עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם כן אשמח לשמוע אם עבד/עובד טוב, שוקל להתקין

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. אהלן. המחשב שלי (פנטיום 4 2.6 ו512 ראם) לא ממש סוחב. חשבתי לשדרג אותו בעוד 512 מגה של ראם. 1- האם זה יעזור? 2- האם תוכלו להמליץ לי על חלק ספציפי מKSP ? חשבתי על ה ?512Mb 400MHz Samsung? שעולה 280 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by liran_85,

שלום אני כרגע עומד לקנות מחשב והייתי מאוד מעוניין לדעת מה ההבדל בין Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit שעולה 1400 לבין Pentium 4 3.0 Ghz 1M שעולה 1000 או בכלל עבור ל AMD ? שכן יש לציין שאני לא משחק כלל במחשב אני לרוב עובד במחשב עם photoshop,paintshop ועוד תוכנות של macromedia וכו. וגם עם תוכנות מוסיקה כמו LOGIC CUBASE ועוד כמה שהתוכונת האלה די כבדות... וכל השאר זה תוכונת אינטרנט ICQ MSN וכאלה.... רציתי לדעת אם כדי לי להשקיע על המעבד 64 ביט יש לציין שאני קונה 1GB זכרון... בתודה רבה לירן,

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by shloosh,

יש לי כיום 3800 בOC כמו שאתם רואים במפרט שלי...(939) חשבתי קצת לשדרג את המחשב ולהבאי 8800GT חדש + מעבד 4800 יד שניה מאיפשהו. יחד עם הקירור שלי עכשיו,ואוברקלוק בדומה למה שיש לי עכשיו עם עוד 400-600MHZ זה נשמע לי אחלה לא?? זה יקביל לאיזה5400 ככה.... או שאני משקיע פה במשהו מת?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by hamtsani,

צריך את עזרתכם, מה עדיף (בהנחה שהכסף לא מדבר...)? לוח אם של: ASUS : p5b-deluxe או לוח אם של: eVGA: nForce 680i SLI Conroe בתודה מראש,

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by Eden 6600,

בגלל שאני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי במשחקים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהמעבד הנוכחי שלי יגביל את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות (HD4850), השאלה היא אם אני יכול לקנות מעבד חדש מסדרת core 2 dou ללוח האם הנוכחי שלי? (במפרט בצד) אם כן, על איזה מעבד אתם ממליצים ללכת, כאשר הדרישה האחת והיחידה היא שיוכל לעבוד טוב עם כרטיס מסך חזק ולא יגביל אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  7. עשיתי ניסוי, הרכבתי גוף קירור סטנדרטי (זה שהגיע המעבד) על מעבד AMD Athlon XP +2500 ללא שום גריז/משחה טרמית לפני כן. הטמפרטורות בסדר גמור : 40-42 ללא מאמץ, 50 - 57 במאמץ. זה מביא אותי לחשוב שבפועל המשחה לא ממש תורמת יותר מידי לנושא..

8. Started by hagai349,

יש לי שאלה קטנה, איך המעבד Q9400?! ואיך הוא לOC?! ומה יותר טוב Q9400 או E8400?!

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by ttwow,

יש לי בעיה. קנו לי מחשב שהיה מחובר פעם למחשב אחר. הבעיה היא כיוונתי בBIOS שיעבוד קודם עם הכונן קשיח או קודם עם הCDROM והמחשב לא מזהה לי אותם בכלל!!!!! הוא מזהה רק את כונן הדיסקטים. מה לעשות? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by emesh,

מה ההבדלים המשמעותיים בין תצורה של פנטיום 3 בהשוואה לפנטיום 4 ? כמו כן כשאני מזמין מחשבים מחברות שעובדות עם המשלה (החשב הכללי) הן תמיד מציעות לוחות אם של אינטל, למה? ושאלה אחרונה תצורה בסיסית לעבודה מול שרת (תוכנה שעובדת בקליינט -סרוור) מה החשוב בתצורה שלה? בברכה אלדד

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by rooster,

אחרי שסיכמתי על מפרט הוסיפו לי בחנות מאוורר למעבד ב60 שח זה לא אמור לבוא עם המעבד אם חייב אותו?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by N-I-K-O,

שלום לכם, יש לי מחשב ישן עם לוח של MSI 848p neo-v שתומך בזכרון של 400MHz ואני מעוניין להוסיף לו זיכרון. השאלה שלי היא כזאת ,האם אני יכול לשים בו זיכרון של 667MHz וזה יעבוד על 400 או שזה לא יעבוד בכלל? פשוט הבדלי המחירים בין 667 ל400 לא הגיוניים. תודה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  13. צריך זכרונות מיוחדים או שכל שתי סטיקים יכולים לפעול בדיואל עם הם אותו גודל וmhz

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. Started by comper8,

שלום לכולם. רציתי להזמין מחשב עם זיכרון 4 ג'יגה (2X2GB) של KINGSTON. תדר 800 MHZ. אין כרגע את הזיכרון הזה במלאי שלהם והציעו לי זיכרון של G.SKILL במקום. האם כדאי? האם יש הבדל? האם יש חברה מומלצת? תודה!

15. Started by composite,

אז ככה, שמעתי על צ'יפים לזכרונות שהם ממש מעולים, ובפרט מצוינים לאוברקלוק. אלו ה- BH5. אז יש לי כמה שאלות בנוגע להן: - יש איזו דרך מהירה לזהות זכרונות מבוססי BH5 עוד לפני שקונים אותם? (כדי שלא יהיה נפילות. והכוונה שלי היא לפני תמונה, קוד וכו'.) - הדגם הזה של הזכרונות הוא מבוסס BH5? http://www.newegg.com/app/viewproduct.asp?DEPA=1&submit=Go&description=Mushkin%2C1GB%2CPC%2C3500%2CLevel%2C2%2CDual%2CPack%2C%282x512MB%29%2CCA תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  16. שלום לכולם... אני מעוניין לשדרג את הלוח + מעבד +כרטיס מסך בתקציב של 2700 שקל מקסימום. אולי אם ישאר עודף אני אשדרג גם את המארז כרגע יש לי רדאון 9600 פרו + AMD 2400 + ABIT NF7-S. מ KSP או כל מקום אחר שיש לו אחריות טובה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  17. יש לי ארבע סלוטים של זיכרונות שניים של סמסונג ושניים של וינבונד דגם הסמסונג m368l3223ftn http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDRSDRAM/DDRSDRAMmodule/UnbufferedDIMM/M368L3223FTN/M368L3223FTN.htm רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שאני יכול לתת להם כמו כן זיכרונות של וינבונד w9425088h-5 וגם אצלהם הייתי רוצה לדעת מה המתח המקסימאלי שניתן להגיע כל 4 הסלוטים עובדים ב duek channel שהם בניפרד ה oc עובד סבבה אבל שכל ה4 מורכבים ואני מנסב להעלות מתחים ואת ה fsb המחשב קורס ניסיתי כל קומבינצייה אפשרית ועוד משהוא קטן מישהוא יודע איזה תיזמונים כדי לשים לכל ה 4 סלוטים?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by Dimas,

אני רוצה לקנות מחשב חדש...ומתלבט בין שני המעבדים AMD וPENTIUM . תייעצו לי בבקשה, ותכתבו בתשובה מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ולמה ה-PENTIUM יותר יקר. תודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  19. פשוט הלוח שברשותי עם כרטיס מסך מובנה שדי מגביל אותי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by Eden 6600,

רציתי לדעת אם ישנם הבדלים כלשהם בין המעבד E5200 לבין מעבדי C2D אחרים כמו E7XXX ו-E8XXX מלבד זכרון מטמון קטן יותר וכמובן מהירות שונה לפעמים? המעבד מבוסס על הטכנולוגיה שעליה מבוססים מעבדי C2D? ואיך הוא מבחינת OC, אפשר להגיע איתו ל-OC מכובד גם עם לוח P31?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  21. שלום, ברצוני לבדוק האם לוח האם שלי תומך SATA (לצורב די וי די). הלוח הוא של חברת ABIT, והנתונים שלו מתוכנת CPU-Z: NF7II SERIES NVIDIA NFORCE-MCP2S ניסיתי למצוא לפי זה אם הוא תומך או לא אבל די הסתבכתי בגוגל. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by BlackSheep,

מישהו יכול לתת לי את האתר שלהם פה או בפרטי? הוא אבד לי ממזמן ואני לא זוכר מה השם של החברה. תודה על העזרה :-)

23. Started by Anonymous1,

על לוח GA-K8NF-9 תומך זיכרון כפול עם 4 חריצי כרטיסי זיכרון, יש שני כרטיסים עם 256Mb כל אחד. האם אפשר להוסיף שניים שכל אחד מהם הוא 512Mb? בתודה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by owen10,

חשבתי לקנות את המפרט מחשב הזה 600 שקל - לוח אם Asus P5ND2-SLI 1100 שקל - מעבד Intel Pentium D 945 3.4GHz 1000 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 או ב 600 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 450 שקל - זיכרון Twinmos DDR2 1024MB 667MHZ 200 שקל גג - צורב DVD ( אין לי מושג איזה אבל הרוב עולים 200 שקל תמליצו בבקשה!) 250שקל גג -מארז גם אין מושג איזה תמליצו אבל משהו זול אם ספק כוח חזק תודה! דיסק קשיח יש לי 80 גיגה מהמחשב הישן אבל עכשיו שיצא הקונרו אני קצת מתלבט יש את ה E6300 שהוא דיי זול כמו שראיתי כמו המחיר של Intel Pentium D 945 3.4GHz יש הבדל משמעותי בין המעבדים האילו ובמה? והאם הלוח אם הזה תומך בקונרו Asus P5ND2-SLI ? ואם הוא לא תומ…

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by Home Boy,

אני ממש לא מתמצא בלוחות אם ורציתי לשמוע חוות דעת על לוח אם זה: intel Brownsville2

• 3 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.