מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מדובר בלוח: GA-965P-DS3 זה של חבר שלי והיה לו בעיות תאימות עם זכרונות. הוא מעוניין בג'יגה. אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
XP3000+64BIT 512K $159.0 GIGABYTE GA-K8NF-9 $99.0 DDR 512Mb 400Mhz $49.0 אמור להיות בעיה עם הזיכרון? כי אמרו לי שאני צריך לשים 256x2. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום (בקרוב ...) לאחר שעברתי על רוב ההצעות של המדור רציתי לשאול האים יש סיבה כלשהיא שרוב ההצעות המפרטים הן עים מעבדי AMD ?! יש ל-AMD יתרון כלשהוא במחיר \ ביצועים \ זמן-חיים וכו' מול מעבדי INTEL מקבילים (תכונות ומחיר ) , או שבכל זאת יש כאן חוסר תום-לב בהמלצוות הקבועות הללו (למרות שזה אסור לפי חוקי הפורום ) למערכות AMD כל הזמן
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קודם כל הBX2 שנראה ממש טוב עם כל המתחים האלה, ועכשיו ה-BearLake שהוא פשוט נראה מצויין ומביא DDR3 ו-PCI-E2.0. לפי איך שזה נראה הוא גם כן יביא תמיכה בDDR2 בוזמנית עם ה-DDR3. לא יודע מה איתכם אבל אני מחכה בקוצר רוח ראות בנצ'ים. תאריך יציאה משוער רבע ראשון-שני של 07. מקור http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?06/96/57 (ברוסית)
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מגה ביט מטמון 1 ל2 ? מגה בייט מטמון נמצא רק במעבדים של אינטל? כאילו מה התפקיד שלו להמהיר תפעולות או מה...
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם יש לי לוח אם שתומך בזכרונות עד 800MHZ ויש לי זכרונות של 800MHZ אז אני לא יכול לעשות OC לזכרונות? כי אז כבר הלוח לא יתמוך בהם? אם כן אז לא עדיף לקנות זכרונות 667MHZ שהם יותר זולים ולעשות להם OC עד 800MHZ? תןדה לעזרתכם ???
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הדגם הנוכחי של IBM ה e325 יוחלף בדגם חדש e326 שיהיה זמין בשוק החל מהשבוע הבא עם אופטרון רגיל ובאמצע 2005 עם אופטרון כפול ליבות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=22916 מקור: http://news.com.com/IBM+to+use+AMD%27s+dual-core+Opteron/2100-1010_3-5357328.html?tag=nefd.top הערה: HP ו SUN יפעלו באופן דומה, האופטרון כפול הליבות הודגם לעיתונאים על שרתי HP מרובעי שקעים, ורק DELL לא בענין, אם תמכור מעבדי AMD, רכבת ההטבות בשווי מאות מליוני דולרים של אינטל תיפסק.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
תראו אנשים אני מרכיב לי מחשב חדש וקניתי כבר את כול החלקים חוץ ממעבד לוח אם וזכרונות למי שרוצה לדעת מה החלקים שלי אז הנה הרשימה : מארז tt lan fire ספק כוח tt buterflay כונן דיוידי lite on dvd דיסק קשיח wd 80 gb ide 8 b כרטיס מסך redaon 9800 pro 128 mb כונן דיסקטים nec flopy כרטיס קול creative soundblaster 5.1 כבלי ide מעוגלים של tt קתודה של סאבמן ועכשין עוד לא החלטתי איזה מעבד לקנות ובגלל זה עוד לא קניתי לוח אם וזכרונות אז לשאלה !!! יש לי תקציב של 3000 שקל למעבד ולוח וזכרונות אני מתלבט בין פנטיום 4 במהירות 3.0 לבין אטלון 64 +3400 שהוא במהירות 2.2 מה כדאי לי לקחת כי הפנטיום יותר מהיר מהאלטון אבל מצד שני לאטלון יצא ציון יותר טוב בבנצמריקם וגם אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק י…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
פשוט הבנתי שהתזמונים על הסכרון שלי הם גרועים ממש Samsung pc 3200-400 mhz 3-3-3-8 האם זה משפיע על המערכת שלי?, שאין עליה אוברקלוק... או שרק באוברקלוק זה משפיע? וכמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ראיתי שרוב האנשים שעושים מפרטים באתר ממליצים או על G-SKILL או על A-DATA.. 2x2 GB אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים ושאר הדברים. חבר של אבא שלי עובד כמתכנת, והמליץ דווקא על Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz.. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
והשאלה שלי זה אם אני צריך להזדזר כי AMD מתכננת איזה פייז-אוט של המעבדים האלה? או שגם עוד 3-4 חודשים אני אוכל לקנות אחד כזה עם לוח מתאים? עוד שאלה, איזה לוח כדאי להתאים לאחד המעבדים האלה - עם יכולות אוברקלוק, SATA RAID, ו DC? זה גם יעזור אם הלוח יוכל לתת 3.0 וולט לDIMMים, ואת הנתון הזה קשה למצוא באתרים של המוצרים.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שאלה חשובה כמה ליבות יש במעבד אינטל Core 2 Duo E6750? וכמה יש בQ6600???
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חברים איפה אני מוצא באזור המרכז חנות שמוכרת זיכרונות DDR 512 266Z תקציב 650 ש'ח דחוף !!!!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה ללוח ומעבד בתקציב של 1400 שקל שתיהם (זה לחבר שלי) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, עפ"י המפרט שלי, האם כדאי לאחר הורדת המחירים הנוכחית - להוסיף עוד 2 או 1 ג'יגה זיכרון. -האם הווינדוס XP שלי יתמוך בכך ו\או VISTA עתידי? -האם הזכרון שארכוש חייב להיות מאותו דגם שיש לי כרגע? תודה לעוזרים. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 ברטיס טלוויזיה: MSI TV@nywhere Master דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרון: Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כונן: Toshiba DVD-RW SD-R5272 מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של עד 6000 שקל. לאחר מחקר די מעמיק ברשת עלו לגמר שתי ההצעות הבאות שלדעתי נותנות את היחס הטוב ביותר של מחיר/ביצועים. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1329 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1302&p=0 היתרונות של הגייטויי: 512MB זכרון, כרטיס רשת אלחוטי מובנה, (מעבד חזק ?), מחיר זול יותר. חסרונות: מוצר מחודש, משקל טיפה גבוה. היתרונות של ה clevo: מעבד דותן (זמן סוללה ארוך), משקל נמוך. חסרונות: 256MB זכרון בלבד, ללא רשת אלחוטית, מחיר גבוה יותר. בשיקול של כל זה הם יוצאים די שווים ואני לא מצליח לבחור... האם ללכת על הגייטווי, שנראה די מציאה, או ללכת על השני שהוא עם מעבד קצת יותר מתקדם אבל בגדול המחשב יותר חלש ? אולי בסוף …
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני הולך לבנות שרת אכסון אתרי אינטרנט במארז RACKMOUNT בגודל U1 כעיקרון אני הולך להפעיל מערך של RAID 1 בחיבור SATA אני גם יתקין שני סטיקים של זיכרון 400 MHZ כאשר כל סטיק יהיה בגודל 512 MB ואני רוצה שהם יעבדו ב DUAL CHANNEL אין לי שום מטרה להפעיל משחקים כלשהם על השרת הזה אני הולך להריץ מערכת הפעלה WINDOWS 2003 SERVER ואני רוצה שהיא תעבוד כמה שיותר מהר ללא כל נפילות עקב בעיות חומרה. אני מתלבט בין קניית שני מעבדים וכאן אתם נכנסים לתמונה Intel Pentium 4 2.8GHz LGA775 1MB 800MHz HT 520 BOX לבין AMD Athlon 64 2800 CPU Box השאלה שלי מה יותר טוב ה AMD או INTEL ? האם יש הבדל בביצועים בין 1MB Cache לבין 512K Cache ? האם WIN 2003 SERVER בכלל תומך ב 64 BIT ? והאם ה 64…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
MS-6117 ATX LX6 Mainboard ??? לפנטיום 2 מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כרגע יש לי Dual של 1024 של 400 מגה הרץ. (512X2) אני רוצה לשדרג ל2 ג'יגה.. רצוי שאני אקנה 2 של 512 או שפשוט לקנות סלוט אחד של 1 ג'יגה ולעשות אותו מול ה2 512 ? ואיזה זיכרון מומלץ לקנות ? לא להמהרה או משהו, פשוט וטוב
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם למרות שביטלתי בביוס EIST ו VIRTUALIZATION כאשר אני מריץ EVEREST הוא מראנ כי זה על MULTIPLER X6 ולא על X7 כמו שאמור להיות גם תוכנת RIGHTMARK מראה שזה X6 ללא מאמץ ורק בפעילות מאמץ על המעבד עולה ל X7 האם יש עוד משהו שאני צריך לבטל על הלוח? אודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה חשובה יש לי שני זיכרונות של 1 גיגה במחשב במהירות של 800 ואני רוצה לקנות עוד סלוט אחד של זיכרון של 2 גיגה אז ביחד יהיה לי 4 גיגה לפי מה שהבנתי שהמחשב שלי לא יזהה את כל ארבעת הזיכרונות בגלל שיש לי win xp 32 bit האם זה נכון ומה אני יכול לעשות בנידון אני לא יתקין וינדוס מחדש של 32 ביט אני מקווה שיש פיתרון תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כנראה שאני קונה אחד כזה שבוע הבא כדי שיתאים לי למעבד: QX9650 המחיר של הלוח הזה הוא 590 ש"ח וזה נראה לי זול מדי. מישהו יודע משהו על הלוח הזה שיכול לתת ביקורת עליו? תודה מראש בני
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בקיצור יש אחד בצבע אדום ואחד ירוק אני לא רוצה שהם ידלקו מה עושים? האם אפשר לשים עלהם איזולירבנד?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ ,ואני חושד שהזכרונות שבו לא מתפקדים כראוי, או שהוא לא מזהה את כל הזיכרון או משו... וגם היו לי כמה הודעות שגיאה שהיו קשורות אליו.. יש איזו תוכנה לבדיקת התקינות של הזיכרונות? לא עבודה במאמץ, תקינות. בין היתר אציין שכאשר אני מפעיל את CPUZ הוא מראה לי שיש לי גיגה זיכרון, אבל לא מראה את התיזמונות. :s05: תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום! אז ככה: יש לי מעבד פנטיום 4 1.3GHZ שזה הדגם הישן ביותר של פנטיום 4... :'( בכל מקרה אני מחפש לקנות לוח אם שיתאים לו אני מעוניין שיתמוך ב- AGPx8 ושיתמוך בזכרון DDR333 וגם עדיף שיהיה מבוסס על צ'יפ i845 אני לא רוצה שיהיה לו כרטיסים כמו כרטיסי קול וכרטיסי מסך מובנים... היתי שמח אם תציעו לי הצעות ותרשמו גם את שם החברה והדגם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-