מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה אם יש אפשרות להחליף רק את שבב הביוס כדי להתאים את הלוח למעבד חדש . אני מתכוון ממעבד של 533 ל 800 בלבד
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד זיכרון אבל אני לא יודע מה כדאי לי 2 של 256 או אחד של 512 אמרו לי שאם אני שם 2 באותו צבע על הלוח אז פונקצית ה DUAL פועלת ואם אני שם באחד אז היא לא פועלת עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי 2 של 256 כי אז זה תופש לי את כל החריצים ואם אני ישים אחד של 512 אז ישאר לי מקום פנוי ובעתי אם אני ירצה להוסיף יהיה לי מקום אז מה כדאי לי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם TWINMOS DDR 256MB 400mhz ULTRA COATED COPPER HEAT SPREADER זה זיכרון טוב?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 1500, לוח של אינטל ו 2 סטיקים של 128 rd-ram 400mhz שמעתי שזכרונות RD-RAM עובדים הכי טוב ב 2 סטיקים. יש בלוח שלי עוד 2 חיבורים פנויים, אז אם אני רוצה להוסיף זכרון עדיף לקחת בשני סטיקים או שאם יש לי כבר 2 אז זה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אבי חזר מארה"ב וקנה לי מחשב כמעט ע"פ הרשימה הוא לא מצא את הabit AN7 אז הוא בחר לוח על דעת עצמו... לא מצאתי עליו ביקורות אז רציתי לשמוע את דעתכם עליו. לינק ללוח באתר החברה: http://www.soyousa.com/products/proddesc.php?id=257
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
פירוט: ASUS P4V800-X לוח אם למעבדי פנטיום 4 מבוסס VIA PT800\VT8237 800 מה"צ AGPX8 3 חריצי זכרון DDR 400 SATA RAID כרטיס קול 6 ערוצים כרטיס רשת 10/100 משולב 5 חריצי PCI מידע נוסף: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4v800-x/overview.htm# בנוסף רציתי לדעת אם הכרטיס קול שלו יספיק לרמקולים שאני קונה "CREATIVE INSPIRE 2500" תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי אנשים זה במת חשוב אבא שלי בארצות הברית ומחכה לתשובה ממני איזה לוח לקנות לי לA64 שהוא מביא לי ( כן כן ) אני צריך לוח טוב שיכלול USB 2 פיירוויר שמאוד חשוב לי . תמיכה בכונן ATA שלי ( זה מה יש ) ובכלל לוח טוב עם ביצועים טובים אנלא עושה ממש OC אבל אם יהיה לוח עם כל מה שאני צריך והוא יהיה גם לOC אז סבבה . התקציב הוא ככה 150 דולר אפשר גם לחרוג ככה קצת . כמובן כמובן את הלוח אני רוצה לקנות מNewegg אז תתחשבו בזה .. שוב כמו שאמרתי זה חשוב אבא יהיה בחול רק לעוד כמה ימים אני צריך את זה ... תודה רבה מראש לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
-
-
היי יש לי p4p800 ואני יכול להחליף חינם לאחד מלוחום האם של asus אז חשבתי על הלוחות הבאים: http://www.pch.co.il/docs/pd1437521855.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm וגם את המעבד שלי ( intel 2.6C HT fsb 800 512k ) אני יכול להחליף למעבד intel שיקר ממנו מקסימום ב350 שקל אז השאלה שלי לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדי לי להחליף ??? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מעבד,לוח אם,זכרון. מעדיף מפרט מבוסס 64BIT 2500 ש"ח ;D
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני שמתי לב שיש 2 צבעים במקום ששמים את הרם כחול ולבן למה זה?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה שבב עדיף לי ה-VIA או ה-nForce3 ? לפי מה שקראתי ה-nForce יותר טוב ל-AMD אבל בביקורת ל-A64 ה"מבקר" השתמש ב-VIA. ה-VIA יותר זול במאה ומכיל בדיוק אותם Add-ons (כאילו SATA RAID, 1394 וכל השיט הזה p=). בבקשה תענו מהר כי עד שהחלטתי לקנות A64 ולשלם את "קנס" ה-400 שקל אני לא רוצה לשנות את הדעה שלי שוב. אה כן, ודעות על מה עדיף לקנות (מחשב למשחקים בעיקר וקצת תכנות) 2.8c או A-64 3000+ יתקבלו בברכה. נ.ב. בקשר לזכרונות. אני רוצה לקנות 2 סטיקים (אני לא יעשה OC.. לפחות לא ב2-2.5 השנים הראשונות) אז חשבתי על סמסונג.. אז ראיתי ש-Twinmos שאמורים להיות יותק טובים מסמסונג מציעים They may 3200 cas32 w/heat spreader וסטיק אחד כזה עולה רק ב-5 שקל יותר מהסמסונג. אז כדאי לקנות אותם כן …
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
איזה סוג זיכרון לקנות , ואם לקנות סטיק אחד או 2 , כ DUAL או לא,,, אני צריך בנתיים 512 עקב תקציב, אבל אחרי זה אני רוצה לשדרג עכשיו , יש סוגי זיכרונות פתאום שמשתמשים ב 433MHZ ויותר, אבל אין לוחות אם שמשתמשים בהם, אז מה הקטע? יש רק DDR400 הזמנתי מחשב חדש, Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1098.94¤ Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 611.2¤ 1,675.94¤ נשאר לי לקנות את הזיכרון שאתם תעזרו לי ואם כדאי בסטיק אחד או 2 וחברה, וגם אני צריך עזרה בקשר למארז, משהו טוב בסביבות 300-400 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מועוניין לעשות שידרוג למחשב. שלב ראשון אני רוצה להחליף מעבד+לוח אם+HSF. לוח אם שיכלול Sata, Lan, Firewire ו-HSF שקט וטוב שיחסוך ממני התעסקות בקירור, אני לא מתעסק עם-OC בכלל אז אין צורך במשהו רציני. שלב שני להחליף כרטיס מסך, ולהוסיף כונן-קשיח. תקציב שלב א: עד 2200 שקל. תודה מראש אנשים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח AN7 ל ABIT תומך בATA ולא רק בSATA ? בבקשה תענוה זה חשוב לי . תודה סתיו.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
-
חברים יקרים אנא מכם המליצו לי על לוחות אם למעבדי AMD הכוללים כ.קול וכרטיס מסך O/B טובים במחירים לא גבוהים .........
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני חודשים הוא ,חזק יש לו גם צלעות קירור על הדפנות הוא עלה לי 600 שקל.! רציתי לשאול עים הזז=כרונות שלהם נחשבים לטובים ועים זה הרבה כסף לכרטיס זיכרון??
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט שלי: p.4 1.4 לוח אינטל (לא יודע איזה דגם) 128 RDRAM ATi RAGE 128 32mb עכשיו אני רוצה לשדרג ויש תקציב של 1500-2000 בהתחלה רציתי להוסיף זיכרון וכרטיס מסך חדש אבל גיליתי שהלוח תומך רק בRDRAM לכן חשבתי אולי גם לקנות לוח ואז כבר להחליף גם מעבד שאלתי היא זאת: אם אפשר להחליף לוח ללוח שיאפשר לי לעשות OC למעבד?? ואם כן לאיזה ביצועים אני יכול להגיע?? ואם אפשר גם המלצות לחלקים במסגרת התקציב
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אז אני מניח שחלק מכם יודעים שאני בקרוב ( עוד חודש שאבא יהיה בחול בNewEgg ) מקבל תמחשב החדש,הזכרונות והמעבד יקנו בחול ואומנם הלוח יקנה בKSP מכיוון שאמרו לי שיש עליו מכס גבוה וקל לתפוס אותו עדיין לא ביררתי רצינית תנושא ככה שאם מישהו פה פעם הביא לוח אני אשמח לדעת אם תפסו אותו .. אז בקשר ללוח אני מתלבט אנלא עושה OC .. המפרט אמור ליהיות כך - A64 3000+ Abit KV8-Max3 Mushkin 512 3200 R9600XT - מה לעשות את הכרטיס הנוכחי כבר רכשתי לא מזמן .. והוא לא יקנה בכלל פשוט רציתי לציין אותו . הזיכרונות זה הפשוטים של מושקין הם זולים והם די טובים עד כמה שאני מבין אז בקשר ללוח אם לא יהיה מכס אז מה כדאי לקנות בטווח המחירים של האביט למרות שאני מאמין שהוא די טוב . וגם בארץ אני עדיין …
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX או ABIT AN7 (nForce2 ) - ATX או Gigabyte GA-7N400 Pro2 (nforce 2 ultra400) - ATX וגם באיזה אחד הכרטיס מסך יותר טוב ? איזה לוח יותר שווה ויותר טוב ? תודה סתיו
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
קארתי עכשיו 10 עמודים של הסברים על מעבדי ה64 ביט אחלה כתבה וביקורת. ח"ח עצבני לרונן, כל הכבוד על ההשקעה (וההבנה...)
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני צריך שילוש לחבר שלי מבוסס AMD 64 ביט אני לא כול כך מכיר את המעבדים הללו ואת הלוחות לכן אני מבקש מאלה שמכירים טוב להמליץ השילוש הוא לא בשבילי אלה בשביל חבר שיש לו בקשה אחת זכרונות קינגסטןון בכלבד על תגידו למה והוא רוצה תקציב אין הגבלה כי הוא עשיר אבל על תיתנו סתם מכונות מטורפות אלה משהו שיתן ביצועים מצויינים ביחס טוב למחיר (1024 זיכרון!!!).
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-