מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת, כאשר בדקתם את ה FX ואת X2 האם הבדיקה הייתה עם המאורר STOCK שלהם או משהו אחר כי אני רואה שגם נעשה OC ...?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
GIGABYTE 8S655FX ULTRA/L 1. האם ניתן להרכיב על הלוח הזה את הסוניק טאוור ? 2. עד איזה מתחים ניתן להעלות בו את הזיכרון ? 3. הגיוני שאפשר להעלות בו את תדר הזיכרון ללא כל קשר ל- FSB ? 4. הצ'יפסט שלו מקורר פאסיבית, האם כדאי להוסיף קירור אקטיבי ? תודה ! ! !
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הדלפות ביצועים מוקדמות מספקות מקום לאופטימיות זהירה וגם מספרות על היעדר אחת מטכנולוגיות העיבוד הדומיננטיות ביותר של מעבדי אינטל ב-15 השנים האחרונות - מה אינטל מבשלת?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי לוח אם p4p800 deluxe,מעבד פנטיום 4 3.2GHZ כרטיס מסך FX 5700 - 256MB אני שמתי זיכרונות קינסטון 4GB -DDR 400 בחלונות XP 32BIT מזהה זיכרונות בסה"כ 3.50GB ולא מזהה את כל הזיכרונות מלאים שיראה 4GB... אני יודע שיש עידכון חדש לחלונות XP באתר מיקרוסופט שיזהה לי בגודל 4GB. אני חיפשתי באתר מיקרוסופט ולא מצאתי.וגם נסיתי באתר חיפוש גוגל וגם שם לא מצאתי. אני מעדיף לימצוא באתר מיקרוסופט עידכון שיזהה 4GB מלאים. אם במקרה מצאתם עידכון באתר מיקרוסופט.רציתי לדעת עד כמה מגבלה אחרי עידכון שיזהה 4GB ואם אפשר להוסיף עוד זיכרונות ל- 8GB או 16GB האם העידכון יזהה זיכרונות כאלה? מיכאל
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המליצו לי בפורום מפרטים על לוח של ג'יגהבייט מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L אני רוצה להבין בבקשה מה ההבדלים בין הצ'יפסט של אינטל (p35) לבין nforce 680i? האינטל יותר טוב באופן משמעותי? בהשוואה בין הלוחות של ג'יגהבייט נראה לי שדווקא זה שמבוסס על nforce הוא קצת יותר טוב, אפילו שהוא יתמוך ב SLI, ואם אני לא אשתמש בזה זה סתם ביזבוז של מקום על הלוח וכסף. בקיצר - יש כאן למישהו המלצות ספציפיות נוספות לכאן או לכאן?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
(לא מצאתי ב faq ) ...
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי במחשב זיכרון של micron ואני רוצה לקנות עוד אחד של SimpleTech זה יעבוד לי שתיהם ביחד??
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי אנשים, לאחר שהרצתי את התוכנה PCMARK05 קיבלתי תוצאה של 6126 נקודות. האם זה הגיוני שקיבלתי תוצאה כזו??? להלם המפרט: מעבד: CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ לוח אם: GIGABYTE-965P-DS4 זכרון: OCZ DDR2 800MHZ כ.מסך: NVIDIA 7950GT 512MB כונן קשיח: WD 160GB 8MB
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אהלן אני עושה אוברקלוק וכרגע המעבד על 1.5 וולט בבאס של 438 (יציב). המעבד הגיע גם לבאס של 455 אבל לא יציב. אני מפחד להוסיף לו מעבר לזה כי המתח המקורי הוא 1.35 וולט וזה כבר העלאה די מכובדת. מהו המתח אותו אסור בתכלית האיסור לעבור? המפרט בצד תודה
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לדוגמא... GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory או שאני לוקח פשוט 2 של 512 נגיד של אותו חברה אבל שהם לא באים באריזה משותפת... זה ביצועים שונים כאילו?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על ה22 ביולי.. א.האם המחירים ירדו בכל החניות וגם בחנות ksp בירושלים? ב.המחירים ירדו כבר ב22 או בכל חנות זה ירד בתאריך אחר ? תודה למי שעונה..
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עשיתי ניסוי, הרכבתי גוף קירור סטנדרטי (זה שהגיע המעבד) על מעבד AMD Athlon XP +2500 ללא שום גריז/משחה טרמית לפני כן. הטמפרטורות בסדר גמור : 40-42 ללא מאמץ, 50 - 57 במאמץ. זה מביא אותי לחשוב שבפועל המשחה לא ממש תורמת יותר מידי לנושא..
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי את הלוח 945P S3 של ג'יגה בייט ומארז hec 6a19 , המארז יש פאנל קדמי עם 2 חיבורי USB וחיבורי אודיו!!! בפאנדה הרכיבו ליא ת המחשב \ וחיברו רק את הUSB מקדימה ואת חיבורי האודיו לא, מצאתי בחוברת את החיבור שאליואני אמור לחבר את הכבל של האודיו!!! אבל אין שום סאונד בפאנל הקדמי, האם למישהו יש את הלוח הזה והוא יודע מה עוד צריך לעשות על מנת להפעיל את חיבורי האודיו הקדמיים????
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ללוח הזה יש שני סלוטים של PCI-E רציתי לדעת אם יש דרייברים פרוצים שיאפשרו SLI והאם אני צריך SLI BRIDGE כדי לאפשר SLI אני חיפשתי קצת בפורומים אחרים אמרו שיש דבר כזה למרות שאף אחד עוד לא בדק בעצמו .... עריכה: מצאתי את הדרייברים הנחוצים , וזה ממש הופך אותו ללוח של SLI , אפשר לחשוב שהחריץ השני עם X4 מגביל אבל בהשוואה עם מערכת דומה ולוח SLI "תקני" אין הרבה הבדל , כמובן שצריך SLI BRIDGE כמו בכל SLI כדי לקבל את המקסימום וזה אפשר להשיג בקלות מ EBAY ...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מאיזה סיבות הזכרון יכול השרף עם אפשר תכתבו את כל הסיבות (למשל:אם זיכרון לא מחובר טוב עם הוא מתחמם וכו') תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מזיגזג מחשבים , המחשב יהיה מסדרת ה 6X50 החדשה של אינטל. אני מתכוון לרכוש 2GB של זכרון במהירות 800MHZ ורציתי את עזרתכם בבחירת הזכרון . כבר שמתי עין על אחד מהזכרונות המופיעים לרכישה בזיגזג אך רציתי לקבל גם את המלצתכם (רק זכרון מזיגזג בבקשה) תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל קנייה של לוח-אם ASUS, דגם - P5ND2-SLI. הלוח מגיע עם המערך - NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition/ NVIDIA MCP-04. שאלתי היא מה דעתכם על ה-Chipset הזה, והאם אני אוכל להשתמש בכרטיסי מסך של ATI למרות שהצ'יפים הם של nVidia. תודה!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי תלוח הזה.... ואנילא יודע איזה לוח זה כל מה שאני יודע שבסנדרה הוא מביא את הסיס 645... ואני צריך ממש דחוף את הדרייברים... כי אין קול וזה... אז בבקשה תעשו מאמץ... תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
המפרט בחתימה. עד היום תמיד עבדתי במצב דואל עם המחשב, ולמרות שהזכרון הוא DDR333 והFSB הוא 533 יש שיפור דיי ניכר כשהמחשב במצב דואל. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 28% ~, מ2500MB/s לקצת יותר מ3200MB/s. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 22% ~, מ900MB/s לקצת יותר מ1100MB/s. היום המחשב פתאום התכבה באמצע עבודה בוינדוס, לא הבנתי מה הבעיה, יש לי במחשב פיטצ'ר של MSI שנקרא D-BRACKET ומשם אפשר להבין תקלות בבוט של המחשב, הנורות סימנו שמדובר בזכרון. בדקתי כל זכרון בנפרד והכל פועל, עם שני זכרונות במצב דואל בשתי הקונפיגרציות (1-3 ו-2-4) המחשב לא עולה. שמתי את שתי הסטיקים צמודים ב1-2 והמחשב עלה. מה יכולה להיות הבעיה. דרך אגב ניסיתי לאפס ביוס זה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
דבר ריאשון איפה יש באתר מאמר שמסביר מזה CL,DDR,ECC וכו' :s05: יש לי במחשב dual channel DDR2 512Mb X2 533MHz CL4 Corsair ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 1GB Corsair. האם זה יכול לפגוע בתפקוד של ה Dual Channel ולגרום לו לתפקד לאט יותר? אם לא מה יהיה השינוי? יש לי לוח-אם של GA8I915P GIGABYTE לפי מה שהבנתי יש בעצם רק 2 SLOT ל DUAL וה 2 האחרים זה לסטיקים בודדים זה נכון? או שאני יכול לקנות עוד Dual Channel ולחבר? הינה קישור ללוח-אם http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=449 תודה
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
בעיקרון אני מתלבט על איזה חברה ללכת אבל הכיוון הוא להשקיע יותר מ1000 ש"ח אז.. 1. Rampage Formula 2. Maximus Formula 3. GA - X48T (אפשר גם ללא T) 4. MSI Platinum X48 עשיתי כבר טבלאות השוואה, קראתי כתבות מה לא עשיתי, אני כבר משתגע כמה שבועו ת.. אני צריך את עזרתכם חבר'ה תודה !!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לוח אם טוב שיתאים למעבד של- Core 2 Duo ווינדוס ויסטא 64 BIT. אני הכי מעדיף של Asus ושיתאים למשחקים. התקציב- 1000 בערך, אפשר גם יותר. אני לא ממש מבין בלוחות, לכן אני מעדיף לוח אם טוב שלא חייב להיות כ.מסך מובנה אבל שיהיה עם כ.קול, כמו בלוחות החדשים- P35 או משהו, אז תמליצו לי.ואני רוצה לקנות רק מחנות- Sky PC ולגבי הזכרונות-אני רוצה 4GB. איך הלאה של Corsair ? http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400~15~0.htm ומה הבדל בין אלה שלמעלה לבין אלה ? http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4~15~0.htm ומישהו שמבין מה זה CL 4 ו CL 5 שיסביר לי בבקשה. ועוד משהו: האם כדי לקנות זכרונות במהירות של 1000 מגהרטס או ש- 800 זה בסדר, כי אני רוצה לדעת האם זה שווה בה…
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי תקציב של כ 1000 שח ואני רוצה לקנות בזה כרטיס מסך אז ההתלבטות שלי היא: מה עדיף לי ליקנות כרטיס מסך או מעבד+לוח אם חדשיןם כי המעבד שלי הוא 1.7 ולוח אם של GIGABYTE אז אים אני קונה כרטיס מסך טוב אז המחשב שלי לא יעבוד טוב הכרטיס מסך לא יתן את מלוא העוצמה שלו כי המעבד לא מספיק מהיר! מה כדי לי לעשות ליקנות מעבד חדש+לוח אם או לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 1000 שח????
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם כיף לגלות שיש אתר לחומרה כל כך טוב בעברית. אני מחפש אתרים/כתבות בהם יש השוואות ביצועים עם גרפים והכל כמו פעם, בין המעבדים השונים בצורה מרוכזת ואני לא מוצא והבילבול אצלי חוגג למרות כל הכתבות שקראתי גם כאן באתר בעצם מחפש טבלאות מרוכזות של פ 4 של אינטל ואטלון 64 של AMD עד למעבדים שיש היום תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלוםף משיהוא יכול לתת הסבר קצר על ההבדל בין הלוחות הנ"ל ? אחד מבוסס כרטיס מסך ATI Radeon X1250 והשני GEFORCE 6150. הלכתי לקנות מחשב ליישום בעיקר של מוצרי אופיס ותכנת אוטקאד, הקנייה התבססה על מפרט באתר כאן וכללה לוח אם ASUS M2A-VM, בחנות קיים במלאי לוח m2npv-vm, לטענתם הביצועיםשל 2 הלוחות זהים ואפילו עדיפות קטנה ללוח מבוסס GEFORCE. ממתין לייעוץ........
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-