עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היום קיבלתי לוח ומעבד חדש. לוח: D915PGN מעבד: Intel Itanium 2 והבעיה זה שקיבלתי את המעבד והלוח בלי גוף קירור למעבד אז אני צריך לקנות אחד ואני לא יודע איזה יתאים. בבקשה תעזרו לי בחלטה.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  2. והאם זה יצור בעיות?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  3. שלום , אז שתי השאלות להלן : 1.אני רוצה לקנות מחשב בקרוב עם המעבד Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz 1MB FSB800 OEM ¤446 ואמרו לי שאם עושים לו OC(שבחנות TMS עושים בחינם)אז הוא מגיע לרמה של E6750 + - , ורציתי לדעת אם זה נכון. 2.יש לי מחשב עם : pentuim 4 3.0 6600gt kingstone 512 533mhz asus p5ld2. ואני רוצה לקנות עכשיו זכרונות בשביל שיתאימו למחשב הנוכחי,ובעיקר למחשב החדש. אני רוצה GBX2 800 MHZ,ואני לא יודע איזה לקחת והאם הלוח אם של אסוס יתמוך בו. מעוניין לחסוך ולא לקחת סתם מותגים,תודה על העזרה מראש

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by mega1234,

חיברתי שני מאווררים ללוח אם שלי ( D850GB ) והם לא עובדים. יש למישהו רעיון ? המחשב עובד מצוין ואין בעיות, אני עובד עם ספק 300 - יש מצב שזאת הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. Started by ns,

לסגור זה טעות. סליחה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by NTT,

מה ההבדלים בין P5Q-E וP5Q-PRO? אני הצלחתי למצוא הבדל של PCI-E אחד נוסף לPRO. ומי ביניהם יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  7. שלום. אני מבקש המלצה ללוח אם בתקציב של עד 550 ש"ח, הלוח צריך להתאים למעבדי אינטל (c2d - תושבת 775), הוא חייב להיות עם כרטיס מסך מובנה ואם אפשר אז שתהיה לו יציאת DVI או כרטיס DVI שמגיע עם הלוח . בעבר השתמשתי בלוח של ASROCK והייתי מרוצה, אבל ראיתי שיש עכשיו את ה- G31/33 וחשבתי ללכת עליהם. המלצות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by Pollik,

יש לי כרגע Kingston 1024x2 DDR2 800Mhz ואני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 2048 MB גם DDR2 800Mhz ואני שואל אם כדאי. מבחינת מחירים מצאתי כבר מחיר טוב.

9. Started by extra-g,

את המחשב שלי קניתי מזמן ככה שאני לא זוכר בדיוק איזה לוח אם זה (חוץ מזה שהוא של אסוס) אני רוצה להוסיף עוד כרטיס זיכרון השאלה שלי היא - איך אני בודק: 1. איזה לוח אם יש לי 2. עד כמה זכרון הוא תומך 3. כמה זיכרון יש לי ושל איזה חברה עדיף להביא עוד ממורי סטיק של אותה חברה נכון? תודה!

10. Started by ifs2003,

אני רוצה להזמין זכרונות DDR2 800 ואני מעוניין לדעת מה התזמונים הכי טובים שיש עבור זכרונות אלו ? תודה. הזכרונות שכרגע אני חושב עליהם זה CORSAIR

11. Started by bennyma,

יש לנו בורד 8i945g-Pro של ג'יגה-בייט. על מערכת מותקנת ופועלת - האם החלפת P4 630 ב-P D 930 תדרוש התקנה מחדש של המחשב (WIN XP Pro)? שום רכיב חומרה אחר אינו משתנה בשלב זה.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by avivshaia,

האם אני יכול לשים מארז שמתאים למארז מיקרו במארד מיד-טאוואר? עם להיות יותר ספציפי: האם לוח האם GIGABYTE GA-G31M-S2L מתאים למארז Compucase 6A19 Black Midi Tower תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  13. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי לוח P-3 עם 3 חריצי זיכרון sd ram האם אפשר להרכיב 3 כרטיסים של 128 MB כל אחד וזה יעבוד טוב... מישהו אמר לי שיכול להיות בעייה של לסגור בנק מפני שזה עובד ב 32 BIT אז שאלתי אותו איך זה שיש שלושה הוא אמר שהוא לא זוכר האם זה באמת משנה או שאפשרי לשים 3 כרטיסים בלי בעייה ?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. Started by arkzai,

חיכיתי ל-20 באפריל ולא ירד אפילו שקל אחד בשום חנות בארץ על המעבדים (בעיקר לא ה- 9300 שאותו אני כל כך רוצה)? אז מה קורה תהיה ירידה בקרוב? תודה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by RBH,

מעבר להכנסת הכרטיס באחד ה- slots הפנויים, יש לו גם כבל דק המורכב משני חוטים שאמורים להתחבר לשני פינים/ג'מפרים עג"ב לוח האם. כיצד אוכל לדעת לאילו שני פינים להצמיד את הכבל? בתודה מראש, RBH

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by -Stolen,

יש לי כמה שאלות על ה22 ביולי.. א.האם המחירים ירדו בכל החניות וגם בחנות ksp בירושלים? ב.המחירים ירדו כבר ב22 או בכל חנות זה ירד בתאריך אחר ? תודה למי שעונה..

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  17. טוב אז ככה חשבתי ללכת על לוח של DFI SLI-DR מעבד 3500+ וינצ'סטר וזיכרון 4400le של ג'י.סקייל אני חושב כאילו זה יהיה הבאנדל.... בקשר לכרטיס מסך זה כבר בעיתיד 6800u*2 אפשר לקבל הצעות אחרות... תעבירו בבקשה למפרטים ..... בטעות לא שמתי לב שזה פה ...

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by Kenny,

ראיתי באתר בית של איפוקס שיצא הביוס החדש... 0204 אם אני לא טועה.. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? אם כדאי לעשות פלאש.. ומה בעצם הוא מסדר. (ראיתי שכתוב שם משהו על בקר סקאזי.. אין לי) תודה.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. שלום אני קונה בכמה ימים הקרובים את הQ6600 ו DDR2 4GB 1000MHZ אני רוצה בעצם לקנות לוח יציב לאוברקלוק בסביבות המחירים של 400-550 (חריגה אפשרית 50+) ואם אפשרי שיהיה בעל חיבור E-SATA...תודה

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by ron56,

לבין מעבדE7200 האם שניהם CORE 2DUO

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  21. Started by JCohen,

ש-לום! אמממ רציתי בבקשה לדעת מהם הצ'יפסטים הבולטים היום בשוק ואם אפשר - נתונים קצרים על כל אחד מהם, מה ההבדלים וכו'. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by Director,

שלום . ללוח הזה יש מגבה ל 420FSB? תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  23. מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם - GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 (שווה לשים עוד קצת כסף בשביל DS3?) איזה זכרון הכי מתאים לצירוף הזה בשביל אוברקלוק? המטרה מחשב למשחקים, תוכנות שיתוף ואינטרנט תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  24. אני מתכנן לקנות מעבד D805, לכן אצטרך לוח אם כמה שיותר איכותי בתקציב של כ-500 ש"ח. הלוח אם אינו חייב לתומך במעבדי Core 2 Duo, אבל שיתן לי אפשרות OC טובה למעבד ה-D805. על הלוח יורכב זיכרון 1GBx2 DDR2 667MHz CL5 מחברת Twinmos, אם יש לזה משמעות.

• 6 תגובות
    • 509 צפיות
  25. ללוח k8n ultra-9 של גיגהבייט היה עד היום F1 עד F6, כשלוחצים ל "more" באתר, הרשימה גדלה באמת לכל האופציות האלה להורדה. היום ראיתי שמחקו את כל הביוסים מ f4 עד f6 ומיהרו להוציא f7 beta. נראה לי קצת חשוד, מישהו יודע אם באמת אלה נחשבות גירסאות בעייתייות ומומלץ לחזור ל F3 או לחילופין לעדכן לבטא?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.