עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. התדרים של הזכרונות הDDR3 גבוהים ואמרים שזה טוב לאוברקלוק למעבד, ראיתי גם כמה אנשים שהחליטו לקנות זכרונות DDR2 1066 בטענה לOC. השאלה שלי היא כזאת, עם המעבדים של היום קשה מאוד להגיע לבאס של 400, מי שקונה יותר יצטרך עוד להשקיע בקירור כדי ל533 לא?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. Started by x-pac,

יש ליכשיו לוח Intel Silver Reef על מעבד אניטל 2.4 בסוקט 478 רציתי להחליף אותו בAUAS p4p800 לצורכי אוברקלוק חיקיתי הרבה זמן אם הקניה והתקשרתי לכמה חנויות ולכולם אין ,נגמר!!! בלוח שיש לי עכשיו יש לי agp x4 וזה אומר שאין לי אפשרות אפילו לשדרג את הכרטיס שלי מה אתה מציאים לעשות??

3. Started by boxer555,

טוב אז ככה חברים אני צריך פה תגובות רציניות ואמיתיות ככה שאנשים שמבינים שיענו בבקשה. אז ככה את המפרט שלי ניתן לראות בצד הלוח אם העכשיוי שלי הוא MSI P6N SLI והלוח שאני רוצה לקנות הוא ASUS P5N32-E SLI. ברצוני לשדרג משום שקשה לבצע OC עם הלוח שברשותי כרגע כלומר יש לי E6600 ואני מגיע גג ל3.5 GHZ עם כל הניסיונות זה הכי גבוה ויציב שהצלחתי להגיע. אז השאלות הן: האם החלקים שברשותי (ניתן לראות בצד) יתאימו ללוח אם שברשותי לרכוש? האם יהיה שיפור משמעותי בOC שאני מתכוון לעשות בין שני הלוחות? האם יהיה שווה לקנות את הלוח הנ"ל בשביל ביצועים בOC ובכללי? האם הלוח שווה מבחינת כסף? האם הוא יותר טוב מהASUS COMMANDO מבחינת ביצועים בOC וביצועים בכללי? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by MetalB,

שלום! אז ככה: יש לי מעבד פנטיום 4 1.3GHZ שזה הדגם הישן ביותר של פנטיום 4... :'( בכל מקרה אני מחפש לקנות לוח אם שיתאים לו אני מעוניין שיתמוך ב- AGPx8 ושיתמוך בזכרון DDR333 וגם עדיף שיהיה מבוסס על צ'יפ i845 אני לא רוצה שיהיה לו כרטיסים כמו כרטיסי קול וכרטיסי מסך מובנים... היתי שמח אם תציעו לי הצעות ותרשמו גם את שם החברה והדגם. תודה!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  5. לוחות של DDR3 כמו P5K3 DELUXE תומכים גם ב-DDR2 ???

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  6. Started by Gold shark,

שלום בירצוני לרכוש את המעבד "pentium extreme edition" והשאלה שלי היא כזו העם אני זקוק ללוח אם חדש הוא שאני יכול להישאר עם הלוח אם שלי? חשוב לציין בירשותי לוח אם עם תושבת 478 ולא 775

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. מה המצב אנשים? הכל טוב ? קיצר יש לי מחשב כזה: AMD Athlon +2800 XP 1024 DDR Twinmus 400 mhz nVidia nForce2 Ultra 400 +8rda3 120 GB Hard drive kingstone 3D-Club Radeon 9800 pro וואלה הכל טוב - רק מהיום שקיבלתי איתו אני קיבלתי אותו בלי הגדרות CMOS כאילו הוא לא מוגדר .. ואין לי מושג מה להגדיר והכל אני רץ על 166 FSB שאני יכול על 400 ואין לי מושג איך משנים תודה בכל מקרה .. ודרך אגב קניתי את המחשב בפנדה ומדי פעם המהירות מעבד שלי משתנה ואז אני הולך ל BIOS ומשנה שם את ה Preformece מ Optimal ל אחד אחר וזה איך שהו מסתדר

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  8. במחשב הנייד IBM G40 שלי? מה שמטריד אותי זה הפרטים מהאתר של IBM לגבי הזכרונות המתאימים למחשב: Memory 64-bit Double Data Rate (DDR) non-parity SDRAM memory PC2100 at 266MHz Two 200 pin SO-DIMM memory slots, one slot is pre-populated with 128MB or 256MB, leaving one socket available Supports up to two 512MB SDRAM SO DIMM Supports maximum memory up to 1GB (הועתק מכאן: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-58232#mem) הבנתי שהם יעבדו במהירות 266 שניהם, האם זה לא יכול לגרום לבעיות במקרה הזה? תודה....

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by biton,

בתהליך הרכבת מעבד E6420 על לוח אם מסוג Gigabyte GA-965-DS3 התעוררה בעיה בהרכבת מאוורר ה- Stock שהגיע עם המעבד (LGA775) : כאשר אני מצמיד את המאוורר ולוחץ את 4 הפינים לתוך ה- MB מתפתח לחץ רציני על הלוח שגורם לו להתעקם. אין ברירה אלא לחזק את הפינים עד הסוף אחרת הם לא ננעלים, ואני חושש שיהיה נזק ללוח אם אני אשאיר את ההתקנה ככה. מישהו נתקל בבעיה הזו ? האם זו בעיה מוכרת במאוורר ה- Stock שאינטל מספקת או ספציפית במקרה שלי ? האם החלפת המאוורר תפתור את הבעיה או שמנגנון הנעילה בכולם זהה ? תודה מראש לעונים, ברק.

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  10. קניתי core2 6300 , הגיע איתו גוף קרור של spire. http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268 האם הוא יספיק לקרור המעבד? אני גר באזור חם, לא מתכנן OC.

• 8 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by biton,

אני מתלבט האם להסתפק ב- 945 או להשקיע יותר ב- 965. OC הוא לא שיקול אמיתי עבורי, ו- DDR2-800 (שנתמך רק ב- 965) לא יתן ככל הנראה תוספת ביצועים משמעותית על DDR2-667. האם 945 יגביל אותי בעתיד ? למישהו יש נסיון עם ה- ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 או שיש לו לינק ל- bench רציני שעשו לו ? על איזה לוח 965 לא יקר אתם ממליצים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  12. שלום , יש ברשותי מעבד intel 3.0 ghz 2 mb 64 bit והחום שלו הוא במנוחה 60 מעלות ובמאמץ קל הוא עולה ל 65-67 . האם זה תקין? מה הטמפ' הממוצעת שאמורה להיות למעבד מסוג שכזה? תודה לכם

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by Master Boo,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_528&products_id=4772 אני לא מתכנן שום OC- לא מעוניין בפיצ'רים וכאלה. לא מעוניין ברייד. הולך לקנות E6300. האם לוח האם הזה מספק? האם יש סיבה לא לקנות אותו? תודה!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by gypscoun,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בלפטופ שלי מ256 מגה בייט, ל1 גיגה בייט. העניין הוא כזה: הזיכרון הקיים הוא מסוג DDR, ואילו אני הייתי מעדיף לקנות DRR2 משני טעמים: איכות, וזמינות (קשה יותר למצוא מבחר זכרונות של גיגה מסוג DRR ללפטופ). השאלה היא כזו: אני יודע שלא ניתן לשלב שני כרטיסי זיכרון מסוגים שונים, אך האם ניתן להחליף את הכרטיס הקיים מסוג DDR לכרטיס אחר מסוג DDR2 וזה יפעל כראוי? נדמה לי שזה תלוי בלוח-האם, אבל אני לא מבין בזה יותר מדיי. אילו הגבלות יכולות להיות ואיך אני יכול לברר את זה בדיוק?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by coral,

שלום לכולם, מעוניין לקבל חוות דעת על הלוח של GIGA-BYTE דגם GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G.htm תודה!

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by stas_k,

שלום. מה עדיף geil או סמסונג. אני מתייחס ל512 מגה 3200. ראיתי של ג'ייל יש תזמונים יותר נמוכים 2.5 ולסמסונג 3 לגבי הלוח- abit nf 7 או epox 8rda+? מה יותר כדי? (אני יודע את כל התכונות של הלוחות) השאלה היא לגבי האמינות. כי שמעתי שיש כמה בעיות עם האיפוקס. וגם הלוח לא מתאים לכל מארז... והאם הזיכרונות של גייל ילכו טוב עם אביט?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  17. אני בקרוב לקנות עומד מחשב חדש בקרוב. אז ההתלבטות שלי היא כזו: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800 Deluxe של Asus? אני רוצה לציין שאני אעשה אוברקלוקינג גבוה, אז צריך להתחשב גם בזה. ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OCZ PC4000? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OCZ PC3500LE או Mushkin Black II (שניהם מבוססי BH5)? אלפי תודות לעוזרים. 8)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by Artemis Entreri,

שלום, רציתי לדעת מה גודל ההשפעה על הביצועים שיש לזכרונות DDR2 במהירות 1066 מול 800, כאשר מדובר על מעבד Q6600 שעובד בבאס של 1066Mhz כי מבחינת מחיר יש הבדל של פי 2 בערך (2 גיגה זיכרון של 1066 עולים קרוב ל1000 שקל, בעוד ש2 גיגה של 800 אפשר להשיג ב500 שקל) תודה !

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by benor,

הדרייברים שמותקנים אצלי במחשב הם הכי עדכניים ה- 2.45, ראיתי שבאתר של Nvidia רשום שם NOTE: NVIDIA accelerated IDE drivers are not included in this release זה יכול להשפיע על הביצועים של הדיסק הקשיח? כי בכל זאת רשום שם שהחבילה מגיעה עם IDE In-the-box 2.70. תודה ולהתראות.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by vegeto,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין המעבדים AMD64 וPentuim4C. מה עדיף? ואם זה לפי איך שאני משתמש במחשב אז אני משתמש בעיקר(לא רק) למשחקים.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by חן וייסמן,

יש לי כרגע amd 3800X2 והשאלה אם שווה להשקיע בסביבות 1000 ש"ח על מעבד חדש או לחכות כמה חודשים למעבדים חדשים שייצאו..... תודה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. הרכבתי מחשב חדש: מעבד: E7200 לוח אם: Gigabyte G31 ספק: seasonic 400W דיסק קשיח: wd5000aaks ללא OC 1. לפי הביוס המתח על הזכרונות הוא 1.93, ולפי מה שהבנתי הם אמורים לעבוד על 1.8 האם זה תקין? 2. שאר המתחים הם: 12v -> 12.1-12.2v Vcore -> 1.22v 3.3v ->3.28v האם תקין?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by israelnba,

הלוח אם הזה תומך במעבדים החדשים של אינטל ויש לו מעבד גרפי וקול משולב על הלוח אם מישהו שמכיר את הלוח יודע אם ללוח יש יציאת DVI או שבשביל יציאת DVI עבור מחשב שמבוסס על הלוח אם הזה צריך להוסיף כרטיס גרפי עם יציאת DVI תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. יש לי מחשב עם לוח אם מסוג abit kn9-s שתמוך בזיכרון מסוג ddr 2 במהירות של עד 800mhz. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך חדש (ati 4580) ומעבד בסך הכל בסדר (amd athlon x2 64 bit 4200) אבל משחקים לא כל כך רצים לי בגלל שיש לי רק 1gb זכרון וגם הוא כולה במהירות של 677mhz. לאחרונה לקחתי לאחי מהמחשב עוד כרטיס זכרון של גיגה נוספת כדי לבדור אם יש שינוי ואכן המשחקים רצו הרבה יותר טוב. השאלה שלי בעצם עד כמה גיגה הלוח אם שלי תומך, כי פשוט חשבתי לתת לאחי את כל הזכרון שלי ולקנות איזה 4-6 גיגה (יש לי 4 סלוטים של זיכרון) למחשב מהסוג שהוא תומך( 800 הפעם במקום 677), ועל הדרך לעבור לויסטה כי ממה שהבנתי הxp לא תומך ביותר משני גיגה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא....תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  25. יש לי לוח אם ABIT AA8 (dual channel( 4 SOCKETS של זכרונות פנימיים. 3 מהם תפוסים: 256MB DDR2 533 SPECTEK*3 אני רוצה להוסיף עוד 1 GB של Kingston. הדבר עלול ליצור בעיות? http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Memory&model_id=375821 קישור: יש לי ספק ג'נרי 520w תודה לעוזר\ים.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים