עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אתמול קניתי את המעבד והלוך אם הבאים Intel Pentium D 805 533MHz FSB LGA 775 Dual Core,EM64T Processor - Retail ECS RC410L/800-M 2.0 Micro ATX Intel Motherboard - Retail שניהם ביחד עלו לי 120.00$ עכשיו אני קראתי הרבה בפורום על כרטיסי מסך וזכרונות אני בונה את המחשב בעצמי למטרת משחקים וצריבת סרטים וכולי כרגע יש לי פנטיום 4 2.4 שעשיתי לו אובר קלוק ל2.8 אני גם מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש איזה לוח אם וזכרונות אתם ממליצים לי לקנות התקציב ללוח והזכרונות צריך להיות בסביבות 200.00$ אני יקנה אותם מ newegg.com

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by DaniB,

אהלן אנשים אני דניאל בן 16 מב"ש ומבין דבר או שנים (בלשון המעטה) במחשבים קניתי לפני שבועיים מחשב חדש לוח אם של אסוס P5VDC-MX עם בערך הכל מובנה עליו מישהו יכול להשיג לי ביקורת על הלוח אם הזה? שיהיה גם באנגלית תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by Bright Moon,

חברת הזכרונות A-DATA הכריזה היום על כניסתה לשוק ה-DDR3 וחשפה זכרונות הפועלים, בין היתר, בתדר של 1900MHz - הגבוה ביותר בתעשייה עד היום, בתזמונים של 9-9-9-24. מקור: Legit Reviews אני מעריך שהמחיר יהיה מגוחך עוד יותר מהרגיל.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by oren12,

יש לי כרטיס זיכרון מסוג 2X1GB CL4 4-4-4-12 800MHZ Gskill אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה השאלה היא אם אני חייב להוסיף עוד 2X1GB מאותו סוג או שאפשר להוסיף סטיק אחד 1 של 2 ג'יגה מכל חברה אחרת, וכל מהירות אחרת שהיא 4-4-4-12 איך זה הולך בדיוק ההתאמה תודה רבה (לוח אם- P35-DS3L)

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. Started by bg1987,

יש לי זכרון 2GB Crucial Balistix 6400 800mhz עכשיו, בדקתי את הזכרון בCPU-Z והוא כותב לי שmax bandwidth שלי הוא 400 עכשיו, לפי מה שאני מבין זה מתייחס למקל זכרון אחד, והשני גם הוא 400, אז השאלה שלי, היא האם כשכתוב 800\1066 וכל זה על הזכרונות מתכוונים לשילוב מקסימלי בין שני המקלות? או שיש לי איזה בעיה עם הזכרון?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל, אני רוצה לקנות זיכרון 1024MB DUAL DDR2. השאלה שלי היא איזה מהירות אני צריך, האם 800MHZ או שיספיק גם667MHZ? אני לא מתכנן OC.

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

שלום אנשים, ברצון מכר שלי לשדרג את המחשב שלו. יש לו כבר זכרונות DDR כך שלא צריך. הלוח חייב להכיל כרטיס מסך. אם יש הצעה מעניינת(שנכנסת בתקציב) עם זיכרון DDR2 אשמח לשמוע גם אותה.

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  8. חורג ב 100 שח עם יש צורך תודה רבה לעוזרים יש לי ספק חדש HEC 550W

9. Started by qpalzm,

כמו שאפשר לראות בחתימה, יש לי לוח ועליו שני סטיקים של זכרונות בגדלים שונים. השאלה שלי: נגיד שאני מוציא מהלוח את ה-256mb, האם ביצועי המחשב ישתפרו? ובמלים אחרות, האם כרגע הזכרונות "מפריעים" אחד לשני?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  10. ידוע לי שזה רבעון שני ,אבל משהו יודע תארך מדוייק ? ואיזה סוקט יהיה ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by yogev_k,

חברה אני קניתי את הלוח של אסוס ?P5W DH Deluxe s775 Conroe ואני הזמנתי את המעבד e6300 ועכשיו המוכר בחנות אמר לי שאם אני רוצה מחשב למשחקים אז עדיף זיכרון של 533 מאשר 667 בגלל התיזמונים והבאס משהוא כזה. זה נכון או שעדיף 667. אגב הזיכרונות של twinmos .

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by kobi_af,

רציתי לדעת עכשיו יוצאים כל מיני זכרונות ddr2 וזכרונות pc3500 לאיזה לוחות הם יתאימו כי אני רואה במידע בלוחות רשום רק 400 מגה הרץ ....החדשים.. כאילו איפה הזכרונות של 550 מגה הרץ יוכלו לפעול טוב ולהפיק את מירב ביצועם

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  13. שלום אני חדש כאן אז קיצור יש לי התלבטות רצינית בין שני מעבדים לצורכי גיימינג הראשון הוא Core2Duo E8400 עם OC והשני הוא Core 2 Quad 9550 בלי OC אני רוצה שהמעבד יספיק לעוד לפחות לאיזה שנתיים וחצי. תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by sdyanir,

ראיתי באתר של GIGABYTE שללוח הזה, ובכלל לעוד לוחות, יש כל מיני גרסאות (rev 1.0, rev2.0, rev3.3 וכ'ו). מישהו יודע מה זה הגרסאות האלה, ואיך אני יודע איזה גירסה אני מקבל? (אני מתכוון לקנות לוח כזה, ומשיטוט בחנויות באינטרנט ראיתי שלא מציינים גירסה) עריכה: ניסיתי למצוא את התשובה באתר של GIGA BYTE ולא הצלחתי, כי יש להם קצת בעיות באתר (והוא גם בקושי זז) , לכן שלחתי את השאלה. אבל עכשיו כבר הצלחתי למצוא את התשובה באתר שלהם, אז אם זה מעניין מישהו, שיגיב. תודה בכל מקרה למי שאולי ניסה לעזור...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  15. יש לי AMD בארטון 2500 ויש לי אפשרות להחליף עם חבר שלי ולתת לו שני סטיקים של 256MB 400MHZ של קורסייר (חדשים) ולקבל ממנו שלו זה משנה כי יש לו אינטל סטיק אחד של 512MB 433MHZ גם של קורסייר (חדש) ואז יש לי גם סטיק אחד של ווינבונד 256MB 400 MHZ שאז אני יוכל לשים את שניהם ביחד ויהיה לי 768MB. פשוט יש לי לוח של אסוס NFORCE2 ושמעתי (וגם ראיתי) שהם עושים בעיות עם שלושה סטיקים כי איך ששמתי את 2 הקורסייר שלי עם הוינבונד היו לי מלא בעיות ואז ביררתי ואמרו לי שה-NFORCE2 משתגעים עם 3 סטיקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי והמחשב יעבוד טוב ומהר יותר עם ה-768MHZ ואל תשכחו ששני הסטיקים לא באותה המהירות אבל אם זה לא יתנגש לי אז אין לי בעיה. מה עדיף? (ככה גם בעתיד אני אקנה עוד סטיק זהה של קורסי…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by uz2,

התלבטתי אם זה מיועד הנה או לפורום לוחות אם. מנסה לתפור למישהו מחשב בסקלת המחירים הלא יקרה. לוח האם Gigabyte K8U תפס לי את העין. הצ'יפסט זכה לפחות ב- Anandtech לביקורות מצויינות על אף המחירים הזולים של הלוחות שמבוססים עליו. מצד שני די התקשתי למצוא חוות דעת משמעותיות על לוח האם הנ"ל באינטרנט. במפרט הלוח רשום AGP slot, support AGP 4x/8x AGP3 compatible, support only 1.5 volts display cards. זה משהו שאני לא לגמרי מבין את המשמעות שלו. AGP3 אמור לעבוד עם מתח של 0.8 וולט, ולא 1.5. אז מצד אחד הוא תואם AGP3 ומצד שני הוא מיועד רק לכרטיסי מסך של 1.5 וולט. האם אני יכול לתפור לו כרטיס מסך רגיל מבוסס FX5200 של NVIDIA או ATI 9250 והוא יעבוד בלי בעיות ב- AGP x8 ? או אולי עלי לברור היטב ר…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by shaharo,

1. מישהו יודע מתי יגיעו המעבדים הזולים ל939? האם כדי לחכות או פשוט לקנות עכשיו את 754 אני יודע שההבדלים לא גדולים 2.איזה לוח עדיף ל754 מבין השלוש הבאים Gigabyte kn8s Abit KV8 Pro Epox 8HDA5J תודה.

18. במדריך למריחת מישחה תרמית כתוב להכין משטח טוב לעבודה כמו שקית אנטיסטטית. יש לי כמה שקיות קטנות כאלה, זה משנה אם אני אשים את המעבד על השקית מבחוץ או שעדיף לפתוח את השקית ולהניח אותו על החלק הפנימי? ותוכלו להגיד לי אילו משטחים (מאיזה חומרים) עלולים לקצר את המעבד/לוח וכו'..? תודה.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום קיבלתי היום מחשב עם מעבד core2duo 6320,לוח ga-gms2 הכל עובד מצויין-רק שהמכפלה היא 6 ולא 7(everest+cpuz) מהירות השעון 1596mhz,הבאס 266,l2=4mb,הכל בסטוק-לא נגעתי בכלום גם ב cpuz מראה 2 ליבות מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  20. טוב אז אני מעוניין לקנות מחשב.. לפי מה שהבנתי בחיפוש שיהיו ירידת מחירים רק למי שקונה את הקונרו... עכשיו אני מעוניין באינטל(כפול ליבה) קיצר לא עזר לי החיפוש... 1.אז כדי לקנות אינטל עכשיו או לחכות? 2. יהיו ירידת מחירים באינטל? 3. מתי יורדו המחירים? 4. המחירים ירדו בכמה שקלים או שיורידו ממש הרבה? כמה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by yadinS,

שלום,יש לי במחשב RAM GB1 ויש לי עוד מחשב ישן עם RAM GB2 אז נכחתי תכרטיס מי המחשב הישן ו2 הכרטים אותו חברה רק של המחשב הישן GB2 הכרטיסים זה DDR 2 הבעיה שניסיתי להכניס ת GB2 לכונן החדש אז המחשב נדלק מגיע למסך הבית ועושה ריסטרט ומה מוזר עם אני נכנס במצב ''בטוח'' רשום לי שמותקן 3 GB כאילו הזיכרון עובד אבל רק' במצב ''בטוח'' הכל עובד חלק

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. Started by kozim,

http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 והכל במחיר מציאה של 740 ש"ח בנוע.... מה אתם חושבים עליו? כולל: SATA RAID, 2000+ FSB, 8 chnl audio inc. SPDIF, 1GB LAN blah blah blah... האם יהיה ניתן לבצע OC עליו? פשוט שמעתי שהעלאת תדר של צ'יפים לא של NFORCE מחרבש תדרים אחרים על הלוח, כמו של SATA, של הזכרון וכול' מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  23. Started by Timewalker,

לאחר התלבטויות קשות החלטתי לרדת מתצורת CF. אני עדיין צריך לוח. מעבד E6600. OC בינוני. תקציב 1200. כיום יש לי X1900 וזכרונות של G.Skill 2GBHZ. חשבתי על ASUS P5B Delux יש הצעות נוספות?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  24. שלום. אני צריך שתגידו לי איזה לוח יותר טוב משני אלו: K8N Neo2 Platinum (s939) AV8 (s939) sata,GBL הלוח יהיה למעבד 3500 או 3200 זה לא החלטתי עדיין.... ראיתי שה MSI הוא גם עם AGP ו PCI-E... אז מה לדעתכם יותר טוב....? עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר לגרסאות של המעבד... הבנתי שהוא בא בכמה גרסאות NEWCASTLE CLAWHAMER ועוד... אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל..? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים