מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר לשים שני זיכרונת DDR במהירות שונות כאילו אחד של 333 ואחד של 400? אם אפשר אז זה יעבוד ב333 נכון. דבר שני זה אם יש לי זיכרון אחד של 512 400 של סמסונג ואחרי חודש כבר לא מוכרים סמסונג האם אני יכול לשים של חברה אחרת? והאם הם יעבדו בDUAL DDR (בהנחה שהם אותו מהירות) אם לא הם יכולים לעבוד בכלל?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רשום שהוא תומך ב 478 פינים כמו בלוחות של היום אבל לא נתון של איזה גירסא ה 400 , ה 533 או ה 800 ...
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מישהו עבד אם הזיכרון הזה ויכול לתת חוות דעת? איך הוא בOC? OCZ 512 mb ddr pc3200 400mhz revision 2 performence series
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת : אני מנסה לפרק את הלוח אם מהמארז, רק שהברגים מוברגים כול כך חזק שאי אפשר לשחרר אותם, הברגים האלו מחזיקים את המתקן הפלסטי שעליו מותקן ההיט סינק, הם כבר כול כל שחוקים שאין מצב לפרק אותם בסיבוב. יש למישהו רעיון איך לפרק אותם ( בלי לדפוק את הלוח אם !!! )
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הי אנשים שמעו אני צריך לוח אם באיזור ה 500 ש"ח +\- אתם יודעים עם צ'יפ של NVIDIA VGA על הלוח S-ATA, אם אפשר אז יותר מ2 יציאות USB כרטיס קול 5.1 ו DUAL DDR לא חייב כרטיס רשת תודה רבה למי שמוצא ולכול מי שמחפש
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
OK אני ידוע שהיה כבר כמה ת'רדים קראתי ,ולא הכי עזרו לי להגיע להחלטה. אני עדיין לא בטוח מה לקחת. לאפוקס יש שם טוב אבל חסרון של SATA (לא מדבר על 8rda3 אין לו SS ככה שהוא לא בא בחשבון) לאביט יש גם שם טוב וגם יצא לי להרכיב אחד כזה (לחבר) ,למרות זאת גם שמעתי על כמה אנשים מאוכזבים ממנו יש לו SATA וגם את הsata 2 pata שמאוד קורץ לי וגם קרור אקטיבי לNB. עכשיו מכיוון שהרבה פרטים על לאיפה הגיעו איתם יותר רחוק עם OC לא מצאתי וזה גם אחד מהדברים שיקבעו מה עדיף בסופו של דבר אז כל מי שיש לו אחד מהלוחות הנ"ל אנא שתפו אותי ואת השאר הפורום לאן הגעתם עם הOC כמובן שתציינו עם איזה זכרונות\מעבד או שפשוט תגידו(או שתצביעו) מה אתם אומרים כדאי לקחת עם איזה נימוק קטן למה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קילתי אתמול מחשב חדש. עשיתי סידור חוטים וחיברתי כמה מאווררים.. הדלקתי את המחשב והתקנתי את הווינדואוס. בגלל שלא היו לי דרייברים לכל הדברים(לוגיק לא הביאו לי) ניתקתי את המחשב וחיברתי את הישן כדי להוריד דרייברים ולצרוב , לאחר הצריבה חיברתי את החדש ולאחר החיבור הרחתי ריח של שרוף והלוח ציפצף , על הלוח בלדים הקטנים היה כתוב הקוד P1.... אני לא יודע מזה אומר. חשוב לציין שהמחשב עבד פשוט מצויין ומהר מאוד לפני ההפעלה השניה..., כרגע שאני מדליק אותו כל המאוררים עובדים וגם ההארדיסק והכוננים האופטיים עובדים אבל הלוח מצפצף ולא מדליק את המסך , מה הבעיה כאן? הלוח הוא EPoX 8RGA+ הכרטיס מסך הוא Gigacube RADEON 9800NP יכול להיות שהקוד היה 1P או PI או P1 או IP.... עזרו לי בבקשה , המחשב חדש ל…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אוקיי, אז ברשותי לוח אם GA-7DXR של gigabyte http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7DXR.htm ולפי הFAQ אני יכול לשדרג מהThunderbird 1.4 שיש לי כרגע ל2600 (פאלומינו או TB החדש יותר) עם באס של 266... השאלה שלי האם מעבד TB 2400-2600 (הBarton הוא 333MHZ נכון?) עם באס של 266 לא יהיה מסורס? כרגע יש לי רק 256 מגה זיכרון ואני לא מתכוון לשנות את זה בקרוב. כדאי לשדרג? EDIT: מוזר, בCPU Support list הם אומרים שניתן לשים שליו מעבד עם באס של 333... אבל בSpecs לא, וגם לפי הידוע לי הצ'יפסט הזה לא תומך בבאס של 333...
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לחורשי הפורום שלום! רכשתי לפני חודשיים מחשב בעל : בשתי סטוקים להגברת הביצועים 2* SAMSUNG DDR 256MB 3200\400 סה"כ 512 מעבד INTEL 2.4 800 Mhz 512k cache לוח +EPOX EP-4PDA2 דיסק קשיח WD 80GB 8MB BUFFER כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB ועוד דברים שלא חשובים לבעיה עכשיו שמתי לב שהמחשב איטי מהרגיל . הוא בקושי זז יענו לוקח לו זמן לבצע פעולות פשוטות כמו כניסה לוווינדוס אקס פי והעתקת קבצים וכו' והבנתי שיש בעיה כנראה בביצועים. בדקתי בPCMARK2002 ואני לא יודע אם ביצועי הארד דיסק שלי , הזכרון והשאר תואמים את מה שקיבלתי כי אם לא אני אחליף חלקים הציונים: CPU SCORE 5700 MEMORY SCORE 6700 HD SCORE 1200 נ.ב. אין לי מושג איך לבדוק ביצועים ללוח אם ....... תודה למגיבים!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תגידו באיזה חנות מגיעים מעבדי ה amd אם מאווררי spire? ( מצאתי כבר זה ksp) אני זוכר ראיתי 2500 אם spire ב 560 שקל. (אם יש עוד חנות שמוכרת ככה אז תגידו ) --------------------------------------------------------- תגידו יש איזה חנות אחרת שנותנת מעבד 2500 בסביבות ה 540-560 שקל אם 3 שנים אחריות כמו מרדנית.( גם אם זאת לא חנות אינטרנט גם אם זאת סתם חנות איפה שהוא באיזור המרכז) [הרבה זבל נמחק פה] עוד משהו מעצבן אצלהם שהם לא נותנים 3 שנים אחריות רק אם אתה קנית את המחשב אצלהם והם עושים לך הרכבה (שעולה 190 שקל) רק אז תקבל 3 שנים אחריות על המעבד. ( אבל הם זולים יחסית אפשר לקנות אצלהם את ה 2600 בארטון ב 620 שקל אם מאוורר spire)
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר למולטימדיה (מוזיקה, צפייה בסרטים) ואינטרנט וקצת למשחקים. ההלבטות הכי גדולה שלי קשורה ללוח אם. אני לא רוצה להשקיע בו הרבה (כי אני משקיע בזיכרון, דיסק קשיח גדול וכו'). ראיתי במבחני ביצועים באינטרנט שלוחות אם עם שבב 655 של SIS (למשל Gigabyte GA-8S655FX-L) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_717&products_id=4725 הם מאוד טובים, אפילו יותר מכאלה עם שבב 665PE של אינטל. הפרש המחירים ביניהם הוא בין 150-200 ש"ח. למישהו יש ניסיון עם לוחות אם מהסוג הזה ? האם ידוע על בעיות תאימות או בעיות אמינות בלוחות אם כאלה ?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
למחשב)איך אני יכול לדעת איזה ערכים הם תודה
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
המפרט שלי כמו שאתם יכולים לראות בצד סלרון 2.4 לוח אסוס P4-S533-X 512 די די אר במהירות 333 כרטיס מסך ג'יפורס-4 מסדרת MX440 עם 128 מגה הרדיסק שעובד במהירות 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר צורב שמשמש גם בתור סידירום.. קורא כפול 40 המארז מאורר ומקורר באופן סביר פלוס הרצתי את הצורך במהירות - אנדרגראונד (חחח נשמע על הפנים בעברית..) ומידי פעם בקטעים עמוסים היו קצת תקיעות ממש לא הרבה, ושאני מוריד את רמת האפקטים אז זה קורה ממש לעיתים רחוקות מה לדעתכם הסיבה? המעבד ? הזכרונות ? הכרטיס מסך ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה פה, מזמן לא התענינתי בתחום ואני לא בעניינים, אני רוצה לקנות מעבד+HSF ולוח. איזה מעבד הכי מומלץ לקנות כרגע ואיזה לוח, רציתי לציין שאני לא מתעסק עם OC בכלל אז זה לא חשוב לי, פה ושם משחקים ויצירת מוזיקה זה הכל. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שאני לא מבין כל כך במחשבים, אני לא יודע אם צריך לקנות את המעבד בנפרד או לא.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, לקחתי אותו לפני שעתיים בערך... בחנות הוא הראה לי שהכל שם אבל לא שמתי לב למשהוא מוזר: על הלוח(לוח לAMD של איפוקס) רשום הדגם EP-8RGA+ כאשר הדגם שקניתי היה אמור להיות: EP-8RDA+ חיפשתי גם באתר שלהם ואין דגם כזה.. מה זה הדגם הזה???
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי לוח של חברת Octek RhinoII BX440, ואני מועניין לעדכן את הביוס שלו. הורדתי את התוכנה שאיתה מעדכנים את הביוס awdflash ואת הקובץ של הביוס. הבעיה שאני לא מבין איך לבצעה את העידכון? תודה לכול העוזרים Emanu מערכת ההפעלה היא Win Xp Pro Sp1
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם geil 1gb 3700 וקראתי שהם לא כל כך טובים ואני רוצה לעשות אוברלקוק חזק אז חשבתי להוסיף קצת ולשנות תהזמנה איזה כדאי לדעתכם במחיר 2000-2200 שקל ושיהיה 1gb תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע לוח אם מתוצרת ASUS מסוג P4S533-MX וזכרונות 768 MB מסוג PC 2100, אני לא יודע של איזו חברה ומעבד P4 2.4B. אני רוצה להעלות את הביצועים של המחשב שלי. רציתי לשאול כמה דברים: 1. בוא נניח שאני לא קונה לוח-אם, כמה יעלה לי להחליף את הזכרונות הישנים שלי ב-512 MB חדשים. מכיוון שהלוח שלי תומך עד 2700, רציתי לשאול האם השידרוג לזכרונות אלה כדאי או לא? האם כדאי לקנות בסטיק אחד או 256X2? 2. אם לא יהיה שיפור ניכר אז אני אצטרך גם להחליף לוח אם, אז הדרישות הם ככה: לוח אם: 1.כנראה לא לOC, אולי עתידי... אם זה לא חורג ממסגרת התקציב אז שהלוח יהיה עם יכולות OC בסיסיות+. 2. צריך תמיכה ב-FSB533. 3. AGPX8 4. תמיכה בזכרונות מסוג PC3200+ 5. אין צורך בVGA, SOUND,1394 מובנים... 6. USB…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מישהו יכול לעשות קצת סדר עם הלוחות החדשים של אינטל - i875 i865pe וכו' - לא מבין למה יש כול כך הרבה סוגים מישהו יכול להמליץ על לוח ולהסביר למה ? 2. ECC DDR למה זה טוב ? 3. DUAL DDR למה זה טוב ?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, אני לא הולך לעשות שום OC אפילו לא קטן, איזה לוח אם לקחת: Abit IC7 או MSI 865PE Neo2-LS אל תשכחו שהנאו עולה 150 שקל פחות... (100 שקל + כרטיס רשת שזה 50 שקל שלא צריך)
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איזה אחד מהם עדיף? OC רציני לא צריך כרטיס רשת
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב שלי P4 1700 geForce 2MX 256 DDR WINXP PRO קניתי עוד כרטיס זיכרון של 256 MB והגעתי ל 512MB עכשיו כשאני משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND או CALL OF DUTY אחרי כמה דקות המשחק נכבה ומחזיר אותי לשולחן עבודה ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש - לא עזר . לפני הוספת הזיכרון המשחקים עבדו כמו שצריך . שאר התוכנות עובדות בסדר . אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-