מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הנושא נדוש אבל השאלה ממוקדת - אז אשאל בכל זאת... ABIT NF7 ב-390 ש"ח GIGABYTE 7VT600-L ב-380 ש"ח מעבד AMD 2500 BARTON קריטריונים: לא נדרש DUAL DDR לא נדרש SATA או IEEE 1394 נדרשת הרכבה נוחה, מספיק מקום ל-VOLCANO 10 יציבות ואמינות בעדיפות ראשונה ביצועים בעדיפות שניה OVERCLOCK ב-עדיפות שלישית במה לבחור ?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על לוח זול וסביר בשביל ATHLON 1800? התקציב שלי דל מאוד ואני לא מכיר כל כך את הלוחות. מחשב לוח עם כרטיס מסך, קול ורשת ONBOARD. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד P4 2.4 בעיקר לעבודה משרדית ומה שהציעו לי מגיע עם זיכרון 256 MB ורציתי לדעת אם כדאי לבקש שדרוג ל 512 MB?? כלומר אני לא חושב שאני כל כך זקוק לו אבל ראה לי חבל לקנות עכשיו זכרון כל כך נמוך...מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
-
איזה צ'יפ כדי לקנות למעבד a64 3000: nforce 3 via sis ו ali עוד לא יצאו.כדי לחכות?? אם אפשר גם את הסוג של הלוח.תודה!!! -----------עריכה----------- תקציב-900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athalon 64 3000+ אני רוצה לקנות לו את הלוח אם של Gigabyte GA-K8NNXP האם הוא טוב?? אם לא איזה לוח אם כדאי לי לקנות?? [glow=red,2,300]תודה![/glow] ;D עריכה: האם הכרטיסם קול בלוח אם כולל SPDIF IN/OUT?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי לוח EPOX 8RDA3I Nforce 2 . רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוח הזה לבין EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 ??? מדוע הוא עולה 150 שקל יותר ? לפי מה שקראתי בmanual של ה8rda3i הוא תומך בכל הדברים שה84da3 תומך...אז מדוע הוא יותר יקר?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם אביט IC7 ויש לי כמה שאלות: 1 הדרייבר ללוח נקרא Intel INF Update v5.00.1015 ? 2 איזה עוד דרייבר אני צריך להוריד חוץ מהאודיו? 3 האם הדרייבר של USB 2.0 Driver ושל SiliconImage 3112A SATA Driver באים עם הדרייבר של הלוח או שאת זה גם צריך להוריד? דרך אגב,הכל מהאתר של אביט http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=5
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
גם מבחינת אוברקלוק וגם ביצועים: 1.Samsung 512MB DDR 400 Original 2. OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 3. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR תודה רבה לעוזרים!!!1
-
- 15 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איסה חברה יותר טובה בהרבה מקומות אמרו לי ש אסוס םחות טובה בהרבה מי ABIT וABIT החדשים IC7 ממש טובים אז איזה חברה יותר טובה ?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כל חיי הלכתי על INTEL וכרגע אני מנסה את SIS אני לא יודע מה לבחור בין שניהם, הבנתי שלאינטל יש בעיית התחממות וקיפאון בצ'יפסט הזה האם זה נכון, או שכדאי כבר להחליף ללוח של אינטל עם 865 ?
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום ישלי מעבד 2500 ברטון והייתי רוצה לדעת אם הלוח שלי מסוג epox 8k3a תומך במעבד לא מבחינת מהירות שעון כי אותה הוא מזהה אלא האם הוא מזהה את הקאש של ה512 בבקשה תעזרו לי אני חייב תשובה עד יום ראשון אם אני רוצה את המעבד או לא בנוסף שאלתי השניה מה עדיף לי וולקנו 7 פלוס מה שהיה לי? או את המאוור שאני מקבל עם ה2500 שלי? שהוא גם מנחושת אמרו לי.. תודה רבה לכולכם
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס זכרון 512 מגה והשאלה שלי היא האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם הזיכרון יושב בסלוט מס' 1 בלוח או בשני או בשלישי???? יש לי אתלון 2600 ולוח של אסוס , כרגע כרטיס הזיכרון בסלוט השלישי DIMM3 תודה....
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול איזה לוח עדיף מבחינת פ'יצרים עמידות בOC וביצועים כללים וכל דבר אחר אם משהו יכול לתת לי סקירות או כל דבר אחר לגבי הלוחות הנ"ל אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה עדיף: Samsung או Kingmax Tiny BGA. עבור מערכת מבוססת AMD barton. ההבדל במחיר הוא רק 20 ש"ח ולכן זניח. אני שוקל לבצע OC. תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כן אני יודע שכנראה הציקו לכם עם therad כזה כבר 14 אלף פעם ואני יודע שאני סתם n00b אבל אני רוצה לקנות מערכת טובה בכסף שלי ולכן באתי למומחים . המפרט הקיים: Athlon XP 1800+ (מלפני שנה וחצי) לוח אם Gigabyte (גם מלפני שנה וחצי) Gigacube R9600PRO (מלפני חודשיים) 256MB DDR 333Mhz (גם מלפני שנה וחצי) כרטיס קול, רשת ומארז גנריים. השדרוג הוא כאמור של המעבד, לוח האם והזכרון(גם מארז אם צריך) והמחשב הוא לצורך משחקים. תודה רבה חברה. ;D
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
חחחח איזה אחד חמור אמר לי לי ככה מה אמד זה דפוק וזה ביכלל טוב למישחקים?? או וינדוס?? חחחח קיצר הוא כזה בא אומר שאינטל זה הכי טוב ואין מה להתוכאך בטח יש לו מחשב מה מודעות האלה בעיתון ששם כתבו "מעבד אינטל פנטיום הכי טוב בעולם"!!!! ולוח אם מקצועי מקורי שמותאם לעבדה מקצועית חחח בטח גם זיכרון sdram וכרטיס מסך אוןבורד חחחחח איזה פוץ
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי אני בהתלבטות קשה איזה לוח לקחת :\ אני יודע שיש על זה תארדים רבים אבל לא מצאתי תשובה לכן פתחתי תרד חדש אני מחפש שיהיה תמיכה ברייד גם בכונני ATA רגילים ולא רק בסיריאל וגם כרטיס קול ברמה הכי גבוהה שאפשר הבנתי שבאביט יש סאונדסטורם לא מלא מחלקים של realtek? ובאיפוקס יש כרטיס של cmedia מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
איזה צ'יפסט הוא הכי כדאי היום ל-INTEL ואיזה הכי כדאי ל-AMD? איזה צ'יפסט מציג את הביצועים הטובים ביותר? איזה חברת צ'יפסט בכלליות עדיפה? כל דבר שאתם רוצים לרשום על צ'יפסטים והמלצות על צ'יפסטים תרשמו כאן. הצ'יפסטים המוכרים והידועים הם כמובן: SIS, VIA, INTEL, NFORCE
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-