עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by holy_cows,

אני חכם כמובן,לפניי שקניתי את הזכרון שלי(דידיאר) לא בדקתי שיש לי sdram וביזבזתי 500 שקל על הזכירון והלוח אם שלי לא תומך ב דידיאר אני מחפש לוח אם(זול) לא צריך להגזים במחיר ;D העיקר שיתמוך ב דידיאר ומעבד אינטל ומהירות הזכרון שלי היא 400 יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by idan,

האם כדאי לי לקנות את הזכרון של DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory או משהו אחר..... אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCK מטורף בקרוב... המפרט שלי: a7v8x-x asus amd xp 2000 ddr 256 266mhz :-[ עכשיו הלוח אם שלי תומך רק עד 333... האם כדאי לי לקנות את ה512 ב400 מהץ שיעבוד על 333 ואז אני יעביר אותו למחשב הבא בתקווה שיהיה בקרוב ;D ;D ;D ;D מה עדיף עוד 512 במהירות 266 או עוד 512 במהירות 333 ולהעיף ת'ישן

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. Started by xHitmanx,

רשום לי ב-Bios.. CPU Vcore 1.70v ואני יכול לשנות את זה עד 2.00v השאלה שלי מה זה? ואם אני משנה קורה משהו למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Ran B,

שלום. ההחלטתי לקנות לוח אם חדש למטרת האוברקלוק שלי, בשל הלוח הגרוע שלי.. 8) עכשיו, חלק אמרו לי שIC7 נחשב לטוב וחלק אמרו לי שAI7 נחשב לטוב, אז מי מבין השנים יותר טוב לאוברקלוק חזק שאני רוצה לעשות, ונגיד עם הIC7 יותר טוב, האם הוא שווה את ההשקעה של עוד כ100 שקל בשבילו, האם הביצועים שהוא נותן גבוהיים יותר מהAI7 ברמה ששוה את הכסף? ובקיצור, איזה לוח יתר עדיף לי לקנות? תודה, רן! עריכה: ------- אני אחסוך לעצמי פתחית תארד חדש, ואנצל את האתרד הזה לשאלה אחרת, לחבר שלי יש זכרונות ddr 400mhz 256MB והוא רוצה לקנות עוד 512MB, אז חבר אחר שלי אמר לו שלא תיהיה בעיה לשים rd ram, בלי קשר שזה יקר רצח, האם זה שהוא מוסיף rd-ram לddr שלו, אז האם המהירות של הכרטיסים תעבוד לפי מהירו…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by noam12,

רכשתי את המחשב הבא .בפרסום נאמר כפי שאתם רואים GFORCE 4 128 M(לוח אם GIGABYTE GA7 VM400M אשר כולל כרטיס מסך) . הביוס מראה את זה AGP APERTURE 128M AGP FAST WRITE DISABLE VGA SHARE MEMORY SIZE 64M ב VGA אני לא יכול לעלות ל 128 והבנתי שכרטיס המסך תומך ב128M כיצד אם בכלל אני יכול לשנות שכרטיס המסך יעבוד על 128M או שמה אנני יכול ואז המשמעות שהפירסום שיקרי תודה נעם

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  6. איך אני יכול לדעת אם הלוח שלי הוא EPoX 8RDA3+ Rev. 2 או לא? יש לי EPoX 8RDA3+ ואני רוצה לדעת אם הוא Rev. 2 או 1... איך אני יכול לדעת? ועכשיו עוד משהו: האם אני יכול בלוח הזה(EPoX 8RDA3) לשים מעבד AMD ATHLON 64 3000? תודה רבה לעוזרים!!! 8)

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  7. איך אני יודע איזה CORE יש ל AMD ATHLON 1800 כתוב עליו axda1800lt3c (משנת 1999) דבר נוסף שלא שייך לכאן... אבל שראה לי טפשי לפתוח עוד ת'ראד.... איך אני יודע אם הכונן הקשיח WD 120GB הוא גירסת ה 8MB באפר? תודה OK, I'VE FOUND IT: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/Processor_Recognition_Rev02_ENG.pdf

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. Started by Dr. Hardware,

אבל של 100 באס !? תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  9. הנושא נדוש אבל השאלה ממוקדת - אז אשאל בכל זאת... ABIT NF7 ב-390 ש"ח GIGABYTE 7VT600-L ב-380 ש"ח מעבד AMD 2500 BARTON קריטריונים: לא נדרש DUAL DDR לא נדרש SATA או IEEE 1394 נדרשת הרכבה נוחה, מספיק מקום ל-VOLCANO 10 יציבות ואמינות בעדיפות ראשונה ביצועים בעדיפות שניה OVERCLOCK ב-עדיפות שלישית במה לבחור ?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by maxxy,

משהו יכול להמליץ על לוח זול וסביר בשביל ATHLON 1800? התקציב שלי דל מאוד ואני לא מכיר כל כך את הלוחות. מחשב לוח עם כרטיס מסך, קול ורשת ONBOARD. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by Home Boy,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד P4 2.4 בעיקר לעבודה משרדית ומה שהציעו לי מגיע עם זיכרון 256 MB ורציתי לדעת אם כדאי לבקש שדרוג ל 512 MB?? כלומר אני לא חושב שאני כל כך זקוק לו אבל ראה לי חבל לקנות עכשיו זכרון כל כך נמוך...מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  12. Started by gisri,

רציתי לדעת עם כל כרטיס מסך מתאים ללוח האם הזה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by dogday,

איזה צ'יפ כדי לקנות למעבד a64 3000: nforce 3 via sis ו ali עוד לא יצאו.כדי לחכות?? אם אפשר גם את הסוג של הלוח.תודה!!! -----------עריכה----------- תקציב-900 ש"ח

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  14. Started by whodosntlikeomri,

http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?DEPA=1&sumit=Go&description=digi%2Cdice&searchdepa=1

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  16. ...

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by TheWave,

אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athalon 64 3000+ אני רוצה לקנות לו את הלוח אם של Gigabyte GA-K8NNXP האם הוא טוב?? אם לא איזה לוח אם כדאי לי לקנות?? [glow=red,2,300]תודה![/glow] ;D עריכה: האם הכרטיסם קול בלוח אם כולל SPDIF IN/OUT?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by dazzler,

לפני כמה ימים קניתי לוח EPOX 8RDA3I Nforce 2 . רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוח הזה לבין EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 ??? מדוע הוא עולה 150 שקל יותר ? לפי מה שקראתי בmanual של ה8rda3i הוא תומך בכל הדברים שה84da3 תומך...אז מדוע הוא יותר יקר?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי לוח אם אביט IC7 ויש לי כמה שאלות: 1 הדרייבר ללוח נקרא Intel INF Update v5.00.1015 ? 2 איזה עוד דרייבר אני צריך להוריד חוץ מהאודיו? 3 האם הדרייבר של USB 2.0 Driver ושל SiliconImage 3112A SATA Driver באים עם הדרייבר של הלוח או שאת זה גם צריך להוריד? דרך אגב,הכל מהאתר של אביט http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=5

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. גם מבחינת אוברקלוק וגם ביצועים: 1.Samsung 512MB DDR 400 Original 2. OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 3. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR תודה רבה לעוזרים!!!1

• 15 תגובות
    • 985 צפיות
  21. איסה חברה יותר טובה בהרבה מקומות אמרו לי ש אסוס םחות טובה בהרבה מי ABIT וABIT החדשים IC7 ממש טובים אז איזה חברה יותר טובה ?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  22. כל חיי הלכתי על INTEL וכרגע אני מנסה את SIS אני לא יודע מה לבחור בין שניהם, הבנתי שלאינטל יש בעיית התחממות וקיפאון בצ'יפסט הזה האם זה נכון, או שכדאי כבר להחליף ללוח של אינטל עם 865 ?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  23. שלום ישלי מעבד 2500 ברטון והייתי רוצה לדעת אם הלוח שלי מסוג epox 8k3a תומך במעבד לא מבחינת מהירות שעון כי אותה הוא מזהה אלא האם הוא מזהה את הקאש של ה512 בבקשה תעזרו לי אני חייב תשובה עד יום ראשון אם אני רוצה את המעבד או לא בנוסף שאלתי השניה מה עדיף לי וולקנו 7 פלוס מה שהיה לי? או את המאוור שאני מקבל עם ה2500 שלי? שהוא גם מנחושת אמרו לי.. תודה רבה לכולכם

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. Started by mrraz,

יש יבוא מסודר כמו שעושה איסטרוניקס לאינטל ?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by dogday,

מישהו יודע??? ???

• 3 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.