עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by owen10,

יש לי שאלה האם לוחות של MSI הם טובים ומומלצים? כאילו למשחקים ולמעבד קונרו ואם כן אז תמליצו לי על לוח MSI טוב וזול תודה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. צריך זכרונות מיוחדים או שכל שתי סטיקים יכולים לפעול בדיואל עם הם אותו גודל וmhz

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. Started by nas,

הבחירה הראשונה שלי היתה של גיגה בייט.. על תוספות על הלוח לא משנות הרבה תבחירה .. למרות שכרטיס רשת על הלוח יועיל קצת :] הלוח למשחקים כמובן יבוא עם AMD BARTON 2500 , 2x OCZ 256MB DDR-RAM 3200 EL Memory 400Mhz, Enhanced Latency, 2-2-3-6 1T מי מהשלוש או אחד אחר שתציעו האותו מחיר הטוב ביותר (אוברקלוק בהחלט צפוי בשנה הקרובה) Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0)

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  4. האם בניית מחשב חדש על בסיס המעבד המדובר כדאי גם לאחר יציאת המרובעים החדשים ? הקריטריונים המעניינים הם : מחיר בנקודת זמן זו / טכנולוגיה (מיושנת?) / אלטרנטיבות. שימושי אופיס כלליים, חיבור כמדיה בייתית להקרנת סרטים, משחקים בעתיד הרחוק יותר. תודה גל

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  5. איזה לוח יותר חזק לפי דעתכם: intel 815eea או asus cuv4x e ה ASUS מבוסס על VIA 694 ואילו האינטל מבוסס על 815e - אני שוקל להחליף את הלוח אם שלי מה אסוס ל אינטל ואני צריך חוות דעת.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. Started by ATGatdner,

חבר שלי שאל את זה כאן לפני כמה שבועות, אבל אנחנו עדיין לא בטוחים - קיבלתי את הסמפרון היום, תקעתי אותו לתושבת שלו. האם אני חייב לקנות מאוורר מתאים ל am2 בשבילו כדי שהמחשב יעבוד בכלל, או שאם אני מתכנן לא להכביד על המחשב, זה אמור לעבוד גם בלי המאוורר?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by wwll soldier,

חיברתי הכל, המחשב עולה והכל טוב, אבל מדאיג אותי שיש 2 אורות כחולים מהבהבים כמו רמזור הולכי רגל.... יש כמה אורות שלא מהבהבים ו-2 שכן. מישהו יכול להגיד לי אם זה תקין

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by axcel123,

שלום חבר'ה!!! יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע אם הזיכרון שיש לי הוא DDR או DDR2? 2. מה ההבדל בין שני הזכרונות Kingstone CL 2.5 לבין Kingstone CL 3.0? בתודה מראש!!!! ג'ון!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by MATTAN,

מתי יוצאים לוחות כאלה ומתי הם מגיעים לארץ כי אני צריך לקנות מחשב חדש וגם עם תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם אם התקן PCI-EXPRESS בשביל משחקים ואובר קלוק וגם מעבד טוב וזיכרון אין בעיה של כסף תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by itelon,

יש לי כרגע במחשב כרטיס זיכרון DDR ואני רוצה לקנות מחשב חדש של קונרו 6600 ולפי מה שקראתי שהוא הולך עם DDR2 אני יוכל להוסיף את הכרטיס ה DDR למחשב החדש עם DDR2?

11. אני רוצה להוסיף זיכרון לסלוט ולנתק את הישן - יש איזה אתר עם הוראות מדריכים או משהו זיכרון קינגסטון אם זה משנה!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by parker,

כרגע הזכרון שלי הוא של סמסונג בתדירות של 400mhz, ואני רוצה לקנות עוד סטיק במחיר שציינתי בכותרת. אשמח לקבל המלצות מכם p:

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by wiz,

שלום לכם, ניסיתי להעלות קצת את ה- OC שלי, טיפה יותר מדי, ולא ממש הצליח. לא נורא, לקחתי את המדריך של הלוח אם, מצאתי את ה- Clear Cmos וואפ, עבד מהר וללא שום בעיות מיוחדות. ה-Bios הגדיר את עצמו לבד והכל טוב ויפה, הוא רק הוריד לי את ה- Mh"z ל100 במקום 133. עכשיו, אני פותח את המחשב. הכל עובד טוב, עד שפתאום הוא אומר לי (IDE Searching......) כזה עם נקודות עכשיו פתאום הוא אומר לי שהוא לא מצא IDE אבל ראיתי ב-Bios שהוא זיהה את הכונן. טוב יש לי אפשרות להמשיך בכל מקרה, אני ממשיך הכל עובד כמו שצריך (אני מדבר מהמחשב הזה..) וזה סתם מציק לי עכשיו, מישהו יודע למה זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. כאחד שסוחב בקושי עם מחשב עגלה עלתה אצלי השאלה האם כדאי בכלל לשדרג עכשיו למחשב חזק ויקר (פנרין) כאשר הטכנולוגיה החדשה של הנהלם די בפתח ,או לשדרג למשהו סביר וזול שיאפשר לי כלכלית לשדרג בעוד כשנה + - לנהלם. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by asifpz,

שמעתי שאי אפשר לעשות איתם OC, זה נכון? טוב זה לא כ"כ משמעותי בשבילי..

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  16. הדגם הנוכחי של IBM ה e325 יוחלף בדגם חדש e326 שיהיה זמין בשוק החל מהשבוע הבא עם אופטרון רגיל ובאמצע 2005 עם אופטרון כפול ליבות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=22916 מקור: http://news.com.com/IBM+to+use+AMD%27s+dual-core+Opteron/2100-1010_3-5357328.html?tag=nefd.top הערה: HP ו SUN יפעלו באופן דומה, האופטרון כפול הליבות הודגם לעיתונאים על שרתי HP מרובעי שקעים, ורק DELL לא בענין, אם תמכור מעבדי AMD, רכבת ההטבות בשווי מאות מליוני דולרים של אינטל תיפסק.

17. Started by Shadow64,

אני שוקל לשדרג את המחשב שלי (בפעם השנייה תוך 3 חודשים ;D) אני עובד בחנות מחשבים ככה שאני יכול להזדכות על החלקים ה"ישנים" ולשלם רק על ההפרש. אני מתכנן להתבסס על ה- E6400/6600, ואני רוצה לשדרג את הלוח ללוח של Gygabyte או Asus, עם 2X1GB, ותוספת דיסק של 250GB WD. (במקביל אני עובר למארז HEC מאוורר יותר עם ספק 500W של TT או Enermax). בקיצור, אני צריך את עזרתם בבחירת לוח טוב של Gygabyte/Asus עם צ'יפסט 965. לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by carman,

אהלן ידידים! אני רוצה עכשיו לקנות למערכת שלי זכרון ראם. יש לי כרגע לוח אביט AS-8-V ומעבד אינטל S775 3.0 . אני מעוניין להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע, שזה 256X2 של A-DATA. אני מתלבט בין 4חברות עיקריות, המיצגות4 דגמים: 1GB Starex 1GB Twinmos 1GB Kingston CL3 1GB Corsair (Value) CL3 המחירים הם: 600 600 640 650 (המחירים בהתאמה) כמו כן, רציתי לדעת מי מהם יותר טוב לOC, היות ולא מצאתי מידע בפורום המתאים, וכמו כן מדריך יעודי להמהרת הזכרון יהיה מבורך. תודה רבה, דניאל

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. מה האבדלים בינהם?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  20. Started by sahargt,

איך יכול להיות שהמעבד הזה יותר יקר מ X6800 Intel Core 2 Extreme QX6700 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819115011

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. ראיתי שרוב האנשים שעושים מפרטים באתר ממליצים או על G-SKILL או על A-DATA.. 2x2 GB אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים ושאר הדברים. חבר של אבא שלי עובד כמתכנת, והמליץ דווקא על Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz.. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  22. האם בלוח אם (לא משנה כרגע היצרן) המוגדר כתומך FSB 1066/800/533 זכרונות מסוג DDR2 667 יעבדו במהירות מקסימלית של 667 או רק 533.

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  23. במידה ולא אני :AR15: בו

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by Avi Levin,

האם יש הבדל ניכר בין 6600Q לבין XEON מקביל בשרתים? (אשמח לקבל בנצ'ים)

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים