מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן הבעיה שלי נראית פשוטה אבל עקב חוסר ידע וניסיון אני צריך עזרה בכדי לפתור אותה על לוח אם asus cuv4x-c מותקן celeron 700 עם 256 sdram במקרה יש לי בצד פנטיום 3 833 שגם מתאים ללוח אם הזה וגם מתאים לזיכרון אז איך אני עושה את זה? לכל הגאונים והגאונים בדיעבד שם אודה לכם על מדריך קצר לפתרון נ.ב. גאונות מוזמנות לשלוח גם דואל
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם cpu amd ו256 מ"ב של זכרון במהירות 266 , קיבלתי צ'יפ של 256 MB זכרון רק במהירות 333 , השאלה שלי היא האם אני יכול להכניס את שני הזכרונות האלו יחדיו , למרות שלוח האם שלי תומך במהירות זיכרון עד 266 , ואם לא ואני מכניס , מה יכול לקרות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה: הזיכרון הבא הוא 500 MHZ GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 4000 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit 500 Mhz !!! ויש לי את הלוח אם הבא Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) וכתוב מתחת לשם של הלוח אם: Dual DDR 400Mhz memory compatible [PIV/DDR] אז: אם המהירות של הזיכרון היא 500 MHZ וכתוב בלוח אם Dual DDR 400Mhz memory compatible האם זה יאט לי את הזיכרון ? או יגרום למשהו לא רצוי???
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
טוב לא רציתי לפתוח ת'רד חדש כי גם ככה יש שניים שלי בעמוד הראשון. אז ככה בסוף החלטתי לעשת OC רק לכרטיס מסך אני לוקח pentium 2.8c supertalent case TT420w PS ומשאיר את הgf ti4600 שלי בעיקרון יש לי עוד 1800 שקל לזיכרון וללוח אם זה לא אומר שצריך לבזבז את כולם! אני צריך לוח אם חזק ויציב! שיהיו לו גם אפשרויות OC חזקות! לא צריך כרטיס רשת! יש לי אחד לPCI אז חשבתי לקחת p4p800 deluxe ששמעתי שהוא אחלה או Abit IC7 שגם שמעתי שהוא אחלה או אחת מההצעות שלכם אני פתוח להצעות זיכרון אני חשבתי על אלו: OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit מה ידוע עליהם? יש להם בעיות ידועות? הם לא מיועדים לOC... אני יודע שאפשר לקחת סמסונג או טווימנוס אבל אני מעדיף חברה אמינה וט…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אצלי אפשרות כזו בביוס איפה שאני עושה ת OC יש לי לוח NF7-SL ורואים בצד ENABLE ו DESABLE ורשום בDESABLE שזה ישתמש בפרמטרים הכי יציבים או משהו כזה ובENABLE רשום שזה ישתמש בפרמטרים של OC מישהו יודע מה זה? ומה כדאי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני משדרג את המחשב אני רוצה להתאים אותו ל- OC. אילו מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת C של אינטל? ואיזה מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת AthlonXP של AMD? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לפני בערך חודש, שמתם פה באתר את התוכנה החדשה ללוח אם של אינטל , D865PERL התוכנה נקראת, desktop control center, הורדתי אותה גם מהאתר של אינטל.... וכשאני מנסה להתקין אותה מופיעה לי ההודעה : the inter® desktop control center can be installed only on intel desktop boards that supports IDCC. install will now abort. for information about which intel desktop boards suppot IDCC, see the read me file אני מבין מזה שפשוט אין לי לוח תואם אבל!!!!....... אני יודע שיש לי את הדגם הזה D865PERL ההוכחות בקובץ המצורף... (את החץ והסימונים אני עשיתי.. נכון מקצועי) מה יש לכם לומר על זה??????????? בבקששהההההה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ NIS 658.48 כדאי לי לקנות?? (ואם לא אז תציעו לי משהו שיגיע מקסימום למחיר הזה)
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
נשרף לי המעבד ואני רוצה לקנות מעבד pentium 3 . ומצאתי מוכר מישהו יכול להגיד לי כמה שווה מעבד 933mhz,256cach,133mhz זיכונות?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
חיפשתי פה ובגוגול ומצאתי רק דגמים בודדים אני רוצה לדעת מה המהירות/מכפלה/באס של כל המעבד מ-1600 עד ה-64 ביט מקווה שזה לא יותר מידי
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לאבא שלי יש במחשב שלו AMD-K6-450MHZ קשה לי להגיד שהוא מרוצה ממנו, וזה בלשון המעטה... הP2-350 שלנו עובד יותר מהר ממנו בהרבה. אבל את זה כבר הבנו. בכל מקרה כמה שאלות: - מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד הזה? על הלוח שלו אני לא מאמין שיש חיישן חום והדרך היחידה שאני מצליח למדוד היא דרך הביוס (שם המעבד דיי חם(מ60++ בקיץ עד 49 עכשיו אחרי עבודת IDLE) כל שאר התוכנות קוראות מספרים לא הגיוניים/נכונים... - מה הוולטז' שהמעבד הזה אמור לקבל? כמו שרואים בתמונה, סנרה טוענת ש2.2-2.4V אבל היא כותבת שהמעבד מקבל 2.03, מה נכון? (בביוס כתוב על הVCORE 2.17) - מה ההשואה של המעבד הזה לאינטל? כמה קאש יש לו? כי הוא - אחרי פירמוט כללי ועם אותה כמות זיכרון רץ הרבה יותר לאז מהP2 שלי
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Chaintech מדגם 6BTM, לפי מה שהבנתי הוא תומך במעבדים בעלי מהירות BUS של 100 וגם 133 מגהרץ. כרגע יש לי מעבד פנטיום 2 400 מגהרץ על הלוח אם הזה, ואני יודע שמעבדי פנטיום 3 סלוט 1 בעלי ליבה Deschutes יעבדו עליו. השאלה אם לא תהיה בעיה גם למעבדי פנטיום 3 סלוט 1 בעלי ליבת Katmai. אני מתאר לעצמי שבגלל שמדובר בלוח אם ישן לרובכם בטח יש ניסיון איתו, לכן אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אם יש לכם אתם ניסיתם להשתמש ב game port? הוא עובד לכם טוב? עשיתם משהו כדי שיעבוד? תודה ועוד שאלה מה ההבדל בין הגרסאות שלו?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
דגם המעבד: 375 MHz POWER3-II with 4MB L2 cache אם אפשר לקבל לינק להשוואת כוח עיבוד ל אינטל או לAMD מדובר בשרת
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז רשמתי את זה כאן... אוקיי , זה הולך ככה , דבר ראשון יש לי לוח EPoX 8rda3I ואני רוצה לדעת איזה גירסא הוא ולא יודע איך לבדוק , ראיתי שלושה גרסאות שלו , אחת עם שני סינקים לגשרים הצפוני והדרומי בצבע כסף ואחר עם שני שנראים בידיוק אותו דבר רק בצבע זהב(את זה יש לי) ועוד אחד שיש לו סינק רק לגשר הצפוני בצבע כסף כמו שיש על ה8RDA הרגיל... אז דבר אחד אני רוצה לדעת איזה גרסא זה זה עם הסינקים בצבע זהב(אני מעריך שזה 2.1) דבר שני , קניתי זיכרונות של Infineon ביחד עם הלוח ועל הצ'יפים שלהם רשום בקטן אינפיניון עם הסמל של הI עם העיגול , אבל בAIDA32 וCPU Z וסנדרה זה כותב לי שהדגם של הזיכרון הוא Xerox DDR-SDRAM PC3200 256MB... WTF !?!?!?! מזה ? למה זה כותב שז…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
נראה שהם מתחילים להיכנס בשוק חזק... פעם ראשונה אני רואה במכרז של המדינה AMD ;D וגם בכל מיני עיתונים... אני אישית לא הכרתי את ה- AMD עד שלא ראיתי באינטרנט.....
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבחירה הראשונה שלי היתה של גיגה בייט.. על תוספות על הלוח לא משנות הרבה תבחירה .. למרות שכרטיס רשת על הלוח יועיל קצת :] הלוח למשחקים כמובן יבוא עם AMD BARTON 2500 , 2x OCZ 256MB DDR-RAM 3200 EL Memory 400Mhz, Enhanced Latency, 2-2-3-6 1T מי מהשלוש או אחד אחר שתציעו האותו מחיר הטוב ביותר (אוברקלוק בהחלט צפוי בשנה הקרובה) Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0)
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
טוב, אני מתכוון לשדרג את המחשב, אז אני צריך מידע על כמה מעבדים, בעיקר מה המכפלה שלהם ומה מהירות הבאס שלהם: 2.4C, 2.6C, 2.8C, 3.0C, 3.2C ויש לי שאלה, שקשורה יותר לאוברקלוקינג אבל חבל לפתוח עוד ת'רד - מה זה מחלק (1:1)? אני יודע שזה קשור איכשהו לזכרונות. אני חושב שזה הזיכרון שמושפע מהבאס, לא? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נאבד לי הדסיק שהיו כל ההתקנות של usb והעדכונים וחבר שלי אמר שבאתר אפשר למצוא הכל ואפילו עדכונים יותר חדשים .. מה האתר למישהו יש את הכתובת המדויקת תודה.
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי חבר'ה ברצוני ללמוד ולדעת את כול המפרטים של ה - BIOS ובקיצור הכול עליו. אולי משהו מכיר מדריך מאמר או ספר שמסביר עליו (רצוי בעברית) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום, מחפש לוח אם לפנטיום 4 2.8C במחיר של עד 700 שקל. ללוח צריך להיות כרטיס רשת, כרטיס קול מובנים, DUAL DDR PC3200 ועדיף מאוד שיהיה בעל חיישני טמפרטורה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לפני קנייה של לוח טוב, מחפש לוח יציב, חדיש(עם SATA), ובעל יכולות OC מכובדות, כרגע 2 החברות שאני מתלבט בינהן הן ABIT וEPOX. יש המלצה למישהו אוליי? נסיון ? תודה...! kfir@jesta.co.il
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בנושא אך ליפעמים טכנאי מחשבים אומרים לי שישנם מצבים אשר בהם קורים התנגשויות חומרה...כמו למשל כרטיס קול מתנגש עם כרטיס מסך או עם כרטיס הקול הנמצא על הלוח (זאת סתם דוגמא), ואז עקב כך הביצועים של המחשב הם יירודים ולא תואמים את ביצועי החומרה האמיתיים ?? אם דבר זה יתכן...אז יכולים להיווצר התנגשויות במפרט שאני הולך לקנות הזה?? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 560.28 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 277.25 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB …
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב קונה את הלוח אם Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE אמרו לי שהוא מצויין. השאלה שלי, קראתי באיזשהוא מקום שהמרחק בין ה- AGP ל- Memory Slots הוא קטן והכרטיס מסך לפעמים חוסם את שני הזכרונות הראשונים, זה נכון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-