מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
-
לאחר כמה וכמה נסיונות של כמה וכמה גירסאות WINDOWS 7, תמיד מופיע המסך הכחול בעת ההתקנה. ממה שהבנתי זה שצריך לעדכן ביוס ורק לאחר מכן אולי הבעיה תיפטר. אז ניסיתי עדכון אונליין של @BIOS אך לבסוף לא הצלחתי. הוא מתחיל להוריד לי את העדכון אך לאחר כמה אחוזים מופיעה לי הודעה הבאה מהי בעצם הבעיה? מה אפשר לעשות בנדון? תודה רבה. * הבעיה ניפתרה בדרך אחרת* אפשר למחוק את הנושא.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מישהו יודע למה בתוכנה TAT המעבד רשום כ-PENTIUM M ? תבדקו אצלכם, למי שיש E4300
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני צריך להחליט אם להגיע פיזית לחנות או להזמין דרך האינטרנט. החנות לא רחוקה מהבית שלי אבל יותר נוח אם זה יגיע לדואר. * אז אודה אם תייעצו לי באיזה אופן לקנות. * וגם - מה צריך לבדוק כשקונים זכרון 1 ג'יגה של קינגסטון? איך יודעים שלא מכרו לי מוצר לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזכרונות כדי להשיג ביצועי OC טובים יותר, וכמובן לשדרג את מהירות העבודה במחשב. לכן אני מחפש זכרונות 4GB בתקציב של עד 500 שקלים למטרת OC. אבל הדרישות הן קצת בעייתיות: מכיוון שיש לי הנחה בנועה מחשבים על זכרונות OCZ ו-G.Skill, אני מחפש רק זכרונות כאלה. מצאתי כמה זכרונות שצדו את תשומת ליבי: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2911 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 (הבדל של 25 שקלים בין גרסת הCL5, אבל המתח גבוה יותר) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=32…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלוח אם שלי המעבד ואת הזיכרון ראם. יש לי כבר לוח אם הדגם הזה: 775 dual 880 pro astrock intel p4 1066 MHZ וזיכרון ראם יש לי את הדגם הזה: DDR 2 512 MB 533 MHZ כל מה שאני צריך זה מעבד שיתאים לכל זה. מעבד פנטיום 4 אבל שלא יהיה יקר (עד 500 בערך ) אבל הכי חשוב זה 64 ביט. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
השאלה שלי מה עדיף: 512 במהירות של 400MHZ או 768 במהירות של 266MHZ עריכה: מה אומרות הראשי תיבות CL ? ושמתי לב שככל שה-CL יותר נמוך המחיר עולה, לכן אני מתאר לעצמי שזה יותר טוב, תקנו אותי אם אני טועה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 516 צפיות
-
-
E8500 עם 4G של Kingstone Value או E8600 עם 2G של Kingstone Value? המטרה היא בעיקר שימוש רגיל כלומר גלישה/אופיס וקצת PHOTOSHOP ללא OC.
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. ראיתי באייבורי מחשבים את הזיכרונות האלה http://ivory.co.il/product.asp?productid=666&CatCode=109 יש לי ויסטה אולטימייט ואני מעוניין ב-2 GB למחשב ושיהיו חזקים ומהירים. אני לא עושה OC! אני לא יודע.. שיהיה מיועד למשחקים בעיקר. הלוח שלי זה 965P DS3. תקציב עד 600 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה לוח גיגה-בייט GA-8INXP, ונתקלתי בכמה בעיות לי כמה בעיות, כרטיס הקול לא מוציא קול, למרות שהדרריברים מותקנים, אין התנגשויות חומרה, כשמריץ קובץ MP3 בWMP הVISUALIZATIONS עובד 100%, וידיתי שב BIOS הכרטיס ENABLED, למטרת בדיקה התקנתי כרטיס קול PCI והכל עבד חלק (כולל הקול), אין לי מושג מה אני מפספס. בעיה אחרת היא עם הUSB, יש לי מסך עם HUB שמחוברים לו כל התקני הUSB, לרוב כשאני נכנס ל WINDOWS, אני צריך למחוק את הגדרת ה GENERIC HUB ולהתקינה מחדש על מנת שיפעל כראוי. ולגבי הזכרון, יש לי זכרון 512MB (256X2, DDR 333, והלוח מזהה אותם כ 266 ב DUAL CHUANNEL.
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
למה הזכרונות של קינגסטון זולים משמעותית משאר בזכרונות אפילו שהם גם זכרונות value ?? ועוד שאלה, יש לי זכרון של NCP 512X2 ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה , לא תיהיה שום בעיה להוסיף עוד 512X2 שך חברה אחרת מבלי לפגוע בדואל? (הלוח אם שלי זה gigabyte 945P s3 )
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שווה להשקיע עכשיו במעבר לקונרו? האם צפוי הופעה של מעבד חדש בשנה הקרובה?
-
- 7 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום רב ! בידי חלקי חדשים אשר רכשתי, וכרגע אני מעוניין לרכוש לוח אם ולהפעיל את המחשב, אך בעייתי היא שבמשך מעל ל-4 חודשים אינני מצאתי לוח אם, אשר מתאים לכל חלקי המחשב שלי, ואני הולך ומתייאש מעת לעת. בבקשה עזרו לי ! למעשה, יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q9550. כמו כן, זכרונות OCZ DDR3 4GB 1600MHZ CL7. בנוסף, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 9800 GX2. בנוגע לספק כוח, יש לי פצצה - Thermaltake Thoughpower 1500W. וגם, כרטיס קול - Creative Sound Blaster X-FI Elite Pro 7.1. לגבי הדיסק קשיח, מדובר ב - Seagate 1TB 7200RPM 32MB. לגבי הלוח שאין לי - דרישותי אליו הן: 1) תמיכה ב-SLI, משום שברצוני בעתיד הקרוב הוא לשים לפחות שני כרטיסי מסך, ובעתיד הקצת יותר רחוק - שלוש כ.מסך, כלומר, אולי …
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
כרגע במפרט שלי נכללים הזיכרונות: G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-8500CL5D-4GBPI - Retail אני מתכנן OC - האם יש זיכרונות מומלצים יותר ולמה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קודם כל, הנה המפרט שאני מתכנן לקנות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 הזיכרון של PDP לא היה במלאי בימים האחרונים מה שגרם לי לחפש בNEWEGG זיכרון אחר. (להזכירכם הזיכרון מגיע מארה"ב) החיפוש היה לפי: Dual Channel ,512MB x 2 ,DDR PC-3200. מצאתי הרבה אופציות זולות הרבה יותר של חברות טובות. (בין 70 ל100$ פחות) אפילו מצאתי זכרון של PDP שעובד ב2-3-2-5-T1. (מה זה הT1 הזה?) לעומת תזמונים של 2-2-2-5 בזיכרון שרציתי בהתחלה. אבל לפי האתר של PDP הזיכרון שלהם לא עובד עם MSI. http://www.pdpsys.com/configurator/ מודאג הלכתי לאתר של הלוח, וגיליתי שרק 8 חברות מיצרות זכרונות שמתאימים לדרישות שלו. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4_Platinum&am…
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ממישהו.. והמעבד שלו הוא: AMD Athlon XP 3200+ (Barton) FSB 400 Mhz זה שזה FBS 400 (אין לי מושג מה זה בכלל!! אני בקושי מבין בחומרה) זה טוב? וסך הכל המעבד טוב? או שהמעבדים היום שקונים ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
דפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שהדואל צ'אנל לא כל כך משפיע על מעבדי AMD. בדיוק עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD ולקנות 1G זיכרון, אז אולי עדיף לי לקנות סטיק אחד של 1G ובעתיד לקנות עוד 1G מאשר לקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד לקנות עוד 2 של 512 ולעבוד בT2.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!) אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+) אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק... בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כ…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 3000 939 לוח אם k8nxp-9 של gigabyte זיכרון 1 gb pdp שניים של 512 שעובדים בdual הם CL2 400 אני רוצה לשים עוד שניים של 512 שיעבדו ביחד אבל הם עולים המון כסף כל CL2 400 הוא יקר מה עדיף לעשות לעיף את המחשב בגלל שזה ddr1 אוי אין כל כך הבדלים בין הסוג זכרונות שיש לי ספציפי לזכירונות ddr2 ממוצעות ששתי ג'גה עולים פחות מ400 שקל
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מדוע תמיד ממליצים על לוח אם לצ'יפסט G965EX של אינטל GIGABYTE GA-P35-DS3L על פני GigaByte GA965G-DS3 כאשר מחיריהם כמעט זהים. בנוסף, מה עם הלוח של אינטל Intel® DG965WH - יחסית לג'יגה בייט? תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב כרטיס זיכרון DDR ואני רוצה לקנות מחשב חדש של קונרו 6600 ולפי מה שקראתי שהוא הולך עם DDR2 אני יוכל להוסיף את הכרטיס ה DDR למחשב החדש עם DDR2?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי להעלות קצת את ה- OC שלי, טיפה יותר מדי, ולא ממש הצליח. לא נורא, לקחתי את המדריך של הלוח אם, מצאתי את ה- Clear Cmos וואפ, עבד מהר וללא שום בעיות מיוחדות. ה-Bios הגדיר את עצמו לבד והכל טוב ויפה, הוא רק הוריד לי את ה- Mh"z ל100 במקום 133. עכשיו, אני פותח את המחשב. הכל עובד טוב, עד שפתאום הוא אומר לי (IDE Searching......) כזה עם נקודות עכשיו פתאום הוא אומר לי שהוא לא מצא IDE אבל ראיתי ב-Bios שהוא זיהה את הכונן. טוב יש לי אפשרות להמשיך בכל מקרה, אני ממשיך הכל עובד כמו שצריך (אני מדבר מהמחשב הזה..) וזה סתם מציק לי עכשיו, מישהו יודע למה זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
XP3000+64BIT 512K $159.0 GIGABYTE GA-K8NF-9 $99.0 DDR 512Mb 400Mhz $49.0 אמור להיות בעיה עם הזיכרון? כי אמרו לי שאני צריך לשים 256x2. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
איך הלוח אם שלי MS-6712 הוא ישן? נכון? כדיי לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-