עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itelon,

איך הלוח אם שלי MS-6712 הוא ישן? נכון? כדיי לקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. Started by SinfuL-,

אנשים בעקבות זה שאני קונה מחשב חדש אני צריך לדעת איזה זכרונות לשים אני רוצה 2GB של 800MHZ אבל השאלה היא איזה? http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=76&fldVal=2048MB&ShowSenon=1 מה ההבדל בין הזכרונות? מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים :]]

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  3. בלוחות אסוס למשל הסידרה P5K וכן הלאה יש P5KR ו-P5KC מה הפרוש ואיפה ניתן לקרוא מה הפרוש של כל האותיות. דבר נוסף איך אני יודע אם ללוח יש על הבורד חיבור לפייר ווייר ויו אס בי כדי לחבר לפנל הקדמי .

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Chymes,

הציעו לי זיכרון של origo 256 מגה, 400 הרץ. סטיק אחד. החברה הזו שווה משהו? האם איכות הזיכרון משפיעה על הביצועים או רק על OC?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by slimshady21,

היי מה קורה רציתי לשאול אם התזמונים של הזכרונות חשובים רק לOC או שיש להם גם השפעה על השימושים הרגילים והמשחקים במחשב? ובכלל, איכות הזכרונות חשוב למי שהוא לא אוברקלוקר?? תודה גברים

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by Lahad,

OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper CL5-5-5-15 זה הזכרון שלי כרגע, הוא כאמור צריך להיות 4 גיגה, וכתוב לי במאפיינים במחשב שלי "3.20 GB RAM" למה זה? אני משתמש בXP

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. מה האבדלים בינהם?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by quepasa,

משהוא יכול לספק הסבר כמה שיותר מפורט לגבי זמני גישה (CL אם אני לא טועה ) ומה המספרים (7-7-9-5 לדוגמא אומרים) לא אילו ספציפית כמובן

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. Started by pudi,

הייתי מעוניין לדעת איך אתם מעריכים את לוח האם הזה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. המחשב של אח שלי מעפן++ והגיע הזמן להשתדרג. אמא שלי נוסעת ביחד עם סבתא שלי לארה"ב קצת אחרי הסדר וחשבנו שזו אחלה הזדמנות להביא רכיבים למחשב (לפחות לפי newegg המחירים הם בין חצי לשני שליש לעומת מחירים בארץ, בהחלט משתלם). הרכיבים שצריכים להביא לא אמורים לתפוס יותר מידי נפח, מביאים אותם במזוודות הרי. חשבנו על כיוון של מעבד+זכרונות+כ.מסך. לוח אם כנראה יתפוס הרבה במקום במזוודה, אבל אולי תביעו אתם את דעתכם . בכל מקרה הדילמה הגדולה היא מה קונים. הרעיון הוא לקנות מחשב באמת חזק שיחזיק לשנים רבות (כמו שכולם רוצים ). הייתי בטוח ש AM2 מגיע לשוק באפריל, אבל לפי הסטיקי שלכם כנראה העניינים נדחו, מה שדי מבאס. באופן אישי אני תומך נלהב של הConroe והייתי מת לקנות כזה, אבל זה יכול לעלו…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by Salwaby,

אם בבעלותי כרגע 2 סטיקים של 256mb DDR 400mhz Samsung אני יכול לקנות 2 סטיקים נוספים של חברה אחרת Kingstone , אך עם אותם נתונים 256mb DDR 400mhz זה אפשרי ? החברה משנה משהו , אני חייב לקנות את השתיים האחרים גם Samsung ? *תגידו עוד שאלה , מזה CL2.5 / CL3 ... ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by A1eX,

יש לי 1GB זיכרון DDR400, עכשיו בביוס זה היה על AUTO ושיניתי את זה ל400MHZ, כמובן שיש שיפור משמעותי.... האם ישנה סכנת שריפת הזיכרונות? (OC?)

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by ShLoMi.R,

יש לזה סיבה הגיונית?? ןלמה בDDR1 בזמן האחרון KINGSTON הכי זולים בשוק?? מצאתי KINGSTON DDR400 1GB ב420 שקל(הכי זול שמצאתי של1GB)...זה כזה זול בגלל שזה CL3?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. אם כן אשמח אם תציינו לי דגמים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=674711&starttime=0&endtime=0 אין לי כוח לתרגם. ;D מעניין הולך להיות פה עם 4X4 ו 65NM של AMD ;D

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by a-v-i,

ערב טוב רציתי לדעת אם מישהו יודע באיזה חנויות אפשר עדיין להשיג מעבדי Athlon XP . . . ואיזה לוח הכי מומלץ איתם תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. בימים אלה אני מתכוון לשדרג את הזיכרון במחשב על ידי קנייה של זיכרון בנפח 512 DDR400 CL3 של חברת קינגסטון אני מתכוון לקנות זכרון זה משום שיש לי כבר אותו סוג זיכרון באותו נפח ואותם נתונים טכניים. כמו כן קיימים אצלי שני סטיקים נוספים של 256 (512 ביחד) של חברת טווימנוס. ( לוח האם שלי הוא של חברת ASUS P4P800 עם מעבד אינטל 2.4 800MHZ ) כלומר בסופו של דבר יהיה לי נפח כולל של זיכרון: 1500. לא רוצה להשקיע מעבר לכך. שאלתי היא כזאת האם מומלץ לקנות אותו סוג זיכרון של חברת קינגסטון? האם זכרון עם CL שונה מאותה חברה או זיכרון אחר ישפיע במידה מסוימת על הביצועים? אודה לכם אם תכוונו אותי לקנייה הבטוחה והמשתלמת

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by vich,

מה אתם אומרים על הלוח ABIT Fatal1ty AN8 ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. לוח הכי אמין ונוח שיש במחיר הגיוני. רצוי גם עם כרטיס רשת 1G וכרטיס קול 5.1 על הלוח.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. אתמול קניתי את המעבד והלוך אם הבאים Intel Pentium D 805 533MHz FSB LGA 775 Dual Core,EM64T Processor - Retail ECS RC410L/800-M 2.0 Micro ATX Intel Motherboard - Retail שניהם ביחד עלו לי 120.00$ עכשיו אני קראתי הרבה בפורום על כרטיסי מסך וזכרונות אני בונה את המחשב בעצמי למטרת משחקים וצריבת סרטים וכולי כרגע יש לי פנטיום 4 2.4 שעשיתי לו אובר קלוק ל2.8 אני גם מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש איזה לוח אם וזכרונות אתם ממליצים לי לקנות התקציב ללוח והזכרונות צריך להיות בסביבות 200.00$ אני יקנה אותם מ newegg.com

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by slater,

מתי יוצא הלוח המדובר של dfi?????? והאם הוא יהיה כל כך טוב כמו שאומרים? במה הוא יהיה טוב כל כך? בoc או בביצועים??? תודה לכל העונים........

23. Started by mushee,

אם לא מתוכנן אוברקלוק למערכת, האם זכרונות 800mhz אינם משתלמים? האם עדיף לקנות זכרונות 667mhz? ובנוסף, אם לא מתוכנן אוברקלוק האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות 965p-ds3 ו 945p-s3?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  24. Started by davidreznic,

היי אינטל פרסמה שמעבדי ה XEON הם לשרתים, ויש אחד שהוא לגיימרים (שעולה 999$). מה זה משנה אם הם לשרתים? יש להם גם סוקט 775 והלוח שלי תומך ב-45NM הם אמורים לעבוד, לא? זה סתם תרגיל שיווקי???

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by noam12,

סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 805 מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB האם ניתן להתקין מערכת הפעלה XP 64 .? כמו כן איך הלוח אם הזה דגם: INTEL GRANT COUNTY סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כ מסך משולב: ATI X200 upto 128M PCI-Express תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים