINITY 400 האם תהיה לי קפיצה בביצועים ובמהירות אם אני אתקין במקומו לוח ASUS CUSL2 ? ואם כן האם הקפיצה בביצועים תהיה משמעותית? הלוח הנוכחי יציב מאוד אך במבחן של תוכנת SANDRA המעבד מקבל ציון נמוך משמעותית לעומת פנטיום 3 1000 שנמצא במאגר הנתונים של התוכנה, האם זהו נתון שניתן להסתמך עליו לגבי הרמה הכללית של המערכת, והאם החלפת לוח האם ל ASUS תניב תוצאות טובות יותר ב SANDRA. יש לציין כי הלוח של TYAN מבוסס על CHIPSET של VIA והלוח של ASUS מבוסס על INTEL 815. נא תגובתכם או תשובתכם רצוי מפורטת, אין משמעות כלכלית להחלפה אלא אופציה להחלפה עם חבר. בברכה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MonoMan,

אהלן. יש לי את'לון 2600+. הוא עובד בתדר של 1917מה"צ ובאס של 166 , עד כמה שאני יודע הוא אמור להיות barton, או שאני טועה? בbarton הליבה היא מלבנית ? איזו צורה יש לליבת tbred? תוכלו אולי לשים תמונות של גרסאות barton/tbred...? תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

איך אפשר לפרק מאוורר מקורי של אינטל מעל פנטיום 3 1000 - socket 370 מבלי לפגוע בלוח, בגוף הקירור או במעבד, יש תופסנים שמצמידים את גוף הקירור אך זה בלתי אפשר לפרק אותו בעדינות. נא עזרתכם בהקדם. בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. אני צריך תוכנה בשביל לצלם לכם את המחשב שלי.... אני צריך אומגה לכרטיס 9800 se aiw למה הטמפרטורות אצלי כולכך גבוהות בלי שאני אעשה אובר קלוק? [המעבד 45 מעלות] ולמה הכרטיס מסך שלי רותחחחחחחחחח אי אפשר אפילו לגעת בו נשבע לכם! ולמה ה אדידס לא עובדת אצלי? זה נתקע ב laoding pci ports או משהו כזה... ואז אני צריך להתחיל מחדש את המחשב... אה וגם מאוד חשוב : תוכנה שתבדוק את ביצועי המחשב ואת ביצועי הכרטיס מסך! ותראה את התוצאות בסוף! אה ואני יכול להחליף בין המאוורר של המארז לבין המאוורר של המעבד?

21. Started by redti,

קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי במיוחד אני ביקשתי לוח אם 865PE של MSI. ו512 זיכרון פנימי במהירות 400 MHZ ואני חושב שעבדו עלי יש איזו תכנה שאני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון וסוג לוח האם בבקשה זה נורא חשוב! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. Started by Joe-Al,

שלום אנשים. ברשותי לוח asus a7a266 ואני מתכנן לשדרג אות במעבד חדש, כרע אני רץ עם duron 700. (ואני מאוד מרוצה מהלוח הזה) מאחר וכסף אין לי... אני תוהה, האם מעבד 1800+ 0.13ץ רץ באותה "איכות" כמו 1800+ 0.18ץ (0.13ץ = Thoroughbred Core) (0.18ץ = Palomino Core) "איכות": מהירות\דיוק\instruction set\bus rate - אבל בגדול אני שואל האם במבחנים הם עוברים באותו ציון. לפי המידע שהצלחתי לחלץ => ב-clock הזה אין הבדל בינהם פרט ל 2 דברים: 1. המחיר (ה-Palomino יותר זול בכמה דולרים) 2. הטמפרטורה (ה-Palomino יותר טמפרמנטי :-*, לכן רגיש יותר ל-oc) אשמח לחוו"ד מנומקת. נ-ב- לצורך העניין, ה-2000+ 0.13 "יקר" מדי לטעמי, יש לי פילוסופיית קניית low end חמורה מאוד. כשקניתי את ה- duro…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by shulem,

שלום! קניתי לוח אם של GIGABYTE ב K.S.P ןהם אמרושהלוח מקולקל ויקח עד 3 חודשים להביא כזה כי זה לא לוח חדש ויש לשלחו לחברה. רציתי לדעת אם משהו מכיר יבואן של GIGABYTE כך שאולי אוכל דרכו לעשות זאת מהר יותר.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by B-STyLeR,

כבר כמה ימים אני מנסה להרכיב מפרט מחשב טוב שאני מתכנן לקנות... אז בנתיים יש לי כמה שאלות שמתאימות לפורום הזה בקשר לזכרון שבמפרט ללוח אם והמעבד... אז רציתי לדעת את חוות הדעת שלכם עליהם והאם כדאי לי לקנות אותם ובעיקר אם הביצועים שלהם טובים! +++ מעבד INTEL P-4 3.20GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING (2670 ש"ח) לוח אם ABIT IC7-G P-4 DUAL CHANNEL DDR S-ATA 3Y (1024 ש"ח) זיכרון [שתי יחידות] DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512Mb CL2.5 (1386 ש"ח) +++ מקווה לשמוע תגובות שלכם תודה ראש!

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  25. OK אז ככה יש לי עכשיו מעבד amd 1.1 t-brid mb: asus a7v333 זכרונות memory:twinmos 512 3200 +256 micron 2700 טוב קיצור אתם יכולים לראות את שאר החלקים ב "מפרט המחשב" שלי. יש לי אופציה לקחת את ה xp 2500 ולתת חבר שלי את את ה 1.1 שלי והוא יתן לי את ה HD שהוא 30 גיגה (תמיד אנחנו עושים החלפות כאלו ) ואופציה שניה זה לקנות הרדיסק חדש של 120 גיגה.... אני פשוט לא יודע מה לקחת... המטרה שלי היא משחקים ....אבל הבעיה היא ש אני מפחד ואני לא יודע אם יצא איזה משהו טוב בקרוב שאז אני יתחרט נגיד על זה שקניתי את ה xp2500 ..... מה אתם אומרים?? לחכות עוד קצת זמן שאולי ירדו המחירים או יכנס איזה מעבד חדש....וביינתיים לקחת HD טוב או ללכת על ה xp 2500 ??

• 10 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים