עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כותרת. אני הולך לבצע גם oc ועוד שאלה תמליצו לי על לוח אם במחיר של עד 700 שקל מksp שיתמוך בכרטיס מסך גיפורס 8500gt ובמעבד.

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by hag911,

אני קונה את ה-Asus blitz formola ראיתי מה זה כולל בתוך הקופסא, ולא הבנתי מה זה שני המאוררים האלו בתמונה אם תוכלו להגיד לי אני אשמח..... http://www.hardspell.com/pic/pic.asp?picurl=http://www.hardspell.com/pic/2007/8/6/d7f22ee4-0f10-440f-b335-f66d2af8eb59.jpg תודה..

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  3. שמתי לב שבאט'לונים למינהם הL2 עובדים על 128ביט ובמעבדי פנטיום 4 וCORE2 על 256ביט ופנטים 4 אני מדבר על נרט'ווד והלאה לגבי ישנים יותר אני לא יודע מה הולך.. אז השאלה שלי היא כזאת... מה זה משנה הביטים האלה??? ואם יש לאינטל ייתרון בביטים אז למה הם דוחפים כ"כ הרבה L2???? מה הארכיטקטורה של AMD כזאת מעולה שהם לא צריכים כ"כ הרבה L2 כמו הנטברסט והקור 1 ו-2?? תודה מראש. pedator_008

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  4. Started by Lethal_Acid,

שלום הלך לי המאוור של הציפסט. המאורר התחבר אל הלוח אם אל חיבור עם שתי רגליים. החיבור הוא חיבור יותר קטן מחיבור של מאוור של לוח אם או מעבד. חבר הצליח להשיג לי מאוור באותו גודל אבל עם חיבור יותר גדול שלא מתחבר לחיבור הישן. על הלוח אם יש לי עוד יצאת חשמל למאוור של הלוח אם שלא נמצאת בשימוש. חיברתי את המאוור לשם והברגתי אותו חזרה לצ'יפסט של הלוח אם. לצערי אין לי הוריית סל"ד של המאוור. מה יכולה להיות הבעייה? לוחם של GIGABYTE דגם GA-8SG800. למאוור של המעבד יש שלושה חוטים שמתחברים אל לוח אם בשלוש רגליים. למה יש שלושה חוטים ולא שתיים רק ל + ,-? תודה מראש L.A

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  5. ממש חשוב לי לדעת איך הלוח 945G-S3? האם לוחות עם כרטיס מסך מובנה בOC מגבילים רק כשמנסים להעלות מתחים או גם לפני? ובזאיה רמה של איזה כרטיס.. הכרטיס מסך Media Accelerator 950 ? ובאיזה רמה הכרטיס Media Accelerator X3000 ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. ראיתי שרוב האנשים שעושים מפרטים באתר ממליצים או על G-SKILL או על A-DATA.. 2x2 GB אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים ושאר הדברים. חבר של אבא שלי עובד כמתכנת, והמליץ דווקא על Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz.. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  7. יש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-945p-s3 ללוח אם הזה יש רק 3 יציאות של סאונד אבל יש לו אופציה לחיבור של עוד 3 יציאות שאני מעוניין בהם, הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר למצוא אותם, פה אפשר לראות על מה אני מדבר: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ProductID=2324

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מזה (µGuru שיש בלוח? אני לא מבין את זה :-\

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by Sunny Jim,

האם מישהו ניסה?(חוץ מהיחיד שדיווח עליו לראשונה) יש הצלחות איתו?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  10. קארתי עכשיו 10 עמודים של הסברים על מעבדי ה64 ביט אחלה כתבה וביקורת. ח"ח עצבני לרונן, כל הכבוד על ההשקעה (וההבנה...)

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. Started by Cha0stAlker,

I'm afraid of damaging the CPU if I lap it.. If I lap only the CPU's cooler-will it give me better results? Or I have to lap them both?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  12. אני בודק כרגע לוחות למעבד שלי - לא שיש לי כסף אבל לכשיהיה בכל אופן אני רוצה לוח טוב לOC , טוב מאוד! לצערי הASROCK איכז אותי קשות עוד משהו אני רואה שאין לוחות עם תמיכה בDDR!? (שיעשו 2,2 =\) אני סתם קניתי תFX =\ זכרונות כאלה מעולים בOC ולא נהנתי בהם , לא היתה לי האפשרות להנות מהם אם יש אני רוצה גם כרטיס קול איכותי מובנה -כמו של הGA זה שהאתר סיקר אותו לא מזמן.. כמובן שיהיה ביוס עשיר אפשרויות תציעו את כל מה שיש (אם בכלל =\) גם זולים וגם יקרים כמובן תומך PCIE ולא AGP

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  13. יש לי לוח אם ישן למעבדי SOCKET A של AMD, הלוח נקרא ASUS A7V8X-X, בררתי באתר שלהם והגרסא האחרונה (שלא בטא אלה בדוקה) היא 1013, בררתי ב-CPU-Z וכתוב שם שהגרסא הנוכחית היא 1011 (revision 1011), כלומר, אם אני רוצה יותר אוברקלוק אני צריך לעדכן, שמתי את הביוס החדש שהורדתי (UNZIPPED) על כרטיס COMPACT FLASH, כי שמתי לב שבזמן ה-POST, הלוח מזהה כונני USB, האם הוא מסוגל גם לעדכן דרכם ביוס? (אני לא עושה את זה עם דיסקט מכמה סיבות, אחת שאין לי ושתיים שהם נוטים למות בדיוק בנקודות הכי קריטיות, ומות הדיסקט באמצע עדכון ביוס זה דבר רע מאוד)

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by JaguArrrr,

AMD Athlon 64 3000+ Albatron K8X800 Pro (בדקתי את ההבדל בין ה pro ל pro ii ואני לא צריך סאונד 8 ערוצים) OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series יש מקום לשיפור? ומה ההבדל בין ה Premium ל Performance של OCZ ?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון ש64 ביט זה אשכרה מהירות כפולה מ32 ביט במלוא מובן המילה=כפולה=?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by baraksaar,

איך הלוח מיבחינת ביצועים והכל?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. שלום ! תגידו איך הלוח הזה למעבד E6300 ? עקרונית זהב שאר המפרט: 1X2 GB 160 GB SATA2 1900GT ליברטי ביג טייפון ו מאוורר אחד של 120 ו 2 של 92. אני לא מתכוון לעשות אובק קלוק בשום צורה כלשהי למעבד ולזכרונות. ישנו סיכוי נמוך מ אוד מאוד שאולי אחליט לעשות OC/פתיחת צינורות לכרטיס מסך(וזה יהיה כמובן רק כאשר אקנה קירור מתאים לכרטיס מסך). האם הלוח הזה טוב? אני חייב לקנות את הלוח מ KSP אם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בתקציב של עד 700 ש"ח אני מוכן לשמוע המלצות נוספות.

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by !_Evil_!,

יש לי פנטיום 4 פרסקוט 3 ג'יגה ארטז.. עכשיו אני רוצה לוח אם חדש תציעו לי משהו טוב עד 600 שקל לא צריך pci-e כי הבנתי שזה חרא ללוחות אם של 478 אז תציעו משהו טוב.. חשוב שיהיה 4 סלוטים של זיכרון

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  20. בו נשאל ככה, אין לי בעיה של כסף, ולא של כלום.....איזה זכרונות הכי מומלצים כיום בעולם, מבחינת חברה, אמינות, יכולות....ואני מדבר על זכרונות במהירות של 800, (ושבאמת יעבדו על 800 ;D) יש למישהו מושג?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. Started by Blabber,

מצאתי את החבוב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=373 מה הדעות לגביו? אני צריך שני סטיקים, כל אחד של ג'יגה של זכרון טוב עם 667 mhz. מתוכנן אוברקלוק בעתיד הלא רחוק, אז נא להמליץ על זכרון מתאים.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by kovar,

שלום אני מבקש עזרה בחיפוש לוח אם שיתאים למערכת שאני בונה ויענה על הצרכים שלי ובכל זאת שיהיה זול ככל האפשר. המערכת היא כזאת: מעבד I5 3550 זיכרון 1600 4 סלוטים כרטיס מסך GTX670 חוץ מזה חשוב לי שהלוח יתמוך ב USB3 לגבי OC אני לא מתכוון לעשות בכלל! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. יש לי AMD בארטון 2500 ויש לי אפשרות להחליף עם חבר שלי ולתת לו שני סטיקים של 256MB 400MHZ של קורסייר (חדשים) ולקבל ממנו שלו זה משנה כי יש לו אינטל סטיק אחד של 512MB 433MHZ גם של קורסייר (חדש) ואז יש לי גם סטיק אחד של ווינבונד 256MB 400 MHZ שאז אני יוכל לשים את שניהם ביחד ויהיה לי 768MB. פשוט יש לי לוח של אסוס NFORCE2 ושמעתי (וגם ראיתי) שהם עושים בעיות עם שלושה סטיקים כי איך ששמתי את 2 הקורסייר שלי עם הוינבונד היו לי מלא בעיות ואז ביררתי ואמרו לי שה-NFORCE2 משתגעים עם 3 סטיקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי והמחשב יעבוד טוב ומהר יותר עם ה-768MHZ ואל תשכחו ששני הסטיקים לא באותה המהירות אבל אם זה לא יתנגש לי אז אין לי בעיה. מה עדיף? (ככה גם בעתיד אני אקנה עוד סטיק זהה של קורסי…

• 4 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.