מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב שבו מותקן צ'יפ זיכרון של חברת adata המכיל 512mb ובמהירות 500mhz. ברצוני להכפיל את הזיכרון ל-1gb אך נודע לי שלא מייבאים את הזיכרון הספציפי הזה. האם ניתן לשים צ'יפ זיכרון של חברה אחרת יחד עם הצ'יפ הקיים של adata? מה החלופות העומדות לפניי?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 שתומך ב fsb 533 סוקט 478 ולוח של asus p4p800 se האם כדאי להליף למעבד זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14992&catid=802 יש לציין שהמחשב שודרג ללוח חדש והוספת זיכרון 1 גיגה וכרטיס מסך 6600
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם ביחד עם ה DFI NF4 ULTRA D מגיעים גם הכבלים העגולים שמופיעיים באתר החברה עם הקופסא? האם כשיתקינו לי את הלוח במחשב יצרפו אותם ? תודה רבה :xyxthumbs: כתובת האתר http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם האם כדאי לקנות זכרונות BH5 ל p4 3.0c(הבנתי שאפשר להגיע ל 433 ב 2-2-2-5 ב 2.75v) או לחכות ל 3200xl החדשים של corsair?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
כידוע rdram הוא הזיכרון החזק כיום..במיוחד rdram 512 800 mhz אבל הוא עולה המון.. שאלתי היא כזאת מה בעצם כדי ובכמה rdram יותר טוב...מהddram ומה אתם מצעים ddr 2 עם 533 mhz למרות שעדיין rdram יותר טוב בהרבה וddram 2 תופס 2 סטוקים על כלום...?
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי החלטה עד 6 וחצי אם להחליף את הלוח אם והמעבד שאמרתם לי שהייתי יכל להביא משו יותר טוב באותו כסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372188.0 מעבד AMD Phenom X3 8650 Box לוח אם DFI LANParty DK 790FX-M2RS זה מה שקניתי ואמרתם לי תתחדש אבל לא רוצים לבאס אותך הייתה יכל להיבא משו יותר טוב עכשוי אני יכל להחילף אבל עד השעה 6 וחצי כי אז החנות נסגרת ומחר אני מקבל את הAMD בבקשה תעזרו לי החנות היא SKYPC לאיזה מעבד ולוח שווה להחליף?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן רכשתי מחשב חדש. רכשתי 2G זיכרון DDR2 במהירות 667Mhz של חברת CEON. פתחתי את המחשב על מנת לראות שאכן זהו סוג הזיכרון שמותקן ואכן זהו הזיכרון שמותקן. על פי הBIOS מהירות הזיכרון היא אכן 667MHZ אבל כאשר אני מריץ תוכנות BenchMark ותוכנות אחרות שמטרתן לתת מידע על החומרה אני נוכח לדעת שמהירות הזיכרון היא 333MHZ (למשל בCPU-Z) איפה כאן הבעיה? יש לי לוח אם של MSI מדגם k9n neo ומעבר Athlon duo 4200. אני מריץ ויסטה. אשמח לתגובה בהקדם
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם השארת מעבד סטוק רגיל של אינטל למעבד הנ"ל מעבד תוצרת INTEL דגם CORE2 QUAD Q6600 8MB בתדירות 2.40 ג''יגה הרץ לבס 1066 לתושבת 775 יכול להוות סיכון למעבד עקב התחממות ופעילות של המעבד בטמפרטורה גבוהה...? או שכדאי להחליף קירור ? תודה לעונים, דודי.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000+ Albatron K8X800 Pro (בדקתי את ההבדל בין ה pro ל pro ii ואני לא צריך סאונד 8 ערוצים) OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series יש מקום לשיפור? ומה ההבדל בין ה Premium ל Performance של OCZ ?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שיכולה לרוץ מ-BOOTABLE CD (עם דגש על CD, אני יודע שיש תוכנה כזאת עבור 1.44, ואפילו יש לי כונן, אבל לך עכשיו תמצא דיסקט...). תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברצון מכר שלי לשדרג את המחשב שלו. יש לו כבר זכרונות DDR כך שלא צריך. הלוח חייב להכיל כרטיס מסך. אם יש הצעה מעניינת(שנכנסת בתקציב) עם זיכרון DDR2 אשמח לשמוע גם אותה.
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון נוסף ל Samsung 512MB 333MHz שיש לי, ואני חושב על לקנות את אותו סוג בדיוק. (חברה, גודל ומהירות). הדילמה היא שאני יודע שסמסונג די בינוניים בעניין של זכרונות אבל אני גם יודע שמומלץ שכל הסטיקים יהיו מאותה חברה. אז האם כדאי להשאר עם הסמסונג ? או שעדיף חברה אחרת ? (והאם זה יהיה בכלל מורגש ?) *אני לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, כרגע מותקנים אצלי 4 מודולים של 256. אני רוצה להוסיף זכרון וחשבתי להחליף רק אחד מהם במודול של 1GB (זה פשוט הכי חסכוני כך). האם זה אפשרי בבורד שלי? הבורד עובד בשיטת dual channel כך שבערוץ אחד יהיו לאחר ההחלפה שני מודולים בגודל שונה. עוד שאלה, מה ההבדל בין cl2 ל cl3 והאם זה קריטי עבור המערכת שלי? עוד שאלה, האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים ב vista? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בלוח אם, מעבד וזיכרון. אני בעיקר מריץ על המחשב תוכנות כמו PHOTOSHOP ו ZEND. כמו כן גם בעתיד הרצת סרטי HD (כרטיס מסך בעתיד, כרגע דרוש OB). עד כמה המעבד של AMD 4400 נחות מהמעבדים CORE 2 DUE של אינטל? הדרישות שלי הם גם 2 ג'יגה זיכרון. בגלל שלדעתי הדרישות לא גבוהות אפשר להשתמש בתקציב נמוך יותר. תודה רבה ואשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
השאלה הנצחית - מה עדיף אינטל או AMD. לאור ירידת המחירים המשמעותית במעבדים התקציביים אני חושב לשדרג למחשב חדש. אבל אני עדיין מחפש להיות בתג מחיר של 3500. הבעיה שלי היא כזו - האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה מהדור הישן של אינטל לעומת חד ליבה של amd. בדקתי בנצ'מרקים ונראה שלרוב יש יתרון לאינטל על פני amd במעבדים שציינתי בכותרת אבל : א. מה עם פליטת החום ? לא עדיף amd ? ב. אולי דווקא אינטל בגלל ארכיטקטורה של כפול ליבה ולקראת יציאתה של הויסטה שאמורה לתמוך במעבדים אלה. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם - מתוך כוונה שהמחשב הזה אמור להיות מחשב שבו אני אעשה שימוש לצרכי מולטימדיה (ישומים גבוהים ונמוכים כאחד למשל עריכה בפרמייר ועיצוב אתרי אינטרנט), אבל לא למשחקים. וכמובן לישומים משרדיים, א…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל? ומה זה ה E הזה ביכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק את סוג הזיכרון שלי ? (DDR,DDR2...) ואם ברצוני להוסיף כרטיס זיכרון נוסף,זה תלוי בכרטיס שכבר נמצא על הלוח אם ? הם חייבים להיות אותו סוג ? ???
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בלפטופ שלי מ256 מגה בייט, ל1 גיגה בייט. העניין הוא כזה: הזיכרון הקיים הוא מסוג DDR, ואילו אני הייתי מעדיף לקנות DRR2 משני טעמים: איכות, וזמינות (קשה יותר למצוא מבחר זכרונות של גיגה מסוג DRR ללפטופ). השאלה היא כזו: אני יודע שלא ניתן לשלב שני כרטיסי זיכרון מסוגים שונים, אך האם ניתן להחליף את הכרטיס הקיים מסוג DDR לכרטיס אחר מסוג DDR2 וזה יפעל כראוי? נדמה לי שזה תלוי בלוח-האם, אבל אני לא מבין בזה יותר מדיי. אילו הגבלות יכולות להיות ואיך אני יכול לברר את זה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הלוח שציינתי בכותרת תומך במעבדי 45 ננו-מטר ? ושאלה נוספת,האם כדאי להשקיע בלוח אם זה במקום בP35-DS3L של GB במטרה של CF עתידי ?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב את המערך הבא: 2 זכרונות של 256MB שפועלים בדואל.. יש לי כאן לידי סטיק 512MB 400MHZ, האם אפשר לצרף אותו לדואל איכשהו? ואם לא, האם כדאי לצרף אותו על חשבון הדואל? תודה
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שעליו כנראה ישב 3800X2. OC לא כלכך בתכנון, אבל חשוב שיהיה לו כרטיס קול טוב. לצורך העניין, שמתי לב לNF4U LANPARTY של DFI, איך האוןבורד סאונד שלו? יש טובים יותר? תודה(:
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איזה מעבד נותן יותר ביצעוים במישחקים בלי קשר לכרטיס מסך ?P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? או ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי את הלוח NF-7s שך ABIT. יש לי 3 סטיקים של זכרונות ואני רותה לבטל את ה-Duel Channel ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-