עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by climax,

קניתי זכרונות GeiL 512MB X1 על המוצר רשום במדבקה ברורה וגם באתר המוצר כי הזכרון פועל בתזמון 2.5T 6-3-3 בדיוק כמו שאתם רואים ככה רשום עכשיו, פתחתי את התוכנה Aida ושמה אני רואה Chipset Properties Motherboard Chipset VIA VT8383 Apollo K8T800, AMD Hammer CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 4T RAS Precharge 4T RAS Active Time 8T יש לי לוח gigabyte k8vt800 pro , עם הצ'יפסט של via. ובביוס אני יכול לשנות את התזמונים, האם זה כדאי והם משהו מוזר פה? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by BassMan,

חברי פורום יקרים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. יש לי כבר מפרט מוכן . הבעיה היחידה היא שאני לא מתמצא בבחירת לוח אם מתאים. הלוח חייב להיות של חברת ASUS מכיון שאני קונה מספק שלהם. התקציב לא מהווה בעיה. פשוט אני צריך את הלוח המתאים ביותר. שאר המערכת: מעבד P4 2.8 E 1024K Presscott HT זיכרון קינגסטון 2 סטיקים של 512 של3200 (400MHZ) אם אתם צריכים את שאר המפרט אני אוסיף.... תודה מראש. מאור

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by MrWhiteAndBlack,

.Hey guys .Well the deal goes like this, I have a P4 1700 (400 bus) with (512) RDRAM memory .The problem is that I have an Intel mobo so I cant overclock :'( ,So any of you can recommend a good mobo that will support this specs (with ATA 133 hopefully) and oc's nicely .My budget is up to 500 shekel only and links would be nice !Thanks ahead

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  4. קניתי את הלוח של אביט ai7 התקנתי דרייברים מעודכנים מן האתר ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין ערכת סבבים מסוימת (856) לשיפור ביצועים?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  5. מחפש תוכנה מעולה ונוחה לניהול זיכרון

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by tamir2,

כל מי שמכיר את הלוחות אם שלהם שיגיד.. לי איך.. הם... ועם הם טובים באובר קלוק.. תודה לכל.. אלה שענו לי!!!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. Started by qt1h00,

שלום, הייתי צריך מכם המלצה ללוח אם בדרישות הבאות: א. מעבד אינטל עד 3Ghz, אני לא חושב שיש צורך בתמיכה במעבדים החדשים אבל תגידו לי אתם.. ב. Sound Blaster ג. כרטיס רשת (מהירות לא חשובה) ד. Chipset 865 אלא אם תמליצו לי על משהו אחר ה. SATA ? אלא אם תגידו לי ללכת על ATA 133 או משהו כזה.. ו. ניטור טמפרטורות (אני יודע כמה שזה מפתיע שלא בכל הלוחות זה קיים) ז. Dual DDR אשמח גם להמלצות כלליות על חברות טובות יותר וכאלו שצריך להתרחק מהן.. המחיר לא ממש משנה אבל מן הסתם עדיף לא לברוח איתו.. אני יודע שניתן למצוא לוחות בסדרי גודל הזה במחירים של 600-700 שקל. תודה חברה.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני רוצה להחליף את המעבד שלי ל 2.8C אז התקשרתי לחנות והם אמרו לי שיש מעבד חדש 2.8C פרסקוט שהוא עובד על 1024KB ולא על 512KB מכו כל השאר ואני רוצה לדעת מה זה נותן לי כפול למה זה עוזר לי נ.ב אח שלי רוצה לקנות זיכרון RDRAM יד שניה אולי אתם יכולים להביא לי מקום שיש לו יד שניה בבקשה שלחו לי הודעה כי אני יודע שאסור לבצע מחירות בפורום

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by s-k,

שלום הלוח אם שלי ממש חם בערך כ 12 מעלות יותר מהמעבד ??? מגיע במאמץ ל60 מעלות !!! ממה זה בא??? יש לי 4 מאווררים במחשב שמסודרים טוב והאם ניקוי אבק יוריד לי את הלוח ב30 מעלותת ?!?!

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by Bessmertniy,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הלוחות חוץ מ ה Serial ATA האם יש הבדל בביצועים ( במיוחד בביצועי ה OC) אני פשוט מטלבת בין ה 8RDA3I ל NF7 ולא יודע מה לקחת רוב החנויות הזולות אין להם את ה nf7 (באיזור שלי) אז אני שוקל לקחת את ה 8RDA3I מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by TermiNal,

שלללללום אני מתכנן OC כבד על מערכת 64 ביט המבוססת על ה3000+ אני זקוק ללוח הכי הכי טוב לOC כרגע עם כל הפ'יצרים! בלי הגבלת תקציב לקטע הזה. ולזכרונות מצויינים במחיר די נמוך אבל שיהיו מצויינים לOC תודהה. אה, זכרו אני יכול לקנות מחול ה-כ-ו-ל לכן תביאו חנויות מחול )

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  12. אני אולי אקנה לוח אם NF7 או גרסת ה-SL אני אחליט מחר אבח בדקתי מחיר של לוח האם NF7(לא גרסת ה-SL) וראיתי שהמחיר 380 ש"ח!!!!!!וזה כולל מע"מ, מהחנות KSP. אז רציתי לדעת אם התבלבלתי בגיקסה או משהו כזה. בדף הזה מופיע לוח האם הזה, תחת הכותת לוחות אם לעבדי AMD: http://www.ksp.co.il/hmain.php תגידו לי בבקשה אם הגרסה הזאת היא הגרסה הנכונה של לוח אם NF7 ולא גרסה נחותה או משהו כזה.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  13. שמעו חברה, לא יודע כבר מה לעשות עם המחשב הזה כבר. כמו שכתבתי כאן לפני כמה פעמים קניתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים, 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8S655TX Ultra (SIS655TX) - ATX INTEL Pentium 4 - 2.6 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL ומאז שהתקנתי אותם כל הזמן אני רואה את המסך הכחול המז**ן הזה שכותב לי כל הזמן או PAGE FAULT IN NON PGAED AREA או IRQ NOT LESS OR EQUAL ולאחרונה הוא כתב הודעת MEMORY MANAGMENT מה לא ניסיתי ?!?! להוציא את כרטיס הסאונד (LIVE! 5.1 ) לבדוק את שני הסטיקים של הזכרונות כל אחד לחוד. כל הדרייברים הכי חדשים יש לי. זה אגב לא קרה לי מעולם במפרט המחשב הקודם (היה לי RDRAM יקר). כשאני הולך לעזרה באתר של ווינדוס…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  14. עד כמה שהבנתי היום 2.8 נורט'ווד טוב כמעט (ואפילו יותר) מ 2.8 פרסקוט איך זה? הכי הפרסקוט בא עם ליבה חדישה ומצוייד ב1 מגה קאש מתי בעצם יהיה טוב יותר לקנות פרסקוט מנורט'ווד (לקראת הוצאת הסוקט החדש אינטל מתכננים שיפור מסויים?)

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by pacman,

הרצתי pcmark 2002 התוצאות שקבלתי לא ממש מעודדות עד לפני כחודש שבדקתי הניקוד למעבד היה 3800 נקודות pentium 4 1800 mhz לפני יומיים הרצתי שוב והפעם קבלתי ניקוד נמוך מאוד 2490 מפרט המחשב שלי p4 1.8ghz 512 ram ocz mb ge forve 4 mx 440 128 p4s8x בבקשה תנסו לתת לי ולעזור לי זה מיאש אותי מאוד מאוד ,

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  16. Started by guy a,

שלום, אני חדש בפורום והוא נראה לי די טוב רציתי לשאול אותכם אם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? הסיפור שלי הוא ארוך והולך ככה: כבר בערך שנה וחצי יש לי כרטיס מסך GF Ti 4200 ולוח אם של אינטל. במשך השנה הזאת הכרטיס נהרס והייתי צריך להחליף אותו 6 (!!) פעמים (בלי תשלום, יש אחריות). אז זה נמאס ורציתי לתקן את הבעייה הזאת סופית+ שדרוג המחשב. אז רניתי Radeon 9800 Pro של PowerColor ועדיין לא חיברתי אותו מכיוון שהבנתי שהבעייה בקלקול הכרטיסים היא הלוח אם, אז אני מחליף אותו ורק שיגיע לי הלוח אם החדש אני יחבר את הראדון. אז תוכלו להמליץ לי על לוח אם? התקציב פחות חשוב כאן מכיוון שאחרי שהחלפתי כרטיס מסך 6 פעמים חשוב לי הפעם אמינות, איכות ושהלוח יהיה טוב מאד. המליצו לי על הלוח אם ASUS P4…

• 14 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by le011,

שלום יש לי לוח של ABIT NF7-SL עם ביוס אחרון 2.2 כרטיס מסך 9700NP בבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported- not enabled איך מפעילים תכונה זו? משתמש בדרייבר מסך 4.2 תודה

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by urielka,

יש לי שאלה כמה הוא יעלה ? תודה וד"א : אם הוא יעלה בסביבות 1000 אז לאינטל כבר אין סיכוי

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by coolmeen,

לפי מה שאני יודע המכפלה במעבדי אינטל נעולה ולכן אינה ניתן לשנותה אבל ראיתי בכמה תמונות מהתוכנה cpu-z של כמה אנשים בעלי אינטל עם מכפלה פתוחה? האם המכפלה נפתחת אחרי מהירות מעבד מסויים נגיד אחרי ה 3.2 ghz המכפלה נפתחת? האם יש דרך לפתוח את המכפלה ? אני מתכוון לקנות intel 3.0 ghz האם המכפלה הגבוה -15 יפריע לי להגיע לבאס רצוי 265 ?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by wiz,

איזה מעבד כדאי לקחת? איך היכולות OC של כל אחד מהם? האם שווה להשקיע את ה300 שקל הנוספים ל3 או שחבל? תודה =)

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  21. שלום! אני מעוניין לקנות זכרונות (PC4000(500HZ. המחשב שלי הוא (P4 2.8 800Hz HT, Abit AI7, Geforce FX 5900XT(Gigabyte. והדרישה שלי מהזכרונות היא: אמינות יציבות וOC. אני עובד עם ווינדוס XP וווינדוס 2000. השאלה היא, האם עדיף לקנות זכרון איכותי יותר עם תזמונים טובים וכ"ו.. בכמות של 2x256MB, או שאולי עדיף זכרון "פשוט" אבל בכמות יותר גדולה של 2x512MB? כמו כן אבקש המלצות ליצרנים של זכרונות - למרות שהבנתי פחות או יותר מהפורום שOCZ הם ממש טובים. תודה

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by playaa,

הנה פרטים על לוח האם שלי: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm מישהו רוצה לקנות את המחשב שלי והוא רוצה להשתמש בו למשהו שוראים לו FIREWIRE נדמה לי. אז ניסיתי להסביר לו שאולי לוח האם שלי לא מתאים אבל הוא אמר לי שאם יש יציאת PCI אז הוא יתאים. אז תגידו לי בבקשה אם אני צודק או הוא? אם אני אז תגידו לי בבקשה אם בלוח האם שלי יש יציאת פיירוויר או אם הוא מתאים לזה בכלל.

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by brk2k,

יש לי התלבטות בין הזכרונות הבאים : Mushkin 512MB PC3200 Blue OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier המשקין יותר יקר ב- 150 שקל ובעתיד אולי אני יעשה אוברקלוק ממש ממש קטן. אל תיתייחסו ליכולות אובר קלוק - אני מחפש זיכרונות מהירים , יציבים וטובים עם תאימות גבוהה ללוחות אם. אני מתכנן לקחת 2 סטיקים של 512 (1024) ומזה יוצא לי שהמשקין כבר יותר יקרים ב-300. בבקשה תעזרו לי להחליט :-\ תודה רבה לכל העוזרים! :)

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by ccc,

לכמה באס הגעתם עם הלוח מקסימום? האם יש לכם טווינמוס? לבעלי 1700 1800 + יש לכם בעייה להגיע ל2300 מה"ץ ? יש לכם בעייה עם מתחים של מעל 1.7 ?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  25. Started by Lanzar,

שלום לכולם אז ככה: יש לי לוח של GIGA-BYTE ישן מדגם GA-7ZX-H ובאתר של ג'יגה בייט רשום שהלוח תומח במעבדים 0.18 MICRON והשאלה שלי היא עם הוא יתמוך גם במעבדים 0.13 כי כמעט אי אפשר למצוא מעבדים 0.18... במידה ואני לא עובר את המהירות המקסימלית שהלוח תומך והשאלה השניה: במידה ויש לי מעבד 0.13 לבדוק את הלוח יש מצב שהמעבד ישרף או משהו בגלל שהוא 0.13 והלוח 0.18 ?? או שהוא מקסימום לא יעבוד ???

• 1 תגובה
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים