עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב לכולם, אני הולך לקנות את המפרט הבא: שם פריט תיאור מארז Raidmax 868 ספק כח Thermaltake TT300A 300 W לוח-אם EPOX 8RDA3I (NForce Dual) מעבד AMD Athlon XP 2600 זיכרון DDR A-DATA 512MB 333Mhz CL 2.5 כונן קשיח Maxtor 120GB SATA 7200RPM 8M Buffer כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600 PRO 256MB DDR TV-Out DVI צורבDVD LG 4120B אני צריך לדעת מה שווה לי לקחת את ה epox או את ה abit. תודה לכל מי שעוזר (וגם לאלו שעזרו לאחרים...). דוד פולק

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. תותחים יקרים!! אני צריך את עזרתכם בעיניין הזכרונות, אמרו לי שבישביל A64יותר טוב שתיים אותו דבר(256*2) מאשר אחד גדול(512). אז אנה מכם עיזרו לי בסוגייה זו. בתודה נתי!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 504 צפיות
  3. Started by Dimas,

אני רוצה לקנות מחשב חדש...ומתלבט בין שני המעבדים AMD וPENTIUM . תייעצו לי בבקשה, ותכתבו בתשובה מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ולמה ה-PENTIUM יותר יקר. תודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  4. הדגם הנוכחי של IBM ה e325 יוחלף בדגם חדש e326 שיהיה זמין בשוק החל מהשבוע הבא עם אופטרון רגיל ובאמצע 2005 עם אופטרון כפול ליבות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=22916 מקור: http://news.com.com/IBM+to+use+AMD%27s+dual-core+Opteron/2100-1010_3-5357328.html?tag=nefd.top הערה: HP ו SUN יפעלו באופן דומה, האופטרון כפול הליבות הודגם לעיתונאים על שרתי HP מרובעי שקעים, ורק DELL לא בענין, אם תמכור מעבדי AMD, רכבת ההטבות בשווי מאות מליוני דולרים של אינטל תיפסק.

5. Started by ras81,

שלום קניתי שני זכרונות של TWINMOS 3200 כל אחד 512, אולם כשהםעלתי תוכנות לדוגמאת CPUZ אז ראיתי המהירויות שלהן מאוד איתיות, תוכנה אחת (נדמה לי אוורסט -לאבטוח) זיהתה אותם כ2700 ..... מה הבעיה? למה זה קורה? והאם יש אפשרות לתקן בידה וזה משנה משהו. תודה צרפתי את הפלט של הCPUZ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

6. Started by QuAKeR_996,

היי. אני ממש לא מבין בלוחות אם וכל הסוגים (845, 875 וכדומה), וגם בזכרונות. יש לי רף של 1500 - 1600 שח שאני לא יכול לעבור אותו. אני מעוניין לקנות לוח אם וזכרון חדשים. במחשב שלי יש זכרון RDRAM 256 MB ולוח אם מתאים ואמרו לי שאני לא יכול לחבר אליו זכרון מסוג DDR אז אם אני רוצה להוסיף זכרון אני צריך להחליף לוח אם. אני גיימר כבד מאוד אז אני חייב יותר מ 256 MB. אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך הכל הדברים החדשים שיש (SATA ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם אומרים ), ולצרף לו זיכרון שיתאים לו, לפחות 512 MB ושיהיה מספיק מהיר. שלוש שאלות : 1. רציתי לדעת מה אומרים המספרים 845 או 875 או 865 והאותיות P או PE אחריהם. 2. עוד דבר שרציתי לדעת הוא באיזה גורמים אני צריך להתחשב כשא…

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by dvirf1,

טוב אז אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Athlon 64 3000+ (עזבו את ההערות אם כדאי או לא כדאי - קראתי אותם בשירשורים אחרים פה בפורום), עם לוח אם --- VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio --- כפי שהומלץ פה באתר ובמערכת המפרטים המומלצים. עכשיו הבעיה היא ככה: אני רוצה לקנות זיכרון של 1024MB לא במחיר מפוצץ (כלומר - בסביבות ה1250 ש"ח) ולפי מה שהבנתי עם ה Athlon 64 אי אפשר לקחת 2 סטיקים של זכרונות (משהו עם dual DDR או משהו כזה) אלא אחד וזה אומר שאני צריך לקחת רק סטיק אחד של 1024MB שלפי מה שראיתי באינטרנט עולה בין 1700 ל 2400 ש"ח. אם הלוח אם תומך בשני זכרונות נפתרת לי הבעיה אוטומטית ואם לא אז - מישהו יכול להמליץ לי על זכרון של 1024MB במחיר של בערך 1250 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by Home Boy,

אני ממש לא מתמצא בלוחות אם ורציתי לשמוע חוות דעת על לוח אם זה: intel Brownsville2

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by Blkm,

Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. Started by __MIKO__,

אני מעוניין בהמלצה למפרט שכולל מעבד, בוארד, וזיכרון ( אפשר גם כרטיס קול) במחיר שעד 2000 ש"ח. תודה , חיים

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. אם כן אז איפה? תראו מה עשו לו זה קטלךני ביותר http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. מפרט המחשב הוא: לוח אם: Tyan Trinity 400 המבוסס על chipst via apolo 133A מעבד פנטיום 3 1000 MHZ זיכרון: 384 MB זיכרון במהירות 100 MHZ מתוצרת micron כרטיס מסך GeForce 2 MX400 64 MB דיסק קשיח western digital 40 GB 7200 סל"ד המערכת עובדת בסדר ה- BUS של המערכת עובד ב 100 והמעבד ב 133 השאלה היא האם כדאי להתאמץ ולהחליף את זכרונות ה 100 בזכרונות 133? והאם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  13. Started by JohnClark,

שלום לכולם אני חדש פה. הלכתי לפורום מפרטים והם עזרו לי לבנות את המפרט הזה: pentium 4 2.8c Abit IC7 supetalent case thermaltake 420w אני משאיר את הכרטיס מסך (asus geforce 4 ti4600) ואת ההרדיסק עדיין לא החלטתי על זכרונות! ובזה אני צריך עזרה אז קודם כל המחשב מיועד למשחקים כבדים וOC בינוני עוד שנה-שנתיים. אני צריך זכרונות במקסימום 1000 ש"ח עכשיו הבעיה שלי היא שאני מתלבט אם לקנות 1 ג'יגה זיכרון ממוצע או 512 זיכרון לOC! אם אני אקנה 1 ג'יגה זה ישפר בהרבה את תחום המשחקים? 512 יספיק לי אולי לפחות זמן? מה לדעתכם כדאי? אם אני לוקח זכרונות רגילים נראה לי שאני אקח סמסונג ואם זכרונות לאוברקלוק אז אני חושב שאני אלך על GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel …

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by zaroor,

שורת הגדרה בביוס קיים בחלק מלוחות אסוס VID CMOS צרפתי תמונה מה משנה המספר אם משנים אותו לנתון אחר במקרה כאן הוא 45 דבר נוסף לא קשור לנושא הזה ,,,, זה פנייה לצוות הניהול באתר ,נסיתי ליצור קשר לניהול האתר או אחראי אבל אין אפשרות זה מקפיץ כל הזמן לדף ראשי,,,,,,,,בעניין הגלישה באתר זה מאוד איטי ועד שניפתח כל דבר לוקח זמן רב ....מה שלא היה לפני שינוי האתר לא מזמן ,אנה שפרו או בידקו זאת בדקתי זאת ממספר מקומות במחשבים שונים וזה מאוד איטי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by le011,

שלום וחג שמח ברשותי זיכרונות במהירות 1066 ומעבד C7200 ולוח אם ASUS P5Q משופ מה הזיכרונות רצים במהירות 800 .האם יש איזו הגדרה בביוס שצריך לשנות? כל ההגדרות הנוכחיות הן לפי היצרן. תודה.ולא מתוכנ המהרה למערכת

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. Started by אחים באמת,

בשביל חבר... זה המחשב שלו-מצ"ב תמונה 1. המחשב שלו נתקע בהתכתבות בפיסבוק כי זה אקספלוור 6 - לא מסתדר עם פיסבוק טוב . ולכן יש אפשרות או להתקין פרי פוקס או אקספלוור 7 . עדיף 7 בגלל ששם עובד ועולה כל הרכיבים ולא כל הזמן צריך לעדכן את זה כמו פרי פוקס שהיא בכלל לא מבינה נדה במחשבים . 2. יש לו בעיה עם העלאת תוכנות תמונות וקבצים , ואני אמרתי לו שלא נראה לי שכדאי להשקיע במחשב כזה ישן , מה דעתכם בנושא האם אפשר להוסיף לו RAM? והאם זה משתלם ? אם אני יסדר לו את המחשב : 1. אני ישדרג לו לSP3 שגם ככה יהיה לו אקספלוור 7 ויסתדר לו כל הבעיה עם האינטרנט וכל מיני בעיות דומות . 2. יכנס לmsconfig ויפסיק לו כל מיני תוכנות שעובדות פתאום בהדלקה עם המחשב . 3. מה אם RAM להמליץ לו לקנות , או לא שווה …

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  17. Started by paz1996,

ו

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by nivrob123,

מה יותר כדי למשחקים G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8500 1066MHZ 5-5-5-15 F2-8500CL5D-4GBPI G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION ומה הבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  19. Started by general328,

שלום לכולם, אני כרגע מסדר מחשב שהוא קצת ישן פנטיום 4, יש לו 256 זיכרון DDR 400 נאמר לי שאם אני יוסיף לו 512 DDR 400 המחשב לא יעבוד על 768 אלא רק על אחד מהזיכרונות, כלומר אם הזיכרונות לא מקבילים אז המחשב לא יינצל אותם האם זה נכון? הלוח הוא של אסוס: P4S800D

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  20. שלום לכולם בניתי מפרט למחשב פשוט שהפקטור העקרי מבחינתי הוא אמינות לאורך שנים על מארז HEC שהיה לי הכולל ספק HEC 300V הרכבתי את המפרט הנ"ל מעבד פנטיום כפול ליבה EA2200 לוח אם-ASUS P5KPL-CM או גיגה בייט G31M2SL הדומה לו בתכונותיו--מי עדיף מבחינת אמינות לאורך זמן המחיר זהה? זכרון קינגסטון- 1G (ללוחות שני סלוטים לכן הכנסתי רק סלוט אחד ע"מ שנוכל להרחיב בעתיד) HD פשוט של 160 כרטיס מסך למרות שיש מובנה (בשביל הנכדים) 8400 פשוט של גיגה בייט אשמח לתשובה מהירה גל

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by roytombom,

אני מעוניין בלו ח אם של אסוס P6T Deluxe האם בשביל הלוח הזה עם זכרונות 1333 הלוח יעבוד ללא בעיות גם עם אוברקלוקינג ? האם יש השפעה בין CL9 ל- CL8

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

I'm afraid of damaging the CPU if I lap it.. If I lap only the CPU's cooler-will it give me better results? Or I have to lap them both?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by charm,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות k8nf9 ו k8nmf9 של גיגה בייט הסתכלתי באתר ולא ראיתי הבדל משמעותי (ל k8nf9 יש יותר יציאות USB ושוני בכרטיס קול) האם יש עוד הבדלים ביניהם או שרק הבדלים זניחים בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. Started by Aviram,

קניתי זיכרון ג'יגה של סמסונג שלא מחובר למחשב עדיין ויש לי עוד זיכרון של 512 שכבר מחובר למחשב. רציתי לדעת אם זה משנה באיזה סדר שמים את הזכרונות, וצריך לשים מצד שמאל או ימין (כרגע ה-512 בצד שמאל). תודה

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  25. עד לפני כמה ימים הזכרונות היו עובדים בדאוול מלא והייתי מקבל 55 בסופר פיי ומאתמול כשהתקנתי ווינדוס כבר אין יותר דאוול ואני מקבל 59 כשהמחשב מפורמט לגמרי! כמובן שאיפסתי ועשיתי כליר סימוס לראות מה הבעיה ועדיין עובד על סינגל בלבד! ניסיתי לשחק שם בהגדרות של הזכרונות ועדיין לא עובד,הפעלתי את הM.I.B של גיגה בייט בביוס ועדיין לא עובד ! מה עושים? יכול להיות שהזכרונות נפגמו? 2 הזכרונות הם של חברת PDP עם אותו הסריאל והם עבדו בדאוול לפני! הדגם הוא PDP LIBERTY 256 MB 400 DDR DAUL הם עובדים בתזמונים של2.5-3-3-6 מה עושים? הלוח הוא של חברת גיגהבייט דגם GA-8IPE1000-G והוא כאמור נקנה לפני כמה ימים ,ציפסט 865PE ,בבקשה אנשים שמבינים בלבד ,אני לא רוצה להרוס משהו ,ד"א אני רוצה לציין עוד…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.