עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן. יש לי מעבד פנטיום D 820 ואני מעוניין לעשות אוברקלוק גם למעבד וגם לכרטיס מסך. איזה לוח אם מומלץ שנתוניו באוברקלוק טובים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. שלום לכולםרציתי האם המעבד של אינטל החדש שזה ‏Core i7 920, s1366, 8MB‎ מתאים לי ללוח האם או שאני צריך להחליף אותוהלוח שלי הוא אסוס p5k p35 למרות שעל הקופסא של הלוח שלי כתוב שהוא תומך במעבדי 45 nm מה אתם אומרים מתאים או לא? האם יש באג במעבד הזה קראתי שיש איזה באגים במעבדים החדשים האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. Started by ^Z^,

1. לפי הביקורת פו - http://www.vr-zone.com/?i=3779&s=6 לאן הלוח יוכל להגיע באוברקלוק עם E6300, בהנחה ש300FSB זה הגבול? יש מצב ל2.6GHZ? 2. עד כמה משפיע העובדה שהצ'יפסט הוא 945P? האם צריכות להיות בעיות אי תאימות עם הקונרו? 3. איך הוא נגד הלוח הזה - http://www.dealer4u.net/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=147944 ? תודה, Zzzz

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. Started by barakv,

בהתחלה חשבתי ללכת על 945p-s3 של ג'יגהבייט אבל אז ראיתי פה בפורום שאביט הם חברה טובה ללוחות אם אז החלטתי להסתכל גם על לוחות שלהם... ואני שמח שעשיתי את זה! קודם כל הם נותנים ביצועים גבוהים במחירים מעולים! אז ככה... יש 3 ששמתי עליהם כרגע עין: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8D&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 מפרט המחשב שלי: פנטיום D (רוצה שהלוח יתמוך עד C2D לשדרוג עתידי) זיכרון סטיק אחד של ג'יגה בייט במהירות 667 (לפי מה שאני רו…

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by אוריפ,

איך יודעים מה המהירות של הזיכרון שיש למחשב?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by ilay22,

אמרו לי שהמעבד שלי יכול לתמוך רק ב 2 או 4, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  8. דותן, סנטרינו ובאנייס. אשמח לתשובות מבוססות ולהשוואות. BOSE

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by -Stolen,

יש לי כמה שאלות על ה22 ביולי.. א.האם המחירים ירדו בכל החניות וגם בחנות ksp בירושלים? ב.המחירים ירדו כבר ב22 או בכל חנות זה ירד בתאריך אחר ? תודה למי שעונה..

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. עשיתי ניסוי, הרכבתי גוף קירור סטנדרטי (זה שהגיע המעבד) על מעבד AMD Athlon XP +2500 ללא שום גריז/משחה טרמית לפני כן. הטמפרטורות בסדר גמור : 40-42 ללא מאמץ, 50 - 57 במאמץ. זה מביא אותי לחשוב שבפועל המשחה לא ממש תורמת יותר מידי לנושא..

11. ללוח הזה יש שני סלוטים של PCI-E רציתי לדעת אם יש דרייברים פרוצים שיאפשרו SLI והאם אני צריך SLI BRIDGE כדי לאפשר SLI אני חיפשתי קצת בפורומים אחרים אמרו שיש דבר כזה למרות שאף אחד עוד לא בדק בעצמו .... עריכה: מצאתי את הדרייברים הנחוצים , וזה ממש הופך אותו ללוח של SLI , אפשר לחשוב שהחריץ השני עם X4 מגביל אבל בהשוואה עם מערכת דומה ולוח SLI "תקני" אין הרבה הבדל , כמובן שצריך SLI BRIDGE כמו בכל SLI כדי לקבל את המקסימום וזה אפשר להשיג בקלות מ EBAY ...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by AVI.S.T,

מאיזה סיבות הזכרון יכול השרף עם אפשר תכתבו את כל הסיבות (למשל:אם זיכרון לא מחובר טוב עם הוא מתחמם וכו') תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  13. עוד מעט אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מזיגזג מחשבים , המחשב יהיה מסדרת ה 6X50 החדשה של אינטל. אני מתכוון לרכוש 2GB של זכרון במהירות 800MHZ ורציתי את עזרתכם בבחירת הזכרון . כבר שמתי עין על אחד מהזכרונות המופיעים לרכישה בזיגזג אך רציתי לקבל גם את המלצתכם (רק זכרון מזיגזג בבקשה) תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by emesh,

מה ההבדלים המשמעותיים בין תצורה של פנטיום 3 בהשוואה לפנטיום 4 ? כמו כן כשאני מזמין מחשבים מחברות שעובדות עם המשלה (החשב הכללי) הן תמיד מציעות לוחות אם של אינטל, למה? ושאלה אחרונה תצורה בסיסית לעבודה מול שרת (תוכנה שעובדת בקליינט -סרוור) מה החשוב בתצורה שלה? בברכה אלדד

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by ron56,

לבין מעבדE7200 האם שניהם CORE 2DUO

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. Started by דורפל,

אני מבין קטן מאוד בלוחות אם, ולכן נדרש לעזרה. בכל מקום באתר ממליצים על ה GA-P35-DS3L בתור לוח תקציבי טוב ל Core 2 Duo. שמתי עין על ה P5K של אסוס, שמבוסס על אותו השבב, מוסיף כל מיני דברים ועולה באותו סדר גודל. האם כדאי ללכת עליו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by itayizra,

מה ההבדל בין Tray ל BOX .. ?!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by yav92,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT PCI-E ועם סטיק אחד של גיגה עכשיו הוא לא עובד לי הכי מהר ואם אני יוסיף עוד גיגה זה ישנה? כנל למשחקים אחרים

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by Ido.K,

יש לי אפשרות לקנות תלוח הבא: ?Abit NF7-M (NF2)? במחיר של 250 שקל מה אתם אומרים עליו איך הוא!? פרטים נוספים על המחשב בחתימה תודה ענקית לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 543 צפיות
  20. שלום רציתי לברר אם שלושת סוגי הזיכרונות שציינתי דומים אחד לשני מבחינת הסטיקים כלומר שהחריץ שנמצא באמצע הסטיק דומה מבחינת מרחק וכמות החריצים ? אני שואל את זה כדי לברר שאם אני קונה 4000 או 4200 האם זה יצאים ללוח של 3200 ? אני מתכנן לקנות לוח DFI LANPARTY UT SLI D האם הזיכרונות 4000 4200 יתאימו ?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by Mr.B,

אהממ לאחי נשרף הלוח(כנראה) זה הלוח והמעבד שלא התחבר רגיל אלא אל תוך הסלוט המזור שלידו עכישו לי שי ת'לוח הזה ורציתי לשאול אם יש איזושהי דרך לחבר את המעבד שלו לללוח שלי Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 51-2300-000000-00101111-030199-$MV850_ Motherboard Name Intel Maryville D850MV

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by Gilo2005,

אז ככה : יש לי תקציב של כ 1000 שח ואני רוצה לקנות בזה כרטיס מסך אז ההתלבטות שלי היא: מה עדיף לי ליקנות כרטיס מסך או מעבד+לוח אם חדשיןם כי המעבד שלי הוא 1.7 ולוח אם של GIGABYTE אז אים אני קונה כרטיס מסך טוב אז המחשב שלי לא יעבוד טוב הכרטיס מסך לא יתן את מלוא העוצמה שלו כי המעבד לא מספיק מהיר! מה כדי לי לעשות ליקנות מעבד חדש+לוח אם או לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 1000 שח????

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  23. אני מתכוון לקנות אותו בעזרת השם שבוע הבא ביחד עם המפרט הבא AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 5200+ BOX ¤623 Abit AN52 Socket AM2 ¤361 GeIL DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel Kit CL5 ¤230 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤405 LG H62NK SATA BLACK ¤159 Cooler Master Centurion 534 RC-534 + 460W PSU ¤499 Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe ¤1185 ------------------------------ לא ממש שמעתי על החברה הזאת של הלוח אם והוא גם זול מאוד... מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by barhanin,

Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 מה אתם אומרים עליו..? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=9648 המלצות על 512*2 pc3200 עד 1000 ש"ח תודה לממליצים

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by Eden 6600,

רציתי לדעת אם ישנם הבדלים כלשהם בין המעבד E5200 לבין מעבדי C2D אחרים כמו E7XXX ו-E8XXX מלבד זכרון מטמון קטן יותר וכמובן מהירות שונה לפעמים? המעבד מבוסס על הטכנולוגיה שעליה מבוססים מעבדי C2D? ואיך הוא מבחינת OC, אפשר להגיע איתו ל-OC מכובד גם עם לוח P31?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים