מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי זכרונות של סמסונג 256*2, ואני רוצה להוסיף עוד 512.. כדאי 2 סטיקים שיתפסו את כל הסלוטים שבלוח האם, או 512 בסטיק אחד שיבטל את הדואל, אך ישאיר לי מקום נוסף לשדרוג עתידי? עד כמה ירדו הביצועים עם סטיק אחד?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היום קניתי את לוח האם הזה ולמרות שבחוברת מספרים על הצפצופים השונים ומה כל צפצוף אומר, כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע את הצפצופים המוכרים. האם יתכן שאין ספיקר ללוח האם הזה?
-
- 10 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כותרת Asus P5KPL-CM Gigabyte GA-31 לא זוכר את השם המלא MSI ? יש G31 עם 4 סלוטים לזכרונות?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן. מדובר במפרט לגיימינג בעיקר - גם עריכת תמונות כבדה. כרטיס מסך טוב כבר יש - ATI 6950 עם ליבות פתוחות כמו 6970 2GB זיכון. תקציב: 5000 שקל. לוחות אם שאני מתלבט לתושבת 1155 - אם זאת התושבת הפופלרית??? Asus Z77 SabreTooth Asus P8Z77-V-Pro Asus P8Z77-V-Deluxe מה מהם מומלץ מבחינת אמינות, קלות בהמהרה, ריבוי פורטים ואופציות עתידיות שהלוח אם יכול לתמוך בהן. אשמח גם להמלצות על חברות אחרות. מעבדים: המעבד Ivey הזה Intel Core i7 3770 או 3770K - ההתלבטות היא בגלל שהבנתי שהמעבד מתחמם המון ב-OC. http://ark.intel.com/products/65719/Intel-Core-i7-3770-Processor-%288M-Cache-up-to-3_90-GHz%29 או המלצה שלכם לדגם מ-Sandy Bridge? ההתלבטות בין המעבדים נובעת משיקול של ביצועים מול מחיר. האם…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
פירסמתי את המודעה בפורום אודיו אבל אף אחד לא ענה.... לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה? אני יודע ש-ALC850 לא מפענח DTS אבל הוא לא אמור לפשוט להעביר אותו הלאה לרסיבר??
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
SKY PC שברו את IQPC במחיר הזה על הזכרונות.. =] וואי זה כ"כ מצוין ליייייייייייייי ^^ אני חוסך לזכרונות האלו וחכיתי שסקאי פיסי ישנו את המחיר כי הם הכי קרובים אלי! http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-5400PHU2-2GBNT~15~0.htm
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח P4S533 וזיכרון MICRON 333 256MB (כידוע שניהם לא מלכי הביצועים לא בעבר ולא בהווה). יש לי גם כ 800 שח לשידרוג - האם לשדרג זיכרון ולקנות את אחד הזיכרונות המומלצים או להחליף לוח אם או כמובל לחסוך ולקנות מאוחר יותר. על פי הציפיות שלכם קדימה האם כדאי להשקיע בזיכרון של 512 או ישר ללכת 1GB או לחכות ל DDR 2 הממשמש ובא. או לחכות לערכת השבבים הבאה של אינטל או לחשוב לכיוון AMD64. מחכה להמלצות בקוצר רוח
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה. האם אפשר לחבר ללוח בעל תושבת של כרטיס מסך pci-e, כרטיס שהוא agp? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב ישן (7 שנים בערך) המשמש להצגת סרטים בלבד. הוא מחובר למגבר ב-S-Video מהכרטיס מסך ומהיציאה הדיגיטאלית של הכרטיס קול. מעבד : AMD Athalon 1400 Mhz לוח אם: Asus A7m 266 כרטיס מסך: Nvidia 5800 כרטיס קול: Creative Audigy זכרון פנימי: 1GB DDR הבעיה הייתה שהיה לוקח המון נסיונות להדליק אותו: כל פעם הוא היה מגיע לווינדוז (ולפעמים גם זה לא) ואחרי כמה שניות נתקע. ככה שבממוצע היה צריך משהו כמו 7 נסינות בממוצע עד שהוא היה מגיע לוינדוז בלי להיתקע. כל פעם שהייתי מפרמט הכל היה עובד אחלה לחודשיים ואז לאט לאט המצב היה חוזר לקדמותו בהדרגה. עכשיו אני חושב שגם הסי די התקלקל כי אני לא מצליח להתקין וינדוז מחדש. החלפתי לו כבר את כל החלקים מלבד הלוח אם, המעבד והכרטיס מסך כי אין…
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חשבתי על המעבד הזה: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box בפנדה הוא עולה 1,175 ש"ח זה נראה לי בסדר לא? ולוח אם תואם לא חייב להגזים עם הסכום העיקר שיהיה סבבה...
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הנ"ל תומך במעבד quad 6600 חיפשתי בכמה מקומות ויצאתי עם עוד שאלות.. איזה צ'יפסט ואיזה סוקט צריך בשביל מעבד קוואד?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
בקרוב אקנה מחשב חדש, בתקציב של עד 10,000 ₪, כך שאני רוצה שהחומרה תהיה כמה שיותר חזקה בשביל הפעולות שאני מבצע (עריכת וידאו, פיתוח תוכנות [Android Studio ,Visual Studio], משחקים כמו Just Cause 3 ,GTA V). מאחר והמעבד Intel Core i7 6700K בקרוב יתחיל/התחיל להימכר, מתי הוא יגיע לארץ? עריכה: אני רואה שהמעבד נמכר ב-Ivory. כדאי לקנות מהם? עריכה 2: פתחתי דיון חדש לגבי בקשת מפרט למחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים). מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל. ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים. כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר. נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל. האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל? האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח? בתודה, ilil
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני חושב שהם מאוד אמינים. מבחינת אמינות, האם אתם חושבים כך?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד ביוס UEFI לדגם הנ"ל, ראיתי ביוסים לדגמי Z68 אחרים רק שלדגם הספציפי הזה אין???
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ומתלבט לגבי כמה חלקים לגבי לוח אם עם תוכלו לעזור לי ולנמק מה כדאי יותר אשמח השוואה בין לוחות- GA-EX38-DS4, ל- ASUS STRIKER 2 FOROMOLA, או- MSI P7NSLI אני מעוניין לקחת זכרון מסוג Corsair-- 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX--DDR2 800 הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם לגבי זכרונת אלו
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מי הם החברות שמביאות לארץ מעבדי AMD שמות של חברות או יבוא מקבילי ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הבנתי שהייתה ירידת מחירים רצינית במעבדים ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג? כרגע יש לי AMD 64 3200+ SOCET 939 על לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 אז האם כדאי לי לשדרג את המעבד ומה הכי מומלץ? תודה..
-
- 42 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך משנים את תיזמוני הזכרונות, ואיפה בדיוק צריך לשנות? יש לי לוח של ג'יגה בייט DQ6. תודה!
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איזה מבין שני הלוחות הבאים עדיף על מערכת מבוססת core 2duo ? 1- DFI INFINITY 975 X IG 2- GIGA byte ga965pds3 אני מחפש את הלוח אם הכי בטוח לעבודה עם הקונרו, שיהיה מבוסס ATI , ושלא יעלה יותר מ k1200 - אם יש לכם הצעות נוספות ללוחות אם אני ישמח לשמוע, תודה
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחים שלי נתקלתי בבעיה קשה: עד עכשיו היה לי לוח אם של אינטל סוקט 478 ומעבד 1.5 400 FSB שעבד בבאס של 100 ומכפלה של 15. עכשיו החלפתי את המעבד למעבד 2.4 533 FSB שעובד בבאס של 133 ומכפלה של 18 והלוח אם לא נותן לו להיות יותר מהיר מ1.8, האם יש דרך לשנות את זה? (הלוח בלתי ניתן להמהרה) עכשיו מצד שני יש לי לוח אחר (Biostar U8568) שעליו שמתי את ה 1.5 שלי למרות שהוא תואם 533 FSB ובאס של 133(מסיבות אישיות של אז אל תשאלו למה). ועכשיו המעבד באוברקלוק ל 2 ג'יגה הרץ !! המחשב עולה ורק במאמץ הוא קורס\עושה ריסטרט. זאת המהירות המינימלית שהלוח יכול לעבוד זתומרת זה לוח שתואם ממאבד 2 ג'יגה הרץ ומעלה, ואת ה 1.5 הוא הופך ל 2, אין לי בעיה עם זה ממש לא, חוץ מזה שאני לא יכול להעלות לו מתח (אול לפחות …
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 256 DDR במהירות של 266 אם אני יוסיף עוד 256 DDR במהירות של 400 זה יהיה בסדר? או שחייבים אותה מהירות? תודה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש Q6600 הרצתי את התוכנה - התוצאה ב1M הייתה 21 שניות זה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מעבד Q9300 או Q6700? ואיזה לוח אם עדיף, DS3L או DS3 ולמה. תודה מראש, גיל
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב יש לי התלבטות בין שני זכרונות אבל בתאכלס מה שאני רוצה שהם יעבדו ללא בעיה באוברקלוק........ יש את הזכרון הזה של PDP http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PDP256M400C25&affiliate=zap ויש את זה של A-DATA........איזה מהם יתן לי יותר ביצועים? ועוד שאלה חשובה....כדאי לי ליקנות סטיק אחד של 512 או 2 של 256 כי יש לי דאוול......זה יפגע לי משמעותית בביצועים אם אני יקנה רק סטיק אחד? יש לי רק 250 שקל לא יותר.......אני יכול לגייס עוד 50 אבל ממש לא יותר מזה.....
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-