עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני הולך לבנות שרת אכסון אתרי אינטרנט במארז RACKMOUNT בגודל U1 כעיקרון אני הולך להפעיל מערך של RAID 1 בחיבור SATA אני גם יתקין שני סטיקים של זיכרון 400 MHZ כאשר כל סטיק יהיה בגודל 512 MB ואני רוצה שהם יעבדו ב DUAL CHANNEL אין לי שום מטרה להפעיל משחקים כלשהם על השרת הזה אני הולך להריץ מערכת הפעלה WINDOWS 2003 SERVER ואני רוצה שהיא תעבוד כמה שיותר מהר ללא כל נפילות עקב בעיות חומרה. אני מתלבט בין קניית שני מעבדים וכאן אתם נכנסים לתמונה Intel Pentium 4 2.8GHz LGA775 1MB 800MHz HT 520 BOX לבין AMD Athlon 64 2800 CPU Box השאלה שלי מה יותר טוב ה AMD או INTEL ? האם יש הבדל בביצועים בין 1MB Cache לבין 512K Cache ? האם WIN 2003 SERVER בכלל תומך ב 64 BIT ? והאם ה 64…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  2. אני רוכש מערכת מבוססת Q6600, ומעוניין ב 4 ג'יגה זכרון : NCP DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 האם הנ"ל סביר ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. עד עכשיו רציתי לרכוש מעבד dual core 3.4GHz D940 ולוח של Asus P5LD2 בתקציב של עד 2000 ש"ח בערך (כמה שפחות יותר טוב). אבל עם יציאת המעבד החדש אני תוהה אם אני יכול להשיג משהו יותר טוב באותו תקציב (או פחות). אני רוצה שהלוח יהיה אף הוא של Asus ושיתמוך כמובן במעבד בדור החדש, איזה מעבד כדאי לי לקנות (אני חושב על ה E6300 כדי לא לחרוג מהתקציב ולוח אני כבר לא יודע), יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by freerider,

מפרט: AMD Athelon XP Barton 2600 Epox 8rda3+ Nforce 2 Corsair 2700 Value 2x256Mb קיבלתי סטיק של 1GB. עד כמה צפוי הבדל בביצועים עם סטיק אחד ? זכור לי שלעומת אינטל, ב-AMD זה פחות משמעותי, נכון ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. Started by rafip77,

שלום, יש לי לוח ASUS P5PL2, קניתי 2 סטיקים זכרונות Kingston 533MHZ 1G וחיברתי אותם ע"פ הוראות החוברת לחיבור כך שיהיה DUAL CHANNEL. כעת אני רואה במחשב שיש לי 2GB זיכרון. מעולה. אבל בכל זאת איך ניתן לראות/לוודא שהם פועלים בתצורת DUAL CHANNEL ? תודה !

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by 14renegade,

איזה לוח אם(לא לאוברקלוק) הכי טוב למשחקים? איזה לוח אם נותן את ביצועי הסטוק הכי טובים? אני רוצה מחשב למשחקים...ואני לא רוצה לקנות בטעות לוח אם שטוב במיוחד לאוברקלוק...אולי אפשרות אוברקלוקינג קטנה לא יותר מזה. לוח אם שמתאים לathlon 64. סוקט 754. בתקציב של בערך- 700 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  7. במידה ויש כוונה ללכת על מעבד כמו 8400 או q9300 ולעשות over clocking האם כדאי להשקיע בזיכרון מהיר מ-800?

8. הי אני מאוד מתלבט האם להרכיב מחשב מבוסס קונרו או שזה סתם בזבוז בהתחשב בכך שהשמוש נועד בעיקר לגלישה. אפשרות נוספת היא כפול הליבה של amd קונרו או אתלון לגלישה(גם בראיה עתידית-ויסטה) זאת השאלה.אגב התקציב לא פקטור אלא הכדאיות תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. נגיד אצל GIGABYTE זה DS3 לעומת DS3R ולעומת S3, וכו'. ואצל ASUS בכלל זה מבולגן לי ואין לי מושג מה הולך שם. מישהו יודע ויכול לעזור, בבקשה?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  10. שיהיו כמה שיותר תואמים אחד עם השני מתכוון לשלב איתם HD4850..ו2GB זיכרון ושאר המפרט שלי... תודה

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  11. http://www.firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by Red-AnGel,

שלום רב אני רוצה היום (3.1.2005) להזמין לוח אם למחשב שלי כי הישן שלי נשרף או משהו בקיצור יש לי סלרון 1.7 והלוח אם שאני רוצה לקנות הואasus P4V800-X , לפי האתר של אסוס הלוח תומך במעבד הזה: Celeron 1.7 GHz (400 FSB, L2 cache:128KB) (תמונה מצורפת), האם זה המאפיינים של המעבד שלי? אם למישהו במקרה יש המצלמה ללוח אחר שיתמוך במעבד (לא מתכוון לקנות חדש) (478) אני אשמח :> ואם יש הערות רעות או טובות לגבי הלוח אני גם אשמח לקבל תודה רבה :> פירוט של הלוח - http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4v800-x/overview.htm# תמונה של התמיכה של הלוח אם במעבד: המעבד שלי: שוב תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. Started by udilbaz,

שבת שלום... רציתי לדעת מה כדי לעשות במחשבי האישי.. אני רוצה לשפר אותו ואני לא בידיוק יודע מה הכי כדי אני רוצה להישתמש בו יותר למשחקים בעיקר.. המפרט: מעבד:E6300 INTEL לוח אם: פשוט של אינטל הסידרה הקלאסית PD965L זיכרון :1GB 667 כרטיס מסך אני משפר בכל מקרה אתם יכולים ליעץ לי כרטיס צמסך בשווי 850 ש"ח 250 GB וזהו בערך מה בערך???..

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by adirnasri,

אני קונה מחשב.. ואני לא יודע עם שווה לקחת כרטיס אחד של זיכרון 1GB או שתי כרטיסים של 512MB אז מה יותר טוב? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  15. שלום המערכת הנוכחית שלי כוללת לוח GIGABYTE GA-945P-S3 זכרון 667 2X 512 DDR-II PQI TURBO מעבד E6300 ללא OC וגם לא מתוכנן האם יש אפשרות להוסיף 2 סטיקים רגילים של 1 GB כ"א של 667 DDR II פשוט(סמסונג או TWINMOS פשוטים) ולהישאר ב DUAL או שעלי למכור זכרונות קיימים ? אודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. שלום ! תגידו איך הלוח הזה למעבד E6300 ? עקרונית זהב שאר המפרט: 1X2 GB 160 GB SATA2 1900GT ליברטי ביג טייפון ו מאוורר אחד של 120 ו 2 של 92. אני לא מתכוון לעשות אובק קלוק בשום צורה כלשהי למעבד ולזכרונות. ישנו סיכוי נמוך מ אוד מאוד שאולי אחליט לעשות OC/פתיחת צינורות לכרטיס מסך(וזה יהיה כמובן רק כאשר אקנה קירור מתאים לכרטיס מסך). האם הלוח הזה טוב? אני חייב לקנות את הלוח מ KSP אם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בתקציב של עד 700 ש"ח אני מוכן לשמוע המלצות נוספות.

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by gotex,

לוח שהדאים לפנטיום די ופנטיום מתאים גם ל CORE 2 ואיזה ערכת שבבים איזה סוקט והאם הערכות שבבים הם זהות בין CORE2 לבין PENTUIM

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by Blabber,

מצאתי את החבוב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=373 מה הדעות לגביו? אני צריך שני סטיקים, כל אחד של ג'יגה של זכרון טוב עם 667 mhz. מתוכנן אוברקלוק בעתיד הלא רחוק, אז נא להמליץ על זכרון מתאים.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by Avi313,

בטח השאלה נשאלה כבר, אבל אנסה בכל זאת, ברשותכם. למעבד AMD Athlon64 4200X2 AM2 עדיף זכרונות עם תזמונים גבוהים, או נמוכים? נגיד תזמון 5-5-5-15 יהיה יותר טוב מ4-4-4-12?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by reyrey_200,

שלום, רציתי לדעת האם הלוח שציינתי בכותרת תומך במעבדי 45 ננו-מטר ? ושאלה נוספת,האם כדאי להשקיע בלוח אם זה במקום בP35-DS3L של GB במטרה של CF עתידי ?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by SugarFreeBoy,

שעליו כנראה ישב 3800X2. OC לא כלכך בתכנון, אבל חשוב שיהיה לו כרטיס קול טוב. לצורך העניין, שמתי לב לNF4U LANPARTY של DFI, איך האוןבורד סאונד שלו? יש טובים יותר? תודה(:

23. האם יש דרך להעלות מ1.8 וולט ליותר בלוחות אלו? כי הזכרון שלי עובד במתח 2.1 וולט (OCZ)

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. מפרט המחשב הוא: לוח אם: Tyan Trinity 400 המבוסס על chipst via apolo 133A מעבד פנטיום 3 1000 MHZ זיכרון: 384 MB זיכרון במהירות 100 MHZ מתוצרת micron כרטיס מסך GeForce 2 MX400 64 MB דיסק קשיח western digital 40 GB 7200 סל"ד המערכת עובדת בסדר ה- BUS של המערכת עובד ב 100 והמעבד ב 133 השאלה היא האם כדאי להתאמץ ולהחליף את זכרונות ה 100 בזכרונות 133? והאם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. שלום, קניתי מחשב חדש - לוח אם: ASUS P5B-E Plus 2 זיכרונות של קינגסטון DDR2 אחד ג'יגה מהירות 800 מה"צ אחרי שפתחתי את הספר של לוח האם בבית - ראיתי שבמהירות הזו הם דוקא ממליצים על מספר חברות וקינגסטון לא בינהם (המומלצים הם קורסייר, מיקרון, ועוד) על קינגסטון הם המליצו במהירות של 667 (יחד עם סמסונג, אינפניאון, הייניקס, אי דטה ועוד) רציתי להחליף בחנות ונאמר לי שכל ג'יגה זיכרון של קורסייר יקר בכ-40 $ מזה של קינגסטון. א. האמנם? ב. האם כדאי להחליף לאור המלצת היצרן? ג. למה במהירויות מסוימות יצרן מסויים מומלץ והשני לא? ד. בינתיים הכל נראה עובד בסדר עם הקינגסטון - אם אשאיר אותו- האם יש לצפות לבעיות מסויימות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים