עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by antiHeRO,

אני עם gforce 4 mx עם AGPX2 ויש לי בביוס אפשרות לשים על AGP x4 וכשה אני שם על AGP X4 המחשב עולה ושום משחק לא מגיב מה לעשות????

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. זה מה שכתוב החוברת : The CPU supports 100MHz system bus. The SDRAM DIMMs and DDRs can synchronously work with 100 MHz or operates over a 266 MHz system bus. זה או 100 או 133? ואם כן אז לה כשאני שמתי ddr 400 זה עובד רק על 100? תודה אחים שלי!

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  3. אני מעוניין להתקין מאוורר לוח האם הזה שיש לי http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000-G%20(Rev%204.x).htm מצאתי את החיבורים עכשיו איזה מתח של מאווררים אני יכול לחבר כאילו כמה וולט? תודה

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by zaroor,

שלום ראיתי באפשרויות לוח אם אסוס P5RD1-V אפשרות לכרטיס מסך PCI EXP x16 אבל ב-mode-4 מישהו יודע להסביר מה הכוונה אולי איטי יותר מ pci x16 ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by skot,

יש לי זכרון: PC2100 DDR SDRAM - 256 MB ולוח: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=2 ואני רוצה לדעת איזה סוגי זכרונות אני יכול להוסיף תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  6. חברה סתכלו בתמונה. הטמפרטורה של הלוח אם שלי היא בסדר? ומה הטמפרטורה הלא רמויה ללוח אם? תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. עשיתי ניסוי, הרכבתי גוף קירור סטנדרטי (זה שהגיע המעבד) על מעבד AMD Athlon XP +2500 ללא שום גריז/משחה טרמית לפני כן. הטמפרטורות בסדר גמור : 40-42 ללא מאמץ, 50 - 57 במאמץ. זה מביא אותי לחשוב שבפועל המשחה לא ממש תורמת יותר מידי לנושא..

8. Started by barhanin,

Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 מה אתם אומרים עליו..? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=9648 המלצות על 512*2 pc3200 עד 1000 ש"ח תודה לממליצים

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by liran_85,

שלום אני כרגע עומד לקנות מחשב והייתי מאוד מעוניין לדעת מה ההבדל בין Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit שעולה 1400 לבין Pentium 4 3.0 Ghz 1M שעולה 1000 או בכלל עבור ל AMD ? שכן יש לציין שאני לא משחק כלל במחשב אני לרוב עובד במחשב עם photoshop,paintshop ועוד תוכנות של macromedia וכו. וגם עם תוכנות מוסיקה כמו LOGIC CUBASE ועוד כמה שהתוכונת האלה די כבדות... וכל השאר זה תוכונת אינטרנט ICQ MSN וכאלה.... רציתי לדעת אם כדי לי להשקיע על המעבד 64 ביט יש לציין שאני קונה 1GB זכרון... בתודה רבה לירן,

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by דנינו,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש.. ויש לי 2 אופציות רציתי לדעת מה יותר טוב ואם המחירים ניראים בסדר. האופציה הראשונה של אסוס http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1310&catcode=100 האופציה השניה של אינטל http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=9&CatCode=13 לידע כללי יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 זה אמור להתאים בלי בעיה נכון ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by ronenvvv,

אבא שלי בארה"ב עד יום שלישי, ואני רוצה להזמין זיכרונות דרך אייביי אליו לדירה... מה אתם אומרים על הזיכרונות שבקישור... כרגע יש לי 2*256 עובדים בדואל של מיקרון. המערכת שלי היא : פנטיום 4 2.8 , לוח אפוקס עד 4 גיגה(4 סלוטים) ,ווינדוס אקס-פי... שווה מבחינת חברה וביצועים... שווה המחיר? http://cgi.ebay.com/CORSAIR-2GB-DDR-400MHZ-2-GB-PC3200-2048MB-1GB-x-2_W0QQitemZ6799357534QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem תודה אם אפשר כמה שיותר מהר כי מחר יום חופש שם...!

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  12. יש לי כרגע זכרון של ADATA 512 שפועל על CAS 3 ורציתי לדעת אם אני קונה עכשיו עוד 512 שפועל על CAS 2.5 האם הם יוכלו לתפקד ביחד במצב DUEL MEMORY?? או שפשוט הם יעבדו לי בסינגל?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  13. אני מתכוון ללוחות n-force 4 ultra. נכון לעכשיו אני יודע שיש רק שניים - של ג'יגהבייט K8N-9 ULTRA ושל Abit AN8 Ultra. אני צריך לבחור מבין השניים, אז איזה מביניהם עדיף??

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by asi123,

נערך כי פותח הת'רד לא קרא את חוקי הפורום זוהי אזהרה ראשונה מתוך 3 מותרות ננעל

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by Eden 6600,

רציתי לדעת אם ישנם הבדלים כלשהם בין המעבד E5200 לבין מעבדי C2D אחרים כמו E7XXX ו-E8XXX מלבד זכרון מטמון קטן יותר וכמובן מהירות שונה לפעמים? המעבד מבוסס על הטכנולוגיה שעליה מבוססים מעבדי C2D? ואיך הוא מבחינת OC, אפשר להגיע איתו ל-OC מכובד גם עם לוח P31?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by yadinS,

שלום,יש לי במחשב RAM GB1 ויש לי עוד מחשב ישן עם RAM GB2 אז נכחתי תכרטיס מי המחשב הישן ו2 הכרטים אותו חברה רק של המחשב הישן GB2 הכרטיסים זה DDR 2 הבעיה שניסיתי להכניס ת GB2 לכונן החדש אז המחשב נדלק מגיע למסך הבית ועושה ריסטרט ומה מוזר עם אני נכנס במצב ''בטוח'' רשום לי שמותקן 3 GB כאילו הזיכרון עובד אבל רק' במצב ''בטוח'' הכל עובד חלק

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. Started by yanivma1,

שלום כולם, לפני כשנתיים רכשתי מערכת מחשב שהרכבתי לבד לפי המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 LGA1156. קישור ללוח אם באתר החברה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#sp מעבד: INTEL Core i5-760 2.8ghz quad-core (BX80605I5760) זכרון: G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL7 4GBRM כרטיס מסך: SAPPHIRE TOXIC Radeon HD 5850 1GB Video Card 100282TXSR דיסק קשיח: לפני כחצי שנה החלפתי לזה: Crucial 64GB M4 SSD SATA3 6Gbs - 2.5 in (CT064M4SSD2 לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את כמות הזכרון במחשב. מתוך 4 סלוטים יש לי כרגע 2 פנויים ו-2 עם הזכרון "המקורי" שקניתי עם המחשב. חשבתי לקנות את זה: G.Skill Ripjaws 4GB 2GBx2 DDR3-1600 F3-12800CL9D-4G…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. בלוח האם הזה (epox 8k5a2 פלוס) יש 2 חיבורי IDE רגילים ועוד 2 חיבורי RAID שהבנתי שהם יכולים לתפקד גם כחיבורי IDE רגילים נוספים. אני חיברתי אל אחד החיבורים האלה 2 דיסקים קשיחים (על כבל אחד של 80 גידים), ג'ימפרטי אותם, ובאתחול ה RAID config utility אפילו מזהה אותם כ primary master ו slave, אבל (!!) שם המערכת נתקעת ולא ממשיכה באתחול... לא מתקדם וגם לא נכנס לקינפוג ה RAID (אמור להיות Ctrl+H). כל מקרה אני כבר אובד עצות. ניסיתי בלי ג'מפרים, עם, על כבלים נפרדים... לא יודע מה עוד. יש לכם עצות? אם זה לא יצליח אצטרך לקנות כרטיס PCI-to-IDE תודה נ.ב. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות לבעיה...

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  19. יש לי AMD בארטון 2500 ויש לי אפשרות להחליף עם חבר שלי ולתת לו שני סטיקים של 256MB 400MHZ של קורסייר (חדשים) ולקבל ממנו שלו זה משנה כי יש לו אינטל סטיק אחד של 512MB 433MHZ גם של קורסייר (חדש) ואז יש לי גם סטיק אחד של ווינבונד 256MB 400 MHZ שאז אני יוכל לשים את שניהם ביחד ויהיה לי 768MB. פשוט יש לי לוח של אסוס NFORCE2 ושמעתי (וגם ראיתי) שהם עושים בעיות עם שלושה סטיקים כי איך ששמתי את 2 הקורסייר שלי עם הוינבונד היו לי מלא בעיות ואז ביררתי ואמרו לי שה-NFORCE2 משתגעים עם 3 סטיקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי והמחשב יעבוד טוב ומהר יותר עם ה-768MHZ ואל תשכחו ששני הסטיקים לא באותה המהירות אבל אם זה לא יתנגש לי אז אין לי בעיה. מה עדיף? (ככה גם בעתיד אני אקנה עוד סטיק זהה של קורסי…

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  20. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-219&catalog=147&manufactory=BROWSE&depa=0 זכרונות טובים ? ואיך המחשב החדש שלי שיגיע עם אבא שלי מחול בקרוב - A64 3000+ KV8-Max3 Mushkin 512 3200 X2 R9800 P איך ?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  21. Started by wiz,

שלום לכם, ניסיתי להעלות קצת את ה- OC שלי, טיפה יותר מדי, ולא ממש הצליח. לא נורא, לקחתי את המדריך של הלוח אם, מצאתי את ה- Clear Cmos וואפ, עבד מהר וללא שום בעיות מיוחדות. ה-Bios הגדיר את עצמו לבד והכל טוב ויפה, הוא רק הוריד לי את ה- Mh"z ל100 במקום 133. עכשיו, אני פותח את המחשב. הכל עובד טוב, עד שפתאום הוא אומר לי (IDE Searching......) כזה עם נקודות עכשיו פתאום הוא אומר לי שהוא לא מצא IDE אבל ראיתי ב-Bios שהוא זיהה את הכונן. טוב יש לי אפשרות להמשיך בכל מקרה, אני ממשיך הכל עובד כמו שצריך (אני מדבר מהמחשב הזה..) וזה סתם מציק לי עכשיו, מישהו יודע למה זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by darkman,

בקיצור יש אחד בצבע אדום ואחד ירוק אני לא רוצה שהם ידלקו מה עושים? האם אפשר לשים עלהם איזולירבנד?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. יש לי ארבע סלוטים של זיכרונות שניים של סמסונג ושניים של וינבונד דגם הסמסונג m368l3223ftn http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDRSDRAM/DDRSDRAMmodule/UnbufferedDIMM/M368L3223FTN/M368L3223FTN.htm רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שאני יכול לתת להם כמו כן זיכרונות של וינבונד w9425088h-5 וגם אצלהם הייתי רוצה לדעת מה המתח המקסימאלי שניתן להגיע כל 4 הסלוטים עובדים ב duek channel שהם בניפרד ה oc עובד סבבה אבל שכל ה4 מורכבים ואני מנסב להעלות מתחים ואת ה fsb המחשב קורס ניסיתי כל קומבינצייה אפשרית ועוד משהוא קטן מישהוא יודע איזה תיזמונים כדי לשים לכל ה 4 סלוטים?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  24. באחת השאלות של מה עדיף...... הזכירו כדרך אגב שאם רוצים להשתמש בDUAL בAMD צריך לקנות קיט ואי אפשר להוסיף מאוחר יותר ( אני לא זוכר איפה זה היה משהוא לפני כמה שבועות) מה פיספסתי כי לא תיקנו את התענה הזאת ? *חייב להשתמש בKIT (מה ההבדל בין קיט לשני מודולים זההים שבאו בנפרד) *למה אי אפשר לעבור מאוחר יותר זה נראה לי מוזר

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  25. Started by JaguArrrr,

AMD Athlon 64 3000+ Albatron K8X800 Pro (בדקתי את ההבדל בין ה pro ל pro ii ואני לא צריך סאונד 8 ערוצים) OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series יש מקום לשיפור? ומה ההבדל בין ה Premium ל Performance של OCZ ?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.