מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את המעבד הזה בנרות אבל אני לא מוצא יש רק את ה AM2 אם מישהו מכיר איזה חנות שיש לה במלאי או מישהו שמעונין למכור מעבד כזה אני אשמח אם יצור איתי קשר פשוט אין אותו אפילו במלאי אצל היבואן ואני חייב אותו המון תודה מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון יום טוב
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לעשות השוואה בין מעבד לכרטיס מסך בכוח עיבוד?? מה יותר חזק? מעבד AMD 4400DC או geforce 7800gt?? אפשר טבלה או משהו להשוות בין כוח עיבוד?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
היי באתר של NVIDIA לא מצאתי תאריך וגם לא באתרים של ASUS,GIGABYTE וABIT אז מתי לעזאזל הוא יוצא?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני יכול לקחת E4300 עם זכרונות 800MHZ? (אני עושה OC), או שעדיף לי 667MHZ כדי לשים את היחס על 1:1?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
זה ככה משהכותרת אומרת לחכות לזה? כי יצאו כבר כמה בנצים שמראים שזה סתם גימיק שממש לא עוזר... ועם יש משהו נוסף שאמור לצאת בקרוב חוץ מ ה pci-e שווה לחכות לו ובגלל זה לא לקנות עכשיו מחשב ?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס אינטל בתקציב בינוני-נמוך (עד 6000 שקל) ואני צריך קצת סדר במעבדים. ראיתי שבגדול יש 4 סוגי מעבדים: P4-M רגיל, סנטרינו, דותן ו CELERON-M. מה בעצם ההבדלים ביניהם ? את הסנטרינו והדותן ראיתי רק במהירויות נמוכות של 1.3-1.5GHZ לעומת ה P4 שהגיע גם ב 2.4GHZ. מצד שני ה CACHE שלהם גדול יותר. במי כדאי יותר לבחור ? מה ההבדל בין דותן לסתם סנטרינו ? האם הסלרון הנייד עלוב כמו הסלרון הרגיל או שהוא שווה בדיקה ? יש לציין שאני הולך להשתמש במחשב בעיקר בבית כך שלא נורא חשובים לי חיי סוללה ארוכים. כמו כן אני רוצה להיות מסוגל להריץ על המחשב משחקים (גם אם לא מהדור הכי אחרון) וקומפילציות.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
חבר'ה אני מתכנן לקנות את ה-E6750 ,כרגע יש לי את הלוח 965P-DS3 REV 3.3 אני יודע שהלוח שלי תומך בלי בעיות QUAD CORE והוא אחד הלוחות הטובים בשוק ל-OC וכו... השאלה שלי היא כזאת, אני מתכנן לעשות OC למעבד הנ"ל ולהגיע לקרבת ה-4000 אתם חושבים שהלוח מסוגל לזה או שרצוי להחליף גם את הלוח. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים, זה ממש חשוב אני מפחד
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אלו הזכרונות ש-KSP מוכרים במחשבי המבצע שלהם (במהירות 667), לפי מה שאמרו לי בטלפון. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 2 ג'יגה ובמנהל המשימות רשום סה"כ זיכרון רק 3.4 ובמאפיינים של המחשב 3.25 האם זה סביר שלא רשום 4 או שזה אומר ש 4 ג'יגה לא נתמך אצלי? יש לי לוח אם GIGABAYTE EP43 מעבד E8400 המהירות של הזכרונות 667 DD2
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם שני הלוחות של MSI 1 - G31M2 V1 2 - P6NGM-FD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה אני בשבוע הבא נוסע להחליף עם מישהו כמה חלקים בעד כמה חלקים , ואני צריך תעזרה שלכם עם זה באמת שווה לי. אני מחליף מעבד E8400 E0 בעד Q6600 G0,לוח אם GA-P45-DS3 בעד GA-P965-DQ6,כרטיס מסך TWINTECH GF9600GT 512MB בעד HIS HD4850 1GB ICEQ 4 ו300 שקל מה דעתכם על ההחלפה עצמה ? והאם זה יצא מישתלם לשדרג ? כעיקרון אני כבר פחות משחק ויותר רואה סרטים וגם אני צריך מערכת חזקה יותר , חשבתי בכיוון של ה4 ליבות שאולי זה ישנה לי משהו והאם ביכלל זה משנה משהו ? כמובן אני עדין משחק במשחקים , אבל ברוב המשחקים האלו יש תמיכה ב4 ליבות וחשבתי שמעבד כזה ישנה תחויית משחק משמעותי האם אני צודק ? OC יהיה בטוח , כדי להגיע למהירות של הE8400. שידרוג קצת טיפשי לא ? מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נשרף לאחותי הלוח אם : D850 garbiladi האם יש לוח אם אחר שיתאים למעבד וכל שאר הדברים עם זכרונות RDRAM?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
באיזה מעבדים תיהיה מירידה הכי משמעותית? אני חשבתי על 6600 של אינטל אמרו שהוא ירד למחיר של ה6400.. כדי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שווה להשקיע עכשיו במעבר לקונרו? האם צפוי הופעה של מעבד חדש בשנה הקרובה?
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב ! בידי חלקי חדשים אשר רכשתי, וכרגע אני מעוניין לרכוש לוח אם ולהפעיל את המחשב, אך בעייתי היא שבמשך מעל ל-4 חודשים אינני מצאתי לוח אם, אשר מתאים לכל חלקי המחשב שלי, ואני הולך ומתייאש מעת לעת. בבקשה עזרו לי ! למעשה, יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q9550. כמו כן, זכרונות OCZ DDR3 4GB 1600MHZ CL7. בנוסף, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 9800 GX2. בנוגע לספק כוח, יש לי פצצה - Thermaltake Thoughpower 1500W. וגם, כרטיס קול - Creative Sound Blaster X-FI Elite Pro 7.1. לגבי הדיסק קשיח, מדובר ב - Seagate 1TB 7200RPM 32MB. לגבי הלוח שאין לי - דרישותי אליו הן: 1) תמיכה ב-SLI, משום שברצוני בעתיד הקרוב הוא לשים לפחות שני כרטיסי מסך, ובעתיד הקצת יותר רחוק - שלוש כ.מסך, כלומר, אולי …
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם לוחות של MSI הם טובים ומומלצים? כאילו למשחקים ולמעבד קונרו ואם כן אז תמליצו לי על לוח MSI טוב וזול תודה!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 לוחות אם, מבקש את דעתכם בנושא: GIGABYTE GA965P-DS3 Rev 3.3 ASUS P5B ABit AB9 Pro תודה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם כדי לי לקחת. אני מעונין בלוח למעבד intel ליבה מרובעת מסדרה Q. חשבתי לקנות את הלוח EP45-UD3L של Gigabyte. מה ההבדל בין הלוח הזה לבין הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L מזה בכלל ה EP45 וה EP43? בקיצור איזה לוח אם מבית Gigabyte הכי כדי לי לקנות? אני מעדיף קישור לקניה ב KSP. עוד משהו, אני מעונין בלוח סטנדרטי, שלא יעלה על יותר מ 600 שקל. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן P4 2.4 עם זיכרון 256 DDR PC3200 לוח אם ASUS P4VP-MX רציתי להוסיף זיכרון אבל באברסט זה מופיע במהירות 200 MHZ.. זה לא אמור להיות 400? ועוד משהו לפי מה שהבנתי הלוח אם לא תומך בדואל צ'אנל.. אז איזה זיכרון כדאי להוסיף? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני לא מבין למה הם קראו ללוחות האם שלהם LAN PARTY! למישהו יש מושג..??
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem ל- Intel® GMA 3000 onboard graphics subsystem
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-