עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רציתי לברר אם שלושת סוגי הזיכרונות שציינתי דומים אחד לשני מבחינת הסטיקים כלומר שהחריץ שנמצא באמצע הסטיק דומה מבחינת מרחק וכמות החריצים ? אני שואל את זה כדי לברר שאם אני קונה 4000 או 4200 האם זה יצאים ללוח של 3200 ? אני מתכנן לקנות לוח DFI LANPARTY UT SLI D האם הזיכרונות 4000 4200 יתאימו ?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  2. צריך זכרונות מיוחדים או שכל שתי סטיקים יכולים לפעול בדיואל עם הם אותו גודל וmhz

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. ב ZAP לא ראיתי.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. Started by davidz,

הייתי רוצה המלצה ללוח אם שיתאים ל amd 2500 ושיתמוך ב sata ו dual ddr

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. Started by the king2006,

שלום יש לי לוח MSI 945P ויש לי זכרונות 5-4-4-12 533 ... עכשיו האם הזכרונות האלה יתאימו לבורד שלי כשילוב עם הזכרונות הקודמים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2626&Pname=TWINMOS ?? תודהה

• 8 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by brainwave,

שלום, אני קצת חדש במחשבים ואני רוצה להבין את נתוני המחשב שלי. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z (אם אפשר להגיד לי את נתוני המחשב שלי בצורה הזאת: דוגמא INTEL PENTIUM 4 PRESCCOT 530,3000/200, DDR2-53 וגם מה כל דבר אומר..) '>http://www.2send.us/"] [ '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] תודה.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. Started by motifi,

יש לי 2*512 דואל צ'אנל מהירות 400 ddr dhk יש לי 4 סלוטים 2 פנויים איזה אני יכול להוסיף קיימים קינגסטון 3200 אם אפשר לא יקרים וגם הפניה (לינק ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  8. AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 970 שקל ו AMD Athlon 64 (3800+) - [AM2]- RETAIL 780 שקל .. כמה שאלות : 1) ההבדל הוא בעצם רק ה 1 מגה קאש הזה כןןן ? אבל מזה אומר בפועל תחלס ביצועים ....כמה הבדל זה ייתן בכלל ה 1 מגה קאש הזה ? 2) מה ההבדל בפועל בביצועים בין 3800 תושבת AM2 לבין הרגיל 939 ? (למי ש"תקוע" עם 939) 3) לאן אני יכול לשפר מה המקסימום שלי אם כרגע אני עם תושבת של 939 ומעבד 3200 AMD ? המקסימום שלי בעצם הוא AMD 5000 X 2 939 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  9. צמד DUAL של DDR2 800MHZ אמורים לעבוד ב1600MHZ בגלל שהם DUAL? תודה לעוזרים. .swg

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. ראיתי שני זיכרונות של 1024MB 533MHZ של PQI עולה 415 ושל TWINMOS עולה 430, מה יותר עדיף לי לקחת ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. Started by d1a1n0,

האם שווה להוסיף את הכסף ל-800MH? האם זה באמת משפיע?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  12. 2.368 קונרו 6400

• 7 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by ras81,

שווה להשקיע עכשיו במעבר לקונרו? האם צפוי הופעה של מעבד חדש בשנה הקרובה?

• 7 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by kobi10,

מה זה זיכרון ultra?

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  15. כרגע הענין הזה הוא ברמת תכנון - אם אני אראה שזה משתלם והבוס יאשר זה יכול להפוך למציאות. יש לי מחשב מבוסס Athlon 64 3000+ כמו במפרט. וגם מחשב ישן שאני סוחב איתי עם מפרט כזה: Athlon 800 - K7 זכרון DDR, דיסק IDE, וכרטיס GF2 MX400 חשבתי לקנות במכירת חיסול עד סוף השנה איזה Athlon X2 או Opteron X2 אחרי ירידת המחירים הצפויה - נניח מדגם 170. ולשים אותו במחשב ה"ראשי". ולשדרג את המחשב הישן ע"י קנית לוח אם ל 939 ולהשתמש ב A64 הפנוי שלי. כלומר אני אצטרך: - מעבד Opteron 170 או איזה 4200+ (אם נמצא). - זכרון DDR, כנראה 1GB - מעדיף בלי כרטיס מסך ולהשתמש בלוח אם עם כרטיס מובנה - בהנחה שכל כרטיס מובנה יותר טוב מה GF2 MX400 ב AGP. אין לי דרישה לתמיכה במשחקים. היות וירידת מחירי האופטרון עתיד…

16. שלום לכולם, יש לי את הזיכרונות הנ"ל: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 3-4-4-10 שתיי סטיקים של 512, כיום ישנם כבר משחקים/ובקרוב מערכת הפעלה שדורשים יותר מזה (ואני כבר מרגיש את זה). אני כבר משתמש בכול הג'יגה שיש, ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה (שני סטיקים של 512) שיעבוד בדואל.) עכשיו השאלה שלי אם הזיכרונות האלו: OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 יעבדו בצורה טובה עם הזיכרונות שיש לי, יש לציין שאלו DDR2 ומה שיש לי זה DDR. אני לא רוצה שזה יתנגש אחד עם השני או משהו דומה לזה. יש לציין שמהחנות שאני קונה את הזיכרונות לא הצלחתי להשיג עוד שתיי סטיקים של מה שיש לי כי לאותו הזמן זה היה מהדורה מוגבלת שאותה חברה שחררה (OCZ) אז אלו הזיכרונ…

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  17. ממש חשוב לי לדעת איך הלוח 945G-S3? האם לוחות עם כרטיס מסך מובנה בOC מגבילים רק כשמנסים להעלות מתחים או גם לפני? ובזאיה רמה של איזה כרטיס.. הכרטיס מסך Media Accelerator 950 ? ובאיזה רמה הכרטיס Media Accelerator X3000 ?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by berner,

חברים שלום מובא מידע על הערכות חברת המעבדים AMD AMD חושפת מפת-דרכים למעבד שולחני חסכוני באנרגיה חברת AMD חשפה בפורום האביב למעבדים של In-Stat, את מפת הדרכים המקיפה למעבד שולחני חסכוני באנרגיה. צרכנים ועסקים כאחד מביעים כיום רצון למחשבים שולחניים קטנים ואלגנטיים יותר, אשר יתאימו מבחינה עיצובית לסביבה הביתית והמשרדית, אך יציעו ביצועים זהים לאלה של מערכות גדולות יותר. המעבדים החסכוניים באנרגיה AMD Athlon 64 X2 dual-core, AMD Athlon 64 ו-AMD Sempron, המבוססים על socket AM2 העתיד לבוא, מיועדים להרחיב את חופש-הפעולה של מעצבי מארזים ע"י הצעת יתרונות משמעותיים בביצועים לוואט, על פני מעבדים סטנדרטיים, הן בשוק הארגוני והן בשוק הצרכני. מחשוב חסכוני באנרגיה הינו צעד ח…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. במחשב הנייד IBM G40 שלי? מה שמטריד אותי זה הפרטים מהאתר של IBM לגבי הזכרונות המתאימים למחשב: Memory 64-bit Double Data Rate (DDR) non-parity SDRAM memory PC2100 at 266MHz Two 200 pin SO-DIMM memory slots, one slot is pre-populated with 128MB or 256MB, leaving one socket available Supports up to two 512MB SDRAM SO DIMM Supports maximum memory up to 1GB (הועתק מכאן: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-58232#mem) הבנתי שהם יעבדו במהירות 266 שניהם, האם זה לא יכול לגרום לבעיות במקרה הזה? תודה....

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by hamtsani,

צריך את עזרתכם, מה עדיף (בהנחה שהכסף לא מדבר...)? לוח אם של: ASUS : p5b-deluxe או לוח אם של: eVGA: nForce 680i SLI Conroe בתודה מראש,

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by amisag,

שלום לכולם כיף לגלות שיש אתר לחומרה כל כך טוב בעברית. אני מחפש אתרים/כתבות בהם יש השוואות ביצועים עם גרפים והכל כמו פעם, בין המעבדים השונים בצורה מרוכזת ואני לא מוצא והבילבול אצלי חוגג למרות כל הכתבות שקראתי גם כאן באתר בעצם מחפש טבלאות מרוכזות של פ 4 של אינטל ואטלון 64 של AMD עד למעבדים שיש היום תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  22. Started by sdyanir,

ראיתי באתר של GIGABYTE שללוח הזה, ובכלל לעוד לוחות, יש כל מיני גרסאות (rev 1.0, rev2.0, rev3.3 וכ'ו). מישהו יודע מה זה הגרסאות האלה, ואיך אני יודע איזה גירסה אני מקבל? (אני מתכוון לקנות לוח כזה, ומשיטוט בחנויות באינטרנט ראיתי שלא מציינים גירסה) עריכה: ניסיתי למצוא את התשובה באתר של GIGA BYTE ולא הצלחתי, כי יש להם קצת בעיות באתר (והוא גם בקושי זז) , לכן שלחתי את השאלה. אבל עכשיו כבר הצלחתי למצוא את התשובה באתר שלהם, אז אם זה מעניין מישהו, שיגיב. תודה בכל מקרה למי שאולי ניסה לעזור...

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  23. Started by rooster,

אחרי שסיכמתי על מפרט הוסיפו לי בחנות מאוורר למעבד ב60 שח זה לא אמור לבוא עם המעבד אם חייב אותו?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  24. למה רשום 333MHZ? צריך לעשות משהו בBIOS?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  25. שלום לכולם מעוניין לשדרג אחד מהמחשבים,ע"מ לקבל כח עיבוד גדול יותר לעיבוד וידאו בעיקר ועם אפשרות ל OC . בגדול אלה שני המפרטים: 1.AMD +2600 ,לוח אם ABIT NF7 ,זכרון CORSAIR ,שני סטיקים של 512 ,מהירות 400 ,CL2 . 2.P4 2800 HT ,לוח אם ASUS P4P800 DELUXE ,זכרון GEIL ,שני סטיקים של 512 ,מהירות 400 ,CL=2.5 . אני מעוניין להחליף את המעבד ואוליי להגדיל טיפה את הזכרון.השאלה היא על איזו פלטפורמה כדאי לעשות זאת,בהנחה שאני מעוניין לקנות מעבד חדש ולא יד שנייה. פשוט,אלה שמוכרים יד שנייה לא מחוברים למחירי השוק וכנראה מעוניינים לקבל מחיר כמו זה שבו רכשו הם.כך שיוצא שההבדל אינו גדול ולזה מתווסף עניין האחריות שלך תחפש את ההוא מיד שנייה אם יש בעייה. האמת שניסיתי להתאים מעבד מזאפ ל P4 ,אבל יש שם…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.