מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל? ומה זה ה E הזה ביכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_528&products_id=4772 אני לא מתכנן שום OC- לא מעוניין בפיצ'רים וכאלה. לא מעוניין ברייד. הולך לקנות E6300. האם לוח האם הזה מספק? האם יש סיבה לא לקנות אותו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מצאתי את החבוב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=373 מה הדעות לגביו? אני צריך שני סטיקים, כל אחד של ג'יגה של זכרון טוב עם 667 mhz. מתוכנן אוברקלוק בעתיד הלא רחוק, אז נא להמליץ על זכרון מתאים.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לפני כמעט 3 שנים קניתי מחשב,במחשב יש לוח אם msi pt8 neo-lsr/v,הרצתי עליו חיפוש בגוגל בשביל לבדוק אם אני יכול לחבר לו דיסק sata (אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש?),כל מה שמצאתי היה בשפות לא מובנות לכן התקשרתי פעמיים לתמיכה של אייבורי כדי לברר אם אני יכול לחבר עליו דיסק sata כי אני מחפש דיסק קשיח ולא רציתי לפתוח את המארז,פעמיים התומכים אמרו לי שאני לא יכול לחבר במחשב שלי דיסק sata,היום עמדתי ללכת לקנות דיסק ide ופתחתי את המארז סתם בשביל לנקות אותו קצת ולסדר את כל הכבלים וראיתי מן שתי כניסות שנראות בדיוק ככה,האם זה אומר שהם טעו ואני יכול לחבר דיסק sata ???
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מבולבל קשות אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד של 2.8 DUEL CORE 820 עם 800MHZ FSB עכשיו איזה זכרונות אני צריך לקנות אני מתכוון למהירות שלהם של 533MHZ או 667MHZ או בכלל של 400MHZ בגלל הFSB800 של המעבד יש בכלל קשר בין המהירות FSB של המעבד והמהירות של הזכרונות???
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
התלבטתי אם זה מיועד הנה או לפורום לוחות אם. מנסה לתפור למישהו מחשב בסקלת המחירים הלא יקרה. לוח האם Gigabyte K8U תפס לי את העין. הצ'יפסט זכה לפחות ב- Anandtech לביקורות מצויינות על אף המחירים הזולים של הלוחות שמבוססים עליו. מצד שני די התקשתי למצוא חוות דעת משמעותיות על לוח האם הנ"ל באינטרנט. במפרט הלוח רשום AGP slot, support AGP 4x/8x AGP3 compatible, support only 1.5 volts display cards. זה משהו שאני לא לגמרי מבין את המשמעות שלו. AGP3 אמור לעבוד עם מתח של 0.8 וולט, ולא 1.5. אז מצד אחד הוא תואם AGP3 ומצד שני הוא מיועד רק לכרטיסי מסך של 1.5 וולט. האם אני יכול לתפור לו כרטיס מסך רגיל מבוסס FX5200 של NVIDIA או ATI 9250 והוא יעבוד בלי בעיות ב- AGP x8 ? או אולי עלי לברור היטב ר…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי לדעת איזה זכרון אתם ממליצים? אני רוצה 2 סטיקים של 1GB הבנתי שהציפים של MICRON הכי טובים - האם נכון? אם כן אתם יכולים להמליץ לי על דגם שמוכרים בארץ עם הציפ הזה? האם CL4 מסיק טוב או שCL3 עדיף למרות מחירו היקר? האם ההפרש במחיר שווה את הפיצוי במהירות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהה??..כאילו לקנות אתלון 64 3000+ או אתלון מוביל 64 3000+??... המוביל מגיע עם 1.8GHZ והרגיל בא עם 2.0GHZ...אם הוא טוב לOC אז לא בעיה להגיע לכזה.. סתם שאלה ...על כמה FSB עובד האתלון 64?...וכמה עובד איטנל לדוגמא 3.2HT E....
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום,יש לי במחשב RAM GB1 ויש לי עוד מחשב ישן עם RAM GB2 אז נכחתי תכרטיס מי המחשב הישן ו2 הכרטים אותו חברה רק של המחשב הישן GB2 הכרטיסים זה DDR 2 הבעיה שניסיתי להכניס ת GB2 לכונן החדש אז המחשב נדלק מגיע למסך הבית ועושה ריסטרט ומה מוזר עם אני נכנס במצב ''בטוח'' רשום לי שמותקן 3 GB כאילו הזיכרון עובד אבל רק' במצב ''בטוח'' הכל עובד חלק
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 והכל במחיר מציאה של 740 ש"ח בנוע.... מה אתם חושבים עליו? כולל: SATA RAID, 2000+ FSB, 8 chnl audio inc. SPDIF, 1GB LAN blah blah blah... האם יהיה ניתן לבצע OC עליו? פשוט שמעתי שהעלאת תדר של צ'יפים לא של NFORCE מחרבש תדרים אחרים על הלוח, כמו של SATA, של הזכרון וכול' מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום , אני מעונין לשדרג לויסטה .. בפעם האחרונה ששרגתי הרגשתי ש 1GB לא מספיקים בכלל ... אני רוצה לקנות עוד סטיקים של זכרונות, ויש לי כמה שאלות אם אני יקנה זכרון CL3 או CL2, איך כל הזכרונות יעבדו אם הזכרונות שיש לי במחשב הם corsair 1024MB value dualchennel CL2.5 ? וחשבתי שקניתי את המחשב שהמחירים של ה DDR ירדו כאשר יעבור שנה.. שנתיים .. אבל לא ירדו כמעט. מישהו מכיר איפה אני יכול לקנות זכרונות DDR 1 בזול ? ומה אתם אומרים על הזכרונות האלה http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=90&category_id=1c3fb8b4ef5582f1ad3df92f9c26fe69& ? או על 2GB ב970 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3020 תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
כל השאלות הן שאלות ללא כוונות אוברקלוקינג... 1) מה ההבדל בין זכרון מחברת קינגסטון ומבחברת G.SKILL ( מדובר על תדר מהירות 800 MHZ ) מבחינת ביצועים? אני יודע שחברת ג'יסקיל יותר איכותית לפי מה ששמעתי אבל ההבדל ביצועים שלהם משמעותי? פשוט יש לי 2 כרטיסי של ג'יגה 800MHZ ואני חושב אולי להחליף אותם לג'יסקיל אם זה משמעותי... 2) איזה מעבד יותר משתלם Q9300 או E8400 אני שואל כי אומרים שהעתיד הוא במרובעי ליבות ואני קניתי בדיוק חודש בערך לפני שייצאו סדרות המעבדים החדשות אני יודע שיש ל-E8400 45 ננומטר אבל כמה יש ל-Q9300 ואם הוא משתלם יחסית ל-E8400 ? עכשיו יש לי E6750 גרסאת GO 3) לגבי לוחות אם... ראיתי שהמון ממליצים על הלוח אם P35 כבר הרבה זמן... עכשיו השאלה אם הלוח אם P5B משתווה בכוחות …
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג? ניסיתי כבר את Aida Everest
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אפשר לשים במחשב בו מותקן סטיק זיכרון 667 mhz להתקין זיכרון נוסף מסוג 400 mhz וזה יפעל בצורה סבירה?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
של SAMSUNG, CAS3, שני מודולות של 1GB, חדשים. אני יכול להשיג בכ-600 ש"ח. שווה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי כרגע Kingston 1024x2 DDR2 800Mhz ואני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 2048 MB גם DDR2 800Mhz ואני שואל אם כדאי. מבחינת מחירים מצאתי כבר מחיר טוב.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שמעתי שבינואר (עוד שלושה שבועות) יוצאים דגמים חדשים של מעבדי INTEL סדרת QUAD האם אתם צופים שבעקבות כך תיהיה נפילת מחירים של הכפולי ליבה ושל AMD או שהמחירים של סדרת ה QUAD החדשה יהיו גבוהים וכל השאר ישארו באותו מחיר ועוד דבר אם אתם חושבים שהמחיר של המעבדים לא ירדו אז עוד כמה זמן נראה לכם שמעבדים החדשיםירדו וכך גם כל השאר לדוגמא מעבד של INTEL E6750 עולה כ 1000 ש"ח היום האם בעוד שלושה שבועות בעקבות היציאה של כמה דגמי QUAD המחיר של E6750 ירד משמעותי(אם בכלל) או שלא ירד וה QUAD יהיה פשוט יקר? או שירידה תתקיים רק לאחר כמה חודשים? אשמח לקבל תגובות לגבי הצפי של האנשים כאן תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לקנות לוח עם שניי מעבדים ואני רוצה לדעת אם זה כדאי לי. שניי מעבדים של AMD ATLON 3200+ 64
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את עזרתכם: אני מנסה לעשות OC מ200/240 פרטי הOC : Vcore 1.55 DDR 2.65 AGP 1.6 יחס הבאס לזיכרון 5:4 זיכרונות על תיזמונים 8-3-3-2.5 והיו גם על 7-3-3-2.5 (הם אמורים להיות CAS3 אבל יורדים בגלל היחס) ואחרי שעתיים וחצי בבדיקה בPrime95 מופיע לי שגיאה ואני לא יודע מה לא בסדר (אני חושב שאולי אלה הזכרונות) אבל לא יודע מה בדיוק. תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי 2*512 דואל צ'אנל מהירות 400 ddr dhk יש לי 4 סלוטים 2 פנויים איזה אני יכול להוסיף קיימים קינגסטון 3200 אם אפשר לא יקרים וגם הפניה (לינק ) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לאחר שרכשבתי מחשב חדש התקנתי את תוכנת הEVEREST כדי לבדוק שאכן קיבלתי את החלקים שהזמנתי הכל בסדר חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה את הדגם של הלוח אם וגם לא הTYPE של המעבד שאלה נוספת, 55 מעלות ל8800GTS 320 במנוחה זה נורמלי????
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הלוחות אם המתקדמים היום תומכים ב DUAL DDR 400.. האם הדגמים הקודמים תמכו בDUAL DDR פחות מ400? האם עוד נגיד כמה חודשים יצאו לוחות חדש שתומכים בDUAL DDR 500(סתם דומגה) או שזה הגבול לזמן הקרוב..?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי centrino למעבדי דותן ? ובנוסף אם אשפר לקבל פירוט או השוואה מדוייקת בינייהם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-