מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.האם הלוח הנ"ל P4S800D-E Deluxe הגיע כבר לארץ?אם כן היכן אפשר להשיג אותו? מבוסס על ציפסט SIS655TX תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד 2.4 עכשיו הלכתי לבדוק אם זה 800 MHZ (fsb( וכתוב שם 1.7 GHZ!!! יש לו זכרונות RDRAM אני כמעט בטוח שזה בגלל זה תוכלו להסביר לי?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני עובד עם סלרון 2.4@2.88 באס 400@480 זיכרון 512 של חברת אינפנאון (333, זה המקסימום של הלוח שלי) אני רואה שעם הזמן זכרונות333 נעלמים מהמדפים של KSP ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות עוד 512 אם אני יראה בכלל הבדלי ביצועים בין 512 ל 1024.. כמו שאתם יודעים בסלרון יש לי רק 128 קאץ ככה שזה מה שהורס לי את התצוגה במשחקים (וכמובן הכרטיס מסך שיש לי :'() בעבודה רגילה בוינדוס גלישה וכאלה, יש לי לפעמים תקיעות, במיוחד בזמן האחרון עם האייסיקיו לדעתי זה בגלל הפרסומות המעצבנות ששמו למטה, שלפעמים אני כותב כותב מהררר פתאום נתקע לי הסמן ואני צריך לעצור כמה שניות ולהמשיך לכתוב השאלה אם זה באמת בגלל הזיכרון ואם הוספה של עוד 512 ראם תראה הבדלי ביצועים טובים יחסית למחיר
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שמישהו יביא לי אתר עם מחרים בישראל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שאני מוריד את השידרוג אז זה מסודר בתאריכים אני צריך להוריד אחד אחד לפי התאריך שיהיה לי הכל http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html כנסו תיראו
-
טוב אז ככה אני מחבר את הפלופי בצורה הנכונה ללוח וכשאר המחשב עולה הוא רושם FLOPY DRIVE FAIL הפלופי עצמו עובד (בדוק במחשב אחר) וגם ניסיתי לחבר פלופי אחר וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מתי יירדו המחירים של המעבדים החדשים של AMD שעובדשים ב 64ביט. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד חודשיים שלושה ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם עד אז או עוד כמה זמן תיהיה ירידת מחירים של המעבדים ולוחות האם המתאימים. תודה, יובל
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה עדיף, כרטיס אחד של 512 DDR או שתי כרטיסי 256 בDUAL ? ולמה..
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי לוח אם ASUS P4S533-MX עם זכרונות מסוג PC 2100 בגודל של 768MB + מעבד שך 2.4 GHZ עם FSB של 533 מגה הרץ. כפי שאתם רואים הלוח לא משהו בכלל, ולכן אני חושב להחליפו ל ABIT IS7-E. אחת הסיבות היא בכדי לאפשר לי להחליף את הזכרונות שלי לPC3200 בגודל של 256MB בשני סטיקים. רציתי לשאול האם הלוח יכול לעשות DUAL DDR, והאם זה ישפיע על ביצועי המחשב למרות שהמעבד הוא לא ב800 FSB? בנוסף, האם שווה לי להחליף לפחות זכרונות (512MB) ממה שיש לי עכשיו אך לקבל את החדשים יותר מהירים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר (מן הסתם רמיקס של כל מיני חבר'ה) ש: 1. או שיתן לי את תוצאות הmemoory bandwidth הטובות ביותר 2. או שיתן לי את תוצאות הבנצ'ים כמו 3DMARK וכאלה הגבוהות ביותר... שלא יהיה כלול עם IGP , ואם אפשר לינק ישיר ודגם תודה !
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כתוב לי ב AIDA32 שיש לי סוג זיכרון : ddr sdram חשבתי שsdram זה חידוש של rdram אבל שזה בכלל לא קשור לDDR וSDR 1. האם SDR=SDRAM ?? 2. האם RDR=RDRAM ?? 3. מה אומרים המושגים האלה ??? 4. כמה בדיוק משפיעה מהירות הזיכרון על המערכת, ועל משחקים ? ולמה ההפרש הכספי בין מהירויות זיכרון נמוך ???? 5. הבנתי את עקרון פעולתו של dual ddr אבל במה זה מועיל, האם יש לי עוד סיבה (חוץ מ-dualddr) לקנות 2 256 ולא 1 512, והאם יש בכלל יתרונות ל 1 512 6. זאת השאלה שתהיה בטח הכי פשוטה למי שקצת מבין: מבנה הDIMM - מה זה "בנק" ; האם row זה חייב להיות צד שלם או רווח בין הגוקים אומר שורה חדשה, double-sided נותן לי משהו ?? דוגמא לשאלה 6 : יש לי מודול זיכרון חד-צדדי 128 mb עם 8 גוקים רצופים (בלי רווח) בצד א…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יסביר לי כמה בדיוק חשובה מהירות הזיכרון, ולמה זה נתפס ככזה לא חשוב וההבדלים במחירים בין זכרונות במהירויות שונות מזעריים.. מעניין אותי בעיקר איך המהירות משפיעה על משחקים ??
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לדעת מתי יצא המעבד הנ"ל וכמה הוא יעלה... (עברתי על מספר דיונים פה, ולא ראיתי שאלה דומה..)
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה זה FSB וBUS?? אני באמת לא יודע איך אני לא יודע מה זה אבל כדי לדעת צריך לקבל את הידע מאיפה שהוא! אז יש לי תקווה שתידעו אותי קצת אז רציתי לישאול מה הוא כל אחד מהמושגים הנ"ל. מה יוצא לי מזה שאני מעלה אותם? איך אני מעלה אותם? ואיך זה בא לידי ביטוי (במשחקים, OC וכדומה)..?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתכנן פרוייקט להכניס מחשב לאוטו, אני מתכנן לשים את המחשב עצמו בתא הכפפות, שזה בעצם יהיה לוח אם קטן אני רוצה שהכל יהיה built in כולל הכרטיס מסך והכל, לא משנה שיהיה הכי טוב העיקר שיהיה אפשר לשמוע אמ פי 3 ולראות די וי די אז מה לוח האם הכי קטן שניתן למצוא כיום? ואם מישהו יודע אז גם ספק קטן בהתאם
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יכול להיות שאני מקבל את אחד משני הלוחות הבאים: Abit IC7 Max3 או Asus P4C800-E Deluxe איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים? ואיזה מגיע יותר רחוק באוברקלוק? ואם אפשר, איזה מגיע יותר רחוק אחרי מודים של מתח למעבד, זכרונות ואחרי Droop mod תודה
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ואיזו חברה יותר טובה לסטיק הזה 256 DDr Sdram 333 MHz , יונדאי או אליקסייר ?
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אילו מבין השניים טוב יותר? על המ אתם ממליצים יותר? ובעיקר - האם זו בדיוק אותה שיטה של כרטיס קול? כי נאמר לי שבאפוקס המקודד הזה פועל ברמה אחת מעל הצ'יפסט (או משהו כזה שלא הבנתי... ) ולכן הוא בקושי לוקח כוח מהמעבד. האם זו אותה שיטה גם באסוס (כי ראיתי אמנם שזה אותו קודק אבל לא יודע אם אותה השיטה)... ומה השוני בתחלס? האחד http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-x/overview.htm והשני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm שאלה נוספת: כיום אינני מתכוון להשתמש בSATA לHDD, אבל האם מאוד חשוב שהלוח שלי יתמך בSATA לעתיד? (אני קונה 80GB 8MB Buffer)
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש של ABIT - IS7-E VER1.2 הוא הגיע עם ביוס מגרסא 1.6 (15.8.2003), האם לעדכן את הביוס לגרסאה 1.7 (4.11.2003). האם יש סיכוי שזה יעדכן לי את הקריאה של הטמפ של המעבד (כי כרגע הוא רץ לי בין 40 ל60 במצב IDLE סתם) האם מישהו עדכן ביוס של ABIT IS7? http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=BIOS תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
!! יש!! amd xp 2500 ומי שאמר לי שיפעל לי על 133 טעה... זה פועל על 166x11 כמו שצריך... ובקרוב אני יקנה...את ה alx 800 ואז אני יראה איזה OC אני יכול לעשות.
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי במחשב זיכרון של micron ואני רוצה לקנות עוד אחד של SimpleTech זה יעבוד לי שתיהם ביחד??
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות כאלו בארץ? אני זוכר שלפני כמה זמן ראיתי כאלו בפלונטר, אבל נדמה שהם נעלמו מרשימת הלוחות למכירה שלהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-