מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם ידוע מתי יגיעו לארץ מערכות מחשב מוכללות (EMBEDDED) עם מעבדי GEODE של AMD?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מעבד ולוח אם עד 300$ מNEWEGG. הדרישות שלי הם: מעבד אינטל, שיהיה טוב לOC לוח אם שיש לו 2 חיבורי PCIE שעובדים X16 בCROSSFIRE [אם יש כזה] ושגם יהיה טוב לOC שהחנות תהיה מNEWEGG אני רוצה שתהיה לי עוד אפשרות כי בתכנון ההתחלתי רציתי לקנות AMD X2 4600+ וAN9 32X בשביל לעשות SLI [8800GTS] X אבל בקרוב יוצא הסדרה החדשה של ATI ויש לי עוד זמן להחליט. לא כולל משלוח. ד"א מתי יוצאים הכרטיסים שתומכים בDX10 של ATI וכמה הכרטיס שאמור להתמודד עם הGTS יעלה? [פחות מ300$?] תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אוקיי אז חבר שלי משדרג את המחשב שלו- הוא מחליף לוח אם, מעבד וזכרונות והתקציב שלו זה 2000 ש"ח. בהתחלה לא תכננו לשדרג זכרונות אבל אז הוא אמר לי שיש לו 512MB וזה נראה לי הכרחי. הרכבתי לו את הקומבינציה הבאה: Intel Core 2 Duo E6400 BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זכרון G.SKILL DDR2 1024MB 667MHZ CL5. אנא הציעו קומבינציות יותר טובות אם יש לכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה דעתכם על הזכרונות המצורפים בלינק הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 האם הם באותה רמה כמו כל זכרון CL5 של יצרנים אחרים כגון TWINMOS? האם הזכרונות הללו כדאיים בכלל? אני לא עושה OC (לפחות לא בטווח הקרוב) ואני מעוניין בביצועים מהירים, יציבים וטובים ועבודה בDUAL CHANEL. לוח - 965P (ככל הנראה GB DS3) מעבד E6600 הקניה אמורה כבר לצאת לפועל ואני מתעכב בגלל כמה עניינים אישיים, אז בנתיים אשמח לקבל חוו"ד על הזכרונות, שכן לא בכל חנות יש את הTWINMOS ולא בכל חנות יש את הGSKILL שבלינק. המון המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של KINGSTON מדגם: ValueRAM CE KVR266X64C25/256 כלומר 266MHz DDR PC2100 DIMM CL2.5. בחלק מהאתרים רשום שזה DDR ובחלק רשום SDRAM DDR. המחשב שיש ברשותי הוא מחשב פנטיום 4 עם לוח-אם של Gigabyte. האם הזיכרון יתאים? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/03/asus_p5b_deluxe_wifi_ap_edn/1.html
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את E6600 אני מחפש לוח. מבחינת כסף זה פחות בעיה, רק שאני לא רוצה לדעת שאני מבזבז אותו על סתם. אני כן הולך לעשות עליו OC. השאלה היא האם לחפש משהו שהוא טוב מבחינת מחיר / ביצועים או איזה משהו באמת טוב שישרת אותי לאורך זמן. משהו נוסף הוא שאני לא מחפש כל מיני פיצ'רים קטנים כאלה כמו איזה כרטיס סאונד למערכת קולנוע וכו'
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שאלה דיי דחופה, יש עדיין לוחות כאלה? אני ממש צריך לדעת :< תודה.
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין זכרונות DDR2 800 ואני מעוניין לדעת מה התזמונים הכי טובים שיש עבור זכרונות אלו ? תודה. הזכרונות שכרגע אני חושב עליהם זה CORSAIR
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
אז ככה... 1. יש היום הרבה מעבדים ולוחות אם. שלכל אחד מתאים משו אחר... אז למשתמש ממוצע שרוצה את המחשב בעיקר לשימוש ביתי+ (זתומרת אינטרנט ומשחקים מדי פעם והורדת סדרות וסרטים וכאלה אבל לא ברמה הכי גבוהה) מה עדיף? אינטל? AMD? ולהמשך האשכול... באות שאר השאלות מה זה DUAL CORE ומה זה SATA1 או SATA2 וכל מיני תמיכות ודברים כאלה שיש לרכיבים השונים. ומה זה קונרו? ואיזה לוח תומך ואיזה לא? ומה עדיף בשביל שתהיה אפשרות בשנה שנתיים הקרובות גם לשדרג את המחשב ולא להתקע עם טכנולוגיה שנהיה מחוייבים להחליף את כל המחשב בשביל לשדרג אותו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 סטיקים של 1GB זיכרון לבית 4 סטיקים של 512 של זיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מבקש הצעות ל מעבד קונרו זכרונות 2gb לוח טוב תומך pci-e ועם כ.קול מובנה משובח תקציב- 3k פלוס מינוס תודה
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
האם כשאני קונה זכרון אני צריך לקחת בחשבון את המתח שהוא דורש ביחס למתח שמאפשר הלוח אם? מביאים לי מחו"ל את הזכרון הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141210 איך הוא? כתוב שם שהוא דורש 2.0V. אני מתכנן לקנות בארץ את הלוח DS3 או את S3 של GIGABYTE. הזכרון הזה יעבוד עם הלוחות האלה?
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לוח-אם: EPoX 8KDA3J מעבד: AMD Athlon 64 2800 כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB מתוצרת A-Data, ברצוני לעבור ל1 ג'יגה. השאלה היא, האם להוסיף "סתם" סטיק של 512MB DDR או שעדיף להחליף גם את הסטיק הנוכחי ולשים שניים זהים? (מהם כל ה"קיטים" האלו שיש באתרים) כל עזרה תתקבל בברכה מכיוון שאיני מבין יותר מדי בכל הקשור לחומרה הפנימית של המחשב עריכה: ולא, אני לא מתכוון להחליף את לוח-האם או את המעבד בשביל לתמוך בזכרונות חדישים יותר מבחינה טכנולוגית.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי. ניסיתי לעדכן את הביוס של לוח האם שלי (ז"ל) דרך האתר של אינטל. הלוח היה מדגם D-865GBF וכתוצאה מאיזה בעיה בעידכון נשרף לו הצ'יפסט (כך אמר לי הטכנאי). אצל החברה שבה אנחנו הולכים לסדר את המחשב שני שני לוחות שמתאימים לתושבת שלי. אחד של MSI שהוא קרא לו NEO2, אבל מה שמצאתי באתר שלהם שמתאים זה שני דגמים, 865GM2-LS או 661FM2-LSR אני לא יודע איזה מהם יש לו אבל אני אנסה לברר. הלוח השני הוא של GIGABYTE והוא אמר לי רק שהוא מסדרת P4TITAN, מבלי לתת דגם מסוים. כמו שאמרתי אני אנסה לברר את הדגמים וגם לחזור מחר (קצת קשה כי אין לי מחשב) אבל אני רוצה שהלוח יתמוך לי בדואל צ'נל של הזכרונות (256*2) וגם בHT של המעבד. דרישה נוספת היא שחשבתי לעשות OC למעבד וללוח/זכרונות, וזה היה קצת בעייתי עם …
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנם הבדלים כלשהם בין המעבד E5200 לבין מעבדי C2D אחרים כמו E7XXX ו-E8XXX מלבד זכרון מטמון קטן יותר וכמובן מהירות שונה לפעמים? המעבד מבוסס על הטכנולוגיה שעליה מבוססים מעבדי C2D? ואיך הוא מבחינת OC, אפשר להגיע איתו ל-OC מכובד גם עם לוח P31?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום,יש לי במחשב RAM GB1 ויש לי עוד מחשב ישן עם RAM GB2 אז נכחתי תכרטיס מי המחשב הישן ו2 הכרטים אותו חברה רק של המחשב הישן GB2 הכרטיסים זה DDR 2 הבעיה שניסיתי להכניס ת GB2 לכונן החדש אז המחשב נדלק מגיע למסך הבית ועושה ריסטרט ומה מוזר עם אני נכנס במצב ''בטוח'' רשום לי שמותקן 3 GB כאילו הזיכרון עובד אבל רק' במצב ''בטוח'' הכל עובד חלק
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום כולם, לפני כשנתיים רכשתי מערכת מחשב שהרכבתי לבד לפי המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 LGA1156. קישור ללוח אם באתר החברה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#sp מעבד: INTEL Core i5-760 2.8ghz quad-core (BX80605I5760) זכרון: G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL7 4GBRM כרטיס מסך: SAPPHIRE TOXIC Radeon HD 5850 1GB Video Card 100282TXSR דיסק קשיח: לפני כחצי שנה החלפתי לזה: Crucial 64GB M4 SSD SATA3 6Gbs - 2.5 in (CT064M4SSD2 לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את כמות הזכרון במחשב. מתוך 4 סלוטים יש לי כרגע 2 פנויים ו-2 עם הזכרון "המקורי" שקניתי עם המחשב. חשבתי לקנות את זה: G.Skill Ripjaws 4GB 2GBx2 DDR3-1600 F3-12800CL9D-4G…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום! כיום המחשב שלי הוא כזה: לוח אם - ms-7346 מעבד - e6550 זכרון - 1gb* 2= 2gb 800mhz ddr2 כרטיס מסך - 250gts אין לי עניין לקנות מחשב חדש והייתי רוצה לדעת במידה ואני יוסיף עוד 2 זכרונות של 1gb כ"א ויחליף את המעבד ל- q6600 (שלמיטב הבנתי הוא הכי חזק שהלוח אם שלי תומך בו) עד כמה שדרוג כזה ישפר לי את המחשב? האם זה הבדל משמעותי ששווה השקעה של 300-500 שקל או שעדיף לי להשאיר דברים כמו שהם? האם יש משחקים שעדיין אני לא יוכל להריץ על הגדרות הכי גבוהות (למרות שהמחשב כבר לא כזה חזק הבנתי שהמשחקים לא מנצלים את המעבדים החדשים עד הסוף ככה שאולי גם זה יספיק)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
GIGABYTE 8S655FX ULTRA/L 1. האם ניתן להרכיב על הלוח הזה את הסוניק טאוור ? 2. עד איזה מתחים ניתן להעלות בו את הזיכרון ? 3. הגיוני שאפשר להעלות בו את תדר הזיכרון ללא כל קשר ל- FSB ? 4. הצ'יפסט שלו מקורר פאסיבית, האם כדאי להוסיף קירור אקטיבי ? תודה ! ! !
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש פורסם מאמר על כך ש 4 לאוקטובר יושק לוח אם כולל כ.מסך מובנה האם משהוא יודע מתי הם אמורים להגיע לישראל ואיפה אולי אפשר למצוא עליהם מאמרים וסקרים כדי לדעת על טיבם ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
חוץ מהעובדה שהוא מבזבז יותר מהבטריה שמבחינתי זה לא משנה, כיון שאני ישתמש בו כמעט תמיד כאשר הוא מחובר לחשמל. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-