עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asdfasd,

תקשיבו אני יודע שפתחתי כבר איזה 100 נושאים על המפרט שלי אבל זהו האחרון: החלטתי כבר על מפרט סופי אני רק רוצה לדעת איזה לוח אם ( לא חשובה החברה ) הכי כדאי למעבד הזה עם oc של עד 3.4 ghz? (לא צריך Firewire, crossfire..) אני מעדיף לוח אם עם הכי פחות בעיות, ראיתי שלכל לוח יש בעיות.. ושיחזיק לי טוב מאוד את הoc. (מחיר עד 600 ש"ח במקס') - תודה! זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤860 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - דיסקים קשיחים - כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  2. Started by ZeroForce,

היי, איזה זיכרון מהיר יותר: 512 DDR +400 או 256 DDR +400 (שניים כאלו) 8)

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by ststav,

יש לי לוח אמ חדש שחירתי למחשב לוח מסוג EPoX_EP_8RGMI הינה אתר עם כל הפרטים עליו http://www.ciao.co.uk/EPoX_EP_8RGMI__5784666 יש לו שני יציאות של מסך וחיברתי את המסך לשניהם והמסך פשוט לא נדלק , שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לעבוד רק המסך לא נדלק.... ניסיתי לחבר כרטיס מסך חיצוני של AGP Radeon 9600 וחיברתי לשם את המסך ועדין לא נדלק אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

4. Started by Ghosthunter,

שלום אנשים, ברצון מכר שלי לשדרג את המחשב שלו. יש לו כבר זכרונות DDR כך שלא צריך. הלוח חייב להכיל כרטיס מסך. אם יש הצעה מעניינת(שנכנסת בתקציב) עם זיכרון DDR2 אשמח לשמוע גם אותה.

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by kobbyc,

בהנחה שאני לוקח מעבד E6750, איזה לוח אם עדיף?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by .AloN,

אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון נוסף ל Samsung 512MB 333MHz שיש לי, ואני חושב על לקנות את אותו סוג בדיוק. (חברה, גודל ומהירות). הדילמה היא שאני יודע שסמסונג די בינוניים בעניין של זכרונות אבל אני גם יודע שמומלץ שכל הסטיקים יהיו מאותה חברה. אז האם כדאי להשאר עם הסמסונג ? או שעדיף חברה אחרת ? (והאם זה יהיה בכלל מורגש ?) *אני לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by udilbaz,

שבת שלום... רציתי לדעת מה כדי לעשות במחשבי האישי.. אני רוצה לשפר אותו ואני לא בידיוק יודע מה הכי כדי אני רוצה להישתמש בו יותר למשחקים בעיקר.. המפרט: מעבד:E6300 INTEL לוח אם: פשוט של אינטל הסידרה הקלאסית PD965L זיכרון :1GB 667 כרטיס מסך אני משפר בכל מקרה אתם יכולים ליעץ לי כרטיס צמסך בשווי 850 ש"ח 250 GB וזהו בערך מה בערך???..

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  8. http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=10000087&sid=a9bSLIkNBj4M

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  9. חורג ב 100 שח עם יש צורך תודה רבה לעוזרים יש לי ספק חדש HEC 550W

10. Started by moshel7,

1) INTEL DOU CORE E4300 2)AMD ATHLON X2 4000+

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by Raul,

האם התיזמונים האלה טובים 3.0-3-3-8....?? הזיכרונות שלי בחתימה... תודה!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by idanaz,

שלום לכולם יש לי 1 גיגה זכרון 400 הרץ יש לי עוד סטיק אחד של 512 מ"ב אבל ברגע שאני מחבר את הסטיק ללוח אז הכמות זכרון עולה ל 1.5 גיגה אבל המהירות יורדת ל 333 הרץ השאלה היא מה עדיף יותר זכרון ופחות מהירות או להישאר עם הגיגה ב 400 הרץ תודה עידן

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  13. טוב אז אני מעוניין לקנות מחשב.. לפי מה שהבנתי בחיפוש שיהיו ירידת מחירים רק למי שקונה את הקונרו... עכשיו אני מעוניין באינטל(כפול ליבה) קיצר לא עזר לי החיפוש... 1.אז כדי לקנות אינטל עכשיו או לחכות? 2. יהיו ירידת מחירים באינטל? 3. מתי יורדו המחירים? 4. המחירים ירדו בכמה שקלים או שיורידו ממש הרבה? כמה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  14. מטרות בניית מערכת מחשב עם מערכת הפעלה VISTA x64 אני מתכוון להריץ משחקים כבדים כמו GTA,compeny of heros,Age of Ampires 3 מחיר יעד כ-3000 ש"ח (ללא:HD, מסך , CD, מקלדת, עכבר, וכו.) לאפשר אופציה לשידרוג (כ.מסך, זיכרון, מעבד). מעבדים: Intel -Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB או AMD -Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם ל-Inetl GIGABYTE 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E ל-AMD ASUS M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E את הרכיבים בחרתי בעזרת קריאה בפורומים ומעט ידע בסיסי אך יש לי עדיין הרבה שאלות.. ??? האם הלוחות+מעבדים הללו יספקו את הביצועים הדרושים? האם הלוחות הללו בעלי BUS במהירות תואמת למעבדים? האם הלוחות יתמכו ב-64 ביט באופן מלא? (האם יש מספיק addres…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  15. באתר של gigabyte רשום שיש תמיכה במהירויות 800 1066 ועוד אבל לא רשום 1000 האם זה יעבוד כמו שצריך? קראתי איפשהו ש1000 זה פשוט זיכרון במהירות 800 שעשו לו אוברקלוק. האם זה באמת כך? האם עדיף לי זיכרון 1000mhz cl5 או 800mhz cl4 (באותו מחיר), למטרת משחקים? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

שלום לכולם. הבעיה: יש לי במחשב שתי גיגה זיכרון [מפרט], ויום אחד אחד מהם כנראה פשוט מת. את זה גיליתי לפני כמה ימים שעד אז חשבתי שזאת הבעיה שלי בגלל הצפצופים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351488.msg3037420#msg3037420 ואז בדקתי מה יקרה אם אני יוציא את הזכרונות ויבדוק אותם אחד אחד. מסתבר שברגע שאני מוציא זיכרון אחד הבעיה , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351488.msg3037420#msg3037420 , נפתרת. מצטער על החפירה, אבל זה אומר שצריך לממש את האחריות?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. חייב להיות בעל חיבור (פנימי) של סאונד HDMI כדי להעביר גם סאונד דרך כבל HDMI (גם סאונד וגם תמונה) הקיצור זה הכרטיס שאני אשתמש בו : WinFast PX7600 GS TDH HDMI וזה הקישור: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=314 הבנתי שהלוח AB9 QuadGT מצויד בכזאת יציאה. קישור: http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=335 אבל יש משהו יותר זול???

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. אהלן אהלן עבדתי קשה בחודשים האחרונים ועשיתי מספיק כסף ועכשיו הגעתי למסקנה שיש לי קקה של מחשב ואני רוצה להחליף רציתי לדעת איזה חלקים טובים במחירים טובים אתם יכולים להציע לי חלקים כמו - דיסק קשיח , כרטיס מסך , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , צורב אני לא צריך.. אני צריך המלצות למעבד ( AMD או אינטל? ) , ללוח אם למעבד , וזכרונות ( 1GB RAM ) בעקרון המטרה של המחשב זה לשרוד עם אמיול מפוצץ בקבצים , ועדיין לשחק באיזה משחק ... מה שהמחשב שלי ( INTEL P4 2600 , לוח אם מעפן ו512 מגה של ראם לא עושים ) ויש לי כרטיס מסך מצויין קניתי לפני כמה חודשים ב800 שקל.. אז הנה החנות שאני קונה ממנה ( KSP ) : http://www.ksp.co.il/hmain.php או שאם תמליצו על מקום אחר אני יקנה משם העיקר המחיר והשירות! וה…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by nadavbu,

מה ההבדל בין זיכרון 512 מ"ב 667 VT, לבין 512 מ"ב TwinMOS (שעולה 50 ש"ח יותר). האם ה-TwinMOS שווה יותר?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  20. שלום. אני צריך שתגידו לי איזה לוח יותר טוב משני אלו: K8N Neo2 Platinum (s939) AV8 (s939) sata,GBL הלוח יהיה למעבד 3500 או 3200 זה לא החלטתי עדיין.... ראיתי שה MSI הוא גם עם AGP ו PCI-E... אז מה לדעתכם יותר טוב....? עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר לגרסאות של המעבד... הבנתי שהוא בא בכמה גרסאות NEWCASTLE CLAWHAMER ועוד... אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל..? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by emuzon,

טוב הלוח הוא nec computers international sis 650 עם באס במהירות 100Mhz זיכרון נוכחי 224mb ם_o נראה לי אני הולך להוסיף לו 1gb ואני לא בטוח אם ללכת על 667mhz או 533mhz או יוצר נמוך או שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1gb. כל עזרה, הארה, הערה והמלצה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. היי, האם יכול להיות מצב,שלא יהיה אפשרי,שבהפעלת המחשב - תופיע בהתחלה:תצוגה של הרצת ספירת כמות הזיכרון,אשר מצוי/מורכב במחשב - במה זה תלוי? תודה רבה מראש...

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  23. שלום, במחשב נייד, אם יש לי FSB של 400 והזיכרון שמשווק איתו הוא 333 (PC2700), האם יש בעיה טכנית לעבור ל PC3200? מה אתם יכולים לספר לי על זה בבקשה?

24. Started by BlueGene,

ואיי מנהל שמע,זה בעיה דחופה,נעלת לי סתם פעם קודמת,ואחר כך עוד פעם,כיאלו לא בא לך שיעזרו לי ,קשה לך להשאיר אשכול פתוח יותר מכמה שעות? אז מה,הייתי חדש לא קראתי חוקים למה לנעול ישר סתם? יכולת רק להגיד לי לקרוא חוקים או להביא אזהרה ולא לנעול ועכשיו נעלת ו"אסור " לי לפתוח עוד אשכול ממש גאוני. בכל מקרה אני פותח חדש בתקווה שתתן לאנשים לעזור לי במקום לנעול.... קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  25. Started by Qtec,

היי יש לי בביוס 5 אפשרויות של מהירות הזיכרון SAFE NORMAL FAST TURBO ULTRA הזכרון נמצא ב TURBO. שמתי לב שכשהWIN עולה המסך מהבהב\"ממצמץ" כשהזכרונות נמצאים על הרמה הזאת (בFAST נגיד זה לא קורה) האם אני צריך להחזיר את המהירות לאיטי יותר או שזה בסדר ככה?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.