עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dark_b0y,

אני עומד לפני החלפה של כמה רכיבים אבל אני מתלבט בין החברות .. אני עומד לקנות מעבד 3800 כפול ליבה של AMD ונשארתי עם 2 לוחות שמצאים חן בעיני . ה DFI LP ULTRA-D וMSI NEO4 PLATINUM .. שניהם עולים אותו דבר .. (5 שקל הפרש) תכלס שניהם מאוד דומים אבל הMSI לוקח בסטוק. אני עדין לא סגור על OC אבל רוצה להשאיר אפשרותל לעתיד . מצד שני אין לי נסיון בכלל בOC ואני לא רוצה לקנות לוח שיקח לי שבוע לקנפג. שאלה שניה: איך המאווררים שבאים עם המעבדים של AMD ? רועשים ? מקררים היטב ? יש לי עכשיו THERMALRIGHT XP120 ואני מאוד מרוצה ממנו (אבל הוא נשאר על המחשב הישן) אם יש לכם הצעות לקירור שקט (חשוב שיהיה מאוד שקט אבל יעיל) עד 200 שקל (פחות או יותר ) אשמח לקבל אותן ... תודה לכל העונים ...

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by kozim,

http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 והכל במחיר מציאה של 740 ש"ח בנוע.... מה אתם חושבים עליו? כולל: SATA RAID, 2000+ FSB, 8 chnl audio inc. SPDIF, 1GB LAN blah blah blah... האם יהיה ניתן לבצע OC עליו? פשוט שמעתי שהעלאת תדר של צ'יפים לא של NFORCE מחרבש תדרים אחרים על הלוח, כמו של SATA, של הזכרון וכול' מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. לא בטוח שאני צודק, אבל האם מעבד שמשתמש בזיכרון DDR לא יכול להתאים לסוקט 423 אלא רק לסוקט 478? חג שמח!

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. אף פעם לא עידכנתי את ה BIOS והגירסא האחרונה היא הגירסא ה -15 המעודכנת מהגירסא שלי. אני צריך לעדכן את כל הגירסאות אחת אחת או ישר לעדכן בגירסא האחרונה ששוחררה ב 31-12-2009 ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. תודה

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by bikram,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כלשהיא לחיבור הכרטיס מסך המובנה בלוח אם Gigabyte GA945G S3, לטלויזיה או שצריך לקנות כ.מסך בנפרד? תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. שלום לכולם לפניי כשבוע בערך שידרגתי את מחשב מבוסס ה intel שלי למחשב מבוסס amd חדש(מופיע בחתימה) יש לי 2 זכרונות simpletech 512X2 pc 3200 נראה לי שיש לי בעיות בגללם בעיקרון בגלל שלפעמים אני עושה ריסט למחשב ואז הוא כאילו עובר למצב של מסך שחור כאילו שהוא עומד לעשות ריסט ואז המסך נכנס ל stnedby והמחשב נתקע במסך שחור ועד שאני לא מכבה אותו דרך הכפתור ומדליק הוא פשוט לא מתפקד.. אני חושב שזה נובע מהזכרונות תקנו אותי אם אני טועה אבל ל amd יש בעיה עם זכרונות שיש להם צ'יפים משני הצדדים... אני מעויין לקנות שניי זכרונות אחרים כאלה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9649 ואני רוצה חוות דעת עלייהם אם אפשר... תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by benor,

הדרייברים שמותקנים אצלי במחשב הם הכי עדכניים ה- 2.45, ראיתי שבאתר של Nvidia רשום שם NOTE: NVIDIA accelerated IDE drivers are not included in this release זה יכול להשפיע על הביצועים של הדיסק הקשיח? כי בכל זאת רשום שם שהחבילה מגיעה עם IDE In-the-box 2.70. תודה ולהתראות.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. שלום הייתי רוצה לדעת מתי הלוח הזה מגיע לארץ?? הוא תומך ב 65 nm וב 975x הכי חדש של אינטל.. ואם אתם מוצאים אותו באיזה אתר למכירה...תנו לינקים בבקשה עידו

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by maxxy,

משהו יכול להמליץ על לוח זול וסביר בשביל ATHLON 1800? התקציב שלי דל מאוד ואני לא מכיר כל כך את הלוחות. מחשב לוח עם כרטיס מסך, קול ורשת ONBOARD. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. אז ככה , אני רואה באתרים שכל פעם יש למשל 9-9-9-18 ודברים כאלה וזה עולה איזה 1000 שקל אז כמה שזה יותר גובה זה יותר טוב או לא ? ולמשל 5-5-5-12 או 4-4-4-12 זה טוב לא ? ואם אפשר קצת יותר מידע

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. כן אני יודע שכנראה הציקו לכם עם therad כזה כבר 14 אלף פעם ואני יודע שאני סתם n00b אבל אני רוצה לקנות מערכת טובה בכסף שלי ולכן באתי למומחים . המפרט הקיים: Athlon XP 1800+ (מלפני שנה וחצי) לוח אם Gigabyte (גם מלפני שנה וחצי) Gigacube R9600PRO (מלפני חודשיים) 256MB DDR 333Mhz (גם מלפני שנה וחצי) כרטיס קול, רשת ומארז גנריים. השדרוג הוא כאמור של המעבד, לוח האם והזכרון(גם מארז אם צריך) והמחשב הוא לצורך משחקים. תודה רבה חברה. ;D

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by BeNDeR,

יש לי התלבטות אחרונה מה עדיף לי לקנות ! asus p4p8x intel 865 I או Intel 865PERL also *865 P צריך תשובה דחוף ! : /

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  14. אהלן. המחשב שלי (פנטיום 4 2.6 ו512 ראם) לא ממש סוחב. חשבתי לשדרג אותו בעוד 512 מגה של ראם. 1- האם זה יעזור? 2- האם תוכלו להמליץ לי על חלק ספציפי מKSP ? חשבתי על ה ?512Mb 400MHz Samsung? שעולה 280 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by miki03,

שלום! אני רוצה לקנות לוח עם שניי מעבדים ואני רוצה לדעת אם זה כדאי לי. שניי מעבדים של AMD ATLON 3200+ 64

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by assaf83,

שלום לכולם איזה מהם הוא מעבד יותר טוב כי ראיתי שאין הבדל רציני מבחינת המחירים הראשון: ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? ש"ח790 השני: ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ש"ח835 שימו לב שאחד מהם הוא פנטיום בעל מעבד ליבה כפול והשני הוא מעבד של ADM אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מבחינת מעבד כי שניהם סוגים שונים ואין הבדל מבחינת מחיר כל כך

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  17. שלום לכולם מבקש את עזרתכם: אני מנסה לעשות OC מ200/240 פרטי הOC : Vcore 1.55 DDR 2.65 AGP 1.6 יחס הבאס לזיכרון 5:4 זיכרונות על תיזמונים 8-3-3-2.5 והיו גם על 7-3-3-2.5 (הם אמורים להיות CAS3 אבל יורדים בגלל היחס) ואחרי שעתיים וחצי בבדיקה בPrime95 מופיע לי שגיאה ואני לא יודע מה לא בסדר (אני חושב שאולי אלה הזכרונות) אבל לא יודע מה בדיוק. תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  18. שלום, ברשותי הלוח הנ"ל, ולא מצאתי את החיבור לסנסור. אני יודע שב p4p800 deluxe הוא קיים. חיפשתי במנואל של הלוח ועל הלוח עצמו ולא מצאתי. האם הוא קיים בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  19. אז ככה: המחשב מיועד 80% לגלישה באנטרנט 10% משחקים 10% צריבות,טקסטים,ועוד.. אני קונה מחשב חדש ויש לי תקציב של עד 5500 ש"ח והוא צריך לכלול מסך דק 17" יש לי היתלבטות בין אינטל לAMD המערכת של אינטל כוללת ככה: p-4 3g 775 lga m.board{intel/asus/msi/gigabyte}915 ddr 2 pci-e s-ata כמובן על הלוח יהיו כרטיס קול ,כרטיס רשת 512 ddr2 400mhz כרטיס מסך-radeon x600 או xfx5750 h.d-80g sata dvd rw+/- cd/dvd floppy מסך 17" דק-benq או fujitsu או umax {נכון למחירים של היום} מארז ,ספק,מקלדת ועכבר והמערכת של AMD מתבססת על socket939 עם מעבד של לפחות 3200 ושאר המפרט הנ"ל למעט DDR2 שאינני יודע אם הוא תומך בו אז מה כדאי לקנות? האם בכלל זאת מערכת טובה? האם היא שווה את המחיר? …

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by danm,

שלום לאחר שרכשבתי מחשב חדש התקנתי את תוכנת הEVEREST כדי לבדוק שאכן קיבלתי את החלקים שהזמנתי הכל בסדר חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה את הדגם של הלוח אם וגם לא הTYPE של המעבד שאלה נוספת, 55 מעלות ל8800GTS 320 במנוחה זה נורמלי????

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  21. רוצה לקנות זכרונות DDR2 2 Gb, 800Mhz. מה מבין השניים עדיף ומה ההבדלים במחיר בערך?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. Started by superblader,

מה בעצם ההבדל במעבדים החדשים שמבוססים על AM2? הבנתי שיש את אותו מספר pins ואיזה כמה תוספות של להפעיל כמה מערכת הפעלה במקביל או משהו כזה אבל בעיקרון עצמו יש הבדל מהותי במעבד, האם יש התאמה מיוחדת של המעבד לזיכרונות DDR2 או שאלו מעבדים כמו ב939? :s05:

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by yarivy,

שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by אנדרי07,

שלום לכולם, יש לי 512MB של RAM במחשב והחלטתי לשדרג אותו. רק שאני לא כ"כ יודע איזה סוג של זיכרון לקנות. 1.האם יש לי שתי סלוטים ואני אשים באחד 512 ובשני 1024 זה יצא 1536? או שהמחשב ישתמש רק באחד מהם? 2. איך אני אדע אם זה DDR1 או 2? ומה המהירות שאני צריך?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by Bone-Breaker,

יש לי 512 מגה בייט של טווינמוס 3200 (תסתכלו בצד על שאר המפרט) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בלקנות עוד 512 מגה. השאלה שלי היא האם זה כדאי מבחינת ביצועים? אם כן בכמה זה יכול לשפר? תודה.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים