עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobi10,

מה זה זיכרון ultra?

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by srolik,

מישהו מכיר לוח טוב למעבד AMD DOUAL CORE שתומך בזכרונות DDR 2 ויש לו חיבור SLI

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by gypscoun,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בלפטופ שלי מ256 מגה בייט, ל1 גיגה בייט. העניין הוא כזה: הזיכרון הקיים הוא מסוג DDR, ואילו אני הייתי מעדיף לקנות DRR2 משני טעמים: איכות, וזמינות (קשה יותר למצוא מבחר זכרונות של גיגה מסוג DRR ללפטופ). השאלה היא כזו: אני יודע שלא ניתן לשלב שני כרטיסי זיכרון מסוגים שונים, אך האם ניתן להחליף את הכרטיס הקיים מסוג DDR לכרטיס אחר מסוג DDR2 וזה יפעל כראוי? נדמה לי שזה תלוי בלוח-האם, אבל אני לא מבין בזה יותר מדיי. אילו הגבלות יכולות להיות ואיך אני יכול לברר את זה בדיוק?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by DeNon,

שלום. רציתי קצת מידע לגבי לוח ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI איך הוא מבחינת ביצועים וOC? מה החסרונות שלו? זה הלוח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1811&products_id=15794 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by stas_k,

שלום. מה עדיף geil או סמסונג. אני מתייחס ל512 מגה 3200. ראיתי של ג'ייל יש תזמונים יותר נמוכים 2.5 ולסמסונג 3 לגבי הלוח- abit nf 7 או epox 8rda+? מה יותר כדי? (אני יודע את כל התכונות של הלוחות) השאלה היא לגבי האמינות. כי שמעתי שיש כמה בעיות עם האיפוקס. וגם הלוח לא מתאים לכל מארז... והאם הזיכרונות של גייל ילכו טוב עם אביט?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by Drek Boy,

e8400 gigabyte ep43 zotac gtx260 מסך samsung 2433 אני לא מתכנן OC ברגע זה אך אולי בעתיד אני יעשה OC כדי להדביק את הקצב עם איכות המשחקים. חשבתי לקנות קיט 2X2 OCZ DDR2 800 ההתלבטות שלי זה בין http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_4gb_dual_channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl4_4gb_edition אין הבדל גדול במחירים אך האם יש הבדל משמעותי בביצועים? או שההבדל זניח מדי ועדיף לקחת את ההכי זול?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by IG,

ממה שהבנתי בביקורת, הקור שנבדק הייה בכ-20% טוב יותר מהFX-60.... מה שאומר שהK8L, שמבטיח שיפור של 40% יעבור את הקור בלי בעייה. ( ) השאלה: איך??? מה אמור להיות ההבדל הגדול בין הFX-60, והFX שיתבסס על הK8L? (חוץ משינוי בגודל השער...)

• 7 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by kkot12,

קניתי לוח של asus -RAMPAGE FORMULA אני אמור לאסוף את זה מהחנות ,השאלה שלי היא מה צריך לבדוק באריזה לפני הקניה? האם האריזה צריכה להיות סגורה ארמטית עם מדבקה מסויימת או שזה מגיע פתוח ? . אני מבקש שתדריכו אותי לגבי האריזה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. Started by segev22,

כרגע יש לי ג'יגה זיכרון של קרוסייר (2 של 512 מגה) והם עובדים בדואל צ'אנל רציתי לדעת אם אני יוסיף 2 ג'יגה נוספים (שתי סטיקים של 1 ג'יגה) כל הארבעה יעבדו לי בדואל צ'אנל?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. Started by Ashand,

http://shop1.outpost.com/product/3796036?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG שווה לקנות? או: http://shop1.outpost.com/product/3746046?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG או: http://shop1.outpost.com/product/3956148?site=sa:Hard%20Drives%20Memory:Spot3 ??

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  11. כמובן שאני מדבר על זיכרונות זהים מבחינת מהירות ותיזמונים. הערה :הזיכרונות מיועדים עבור מערכת מבוססת קונרו האם בכלל כדאי להעדיף חברה מסויימת על האחרת (מבין השלוש ) ולהוסיף כסף בהתאם ? התקציב +- 1200 שח המטרה -הרצת משחקים בעיקר. בשאיפה לבצע overclock ברמה שלא תסכן את החומרה ותקצר את חייה ,כלומר גג 20-25 אחוז המהרה. כמות הזיכרון הנידרשת היא 2gb משני סטיקים של 1gb מסוג ddr2 במהירות של 667 mhz (מוכן להוסיף עוד 200 שח לזיכרון 800 mhz ,אם תגידו לי שזה תנאי קריטי ל- overclock ובאמת יביא להבדל שמורגש בביצועים .)

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by miki03,

שלום לכולם אני קצת מבולבל ... מה ההבדל כאן ? NFORCE 3 NFORCE 3 150 NFORCE 3 250 NFORCE 250GB יש עוד ?? מה ההבדל ?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by leoleo,

מבקש המלצה ללוח אם ב-500-600 ש"ח ע"פ המפרט הבא. השימוש הוא במחשב ממוצע/ביתי-משרדי עם כוונה בעתיד להוסיף כרטיס מסך ואולי לחבר מסרטת וידאו . מעדיף המלצות על לוחות של INTEL או GIGABYTE. תודה מעבד מעבד INTEL Core 2 Duo E4300 1.80GHZ 2Mb SHARED CACHE BOX 3Y ¤ זיכרון זיכרון DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 ¤ דיסק קשיח WD 160GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD1600YS 5Y ¤ צורב DVD-RW *צורב ללא תוכנה LG GSA-H30N (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y 211 211 ¤ מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN ¤

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by Garbil,

שאלה דיי דחופה, יש עדיין לוחות כאלה? אני ממש צריך לדעת :< תודה.

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by Asafalfa,

רציתי לדעת, כאשר בדקתם את ה FX ואת X2 האם הבדיקה הייתה עם המאורר STOCK שלהם או משהו אחר כי אני רואה שגם נעשה OC ...?

16. Started by sroolik,

GIGABYTE 8S655FX ULTRA/L 1. האם ניתן להרכיב על הלוח הזה את הסוניק טאוור ? 2. עד איזה מתחים ניתן להעלות בו את הזיכרון ? 3. הגיוני שאפשר להעלות בו את תדר הזיכרון ללא כל קשר ל- FSB ? 4. הצ'יפסט שלו מקורר פאסיבית, האם כדאי להוסיף קירור אקטיבי ? תודה ! ! !

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. מדובר על מחשב למשחקים סטייל COD4.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by brk2k,

אהלן. רציתי לדעת איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב - 2800 או 3100, שניהם פלרמו. לראשון מטמון של 256 ולשני 128. אני מנחש שה3100 יותר טוב, אם כן - עד כמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  19. הזיכרון שלי מאוכסן במטמון אין לי מושג מה זה אומר והאם אפשר/צריך להוציא אותו משם וכמובן איך? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by Real,

שלחתי את המחשב שלי לתיקון ואמרו לי שנשרף לי הלוח האם עכשיו אני צריך להחליף אותו והוא יכול להיות או מאינטל או מאסוס כי זה מה שיש שם מעבד INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI וכ.מ X1600 Pro Sapphire ATI RADEON X1600PRO 256 mb PCI X זהו אני צריך לוח אם מאחת החברות שצוינו למעלה שיתאים למחשב במחיר סביר תודה

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by haimon_v,

שלום, רציתי לדעת מה המשמעות של כרטיס מסך מובנה בלוח אם כאשר המחשב מיועד למשחקים יש לו מעבד e6400 ולוח של אינטל DQ965GFEKR (נא לא לחוות דעה על הרכיבים) אני מתכנן לפחות גיגה זיכרון dual במהירות 667 או 800 השאלה היא אם הכרטיס המובנה מפריע למערכת או שהלוח מתעלם ממנו לחלוטין? אני מתכנן לקנות כנראה את ה 7800 עדיין לא יודע איזה גרסה

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by Atlon-Xp,

רניתי מחשב חדש וקבלתי אותו היום הלוח אם הוא-Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard עכשיו אני מחפש את הדרייברים (של כול הניתונים) כי יש לי בעיה עם הדיסק שהוא נתקע לי כול הזמן אז בבקשה בבקשה עם מישהו יכול להגיד לי היכן אני מוריד אותם את ההתקנה? בבקשה ותודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  23. שלום לכם יש לי כרגע מחשב עם מעבד 3800+ S939 ולוח שלא קורא מעבר זיכרון סטנדרטי (400) כרטיס מסך 7600GS קניתי 42' של טושיבה ואני רוצה להשתמש בה במחשב וכמובן לשחק משחקים חדשים ברזולוציות גבוהות כדי להנות ממנה, אני מתכנן (כנראה, אני לא בקיא במחירים) גם לקנות כבל HDMI. אני לא רוצה להשקיע עכשיו כסף מיותר על המחשב, אמרתי לעצמי אני אקנה כרטיס מסך באיזה 800 שקל ועוד איזה סטיק של ג'יגה(400) בהנחה שהוא יריץ לי משחקים כמו שצריך כי בסך הכל המעבד בסדר גמור, הבעיה היא רק הזיכרון והכרטיס מסך (לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה) יש לי קונה למחשב שלי פלוס 15' LCD ב1100 שקל, מצד אחד אני אומר - נמכור, גם ככה אני צריך מסך חדש וכרטיס מסך. זה נושא שלא מתאים לשום פורום, זה גם כרטיס מסך גם מעבד גם זיכרו…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by GENERAL,

http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=203 יתרונות/ חסרונות??

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  25. למה רשום 333MHZ? צריך לעשות משהו בBIOS?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.