מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להחזיר תשובה היום בנוגע לזכנות של חברת TRANSCEND , מדובר על 2GB 800MHZ במחיר של 1325 ש"ח. הדגם אינו ידוע לי. יש לי אפשרות לבטל את זה. האם עדיף לבטל ולקנות בסכום דומה משהו עדיף לOC שאני רוצה לעשות, או להשאר עם זה? אנא עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן למעבדי SOCKET A של AMD, הלוח נקרא ASUS A7V8X-X, בררתי באתר שלהם והגרסא האחרונה (שלא בטא אלה בדוקה) היא 1013, בררתי ב-CPU-Z וכתוב שם שהגרסא הנוכחית היא 1011 (revision 1011), כלומר, אם אני רוצה יותר אוברקלוק אני צריך לעדכן, שמתי את הביוס החדש שהורדתי (UNZIPPED) על כרטיס COMPACT FLASH, כי שמתי לב שבזמן ה-POST, הלוח מזהה כונני USB, האם הוא מסוגל גם לעדכן דרכם ביוס? (אני לא עושה את זה עם דיסקט מכמה סיבות, אחת שאין לי ושתיים שהם נוטים למות בדיוק בנקודות הכי קריטיות, ומות הדיסקט באמצע עדכון ביוס זה דבר רע מאוד)
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב קניתי רק 256DDR 400MHZ אחרי כמה זמן לא הצלחתי לסבול את האיטיות קניתי עוד 256DDR 400MHZ רציתי 512 אבל הטכנאי אמר שזה לא נחוץ כי המעבד יש לו את הטכנולוגיה HT . (אני לא ממש מבין במחשבים אבל ממש רוצה ללמוד בגלל זה אני בפורום הזה וקורא הרבה מאמרים וכתבות פה.) עכשיו המחשב עדיין לא מראה שיש לו 512 זיכרון.... יש לכם הצעות או השערות למה זה? בברכה, ואדים.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב עד 1600 שקל (מעבד Q6600) למשחקים בעיקר .
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה. הלכתי לפורום מפרטים והם עזרו לי לבנות את המפרט הזה: pentium 4 2.8c Abit IC7 supetalent case thermaltake 420w אני משאיר את הכרטיס מסך (asus geforce 4 ti4600) ואת ההרדיסק עדיין לא החלטתי על זכרונות! ובזה אני צריך עזרה אז קודם כל המחשב מיועד למשחקים כבדים וOC בינוני עוד שנה-שנתיים. אני צריך זכרונות במקסימום 1000 ש"ח עכשיו הבעיה שלי היא שאני מתלבט אם לקנות 1 ג'יגה זיכרון ממוצע או 512 זיכרון לOC! אם אני אקנה 1 ג'יגה זה ישפר בהרבה את תחום המשחקים? 512 יספיק לי אולי לפחות זמן? מה לדעתכם כדאי? אם אני לוקח זכרונות רגילים נראה לי שאני אקח סמסונג ואם זכרונות לאוברקלוק אז אני חושב שאני אלך על GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel …
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מחשב 2.4C ASUS P4P800 FSB800 2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO פתחתי נושא אם כדאי לקנות כרטיס מסך או לא ואיזה לAGP שלי עכשיו רק לעזרה, איזה מעבד אוכל לקנות שהלוח שלי עדיין תומך בו(המקסימלי) וכמה הוא עולה ? וכמה זה ישפר את ביצועיי המחשב ? (אני כנראה אקנה מחשב חדש בשנה הקרובה אז גם ארצה לדעת אם זה שווה...)
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איזה יופי לראות את אינטל עוקפת את AMD בשקט גם תמעבד שעולה 5000 ש"ח שהוא X6800 עם הליבה הכפולה שלו נעקף בקלות על ידי המעבדים החדשים של אינטל תסתכלו בתמונות
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי לוח conroe945G-dvi. בלוח יש 4 סלוטים שתומכים עד 4 ג'יגה זיכרון במהירות 667. כרגע יש לי כרטיס אחד של קינגסטון 512 ויש לי כמה שאלות : 1. האם אני יכול לשים כרטיס של חברה אחרת אבל גם 512 בחריץ המקביל. האם במקרה שכל כרטיס יהיה בעל CL אחר ימנע קיום מערך של dual chanel 2. האם אני יכול לשים בשני חריצים שני כרטיסים של 512 ובשניים האחרים שני כרטיסים של 1 ג'יגה. כלומר שבסוף יהיה בסך הכל 3 ג'יגה זיכרון ושכל זוג כרטיסים יעבוד במערך dual chanel. או האם חובה שכל הארבעה יהיו באותו גודל זיכרון. תודה מראש לכל מי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מה זה CAS? האם לזכרונות CAS 2 יש יתרון משמעותי במשחקים על זיכרונות רגילים (ADATA פשוטים)?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מצאתי לעצמי לוח אם שנראה סביר לחלוטין של ABIT NI8-SLi , עם זאת לא הצלחתי להבין באיזה מעבדים הוא תומך, כלומר. מצד אחד, במפרט הטכני שלו: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=280 רשום : "- Supports 1066/800MHz FSB" כלומר הוא לא תומך ב 533Mhz FSB , וכיוצא מזה, הוא לא תומך ב Pentium D 805 . מצד שני, בעמוד המעבדים של ABIT: http://www.abit-usa.com/products/mb/intel-pd-8xx.php רשום שלוח האם הנ"ל דווקא כן תומך ב Pentium D 805 , אבל לא תומך ב Pentium D 820 . מה לא הבנתי נכון? בתודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
לוח שהדאים לפנטיום די ופנטיום מתאים גם ל CORE 2 ואיזה ערכת שבבים איזה סוקט והאם הערכות שבבים הם זהות בין CORE2 לבין PENTUIM
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני הולך להחליף את הלוח המעפן שלי (ABIT KV8PRO) ללוח אם שיתאים ל OC צריך המלצה תקציב עד 400 שקל אפשרות לחריגה קטנה שיהיה בחיבור S-754 ו AGP
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
המפרט הכולל: Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR (שיתמוך בזכרון הזה ולא ב333). WD 60GB 7200 8M כל השאר לא חשוב. אם יש לוח במחיר הזה שגם מביא איתו DUAL DDR אני אחליף את הזכרונות בשני סטיקים של 256 400MHZ. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם התיזמונים האלה טובים 3.0-3-3-8....?? הזיכרונות שלי בחתימה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב חוזר ההענות לנושא הקודם אני אנסח מחדש ואוסיף אתמפרט המחשב, אולי עכשיו תיהיה הענות, תודה. אז ככה חבר שלי ביקש מימני לבנות לו מפרט למחשב בתקציב של עד 2.5K. ביקשתי עזרה במפרטי מחשב הם עזרו לי מאוד והפנו אותי לכאן בכדי לקבל יעוץ לגבי לוח אם. הלוח אם שהמליצו לי שם זה Asus M2N-VM DVI ויש לו כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, חבר שלי לא צריך כרטיס מסך מובנה. לכן הנני מצרף את מפרט המחשב ותייעצו לי בבקשה איזה לוח אם כדי לי להמליץ לו אך עדיין שלא יחרוג מהתקציב של 2.5K. מפרט: http://tms.co.il/preview/spec/ktl3xgmu[br][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:25:41 מה דעתכם על הלוח אם הזה Gigabyte M52S-S3P AM2 למפרט שהצגתי למעלה. בנוסף רציתי לדעת אם שתיהם באים עם כרטיס רשת מוב…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם ומעבד שניהם בסביבות ה- 2000 ש"ח בייחד (תנסו לא לעלות המון בתקציב כי אני גם קונה מארז חדש ועוד מלא מאווררים וקולרים לכרטיס מסך) כמו שכתבתי אין לי צורך ב-OC אבל אני מעוניין שהשילוב שתציינו יחזיק הרבה זמן . אה כן...המפרט שלי היום הוא: ASUS A7V8X AMD ATHLON XP 2400+ 1024 MB TWINMOS CL2 WESTERN DIGITAL 80GB R9800PRO SB LIVE DIGITAL 5.1 וכו' כמו כן אם אתם מציינים את ה- A64 נמקו למה בבקשה תודה מראש נועם! :-*
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מממ יש לי מעבד 820 לוח p5ld2 וספק OCZ 450 עכשיו הקטע הוא, שהסתכלתי בCPU-Z והוא מראה לי שהמתח כל הזמן קופץ בין 1.3 ל-1.36 האם זה טבעי? כי אלו נראות לי קפיצות דיי גדולות.. יש סיכוי שזה בגלל שאני משתמש בממיר מ-20 ל-24 פינים?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. רציתי קצת מידע לגבי לוח ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI איך הוא מבחינת ביצועים וOC? מה החסרונות שלו? זה הלוח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1811&products_id=15794 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מעבדי סדרת Hawk Point של AMD ינחתו בקרוב לתושבת AM5 וצפויים להביא איתם ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד - ריכזנו עבורכם את כל מה שכדאי לדעת לפני ההכרזה הרשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html אופרטון 144 רק 111$ !
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום הבנתי שבסביבות ינואר תגיע טכנולוגיה חדשה ולכן מומלץ לחכות בקניית מחשב חדש. האם מישהו יודע על איזה טכנולוגיה מדובר ומה יהיוו החידושים הכדאיים ביותר? אני אשמח לסקירה מעמיקה ממעבדים כרטיסי מסך לוחות אם..
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ראיתי בפורומים אחרים המון מפרטים שבונים לגיימרים על בסיס מעבד ארבע ליבות של א-מ-ד רציתי לדעת כמה הוא באמת טוב ומה הביקורות עליו ביחס לאינטל? כי זה נראה לי קצת מוגזם שממש כל המפרטים בנויים על המעבד הזה תדה רבה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-