עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by blueman1,

האתר לא מעודכן, מאז הרכישה של AMD האתר לא עודכן מה קורה שם?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384 עלויות , יחס מחיר לביצוע ....אם שימו לב לתיזמונים ... תודה .

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by haimon_v,

שאלה קטנה מה המשמעות של הטכנולוגיה הזאת ואיך היא באה לידי ביטוי? האם בזכרונות צריכה להיות תמיכה לזה או שמספיק (כמו שאמרו לי באיזה חנות) לקנות שני סטיקים מאותו סוג, חברה ונפח?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by kotel,

COM Port Select an address and corresponding interrupt for the first serial port. Setting options: [3F8/IRQ4], [2E8/IRQ3], [3E8/IRQ4], [2F8/IRQ3], [Disabled], [Auto]. משהוא יכול להסביר את זה? -אני בכלל לא הבאנתי את כל הקטע של ה IRQ הזה. אני רואה את כל כך הרבה ולא מבין מה זה אומר מה אני אמור לעשות עם זה משהו יכול בבקשה פעם אחת ולתמיד להביר בהרחבה מה זה הדבר הזה...? נ.ב מה זה ה-POWER ON Function? לא הבאנתי כל כך מה זה... POWER ON Function This controls how the PS/2 mouse or keyboard can power on the system. Setting options: [Password], [Hot KEY], [Mouse Left], [Mouse Right], [Any KEY], [bUTTON ONLY], [Keyboard 98].

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  5. המעבדים של איבורי Q6600 הם BOX או TRY או משומשים ? במחירת מחשבים קומפלט

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by shut-nik,

שלום אני רוצה לקנות הארדיסק חדש 160gb 7200 maxtor יש לי לוח אם של chaintech 7vjl הגעתי לחנות ואיש המכירות אמר לי שהוא לא בטוח שההארדיסק החדש יעבוד עם הלוח הישן. מה אתם חושבים ? תודה.

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by DarkFire,

איזה יופי לראות את אינטל עוקפת את AMD בשקט גם תמעבד שעולה 5000 ש"ח שהוא X6800 עם הליבה הכפולה שלו נעקף בקלות על ידי המעבדים החדשים של אינטל תסתכלו בתמונות

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. אני רוצה ליקנות את הלוח אם הנ"ל Asus P5K3 Deluxe Chipset Socket 775 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=149 **רציתי לדעת מה אתם וחשבים עליו(?) והאם הוא מתאים לזיכרונות DDR2? או רק ל3? תודה מראש לכל העונים והעוזרים, שיהיה לילה טוב.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. אני מתלבט בין שני הצ'יפסטים האלו של EPOX .. הVIA יותר יקר אבל מי יותר טוב? אני מחפש ביצועים נקיים ולא מעוניין בOC. אם אתתם ממליצים על לוחות אחרים בתחום המחירים הזה (עד 900-800) אנא אימרו כי שמעתי שהאלבטרון פרו 2 לא מומלץ. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  10. האם מישהו יודע על איזה לוחות אם אפשר לחבר יותר ממעבד אחד? ואיך אפשר להשיג אותם?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by Bright Moon,

חברת הזכרונות A-DATA הכריזה היום על כניסתה לשוק ה-DDR3 וחשפה זכרונות הפועלים, בין היתר, בתדר של 1900MHz - הגבוה ביותר בתעשייה עד היום, בתזמונים של 9-9-9-24. מקור: Legit Reviews אני מעריך שהמחיר יהיה מגוחך עוד יותר מהרגיל.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by jakijaki,

לשאלתך הזכרון על כרטיס האם הוא מחברת קינגסטון, ישנה אפשרות בשנוי קטן זכרונות מחברת ocz אני לא בטוח שיש הצדקה לשלם יותר מכוון שזכרונות של קינגסטון נחשבים לטובים. לגבי המחיר לא כולל עכבר מקלדת וכוננים רגילים 3700. האם מחיר נשמע סביר?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. ani zarih luh am le meabed amd phenom 2 x4 945 kedey she uhal laasot oc takziv ad 400 bevakasha tivheru at ha luah am mi atar skypc.co.il

15. אני בונה מחשב HTPC לצפיה בלבד (ללא הקלטה) איזה מעבד עדיף Celeron 2.0GHZ או Sempron 2400plus האם שני המעבדים יחזיקו מעמד עם קירור פאסיבי ? איזה מהיר יותר ? איזה מתחמם יותר ? מה זה אומר שהמעבד TRAY ? תודה לכולם ! שחר.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. המלצה על לוח אם של אינטל למעבד 2GHZ לזיכרון DDR 512MB שלא יהיה זול ולא יקר.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. נגיד אצל GIGABYTE זה DS3 לעומת DS3R ולעומת S3, וכו'. ואצל ASUS בכלל זה מבולגן לי ואין לי מושג מה הולך שם. מישהו יודע ויכול לעזור, בבקשה?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by gggilad13,

מה זה CAS? האם לזכרונות CAS 2 יש יתרון משמעותי במשחקים על זיכרונות רגילים (ADATA פשוטים)?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. אהלן, אני משתמש במערכת Sempron 2600+ עם צ'יפ אחד של DDR400 512mb cl2.5 של V-Data. רציתי לדעת אם תוספת של סטיק 512MB תהווה בשבילי שיפור משמעותי (הרבה פעמים אני נאלץ "לפנות זיכרון" בעזרת תוכנה מיוחדת). אם כן, האם חובה עליי לקנות cl2.5, או שאפשר להסתפק ביותר/פחות? ראיתי זכרונות של קינגסטון ב-400 לעומת של G.Skill בהצעה אטרקטיבית ב-180, Cl2.5. האם ההבדל באמת כזה משמעותי? מה היייתם מציעים לי לקנות? תודה מראש, אסף.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by oren12,

אני לא מתכנן OC אבל אני ישמח בכל זאת להצעה של 800Mhz CL 5/4 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  21. איך אני מוציא את גוף הקרור מבלי ליגרום לנזק? דגם המעבד הוא:AMD ATHLON 4800+X2 לוח-אם:GIGABYTE GA-M61SME-S2

22. Started by Red-AnGel,

שלום רב אני רוצה היום (3.1.2005) להזמין לוח אם למחשב שלי כי הישן שלי נשרף או משהו בקיצור יש לי סלרון 1.7 והלוח אם שאני רוצה לקנות הואasus P4V800-X , לפי האתר של אסוס הלוח תומך במעבד הזה: Celeron 1.7 GHz (400 FSB, L2 cache:128KB) (תמונה מצורפת), האם זה המאפיינים של המעבד שלי? אם למישהו במקרה יש המצלמה ללוח אחר שיתמוך במעבד (לא מתכוון לקנות חדש) (478) אני אשמח :> ואם יש הערות רעות או טובות לגבי הלוח אני גם אשמח לקבל תודה רבה :> פירוט של הלוח - http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4v800-x/overview.htm# תמונה של התמיכה של הלוח אם במעבד: המעבד שלי: שוב תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. Started by TalLitman,

שלום, אני צריך לדעת דיי דחוף מה ההבדל בין שתי הלוחות אם האלה. P35-DS3 P35C-DS3 מה זה ה-C הזה?מה ההבדל איזה לוח יותר טוב? הזמנתי פשוט P35 וקיבלתי את הP35C. תודה!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  24. שלום המערכת הנוכחית שלי כוללת לוח GIGABYTE GA-945P-S3 זכרון 667 2X 512 DDR-II PQI TURBO מעבד E6300 ללא OC וגם לא מתוכנן האם יש אפשרות להוסיף 2 סטיקים רגילים של 1 GB כ"א של 667 DDR II פשוט(סמסונג או TWINMOS פשוטים) ולהישאר ב DUAL או שעלי למכור זכרונות קיימים ? אודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי 2 זיכרונות 512 של simpletech האיכות שלהם על הפנים לדעתי קניתי אותם ב800 שקל בייחד.. ויש לי עלייהם 5 שנים אחריות..הם cl3 אני מעוניין להחליף אותם אבל מבצע שידרוג תחת עזרה של אבא שלי שעובד בתחום ואני חייב לשדרג מאותם יבואנים שמיבאים את הזכרונות האלה מה שאומר שיש להם או את הזכרון הזה או את הקינגסטון בקינגסטון יש להם רק את הזיכרון הזה בארץ Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX שנחשב הכי טוב..(ממה שיש להם בארץ כמובן) מה אתם אומרים עליו? (בבקשה זה רק מה שאני יכול להביא אז לא לתת לי שמות של זכרונות אחרים..:\ )

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים