מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני מתלבט על איזה חברה ללכת אבל הכיוון הוא להשקיע יותר מ1000 ש"ח אז.. 1. Rampage Formula 2. Maximus Formula 3. GA - X48T (אפשר גם ללא T) 4. MSI Platinum X48 עשיתי כבר טבלאות השוואה, קראתי כתבות מה לא עשיתי, אני כבר משתגע כמה שבועו ת.. אני צריך את עזרתכם חבר'ה תודה !!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
בגלל שאני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי במשחקים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהמעבד הנוכחי שלי יגביל את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות (HD4850), השאלה היא אם אני יכול לקנות מעבד חדש מסדרת core 2 dou ללוח האם הנוכחי שלי? (במפרט בצד) אם כן, על איזה מעבד אתם ממליצים ללכת, כאשר הדרישה האחת והיחידה היא שיוכל לעבוד טוב עם כרטיס מסך חזק ולא יגביל אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
E7200\E4600\4800X2 בהכללת תוצאות של מספר בנצ'ים, פחות לכיוון משחקים כבדים,איזה מן המעבדים הנ"ל עדיף,ללא קשר ליחס מחיר.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כנראה שאני קונה אחד כזה שבוע הבא כדי שיתאים לי למעבד: QX9650 המחיר של הלוח הזה הוא 590 ש"ח וזה נראה לי זול מדי. מישהו יודע משהו על הלוח הזה שיכול לתת ביקורת עליו? תודה מראש בני
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני רואה פה אנשים מדברים על רגולציית כוח בלוחות.. מישהו יכול לתת הסבר קצר?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
קונה מIQPC - מפרט בפרופיל. מחיר שווה, חשבתי לרדת במחיר למושקין 1000 אשמח לתגובות אם כדאי או לא, כמו כן המלצות חלופיות עד 600 שקל.
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום חברה אני מתלבט בין 2 המעבדים הנל שיש בינהם הבדל של 40 שח סה"כ. איזה מהם יותר טוב ל-OC ? יש לי טוניק טואר וp35c-ds3r ואני מעוניין להוציא את כל המיץ ממנו עד הטמפ' האופטימלית. מה אתם ממליצים? [לא מצאתי שום מידע על e6750 רק על ה e6550..] תודה!
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W טוב לכל המשחקים? באתר שבודק את המחשב המעבד לא עובר במשחק Crysis
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
טוב אז כמו שאמרתי יש לי twinmos ddr2 1G 667MHz ואני מעוניין לקנות עוד אחד מSKYPC הם יעבדו ביחד בדואל צ'נל? או שצריך בשביל זה סט של 2 זיכרונות? זה המידע על הזיכרון שלי וזה מה שאני רוצה לקנות...הם יתאימו? http://www.skypc.co.il/pl_product~TMOS1GBDDR2-667~15~0.htm
-
- 7 תגובות
- 503 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק את סוג הזיכרון שלי ? (DDR,DDR2...) ואם ברצוני להוסיף כרטיס זיכרון נוסף,זה תלוי בכרטיס שכבר נמצא על הלוח אם ? הם חייבים להיות אותו סוג ? ???
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי INTEL 6400 2.13 על לוח אם IL9 PRO שכפי שגיליתי לפני יומיים הוא ממש גרוע כי אין לו אופציה ל OVERCLOCK בכלל!!! אני צריך לוח אם שיתאים גם ל 8800 GTS שלי ואולי אפילו עם אופציה ל SLI במחיר סביר עד גבוהה.... תודה מראש. אהה ועוד שאלה ב FAQ פה בפורום כתוב ואני מצטט: "ש: האם עדיף AMD Athlon64 3000/3200/ Intel Pentium 4 3.0GHz/3.2GHz או Intel Pentium D 805 או? ת: ה Athlon64 3000+ הוא מעבד אחד שרץ בתדר 1.8 ג'יגהרץ. הפנטיום D 805 הוא זוג מעבדי פנטיום 4 שרץ בתדר 2.66 ג'יגהרץ עם באס במהירות 133 מגהרץ. אין שום ספק בכך שמעבד אחד מסוג Athlon 64 במהירות 1.8 ג'יגהרץ מהיר יותר מאשר פנטיום 4 אחד אשר רץ במהירות 2.66 ג'יגהרץ. אבל מדובר פה בשני מעבדים במקרה של ה 805, ולא רק אחד. לפיכך, כיו…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן לוח אם Pcchips M952 ver 1.3 b אני רוצה לעדכן את הביוס כי המסך הכחול הזה שכולם מדברים עליו בווינדוס XP רושם לי תמיד בעייה עם הביוס. הורדתי מהאתר 2 קבצים אחד פלאש ואחד עם סיום ROM קובץ הפלאש הזה לא נטען בכלל... מה עושים??? אשמח לפירוט מדוייק....
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני קונה עוד שבוע מחשב חדש יחד עם ויסטה 32bit, לא מתחשק לי להתקע עם בעיות תאימות ב-64bit... (אם למישהו יש דעה אחרת, אני אשמח) הבנתי שהמקסימום שהמערכת מנצלת גג 3GB. תמיד קונים 2GB, אבל אפשר להוסיף עוד 200 שקל (ולנצל את השפל במחירים), ולקבל 3GB שיחסכו את הצורך בשדרוג. עכשיו נשאלת השאלה אם סטיק שלישי בלוח P965 יפגע בדואל צ'אנל של השניים הראשונים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלחתי את המחשב שלי לתיקון ואמרו לי שנשרף לי הלוח האם עכשיו אני צריך להחליף אותו והוא יכול להיות או מאינטל או מאסוס כי זה מה שיש שם מעבד INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI וכ.מ X1600 Pro Sapphire ATI RADEON X1600PRO 256 mb PCI X זהו אני צריך לוח אם מאחת החברות שצוינו למעלה שיתאים למחשב במחיר סביר תודה
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם ב-500-600 ש"ח ע"פ המפרט הבא. השימוש הוא במחשב ממוצע/ביתי-משרדי עם כוונה בעתיד להוסיף כרטיס מסך ואולי לחבר מסרטת וידאו . מעדיף המלצות על לוחות של INTEL או GIGABYTE. תודה מעבד מעבד INTEL Core 2 Duo E4300 1.80GHZ 2Mb SHARED CACHE BOX 3Y ¤ זיכרון זיכרון DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 ¤ דיסק קשיח WD 160GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD1600YS 5Y ¤ צורב DVD-RW *צורב ללא תוכנה LG GSA-H30N (B) SATA DVD WRITER BLACK OEM 2Y 211 211 ¤ מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN ¤
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח: http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm ושני סטיקים של CORSAIR DDR2 512MB 667 כל אחד. במאפייני המערכת אני במקום לראות 1GB של זיכרון מערכת, זה מה שאני רואה: למה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אהלן, סליחה מראש על הבורות. יש לי לוח אם Asus striker extreme ,מאיפה יותר עדיף להוריד את הדרייברים? להוריד מהאתר של ASUS או ללכת לאתר של NVIDIA ולהוריד את הדרייברים לצ'יפסט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
והאם באותה רמת מחיר יש לוחות איכותיים \ חזקים טובים יותר ואם כן איזה ? http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775
-
- 9 תגובות
- 503 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא הצלחתי למצוא טבלה למשל, שמציינת הקבלה של מעבדים. כלומר איזה מעבד של Intel מקביל לאיזה מעבד של AMD. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כרגע יש לי 512X2 MB 800MHZ של G.SKILL ואני מרגיש שהגיע הזמן להוסיף זיכרון . אז השאלה היא כמה אני צריך שיחזיק לי לשנתיים הקרובות, אם אני יקנה עכשיו עוד אחד בידיוק כמו שיש לי אז לא יהיה בלוח מקום לעוד זיכרון אם אני יצטרך. זאת אומרת שיהיה לי רק 2 ג'יגה ואני לא יכול להגדיל יותר. ואם אני יקנה 1X2giga כלומר יהיה לי 3 ג'יגה בסה"כ, תהיה איזושהיא בעיה שזה לא נגיד 2 או 4 ג'יגה בסה"כ(קפיצות אחידות)? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם ידוע למישהו אם קיים לוח התומך בשני מעבדי XQE6700 תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב ואני מתלבט בין הלוחות אם הנ"ל המחיר לא משנה רק מבחינת ביצועים אוברקלוק וקירור ! זה די דחוף כי אני ממש לפני הזמנה =) תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי היות 930 דואל קור של אינטל ואני קונה מחשב חדש האם ה5600 של amd דואל קור יותר טוב בהרבה?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
לקוראים שלום : עמלתי קשות על תקציב ומעט ידע, וברצוני להרכיב [ בנתיים ] מפרט חלקי של מחשב. הבעייה שלי כעת היא בחירת לוח אם יעיל שנותן תמורה טובה לאגרה. [סטודנטית תפרנית] לכן ההתלבטות מאד משמעותית וקשה להחליט בתוך ים של מוצרים. המחשב ישמש לצפיית סרטים, משחקים [ לא קרייסיס ] אבל רוצה גרפיקה טובה. המפרט החלקי שלי הוא : 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box / AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX אגב, פער המחיר בין 2 סוגי המעבדים הוא 80 ש"ח. האם שווה את זה? 2. לוח אם : GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 האם הלוח הזה מתאים לחומרה, כגון המעבד, הזכרונות, וכ. המסך שבמפרט? ה…
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ASUS P5QL-E או GIGABYTE GA-EP43-DS3 הבדלי המחירים הם 14 שקל לטובת הג'יגה בייט, בסקאיי... ככה שתורידו את המחיר מהמשוואה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-