מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
האם בניית מחשב חדש על בסיס המעבד המדובר כדאי גם לאחר יציאת המרובעים החדשים ? הקריטריונים המעניינים הם : מחיר בנקודת זמן זו / טכנולוגיה (מיושנת?) / אלטרנטיבות. שימושי אופיס כלליים, חיבור כמדיה בייתית להקרנת סרטים, משחקים בעתיד הרחוק יותר. תודה גל
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חבר שלי שאל את זה כאן לפני כמה שבועות, אבל אנחנו עדיין לא בטוחים - קיבלתי את הסמפרון היום, תקעתי אותו לתושבת שלו. האם אני חייב לקנות מאוורר מתאים ל am2 בשבילו כדי שהמחשב יעבוד בכלל, או שאם אני מתכנן לא להכביד על המחשב, זה אמור לעבוד גם בלי המאוורר?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מתי יוצאים לוחות כאלה ומתי הם מגיעים לארץ כי אני צריך לקנות מחשב חדש וגם עם תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם אם התקן PCI-EXPRESS בשביל משחקים ואובר קלוק וגם מעבד טוב וזיכרון אין בעיה של כסף תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הלוח מאפשר בביוס - לאפשר הדלקת המחשב ע"י לחיצה כפולה על כל כפתור בעכבר. זה גם עובד נהדר, לאחר כיפוי המחשב בצורה מסודרת (מWINDOWS) . א-ב-ל כאשר אני ממש מחבר את המחשב לחשמל - ואז מנסה DOUBLE CLICK - העניין לא עובד. מישהו יכול לנסות ולראות אם זו בעיה שלי או בעית כללית בלוח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למפרט שכולל מעבד, בוארד, וזיכרון ( אפשר גם כרטיס קול) במחיר שעד 2000 ש"ח. תודה , חיים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל D945GCZ שלא עידגנתי לו את הביוס עד היום הבעיה היא שהגעתי לאתר של אינטל http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2063&OSFullName=Windows*+XP+Media+Center+Edition〈=eng&strOSs=88&submit=Go%21 ואני לא יודע באיזה גירסא לבחור והאם אני צריך את כולם או שרק את האחרון . כמו כן אני אסמך לקצת עזרה באיך לעשות את זה תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://shop.w-expert.com/product_info.php?cPath=16&products_id=1117 האם מדובר בזיכרון איכותי עם יכולות OC בסיסיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי להעלות קצת את ה- OC שלי, טיפה יותר מדי, ולא ממש הצליח. לא נורא, לקחתי את המדריך של הלוח אם, מצאתי את ה- Clear Cmos וואפ, עבד מהר וללא שום בעיות מיוחדות. ה-Bios הגדיר את עצמו לבד והכל טוב ויפה, הוא רק הוריד לי את ה- Mh"z ל100 במקום 133. עכשיו, אני פותח את המחשב. הכל עובד טוב, עד שפתאום הוא אומר לי (IDE Searching......) כזה עם נקודות עכשיו פתאום הוא אומר לי שהוא לא מצא IDE אבל ראיתי ב-Bios שהוא זיהה את הכונן. טוב יש לי אפשרות להמשיך בכל מקרה, אני ממשיך הכל עובד כמו שצריך (אני מדבר מהמחשב הזה..) וזה סתם מציק לי עכשיו, מישהו יודע למה זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
XP3000+64BIT 512K $159.0 GIGABYTE GA-K8NF-9 $99.0 DDR 512Mb 400Mhz $49.0 אמור להיות בעיה עם הזיכרון? כי אמרו לי שאני צריך לשים 256x2. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב AMD X2 3800. האם הלוח אם ASUS M2A-VM (AMD 690G) - mATX מומלץ? אני צריך כרטיס מסך טוב O.B (למשחקים פשוטים) ואני רוצה שתהיה לי האפשרות לO.C. הבנתי שהX1250 יותר חזק מה6150... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
למיטב ידיעתי יש שני בקרי זיכרון למעבד אתלון 64 3000+ (ליבת ווניס) : הישן יותר E3 , והחדש יותר E6. אני הרצתי על המחשב החדש שלי את CPU-Z ובסעיף של stepping הוא רשם לי stepping : 2. אז מה זה אומר? (הייתי שם תמונה של ה screen shot אבל - איך שמים תמונה בגוף ההודעה?) בנוסף, מישהו יכול להסביר מה זה כל הערכים עם הF-ים בסעיף הspecification ? תודה מראש לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני ממש לא מתמצא בלוחות אם ורציתי לשמוע חוות דעת על לוח אם זה: intel Brownsville2
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב, חדש, את המעבד והכ. מסך כבר יש לי (A64 3200+, BB ATI 9800 Pro) וצריך עזרה בקשר ללוח אם וזכרונות: לוח אם, אני חושב לחכות עד שהלוח של גיגהבייט, ה GA-K8NS-Pro, מבוסס NF3-250 יגיע לארץ. הדובים אמרו לי שהוא יגיע בשבוע-שבועיים הקרובים. אני חשבתי אולי לחכות ללוח אם של DFI ל A64, ה Lanparty. הם ממש יפים, זוהרים ב UV, וגם יש להם באנדל ממש עשיר. הבעיה היא שהם יצאו לארה"ב רק בסוף יוני, בערך אותו הדבר בארץ. הוא אמור לתת מתחים יותר טובים לזכרונות, מעבד, ציפסט וכו', ול DFI יש מוניטין מעולה עם הלוח ל NF2, שהוא הלוח הכי טוב ל OC לNF2. אז לדעתכם שווה לי לחכות, או לא? בקשר לזכרונות, אני הולך על 2x512, אחרי שראיתי דברים רעים על גייל אני חושב על Mushkin PC4000. איך הם? רא…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מישהו מכיר זיכרון בשם פרינסטון? א"כ איך הוא? והאם כדאי ללכת עליו או לחפש משהו מוכר יותר כמו קינגסטון/סמסונג יש באמת הבדל משמעותי בין הזכרונות? ואני מדבר על זיכרון DDRAM 512
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
היי רציתי לקחת את הלוח אם אפוקס kda3j. תציעו לי בבקשה תחליף ללוח אם הזה לא פחות טוב ובמחיר נמוך מ700 שקלים שאפשר להשיג בחנות. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הדגם הנוכחי של IBM ה e325 יוחלף בדגם חדש e326 שיהיה זמין בשוק החל מהשבוע הבא עם אופטרון רגיל ובאמצע 2005 עם אופטרון כפול ליבות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=22916 מקור: http://news.com.com/IBM+to+use+AMD%27s+dual-core+Opteron/2100-1010_3-5357328.html?tag=nefd.top הערה: HP ו SUN יפעלו באופן דומה, האופטרון כפול הליבות הודגם לעיתונאים על שרתי HP מרובעי שקעים, ורק DELL לא בענין, אם תמכור מעבדי AMD, רכבת ההטבות בשווי מאות מליוני דולרים של אינטל תיפסק.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב שלי (בפעם השנייה תוך 3 חודשים ;D) אני עובד בחנות מחשבים ככה שאני יכול להזדכות על החלקים ה"ישנים" ולשלם רק על ההפרש. אני מתכנן להתבסס על ה- E6400/6600, ואני רוצה לשדרג את הלוח ללוח של Gygabyte או Asus, עם 2X1GB, ותוספת דיסק של 250GB WD. (במקביל אני עובר למארז HEC מאוורר יותר עם ספק 500W של TT או Enermax). בקיצור, אני צריך את עזרתם בבחירת לוח טוב של Gygabyte/Asus עם צ'יפסט 965. לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
?IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA? של ABIT Model IS7-E CPU Intel Pentium 4 with 800/533/400 MHz FSB Hyper-Threading Technology Chipset Intel 865PE / ICH5 Memory Supports 4 DIMM Single/Dual Channel DDR 400 memory (Max. 4GB) Slots AGP 8X/4X (0.8V/1.5V) Audio 6-Channel AC 97 CODEC on board Professional digital audio interface supports S/P DIF optical In / Out Internal I/O Connectors 1 x AGP, 5 x PCI slots 1 x IrDA 1 x Floppy Port supports up to 2.88MB 2 x Ultra DMA 33/66/100 Connectors 4 x Serial ATA 150 Connectors (2 x Optional) 2 x USB 2.0 headers, 2 x IEEE 1394a header (Optional) 1 x CD-IN, 1 x AUX-IN Back Panel I/O 1 x PS/2 Keyboard, 1 x PS/2 mouse…
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לשכנה שלי יש לוח אם EPOX SIS 661FX דפוק ומעבד פרסקוט ... 3GHZ בתושבת 478. אני רוצה לשדרג לה את הלוח והמעבד עד סכום של 600 ש"ח ! בהתחלה חשבתי ללכת על לוח פוקסקון ומעבד מולחם 3000 אתלון 754 או לקחת לוח MSI 775 ומעבד CEL D 3GHZ 533 512KB ... לא יודע מה לעשות ..
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מה ההבדלים ביניהם? האם אחד נחות משמעותית מהשני? הזמנתי את הds3l והוא לא במלאי אז הציוע לי את הs3g במקום... כדאי להתפשר? מדובר ב40 שקל פחות בערך. תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מה האבדלים בינהם?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
איך יכול להיות שהמעבד הזה יותר יקר מ X6800 Intel Core 2 Extreme QX6700 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819115011
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון של ADATA 512 שפועל על CAS 3 ורציתי לדעת אם אני קונה עכשיו עוד 512 שפועל על CAS 2.5 האם הם יוכלו לתפקד ביחד במצב DUEL MEMORY?? או שפשוט הם יעבדו לי בסינגל?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום! השאלה שלי היא האם במעבדים כפולי ליבה התדר המצויין הוא תדר של כל ליבה או "תדר כללי"? לדוגמה E6600 הוא בעל תדר של 2.4GHz ז"א שאני יכול להתיחס אליו כאל שני מעבדים שכ"א מהם בעל תדר של 2.4G או לא? ואם לא, אז מה מציין התדר? בתודה, אלי
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג זכרונות במחשב: לוח האם שלי הוא INTEL SORENTO D945GNT [4 PCI. 2PCI-E . 1 PCI-E*16 . 4 DDR2 DIMM הזכרונות הקיימים: M256 MO DDR2-533 DDE2 SDRAM [ 4.0-4-4-12?266 MHZ] [3.0-3-3-9?200 MHZ] * 2 התקציב שלי 200+- לשדרוג לזכרונות כמה יותר גדול יותר טוב. הייתי שמח לקנות ב-KSP- אנחנו שכנים. מה יתאים לי למחשב?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-