עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by suspect,

שלום, סליחה אם זה לא הפורום הנכון פשוט יש לי כמה דברים שקשורים לכמה נושאים אתמול חיברתי בעצמי את הקירור TR EXTREME 120 וספק כוח CORSAIR 550VX שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה הוא עלה ואז נתקע אחרי כמה דקות שהווינדוס עלה ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא מגיע לטעינה של הווידנוס נותן מסך כחול לשניה ומאתחל את עצמו יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by NTT,

מה ההבדלים בין P5Q-E וP5Q-PRO? אני הצלחתי למצוא הבדל של PCI-E אחד נוסף לPRO. ומי ביניהם יותר יקר?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by emuzon,

טוב הלוח הוא nec computers international sis 650 עם באס במהירות 100Mhz זיכרון נוכחי 224mb ם_o נראה לי אני הולך להוסיף לו 1gb ואני לא בטוח אם ללכת על 667mhz או 533mhz או יוצר נמוך או שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1gb. כל עזרה, הארה, הערה והמלצה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. היי ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 6400 על לוח ג'יגבייט דגם 965P-DS3 עיקר השימוש לשלי הוא גרפיקה עיבוד תמונות מסיבי איזה זכרונות זולים ככל האפשר אתם ממליצים ובאיזה נפח ? האם יש ערך מוסף ל4 ג'יגה בשימושים שלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by israelnba,

הלוח אם הזה תומך במעבדים החדשים של אינטל ויש לו מעבד גרפי וקול משולב על הלוח אם מישהו שמכיר את הלוח יודע אם ללוח יש יציאת DVI או שבשביל יציאת DVI עבור מחשב שמבוסס על הלוח אם הזה צריך להוסיף כרטיס גרפי עם יציאת DVI תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by gooz,

הוולטז' של הMEM של הוא 2.75 :\ האם זה סביר? כי לפי התוכנה אנבידיה סיסטם יוטיליטי זה עובר לגמרי את הקו האדום ואם זה מוגזם מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. יש לי כרגע 2x1 GB Kingston DDR 2 800mhz האם כדי לי להוסיף עוד שתי זכרונות כאלו שיהיה לי 4 GB ועם זה יוסיף?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by mrsph666,

שלום, אני לא עושה OC עם הזכרון, אז משהו פשוט למשחקים... האם החברה הזאת טובה? http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=060103&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap תודה!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by bennyma,

יש לנו בורד 8i945g-Pro של ג'יגה-בייט. על מערכת מותקנת ופועלת - האם החלפת P4 630 ב-P D 930 תדרוש התקנה מחדש של המחשב (WIN XP Pro)? שום רכיב חומרה אחר אינו משתנה בשלב זה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  10. צמד DUAL של DDR2 800MHZ אמורים לעבוד ב1600MHZ בגלל שהם DUAL? תודה לעוזרים. .swg

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי התלבתות קטנה האם כדי לי לקנות את המעבד AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton CPU OEM האם יש בימו לבין ה 2500 הבדל כי בכסף יש הבדל רק של 30 או 40 שקל

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי לוח P-3 עם 3 חריצי זיכרון sd ram האם אפשר להרכיב 3 כרטיסים של 128 MB כל אחד וזה יעבוד טוב... מישהו אמר לי שיכול להיות בעייה של לסגור בנק מפני שזה עובד ב 32 BIT אז שאלתי אותו איך זה שיש שלושה הוא אמר שהוא לא זוכר האם זה באמת משנה או שאפשרי לשים 3 כרטיסים בלי בעייה ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13. Started by arkzai,

חיכיתי ל-20 באפריל ולא ירד אפילו שקל אחד בשום חנות בארץ על המעבדים (בעיקר לא ה- 9300 שאותו אני כל כך רוצה)? אז מה קורה תהיה ירידה בקרוב? תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  14. יש לי לוח אם די ישן Msi KT3 Ultra2 VIA Chipset KT333 עכשיו השאלה שלי היא מה המעבד המקסימלי שיכול להתאים לו מחברת AMD

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by pain_killer12,

חבר שלי קונה מחשב חדש ובתכנון- AMD 3800X2 ו 8800GTS. האם המעבד יהווה צוואר בקבוק? כדאי לקחת E2160 במקומו? לא מתוכנן OC לשום דבר, המפרט הוא למשחקים לא הכי כבדים-קומפני אוף הירוס, קרייסיס ואלה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. E8500 עם 4G של Kingstone Value או E8600 עם 2G של Kingstone Value? המטרה היא בעיקר שימוש רגיל כלומר גלישה/אופיס וקצת PHOTOSHOP ללא OC.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by hagai349,

יש לי שאלה קטנה, איך המעבד Q9400?! ואיך הוא לOC?! ומה יותר טוב Q9400 או E8400?!

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by Vladgi,

שני הזכרונות האלו יעבדו בדואל צאנל?אלו הם אותם זכרונות אבל התזמונים קצת שונים אחד 2.5-3-3-6 והשני 2.5-4-4-8 אלו הם בדיוק אותם הזכרונות אבל רק זה שונה בהם .לינקים לשני הזכרונות http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-330&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-330&depa=1

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. הנה תמונה: http://img258.echo.cx/img258/218/clipboard010ec.jpg ודרך אגב הפעלתי את הדריבר של AMD שקט וקר ועכשי'ו המעבד ככה: תמונה בחתימה זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. השאלה בכותרת חברים יקרים איזה מהם הוא יותר טוב...? ההבדל במחיר הוא 100 שח בערך פלוס מינוס אז מה עדיף??? כמובן שהמעבד הוא amd 64 3200 או 3500 וגם הכרטיס מסך הוא 7800 כנראה אז באמת שאני לא יודע ואני לא ממש מתכנן אוברקלוק

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by horacio,

יש לי intel celeron 2400 אם 512 זיכרון . קיבלתי מתנה 512 האם אפשר להתקין אותו ,זה ישפר את ביצועי המחשב. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  22. אחים אני בניתי מפרט חיה ביותר בסכום מאוד גבוה... המפרט מבוסס AMD 64 ויש לי לוח של אלבטרון פרו 2...החדש אני רוצה המלצה של זיכרון אמרו לי שהמעבד לא תומך בדואל ואני רוצה לקנות זיכרון הכי איכותי שיש ( אין בעיה תקציבית ) במהירות של 1024 וגם עדיף בסטיק אחד של 1024 ד"א רצוי שיהיה מתאים גם לאוברקלוק וגם מהיר מאוד חשבתי לקחת את זה Corsair TWINX1024 4000PRO אבל הוא שתי סטיקים מה אתם מייעצים לי ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. ו 2 של 512 מג"ה (כמובן בסדר שנקבע ע"י היצרן) ועדיין להנות מ DUAL CHANNAL תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by yo1000,

שלום לאחר חיפוש מייגע אחר כרטיס זיכרון נוסף מסוג : kingston 1024 mb 266 mhz DDR cl 2.5 מצאתי אצל היבואן הרשמי (ארו ישראל) אך לא חזרו אליי עד לרגע זה בבקשה להצעת מחיר. והשני אצל חברת dmii שמציעה את הכרטיס למכירה באתר האינטרנט שלהם e-memory אך יש לי חששות מלבצע את הקניה אצלהם מהסיבות הבאות ואשמח אם מישהו יוכל לומר לי את חוות דעתו בעניין א. החברה מציגה עצמה כיבואן של קינגסטון והיבואן הרשמי הוא ארו ישראל וכך גם לפי האתר הרשמי של kingston ניסיתי לוודא עם ארו שאולי ו dmii הם בכלל מפיצים של ארו אך גם שם אין מענה. ב. Dmii לא עונים לטלפונים ובנוסף הם מציגים אפשרות לאסוף את המוצר באופן עצמאי אך בכרטיס הביקור של החברה באתר לא מצויין בכלל היכן הם יושבים או כתובת עסק כלשהיא ונזכיר…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. קודם כל, הנה המפרט שאני מתכנן לקנות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 הזיכרון של PDP לא היה במלאי בימים האחרונים מה שגרם לי לחפש בNEWEGG זיכרון אחר. (להזכירכם הזיכרון מגיע מארה"ב) החיפוש היה לפי: Dual Channel ,512MB x 2 ,DDR PC-3200. מצאתי הרבה אופציות זולות הרבה יותר של חברות טובות. (בין 70 ל100$ פחות) אפילו מצאתי זכרון של PDP שעובד ב2-3-2-5-T1. (מה זה הT1 הזה?) לעומת תזמונים של 2-2-2-5 בזיכרון שרציתי בהתחלה. אבל לפי האתר של PDP הזיכרון שלהם לא עובד עם MSI. http://www.pdpsys.com/configurator/ מודאג הלכתי לאתר של הלוח, וגיליתי שרק 8 חברות מיצרות זכרונות שמתאימים לדרישות שלו. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4_Platinum&am…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים