מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
הדרייברים שמותקנים אצלי במחשב הם הכי עדכניים ה- 2.45, ראיתי שבאתר של Nvidia רשום שם NOTE: NVIDIA accelerated IDE drivers are not included in this release זה יכול להשפיע על הביצועים של הדיסק הקשיח? כי בכל זאת רשום שם שהחבילה מגיעה עם IDE In-the-box 2.70. תודה ולהתראות.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על לוח זול וסביר בשביל ATHLON 1800? התקציב שלי דל מאוד ואני לא מכיר כל כך את הלוחות. מחשב לוח עם כרטיס מסך, קול ורשת ONBOARD. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם תוכלו לתת לי איזה תאריך או בערך מתי אודה לכם
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי השבוע שלושה סטים של זכרונות, כולם של חברת GEIL כולם 4GB אחד מדגם ULTRA 1066 אחד מדגם BLACK DRAGON 800 ואחד EVOONE 800 על הזכרונות רשום שצריך להגדיר נתונים בלוח האם. אחד זה SPD, והשני זה המתח. את המתח מצאתי ושניתי לפי מה שכתוב על המודל,לאחר ששיניתי את המתח, אין ספק שזמן התגובה של המחשב עלה, אך מה לעזאזל זה SPD ואיך מגדירים אותו? יתרה מכך. יש לי שני מחשבים ויש לי שלושה סטים של זכרונות, איזה מבין אותם זכרונות הייתם שומרים ואיזה סט הייתם נותנים (לאחיין שלי).... אלו המחשבים שישנם ברשותי: לוח asus p5b-e מעבד E6600 כרטיס 7600gs וספק 550 CHIEFTECK המחשב השני הוא לוח gigabyte ep35c -ds3r מעבד e8400 וכרטיס 4670 וספק 550 CHIEFTECK תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ואיי מנהל שמע,זה בעיה דחופה,נעלת לי סתם פעם קודמת,ואחר כך עוד פעם,כיאלו לא בא לך שיעזרו לי ,קשה לך להשאיר אשכול פתוח יותר מכמה שעות? אז מה,הייתי חדש לא קראתי חוקים למה לנעול ישר סתם? יכולת רק להגיד לי לקרוא חוקים או להביא אזהרה ולא לנעול ועכשיו נעלת ו"אסור " לי לפתוח עוד אשכול ממש גאוני. בכל מקרה אני פותח חדש בתקווה שתתן לאנשים לעזור לי במקום לנעול.... קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אסוס p5k p35 אחלה של לוח אם אני מתבאס קצת כי הלוח לא תומך ב- ddr 3 שווה לי להחליף את הלוח מי שמכיר את הלוח יודע שהוא לוח פצצה הוא תומך ב- 3 מעבדים וגם במהירות של 800\667\1066 של הזיכרונות אמרו לי גם שאם אני ישים 4 גיגה זיכרון במהירות 1066 בויסטה אז הוא לא יזהה לי את 4 גיגה האם זה נכון האם כדי להחליף את הלוח בגלל שהוא לא ב-ddr 3 בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש לאחותי ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. השאלה שלי היא בנושא המעבד ולוח האם ... האם ללכת על ה-sempron של AMD או celeron D של INTEL ? וכמובן בעקבות השאלה הזאת עולה השאלה על לוח האם ... מכתבות שונות אני מבין שעם שחרור גרסת celeron D יש איזשהו שיוויון בין הביצועים של שני המעבדים, זה נכון ? מה אתם אומרים על Chaintech SK8T800 (S-754 ? אין לי תקציב גדול מידי ואני מבין שאני לא קונה מחשב שיריץ DOOM3, אבל אני מנסה להוציא את המירב מהתקציב שלי. תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם הם ירדו או שזה סתם שמועות !? לא יודע אם פתחו כבר כזה נושא !!! אז לא לכעוס בבקשה !
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מעבר להכנסת הכרטיס באחד ה- slots הפנויים, יש לו גם כבל דק המורכב משני חוטים שאמורים להתחבר לשני פינים/ג'מפרים עג"ב לוח האם. כיצד אוכל לדעת לאילו שני פינים להצמיד את הכבל? בתודה מראש, RBH
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
השאלה שלי מה עדיף: 512 במהירות של 400MHZ או 768 במהירות של 266MHZ עריכה: מה אומרות הראשי תיבות CL ? ושמתי לב שככל שה-CL יותר נמוך המחיר עולה, לכן אני מתאר לעצמי שזה יותר טוב, תקנו אותי אם אני טועה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הנושא ארוך אבל בקצרה ה p4p800 מעלה את העצבים השאלה עם יש איזה לוח אם זהה עם כל השטיות של asus. פנטים 2.8 מאלה שיצאו לפני שנתים שלוש נראה לי (אני כבר הלכתי לאיבוד עם הסדרות). יש לי כרטיס מסך agp זכרות ddr 400 וזהו בעצם . כלומר אני רוצה לוח אם שיתמוך בהם ולא יהיה asus . אני מחכה עם מחשב חדש ככה שיצא ה vista בצורה רישמית . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ביקשתיP5Q PRO והציעו את ה-L עד כמה שונה?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רוצה לקנות זכרונות DDR2 2 Gb, 800Mhz. מה מבין השניים עדיף ומה ההבדלים במחיר בערך?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מזיגזג מחשבים , המחשב יהיה מסדרת ה 6X50 החדשה של אינטל. אני מתכוון לרכוש 2GB של זכרון במהירות 800MHZ ורציתי את עזרתכם בבחירת הזכרון . כבר שמתי עין על אחד מהזכרונות המופיעים לרכישה בזיגזג אך רציתי לקבל גם את המלצתכם (רק זכרון מזיגזג בבקשה) תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם, אני בעל לוח P5GD1-VM ASUS רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג תמעבד הנה המפרט של הלוח אם כיום יש לי פנטיום ארבע רגיל 3 גיגה הרץ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי ארבע סלוטים של זיכרונות שניים של סמסונג ושניים של וינבונד דגם הסמסונג m368l3223ftn http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDRSDRAM/DDRSDRAMmodule/UnbufferedDIMM/M368L3223FTN/M368L3223FTN.htm רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שאני יכול לתת להם כמו כן זיכרונות של וינבונד w9425088h-5 וגם אצלהם הייתי רוצה לדעת מה המתח המקסימאלי שניתן להגיע כל 4 הסלוטים עובדים ב duek channel שהם בניפרד ה oc עובד סבבה אבל שכל ה4 מורכבים ואני מנסב להעלות מתחים ואת ה fsb המחשב קורס ניסיתי כל קומבינצייה אפשרית ועוד משהוא קטן מישהוא יודע איזה תיזמונים כדי לשים לכל ה 4 סלוטים?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המחשב התחיל להיות איטי לפני כמה ימים ופתאום התחיל לקרוס ולכבות את עצמו לאחר כל מיני ניסיונות לפענח מה בדיוק הולך כאן שהעלתי את המחשב מיד לאחר הביוס קיבלתי הודעה cpu is unworkable or has been changed check out of cpu soft menu מה לע@#@3 זה אמור להביע? אם יש למישהוא איזשהוא מושג אני אשמח לקבל דיעה נ.ב לידע כללי לא בוצע במחשב לא לפני ולא אחרי oc הכל קרה בבוקר יום בהיר
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חשבתי לקחת את הלוח : asus M2N-E Nforce 570 SLI יש למישהו רעיון ללוח יותר טוב באותו מחיר (450 ש"ח) ? אני רוצה להזמין את המחשב מחר אבל אני עדיין בהתלבטות לגבי הלוח אם שאר החלקים שאני קונה: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 PCIe AMD ATHLON 64 X2 6000+ SOCKET AM2 BOX OCZ DDR2 4096 (2 X 2048MB) 800MHZ CL 5-5-5-18 GOLD
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
עכשיו במפרטים המומלצים יש את Intel945P ASUS P5LD2 מקודם היה את GIGABYTE GA-945P-S3 איזה כדאי לקנות בשביל משחקים ולמה? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מבוסס קונרו E6300 , עם DDR2 667 , PCI X ללא OC ולא תומך OC . מסגרת תקציב פלוס מינוס 550 שח מה הכי עדיף מבחינת ביצועים במחיר הזה בלי יותר מדיי גאדג'טים ... ומספיק לי חריץ אחד של PCI X תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מתי יוצאים לוחות כאלה ומתי הם מגיעים לארץ כי אני צריך לקנות מחשב חדש וגם עם תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם אם התקן PCI-EXPRESS בשביל משחקים ואובר קלוק וגם מעבד טוב וזיכרון אין בעיה של כסף תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write cas…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל העיקרי זה שבדגם ה r יש גם raid, ואני לא מתכנן להשתמש בזה בעתיד הקרוב או בכלל. השאלה היא אם יש עוד סיבות לשלם 50 שקל יותר בשביל הדגם הזה, או להסתפק בדגם הבסיסי יותר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-