מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני ממש מתלבט בין שני הלוחות אם הללו. לשני הלוחות ציפסטים דומים של NFORCE2, שניהם DUAL CHANNEL DDR 400, שניהם מפוצצים בפיצ'רים כוללים את הFIRE WIRE שאותו אגב אני צריך, SATA כרטיסי רשת מובנים. ההבדלים שאני מוצא הם ללוח של Abit יש כרטיס קול איכותי יחסית מובנה עליו דבר שחוסך כסף. לעומת הלוח של EPOX שהכרטיס קול המובנה שלו לא טוב בכלל. עוד יתרון שאני רואה אצל הלוח של Abit הוא ציפסט הGURU שמאפשר OC יותר טוב שכן גם ככה הלוחות אם של Abit ידועים בOC שלהם. שניהם אותו מחיר 590ש"ח. כמובן שהמעבד שאני קונה AMD 2500 barton.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני עוד כחודש קונה מחשב חדש ויש לי שאלה על הלוחות אני מתכונן לקנות 2 סטיקים שלזכרונות פנימיים ובינתיים כל הלוחות שראיתי שתומכים בדןאל הם מאוד יקרים יכול להיות שגם הלוחות הזולים יותר תומכים בזה ושזה פשוט לא מצויין (באתרי מכירות ליד שם הדגם) ואם שווה להשקיע עוד 250-300 שקל על לוח שיתמוך בדואל DDR???
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש עוד חודש בערך ואני מתלבט איזה לקנות
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היום הרכבתי עגלה נוספת לבייתי, הכוללת את הפנטי 3.0 (Packing Date 16.1.04 Rev. D1). לאחר מס' נסיונות להביא אותה ב POST, בסופו של דבר הבחנתי בכך שהמעבד יושב "עקום" בסלוט... (אין לי מושג איך הפינים לא התעקמו, אבל סבבה), שיחקתי איתו קצת לצדדים עד שנכנס במלואו, החזרתי את הסינק והופ, יש פוסט! מחבר את ההארדיסק מהעמאד שלי ישירות ללוח, חלונות XP מתחיל לרוץ (בשלב הזה כבר מוכנים ל BSOD), אבל לא! הדגנרט פשוט עלה, זיהה את החומרה הדנדשה (חלקית) והתעלם מהישנה, כמובן שלאחר מכן הסרתי אותה מתפריט "הוספה/הסרת תוכניות", מיד רצתי להתקין את כל הדרייברים הנוגעים לרכיבי הלוח ווואלה... Works like a charm. קצת נתונים מהשטח (עם סינק סטוק) : לוח 22-25 מעלות. מעבד 25-29 מעלות Idle. 34 Full Load. 8) …
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני באמצע התלבטות קשה לגבי בחירת לוח למעבד בארטון 2500+.... אני מתלבט בין שני הלוחות: 1. אביט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1114 2. אפוקס http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1613 כעיקרון הפיירוויר לא ממש דרוש, אבל אם יהיה אז סבבה.... כעיקרון מה אתם ממליצים? ועוד שאלה איזה כרטיס קול יש על האביט? תודה.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שמבוסס על מעבד Amd 64 3000+ למטרות משחקים בעיקר ולא למודינג 1. טוב אז דבר ראשון ראיתי באחד הנושאים פה שאי אפשר לשים 2 זכרונות של DDR שלוח אם שתומך במעבד amd 64 (ככה לפחות הבנתי) אבל בלוח אם הזה: Asus A7N8X-E Deluxe nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR, 5.1 D-Sound, SATA RAID,1394,G-LAN,WiFi,USB 2) כתוב שהוא כן תומך ב2 זכרונות נפרדים בכל מקרה, מה עדיף? אחד של 1024 או שניים של 512? 2. מה לדעתכם עדיף - pentium 4 או amd64? ועוד פעם: בלי להתחשב במודינג - אני לא מתכוון+יודע לעשות
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם הם חייבים ללכת בזוגות או שצריך רק מודול אחד?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איפה למרוח אותה? במעבדים הישנים, היה שחור שהיה צריך למרוח שם. איפה עכשיו? בA64 אין דבר כזה משטח שחור, הכל כסוף ואין שום מקום מיוחד שיש למרוח שם. אני אודה מאוד לעוזרים, תודה!
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
המפרט: Cpu: Celeron 2.4 @ 3.0 Mobo: Asus Combo P4S533-X Vga: ATI Radeon 9600 Mem: infineon 512mb - ddr 333 אני צריך לציין שהלוח שלי לא תומך מעבר ל 333מגהרץ של זכרונות האם שווה לי להשקיע כסף ולהוסיף עוד חצי גיגה זיכרון? האם יהיה הבדלים משמעותיים בין חצי גיגה זיכרון ובין גיגה זיכרון ? רועי.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הגיגבייט ואני יכול להחליף לאביט, ההבדל הוא שהאביט עם ציפסט אינטל 875 והגיגבייט עם ציפסט של סיס 1. האם נכון שהציפסטים הללו של אינטל (865,875) גורמים לריסט בגלל התחממות יתר ? 2. איזה מהם עדיף למשתמש הבייתי ? מפרט מחשב: 1 גיגה זיכרון דואל צאנאל 2 מעבד 2.6 אינטל פנטיום 3 לוח GIGABYTE 8S655FX ULTRA SIS תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי מ GIGABYTE עדכון ביוס חדש גירסה F13A ללוח G7VRXP הבעייה: תוכנת הפלאש לא מזהה את הצ'יפ ואת קובץ העדכון. מדובר בגירסת פלאש 867 העדכון אמור לפתור בעיית תאימות ל 48bit LBA למרות שהלוח אמור לתמוך בכך אך כנראה עדיין יש בעייה. להלן הקישור לעדכון http://ggts.gigabyte.com.tw/FileList/9065/7vrxp_f13a.exe אשמח לשמוע אם למשהו אחר זה עובד. אני אכתוב להם בחזרה אבל סביר שיקח להם מספר שבועות לענות כפי שהיה במייל האחרון.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חברה שלום, יש לי לוח GA-7VAX של Gigabyte וב-BIOS יש אפשרות של (Top Performance (Enable/Disable. רציתי לדעת מה בדיוק תפקיד האפשרות הזו? יש לי מעבד +XP 2000, שעובד ב 133X12.5. לפי מה שראיתי וכל מה שקורה כאשר אני מפעיל את האפשרות הזו הוא שה FSB עולה קצת ל 136 ובכך מהירות המעבד מתעגלת ל 1700MHz. האם זה כל התפקיד של האפשרות הזו או שיש כאן עוד משהו שאני לא מודע אליו? בנוסף, Armageddon כתב באחת ההודעות האחרונות שלו שמומלץ לכבות אפשרויות כאלו ב BIOS - מה בדיוק אפשרות זו גורמת ש Armageddon ממליץ לכבות אותה ב BIOS? תודה על התגובות.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן ואני לא מוצא... הדגם של הלוח הוא : ms6119 ver1.1 bx2 אני צריך את העדכון ממש דחוף אז תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש שהורכב לי בתוכו רק לוח אם מעבד 3ג כרטיס מסך ופלופי חדשים אני אמור להרכיב לבד 2 הארדיסקים וצורב שאלתי היא האם כאשר אני יבצע את ההרכבה הלוח אם בעצם מוכן לעבודה או שאני אצטרך להתקין אותו בדרך כלשהיא כוון שלא עבד לפני זה מה גם שלא הי הארד דיסק מותקן!אשמח לקבל הסבר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל אני חדש כאן ורציתי את עזרתכם .. המפרט שברשותי כרגע הוא - AMD Athlon XP 1800 + Epox 8K5A2 256 SDRAM R9600 XT חדש חדש ! אז ככה אני די מתלבט ואני משער שאני אבחר במחשב חדש אבל הבעיה הזמן שאצטרך לחכות בכל מקרה אשמח אם תגידו לי האם שווה ללכת על שידרוג או לקנות את המפרט שאני אציג בסוף הדיון ואולי לא בדיוק אותו כי עד זה דברים ישתנו אבל עקרונית משהו באותו סטייל . אז אם אני אשדרג אני אקח ככה - לוח - Epox 8RDA3 + Rev 2.1 זיכרון - Samsung 512 3200 ואו מחשב חדש שייראה ככה - CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1399.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 1149.5…
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף מבין שלושת לוחות האם הבאים: GIGABYTE 7N400L ABIT KB7A ABIT NF7S ABIT NF7SL מה ההבדלים בינהם בביצועים אמינות ופיטשרים ובעיקר מה ההבדל בין שני הלוחות האחרונים NF7S ו-NF7SL ואם למישהו יש איזה ביקורות או דעות עליהם זה יעזור. זה די דחוף לי, כי אני צריך להחזיר תשובה ולסגור על המחשב ;D תודה!!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות עכשיו לוח.... על איזה לוח הייתם ממליצים לי? (ה64 לא תומך ב dualddr נכון?) כי אני קונה זכרונות 1 gb של crosair על איזה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 או OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Rev 2 Performance שניהם בערך באותו מחיר
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
אני מברר לחבר שלי הוא רוצה לדעת איזה זכרונות טובים לOC. אני יודע זו שאלה יותר מדי כוללנית יש לו פנטיום קודם כל... 2.8C אם אני לא טועה.. כמו שלי בעקרון אני יודע שאם רוצים אפשר להוציא גם 4000 ש"ח על זכרונות אבל איזה זכרונות טובים לאוברקלוק ויש להם מחיר טוב? אני הבנתי שOCZ טובים ומושקין גם מעולים וכמובן קורסייר. אבל איזה מהירות מומלצת? 433? 466? 500? ולגבי התזמונים יש לי בעיה ואין לי פשוט מושג מה זה בדיוק... אבל הכי פשוט שאנשים ימליצו לי על זכרונות טובים. הוא רוצה 2X512 אבל שמעת איזה משהו שבאוברקלוק זה מתישהו לא טוב להשתמש בדואל זה נכון? תודה על העזרה
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, החלפתי את המארז של המחשב שלי לפני מספר ימים, לאחר ההחלפה ה WINDOWS לא עלה, הוא נתן הודעה ntfs.sys is corrupted, בכל מקרה תיארתי לעצמי שהבעיה היא בלוח אם. הוצאתי את כל כרטיסי ה PCI ואת אחד ממודולי הזיכרון (יש לי אחד של 512 ועוד אחד של 256) וניסתי להעלות את המחשב, הכול פעל. לאחר מכן חיברתי התקן אחד אחרי השני לבסוף כל הרכיבים פעלו אבל כשניסיתי לחבר את מודול הזיכרון הנוסף המחשב שוב נתן את ההודעה הנ"ל... מה לדעתם עלי לעשות? מפרט מערכת: Windows XP pro With SP1 Athlon 2400 xp זיכרון DDR 512 + 256 (2100) לוח אם: Gigabyte 7VAXP תודה
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מה נראה לכם עדיף : להשקיע 1500-1600 ש"ח(לשילוש) בברטון ולחכות שנה-+ לסוקט החדש של הAthlon 64 ול-pci express או להשקיע עכשיו 3200ש"ח-+ ב-Athlon 64 3000 ולהישאר איתו בשנתיים הקרובות לפחות.
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-