מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
???
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני רוכש מעבד AMD 64 3000 S939 לגבי הזכרונות עוד לא החלטתי בין ה GEIL ל KINGSTON (נאמר לי שה GEIL יותר זולים וטובים ואני מחכה לתשובה מהספק) ועכשיו השאלה המרכזית, אני מתלבט בין שני דגמי לוחות של ג'יגה בייט ההפרש במחירים הוא פי 2 בין אחד לשני ואני רוצה לדעת אם ההשקעה כדאית ? http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי קיבלתי סמפרון 2200 ולוח אם K7VTA3 של ECS והוא רץ רק ב 900 מה"ז במקום 1500 מה"ז לפי הרשום באתר AMD. בהתחלה הוא זוהה כ אתלון, אבל לאחר עדכון הביוס הוא מזוהה כסמפרון אבל בשני המקרים המהירות לא השתנתה. לא מצאתי איפה לשנות את ה FSB (לפי מה שהבנתי שצריל לשנות) בביוס. אין תיעוד מספיק בחוברת לגבי זה. איך אני מריץ אותו במהירות הנכונה??? תודה זכרון 256 MB DDR 400 (הלוח תומך רק ב 333) WIN XP , 40GB MAXTOR
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי שאלה לגבי מעבדים העם מה שנמצא מתחת לקופסאת מתכת(לא המאורור ) אז שם נמצא הציפ ולזה מתכוונים כשאומרים 90 ננומטר וכו'?? ועוד שאלה עם היום המעבד זה 90 ננומטר ומחר יוצא 60 ננומטר אז אני יכול לחבר אותו לסוקט שלי או שזה סוקט שונה שאלה אחרונה כשיצאו מעבדי ה64 ביט של אינטל אז הם יהיו בסוקט ה775 ואני יכול לשים את המעבד על הלוח הנוחכי או צריך לקנות לוח חדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הביוס שלי לפי ההוראות באתר של אביט: http://www.abit-usa.com/downloads/bioshelp.php אני מגיע לשלב העדכון אחרי שהוא נותן לי כל מיני אזהרות בדוס ומגיע שלב העדכון, הוא בוחר את הקובץ מהדיסקט וכותב please wait אני מחכה מחכה מחכה... חיכיתי 5 שעות + ועשיתי את זה פעמיים ! הוא פשוט לא מתחיל את העידכון לכן כשעשיתי ריסטרט לא נהרס שום דבר. מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני מחליף את הבורד והמעבד שלי לאינטל ויש ברשותי כיום ציפ של 512 DDR של קינגסטון. בכל אופן אני מעונין להוסיף עוד 512 על מנת שזה יעבוד בדואל צאנל. האם קניה של A-DATA 512 מ KSP תהיה מספקת ? האם זה יעבוד טוב בצורה טובה ? והאם OC יהיה אפשרי בעתיד ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256מ"ב DDR400 של spectek ואני רוצה לקנות עוד 256 מגה זה ישנה אם אני יקנה של חברה אחרת? זה לא יעשה בעיות כמו ה"dead blue screen"? ועוד שאלה קטנה יש לי מעבד p-4 2.8ht c אם אני יקנה זיכרון מחברה אחרת הוא יעבוד בדואל עם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? הכל טוב ? קיצר יש לי מחשב כזה: AMD Athlon +2800 XP 1024 DDR Twinmus 400 mhz nVidia nForce2 Ultra 400 +8rda3 120 GB Hard drive kingstone 3D-Club Radeon 9800 pro וואלה הכל טוב - רק מהיום שקיבלתי איתו אני קיבלתי אותו בלי הגדרות CMOS כאילו הוא לא מוגדר .. ואין לי מושג מה להגדיר והכל אני רץ על 166 FSB שאני יכול על 400 ואין לי מושג איך משנים תודה בכל מקרה .. ודרך אגב קניתי את המחשב בפנדה ומדי פעם המהירות מעבד שלי משתנה ואז אני הולך ל BIOS ומשנה שם את ה Preformece מ Optimal ל אחד אחר וזה איך שהו מסתדר
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מבנאדם זיכרון RDRAM(במחיר שפוי) אבל פוחד מהקטע של התקינות. הוא הציע לי לבוא עם המארז ולראות שהכל פועל, אבל כאן באה השאלה המסתבכת: האם יכול להיות שזיכרון יפעל למראית עין, אבל בגלל בעיה כשלהי אני אגלה מאוחר יותר שהמחשב נהיה לא יציב ויש קריסות, או שאר בעיות?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
ממה שהבנתי מעבדי 3500 רק יצאו לאוויר העולם לא מזמן , עדיין אין חוות דעת רציניות עליהם ואם הם שווים את ההפרש במחיר (כפול ).. האם כדאי לי לקחת A64 3400 ולשפר דברים אחרים? כמה הבדל כבר אני ארגיש בין ה3400 ל3500?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
נגמר לי המקום ב- 20GB. :-\ ואני רוצה לקנות הרדיסק של WD בנפח של 80GB. השאלה היא האם הלוח שלי יזהה אותו? האם אפשר לקנות מתאם PCI IDE שיקבל אותו? אם יש למישהו פתרונות אז שיציע חופשי! אלעד
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זה ככה משהכותרת אומרת לחכות לזה? כי יצאו כבר כמה בנצים שמראים שזה סתם גימיק שממש לא עוזר... ועם יש משהו נוסף שאמור לצאת בקרוב חוץ מ ה pci-e שווה לחכות לו ובגלל זה לא לקנות עכשיו מחשב ?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 אני יודע שזה פרסקוט,אבל זה לא מחשב טוב? המחיר ממש טוב. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2500 ABUT AN7 ראדיון 9600 XT !! איזה זיכרון איזה חברה ! דחוף @
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מודול אחד של מיקרון שעבד בתיזמונים 3/4/4/8 שזה די גרוע.......חחחחח עשיתי OC סתם בשביל לראות לאן המחשב יכול לסחוב ואז ביטלתי את ה OC והתיזמונים ירדו ל 2.5/3/3/6.... לא יודע איך ולמה ... ועוד לא ניסיתי להוריד את זה ל-2 - אולי אני אצליח..... האם אלה תיזמונים טובים בשביל מיצוי מקסימלי של הזיכרון במשחקים כבדים ??? והאם הוספת מודול זיכרון נוסף משפיע על התיזמונים ( זה שיהיה דואל צ'אנל אני יודע).... תודה לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
הלוחות אם המתקדמים היום תומכים ב DUAL DDR 400.. האם הדגמים הקודמים תמכו בDUAL DDR פחות מ400? האם עוד נגיד כמה חודשים יצאו לוחות חדש שתומכים בDUAL DDR 500(סתם דומגה) או שזה הגבול לזמן הקרוב..?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני נתקלתי שמודמי ה-ADSL של בזק, ה-ALE070 וה-ALE130 לא עובדים עם לוח האם המצוין למעלה (גם אצלי וגם אצל חבר שלי). אני מעוניין לדעת האם מישהו אחר ניתקל בתופעה? האם הדבר כולל גם מודמי USB של הכבלים (ה-motorola SB4200 ליתר דיוק). פשוט, הלוח אם הנ"ל מצויין (למעט הקטע של המודמים, הUSB עובד עם כל דבר אחר) ואני מעוניין לקנות לוח Gigabyte לפנטיום 4 האם יש לוחות אם של חברות אחרות בהם ישנה תופעה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי בעיה. קנו לי מחשב שהיה מחובר פעם למחשב אחר. הבעיה היא כיוונתי בBIOS שיעבוד קודם עם הכונן קשיח או קודם עם הCDROM והמחשב לא מזהה לי אותם בכלל!!!!! הוא מזהה רק את כונן הדיסקטים. מה לעשות? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי intel celeron 2400 אם 512 זיכרון . קיבלתי מתנה 512 האם אפשר להתקין אותו ,זה ישפר את ביצועי המחשב. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מתקין את הזכרון המחשב לא מזהה אותו ומצפצף.. יש לי עוד סטיק של 256 במהירות 266 MHZ חשבתי לחבר את שניהם על מהירות של 266 MHZ כי גם ככה המעבד לא תומך במהירות מעל זה... מה לעשות ? המפרט הוא: AMD XP 2000+ Asus A7V8X-X 256 266Mhz Samsung 512 400Mhz
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג למעבד כפול-ליבה ולשמור על הכוננים הקשיחים והצורב הישנים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה אני עושה אם יש מה לעשות במצב הזה : יש לי דיסק קשיח חיצוני של 500 GB של החברה MAXTOR ולאחרונה הורדתי אל הדיססק הקשיח החיצונ יקובץ מסוים מאותו הרגע שהורדתי ראת הקובץ המחשב החל לעשות בעיות ... לדוגמא כשהדלקתי את המחשב הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים כשניתקתי את הדיסק הקשיח המחשב על רגיל ... חברתי את הדיסק הקשיח למחשב שלי ולעוד מחשב אחר ובשתיהם ראיתי שכל המידע שהיה לי בדיסק והיה המון ... נעלם .. לחצתי על מאפינים וראיתי שייש תפוסה של מקום ז"א יש בפנים עדיין מידע אבל אני לא רואה כלום ולא יכול להפעיל כלום .... מה אני אמור לעשות .. ? האם כל המידע הלך ? יש אפשרות להחזיר את המידע שנעלם ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-