עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני קונה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל, אני רוצה לקנות זיכרון 1024MB DUAL DDR2. השאלה שלי היא איזה מהירות אני צריך, האם 800MHZ או שיספיק גם667MHZ? אני לא מתכנן OC.

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by puNani,

סליחה על הבורות, אבל יש לי חבר שטוען שהוא בדק בBIOS וראה שמהעבד של המחשב הנייד שלו (pentium m 1600) רץ במהירות 600mhz. הוא שאל אותי איך גורמים לו לעבוד במהירות המקסימלית.... האם אני צודק בכך שהנתון שהוא קרא לא העיד על מהירות המעבד אלא על משהו אחר (FSB או משהו כזה, לא?), ושהמעבד תמיד רץ במהירות המקסימלית שלו (פרט למצבים של overclocking וכו')... נכון?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  3. המחשב מיועד לאחותי, לא לפעולות כבדות. עם זאת חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית חזק. המחשב לא לאוברקלוקינג. אני יותר נוטה לכיוון אינטל בגלל הטכנולגיה היותר מתקדמת. אינטל: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 650 1 650 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 460 1 460 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 240 2 480 Total price 1590 ¤ האם יש טעם להשקיע בלוח 965, שעולה בערך 100 שקל יותר? AMD: מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 600 1 600 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 465 1…

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון ש64 ביט זה אשכרה מהירות כפולה מ32 ביט במלוא מובן המילה=כפולה=?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  5. 1. האם יש בו כרטיס קול מובנה? 2. האם כרטיס המסך Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512mb PCIe, מתאים ללוח האם הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by Nvidia_1,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 מה אתם אומרים אליו ? איך החברה ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by yos1978,

היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש בהמלצת אנשים מהפורום ביקשתי בחנות את הזיכרון של PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL : PQI המוכר בחנות הציע לי את הזיכרון של OCZ דגם GOLD KIT מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by kovar,

שלום אני מבקש עזרה בחיפוש לוח אם שיתאים למערכת שאני בונה ויענה על הצרכים שלי ובכל זאת שיהיה זול ככל האפשר. המערכת היא כזאת: מעבד I5 3550 זיכרון 1600 4 סלוטים כרטיס מסך GTX670 חוץ מזה חשוב לי שהלוח יתמוך ב USB3 לגבי OC אני לא מתכוון לעשות בכלל! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. היי אתמול סוף סוף הרכבתי את המחשב המארז הוא של Antec Sonata הלוח אם של Asus P4C E Dekuxe מהמארז יוצא לי חיבור שעדיין לא הצלחתי להבין היכן להתקין אותו בבורד של אסוס מצורפת תמונה של החיבור. תודה עבור העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by SixSatori,

אני מבולבל קשות אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד של 2.8 DUEL CORE 820 עם 800MHZ FSB עכשיו איזה זכרונות אני צריך לקנות אני מתכוון למהירות שלהם של 533MHZ או 667MHZ או בכלל של 400MHZ בגלל הFSB800 של המעבד יש בכלל קשר בין המהירות FSB של המעבד והמהירות של הזכרונות???

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  11. כרגע יש לי (DDR 512MB (256X2 DC ואני מעוניין גם להחליף לDDR2 וגם להוסיף. לוח האם הוא MS-7058 וזה מה שמצאתי באתר היצרן: Main Memory • Supports two DDR1 SDRAM & two DDR2 SDRAM memory modules. • Supports up to 2GB memory size. • Supports Dual channel DDR1 & DDR2 memory architecture. • Supports DDR2 533/400MHz and up. אם אני מבין נכון יש לי אפשרות לשים עד 2GB זיכרון. אם הבנתי נכון מהFAQ א"א להשתמש בDDR ובDDR2 ביחד ככה שהזכרון שיש לי עכשיו הוא חסר תועלת. א. מה המהירות המקסימלית שנתמכת בלוח האם 533? ב. על איזה זיכרון אתם ממליצים סטיק אחד או DC? ג. אשמח לקבל המלצות ספציפיות (אם אפשר מחנות מהמרכז כי אני הולך לקנות בעצמי ולא מחכה למשלוח). תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by alia,

כללית,הלוח תומך עד 8 גיגה זכרון האם יש מגבלה לשים 800mhz/2x2048? באתר היצרן לא מצויין לכמה,אם בכלל,מוגבל כל סטיק בוקר טוב ותודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

שלום לכולם. הבעיה: יש לי במחשב שתי גיגה זיכרון [מפרט], ויום אחד אחד מהם כנראה פשוט מת. את זה גיליתי לפני כמה ימים שעד אז חשבתי שזאת הבעיה שלי בגלל הצפצופים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351488.msg3037420#msg3037420 ואז בדקתי מה יקרה אם אני יוציא את הזכרונות ויבדוק אותם אחד אחד. מסתבר שברגע שאני מוציא זיכרון אחד הבעיה , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351488.msg3037420#msg3037420 , נפתרת. מצטער על החפירה, אבל זה אומר שצריך לממש את האחריות?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. חייב להיות בעל חיבור (פנימי) של סאונד HDMI כדי להעביר גם סאונד דרך כבל HDMI (גם סאונד וגם תמונה) הקיצור זה הכרטיס שאני אשתמש בו : WinFast PX7600 GS TDH HDMI וזה הקישור: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=314 הבנתי שהלוח AB9 QuadGT מצויד בכזאת יציאה. קישור: http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=335 אבל יש משהו יותר זול???

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by nottheguy,

השאלה העיקרית היא האם הזכרונות מתאימים או כדאי/עדיף לשנות, ואיזה מארז כדאי? AMD Athlon XP 2500+ barton 550 nis (כולל מאורר ללא שאיפה לא.ק) Chaintech 7NJS Ultra Zenit 790 nis DDR 400 512MB Kingston 590 nis שימו לב לפיצ'רים של הלוח אם הזה! והבאנדל חלום! תודה רבה למגיבים ומגיבות.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. Started by Trole,

איך הלוח אם הזה!? בשילוב מעבד אינטל פנטיום 4 2400 ....?! תודה, טל.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  17. Started by nadavbu,

מה ההבדל בין זיכרון 512 מ"ב 667 VT, לבין 512 מ"ב TwinMOS (שעולה 50 ש"ח יותר). האם ה-TwinMOS שווה יותר?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  18. שלום צריך המלצה לזכרונות 667 DC עבור המעבד והלוח אם P35-DQ6 הנ"ל בנפח של 4GB ואיזה תצורה הכי כדאי ומשתלמת כספית(1024X4,2048X2)???? תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. Started by kashish,

לא מצאתי פורום מתאים הנוגע לחומרה כלית ושיכולים לשאול עלייה,ובכל זאת,כאן נראה פורום מתאים ובקיא בנושא! השאלה: כיצד בודקים התאמה של מעבד לזיכרון כלשהו למשל?? באילו מקרים לא אוכל להתאים זיכרון של 4GB למעבד כלשהו?(שהוא לא פנטיום 3 ענתיקה!! )? מהם כ==ל קריטריוני-ההתאמה הנהוגי לבדיקה על ידי הקונים ברכיבים נפרדים להרכבה שבהם מתחשבים לשם כך שאדע שהחלקים הם "תואמים",כלומר יכולים לעבוד במקביל ו"ביחד"?? והאם נכון לומר שהיום,אם אקח מחשב ואשים בו מכל רכיב את החדשים ביותר או המתקדמים שיש ולאו דווקא 'הכי' אוכל לדעת בוודאות שאותו מחשב יפעל כראוי והוא "מותאם" כפי שציינתי למעלה?כלומר אם אקח את אותו מחשב לאותה מטרה(משחקים,שרת,עריכה-גרפית,משרדי[חלש]?). תודה רבה מקרב לב לכל העונים ותורמ…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. שלום. אני צריך שתגידו לי איזה לוח יותר טוב משני אלו: K8N Neo2 Platinum (s939) AV8 (s939) sata,GBL הלוח יהיה למעבד 3500 או 3200 זה לא החלטתי עדיין.... ראיתי שה MSI הוא גם עם AGP ו PCI-E... אז מה לדעתכם יותר טוב....? עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר לגרסאות של המעבד... הבנתי שהוא בא בכמה גרסאות NEWCASTLE CLAWHAMER ועוד... אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל..? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by emuzon,

טוב הלוח הוא nec computers international sis 650 עם באס במהירות 100Mhz זיכרון נוכחי 224mb ם_o נראה לי אני הולך להוסיף לו 1gb ואני לא בטוח אם ללכת על 667mhz או 533mhz או יוצר נמוך או שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1gb. כל עזרה, הארה, הערה והמלצה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. Started by Atlon-Xp,

רניתי מחשב חדש וקבלתי אותו היום הלוח אם הוא-Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard עכשיו אני מחפש את הדרייברים (של כול הניתונים) כי יש לי בעיה עם הדיסק שהוא נתקע לי כול הזמן אז בבקשה בבקשה עם מישהו יכול להגיד לי היכן אני מוריד אותם את ההתקנה? בבקשה ותודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  23. היי ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 6400 על לוח ג'יגבייט דגם 965P-DS3 עיקר השימוש לשלי הוא גרפיקה עיבוד תמונות מסיבי איזה זכרונות זולים ככל האפשר אתם ממליצים ובאיזה נפח ? האם יש ערך מוסף ל4 ג'יגה בשימושים שלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. Started by iem,

ברשותי מחשב נייד HP ZE2055EA. רציתי לדעת האם זכרון במהירות של 667 בנפח של 512MB (בהתחשב שהכוונה היא לשים 2 יח' כלומר 1GB בסה"כ) כאשר סוג הזיכרון הוא DDR2....האם זה יתאים? אני יודע שהסיכוי נמוך לתשובה חיובית אבל אולי בכל זאת ואינני מודע לכך?.... תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by BlueGene,

ואיי מנהל שמע,זה בעיה דחופה,נעלת לי סתם פעם קודמת,ואחר כך עוד פעם,כיאלו לא בא לך שיעזרו לי ,קשה לך להשאיר אשכול פתוח יותר מכמה שעות? אז מה,הייתי חדש לא קראתי חוקים למה לנעול ישר סתם? יכולת רק להגיד לי לקרוא חוקים או להביא אזהרה ולא לנעול ועכשיו נעלת ו"אסור " לי לפתוח עוד אשכול ממש גאוני. בכל מקרה אני פותח חדש בתקווה שתתן לאנשים לעזור לי במקום לנעול.... קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים