עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש משהו שקשה לי להבין וזה חשוב לי מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב נייד. ברור לי שפנטיום M בא עם חבילת סנטרינו. אבל יש מעבד נוסף ולא סנטרינו שנקרא פנטיום 4M שמגיע עד מהירויות של 2.6 מגההרץ (בדרך כלל על הסמל של אינטל תופיע האות M). חלק גדול מהניידים החדשים הם עם מעבד מסוג זה--- אבל חלק אחר של הניידים יכילו מעבד אינטל פנטיום 4 רגיל ללא M. אין לי מושג מה ההבדל הטכני ובביצועים. מישהו יודע יותר ממני? אשמח לקבל הפנייה למקום שבו אפשר לקבל מידע! למשל מה דעתכם על המחשב הבא שלא מכיל 4M ושם הדגם הוא HP PAVILION ZX5010 שעולה 8000 ש"ח: מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: 15.0 inch XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Co…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

תראו אני יכול לקנות את הלוח ממישהו ב 450 ואני לא יודע עם זה שווה כי קראתי כמה reviews ובכמה פורמים שלא כדאי לגעת בלוח הזה... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את הלוח הזה מקרוב?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by MonoMan,

אהלן אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה Abit NF7-SL או Abit AN7 המטרה: אוברקלוק (לא רצחני, כי אני צריך שקט... :-P ) יוחלפו הזיכרונות בעתיד לזכרונות טובים. ושימוש בSATA (לא RAID) , ושימוש ב.קול יחסית איכותי עם עדיפות ליציאה דיגיטלית תסתכלו במפרט שיש לי עכשיו <<< הNF7 ידוע כלוח מוצלח עם צ'יפסט nforce2 וה AN7 חדש, עם הGURU ושאר שטויות עם צ'יפסט nforce400 אני נוטה לכיוון הAN7 (סתם בא לי לוח מצ'וכלל 8) ) בדיון אחר ציין roadrunner ציין roadrunner מישהו יכול לאשש טענות אלה? לשנות את החלטתי? מה ידוע לכם ומתי אמור לצאת הREV החדש של הלוח אם בכלל?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shalbik,

אחד הדברים החשובים ביותר בamd זה מכפלה פתוחה, ושמעתי שיש לוחות(של אביט) שעושים את זה באוטומט, אם מישו יודע? שני לוחות שאני חושב עליהם בתור אופציה למפרט הם הNF7-SL וה AN7 אז אם אפשר דגש עליהם.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by coolmeen,

מפרט רצחני ל oc רצחני שאני מתכוון לעשות cpu:Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box 1,351 ש"ח motherboard: Asus P4P800 Deluxe 762 ש"ח memory:OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel 863 ש"ח cpu cool:Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 158 ש"ח memory cool:Vantec ICEBERQ DDR memory heat 97 שח סה"כ 3,230 אני מתכוון להגיע למינימום של 3800 ghz במעבד ומתכוון להגיע עם הזיכרונות האלו ל מינימום של 550 mhz שיכולים להגיע בכיף ליותר

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. היי אני מחפש זכרונות ממש טובים שאני יוכל להישאר איתם 2~3 שנים. חשבתי על כמה אבל אני צריך שהם היו DUAL DDR ושל אחד מהם יהיו512 כלומר 512X2 אני צריך שהיו בעלי תזמונים מעולים ממש מעולים, שהם היו לפחות 500 MHZ לא חשוב לי מאיפה לקנות אותם ( חו"ל - ישראל ) עד 3500 שקל. חשבתי על CORSIAR או MUSHKIN או כל דבר אחר שתציעו. אבל אני צריך את הבסט ממש הבסט ( לא אחד שצריך לעשות לו אוברקלוק ) חשבתי בנתיים על: http://www.corsairmicro.com/corsair/xms2.html ( בצד התחתון של הדף ) טוב, אני מחכה לכל הצעה אחרת שלכם. בתודה מראש!! Install Eit(a)v Arditti R.D.T ייטב ארדיטי המפרט שלי: intel p4 2.6c ht asus p4p800 inno3d g-force fx 5600 128 mb (בקרוב albrton geforce fx 5900 xt 128 mb 256bit) w.…

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  7. אני צריך המלצה ללוח האם שיתאים למפרט הזה: Athlon XP 2500+(512k 333) Samsung 256MB 400 DDR WD 60GB ATA 8MB Samsung 52 x 32 x 52 (bulk) ATX MIDI 400W usb,p.stab. volcano 12 אני רוצה שלוח האם יהיה זול בבקשה אבל עם ביצועים טובים, זאת אומרת הלוח הכי זול שיש אבל עם ביצועים טובים. ובבקשה אל תביאו של ABIT כי שמעתי נהרס מהר. ובקשר לזיכרון שהוא 256 ש"ח אני יודע שזה לא מספיק, אבל אין לי מספיק כסף כרגע אז בעוד 3 חודשים אני מוכר אותו וקונה זיכרון 512MB שיתאים ל-OC כדי שאני אוכל גם לעשות OC. אבל עד אז אני אסתפק ב-256MB.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם זה זהה? ברכישת מעבד Centrino במהירות של 1.4 האם הוא באמת יהיה שווה ביצועים בערך ל-Pentium 4 2.2 ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DaMn18,

אני מתכנן לקנות מחשב SFF חדש בחודש הקרוב ומעוניין ב 2X512MB DDR400. השאלה שלי - למה אנשים ממליצים על זכרונות של CORSAIR , GeIL , וכו' ... מה ההבדל בינם לבין זכרונות רגילים של SAMSUNG או KINGSTON , והאם ההבדל מורגש ושווה את תוספת המחיר המשמעותית ? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC בכלל...)

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. Started by DrowNz,

Hey Guys, wanted to know which one of this mobos you prefer/is better for AMD Barton Cores? (performence, Oc, Stability) Thanks alot

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

המשך הודעה על תאימות מעבדים למטה... אני רוצה לפתוח בהתנצלות אני ראיתי שיש תארד מתחתי בנושא אבל זה קצת שונה אז.... שששש! :] בכל מקרה יש לי לוח אם שתומך עד 333 יש לי 512 של 333 היום כמעט ולא מוכרים כאלה רק 400 אם אני יקנה היום 512 של 400 האם הוא יוכל לעבוד בלוח שלי, במקביל ל 333 ? אם אני יוסיף עוד 512 האם יראו הבדלים משמעותיים בין חצי גיגה ראם לבין גיגה ראם? זאת אומרת תוכנות יעלו מהר יותר ? (פוטושופ וכאלה) משחקים ירוצו טוב יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

יש לי 512 מגה בייט של טווינמוס 3200 (תסתכלו בצד על שאר המפרט) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בלקנות עוד 512 מגה. השאלה שלי היא האם זה כדאי מבחינת ביצועים? אם כן בכמה זה יכול לשפר? תודה.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  13. אני לא מבין למה זיכרונות sdram שפחות טובים מddr ויותר ישנים מהם עולים יותר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג sdram בזול? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by urielka,

איזה חוצפה יש לאינטל להכריז על הסט כIA-32e (ד"א למה הידעיה בא כל כך מאוחר) כאשר זה x86-64 של amd עם עוד 2 ~3 פקודות באסמלר ויתנו באופטימציות כמעט כלום,אני יודע שיש להם חוזה שמאפשר לקחת טכנולוגיות אחד מהשני אבל לשנות את השם ו לגרום ליזכור של אינטל (IA למי שלא ידע) מילא לקחו את הטכנולוגיה בגלל שראו אפילו אם לא מודים שב32 ביט מוד עם ה64 ביט בזכרון ניהול וכו` משפר בהרבה את המעבד שלא לדבר על 64 ביט על מערכת הפעלה 64 ביט(ד"א הווינדוס החדש נתן הרבה שיפור והוא באלפא של האלפא) ותוכנות 32 ביט וכלל לא לדבר על 64 ביט מלא אבל המנווליים אלא "לקחו" את הטכנולוגיה כאילו היתה שלהם זה חוסר כבוד ולא הודו (בטח יש לי פה שגית כתיב ) שמערכת 64 ביט בסוף 2004 יהיה בערך בשוק ובמקום אמרו "מערכות 64…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. איפה הוא? ומהו

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. נתכוון לקנות עוד היום INTEL 2.8c ו ASUS P4P800 DELUXE. למחשב ללא OC בכלל, מהן הזכרונות שהכי כדאי לי לקנות למחשב זה כיום ? (בהתחשב בעובדה שכיום אני קונה סטיק 1 של 512K ואוסיף בהמשך אחד נוסף) אודה על תגובתכם המהירה שכן היום זה היום תומר.

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by prexus,

אני קונה שני סטיקים של 512, ואני רוצה לדעת איזה מההבאים עדיף: (לביצועים ואולי OC קטן של A64 3000) Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory : http://www.pch.co.il/docs/pd1055055943.htm או OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory : http://www.pch.co.il/docs/pd2013672876.htm ודרך אגב: איזה מארז יותר משתלם - הסופרטאלנט או הריידמקס שיש ב PCH?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  18. מה הופך את הסלרון לכל כך כל כך זול לעומת ה P3 וה P4? איפה החיסרון הגדול שלו? תודה

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by Casp3r,

אהלן, ברשותי לוח P4SGX-MX העליו יש סלוטים גם לDDR וגם לSDRAM. השאלה שלי היא האם אפשר לשים זכרונות DDR וSDRAM ולהשתמש בשתי הסוגים בו זמנית. (נראה לי לא הגיוני אבל לא יזיק לשאול ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  20. אני רוצה לדעת לכמה זמן A64 3000 יחזיק כלומר עד שאני כבר לא יוכל להריץ איתו משחקים ? וגם מה ההפרש ביצועים בין 3000 לבין 3200 ? האם זה מצדיק 350 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  21. Started by lipa,

איזה מעבד אינטל עדיף ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by j-cool,

אתמול הלכתי ללמיר מחשבים ורציתי לקנות את ה-amd athalon 64 3000 והוא אמר לי שזה לא נושא ועדיין בשלבי פיתוח וזה מוצר חדש פשוק והמתיץ לי על intel p4 3.0 800mhz האם זה נכון מה שהוא אומר או שמה הוא סתם מנסה לדחוף לי intel. דבר שני אני רציתי לוח abit kv8-max3 הוא אמר לי של-abit יש הרבה בעיות במתחים ושהם פשוט חברה לא טובה והמלית לי על לוח gigabyte ga-k8nnxp-940 amd איך הלוח אם הזה משתווה ל-abit (הןא יותר יקר ב-200 ש"ח מה-abit).זכרונות הוא דווקא נתן לי corsair winx1024 3200 llpro שלפי מה שאני הוינתי שהם מצוינים ןעוד במחיר מצוין 1817 ש"ח כשב-pch הם עולים 2248 ש"ח. האם החלקים שהוא הציע לי יותר טובים ממה שאני רוצה או שהוא סתם מנשה לדחוף לי דברים יקרים יותר? אני היתי מודה אם תתנו …

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  23. ערב טוב לכולם! אני עומד לפני קניית מחשב ואני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לזיכרונות. אני כניראה הולך לקנות PIV 2.8C או 3C עם לוח P4P800 DELUXE של ASUS . עכשיו אני רוצה להתאים זיכרון. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים, סרטים, מוזיקה, הקלטת מוזיקה מאורגן למחשב, עבודה בפוטושופ ואולי בעתיד גם בתוכנות 3D כמו 3D STUDIO MAX. בזמן הקרוב אני לא אעשה OC אבל אולי בעוד כשנתיים אם המחשב יהיה כבר די איטי אז אני אעשה. שאלה ראשונה שלי היא איזה גודל של זיכרון לקחת : 512 או להשקיע ב 1024? האם עכשיו יש הבדל רב בין הגדלים? אני רק רוצה להגיד שאין לי תקציב מדויק פשוט אני מחפש זיכרון איכותי ואני לא אתקמצן עליו אני ממלא משקיע הרבה כסף במחשב. אז לסיכום, איזה זיכרון אני צריך לקחת? שאלה נוספת שלי היא מה ההב…

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  24. דרך לברר איזה סוג של זיכרון יש לי, נאמר לי שאפשר להבין על פי הפינים, אבל אפשר בבקשה הסבר על סוגי הפינים? והסדר שלהם? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

חיפשתי פיתרון אני לא מצליח לבד בבקשה תעזרו לי :-\

• 2 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים