עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני בונה מחשב HTPC לצפיה בלבד (ללא הקלטה) איזה מעבד עדיף Celeron 2.0GHZ או Sempron 2400plus האם שני המעבדים יחזיקו מעמד עם קירור פאסיבי ? איזה מהיר יותר ? איזה מתחמם יותר ? מה זה אומר שהמעבד TRAY ? תודה לכולם ! שחר.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by eran1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואני צריך בבקשה המלצה לבסיס של המחשב שזה כמובן המעבד הלוח והזכרון. אני בחודשים האחרונים קורא פה דיי הרבה והתחלתי להבין מה קורה בשוק, אבל עדיין אני רוצה וצריך את ההמלצה של אנשים שמבינים יותר ממני. התקציב שלי לבניית המחשב לא קבוע ונע בין 6000 ל- 8000 ללא מסך, המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעבודה מרובה במשך כל שעות היום באינטרנט ותוכנות בסיסיות. דברים בסיסיים שאני יודע שאני רוצה: מעבד - AMD לא יודע איזה מהירות משתלם לי לקחת, וגם קראתי פה שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים האם שווה לחכות? לוח - נפורס 4 כמובן, לא יודע איזה צ'יפסט לקחת או של איזו חברה לקנות את הלוח. זכרון - 1 ג'יגה, פה יש את כל הקטע של התזמונים ואני צריך את העזרה שלכם …

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. Started by ff10,

:s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by ophir555,

איך הלוח הזה במחשב המיועד לכל השימושים הרגילים +משחק ועיבוד וידאו בייתי Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P בנוסף קניתי מעבד dc820 זכרון 1 גיגה כרטיס מסך 7600gt

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by TALIGAL5,

אני מנסה לגרום למחשב הזקן שלי לזוז קצת יותר מהר ,המחשב בעל זכרון DDR של 256M בלבד-בקונים מוכרים ראיתי זכרונות למכירה השאלה הפשוטה האם הלוח הנ"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=506&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=# תומך בDUAL CH תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי שאלה לגבי מעבדים העם מה שנמצא מתחת לקופסאת מתכת(לא המאורור ) אז שם נמצא הציפ ולזה מתכוונים כשאומרים 90 ננומטר וכו'?? ועוד שאלה עם היום המעבד זה 90 ננומטר ומחר יוצא 60 ננומטר אז אני יכול לחבר אותו לסוקט שלי או שזה סוקט שונה שאלה אחרונה כשיצאו מעבדי ה64 ביט של אינטל אז הם יהיו בסוקט ה775 ואני יכול לשים את המעבד על הלוח הנוחכי או צריך לקנות לוח חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by tavor21,

לא מוצא את הדגם ברשת

8. Started by hq4ever,

הנה הלינקים : http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_v.php שניהם PC3200 400mhz Value GeIL 5ns 32x8 Density DDR Chip 6 Layers Low Noises Shielded PCB CAS 2.5 6-3-3, 2.55v-2.65V ההבדל היחיד שאני רואה הוא שאחד מגיע עם גוף קירור והשני בלי וגם מי הכי טוב מבין השלושה : שני הדגמים למעלה ו http://www.geil.com.tw/portal/product_400_v_w.php ?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח הזה אני רוצה ללכת לקנות מעבד 2500+ ורשום שהוא תומך ב BURTON 2600 ומעלה... וזה דיי מוזר נראה לי יש סיכוי שזה לא יעבוד ?? זה ה CPU LIST שלו... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VM400M.htm

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. Started by kindermaN,

בטופיק... תודה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by SpEcToR,

be canada... =]... ma omrim?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  12. שלום קניתי מחשב חדש וברשותי : 512Mb זיכרון Ram אני רוצה לשדרג אותו לאיזה כמות עלי לשדרג אותו 1Gb 2Gb? רצוי שהזיכרון יהיה טוב ובמחיר סביר! אם 1Gb אז למה דווקא לכמות זו? אם 2Gb טז למה דווקא לכמות זו? ואני לא מצליח לזהות את דגם הזיכרון ומאיזה חברה אבל עדיין אשמח שתמליצו לי על זכרונות ושיהיה מחברה מוכרת וטובה אבל עדיין במחיר סביר@

• 8 תגובות
    • 530 צפיות
  13. והאם זה יצור בעיות?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. שלום , אז שתי השאלות להלן : 1.אני רוצה לקנות מחשב בקרוב עם המעבד Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz 1MB FSB800 OEM ¤446 ואמרו לי שאם עושים לו OC(שבחנות TMS עושים בחינם)אז הוא מגיע לרמה של E6750 + - , ורציתי לדעת אם זה נכון. 2.יש לי מחשב עם : pentuim 4 3.0 6600gt kingstone 512 533mhz asus p5ld2. ואני רוצה לקנות עכשיו זכרונות בשביל שיתאימו למחשב הנוכחי,ובעיקר למחשב החדש. אני רוצה GBX2 800 MHZ,ואני לא יודע איזה לקחת והאם הלוח אם של אסוס יתמוך בו. מעוניין לחסוך ולא לקחת סתם מותגים,תודה על העזרה מראש

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רציתי לשאול לדעתכם איזה לוח אם עדיף למחשב שכרגע אני מתכנן שיהייה מיועד למשחקים ועבודות ::: או... P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?- ASUS או... 945P s3 s775 conroe, DDR II 667, PCI-E- GIGABITE ועוד שאלה קטנה..... אפשר הסבר מהו בעצם הקונרו שמתווסף לנתונים של הלוחות אם??? תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by roytombom,

אני מעוניין בלו ח אם של אסוס P6T Deluxe האם בשביל הלוח הזה עם זכרונות 1333 הלוח יעבוד ללא בעיות גם עם אוברקלוקינג ? האם יש השפעה בין CL9 ל- CL8

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by kazabubu,

ומישהו יודע כמה יהיה מחירו בערך?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. יש בירשותי מארז של ריידמקס מוסטנג שיש לו חיבורי מיקרופון ואוזניות מקדימה ולוח אם של ABIT NF7-M.. לפי מה שהבננתי אז בלוח אם החיבורי פאנל למיקרופון ול אוזניות הם ממש בסוף הלוח ככה שאני לא מגיע עם החוטים איך אני אמור להתגבר על הבעיה ? ולמה לעזאזל החיבור הוא בסוף הלוח אם הוא מיועד לפאנל הקידמי של המארז?

19. Started by Xstyle,

קנתי שתי יזכורנות 512 cl 2.5 supertalent ddr400 עכשיו הם באים אם גוף קירור עכשיו דבר ראשון תסבירו לי מזה T1 ומזה T2 ומה שלי ואיך אני עושה ש הזיכרון שלי יעבוד יותר מהר

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  20. שלום, יש לי זיכורונת 400MHZ , והמעבד הוא 333MHZ. עכשיו כמובן שהלוח מפעיל את הזכרונות כ 333MHZ, ורציתי לדעת עם כדאי לי לעלות אותם ל 400MHZ (ה DEFAULT) שלהם או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו ? או מה הכי מומלץ לשים אותם כדי לקבל ביצועים מירבים ?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by bamenny,

שלום למומחים, משום מה, כשאני מחבר את המאוורר הסטנדרטי של המעבד ללוח - נדרש כח רב ובסוף המאוורר אף גורם לעיוות הלוח. אני מניח שאם אחבר את הלוח למארז אזי יקטן העיוות (או ישבר הלוח) 1. האם למישהו יש מושג מה לעשות? 2. קניתי מאוורר (נוסף) zalman cnps9500, האם מישהו יודע האם הוא מתאים ל- Quad? אודה לכל עזרה, מני.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  22. כן אני יודע שכנראה הציקו לכם עם therad כזה כבר 14 אלף פעם ואני יודע שאני סתם n00b אבל אני רוצה לקנות מערכת טובה בכסף שלי ולכן באתי למומחים . המפרט הקיים: Athlon XP 1800+ (מלפני שנה וחצי) לוח אם Gigabyte (גם מלפני שנה וחצי) Gigacube R9600PRO (מלפני חודשיים) 256MB DDR 333Mhz (גם מלפני שנה וחצי) כרטיס קול, רשת ומארז גנריים. השדרוג הוא כאמור של המעבד, לוח האם והזכרון(גם מארז אם צריך) והמחשב הוא לצורך משחקים. תודה רבה חברה. ;D

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by johny,

אני מתקשה להבין את נושא מהירות אפיק BUS הזיכרון מול מהירות אפיק הלוח FSB. אני רואה על לוחות שרשום שהם עובדים ב 800MHZ FSB. גם המעבד עובד במהירות דומה. אז למה על הזיכרונות התואמים רשום הם עובדים במהירות 400MHZ? מה זה עוזר שהמעבד עובד במהירות כפולה מהזיכרון... הרי הזיכרון יאט את כל התהליך. אשמח להסברים. תודה.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  24. AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W טוב לכל המשחקים? באתר שבודק את המחשב המעבד לא עובר במשחק Crysis

• 2 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים