עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by davbrama,

יש לי לוח אם Asus P5RD2-VM 'ציפסט Xpress 200 במפרט של הלוח אם כתוב שהוא תומך ב- Pentium D, אבל בSpecifications של הצ'יפסט כתוב שהוא לא תומך בכפולי ליבה. כרגע יש לי Celeron D, ואני רוצה לשדרג ל- Pentium D 915 ברגע שהמחירים ירדו קצת. האם הוא יפעל? האם אני אהנה מהיתרונות של מעבד כפול ליבה?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by motifi,

יש לי 2*512 דואל צ'אנל מהירות 400 ddr dhk יש לי 4 סלוטים 2 פנויים איזה אני יכול להוסיף קיימים קינגסטון 3200 אם אפשר לא יקרים וגם הפניה (לינק ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  4. Started by hamtsani,

צריך את עזרתכם, מה עדיף (בהנחה שהכסף לא מדבר...)? לוח אם של: ASUS : p5b-deluxe או לוח אם של: eVGA: nForce 680i SLI Conroe בתודה מראש,

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by amisag,

שלום לכולם כיף לגלות שיש אתר לחומרה כל כך טוב בעברית. אני מחפש אתרים/כתבות בהם יש השוואות ביצועים עם גרפים והכל כמו פעם, בין המעבדים השונים בצורה מרוכזת ואני לא מוצא והבילבול אצלי חוגג למרות כל הכתבות שקראתי גם כאן באתר בעצם מחפש טבלאות מרוכזות של פ 4 של אינטל ואטלון 64 של AMD עד למעבדים שיש היום תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. Started by sdyanir,

ראיתי באתר של GIGABYTE שללוח הזה, ובכלל לעוד לוחות, יש כל מיני גרסאות (rev 1.0, rev2.0, rev3.3 וכ'ו). מישהו יודע מה זה הגרסאות האלה, ואיך אני יודע איזה גירסה אני מקבל? (אני מתכוון לקנות לוח כזה, ומשיטוט בחנויות באינטרנט ראיתי שלא מציינים גירסה) עריכה: ניסיתי למצוא את התשובה באתר של GIGA BYTE ולא הצלחתי, כי יש להם קצת בעיות באתר (והוא גם בקושי זז) , לכן שלחתי את השאלה. אבל עכשיו כבר הצלחתי למצוא את התשובה באתר שלהם, אז אם זה מעניין מישהו, שיגיב. תודה בכל מקרה למי שאולי ניסה לעזור...

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  7. Started by rooster,

אחרי שסיכמתי על מפרט הוסיפו לי בחנות מאוורר למעבד ב60 שח זה לא אמור לבוא עם המעבד אם חייב אותו?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  8. למה רשום 333MHZ? צריך לעשות משהו בBIOS?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  9. שלום לכולם מעוניין לשדרג אחד מהמחשבים,ע"מ לקבל כח עיבוד גדול יותר לעיבוד וידאו בעיקר ועם אפשרות ל OC . בגדול אלה שני המפרטים: 1.AMD +2600 ,לוח אם ABIT NF7 ,זכרון CORSAIR ,שני סטיקים של 512 ,מהירות 400 ,CL2 . 2.P4 2800 HT ,לוח אם ASUS P4P800 DELUXE ,זכרון GEIL ,שני סטיקים של 512 ,מהירות 400 ,CL=2.5 . אני מעוניין להחליף את המעבד ואוליי להגדיל טיפה את הזכרון.השאלה היא על איזו פלטפורמה כדאי לעשות זאת,בהנחה שאני מעוניין לקנות מעבד חדש ולא יד שנייה. פשוט,אלה שמוכרים יד שנייה לא מחוברים למחירי השוק וכנראה מעוניינים לקבל מחיר כמו זה שבו רכשו הם.כך שיוצא שההבדל אינו גדול ולזה מתווסף עניין האחריות שלך תחפש את ההוא מיד שנייה אם יש בעייה. האמת שניסיתי להתאים מעבד מזאפ ל P4 ,אבל יש שם…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by omermiz,

איזה לוחות תומכים/יתמכו בקונרו E6300 ומה יהיה המחיר שלהם בערך או מה הוא עכשיו? ואיזה סוקט הוא יהיה?

• 6 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by AlonAviram,

מחר אני הולך לקחת את המחשב שלי מלוג'יק, יש בו 512*2, השאלה שלי היא שכאשר אני ירצה להוסיף עוד ג'יגה, אני יוכל לקנות עוד 512*2 ולהוסיף אותם, והביצועים יעלו כאילו מוסיפים סתם עוד ג'יגה זיכרון? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 505 צפיות
  12. אני רוצה להחליף את הלוח אם שלי המעבד ואת הזיכרון ראם. יש לי כבר לוח אם הדגם הזה: 775 dual 880 pro astrock intel p4 1066 MHZ וזיכרון ראם יש לי את הדגם הזה: DDR 2 512 MB 533 MHZ כל מה שאני צריך זה מעבד שיתאים לכל זה. מעבד פנטיום 4 אבל שלא יהיה יקר (עד 500 בערך ) אבל הכי חשוב זה 64 ביט. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי את הזיכרונות הנ"ל: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 3-4-4-10 שתיי סטיקים של 512, כיום ישנם כבר משחקים/ובקרוב מערכת הפעלה שדורשים יותר מזה (ואני כבר מרגיש את זה). אני כבר משתמש בכול הג'יגה שיש, ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה (שני סטיקים של 512) שיעבוד בדואל.) עכשיו השאלה שלי אם הזיכרונות האלו: OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 יעבדו בצורה טובה עם הזיכרונות שיש לי, יש לציין שאלו DDR2 ומה שיש לי זה DDR. אני לא רוצה שזה יתנגש אחד עם השני או משהו דומה לזה. יש לציין שמהחנות שאני קונה את הזיכרונות לא הצלחתי להשיג עוד שתיי סטיקים של מה שיש לי כי לאותו הזמן זה היה מהדורה מוגבלת שאותה חברה שחררה (OCZ) אז אלו הזיכרונ…

• 6 תגובות
    • 505 צפיות
  14. ממש חשוב לי לדעת איך הלוח 945G-S3? האם לוחות עם כרטיס מסך מובנה בOC מגבילים רק כשמנסים להעלות מתחים או גם לפני? ובזאיה רמה של איזה כרטיס.. הכרטיס מסך Media Accelerator 950 ? ובאיזה רמה הכרטיס Media Accelerator X3000 ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by BENIT,

אני מתלבט בין שני לוחות אינטל D945 או D975. עבור מחשב לעיבודים מתמטיים וגרפיקה המעבד הוא אינטל 930D עם זכרון של 2*512MB האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של שני הלוחות אם כן מהם ההבדלים ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  16. צמד DUAL של DDR2 800MHZ אמורים לעבוד ב1600MHZ בגלל שהם DUAL? תודה לעוזרים. .swg

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  17. Started by owen10,

חשבתי לקנות את המפרט מחשב הזה 600 שקל - לוח אם Asus P5ND2-SLI 1100 שקל - מעבד Intel Pentium D 945 3.4GHz 1000 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 או ב 600 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 450 שקל - זיכרון Twinmos DDR2 1024MB 667MHZ 200 שקל גג - צורב DVD ( אין לי מושג איזה אבל הרוב עולים 200 שקל תמליצו בבקשה!) 250שקל גג -מארז גם אין מושג איזה תמליצו אבל משהו זול אם ספק כוח חזק תודה! דיסק קשיח יש לי 80 גיגה מהמחשב הישן אבל עכשיו שיצא הקונרו אני קצת מתלבט יש את ה E6300 שהוא דיי זול כמו שראיתי כמו המחיר של Intel Pentium D 945 3.4GHz יש הבדל משמעותי בין המעבדים האילו ובמה? והאם הלוח אם הזה תומך בקונרו Asus P5ND2-SLI ? ואם הוא לא תומ…

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by Check_Point,

האם מעבדי ה- amd 3500 socket 939 , שעולים 500-600 שח, הם אותם גרסא של מעבדים (רק יותר מהירה) של ה- AMD3000 שלפני שנה היו מככבים בכמעט כל מפרט, במחיר של 1300-1500 ש"ח ? תודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by Pinhas700,

שלום, יש לי מחשב עריכה AMD 2000 + Xp Athlon עם לוח אם לא מובנהABIT NF7 SERIES ו1 ג'יגה זיכרון פנימי ויש לו מאיץ גרפי GE FORCE FX 5200 ותמיד כאשר אני מרנדר וידאו מפורמט מסויים לפורמט מסויים המחשב שלי מדי פעם מצליח ומדי פעם מפיל את המערכת ועושה RESTART לקחתי את המחשב שלי לבדיקה והוא הדגלה כתקין לחלוטין חוץ מהמעבד שנפגע מחימום יתר על ידי מאורר אשר לא התאים לו ועכשיו עברתי למאוורר שמתאים למעבד ועדיין התקלה חוזרת כי עדיין לא החלפתי את המעבד עצמו. (הCHACH של המעבד נפגע מהתחממות של המעבד אם המאוורר הקודם שהיה מתאים בכלל לפנטיום 4 ולא לAMD לכן זה מה שגרם שהמעבד שלי נפגע). 1 איך אפשר לפתור את בעיית התחממות של מעבדי הAMD ? 2 כל כמה זמן צריך להחליף מאוורר כדי שהמחשב יחזיק לאורך הרבה…

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  20. יש לי לוח אם p4p800 deluxe,מעבד פנטיום 4 3.2GHZ כרטיס מסך FX 5700 - 256MB אני שמתי זיכרונות קינסטון 4GB -DDR 400 בחלונות XP 32BIT מזהה זיכרונות בסה"כ 3.50GB ולא מזהה את כל הזיכרונות מלאים שיראה 4GB... אני יודע שיש עידכון חדש לחלונות XP באתר מיקרוסופט שיזהה לי בגודל 4GB. אני חיפשתי באתר מיקרוסופט ולא מצאתי.וגם נסיתי באתר חיפוש גוגל וגם שם לא מצאתי. אני מעדיף לימצוא באתר מיקרוסופט עידכון שיזהה 4GB מלאים. אם במקרה מצאתם עידכון באתר מיקרוסופט.רציתי לדעת עד כמה מגבלה אחרי עידכון שיזהה 4GB ואם אפשר להוסיף עוד זיכרונות ל- 8GB או 16GB האם העידכון יזהה זיכרונות כאלה? מיכאל

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by comper8,

שלום לכולם. רציתי להזמין מחשב עם זיכרון 4 ג'יגה (2X2GB) של KINGSTON. תדר 800 MHZ. אין כרגע את הזיכרון הזה במלאי שלהם והציעו לי זיכרון של G.SKILL במקום. האם כדאי? האם יש הבדל? האם יש חברה מומלצת? תודה!

22. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש לוח אם מבוסס AMD (מעבד ) אבל מכיוון שיש לי חומרה בכרטיסים אני צריך אותו לפי המפרט הבא SLI - סלוט אחד X16 וסלוט אחד X8 - כרטיס מסך ובקר רייד 3 PCI כרטיס קול 1212M לוכד וידאו PCI סלוט אחד PCX הקטן לכרטיס רשת אלחוטי של אביט (מה שחולק מתנה לפני שנה בהגרלה) האם יש היום לוחות עכשווים עם כל הסלוטים האלה. עברתי באתרי היצרנים.כבר אין היום SLI כל כך.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by hagai349,

יש לי שאלה קטנה, איך המעבד Q9400?! ואיך הוא לOC?! ומה יותר טוב Q9400 או E8400?!

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  24. שלום רב, אני שוקל לשדרג מחשב למעבד מרובע ליבה. מטרות המחשב בעיקר אופיס אך גם משחקים. לשם כך חשבתי על מעבד מרובע ליבה. רציתי לדעת איזה קונפיגורציה של מעבד + לוח אם רציני + זכרון בתקציב 1500 ש"ח, והאם יש משמעות עבורי בהשוואה בין משפחות Q6XXX Q8XXX Q9XXX או שלפי הצרכים שלי מדובר בזריקת כסף. לגבי לוח האם, אני רוצה לוח אם עם כרטיס מסך OnBord שיהיה סביר כיוון שאני לא מתכוון להשקיע כרגע בכרטיס מסך רציני. כמו כן, (ולמרות שזה לא הפורום) האם כדאי להשקיע גם במארז + ספק חדשים בשביל הקונפיגורציה החדשה (יש לי מארז די מיושן, ולמרות שנראה לי שהספק יכול לסחוב, אולי כל הסיפור לא יתאים) ואם כן אולי על רגל אחת להמליץ על מארז סביר לסיפור (אם זה בעיה מבחינת חוקי הפורום אני אעלה את השאלה גם בפו…

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  25. יש לי מחשב עם לוח אם מסוג abit kn9-s שתמוך בזיכרון מסוג ddr 2 במהירות של עד 800mhz. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך חדש (ati 4580) ומעבד בסך הכל בסדר (amd athlon x2 64 bit 4200) אבל משחקים לא כל כך רצים לי בגלל שיש לי רק 1gb זכרון וגם הוא כולה במהירות של 677mhz. לאחרונה לקחתי לאחי מהמחשב עוד כרטיס זכרון של גיגה נוספת כדי לבדור אם יש שינוי ואכן המשחקים רצו הרבה יותר טוב. השאלה שלי בעצם עד כמה גיגה הלוח אם שלי תומך, כי פשוט חשבתי לתת לאחי את כל הזכרון שלי ולקנות איזה 4-6 גיגה (יש לי 4 סלוטים של זיכרון) למחשב מהסוג שהוא תומך( 800 הפעם במקום 677), ועל הדרך לעבור לויסטה כי ממה שהבנתי הxp לא תומך ביותר משני גיגה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא....תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.