מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הלך לי הלוח אם במחשב ואני צריך לוח אם בדחיפות תנו לי המלצות בבקשה וזה קצת דחוף מאוד סליחה שאני מלחיץ ומה אתם אומרים על הלוחות הבאים: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PX865PEcPRO&cart=1172388661297709〈=heb http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=309&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& תודה
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ה-4V מגומפר, הזכרונות על 2.7, מסוכן למשמו של הלוח שאחראי על הוולטים? DFI NF4 LP UT
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 זיכרונות 512 של simpletech האיכות שלהם על הפנים לדעתי קניתי אותם ב800 שקל בייחד.. ויש לי עלייהם 5 שנים אחריות..הם cl3 אני מעוניין להחליף אותם אבל מבצע שידרוג תחת עזרה של אבא שלי שעובד בתחום ואני חייב לשדרג מאותם יבואנים שמיבאים את הזכרונות האלה מה שאומר שיש להם או את הזכרון הזה או את הקינגסטון בקינגסטון יש להם רק את הזיכרון הזה בארץ Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX שנחשב הכי טוב..(ממה שיש להם בארץ כמובן) מה אתם אומרים עליו? (בבקשה זה רק מה שאני יכול להביא אז לא לתת לי שמות של זכרונות אחרים..:\ )
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות בחתימה, יש לי לוח ועליו שני סטיקים של זכרונות בגדלים שונים. השאלה שלי: נגיד שאני מוציא מהלוח את ה-256mb, האם ביצועי המחשב ישתפרו? ובמלים אחרות, האם כרגע הזכרונות "מפריעים" אחד לשני?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
השאלה הנצחית - מה עדיף אינטל או AMD. לאור ירידת המחירים המשמעותית במעבדים התקציביים אני חושב לשדרג למחשב חדש. אבל אני עדיין מחפש להיות בתג מחיר של 3500. הבעיה שלי היא כזו - האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה מהדור הישן של אינטל לעומת חד ליבה של amd. בדקתי בנצ'מרקים ונראה שלרוב יש יתרון לאינטל על פני amd במעבדים שציינתי בכותרת אבל : א. מה עם פליטת החום ? לא עדיף amd ? ב. אולי דווקא אינטל בגלל ארכיטקטורה של כפול ליבה ולקראת יציאתה של הויסטה שאמורה לתמוך במעבדים אלה. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם - מתוך כוונה שהמחשב הזה אמור להיות מחשב שבו אני אעשה שימוש לצרכי מולטימדיה (ישומים גבוהים ונמוכים כאחד למשל עריכה בפרמייר ועיצוב אתרי אינטרנט), אבל לא למשחקים. וכמובן לישומים משרדיים, א…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם הזיכרון הזה (OCZ EL PC4800 Platinum) ברמה של הFF??.כמה הוא סוגר?? איזה T מובטח 1/2??
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני עורך כרגע בירור ראשוני (לקראת רכישת מחשב בעוד חודש בערך). ברור שהקונרו הוא הבחירה המועדפת, אך בגלל שמחירי לוחות האם שלו גבוהים מאוד חשבתי אולי על Pentium D בעל ביצועים דומים יחסית, בהנחה שבגלל הקונרו מחירי הפנטיום D ירדו ושאפשר להשיג לוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה סביר במחיר טוב. אבל, להפתעתי ראיתי שמחירי המעבדים דומים יחסית למחיר ה- Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz (ועומד על 1240 ש"ח) פה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=21_301&sort=2a&page=2 אפשר לראות משהו שממש לא ברור לי: פנטיום D 920 ו-940 עולים אותו הדבר (1,200 ש"ח), ה-930 עולה קצת פחות, וה-945 עולה עוד קצת פחות (1,100 ש"ח). האם אני מפספס פה משהו או שהתמחור הזה הוא לא הגיוני בעלי…
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן אז קיצור יש לי התלבטות רצינית בין שני מעבדים לצורכי גיימינג הראשון הוא Core2Duo E8400 עם OC והשני הוא Core 2 Quad 9550 בלי OC אני רוצה שהמעבד יספיק לעוד לפחות לאיזה שנתיים וחצי. תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 536 צפיות
-
-
רשום שבחבילת ה Powerpack ישנם 8 mini heatsinks ... מישהו יודע במה מדובר.. כי אני לא מצאתי אותם
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
התלבטתי אם זה מיועד הנה או לפורום לוחות אם. מנסה לתפור למישהו מחשב בסקלת המחירים הלא יקרה. לוח האם Gigabyte K8U תפס לי את העין. הצ'יפסט זכה לפחות ב- Anandtech לביקורות מצויינות על אף המחירים הזולים של הלוחות שמבוססים עליו. מצד שני די התקשתי למצוא חוות דעת משמעותיות על לוח האם הנ"ל באינטרנט. במפרט הלוח רשום AGP slot, support AGP 4x/8x AGP3 compatible, support only 1.5 volts display cards. זה משהו שאני לא לגמרי מבין את המשמעות שלו. AGP3 אמור לעבוד עם מתח של 0.8 וולט, ולא 1.5. אז מצד אחד הוא תואם AGP3 ומצד שני הוא מיועד רק לכרטיסי מסך של 1.5 וולט. האם אני יכול לתפור לו כרטיס מסך רגיל מבוסס FX5200 של NVIDIA או ATI 9250 והוא יעבוד בלי בעיות ב- AGP x8 ? או אולי עלי לברור היטב ר…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כרגע יש על הלוח 2X Twinmos 512 DDR 400 שעובדים ב- DUAL כמובן אם אני יוסיף סטיק נוסף של ג'יגה איך תהיה ההשפעה על הביצועים אם הסטיק הזה לא עובד ב- DUAL עם כלום. יש רק 3 סלוטים לזיכרון על הלוח
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
1. מישהו יודע מתי יגיעו המעבדים הזולים ל939? האם כדי לחכות או פשוט לקנות עכשיו את 754 אני יודע שההבדלים לא גדולים 2.איזה לוח עדיף ל754 מבין השלוש הבאים Gigabyte kn8s Abit KV8 Pro Epox 8HDA5J תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
במדריך למריחת מישחה תרמית כתוב להכין משטח טוב לעבודה כמו שקית אנטיסטטית. יש לי כמה שקיות קטנות כאלה, זה משנה אם אני אשים את המעבד על השקית מבחוץ או שעדיף לפתוח את השקית ולהניח אותו על החלק הפנימי? ותוכלו להגיד לי אילו משטחים (מאיזה חומרים) עלולים לקצר את המעבד/לוח וכו'..? תודה.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קיבלתי היום מחשב עם מעבד core2duo 6320,לוח ga-gms2 הכל עובד מצויין-רק שהמכפלה היא 6 ולא 7(everest+cpuz) מהירות השעון 1596mhz,הבאס 266,l2=4mb,הכל בסטוק-לא נגעתי בכלום גם ב cpuz מראה 2 ליבות מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 והכל במחיר מציאה של 740 ש"ח בנוע.... מה אתם חושבים עליו? כולל: SATA RAID, 2000+ FSB, 8 chnl audio inc. SPDIF, 1GB LAN blah blah blah... האם יהיה ניתן לבצע OC עליו? פשוט שמעתי שהעלאת תדר של צ'יפים לא של NFORCE מחרבש תדרים אחרים על הלוח, כמו של SATA, של הזכרון וכול' מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
לוחות האם הנ"ל מבוססים על אותו הצ'יפסט G965, ומכילים את אותם הדברים (למעט ערוצי אודיו), אם לא טעיתי בזיהוי הדגמים. ועדיין הג'יגה-בייט יקר באופן משמעותי על פני אינטל (850 ש"ח מול 650 ש"ח בערך). מה היתרון של ג'יגה-בייט? מה הייתם בוחרים? בתודה, ilil
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
של SAMSUNG, CAS3, שני מודולות של 1GB, חדשים. אני יכול להשיג בכ-600 ש"ח. שווה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
Real World Tech פרסם מאמר מעניין בו מסבירים את הארכיטקטורה של K10 - Phenom .
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ללוח אם חדש, יש ברשותי מעבד פרסקוט HT 3.0GHZ 478 אני זקוק לולח האם בעיקר לגלישה+ ניהול מסמכים, לא מולטימדיה. דרישות מינימום: חריץ PCI עבור מודם חריץ PCI עבור כרטיס קול פוטיסימו חריץ PCI עבור כרטיס רשת חריץ AGP עבור GEFORCE MX/400 יציאות USB-2 (לפחות 4 מאחור ו-2 מלפנים) הזכרונות הקיימים 4 יחידות של DDR 333MHZ (לא מתכוון לשדרג כרגע) מכיוון שהמבחר עצום, אשמח לדגם מומלץ של חברת ASUS נטול תקלות ובעיות בעל צ'יפסט INTEL
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם למחשב חדש שיתמוך במעבדים החדשים וגם עד 32 ג'יגה ראם והרבה חיבורים באיזור 500-600 שקל. עדיף של ג'יגבייט תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4800+ ל- 5000 black edition תוספת של כ- 50 ש"ח... האם שווה בהנחה שבעתיד אוכל לעשות לו OC ??
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אהלן, סליחה מראש על הבורות. יש לי לוח אם Asus striker extreme ,מאיפה יותר עדיף להוריד את הדרייברים? להוריד מהאתר של ASUS או ללכת לאתר של NVIDIA ולהוריד את הדרייברים לצ'יפסט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
הודעה שדי שמחה אותי לפחות היא שהלוח תומך גם במעבדים החדשים שעתידם לבוא בקרוב מאוד (45nm). פשוט הלוח הזה לא מפסיק להפתיע אותי כל פעם מחדש קישור לאתר היצרן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&l4=0&model=1480&modelmenu=1
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש אבל אני רוצה שיהיה לAMD אז מה כדיי לי לקנות DFI ABIT ASUS MSI בקיצור תמליצו לי על לוח מצויין מחיר עד 1350ש"ח אם הולך לצאת לוח חדש בקרוב תגידו לי כי אני מת לדעת מתיי יוצא לוח של AMD עם DDR2?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-