עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ilay22,

אמרו לי שהמעבד שלי יכול לתמוך רק ב 2 או 4, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by raYo,

יש לי שאלה. איך הלוח אם של Abit מדגם IS-10. הוא טוב? מה היתרונות שלו? מה החסרונות שלו?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by Kitzony,

אוקי לא כלכך איכפת לו אם זה יהיה AMD או INTEL רק שיהיה טוב ומהחנות www.Iqpc.co.il זכרונות הוא יביא אבל לא בתקופה הקרובה תכתבו לו מה כדי לו.. תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. Started by zahi,

יש לי לוח dfi party lan ultra -d ואני רציתי לדעת האם הזכרונות Crucial Ballistix 512MB DDR 400 הם טובים והאם הם תאימים ללוח שלי ??

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by RonTwins,

שלום לכולם ושבת שלום! רכשתי בשבועיים האחרונים את לוח האם IL9-Pro של חברת Abit,המבוסס על ה945P של אינטל. התברר לי אתמול,שלא ניתן לשנות לו את הFSB דרך הביוס,ולכן,אני מחליט להחליף אותו,והשאלה שלי היא כזאת: האם אני אוכל להחליף את הלוח בלוח שעולה באותו מחיר בKSP והלוח לא נפגע,כלומר,האם הם יסכימו סתם ככה להחליף לי את הלוח? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by A-10,

האם זה מחר ?

7. קראתי באתר של אינטל, על איזה טכנולוגית high defenition sound או משהו כזה, ובגלל זה רציתי לדעת, האם הלוחות אם של אינטל עדיפים מהלוחות אם למעבדי AMD מבחינת איכות יכולת עיבוד הקול בכרטיס הקול המובנה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. מצטער שאני פותח דיון שני ביומיים, אבל אני חייב את התשובה ממש דחוף :-\ אני כבר כמעט סגור על הזכרון הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1570 (כמובן שני סטיקים), ואז פתאום נזכרתי שלכל זכרון של גייל יש גם דיואל צאנ'ל קיט שיענו זה ניים שמגיעים באותה קופסא וכל זה... (יש לי כרגע כזה דבר, גולדן דרגון...). נכנסתי ללוג'יק, וראיתי את זה: אותו זכרון, רק מגיע בקיט. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4044 סבבה אני יודע שגם שני סטיקים של הזכרון הראשון יעבדו בדיואל. אז למה השני יותר יקר??? יכול להיות שאני טועה ושניים מהראשון לא יעבדו בדיואל? הלפ=\ ועוד שאלה רק כדי להיות בטוח (הכל דברים שאני יודע אני רק רוצה שלא תהיה איזה הפתעה לא נעימה): אין מצב שמעבד פוגע בביצועים …

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. שלום לכולם. הבנתי שיש לוחות שעובדים גם DDR2 וגם DDR3 יש לוח כזה לGIGABYTE . הבנתי שבעצם הלוח מרכז את 2 המערכות הישנה של DDR2 והחדשה של DDR3 עשיתי בדיקה של המחירי נניח שאני מוסיף עוד 300 ש"ח ללוח אם שתומך DDR3 ,אז נוצרת הבעיה שהזכרון של DDR3 הוא ממש יקר. לכן אני בדילמה והשאלות שלי הם : 1.מכיוון שאני לא אקנה טכנולוגיה ישנה DDR2 , האם שווה לקנות את הלוח המשולב? 2.במידה וכן מה המגבלות של לוח כזה (אני לא כל כך מבין את מגבלות הBUS אם תוכלו לעזור ולהסביר לי את המשמעות) הפחש שלי שאני אבחר בלוח המשולב עוד שנה וחצי אני ארצה להחליף זכרונות לDDR 3 ואז אני אגלה שהלוח מבחינת הBUS מוגבל מאוד מה דעתכם? תודה ??? ??? :

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by ccc,

מה המכפלה באס דיפולט שלו?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by RTTW,

אז ככה קצת פרטים על FX80 שיהיה זמין באזור נובמבר ומעבדי FX90 שיהיו זמינים ברבע הראשון של 2008 יצאו לפי מה שכתוב עכשיו 3 מעבדים: FX-91 ו-FX90 שמה שמשותף להם זה בעצם העובדה שהם יהיו מיועדים לעבודה בתצורה של שני מעבדים כמו שיש עכשיו אם ה-FX7X ... FX91 יהיה בעל מהירות בין 2.2גיגה ל-2.6גיגה בעלת HT3 BUS של 3.6גיגה!!!!!! FX90 יהיה בעל אותם נתונים כמעט רק שבמקום 2.6גיגה המקסימום זה 2.4גיגה והוא יהיה בעל HT3 BUS של 3.2גיגה בלבד עכשיו ה-FX80 זה בעצם אותו מעבד כמו FX90 רק העובדה הקטנה שהוא מיועד לעבודה לבד לא בדואל... כל המעבדים בעלי L2 של 512K ... ו-L3 של 2 מגה משותף... וכל המעבדים בלי סוקט 1207+ וגם AM2+ לפרטים נוספים: http://www.dailytech.com/AMD+Prepares+Phenom+FX+L…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  12. Started by Dimas,

אני רוצה לקנות מחשב חדש...ומתלבט בין שני המעבדים AMD וPENTIUM . תייעצו לי בבקשה, ותכתבו בתשובה מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ולמה ה-PENTIUM יותר יקר. תודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  13. יש לי מחשב amd 3000 939 לוח אם k8nxp-9 של gigabyte זיכרון 1 gb pdp שניים של 512 שעובדים בdual הם CL2 400 אני רוצה לשים עוד שניים של 512 שיעבדו ביחד אבל הם עולים המון כסף כל CL2 400 הוא יקר מה עדיף לעשות לעיף את המחשב בגלל שזה ddr1 אוי אין כל כך הבדלים בין הסוג זכרונות שיש לי ספציפי לזכירונות ddr2 ממוצעות ששתי ג'גה עולים פחות מ400 שקל

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. אני מתלבט בין מספר לוחות אם ספציפיים ולא מצליח להחליט על מה ללכת הדרישות שלי מהלוח הן חיבור ide(אחד) וכל הפיצ'רים של 965 אני משחק במחשב ועושה עריכות וידאו כגון AVID וכו' מעבד חשבתי על ה e6300(או המחליף החדש שלו) זכרונות זה 2 ג'יגה של קינגסטון ועכשיו אני מתלבט על הלוח אם gigabyte 965p s3 asus p5b abit ib9 abit ab9 abit ab9 pro

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  15. חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות כזאת מישה יודע איך לבטל זה נעשה ע"י תוכנה חיצונית? דרך אגב מצטער אם זה לא קשור לפורם הזה לא מצאתי פורם מתאים יותר :-[

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by le011,

שלום וחג שמח ברשותי זיכרונות במהירות 1066 ומעבד C7200 ולוח אם ASUS P5Q משופ מה הזיכרונות רצים במהירות 800 .האם יש איזו הגדרה בביוס שצריך לשנות? כל ההגדרות הנוכחיות הן לפי היצרן. תודה.ולא מתוכנ המהרה למערכת

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. Started by shloosh,

טוב במזל טוב היום קניתי את המארז החדש שלי-raidmax scorpio 868 וגם מעבד amd barton 2600. בנוסף אני קונה גם לוח אם חדש למעבד שלי. היום הייתי ב- pch ושאלו אם אני לא רוצה את ה- ABIT NF7 הרגיל במקום הלוח של epox 8RDA+ rev 2.1 . מה כדאי לי לעשות אחים שלי.?? אני החלטתי לי כבר על האיפוקס ופתאום הם אומרים לי שכדאי לי לקחת את האביט!! אין לי מושג בבקשה עזרה... אני רוצה ביצועים,איכות,ואמינות. אני אולי יעשה OC אבל לא משהו מוגזם נניח עם המעבד שלי 2600 עד 2800-2900 בערך.... וגם זה במצב"אולי". איזה לוח לקחת???

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by Eden 6600,

רציתי לדעת אם ישנם הבדלים כלשהם בין המעבד E5200 לבין מעבדי C2D אחרים כמו E7XXX ו-E8XXX מלבד זכרון מטמון קטן יותר וכמובן מהירות שונה לפעמים? המעבד מבוסס על הטכנולוגיה שעליה מבוססים מעבדי C2D? ואיך הוא מבחינת OC, אפשר להגיע איתו ל-OC מכובד גם עם לוח P31?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  19. שלום! כיום המחשב שלי הוא כזה: לוח אם - ms-7346 מעבד - e6550 זכרון - 1gb* 2= 2gb 800mhz ddr2 כרטיס מסך - 250gts אין לי עניין לקנות מחשב חדש והייתי רוצה לדעת במידה ואני יוסיף עוד 2 זכרונות של 1gb כ"א ויחליף את המעבד ל- q6600 (שלמיטב הבנתי הוא הכי חזק שהלוח אם שלי תומך בו) עד כמה שדרוג כזה ישפר לי את המחשב? האם זה הבדל משמעותי ששווה השקעה של 300-500 שקל או שעדיף לי להשאיר דברים כמו שהם? האם יש משחקים שעדיין אני לא יוכל להריץ על הגדרות הכי גבוהות (למרות שהמחשב כבר לא כזה חזק הבנתי שהמשחקים לא מנצלים את המעבדים החדשים עד הסוף ככה שאולי גם זה יספיק)? תודה!

20. Started by NJorl,

http://finance.walla.co.il/?w=//868909

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. Started by er0101,

לחבר שלי יש לוח gigabyte ga7vm400ams והוא מחפש ג'יגה זכרון. הלוח הזה לא DUAL, האם להמליץ לו על סטיק אחד? איזה זכרון אתם ממליצים לתוכנות של עיבוד מוזיקה (cubase למשל). הוא הקציב 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by BUNG,

קודם כל הBX2 שנראה ממש טוב עם כל המתחים האלה, ועכשיו ה-BearLake שהוא פשוט נראה מצויין ומביא DDR3 ו-PCI-E2.0. לפי איך שזה נראה הוא גם כן יביא תמיכה בDDR2 בוזמנית עם ה-DDR3. לא יודע מה איתכם אבל אני מחכה בקוצר רוח ראות בנצ'ים. תאריך יציאה משוער רבע ראשון-שני של 07. מקור http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?06/96/57 (ברוסית)

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by meir3420,

יש לי מחשב יחסית ישן לוח אם Pcchips M952 ver 1.3 b אני רוצה לעדכן את הביוס כי המסך הכחול הזה שכולם מדברים עליו בווינדוס XP רושם לי תמיד בעייה עם הביוס. הורדתי מהאתר 2 קבצים אחד פלאש ואחד עם סיום ROM קובץ הפלאש הזה לא נטען בכלל... מה עושים??? אשמח לפירוט מדוייק....

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. שלום רב לכולם, אני הולך לקנות את המפרט הבא: שם פריט תיאור מארז Raidmax 868 ספק כח Thermaltake TT300A 300 W לוח-אם EPOX 8RDA3I (NForce Dual) מעבד AMD Athlon XP 2600 זיכרון DDR A-DATA 512MB 333Mhz CL 2.5 כונן קשיח Maxtor 120GB SATA 7200RPM 8M Buffer כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600 PRO 256MB DDR TV-Out DVI צורבDVD LG 4120B אני צריך לדעת מה שווה לי לקחת את ה epox או את ה abit. תודה לכל מי שעוזר (וגם לאלו שעזרו לאחרים...). דוד פולק

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. טוב, זה המפרט לחבר שקיבלתי בפורום מפרטים: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB BOX 1232 ש"ח. כרטיס מסך Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E 1770 ש"ח. זיכרון MUSHKIN DDR2 2GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x1GB 1007 ש"ח. מארז ללא ספק כח COOLERMASTER Centurion 5 CAC-T05-UW NO PSU 441 ש"ח. ספק כח Enermax Noisetaker 420W 419 ש"ח. כונן קשיח WD 160GB SATAII 7200 RPM 8MB Buffer WD1600JS 396 ש"ח. קירור למעבד Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 195 ש"ח. עכשיו, מה שחסר זה לוח אם בתקציב של עד 650 ש"ח. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים