עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by erezeilon,

מעבדי אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים 4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) האם כדאי להחליף מעבד ל ?Core2 Duo E6300 ? או שכדאי להמתין ? האם ?Core2 Duo E6300 מציע עוצמה הרבה יותר גבוהה?

2. Started by d1a1n0,

האם שווה להוסיף את הכסף ל-800MH? האם זה באמת משפיע?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  3. השאלה בכותרת חברים יקרים איזה מהם הוא יותר טוב...? ההבדל במחיר הוא 100 שח בערך פלוס מינוס אז מה עדיף??? כמובן שהמעבד הוא amd 64 3200 או 3500 וגם הכרטיס מסך הוא 7800 כנראה אז באמת שאני לא יודע ואני לא ממש מתכנן אוברקלוק

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by whitiger19,

אני רואה פה אנשים מדברים על רגולציית כוח בלוחות.. מישהו יכול לתת הסבר קצר?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  5. שאלה ראשונה כמה אוגרים IP יש במעבד של אינטל CORE 2 DUO? שאלה שנייה יש לי לוח אם עם 4 תושבות CPU כל אחד עם ליבה כפולה כמה תוכנות יכולות לעבוד בו זמנית (אני צריך תשובה ברמה של פקודות אסמבלר) יש לי שיעורי בית וזה תוספת ניקוד אודה לכם אם תעזרו לי אגב אחלה אתר פעם ראשונה שאני פה ונראה לי שאני עוד אהייה כאן המון זמן לומד המון

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by chenc,

אילו מבין השניים טוב יותר? על המ אתם ממליצים יותר? ובעיקר - האם זו בדיוק אותה שיטה של כרטיס קול? כי נאמר לי שבאפוקס המקודד הזה פועל ברמה אחת מעל הצ'יפסט (או משהו כזה שלא הבנתי... ) ולכן הוא בקושי לוקח כוח מהמעבד. האם זו אותה שיטה גם באסוס (כי ראיתי אמנם שזה אותו קודק אבל לא יודע אם אותה השיטה)... ומה השוני בתחלס? האחד http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-x/overview.htm והשני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm שאלה נוספת: כיום אינני מתכוון להשתמש בSATA לHDD, אבל האם מאוד חשוב שהלוח שלי יתמך בSATA לעתיד? (אני קונה 80GB 8MB Buffer)

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  7. Started by stingeR-,

אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!) אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+) אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק... בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כ…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  8. איזה לוח יותר חזק לפי דעתכם: intel 815eea או asus cuv4x e ה ASUS מבוסס על VIA 694 ואילו האינטל מבוסס על 815e - אני שוקל להחליף את הלוח אם שלי מה אסוס ל אינטל ואני צריך חוות דעת.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  9. שלום, קניתי KINGSTONE 512MB ובהגדרות כתוב שיש לי רק 448.... אז זה אומר שאחת מהיחידות של הזכרון נדפקו לא? תודה מראש, ניר

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by אבישיי,

הי, שוב אני, אני מתכוון לקנות מחשב שלוח האם שלו הוא intel D915GU או D915GAV, מה ההבדל בין 2 הלוחות והאם ידועות בעיות בלוחות האלה? ושוב תודה

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by klips,

אני צריך המלצה על לוח אם שתומך בSLI יש לי מעבד 4 ליבות Q9300 שיהיה בעל הרבה אפשרויות של חיבורים ושבעיקר יהיה טוב עד 800 שח.. ;D

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. Started by *BYZ*,

עכשיו במפרטים המומלצים יש את Intel945P ASUS P5LD2 מקודם היה את GIGABYTE GA-945P-S3 איזה כדאי לקנות בשביל משחקים ולמה? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  13. אני לא יודע אם אני מקבל כרטיס קול. מישהו יכול להגיד לי גם איך הכרטיס ...

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. מי לוקח בסטוק ?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  15. אני רוצה להוסיף זיכרון לסלוט ולנתק את הישן - יש איזה אתר עם הוראות מדריכים או משהו זיכרון קינגסטון אם זה משנה!

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  16. ראיתי שני זיכרונות של 1024MB 533MHZ של PQI עולה 415 ושל TWINMOS עולה 430, מה יותר עדיף לי לקחת ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  17. http://shop.w-expert.com/product_info.php?cPath=16&products_id=1117 האם מדובר בזיכרון איכותי עם יכולות OC בסיסיות? תודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות מחשב AMD X2 3800. האם הלוח אם ASUS M2A-VM (AMD 690G) - mATX מומלץ? אני צריך כרטיס מסך טוב O.B (למשחקים פשוטים) ואני רוצה שתהיה לי האפשרות לO.C. הבנתי שהX1250 יותר חזק מה6150... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  19. חג שמח חברים! אני חייב כמה שיותר וכמה שיותר מהר השוואות של שני המעבדים האלה במשחקים שונים. תודה רבה . עריכה: בנוסף, אשמח למאמר המפרט את ההבדלים בין DUAL CORE לבין CORE 2 DUO

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. 2.368 קונרו 6400

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  21. יש לי מחשב נוסף עם זיכרון של 512 מ"ב, שאני רוצה להוסיף לו זיכרון ליותר גדול הלוח הוא אינטל עם 2 תושבות של זיכרון (ללא יכולת DC) וקיים סטיק אחד של זיכרון CL2.5 DDR400 512MB של A-DATA הישגתי סטיק זיכרון של 1GB עם תיזמון DDR400 CL3 של OCZ ולהרכבו בתושבת השניה שבלוח. והשאלה היא! האם לא יווצרו כל מיני התנגשויות בהמשך הזמן עקב אי התאמה של סטיק גדול וקטן - או בתיזמון השונה. והאם יש סדר להרכבה מי הראשון בינהם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. מה ההבדל בין מגה ביט מטמון 1 ל2 ? מגה בייט מטמון נמצא רק במעבדים של אינטל? כאילו מה התפקיד שלו להמהיר תפעולות או מה...

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. שלום חברים אני מבקש לעדכן את הביוס שלי. אני בעל מערכת ישנה של Pentium 4 2.4 על הלוח הזה Albatron PX865PEC PRO V2.0 . כרגע הביוס שמותקן אצלי זו הגרסא הזאת : Award BIOS Type Phoenix-Award BIOS v6.00PG תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם לוח אם מסוג winfast NF4UK8AA עד היום היה לי זיכרון של 512 בצ'יפ אחד. קיבלתי מחבר 3 צ'יפים של 256M, אני מנסה להוסיף אותם אבל אני משום מה לא מצליח. כאשר אני מוסיף שלושה צ'יפים של 256 המחשב לא מצליח לעשות BOOT , רק כאשר אני מוסיף צ'יפ אחד המחשב מסכים לעשות BOOT. איפה הבעיה?? תודה

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by carman,

אהלן ידידים! אני רוצה עכשיו לקנות למערכת שלי זכרון ראם. יש לי כרגע לוח אביט AS-8-V ומעבד אינטל S775 3.0 . אני מעוניין להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע, שזה 256X2 של A-DATA. אני מתלבט בין 4חברות עיקריות, המיצגות4 דגמים: 1GB Starex 1GB Twinmos 1GB Kingston CL3 1GB Corsair (Value) CL3 המחירים הם: 600 600 640 650 (המחירים בהתאמה) כמו כן, רציתי לדעת מי מהם יותר טוב לOC, היות ולא מצאתי מידע בפורום המתאים, וכמו כן מדריך יעודי להמהרת הזכרון יהיה מבורך. תודה רבה, דניאל

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.