מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש לוח אם מבוסס AMD (מעבד ) אבל מכיוון שיש לי חומרה בכרטיסים אני צריך אותו לפי המפרט הבא SLI - סלוט אחד X16 וסלוט אחד X8 - כרטיס מסך ובקר רייד 3 PCI כרטיס קול 1212M לוכד וידאו PCI סלוט אחד PCX הקטן לכרטיס רשת אלחוטי של אביט (מה שחולק מתנה לפני שנה בהגרלה) האם יש היום לוחות עכשווים עם כל הסלוטים האלה. עברתי באתרי היצרנים.כבר אין היום SLI כל כך.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
נאבד לי הדסיק שהיו כל ההתקנות של usb והעדכונים וחבר שלי אמר שבאתר אפשר למצוא הכל ואפילו עדכונים יותר חדשים .. מה האתר למישהו יש את הכתובת המדויקת תודה.
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
זה מה שמציאים לי ב"איבורי" לאתלון 3000 זה לוח טוב.. ?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אחים אני בניתי מפרט חיה ביותר בסכום מאוד גבוה... המפרט מבוסס AMD 64 ויש לי לוח של אלבטרון פרו 2...החדש אני רוצה המלצה של זיכרון אמרו לי שהמעבד לא תומך בדואל ואני רוצה לקנות זיכרון הכי איכותי שיש ( אין בעיה תקציבית ) במהירות של 1024 וגם עדיף בסטיק אחד של 1024 ד"א רצוי שיהיה מתאים גם לאוברקלוק וגם מהיר מאוד חשבתי לקחת את זה Corsair TWINX1024 4000PRO אבל הוא שתי סטיקים מה אתם מייעצים לי ?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי סליחה על העתקת ההודעה ...... למנהלים ... [ זה דחוף ]
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי DDR 1 512MB 333Mhz אני רוצה להוסיף DDR 2 1024MB 667Mhz האם תיהיה התנגשות ביניהם? והאם זה אפשרי בכלל לשים DDR 2 כי אולי הלוח אם שלי לא תומך ואיך אני אוכל לדעת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני צריך לבחור לוח אם ומעבד עבור HTPC כאשר עקב אלוצי גודל הלוח צריך להיות MICRO ATX אני צריך שילוב שיוכל להריץ תכני HD 1080P שיהיה קריר (המערכת צריכה להיות שקטה) וכמה שיותר זול. לא משנה לי אם זה AMD או אינטל הכי חשוב שהשילוב יעשה את העבודה (הרצת סרטים בלבד!!!) והיה כמה שיותר זול.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ברשותי Radeon 9600XT ואני לא מתכוון להחליף אותו בזמן הקרוב ממש... זאת הסיבה שאני צריך גם AGP. אני חושב שאני יחליף את הכרטיס עוד חצי שנה בערך. אני זקוק למעבד Daul Core 3.0/3.2/3.4 ולוח אם שיתאים, שלא יהיו יקרים יותר מידי. יש לי משהו כמו 2000 ש"ח לקניית מחשב ומשהו כמו 1200 ש"ח למעבד ולוח אם, אולי אפילו יותר. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חיברתי הכל, המחשב עולה והכל טוב, אבל מדאיג אותי שיש 2 אורות כחולים מהבהבים כמו רמזור הולכי רגל.... יש כמה אורות שלא מהבהבים ו-2 שכן. מישהו יכול להגיד לי אם זה תקין
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
-
הלוח מאפשר בביוס - לאפשר הדלקת המחשב ע"י לחיצה כפולה על כל כפתור בעכבר. זה גם עובד נהדר, לאחר כיפוי המחשב בצורה מסודרת (מWINDOWS) . א-ב-ל כאשר אני ממש מחבר את המחשב לחשמל - ואז מנסה DOUBLE CLICK - העניין לא עובד. מישהו יכול לנסות ולראות אם זו בעיה שלי או בעית כללית בלוח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון לסלוט ולנתק את הישן - יש איזה אתר עם הוראות מדריכים או משהו זיכרון קינגסטון אם זה משנה!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
איזה לוחות תומכים/יתמכו בקונרו E6300 ומה יהיה המחיר שלהם בערך או מה הוא עכשיו? ואיזה סוקט הוא יהיה?
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
זהו זה,x800 PE נויס טייקר של 425 וואט בדרך,הכל זועק לשדרוג. עליתי עם שתי אופציות. אחת זה לחסוך,לחכות ללוחות החדשים,בתקווה שAGP לא יהייה בגדר דינוזאור,לחסוך,לקנות אחד+A64 ,לא 775....+זיכרון טוב של 512 והוספה בהמשך. שתיים,ליהיות יותר אמיץ,ולכייף יותר->לקנות לוח ממש ממש טוב לOC וזול(זול) ולהתחיל לסחוט(אולי גם נחליף ת'סטיקים הזקנים והמסכנים שלי לpc3200 זול וטוב,מה יש לי בהמשך). אז מה שיש לי : p4 s 478 2.4 A 512K northwood as cool as the arctic (ד"א האם הסטפינג הזה ידוע כאוברקלוקר טוב,הוא עובד כמובן על 533 בבאס,שמעתי אי שם מעבר לאופק שהכי טוב במשפחה הוא סטפינג B...) stick A pc 2100 266mhz 256 mb -hunday stick B pc 2700 333mhz 512mb-spec tec LOL לוח שאני מתבייש להזכיר את שמו…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
http://shop.w-expert.com/product_info.php?cPath=16&products_id=1117 האם מדובר בזיכרון איכותי עם יכולות OC בסיסיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה עדיף ג'יגה במהירות 667 או ג'יגה וחצי במהירות 533?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות DDR 400 של INFINEON אני רק יודע שברדאון 9500 יש את הזיכרונות האלה... האם טובים מבחינת ביצועים ויכולת אוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
הCPU-Z מראה לי משהו אחר הוא רושם 1866.7 זה לא אמור להיות 1866.0?? ולמה אני לא יכול לבחור למטה בפרוססור אחר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
בלוחות אסוס למשל הסידרה P5K וכן הלאה יש P5KR ו-P5KC מה הפרוש ואיפה ניתן לקרוא מה הפרוש של כל האותיות. דבר נוסף איך אני יודע אם ללוח יש על הבורד חיבור לפייר ווייר ויו אס בי כדי לחבר לפנל הקדמי .
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מישהו מכיר זיכרון בשם פרינסטון? א"כ איך הוא? והאם כדאי ללכת עליו או לחפש משהו מוכר יותר כמו קינגסטון/סמסונג יש באמת הבדל משמעותי בין הזכרונות? ואני מדבר על זיכרון DDRAM 512
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היי רציתי לקחת את הלוח אם אפוקס kda3j. תציעו לי בבקשה תחליף ללוח אם הזה לא פחות טוב ובמחיר נמוך מ700 שקלים שאפשר להשיג בחנות. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הדגם הנוכחי של IBM ה e325 יוחלף בדגם חדש e326 שיהיה זמין בשוק החל מהשבוע הבא עם אופטרון רגיל ובאמצע 2005 עם אופטרון כפול ליבות. מקור הידיעה: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=22916 מקור: http://news.com.com/IBM+to+use+AMD%27s+dual-core+Opteron/2100-1010_3-5357328.html?tag=nefd.top הערה: HP ו SUN יפעלו באופן דומה, האופטרון כפול הליבות הודגם לעיתונאים על שרתי HP מרובעי שקעים, ורק DELL לא בענין, אם תמכור מעבדי AMD, רכבת ההטבות בשווי מאות מליוני דולרים של אינטל תיפסק.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אהלן ידידים! אני רוצה עכשיו לקנות למערכת שלי זכרון ראם. יש לי כרגע לוח אביט AS-8-V ומעבד אינטל S775 3.0 . אני מעוניין להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע, שזה 256X2 של A-DATA. אני מתלבט בין 4חברות עיקריות, המיצגות4 דגמים: 1GB Starex 1GB Twinmos 1GB Kingston CL3 1GB Corsair (Value) CL3 המחירים הם: 600 600 640 650 (המחירים בהתאמה) כמו כן, רציתי לדעת מי מהם יותר טוב לOC, היות ולא מצאתי מידע בפורום המתאים, וכמו כן מדריך יעודי להמהרת הזכרון יהיה מבורך. תודה רבה, דניאל
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-