עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by CZ3,

אני מוכר לוח אם: GIGABYTE GA-6VTXE VIA 694T AGPset socket-370 מעבד: Celeron 900MHZ זכרונות פנימיים: שני 64 SDRAM ?????? בכמה אני יכול למכור את זה ... ובדוגרי! בלי צחוקים בבקשה ... איזה אחד רוצה לקנות ממני כי יש לו מחשב גרוע אז הוא רוצה את שלי ... תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by matanyaniv,

שלום, יש לי לוח EP-8RDA+... כשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי בביוס שהמאוורר של המעבד כאילו לא פועל(למרות שהוא פועל) ועליית המחשב נתקעת... כשאני עושה ריסט אחרי דבר כזה המחשב עולה כרגיל. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by shlomo_l,

אני זוכר שהיה עידכון דרך הWIN יעני תוכנה... אפשר בבקשה אותה? יש לי את העידכון של מספר 18 כי אני לא רוצה לעדכן את הביוס דרך הדוס כי אני גם לא יודע וגם זה יותר מסוכן אז אם אפשר את הקובץ הזה? כי חפשתי ואני עדיין לא מצאתי תודה! מצאתי כבר!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by MDK,

שלום! ידידי היקרים, לפני כשבוע נהרס לי הלוח אם, gigabyte 7vrxp. מכיוון שהחנות לא מצאה את אותו הלוח בדיוק להחלפה, אני יכול לדרוש עכשיו לוח של חברה אחרת. אני צריך לוח אם שיתאים למעבד athlon xp 1800 palomino יש לי 2 סטיקים של 256 ראם DDR333 איזה לוח אתם מציעים? אני צריך כרטיס רשת מובנה... בתודה מראש, חברכם המתוסכל מתן נ.ב. (אגב, זה די דחוף אבא שלי לוחץ עלי לסכם איזה לוח עד מחר בבוקר. ואנ צריך מחשב דחוף לעבודה באקסס...

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by kined_of,

יש לי פה במחשב 256 זיכרון SDRAM (פנטיום 3) עכשיו אני קונה פנטיום 4, אפשר לשים את הזכירון SDRAM כתובפת ל DDR ? ד"א אם כן יהיה מקום ל 3 זיכרונות ? כי פה יש לי 2

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by Pop3Sail,

אני רואה מלא תרדים על איך הכי כדאי לשים אותם וכל זה... אבל אף אחד לא אומר איפה משנים אותם :\ ואל תגידו לי "בביוס" איפה בערך בביוס? advanced? :\

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. איך אני יכול לבדוק אם זה תקין ועובד כמו שצריך וכל זה? תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by rampel,

קניתי (זכיתי ב "נט אקשן") פי סי AMD מעבד XP 2600 זכרון 256/333 קיבלתי אותו עם כרטיס מסך שיושב על לוח האם ולא בחריץ של ה - AGP כשאני בודק את ביצועי המערכת אני רואה שהכרטיס "סוחב" 32 MB זכרון מהזכרון הכללי כך שנשאר לי 224 MB . שאלתי: אם אשתול כרטיס מסך אחר ב - AGP האם גם הוא ימשיך לסחוב זכרון? (לי נראה שלא מכיון שהמסך יהיה מחובר אחרת)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by the kli,

איזה מעבד יותר טוב AMD או INTEL ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by אוריפ,

יש לי מעבד P4 2.4GHz עם אפיק של 533 מגה הרץ + לוח אם מתוצרת ASUS דגם: P4S533-MX. בגלל שאני לא ממש מרוצה מהביצועים של הלוח הזה (תמיכה עד PC 2700, AGPX4, רק 3PCI וכו'), ברצוני לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול: האם מוכרים לוחות אם שתומכות בבאס הישן של 533? האם בעצם הלוחות שתומכים ב-FBS 800 תומכים גם ב-533? רציתי גם לשאול אם המעבד שלי יודע לנצל DUAL DDR או לא? אם יש כאלו לוחות, תוכלו להמליץ לי על לוח מבוסס על צ'יפסט של INTEL ולא SIS או VIA עד סכום של 750 ש"ח. תודה!

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by Load,

לא רציתי לפתןח ת'ראד חדש על אותו לוח אז ערכתי, יש לי 2 סטיקים של 256MB DDR 400 (SAMSUNG מדוע כאשר הDUAL DDR פועל אני רואה שהבאס של הזיכרון ירד ל333? או שזה לא קשור?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by Or ei,

אני מחפש זיכרון טוב לOC להגיע עד לפחות 230 איתו בתזמונים טובים שמתי עין על הtwnmos -http://www.pch.co.il/docs/pd299156302.htm ועל זה -http://pchardware.co.il/docs/pd1742426153.htmתנו ותיזמונים של 2-2-2 חשוב לי התאימות עם הלוחות NF2 הזיכרון שיש לי כרגע (ראה מפרט) עושה בעיות עם הלוח שלי (8rda 2.1+) וגם עם הישן a7n8x delux 1.4 בתקציב של עד 500 שקל

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

הורדתי את CPU-Z והרצתי אוצה על הP2-350@466 הישן שלי. עד עכשיו עבדתי עם WCPU והנה, בCPU-Z כתוב לי שהוא מזהה את המעבד כP2-233, למה? ברור שהוא מראה לי שהמהירות באמת היא 466, אבל תראו: ואולי זה כי לא היו P2 ב133 באס, אבל היו P2 ב66 וב100, אז הוא מזהה את שלי כאילו ב66 עם אותה מכפלה....

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  14. ביוס "גראפי" פשוט לא הטקסטואלי לגמרי.. זה שהתפריט שלו למעלה בשורה בקיצור אולי זה קשור לפורום אובר ואולי לפורום לוחות אם לא החלטתי.. בקיצור איך מעלים את המתח למעבד אני לא מוצא את המקום הזה...

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by composite,

אז ככה, אני יודע שזה קשור לאוברקלוקינג, אבל בעקיפין זה יותר שייך לפה. עד עכשיו הבנתי שמחלקים זה היחס בין ה- FSB Mhz למהירות של הזכרון,. תנו לי להבין, אם המחלק הוא 1:1 אז ברגע שאני מעלה 50Mhz לבאס אז עולים 50Mhz למהירות הזכרון? ראיתי שגם OCer דגול מצליח להעלות ל- 280 (למשל) ולהשאר במחלק 1:1 ולא ב- 5:4, אז מה ההבדל? האם יש יתרונות ל- 1:1 על פני האחרים? כי ראיתי שלעבוד ב- 5:4 זה יותר יציב\בטוח\קל מאשר 1:1, אז למה לא להשאר בו כל הזמן? תודה רבה, זה די חשוב עבורי

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by yogev_j,

שלום רב!!! ברצוני לברר פרטים לגבי סוגים שונים של לוחות אם . הנני מעונין לשדרג את המחשב שלי לשימוש עצמי ממוצע פלוס , כולל שימוש ביישומי מולטימדיה הדורשים רמה מסוימת לעבודה יעילה יותר . . . משחקי מחשב ועוד בתודה מראש ויהו ברוכים !

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  17. מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה פרסקוט

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by Refaelo,

רציתי לדעת איך הלוח GIGABYTE GA-8KNXP והאם יש לוחות יותר טובים , הלוח מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8KNXP.htm

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  19. Started by dR-TraNce,

ASUS P4P 800+Lan רציתי לדעת, על הלוח אם הזה יש כרטיס רשת 10\1000 יש עליו גם כרטיס קול נכון ? ואם יש עוד משהו ספרו ד"א הבנתי שזכרון של Kingstone הולך טוב עם ASUS.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by sella,

הורדתי את העדכון ואני מקבל קובץ BIN מה אני עושה איתו מה אני צריך להוריד מכאן http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html יש שם מלא עידכונים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yogev s,

אז לפי מה שהבנתם אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי לקחת לוח אם חזק והמליצו לי על זה. המחשב הוא למשחקים, ורציתי לדעת איזה ביצועים הלוח הזה נותן? האם הוא ינצל את מלוא כוח המערכת? חשוב שתתמקדו בביצועים של הלוח במשחקים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rangerman,

המפרט מיועד לשדרוג מחשב קיים. חלק מהרכיבים נשארים מהמחשב הקודם (מסך, צורב, מקלדת, רמקולים). השימושים העקריים יהיו גראפיקה (פוטושופ ופריהנד) ואינטרנט. אין שום כוונה לבצע OC או לשחק במשחקים, בוודאי שלא משחקים תלת מימדיים. דואל-VGA הוא יתרון, אבל לא חובה. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2)[ ¤ 667.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory[ ¤ 277.25 ] 2 CPU Cooling : Spire FalconRock II CPU Cooler for AMD[ ¤ 90 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[ ¤ 495.17 ] 1 Floppy…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by X-Style,

היום קיבלתי את הלוח אם + מעבד + זיכרון שהזמנתי ומתי שאבא שלי יגיע הוא יחבר את זה במחשב... הקיצר, מה אתם אומרים עליו: לוח אם: K7 Triton Series nForce2 MotherBoard ככה כתוב על הקופסא של GigaByte וזה תומך במעבדים AMD Athlon XP מעבד: AMD Athlon XP 2500 זיכרון: geIL 256 Mgs X 2 יעני כפול 2... אגב, מה זה צ'יפסט בכלל?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. כנשאל בכותרת באמת שכבר בכל האתרים כל אחד רושם דעה שונה ומשונה, אם יהיה אפשר לגבש דעה בקשר לזה זה יהיה מצויין צריך את הלוח החזק ביותר למשחקים, זה עזרה למישהו שאני מכיר ואצלו כסף זה לא issue

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by Nick_Less,

אני צריך המלצה לזכרונות. אבל יש כמה דברים שאני רוצה תקציב 1200 גג 2X256 שיהיו PC3500 לפחות (שלא יגביל אותי ממש באובר קלוקינג) ותזמונים טובים ואם אפשר אז מ האתר www.pch.co.il תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים