עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מפרט המחשב הוא: לוח אם: Tyan Trinity 400 המבוסס על chipst via apolo 133A מעבד פנטיום 3 1000 MHZ זיכרון: 384 MB זיכרון במהירות 100 MHZ מתוצרת micron כרטיס מסך GeForce 2 MX400 64 MB דיסק קשיח western digital 40 GB 7200 סל"ד המערכת עובדת בסדר ה- BUS של המערכת עובד ב 100 והמעבד ב 133 השאלה היא האם כדאי להתאמץ ולהחליף את זכרונות ה 100 בזכרונות 133? והאם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by dyxel,

צריך עזרה!!!!!!

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by eladbu,

או קי אז זאת שאלתי יש לי פ4 3ג עם 512 מגה זכרון במהירות 400 מגה הרץ משום מה ב CPUZ 1/25 רשום FRECQNCY 201 MHZ CAS#LATENCY 2.25 RAS TO CAS DELAY 3 3 RAS#PRECHARGE CYCLE TIME 8 למה הוא מורה על 200 מגה כאשר הזכרונות 400? הזכרונות הם קינגסטון 400 256*2

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת אולי מישהו מכיר אתר שיש בו השוואה בין ה AMD Turion לבין הגירסאות הנייחות של מעבדים כמו אטלון/סמפרון או פנטיום/סלרון? חיפשתי בחפיפות בגוגל ולא מצאתי, אז חשבתי אולי אנשים פה יודעים תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by Cilay,

שבת שלום . האם אמורה להיות ירידה במחירים ל DDR3 ? המחירים פשוט מטורפים כרגע ... תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. בזמן האחרון (אפילו חודשים) חיפשתי מעבדי AMD כפולי ליבה בסוקט 939, אני רוצה אטלון, ומשהו בין 3800-4400. בנעה אמרו "יהיה בעוד שבוע-שבועיים" אחרי מספר שבועות שאלו אם לבטל את ההזמנה כי עוד לא הגיע. בעוד חנות אותו מקרה. האם בעיקבות AM2, פשוט הפסיקו להביא את 939 לארץ? כנראה עוד יש את החדי-ליבה, אבל אני צריך כפול ליבה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד? תודה לעונים.. :-*

7. Started by redti,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3187 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4006 שווה את ההשקעה בOCZ ? או לקחת את הADATA

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by nottheguy,

השאלה העיקרית היא האם הזכרונות מתאימים או כדאי/עדיף לשנות, ואיזה מארז כדאי? AMD Athlon XP 2500+ barton 550 nis (כולל מאורר ללא שאיפה לא.ק) Chaintech 7NJS Ultra Zenit 790 nis DDR 400 512MB Kingston 590 nis שימו לב לפיצ'רים של הלוח אם הזה! והבאנדל חלום! תודה רבה למגיבים ומגיבות.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  9. שלום לכולם לפניי כשבוע בערך שידרגתי את מחשב מבוסס ה intel שלי למחשב מבוסס amd חדש(מופיע בחתימה) יש לי 2 זכרונות simpletech 512X2 pc 3200 נראה לי שיש לי בעיות בגללם בעיקרון בגלל שלפעמים אני עושה ריסט למחשב ואז הוא כאילו עובר למצב של מסך שחור כאילו שהוא עומד לעשות ריסט ואז המסך נכנס ל stnedby והמחשב נתקע במסך שחור ועד שאני לא מכבה אותו דרך הכפתור ומדליק הוא פשוט לא מתפקד.. אני חושב שזה נובע מהזכרונות תקנו אותי אם אני טועה אבל ל amd יש בעיה עם זכרונות שיש להם צ'יפים משני הצדדים... אני מעויין לקנות שניי זכרונות אחרים כאלה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9649 ואני רוצה חוות דעת עלייהם אם אפשר... תודה

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  10. חבר שלי קונה מחשב עם מעבד E4500, והוא כנראה ישדרג את המחשב בעוד משפר שנים. האם כדאי להשקיע כבר עכשיו בלוח אם שתומך במעבדים מרובעי ליבות, או שהמעבדים מסדרת E6xxx, שמחירים יוזל יספיקו? המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים קלים (כולל משחקי רשת קלים).

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by kashish,

לא מצאתי פורום מתאים הנוגע לחומרה כלית ושיכולים לשאול עלייה,ובכל זאת,כאן נראה פורום מתאים ובקיא בנושא! השאלה: כיצד בודקים התאמה של מעבד לזיכרון כלשהו למשל?? באילו מקרים לא אוכל להתאים זיכרון של 4GB למעבד כלשהו?(שהוא לא פנטיום 3 ענתיקה!! )? מהם כ==ל קריטריוני-ההתאמה הנהוגי לבדיקה על ידי הקונים ברכיבים נפרדים להרכבה שבהם מתחשבים לשם כך שאדע שהחלקים הם "תואמים",כלומר יכולים לעבוד במקביל ו"ביחד"?? והאם נכון לומר שהיום,אם אקח מחשב ואשים בו מכל רכיב את החדשים ביותר או המתקדמים שיש ולאו דווקא 'הכי' אוכל לדעת בוודאות שאותו מחשב יפעל כראוי והוא "מותאם" כפי שציינתי למעלה?כלומר אם אקח את אותו מחשב לאותה מטרה(משחקים,שרת,עריכה-גרפית,משרדי[חלש]?). תודה רבה מקרב לב לכל העונים ותורמ…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. Started by liorsn,

אני מחפש מחשב לתכנות, אופיס אינטרמט ומשחקים כמו CALL OF DUTY 4. אני מתלבט בין E7200 לE8200. בנוסף איזה לוח אם עדיף Gigabyte GA-73PVM-S2H או Gigabyte GAP35--DS3 התקציב שלי מוגבל, אז אני מנסה להשיג את המקס' במינימום עלות. אם יש מישהו שגם יכול להמליץ על מארז וספק אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  13. אני עומד לפני קניית מחשב חדש ליישומי אינטרנט קצת סרטים מוזיקה ואופיס,לא למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט עם דגש על הלוח אם,או שבכלל עדיף את ה- GIGABYTE GA-M6IVME-S2 הוא יותר זול ולפי מה שהבנתי כאן בפורום יש לו כרטיס קול OB שהוא בכלל לא רע. האם כדאי להשקיע עוד כ-200 ש"ח וללכת על מעבד ה-4600 של AMD. תודה מראש לכולם !! מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤314 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤174 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤386 מאר…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by bogdant,

http://www23.tomshardware.com/cpu.html

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  15. הרכבתי מחשב חדש: מעבד: E7200 לוח אם: Gigabyte G31 ספק: seasonic 400W דיסק קשיח: wd5000aaks ללא OC 1. לפי הביוס המתח על הזכרונות הוא 1.93, ולפי מה שהבנתי הם אמורים לעבוד על 1.8 האם זה תקין? 2. שאר המתחים הם: 12v -> 12.1-12.2v Vcore -> 1.22v 3.3v ->3.28v האם תקין?

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  16. מצאתי בפנדה לוח אם של ASROCK בעל חריץ PCIX וגם חריץ AGP...בדקתי באתר שלהם וראיתי שהוא תומך רק בחלק מכרטיסי הPCIX ...חיפשתי אם יש כרטיסי AGP שהוא לא תומך ולא רשום על זה כלום... מכאן אני שואל...האם הוא יתמוך בGF5200 AGP? האתר - http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  17. שלום לכולם , יש לי מחשב בן 3 ומשהו שנים (ככה שאין אחריות) .. הלוח אם שלי כנראה נדפק . אני מדליק את המחשב . יש מתח חשמל אך אין תגובה של צפצוף מהלוח והמסך לא נדלק וכונני ה-CD לא נפתחים . רק כשאני מנתק כבל IDE אז הם נפתחים אך המסך עדיין לא נדלק. ניסיתי גם לאפס ביוס ולא הועיל . טוב , המפרט שלי הוא פנטיום 4 עם כרטיס מסך ATI 9550 AGP עם 2 סטיקים של 256מגה כל אחד. 400 מגה הרץ . הלוח שלי הוא: ASUS P4U800 עם 3 סלוטים לזיכרון ...כלומר אופציה להוסיף עוד 256 בעתיד (אפילו שלא בדואל צ'אנל) . אני מחפש לוח להחליף ..האם מישהו מכיר לוח טוב בטווח מחיר שבכותרת ? שיתמוך בכרטיס מסך ובזיכרון .. ראיתי משהו בקיי.אס.פי : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3405 . האם הוא בסדר ? יש לו רק 2 סלוטי…

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by (G),

מישהו יודע למה בתוכנה TAT המעבד רשום כ-PENTIUM M ? תבדקו אצלכם, למי שיש E4300

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by Bright Moon,

הקדימון שפורסם ב-VR-ZONE בשני לאוקטובר - חדשות קצת ישנות, אבל חיפשתי והיא לא פורסמה פה - די מעניין לדעתי. מראה כמה דברים מעניינים - OC של 30% בסטוק בלי מאמץ (בלי שינוי וולטז' ובאס, רק ללחוץ על ה-"+" ההוא בביוס). ה-ES הוא מהשבוע ה-33 ב-2006 (תחילת ספטמבר). אגב - וחשוב מאוד - בפורום שלהם המבקר ערך בדיקות נוספות, ובבדיקה שנעשתה באמצע העמוד הזה מעלה דווקא דברים מדאיגים - בזמן בדיקת quad-SP2004, ב-voltage של 1.43 וקירור אוויר הטמפרטורות הגיעו ל-83C!!! I ran quad-SP2004 with Kentsfield. Temperature got as high as 83C. And that was with VCore at 1.43v and air-cooling. וכותב מלמטה מסכם את העניין: Oic ... thanks. Man those chips are hot. Well then, a new stove anyone ?

20. Started by laviko1,

שלום, יש לי 2 גיגה DULE CHENEL זיכרון ואני מעוניין להוסיף עוד 2 גיגה ואני לא מוצא זכרון בדיוק כמו שלי, של corsair עם אותם תזמונים. אני רוצה שהם יהיו גם DULE CHENEL... אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by dadab,

שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים, זה ממש חשוב אני מפחד

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  22. אני צריך להחליט אם להגיע פיזית לחנות או להזמין דרך האינטרנט. החנות לא רחוקה מהבית שלי אבל יותר נוח אם זה יגיע לדואר. * אז אודה אם תייעצו לי באיזה אופן לקנות. * וגם - מה צריך לבדוק כשקונים זכרון 1 ג'יגה של קינגסטון? איך יודעים שלא מכרו לי מוצר לא טוב?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. Started by Bh,

איזה מבין 2 הלוחות הבאים עדיף? ASUS p5k - מחיר 878 ש"ח. GigaByte ga-p35-ds3 - מחיר 820 ש"ח. יש לציין שהתקציב שלי ללוח אם עומד סביבות ה-800, ככה שמבחינת התקציב כמובן שהלוח של GigaByte עדיף, אך רציתי לדעת האם של ASUS עולה בביצועיו על הלוח של GigaByte ומציג ביצועים טובים בהרבה או שהלוח של GigaByte יעשה את העבודה? אשמח לתשובה.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  24. רציתי לדעת אם יש הבדלים שונים בין המעבדים של AMD ATHLON 64BIT אני מתכוון ל 3000+ 3200+ 3500+ 3800+ . רציתי לדעת אם כדאי להשקיע על 3800+ או עדיף ללכת על 3000+ מה כדאי מה שווה תמחיר, מה 3800+ זה אותו רמה כמו ה3000+ . עדיף לקנות את ה3000+ במקום 3X00+ ובכלל מה שווה בכל המערכות של ה AMD 64BIT כי אני רואה בפורומים שממליצים על ה3000+ מאשר האחרות למה?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by kimi,

אני עומד לקנות מחשב רק שאין לי ידע לגבי לוחות אם המעבד הוא E6300, והציעו לי בחנות לוח של ASUS מדגם P5LD2-VMSE באתר של ASUS לא מופיע הדגם הזה במדויק אלא רק עם VM או רק עם SE שאין לי מושג מה זה.. מה דעתכם על הלוח? ואם תוכלו להמליץ על לוחות אחרים טובים יותר בערך באותה סביבת מחיר (אני יכול להוסיף קצת..) המחשב אמור לשמש אותי בעיקר ללימודים ושימושים ביתיים קונבנציונליים (לא למשחקים ולא OC) ועוד משהו קטן, מה עדיף: זכרון 1 של ג'יגה או 2 של 512? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.