עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vladgi,

שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix נראה לי) לא הייתי בטוח לאין זה שייךתמיכה טכנית או לפה..

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  2. Started by shloosh,

יש לי מעבד amd 2000 0.18 שבזמן האחרון לא מספק אותי.... עכשיו עם הלוח אם שלי 7vrxp אפשר לשים עד 2400 השאלה היא אם כדאי לשדרג. אחרי הכל זה יהיה גם 0.13 ופחות מתחמם מאשר שלי עכשיו..... שגם זה מעצבן אותי. המעבד שלי הרי לא יהיה מספיק לדום 3 ומשחקים כבדים אחרים.כרטיס מסך לא צריך וגם לא זיכרון ממש. לכן חשבתי על שידרוג,אולי אפילו גם לוח אם כדאי יחד עם מעבד. אין לי תקציב כמעט אז.... מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  3. מדובר על עסקה שאי יכול לבצע, החלקים הם היו בשימוש. מעבד AMD XP 2400, שנתיים אחריות נשארו לו. ולוח אם Gigabyte GA7DX ללא אחריות, כבר מעל שנתיים בשימוש. כל זה ב500 שקל כולל משלוח. זה בעיקרון נראה לי מאוד משתלם, מה אתם אומרים? האם שווה לי להחליף את המפרט שיש לי עכשיו (ראה מפרט) עם הלוח אם הזה והמעבד הזה? בכמה הם יותר טובים? והאם אני אוכל לשים את זכרונות הSDRAM שלי בלוח אם הזה? נתונים על הלוח אם הזה: GA-7DX AMD® 761 AGPset PROCESSOR Socket A for AMD Athlon/Duron200/266MHz FSB processors 95/100/103/105/110/115/133 MHz FSB Auto-detects CPU voltage CHIPSET AMD-761 north bridge VIA 686B south bridge AC97 codec Creative CT5880 sound MEMORY Supports up to 2GB of either PC210…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by eddie_b,

איזה לוח אם מתאים יותר לטכנולוגיה הזאת(MSI,ASUS,GIGABYTE).

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב, וראיתי בksp את הזכרונות שלהם, והמחיר שלהם נמוך לגמרי, רציתי לדעת למה והאם כדאי לקנות אותם, אני מתכנן לעשות oc וזכרונות 500mhz היו עוזרים :\

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  6. קודם כל שלום לכולם זאת אמנם הודעה 1 שלי בפורום השנה אבל הייתי פה הרבה מאוד זמן התגייסתי וכבר שכחתי את האתר אך לא מזמן אירעה לי בעיה ונזכרתי בתת מודע שלי שאני חייב למצאו אחרי חיפושים רבים נמצא האתר הדגול ! אז רק רציתי להגיד שלום לכולם שוב ואני שמח לחזור ולעזור !!. ככה : לפני כשנה הצטיידתי בלוח אם מסוג ABIT NF7 v2.0 ולא מזמן גם מחקתי לו את הביוס עכשיו אין כבר הרבה מה לעשות או לקנות שבב חדש או ל"העתיק" שבב ממישהו עם אותו לוח ... אבל עזבו את הבעיה הזו כבר סקרתי את כל ההיבטים ! הקטע הוא שהלוח עובד ... עבד... על ערכת שבבים מסוג nForce 2 כמו כן פינקתי אותו ב 256 DDR300 נחמד ויפה המערכת עצמה פשוט עבדה באופן כבד ביותר ! כלומר תחת Windows XP אחרי פורמט ,לפני פורמט ,עם SP1 ...2 קי…

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  7. Started by BHXHO2,

שלום לכלם אני חדש ולא מבין גדול במחשבים אני צריך את עזרתכם בנוגע לזכרון יש לי פנטיום 3 ורציתי לדעת איזה מהירות זיכרון אני צריך מהירות מעבד 446 מגה הרץ יש לי מקום לשלוש סטיקים אני יודע שאני צריך זכרון SDRM אבל אני לא יודע באיזה מהירות העם יש איזה דרך שאני יוכל לדעת בתודה לעונים

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. אני רוצה לקנות זיכרונות של DDR במקום ה-SDRAM שיש לי כרגע במחשב. קניתי לאחרונה סטיק של 256 מגה ב-250 ש"ח בחנות מסויימת וכעת אני מעדיף להחליף את הזיכרון SDRAM הזה ולהוסיף כסף ולקבל זיכרון DDRAM אך בקיבולת של 512 מגה... ראיתי שישנם המון סוגים של חברות שונות..... עם מהירויות שונות וכד'... רציתי לדעת מה ההבדל בין ****PC לבין ***MHZ , מה כל אחד מהמספרים אומרים ומה כדאי לקחת? חשבתי לקחת ב-480 ש"ח את הזיכרון של GEIL + קירור , מה אתם אומרים על זיכרון זה? בנוסף, ברצוני לציין כי בקרוב אני משדרג את הלוח והמעבד ללוח ומעבד קצת יותר חדישים (אני חושב מעבד AMD 1.8) כך שכאשר אם יצא לכם להעיף מבט במפרט שלי כשאתם עונים לי, אל תתייחסו אליו כל כך משום שהוא ישתנה בקרוב :-)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by weinman,

סטטוס: התקנת מחשב חדש חדש הבעייה: כיצד להגדיר נכון את מהירות המעבד מעבד: AMD ATHLON XP 2500 לוח: Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 הזכרונות הם: Mushkin 512MB PC3200 Blue כרגע מופיע על הביוס (בעליה) 1.1GHz ואני מבין שצריך להופיע 1.83GHz נכון לעכשיו הסוויצים ( CLK_SW ו CLK_RAIRO) על הלוח מצויים במצב "אוטו" שזו ברירת המחדל כמו כן מה מומלץ להיות ה FSB המיטבי. אין צורך ב OC

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  10. שלום . רכשתי לפני מס' ימים 2X512 PC 3200 Samsung original 400 DDR בבדיקה ב AIDA 32 רשום ליד כל זיכרון הדבר הבא : Memory Module Properties Module NameSamsung M3 68L6423FTN-CCC Serial NumberF20712E6h Manufacture DateWeek 9 / 2004 Module Size512 MB (2 rows, 4 banks) Module TypeUnbuffered Memory TypeDDR SDRAM Memory SpeedPC3200 (200 MHz) Module Width64 bit Module VoltageSSTL 2.5 Error Detection MethodNone Refresh RateReduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency2.5 (6.0 ns @ 166 MHz) השורה המודגשת היא המטרידה אותי. הרי הזכרונות אמורים להיות 400MHZ כל אחד מדוע זה מופיע לי ככה ? מה עלי לעשות. לתשובותיכם אודה. תומרץ

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  11. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

או קיי יש לי טווינמוס זולים [לא שהם לא אחלה הם פשוט זולים..] את כל הכבוד אני נותן להם על שהחזיקו לי 460 ב333 מגהרץ על 2וחצי שלוש שלוש שמונה אבל אני יכול להגיע רק ל3200 ככה לא יותר ואני רוצה מזה ושיהיה יותר יציב גם... לאיזה זיכרון כדאי לי להחליף? ועוד שאלה איך קוראים לפנטיום 4C יש לליבה של המעבד שם ....מהו?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4PE . עכשיו ה"בעיה" שלו היא שהתזמונים הכי גבוהים שהוא מאשר הם 3-3-3-8 ואני רוצה לעלות עוד את התזמונים בכדי לנסות להגיע ליותר מגה הרצים למעבד. התזמונים הכי נמוכים בהם הלוח יכול לעבוד הם : 1.5 2 2 5 יש פתרון ל"בעיה" הזאת? אולי ביוס פרוץ או משו ?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  13. Started by mor873,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש לפי מפרט אישי ולא סלט מורכב מראש, בגלל האיכות אני מעדיף בשלב זה לא לרכוש כרטיס מסך אלה להעביר את הכרטיס הישן ( 6 חודשים) שלי שבנתיים רואים בו בסדר . ( Geforce FX 5200 128MB DDR - TV OUT - Retail המפרט : INTEL Pentium 4 - 3.0 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X2 לוח אם : התלבטות כל אחד ממליץ על משהו אחר כמה אופציות) Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX ASUS P4P800 Deluxe (865PE) - ATX EPOX EP-4PDA2+ (865PE) - ATX ABIT IC7 (875P) - ATX Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA תוכנות: (נמאס מלא מקורי שקורס כל הזמן) Windows XP home HEB - OEM Norton Internet Security 2004 - OEM (עלות המערכת כ 5000 ש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by hagay21,

מישהוא יודע אולי כמה מתח זיכרונות של וינבונד 3200 אמורים לקבל בביוס נתתי לו 5.55 ו דרך התוכנה של הגורו (abit ai7) אני רואה שזה 6.1

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by shalbik,

שווה לי במערכת AMD להתקין 2 סטיקים תואמים של הזכרון הנ"ל? הfsb הוא 400 וזה נראה לא נחוץ להשתמש בdual ddr אז רציתי לשאול אתכם, מה אתם אומרים? נ.ב. הזכרון הוא 3500.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. שלום לכולם. רציתי להתייעץ בקשר לכמה דברים בעניין שידרוג פנטיום 3 ל-4 (שזה בעצם כמעט כמו לקנות מחשב חדש). לפני זה ראוי לציין כמה דברים: - החלטתי סופית על AMD. אם תשאלו למה, אז חקרתי את הנושא והדעות ממש חלוקות (50-50), אז החלטתי ללכת על המעבד הזול. - השימוש העיקרי של המחשב זה Microsoft Flight Simulator 2004 - משחק כבד ביותר מבחינת מערכת וכרטיס מסך. - אני לא מעוניין להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (GeForce 3 Titanium 200 128Mb DDR) עקב חוסר תקציב. כרגע אני עומד על המפרט הבא: לוח אם של MSI, מעבד AMD Athlon 2600, זיכרון Kingston 512Mb DDR 400Mhz. 1. האם כדאי להשקיע 200 ש"ח בשביל מעבד 2800 (מאחר ששמעתי שיש הבדל גדול בינו ל-2600)? 2. האם זה נכון שיש הבדל רציני ביניהם? 3. האם זה נ…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by Asaf.Y,

שלום,יש לי פנטיום 4 עם 128 מגה..... סוג הזכרונות הוא 64X2RDRAM PC800 הזכרונות נמצאים בBANK1..... ב-BANK 0 יש שני כרטיסים ירוקים כאלה. מחר,אני מקבל 128X2RDRAM PC800 האם אני יכול לעשות שהמחשב יעבוד עם 128X2+64X2? זאת אומרת להוציא את שני הכרטיסים הירוקים ...... דרך אגב....יש לי לוח אם של אינטל דגם .:D850GB תענו לי בבקשה מהר זה דחוף מאוד!! תודה רבה וערב טוב

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by domuzy,

מעבד: Intel® Pentium® 4 Processor 2.8GHz 533MHz לוח אם: ASUS P4S533-MX זיכרון מהיר: DDR 512MB 333MHZ מהיר במיוחד כרטיס מסך: 64MB עם מאיץ גרפי 3D משולב חריץ הרחבה AGP לתמיכה במאיצים מתקדמים דיסק קשיח: Western Digital/Seagate 120GB 7200RPM אנא שימו דגש בעיקר על לוח האם, ואם יש למישהו גם סיכוי לתת הערכת מחיר- אברך אותו! תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קניתי לוח של איפוקס רשום בחתימה את הדגם... ואני לא מבין איך מחברים 5.1 ערוצים בלוח הזה כי יש לו רק שלוש יציאות מאחור MIC,LINE IN,LINE OUT איך מחברים פה 5.1? ומה יש לי באונד בטורם או כרטיס אחר?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אין לוח יפוקס כמו שלי בגירסה 3.1??? ומה ההבדל בכלל בין 2.1 ל-3.1 חוץ מהעובדה שיש לגירסה החדשה שוב כרטסי קול מובנה של REALTEK 655 ולא CMEDIA

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by Qtec,

היי לאחרונה נשבר לי המעבד.... :-\ :'(. ביום חמישי אני קונה מעבד חדש. יש שתי אפשרויות- או לקנות מעבד פנטיום 4 2.8 בבאס 533 (שזה מה שיכול להחזיק הלוח שלי) או לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש (HT). הבעיה היא שיש לי בערך רק 1200~1500 ש"ח. מה אתם חושבים??? עדיף לי להסתפק רק במעבד?

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  22. לא יודע למה הוא כותב את זה איפה אני יכול עוד לבדוק עם זה נכון בביוס זה כתוב רגיל זיכרון twinmos.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by computer_freak,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כל העניין עם הסינכרון? והאם זה באמת משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  24. שמתי לב שבלוח אם של ג'גהבייט Gigabyte GA-8IPE1000 Pro3 יש שתי טכנולוגיות שלא ראיתי באף לוח אחר: M.I.B שקשורה לזיכרון הראשי של המחשב וטכנולוגיית ה C.I.A שקשורה למעבד. השאלה שלי היא האם כבר הטכנולוגייה הזאת הוכיחה את עצמה כתורמת באמת או שזה לא מראה שיפור רגיל לעומת הטכנולוגיות הרגילות שאר לוחות האם? איך הלוח הזה בכלל? הוא נחשב טוב ?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  25. האם יש הבדל בין מיקום הסלוטים? אני יודע שזה ממסופר מ 1-4 (abit ai7) האם יש איזשהוא שינוי כלשהוא אם אני משנה את מיקום הזיכרונות?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים