עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלוח: ‏P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E‎ של Asus ‏8600GTS 256MB GDDR3 TV, DVI, PCI-E‎ ומה זאת אומרת SLI מה זה האפשרות הזאת?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by vat,

שמעתי שיש בעיות עם לוחות מסוימים של AMD64 וזכרונות 1GB. אני מתכנן לקנות בדיוק את השילוב הזה, איזה לוחות 100% לא יגרמו לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by tom123,

האם ה- OCZ 512MB DDR-RAM 3500 EL Platinium Edition Memory יתאים ויעבוד טוב עם IC7MAX3???

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  4. Started by zam,

איך אני יכול לדעת ? תוכנות כמו Everest יכולות לומר לי? או האם זה מופיע איפה שהוא ב- BIOS?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by clarnibass1,

שלום לפני שלוש שנים בערך עשיתי מחקר די רציני ואובססיבי על רכיבים למחשב עד שהחלטתי, קניתי, והרכבתי. היום השמות השתנו ובגלל שהמחשב הפעם (בניגוד לפעם קודמת) לא מיועד למשהו כל כך ספציפי לא השקעתי את אותו זמן. את הרוב החלטתי אבל יש כמה דברים שאיכשהו המוכר שכנע אותי, או שפשוט לא הייתי מודע. אלה רק כמה דברים קטנים בקשר למעבד וללוח האם. המחשב מיועד לדברים רגילים כמו אינטרנט וכו' אבל יש כמה תוכנות שאני משתמש שיכול להיות מעצבן אם הם טיפה איטיות. יש לי עוד זמן לשנות את דעתי תוך איזה יום יומיים (עד שזה מוכן). בהתחלה רציתי מעבד Core2 Duo E8400 אבל שוכנעתי שדגם E7200 יהיה מספיק וכמעט לא ארגיש בהבדל. ההפרש במחיר 200 ש"ח. האם יש טעם בכל זאת להתחרט ולקחת את ה-E8400? בקשר ללוח אם, הקייס שא…

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by 14renegade,

איזה לוח אם(לא לאוברקלוק) הכי טוב למשחקים? איזה לוח אם נותן את ביצועי הסטוק הכי טובים? אני רוצה מחשב למשחקים...ואני לא רוצה לקנות בטעות לוח אם שטוב במיוחד לאוברקלוק...אולי אפשרות אוברקלוקינג קטנה לא יותר מזה. לוח אם שמתאים לathlon 64. סוקט 754. בתקציב של בערך- 700 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  7. במידה ויש כוונה ללכת על מעבד כמו 8400 או q9300 ולעשות over clocking האם כדאי להשקיע בזיכרון מהיר מ-800?

8. טוב אז כמו שאמרתי יש לי twinmos ddr2 1G 667MHz ואני מעוניין לקנות עוד אחד מSKYPC הם יעבדו ביחד בדואל צ'נל? או שצריך בשביל זה סט של 2 זיכרונות? זה המידע על הזיכרון שלי וזה מה שאני רוצה לקנות...הם יתאימו? http://www.skypc.co.il/pl_product~TMOS1GBDDR2-667~15~0.htm

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by ofirtz,

אני מתכוון לקנות את הלוח של msi rc410ml x300 ati איך הלוח?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by eran1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואני צריך בבקשה המלצה לבסיס של המחשב שזה כמובן המעבד הלוח והזכרון. אני בחודשים האחרונים קורא פה דיי הרבה והתחלתי להבין מה קורה בשוק, אבל עדיין אני רוצה וצריך את ההמלצה של אנשים שמבינים יותר ממני. התקציב שלי לבניית המחשב לא קבוע ונע בין 6000 ל- 8000 ללא מסך, המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעבודה מרובה במשך כל שעות היום באינטרנט ותוכנות בסיסיות. דברים בסיסיים שאני יודע שאני רוצה: מעבד - AMD לא יודע איזה מהירות משתלם לי לקחת, וגם קראתי פה שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים האם שווה לחכות? לוח - נפורס 4 כמובן, לא יודע איזה צ'יפסט לקחת או של איזו חברה לקנות את הלוח. זכרון - 1 ג'יגה, פה יש את כל הקטע של התזמונים ואני צריך את העזרה שלכם …

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. נגמר לי המקום ב- 20GB. :-\ ואני רוצה לקנות הרדיסק של WD בנפח של 80GB. השאלה היא האם הלוח שלי יזהה אותו? האם אפשר לקנות מתאם PCI IDE שיקבל אותו? אם יש למישהו פתרונות אז שיציע חופשי! אלעד

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by Gold shark,

שלום בירצוני לרכוש את המעבד "pentium extreme edition" והשאלה שלי היא כזו העם אני זקוק ללוח אם חדש הוא שאני יכול להישאר עם הלוח אם שלי? חשוב לציין בירשותי לוח אם עם תושבת 478 ולא 775

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. Started by arik89,

שלום אני באתי לנקות את ההיטסינק ולמרוח גריז טרמי חדש ושמתי לב שבין המעבד להיטסינק יש חתיכה מרובעת של משהוא שנראה כמו אלומניום זה צריך להיות שם??

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  14. מה המצב אנשים? הכל טוב ? קיצר יש לי מחשב כזה: AMD Athlon +2800 XP 1024 DDR Twinmus 400 mhz nVidia nForce2 Ultra 400 +8rda3 120 GB Hard drive kingstone 3D-Club Radeon 9800 pro וואלה הכל טוב - רק מהיום שקיבלתי איתו אני קיבלתי אותו בלי הגדרות CMOS כאילו הוא לא מוגדר .. ואין לי מושג מה להגדיר והכל אני רץ על 166 FSB שאני יכול על 400 ואין לי מושג איך משנים תודה בכל מקרה .. ודרך אגב קניתי את המחשב בפנדה ומדי פעם המהירות מעבד שלי משתנה ואז אני הולך ל BIOS ומשנה שם את ה Preformece מ Optimal ל אחד אחר וזה איך שהו מסתדר

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  15. היי אני מחפש לוח אם עם דרישות דיי ספציפיות למחשב שאמור לשמש בתור שרת סטורג' בייתי (שדרוג ממחשב ישן שבו כרגע 7 דיסקים חלקם SATA וחלקם IDE עם ספק אנרמקס ליברטי 400). 1. כמה שיותר חיבורי SATA+IDE לצורך חיבור מספר גדול של כוננים 2. 3-4 יציאות PCI לחיבור בקרים וכרטיס רשת במקרה ויהיה צורך. 3. כרטיס מסך פשוט ומובנה פה צריך רק משהו בסיסי כמו כן כרטיס קול בסיסי ביותר (אפשר אפילו בלי למרות שכולם כבר באים עם מובנה היום) 4. כרטיס רשת מובנה חזק כמה שניתן שיעמוד בתעבורה כבדה 24/7 זיכרון: 1GB DDR2 667MHZ מעבד: אני נוטה לכיוון AMD באופן כללי והייתי רוצה איזה מעבד בסוקט AM2 אבל אני פתוח להצעות הכי חשוב שיכנס בתקציב ויהיה מאוד יציב לפעולה מתמדת. זהו חוץ מזה אני רוצה גם מארז גדול ומותאם ל…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by climax,

בדקתי בכל התוכנות CPUZ 1.21, EasyTune4 שהגיעה עם הלוח אם של גיגהבייט ובהם אני רואה שה voltage במעמבד שלי לא יציב! הוא על 1.450-1.470 כל הזמן במקום 1.500 מפרט: AMD Athlon 64 3000+ SH7-C0 (not cool'n'quiet) Gigabyte K8VT800 Pro mobo 512 MB GIEL - stock fan 330W PSU TRUE

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by nbd,

יש מצב ש Athalon 64 3200+ 2.0 GHZ (Oem) 1 MB L2 Cache יעלה 1300?!?! שלחתי מפרט לחנות באילת וזה המחיר שלהם יש משהו אחר בסגנון של אטלון שאולי הוא הכניס לי את זה במקום וזה יותר זוללל?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  18. אני מעוניין להתקין מאוורר לוח האם הזה שיש לי http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000-G%20(Rev%204.x).htm מצאתי את החיבורים עכשיו איזה מתח של מאווררים אני יכול לחבר כאילו כמה וולט? תודה

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by galtzur,

שלום לכולם פירסמתי בפורום המפרטים מחשב שאני מתכנן לקנות, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=327408.0 והייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי שתי [glow=yellow,2,300]התלבטויות [/glow]שיש לי: לוח אם: [glow=yellow,2,300]מתלבט בין שתי אפשרויות:[/glow] INTEL BLKDG33FBC FROSTBURG http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG33FBC או לוח אם INTEL BLKDP35DPM DRAGONTAIL PEAK http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP35DPM מארז: [glow=yellow,2,300]כאן קיבלתי 2 הצעות של HEC. האם אתם יודעים מה יותר שקט או יותר מאוורר ?[/glow] CI-6AG1 http://5exits.co.il/emall/product.asp?pc=95031 או מארז לשרתים עד כמה שהבנתי - CI-6919 http://5exits.co.il/emall/product.asp?pc=44346 אשמח לשמוע את דעתכם…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. Started by Dano,

יש הבדל ששווה 190 שקל בין: Athlon 64 3000 S-939 + ABIT AV8 ו Athlon 64 3000 S-754 + GIGABYTE K8NS אני לא עושה אובר-קלוק אז נתונים כאלה לא מעניינים אותי..

21. השאלה בכותרת, תודה.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by coral,

שלום לכולם, מעוניין לקבל חוות דעת על הלוח של GIGA-BYTE דגם GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G.htm תודה!

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by X-Gamer,

200Mhzx2 נכון? עד היום חשבתי ככה ומישהו אמר לי אחרת והתחלתי לפקפק קצת

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. Started by idanaz,

שלום לכולם יש לי 1 גיגה זכרון 400 הרץ יש לי עוד סטיק אחד של 512 מ"ב אבל ברגע שאני מחבר את הסטיק ללוח אז הכמות זכרון עולה ל 1.5 גיגה אבל המהירות יורדת ל 333 הרץ השאלה היא מה עדיף יותר זכרון ופחות מהירות או להישאר עם הגיגה ב 400 הרץ תודה עידן

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. האם יש דרך להעלות מ1.8 וולט ליותר בלוחות אלו? כי הזכרון שלי עובד במתח 2.1 וולט (OCZ)

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים