עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בלי כרטיס מסך מובנה למעבד 3600X2 GForce4 זכרונות 667 1 גיגה סטיק 1

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. Started by speed42,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן עם לוח אם מדגם gigagyte ga-96sp-d53 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#ov שם רשום שאני צריך זכרון ddr2 800 mhz מאיפה אני יכול להשיג זכרון כזה (עדיף 2gb לפחות) ? ראיתי ב ksp כמה דגמים איך אני יכול לדעת איזה מהם מתאימים? והאם יש מקום אחר זול יותר? (זה מהחיפוש שם) http://ksp.co.il/?txt_search=ddr2+800mhz&x=-145&y=-279 תודה !

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by nandrut,

AMD 5200 או C2DE4500 איזה מעבד עדיף בהנחה שלא מתבצע OC , שתיהם פחות או יותר אותו מחיר. המעבד לצורכי HTPC בלבד.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by Bright Moon,

הקדימון שפורסם ב-VR-ZONE בשני לאוקטובר - חדשות קצת ישנות, אבל חיפשתי והיא לא פורסמה פה - די מעניין לדעתי. מראה כמה דברים מעניינים - OC של 30% בסטוק בלי מאמץ (בלי שינוי וולטז' ובאס, רק ללחוץ על ה-"+" ההוא בביוס). ה-ES הוא מהשבוע ה-33 ב-2006 (תחילת ספטמבר). אגב - וחשוב מאוד - בפורום שלהם המבקר ערך בדיקות נוספות, ובבדיקה שנעשתה באמצע העמוד הזה מעלה דווקא דברים מדאיגים - בזמן בדיקת quad-SP2004, ב-voltage של 1.43 וקירור אוויר הטמפרטורות הגיעו ל-83C!!! I ran quad-SP2004 with Kentsfield. Temperature got as high as 83C. And that was with VCore at 1.43v and air-cooling. וכותב מלמטה מסכם את העניין: Oic ... thanks. Man those chips are hot. Well then, a new stove anyone ?

5. אני קונה E6420 ואני צריך זכרונות 2 ג'יגה אני רוצה לעשות OC קטן ונחמד השאלה איזה זכרונות יתאימו לי ? שלא יהיו יקרים מדיי

• 9 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by Omry,

מדוע E6850 יקר יותר מE8500? אחרי הכול, יש להם בדיוק אותן תכונות, חוץ מהעובדה שE8500 חזק יותר..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. בביקורת זאת נספק מבט מעמיק במחליפו של Core i5 12400F הפופולרי. כמה מהיר הוא מעבד Core i5 הזול ביותר של הסדרה החדשה?לכתבה

8. Started by davidz,

הייתי רוצה המלצה ללוח אם שיתאים ל amd 2500 ושיתמוך ב sata ו dual ddr

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. Started by anismano,

רכשתי לאחרונה לוח גיגה-בייט GA-8INXP, ונתקלתי בכמה בעיות לי כמה בעיות, כרטיס הקול לא מוציא קול, למרות שהדרריברים מותקנים, אין התנגשויות חומרה, כשמריץ קובץ MP3 בWMP הVISUALIZATIONS עובד 100%, וידיתי שב BIOS הכרטיס ENABLED, למטרת בדיקה התקנתי כרטיס קול PCI והכל עבד חלק (כולל הקול), אין לי מושג מה אני מפספס. בעיה אחרת היא עם הUSB, יש לי מסך עם HUB שמחוברים לו כל התקני הUSB, לרוב כשאני נכנס ל WINDOWS, אני צריך למחוק את הגדרת ה GENERIC HUB ולהתקינה מחדש על מנת שיפעל כראוי. ולגבי הזכרון, יש לי זכרון 512MB (256X2, DDR 333, והלוח מזהה אותם כ 266 ב DUAL CHUANNEL.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  10. תודה לכל המומחים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by composite,

אז ככה, שמעתי על צ'יפים לזכרונות שהם ממש מעולים, ובפרט מצוינים לאוברקלוק. אלו ה- BH5. אז יש לי כמה שאלות בנוגע להן: - יש איזו דרך מהירה לזהות זכרונות מבוססי BH5 עוד לפני שקונים אותם? (כדי שלא יהיה נפילות. והכוונה שלי היא לפני תמונה, קוד וכו'.) - הדגם הזה של הזכרונות הוא מבוסס BH5? http://www.newegg.com/app/viewproduct.asp?DEPA=1&submit=Go&description=Mushkin%2C1GB%2CPC%2C3500%2CLevel%2C2%2CDual%2CPack%2C%282x512MB%29%2CCA תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  12. קראתי כמה מאמרים וביקורות, ואיך שזה נראה כרגע אני חושב שמעבדי Opteron הולכים להשתלט על שוק המעבדים. אני יסביר גם למה. ראתי הרבה בנצמרקים על השילוב של הלוח:ASUS nForce3 SK8N(הלוח הראשון שמתאים למעבדי הOpteron) עם מעבד של Opteron 240 1.4Mhz, ועם OC ל1.6 הדבר הזה עבר בכמה מבחנים את הP4 3.0 ו 3.06 ובחלק היה מאחורה ולא בהרבה גם כן. בהתחשב בעובדה שמהירות השעון שלו קטנה פי 2 מזה של Intel אפשר להגיד שאלה הדור החדש של המעבדים. הסיבה שאני כותב את זה היא כי יש לי כבר מפרט של מחשב מוכן, שכולל את הלוח של Abit AN7, השאלה היא אם כדאי להשקיע בלוח הזה ולקוות שלא אכלתי אותה(במחינת תאימותה למעבדים הבאים) או לחכות קצת להשקיע קצת יותר כסף ולקנות את הASUS nForce3 SK8N. תודה מראש.

13. יש לי זיככרון 2*256 של GEIL GOLDEN DRAGON CL2 6-3-3 400MHZ אז איזה זיכרון אני יכול לקחת? חשבתי על 2*256 של CORSAIR אבל זה CL2.5 אז אני לא יודע אם זה יעבוד ויהיה לי 1GB בדואל... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  14. חשבתי לקחת את הלוח : asus M2N-E Nforce 570 SLI יש למישהו רעיון ללוח יותר טוב באותו מחיר (450 ש"ח) ? אני רוצה להזמין את המחשב מחר אבל אני עדיין בהתלבטות לגבי הלוח אם שאר החלקים שאני קונה: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 PCIe AMD ATHLON 64 X2 6000+ SOCKET AM2 BOX OCZ DDR2 4096 (2 X 2048MB) 800MHZ CL 5-5-5-18 GOLD

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. האם הנתון 800FSB במעבדי אינטל מסדרת E4+ מול הנתון 1066FSB מסדרת E6+ מצביע על כך שהבאס המקסימלי שניתן להגיע אליו בסדרה הראשונה הוא 400 ובסדרה השניה 533? או שאין קשר בין הדברים? ועוד שאלה - נניח שאני מגיע למהירות של 4GHZ עם מעבד מהסדרה הראשונה ועם אחר מהשניה. יהיה הבדל בביצועים ביניהם? (חוץ מזיכרון מטמון שונה)

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  16. האם יש סיבה שאני לא אקנה את אלה ב515 ש"ח וגם החזר של המע"מ? או שאולי כדאי להוסיף כסף ולהשקיע במשהו אחר?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by MiGHTyDuCK,

יש לי שני מחשבים בבית שאני רוצה לחבר לאינטרנט יש לי על הכרטיס הזה את האפשרות ? או שאני צריך לקנות עוד כרטיס רשת או משהו ?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

זהו זה,x800 PE נויס טייקר של 425 וואט בדרך,הכל זועק לשדרוג. עליתי עם שתי אופציות. אחת זה לחסוך,לחכות ללוחות החדשים,בתקווה שAGP לא יהייה בגדר דינוזאור,לחסוך,לקנות אחד+A64 ,לא 775....+זיכרון טוב של 512 והוספה בהמשך. שתיים,ליהיות יותר אמיץ,ולכייף יותר->לקנות לוח ממש ממש טוב לOC וזול(זול) ולהתחיל לסחוט(אולי גם נחליף ת'סטיקים הזקנים והמסכנים שלי לpc3200 זול וטוב,מה יש לי בהמשך). אז מה שיש לי : p4 s 478 2.4 A 512K northwood as cool as the arctic (ד"א האם הסטפינג הזה ידוע כאוברקלוקר טוב,הוא עובד כמובן על 533 בבאס,שמעתי אי שם מעבר לאופק שהכי טוב במשפחה הוא סטפינג B...) stick A pc 2100 266mhz 256 mb -hunday stick B pc 2700 333mhz 512mb-spec tec LOL לוח שאני מתבייש להזכיר את שמו…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. http://shop.w-expert.com/product_info.php?cPath=16&products_id=1117 האם מדובר בזיכרון איכותי עם יכולות OC בסיסיות? תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by Swed,

ברשותי לוח אם P35C-DS3R למה אני לא יכול לחבר שלושה מאוררים על חיבור SYS FAN והשלישי לא מסובב את המאורר אבל ברגע שאני נותן לו סיבוב הוא מתחיל לסובב אותו אבל לא מהר כמו שאר המאוררים. עכשיו לא זה קורה ? ואיך לסדר את זה ? הינה הלוח אם... הריבוע שמסומן בכחול אדום זה החיבור שעושה תבעיה... http://www.siz.co.il/up.php?file=2lckjon0otdn.jpg

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by jbkkd,

אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל יש לי זכרון RDRAM ישן מאוד. מצאתי חנות לקנות ממנה עוד כזה, הבעיה היא שאני לא יודע מה מהירות הבאס שלו(ככה קוראים לזה?) ואני לא ממש רוצה להסתכן בלקנות סתם זיכרון. האם יש דרך לבדוק את מהירות הבאס? בביוס\תוכנה כלשהי? תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  22. למיטב ידיעתי יש שני בקרי זיכרון למעבד אתלון 64 3000+ (ליבת ווניס) : הישן יותר E3 , והחדש יותר E6. אני הרצתי על המחשב החדש שלי את CPU-Z ובסעיף של stepping הוא רשם לי stepping : 2. אז מה זה אומר? (הייתי שם תמונה של ה screen shot אבל - איך שמים תמונה בגוף ההודעה?) בנוסף, מישהו יכול להסביר מה זה כל הערכים עם הF-ים בסעיף הspecification ? תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by 14renegade,

היי רציתי לקחת את הלוח אם אפוקס kda3j. תציעו לי בבקשה תחליף ללוח אם הזה לא פחות טוב ובמחיר נמוך מ700 שקלים שאפשר להשיג בחנות. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  24. שלום רב , אני רוצה להחליף לוח אם חדש כי שלי נשרף. אני יביא כמה פרטים יש לי מעבד: Intel P-4 3.0GHZ 64BIT S-775 2MB FSB8 DDR2 667 התקציב שלי 300 שקל. איזה לוח אם כדאי ? חשוב לצין שחלק ממפרט הטכני שאני צאיך בלוח אם הוא x4 sata x3 PCI 2\1 IDE audio 6 channel or batter 4 usb memory slots 4זה חלק ממפרט הטכני שאני חייב שיהיה כול השאר שיהיה איך שהוא.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים