עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MATTAN,

מתי יוצאים לוחות כאלה ומתי הם מגיעים לארץ כי אני צריך לקנות מחשב חדש וגם עם תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם אם התקן PCI-EXPRESS בשביל משחקים ואובר קלוק וגם מעבד טוב וזיכרון אין בעיה של כסף תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  2. http://shop.w-expert.com/product_info.php?cPath=16&products_id=1117 האם מדובר בזיכרון איכותי עם יכולות OC בסיסיות? תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by Trole,

איך הלוח אם הזה!? בשילוב מעבד אינטל פנטיום 4 2400 ....?! תודה, טל.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

כפי שאתפ רואים במפרט יש לי לוח P4S533 - אני מאוד (אבל מאוד) לא מרוצה ממנו (אגב מי שמתכוון לקנות אותו - לברוח כאילו יורים עליך). אני חושב להחליף אותו - השאלה שלי בעצם האם לקנות רק לוח ולשדרג את המעבד אחר כך - הכוונה לקנות IS7 של ABIT או האם לעבור ל AMD ולקנות ישר מעבד ולוח טוב. האם זה הזמן או שלא (לAMD או לINTEL) ? אגב בנוגע לזיכרון יש לי סידור של זיכוי 600 על זיכרון כך שזו לא בעיה תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by manga05,

היי, קראתי את הכתבה שב"דביק" אודות זיכרון, די מורכבת, מקווה שהבנתי נכון, הבעיה היא כזאת : נתונים מ EVEREST front side bus properties bus width 64bit real clock 200mhzQDR effective clock 800mhz Memory bus properties bus type dual ddr-sdram bus width 128bit real clock 200MHZ DDR effective clock 400mhz וה bandwidth של הזיכרון ושל ה FSB שניהם 6400MB/s (שוב לפי אוורסט) עכשיו לשאלה : השעון האפקטיבי של ה FSB הוא 800 ושל הזיכרון 400, לפי מה שהבנתי מהכתבה במקרה כזה היעילות היא חצי, אז איך זה שה BANDWIDTH הוא אותו דבר? ובכלל, אשמח לקבל הסבר על הרעיונות שעומדים מאחורי הנושא, אם מישהו יכול לדבר איתי במסנגר/אייסיקיו/סקייפ (יש מיקרופון) ולעזור לי להבין, זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  6. שלום, ברצוני לבדוק האם לוח האם שלי תומך SATA (לצורב די וי די). הלוח הוא של חברת ABIT, והנתונים שלו מתוכנת CPU-Z: NF7II SERIES NVIDIA NFORCE-MCP2S ניסיתי למצוא לפי זה אם הוא תומך או לא אבל די הסתבכתי בגוגל. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום , אני מעונין לשדרג לויסטה .. בפעם האחרונה ששרגתי הרגשתי ש 1GB לא מספיקים בכלל ... אני רוצה לקנות עוד סטיקים של זכרונות, ויש לי כמה שאלות אם אני יקנה זכרון CL3 או CL2, איך כל הזכרונות יעבדו אם הזכרונות שיש לי במחשב הם corsair 1024MB value dualchennel CL2.5 ? וחשבתי שקניתי את המחשב שהמחירים של ה DDR ירדו כאשר יעבור שנה.. שנתיים .. אבל לא ירדו כמעט. מישהו מכיר איפה אני יכול לקנות זכרונות DDR 1 בזול ? ומה אתם אומרים על הזכרונות האלה http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=90&category_id=1c3fb8b4ef5582f1ad3df92f9c26fe69& ? או על 2GB ב970 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3020 תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. זה עוד לא דגמים סופים זה רק משוער http://www.vr-zone.com/?i=4774 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by *BYZ*,

עכשיו במפרטים המומלצים יש את Intel945P ASUS P5LD2 מקודם היה את GIGABYTE GA-945P-S3 איזה כדאי לקנות בשביל משחקים ולמה? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by superblader,

מה בעצם ההבדל במעבדים החדשים שמבוססים על AM2? הבנתי שיש את אותו מספר pins ואיזה כמה תוספות של להפעיל כמה מערכת הפעלה במקביל או משהו כזה אבל בעיקרון עצמו יש הבדל מהותי במעבד, האם יש התאמה מיוחדת של המעבד לזיכרונות DDR2 או שאלו מעבדים כמו ב939? :s05:

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  11. http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=10000087&sid=a9bSLIkNBj4M

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by itelon,

יש לי כרגע במחשב כרטיס זיכרון DDR ואני רוצה לקנות מחשב חדש של קונרו 6600 ולפי מה שקראתי שהוא הולך עם DDR2 אני יוכל להוסיף את הכרטיס ה DDR למחשב החדש עם DDR2?

13. שמתי לב שבאט'לונים למינהם הL2 עובדים על 128ביט ובמעבדי פנטיום 4 וCORE2 על 256ביט ופנטים 4 אני מדבר על נרט'ווד והלאה לגבי ישנים יותר אני לא יודע מה הולך.. אז השאלה שלי היא כזאת... מה זה משנה הביטים האלה??? ואם יש לאינטל ייתרון בביטים אז למה הם דוחפים כ"כ הרבה L2???? מה הארכיטקטורה של AMD כזאת מעולה שהם לא צריכים כ"כ הרבה L2 כמו הנטברסט והקור 1 ו-2?? תודה מראש. pedator_008

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  14. Started by Salwaby,

אם בבעלותי כרגע 2 סטיקים של 256mb DDR 400mhz Samsung אני יכול לקנות 2 סטיקים נוספים של חברה אחרת Kingstone , אך עם אותם נתונים 256mb DDR 400mhz זה אפשרי ? החברה משנה משהו , אני חייב לקנות את השתיים האחרים גם Samsung ? *תגידו עוד שאלה , מזה CL2.5 / CL3 ... ?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. Started by Avi313,

בטח השאלה נשאלה כבר, אבל אנסה בכל זאת, ברשותכם. למעבד AMD Athlon64 4200X2 AM2 עדיף זכרונות עם תזמונים גבוהים, או נמוכים? נגיד תזמון 5-5-5-15 יהיה יותר טוב מ4-4-4-12?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by Yehudaa,

אני בע"ה רוצה לקנות מחר את הלוח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483 יש לציין שאני לא מתכנן oc האם הלוח אמין ? לא יתקלקל ? יש חשש ? אין חשש ? מה חושבים עליו/על החברה בעולם ?

17. Started by yuvalaba,

אני מתלבט האם לקנות לוח אם 945 או 965 מלבד מגבלת נפח הכרון ב945 ל 4GB ומהירות עד 667, האם יש פרמטרים נוספים שמצדיקים 965? תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. Started by haimon_v,

שאלה קטנה מה המשמעות של הטכנולוגיה הזאת ואיך היא באה לידי ביטוי? האם בזכרונות צריכה להיות תמיכה לזה או שמספיק (כמו שאמרו לי באיזה חנות) לקנות שני סטיקים מאותו סוג, חברה ונפח?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  19. http://www.firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by amos700,

יש לי מעבד 2.8 שתומך ב fsb 533 סוקט 478 ולוח של asus p4p800 se האם כדאי להליף למעבד זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14992&catid=802 יש לציין שהמחשב שודרג ללוח חדש והוספת זיכרון 1 גיגה וכרטיס מסך 6600

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by ciauai,

הCPU-Z מראה לי משהו אחר הוא רושם 1866.7 זה לא אמור להיות 1866.0?? ולמה אני לא יכול לבחור למטה בפרוססור אחר? [attachment deleted by admin]

22. Started by Timewalker,

לאחר התלבטויות קשות החלטתי לרדת מתצורת CF. אני עדיין צריך לוח. מעבד E6600. OC בינוני. תקציב 1200. כיום יש לי X1900 וזכרונות של G.Skill 2GBHZ. חשבתי על ASUS P5B Delux יש הצעות נוספות?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  23. בזמן האחרון (אפילו חודשים) חיפשתי מעבדי AMD כפולי ליבה בסוקט 939, אני רוצה אטלון, ומשהו בין 3800-4400. בנעה אמרו "יהיה בעוד שבוע-שבועיים" אחרי מספר שבועות שאלו אם לבטל את ההזמנה כי עוד לא הגיע. בעוד חנות אותו מקרה. האם בעיקבות AM2, פשוט הפסיקו להביא את 939 לארץ? כנראה עוד יש את החדי-ליבה, אבל אני צריך כפול ליבה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד? תודה לעונים.. :-*

24. Started by ofirtz,

אני מתכוון לקנות את הלוח של msi rc410ml x300 ati איך הלוח?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  25. Started by kashish,

לא מצאתי פורום מתאים הנוגע לחומרה כלית ושיכולים לשאול עלייה,ובכל זאת,כאן נראה פורום מתאים ובקיא בנושא! השאלה: כיצד בודקים התאמה של מעבד לזיכרון כלשהו למשל?? באילו מקרים לא אוכל להתאים זיכרון של 4GB למעבד כלשהו?(שהוא לא פנטיום 3 ענתיקה!! )? מהם כ==ל קריטריוני-ההתאמה הנהוגי לבדיקה על ידי הקונים ברכיבים נפרדים להרכבה שבהם מתחשבים לשם כך שאדע שהחלקים הם "תואמים",כלומר יכולים לעבוד במקביל ו"ביחד"?? והאם נכון לומר שהיום,אם אקח מחשב ואשים בו מכל רכיב את החדשים ביותר או המתקדמים שיש ולאו דווקא 'הכי' אוכל לדעת בוודאות שאותו מחשב יפעל כראוי והוא "מותאם" כפי שציינתי למעלה?כלומר אם אקח את אותו מחשב לאותה מטרה(משחקים,שרת,עריכה-גרפית,משרדי[חלש]?). תודה רבה מקרב לב לכל העונים ותורמ…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.