מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי לוח אם חדש עדיין באריזה של חברת ג'יגה בייט והצ'יפסט שלו הוא SIS 748 עכשיו השאלה שלי למה הוא פחות טוב מה NFORCE 2 אך הוא בביצועים במהירות סטוק ביחסית ל NFORCE 2 אך הוא ב OC ???
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני מתקשה להבין את נושא מהירות אפיק BUS הזיכרון מול מהירות אפיק הלוח FSB. אני רואה על לוחות שרשום שהם עובדים ב 800MHZ FSB. גם המעבד עובד במהירות דומה. אז למה על הזיכרונות התואמים רשום הם עובדים במהירות 400MHZ? מה זה עוזר שהמעבד עובד במהירות כפולה מהזיכרון... הרי הזיכרון יאט את כל התהליך. אשמח להסברים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm# אני שוקל לרכוש את הלוח הזה, מכיוון שהוא עומד בשני קריטריונים: NFORCE3 ומחיר סביר איכשהו. בסך הכל אני מעוניין בביצועים נורמליים ושלא תהיה התחממות יתרה. אני לא אעשה אוברקלוק לזכרונות.
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
מהו הדגם הפשוט ביותר של ASUS שכולל SATA וגם חיבור פיירווייר מובנה. אני פשוט עומד לקנות מחשב ממשווק שמוכר רק לוחות של ASUS ואינטל - אני יודע שהם לא הלוחות הכי טובים - אבל המיחיר שלו שווה את הפשרה. מבחינת לוחות של אינטל הוא הציע לי לוח Intel Rock Lake D865PERLX http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d865perl& מקריאת כמה ת'רדים הבנתי שהלוחות של ASUS עדיפים על אלו של אינטל. הבעיה היא שלא מצאתי לוח שיש בו גם SATA וגם פיירווייר. אני מודה לכם מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שוב אני שואלת את אותה שאלה כי בינתיים לא קבלתי שום תשובה פרקטית.<ממליצים לקנות מעבד יותר חזק וכו' אבל אני עם תקציב ממש מצומצם אז אנא> אז כפי שאמרתי הרכיבו לי מחשב מבוסס על מעבד AMD 2500 + זכרון 512 400MHZ עכשיו לגבי הלוח אם יש דעות חלוקות: 1-אחד המליץ לי על לוח אם ABIT NF7 SL .<הבעיה היא שבKSP אין את הלוח הזה אלא גרסאות אחרות.האם לקחת רק את זה?> 2-אחר המליץ לי על EPOX 8RDA . אז אנא אודה לכם אם אוכל לקבל תשובה .כפי שציינתי המחשב מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים.משחקים ממש לא בתחום.
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם האם כדאי לקנות זכרונות BH5 ל p4 3.0c(הבנתי שאפשר להגיע ל 433 ב 2-2-2-5 ב 2.75v) או לחכות ל 3200xl החדשים של corsair?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להוריד ביוס ל IS7-E ואי אפשר להוריד! מישהוא יודע מה הקטע? ???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
איזה לוח אם אמין יש לAMD ATHLON 2400 והאם אולי עדיף BARTON 2500 חוץ מזה האם CELERON בא בחשבון (אם לא אז למה)
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מה עדיף במחשב חדש שאקנה: 2X256 (הבנתי כי זה משפר מהירות) או 1x512 (יאפשר יותר הרחבות בעתיד)
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני יכול לשים מעבד סלרון על לוח אם שעד עכשיו המעבד היה עליו? התושבת היא 478! נ.ב אני מחפש את הסלרון הכי זול שמתאם לתושבת 478,מצאתי ב 330 את הסלרון 1700 חדש מPCH שמתאם ל478 זה יעבוד? וזה בא עם היטסינק או שאני צריך לקנות אחד?
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
בראיון זה אנו יושבים אחד על אחד עם שחף קיזלשטיין שהוא סמנכ"ל באינטל ומנהל קבוצת ולידציית המעבדים. הכירו את הצד שסוחב על כתפיו את האחריות לוודא שמעבדים מתוחכמים מגיעים בזמן, באיכות ובביצועים מירביים לשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אהלן, אני רואה לא פעם תמונות וסירטונים של לוחות אם כאשר לא מחובר אליהם שום חלק (מעבד, כרטיס, ראם וכו) אך ה-RGB שלהם דלוק. הכבל היחיד שמחובר הוא 24 פינים, אני מניח שלא צריך יותר מ-5V כדי להדליק את ה-RGB של הלוח. האם יש איזשהו כבל USB בקצה אחד עם 24 פינים בקצה השני שמאפשר להדליק את ה-RGB? האם זה הפיתרון או שיש פיתרון אחר? אשמח לשמוע!
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית רציתי לומר שאם זה לא המקום המתאים לפרסם את האשכול הזה אנא מהמנהלים העבירו אותו למקום הנכון. יש לי מעבד E8500 3.16GHz עכשיו בדיוק אתמול פירמטתי את המחשב, Windows 7 64 bit. עכשיו ראיתי שכתוב לי בComputer ב Properties שהוא 3.16GHz ורשום ליד 2.83 הינה תמונה: אוקי השאלה שלי היא, האם זה כך כי משהו במעבד לא בסדר (כמו משהו בביוס שהשתנה) או שאולי פשוט זה ככה בווינדוס 7 והוא רושם כמה הוא מנצל באותו הרגע וברגע שהוא נכנס למאמץ רב יותר כמו משחקים הוא מעלה את הקלוקים ל3.16GHz באופן אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה זכרונות של DDR2 חשוב לי שיהיו 4 גיגה וכמה שיותר MHZ... הצעות יתקבלו בברכה בנוסף אני מוכר את ה- 2 סטיקים של 2 גיגה זכרון שלי 800MHZ של CROSAIR כמה יתנו לי תמורתם היום ?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מחפש לוח למטרות אוברקלוקינג למעבד AMD שיחליף את הלוח אם הספציפי שלי שהוא על הפנים (מיפרט בחתימה). חשוב לי רק שיהיה טוב למטרות אוברקלוקינג סביר לא משו מקצועני אבל במידה וארצה לעשות אוברקלוק שהוא יתן לי תוצאות סבירות ולא כמו עכשיו שהלוח שלי לא מחזיק אוברקלוק פשוט אפילו ושיהיה בו 4 חריצי זכרון. ועוד שאלה איך ASUS M3A78-EMH HDMI ב-OC?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
הזיכרון שפרטיו להלן: OCZ DDR2 2048MB (1024MBX2) 1066MHZ CL 5-5-5-15 TITANIUM memory http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2251K~15~0.htm לPC חדש שיהיה בו: מעבד core2 duo e8400 לוח אם gigabyte GA-EP43-DS3 מבקש לדעת: 1) האם נתוני הזיכרון מתאימים ללוח ולמעבד? 2) האם הזיכרון והחברה ידועים כאמינים? לא מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
צריך לבחור בשעות הקרובות לוח אם שתומך ביציאת COAX מחשב למשחקים כבדים, מעבד Q6600 וכל השאר גם סבבה צריך המלצה
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אווה זה נראה ממש קטלני וחזק ... תסתכלו , אם למישהו יש מידע מתי זה יגיע לארץ .... תודה ותהנו ... תמונות אלו של ה EXTREME ... יש גם את ה FORMULA מאותה סידרה חדשה תמצאו אותו בגוגל
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
הגיע בשעה טובה המחשב החדש עם הלוח Gigabyte P35-DS3 קניתי אותו בנעה מחשבים ונתתי להם להרכיב אותו יש לי רק דילמה אחת לגבי ההתקלה שלהם, לאיזה בקר SATA עדיף לחבר את ההרדיסק והצורב? על הלוח יש 4 פורטים שנשלטים ע"י ה-ICH9 ועוד 2 פורטים שנשלטים ע"י ציפ של Gigabyte.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
האם החברה הזאת טובה !? כדי לקנות ! אני יודע שיש את קורסייר ואת קינגסטון אבל הם יקרים חבל"ז מה אתם אומרים עליה !?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אוקיי זאת המערכת שלי pentium d 820 2.8ghz msi 945gzm3 ג'נרי 1gb ddr2 533mhz ספק גם ג'נרי (ez-cool 350w) hd hitachi 80gb sata2 8mb inno3d 7300gt 256mb ddr2 128bit בכל אופן רציתי לשדרג עוד זיכרון בתקווה שהמחשב יעבוד קצת יותר מהר תחת עומס מצאתי את הזיכרון הבא מה אתם אומרים: זכרון מבית OCZ דגם XTC PC2-5400 Gold GX סוג זכרון DDR2 מהירות זכרון 667Mhz CL 4-4-4-12 נפח 1G כולל צלעות קירור מחיר 130 ש"ח כולל אחריות לכל החיים כמובן מה אתם אומרים? מחיר טוב?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם אני יוכל לשים בנתיים את המעבד הישן עד שאקנה חדש?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזכרון הזה, Corsair XMS2 TwinX CL4 http://www.corsair.com/products/xms2_dhx.aspx לא מתכנן OC כרגע. המחיר שלו בארץ הוא בסביבות 500 ש"ח לשני גיגה, אני מתכוון לקנות 4 גיגה, האם זה שווה את המחיר? יש משהו טוב יותר שאתה ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-