מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום קיבלתי היום מחשב עם מעבד core2duo 6320,לוח ga-gms2 הכל עובד מצויין-רק שהמכפלה היא 6 ולא 7(everest+cpuz) מהירות השעון 1596mhz,הבאס 266,l2=4mb,הכל בסטוק-לא נגעתי בכלום גם ב cpuz מראה 2 ליבות מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש - לוח אם: ASUS P5B-E Plus 2 זיכרונות של קינגסטון DDR2 אחד ג'יגה מהירות 800 מה"צ אחרי שפתחתי את הספר של לוח האם בבית - ראיתי שבמהירות הזו הם דוקא ממליצים על מספר חברות וקינגסטון לא בינהם (המומלצים הם קורסייר, מיקרון, ועוד) על קינגסטון הם המליצו במהירות של 667 (יחד עם סמסונג, אינפניאון, הייניקס, אי דטה ועוד) רציתי להחליף בחנות ונאמר לי שכל ג'יגה זיכרון של קורסייר יקר בכ-40 $ מזה של קינגסטון. א. האמנם? ב. האם כדאי להחליף לאור המלצת היצרן? ג. למה במהירויות מסוימות יצרן מסויים מומלץ והשני לא? ד. בינתיים הכל נראה עובד בסדר עם הקינגסטון - אם אשאיר אותו- האם יש לצפות לבעיות מסויימות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בלי שירדו ביצועים או משהו , כי זה מפריע לי.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
א. מה הכוונה cl בזכרונות? ב. אני מחפש זיכרון למחשב(1gb) בלי להשקיע יותר מידי כסף. מה שמצאתי היה זה Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זה שווה? והאם זה יתאים ללוח אם שלי? ולזכרונות שכבר יש לי? תודה רבה... דו"ח לוח אם: Motherboard -------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 02/13/2003-P4M266A-8235-6A6LWPRDC-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bu…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 והכל במחיר מציאה של 740 ש"ח בנוע.... מה אתם חושבים עליו? כולל: SATA RAID, 2000+ FSB, 8 chnl audio inc. SPDIF, 1GB LAN blah blah blah... האם יהיה ניתן לבצע OC עליו? פשוט שמעתי שהעלאת תדר של צ'יפים לא של NFORCE מחרבש תדרים אחרים על הלוח, כמו של SATA, של הזכרון וכול' מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
היי, קראתי את הכתבה שב"דביק" אודות זיכרון, די מורכבת, מקווה שהבנתי נכון, הבעיה היא כזאת : נתונים מ EVEREST front side bus properties bus width 64bit real clock 200mhzQDR effective clock 800mhz Memory bus properties bus type dual ddr-sdram bus width 128bit real clock 200MHZ DDR effective clock 400mhz וה bandwidth של הזיכרון ושל ה FSB שניהם 6400MB/s (שוב לפי אוורסט) עכשיו לשאלה : השעון האפקטיבי של ה FSB הוא 800 ושל הזיכרון 400, לפי מה שהבנתי מהכתבה במקרה כזה היעילות היא חצי, אז איך זה שה BANDWIDTH הוא אותו דבר? ובכלל, אשמח לקבל הסבר על הרעיונות שעומדים מאחורי הנושא, אם מישהו יכול לדבר איתי במסנגר/אייסיקיו/סקייפ (יש מיקרופון) ולעזור לי להבין, זה יהיה מעולה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המעבד הוא בעל תושבת 939 ומחובר ללוח אם Gigabyte מדגם GA-K8NF-9. לוח האם תומך בזכרון במהירות 400MHZ ורוחב הפס שלו הוא 800MHZ. מאחר והזכרון הוא צוואר בקבוק, נראה לי חשוב זכרון מטמון גדול ככל האפשר. נשאלת השאלה האם יש טעם להחליף רק את המעבד ל +Athlon 64 X2 4400 שהוא בעל אותה התושבת זכרון מטמון שך 2X1024 ? אם התשובה היא כן, איזה שינויים בקונפיגרציה (מתח, מכפיל מהירות וכו') צריך לבצע ? האם יש צורך גם בגוף קירור חדש? אגב, האם מדובר במעבד כפול ליבה אמיתי או בשתי ליבות מודבקות ?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש למישהו מושג? ניסיתי כבר את Aida Everest
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזכרונות. ככה, יש ברשותי לוח אם של אביט, תושבת 939 תומכת דואל DDR 400. יש לי בנוסף 2*512 DDR 400 מגה הרץ. בחוברת ההפעלה רשום כי כדי ליצור דואל צ'נל, צריך לשים את הזכרונות צמודים אחד לשני, הכוונה בסלוט 1+2 לדוגמא. עכשיו, הדואל צ'אנל עובד, אך פתאום אני מגלה כי הוא עובד על 333 בעצם במקום ב-400 מגה הרץ. מה עשיתי לא נכון? תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38133
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
Real World Tech פרסם מאמר מעניין בו מסבירים את הארכיטקטורה של K10 - Phenom .
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
באחת השאלות של מה עדיף...... הזכירו כדרך אגב שאם רוצים להשתמש בDUAL בAMD צריך לקנות קיט ואי אפשר להוסיף מאוחר יותר ( אני לא זוכר איפה זה היה משהוא לפני כמה שבועות) מה פיספסתי כי לא תיקנו את התענה הזאת ? *חייב להשתמש בKIT (מה ההבדל בין קיט לשני מודולים זההים שבאו בנפרד) *למה אי אפשר לעבור מאוחר יותר זה נראה לי מוזר
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אם הלוח שלי תומך עד ddr 333 ואני קונה ddr 400 יש לי שתי ddr 400 והלוח שלי תומך רק עד Pc 2700 אז מה המהירות 333 ? יש לכם אתר מרוכז בעעברית על שאלות מסוגים כאלו ? ושאלה שנייה מה זה זכרונות tcd או bh5 לא ממש הבנתי תקטע של זה
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן עם לוח אם מדגם gigagyte ga-96sp-d53 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#ov שם רשום שאני צריך זכרון ddr2 800 mhz מאיפה אני יכול להשיג זכרון כזה (עדיף 2gb לפחות) ? ראיתי ב ksp כמה דגמים איך אני יכול לדעת איזה מהם מתאימים? והאם יש מקום אחר זול יותר? (זה מהחיפוש שם) http://ksp.co.il/?txt_search=ddr2+800mhz&x=-145&y=-279 תודה !
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה: GA-8ST800 של חברת ג'יגהבייט, וסטיק אחד (עלוב) של זכרון 256 מגה בייט- DDR-SDRAM, אני רוצה להחליף זכרונות, האם אני יכול לקנות זכרונות אחרים עם הלוח אם הזה? או רק SDRAM? ואם רק SDRAM אז אילו זכרונות 1024 מגהבייט מומלצים ובמחיר של עד 500 שקל. עוד שאלה: יש לי מעבד של אינטל, 2.66 ג'יגההרץ (חד ליבה), האם מומלץ לקנות סטיק אחד של 1024 או 2*512? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני אשאר עם הזכרונות האלו פחות משנה, אך בינתיים אני חייב זכרונות חדשים, כי המחשב מאוד איטי :\ (לא קשור לוירוסים וכו'). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האם ללוח האם הזה קישור http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US אני יכול לחבר כרטיס מסך שהחיבור שלו הוא agp 8X
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
כפי שאתפ רואים במפרט יש לי לוח P4S533 - אני מאוד (אבל מאוד) לא מרוצה ממנו (אגב מי שמתכוון לקנות אותו - לברוח כאילו יורים עליך). אני חושב להחליף אותו - השאלה שלי בעצם האם לקנות רק לוח ולשדרג את המעבד אחר כך - הכוונה לקנות IS7 של ABIT או האם לעבור ל AMD ולקנות ישר מעבד ולוח טוב. האם זה הזמן או שלא (לAMD או לINTEL) ? אגב בנוגע לזיכרון יש לי סידור של זיכוי 600 על זיכרון כך שזו לא בעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני בע"ה רוצה לקנות מחר את הלוח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483 יש לציין שאני לא מתכנן oc האם הלוח אמין ? לא יתקלקל ? יש חשש ? אין חשש ? מה חושבים עליו/על החברה בעולם ?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אז קודם כל ניתקלתי במאמר הזה והוא באמת מעמיק ויש שם כמה דברים שלא ידעתי לפני... בקשר לניסיונות איחוד שהיו בין AMD ל-NVIDIA ... http://www.tomshardware.com/2008/02/14/amd_merge_or_not/index.html דבר ראשון זה המאמר עכשיו קצת תרגומים של דברים מעניינים: למשל בזמנו לפני יציאת ה-XBOX הראשון AMD ו-NVIDIA היו בשותפות מסויימת לייצר את ה-XBOX עם מעבד דורון בעל L2 של 128K ולא כמו דורון רגיל שמגיע עם 64K - וכמובן כרטיס גרפי NV2X שגם היה שם בסופו של דבר... בסופו של דבר אינטל עשקו אותם ובדקה ה-99 הציגו את המעבד שלהם שבסופו של דבר נמצא באקס-בוקס מאז... אפילו אחרי ש-AMD רכשו את ATI עדיין היה אותה שותפות עיסקית בין שני החברות!! אבל בגלל בעיות פנימיות בין אנשי AMD ל-ATI דלפו פרטים על סדרת…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לאשתי מחשב המבוסס על החלקים העיקריים הבאים: מעבד אתלון 64 3000+ ליבת ווניס, לוח אם: gigabyte k8nsc - nforce 3 250, זיכרון: 2 יחידות של 256 מ"ב מתוצרת PQI בתצורת דואל DDR. עד כאן הכל טוב ויפה. השאלה היא איך אני מגדיר את תצורת הזיכרון - מהירות אני יודע שהמעבד עובד ב 200*9 = 1800 ויש גם את המושגים 1T 2T ו HT איך אני מגדיר אותם למצב אופטימלי ללא אוברקלוק. ד"א מישהו שמע על בעיית תאימות של הלוח הנ"ל עם כרטיס רדאון 9800XT?
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שמעתי שהמעבד הזה הגיע לארץ ואין יותר מ3-4 יחידות מקסימום של המעבד הנ"ל האם זה נכון? איך אני משיג אותו אני רוצה כזה!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מתלבט בין AMD Athlon 64 3400+ לפרסקוט 3 ג'יגה..... וגם אם שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל AMD Athlon 64 3500+....ואיזה משמעות יהיה לתמיכה ב64 ביט בעתיד....
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים 4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) האם כדאי להחליף מעבד ל ?Core2 Duo E6300 ? או שכדאי להמתין ? האם ?Core2 Duo E6300 מציע עוצמה הרבה יותר גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף את הכסף ל-800MH? האם זה באמת משפיע?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-