מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב לפני יומיים. המעבד שהזמנתי היה +AMD 4800. עכשיו התקשרו מהחנות ואמרו לי שאין להם את הדגם הספציפי הזה אבל הם ייתנו לי את הAMD5000+ באותו מחיר. השאלה שלי האם מדובר באמת במעבד יותר טוב? יכול להיות שהזכרון מטמון של ה-5000 יותר נמוך או שלא קראתי טוב. אם אפשר תשובה מהירה מחכים לאישור שלי בחנות.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
Real World Tech פרסם מאמר מעניין בו מסבירים את הארכיטקטורה של K10 - Phenom .
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם לוח אם מסוג winfast NF4UK8AA עד היום היה לי זיכרון של 512 בצ'יפ אחד. קיבלתי מחבר 3 צ'יפים של 256M, אני מנסה להוסיף אותם אבל אני משום מה לא מצליח. כאשר אני מוסיף שלושה צ'יפים של 256 המחשב לא מצליח לעשות BOOT , רק כאשר אני מוסיף צ'יפ אחד המחשב מסכים לעשות BOOT. איפה הבעיה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה לגבי לוח אם שיתאים למעבד שכתבתי בכותרת.. כמו כן חשוב לי שיהיה אפשרי לעשות לו אוברקלוקינג בקטנה.. ושיהיה לו יציאה אופטי, חובה. עד 800 ש''ח. הזיכרון יהיה 1 ג'יגה ddr2 667 Mhz תודה..
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני שוקל איזה לוח אם וזכרון להתאים למעבד E6300 של אינטל. ראשית- האם E6300 אינו נחשב מעבד קונרו? שנית- האם יש צורך בהתאמת המהירות של הלוח והזכרון ל-1066MHZ או שניתן להסתפק ב-800MHZ? שאלה נוספת - האם כדאי בכלל לקנות היום E6300 או לחכות מעט ולקנות לאחר ההורדה E6600? האם קיים הבדל משמעותי בעבודה? תודות לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי הבעייה מאוד מוזרה לפעמים די קרובות זה לא מראה לי את הטמפ' גם לא בביוס זה רושם לי faild מה אני עושה ? דרך אגב הלוח אם הוא Gigabyte GA-8S655TX Ultra מעבד 2800 פרסקוט [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מרוב עומס בדיון על זה איני מוצא תשובה על כך, אשמח אם תענו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם זה באמת מתשלם להשיקע בלוח עם NF4 ULTRA..... שמעתי שרק איתו ניתן יהיה ללכת על ליבות DUAL CORE בעתיד-האם זה נכון?? ובכל מקרה: גי'גה בייט K8NF-9 שמעתי שמתחמם יותר מידיי-האם זה נכון?האם יש אלטרנטיבה אחרת במחיר דומה?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אמרו לי שהווניס הוא עם תיקונים ושיפורים לעומת הווינצ'סטר... העם זה נכון או ששניהם אותו דבר רק שהווינצ'סטר יותר זול?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
היי מה קורה רציתי לשאול אם התזמונים של הזכרונות חשובים רק לOC או שיש להם גם השפעה על השימושים הרגילים והמשחקים במחשב? ובכלל, איכות הזכרונות חשוב למי שהוא לא אוברקלוקר?? תודה גברים
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
דפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שהדואל צ'אנל לא כל כך משפיע על מעבדי AMD. בדיוק עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD ולקנות 1G זיכרון, אז אולי עדיף לי לקנות סטיק אחד של 1G ובעתיד לקנות עוד 1G מאשר לקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד לקנות עוד 2 של 512 ולעבוד בT2.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין בלוח 939 עד 700 ש"ח, דרישות: OC טוב עם זכרונות בינוניים (כלומר בעל הרבה מחלקים). כרטיס קול סביר-טוב. חשבנו על הDFI Infinity nF4 Ultra ועל הAbit nF4 Ultra (עם קירור heatpipe לצ'יפסט) שברח לי שמו - מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות יותר טובות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין מגה ביט מטמון 1 ל2 ? מגה בייט מטמון נמצא רק במעבדים של אינטל? כאילו מה התפקיד שלו להמהיר תפעולות או מה...
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום הלך לי המאוור של הציפסט. המאורר התחבר אל הלוח אם אל חיבור עם שתי רגליים. החיבור הוא חיבור יותר קטן מחיבור של מאוור של לוח אם או מעבד. חבר הצליח להשיג לי מאוור באותו גודל אבל עם חיבור יותר גדול שלא מתחבר לחיבור הישן. על הלוח אם יש לי עוד יצאת חשמל למאוור של הלוח אם שלא נמצאת בשימוש. חיברתי את המאוור לשם והברגתי אותו חזרה לצ'יפסט של הלוח אם. לצערי אין לי הוריית סל"ד של המאוור. מה יכולה להיות הבעייה? לוחם של GIGABYTE דגם GA-8SG800. למאוור של המעבד יש שלושה חוטים שמתחברים אל לוח אם בשלוש רגליים. למה יש שלושה חוטים ולא שתיים רק ל + ,-? תודה מראש L.A
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איזה מהם הכי טוב לגיימינג?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי בערך קניתי מחשב עם 2 סטיקים זיכרון Geil 256mb DDR 400mhz עכשיו כשהתחלתי לעבוד ולהרוויח כסף, החלטתי להוסיף עוד 512mb ואני לא בטוח מה לקנות, למה? כי 2 הכרטיסים של 256mb מחוברים על הסלוטים הכחולים של הDual. ולכן רציתי לדעת, מה עדיף, כרטיס אחד של 512mb שיהיה מחובר במה שנשאר, או עוד 2 כרטיסים של 256mb? והאם זה ישנה את מהירות השעון שלהם? ואני לא יודע מה ה-CL של הזיכרון הקיים שלי, אז זה משנה מה ה-CL של הזיכרון החדש? עוד משהו: הלוח אם שלי הוא: Asus P4P800 והמעבד P4 2.6Ghz HT ועוד שאלה אחת, זה ישפר בהמון את הביצועים? אני אודה לכם מאוד על תשובות. דוד.
-
- 7 תגובות
- 508 צפיות
-
-
1. מישהו יודע מתי יגיעו המעבדים הזולים ל939? האם כדי לחכות או פשוט לקנות עכשיו את 754 אני יודע שההבדלים לא גדולים 2.איזה לוח עדיף ל754 מבין השלוש הבאים Gigabyte kn8s Abit KV8 Pro Epox 8HDA5J תודה.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי זיכרון כזה ושילמתי 2600 שקל ועכשיו אני רואה אותם ביד שניה ( אחריות לכל החיים !! ) במחיר נמוך במאות שקלים מהמחיר המקורי... אני חושב שזה ממש ממש ממש משתלם !! כי מוכרים אותם יותר זול מזכרונות DDR 500MHZ ואילה 550MHZ ומהדגמי ה ULTRA של GEIL... מה אומרים שווה קניה ?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=257&products_id=7532
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
היי, איזה זיכרון מהיר יותר: 512 DDR +400 או 256 DDR +400 (שניים כאלו) 8)
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הGigabyte GA-7VA, וקיבלתי את הASUS A7V8X-X. אני צריך לבחור באחד מהם וממש אין לי מושג איזה מהם עדיף... למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את עזרתכם: אני מנסה לעשות OC מ200/240 פרטי הOC : Vcore 1.55 DDR 2.65 AGP 1.6 יחס הבאס לזיכרון 5:4 זיכרונות על תיזמונים 8-3-3-2.5 והיו גם על 7-3-3-2.5 (הם אמורים להיות CAS3 אבל יורדים בגלל היחס) ואחרי שעתיים וחצי בבדיקה בPrime95 מופיע לי שגיאה ואני לא יודע מה לא בסדר (אני חושב שאולי אלה הזכרונות) אבל לא יודע מה בדיוק. תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 512*2 לא מתוכנן OC, אני רוצה זיכרון איכותי אבל לא יקר מדי ראיתי בKSP : A-DATA ב 490 שקל אבל זה נראה לי זול מדי חבר שלי אמר לי שOCZ הכי טובים, אבל כרטיס שלהם עולה איזה 650 שקל משהו כזה על איזה זיכרון אתם ממליצים לי? (מתוכנן DUAL DDR ב-400MHZ) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-