מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
בלי כרטיס מסך בלי כרטיס קול בלי ציוד היקפי בלי מארז בלי כרטיס טלוויזיה בלי צורב בלי כוננים בלי הארד דיסק או בקיצור רק שילוש....זכרונות (רצוי512), לוח אם, ומעבד. תודה לעוזרים ושוב...רצוי תקציב כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
כל השאלות הן שאלות ללא כוונות אוברקלוקינג... 1) מה ההבדל בין זכרון מחברת קינגסטון ומבחברת G.SKILL ( מדובר על תדר מהירות 800 MHZ ) מבחינת ביצועים? אני יודע שחברת ג'יסקיל יותר איכותית לפי מה ששמעתי אבל ההבדל ביצועים שלהם משמעותי? פשוט יש לי 2 כרטיסי של ג'יגה 800MHZ ואני חושב אולי להחליף אותם לג'יסקיל אם זה משמעותי... 2) איזה מעבד יותר משתלם Q9300 או E8400 אני שואל כי אומרים שהעתיד הוא במרובעי ליבות ואני קניתי בדיוק חודש בערך לפני שייצאו סדרות המעבדים החדשות אני יודע שיש ל-E8400 45 ננומטר אבל כמה יש ל-Q9300 ואם הוא משתלם יחסית ל-E8400 ? עכשיו יש לי E6750 גרסאת GO 3) לגבי לוחות אם... ראיתי שהמון ממליצים על הלוח אם P35 כבר הרבה זמן... עכשיו השאלה אם הלוח אם P5B משתווה בכוחות …
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
שלום , אז שתי השאלות להלן : 1.אני רוצה לקנות מחשב בקרוב עם המעבד Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz 1MB FSB800 OEM ¤446 ואמרו לי שאם עושים לו OC(שבחנות TMS עושים בחינם)אז הוא מגיע לרמה של E6750 + - , ורציתי לדעת אם זה נכון. 2.יש לי מחשב עם : pentuim 4 3.0 6600gt kingstone 512 533mhz asus p5ld2. ואני רוצה לקנות עכשיו זכרונות בשביל שיתאימו למחשב הנוכחי,ובעיקר למחשב החדש. אני רוצה GBX2 800 MHZ,ואני לא יודע איזה לקחת והאם הלוח אם של אסוס יתמוך בו. מעוניין לחסוך ולא לקחת סתם מותגים,תודה על העזרה מראש
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חיברתי שני מאווררים ללוח אם שלי ( D850GB ) והם לא עובדים. יש למישהו רעיון ? המחשב עובד מצוין ואין בעיות, אני עובד עם ספק 300 - יש מצב שזאת הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שאלה דיי דחופה, יש עדיין לוחות כאלה? אני ממש צריך לדעת :< תודה.
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
רציתי לדעת, כאשר בדקתם את ה FX ואת X2 האם הבדיקה הייתה עם המאורר STOCK שלהם או משהו אחר כי אני רואה שגם נעשה OC ...?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי שתעזרו לי אני עדין מתלבט על איזה לוח ללכת (כסף לא בעיה) ואם אני צריך תיאמות של חלקים כגון זכרונות ספקים הלוחות הם: ga-k8nxp-sli ga-k8nxp-ultra ga-k8nf-9 כמו כן איזה לוח בעל הביצועים הטובים ? אם יש לכם רעיונות ללוחות אשמח לקבל
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי כרגע Kingston 1024x2 DDR2 800Mhz ואני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 2048 MB גם DDR2 800Mhz ואני שואל אם כדאי. מבחינת מחירים מצאתי כבר מחיר טוב.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומוכר את שלי אין לי מושג כמה אני אמור לקחת עליו מישהו עם נסיון בחלקים וכו ...אנא עזרה זה המפרט: 2.4 אינטל (לא סלרון) 512 מגה DDR 333 הרדיסק 7200 (Gוד עם אחריות) לוח אם אסוס +רשת+קול+כרטיס מסך ON BOARD
-
- 9 תגובות
- 526 צפיות
-
-
(לא מצאתי ב faq ) ...
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום ! מתנצל בפני הנהלת הפורום שפתחתי מחדש את התרד. חשוב לי לדעת את ההבדל בין עבודה במצב 1T לעבודה במצב 2T, כרגע אני עובד במצב 2T, האם מעבר למצב 1T יעלה את קצב העברת הנתונים בין הזיכרון לבין בקר הזיכרון או שיפור אחר ? והאם יש חיסרון כלשהו בעבודה במצב 1T ? תודה, אלכס.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי, הציעו לי זכרון של חברת NCP במקום TWINMOS האם להתעקש על חברה אחרת כמו SAMSUNG או שגם החברה הזו בסדר? תודה על העזרה ;D
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי אנשים, לאחר שהרצתי את התוכנה PCMARK05 קיבלתי תוצאה של 6126 נקודות. האם זה הגיוני שקיבלתי תוצאה כזו??? להלם המפרט: מעבד: CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ לוח אם: GIGABYTE-965P-DS4 זכרון: OCZ DDR2 800MHZ כ.מסך: NVIDIA 7950GT 512MB כונן קשיח: WD 160GB 8MB
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אהלן אני עושה אוברקלוק וכרגע המעבד על 1.5 וולט בבאס של 438 (יציב). המעבד הגיע גם לבאס של 455 אבל לא יציב. אני מפחד להוסיף לו מעבר לזה כי המתח המקורי הוא 1.35 וולט וזה כבר העלאה די מכובדת. מהו המתח אותו אסור בתכלית האיסור לעבור? המפרט בצד תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מעבר להכנסת הכרטיס באחד ה- slots הפנויים, יש לו גם כבל דק המורכב משני חוטים שאמורים להתחבר לשני פינים/ג'מפרים עג"ב לוח האם. כיצד אוכל לדעת לאילו שני פינים להצמיד את הכבל? בתודה מראש, RBH
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על ה22 ביולי.. א.האם המחירים ירדו בכל החניות וגם בחנות ksp בירושלים? ב.המחירים ירדו כבר ב22 או בכל חנות זה ירד בתאריך אחר ? תודה למי שעונה..
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוכש מעבד AMD 64 3000 S939 לגבי הזכרונות עוד לא החלטתי בין ה GEIL ל KINGSTON (נאמר לי שה GEIL יותר זולים וטובים ואני מחכה לתשובה מהספק) ועכשיו השאלה המרכזית, אני מתלבט בין שני דגמי לוחות של ג'יגה בייט ההפרש במחירים הוא פי 2 בין אחד לשני ואני רוצה לדעת אם ההשקעה כדאית ? http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מאיזה סיבות הזכרון יכול השרף עם אפשר תכתבו את כל הסיבות (למשל:אם זיכרון לא מחובר טוב עם הוא מתחמם וכו') תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל קנייה של לוח-אם ASUS, דגם - P5ND2-SLI. הלוח מגיע עם המערך - NVIDIA nForce4 SLI Intel Edition/ NVIDIA MCP-04. שאלתי היא מה דעתכם על ה-Chipset הזה, והאם אני אוכל להשתמש בכרטיסי מסך של ATI למרות שהצ'יפים הם של nVidia. תודה!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
המפרט בחתימה. עד היום תמיד עבדתי במצב דואל עם המחשב, ולמרות שהזכרון הוא DDR333 והFSB הוא 533 יש שיפור דיי ניכר כשהמחשב במצב דואל. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 28% ~, מ2500MB/s לקצת יותר מ3200MB/s. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 22% ~, מ900MB/s לקצת יותר מ1100MB/s. היום המחשב פתאום התכבה באמצע עבודה בוינדוס, לא הבנתי מה הבעיה, יש לי במחשב פיטצ'ר של MSI שנקרא D-BRACKET ומשם אפשר להבין תקלות בבוט של המחשב, הנורות סימנו שמדובר בזכרון. בדקתי כל זכרון בנפרד והכל פועל, עם שני זכרונות במצב דואל בשתי הקונפיגרציות (1-3 ו-2-4) המחשב לא עולה. שמתי את שתי הסטיקים צמודים ב1-2 והמחשב עלה. מה יכולה להיות הבעיה. דרך אגב ניסיתי לאפס ביוס זה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
דבר ריאשון איפה יש באתר מאמר שמסביר מזה CL,DDR,ECC וכו' :s05: יש לי במחשב dual channel DDR2 512Mb X2 533MHz CL4 Corsair ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 1GB Corsair. האם זה יכול לפגוע בתפקוד של ה Dual Channel ולגרום לו לתפקד לאט יותר? אם לא מה יהיה השינוי? יש לי לוח-אם של GA8I915P GIGABYTE לפי מה שהבנתי יש בעצם רק 2 SLOT ל DUAL וה 2 האחרים זה לסטיקים בודדים זה נכון? או שאני יכול לקנות עוד Dual Channel ולחבר? הינה קישור ללוח-אם http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=449 תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מחיר בן שתי הלוחות שווה שתיהם עולים לי 460 ש"ח 1. אסוס A8N-VM http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=231&model=768&modelmenu=1 2.גיגהבייט GA-K8N51GMF-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N51GMF-9.htm לגיגה בייט יש יותר פיצרים כמו 4 SATA במקום 2 באסוס חיבור IEEE1394 FireWire שאין באסוס צפסט 430 במקום 410 שיש באסוס גיגה בייט הוא MICRO ATX ואסוס ATX רגיל כמו כן אני יכול להשיג בתוספת של 70 ש"ח את הלוח הנ"ל : 3. A8N-VM CSM http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&model=766&modelmenu=1 אם אפשר הייתי רוצה קודם כל השוואה בן הלוח ה ראשון לשני ולאחר מכן אם שווה להוסיף 70 ש"ח לדגם השלישי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי תקציב של כ 1000 שח ואני רוצה לקנות בזה כרטיס מסך אז ההתלבטות שלי היא: מה עדיף לי ליקנות כרטיס מסך או מעבד+לוח אם חדשיןם כי המעבד שלי הוא 1.7 ולוח אם של GIGABYTE אז אים אני קונה כרטיס מסך טוב אז המחשב שלי לא יעבוד טוב הכרטיס מסך לא יתן את מלוא העוצמה שלו כי המעבד לא מספיק מהיר! מה כדי לי לעשות ליקנות מעבד חדש+לוח אם או לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 1000 שח????
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-