עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by abarbotel,

מה נחשב המעבד הכי חזק ומהיר כיום? ראיתי באתר שמציג את כל סוגי המעבדים והתכונות מעבדים שיש להם הבדל קטן מאד והם מקבלים שם דגם שונה נניח הבדל של 10 וולט במתח שלו. מה זה נותן בכלל ולמה בשביל זה להוציא מעבד חדש? ב. מה נחשב הלוח הכי חזק ומהיר היום ומה הבדלים עיקרים בין לוחות כי אני רואה לוחות במהירות גבוהה של 1333 שעולים 300 שקל ולעומת לוחת מהירים פחות שיכולים לעלות גם 1500 שקל איך זה ולמה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by davidreznic,

הי עכשיו המחשב עובד בסדר, וראיתי שיש גרסה חדשה יותר של הביוס. כדאי לעדכן או ש"אם זה עובד-אל תיגע"? יכל לביות שבגרסה חדשה יש יותר אפשרויות? <<<מפרט בצד

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  3. Started by HoLy4EvEr,

שלום.. יש לי לוח אם DFI infinity 975X ושני סטיקים של G.SKILL DDRII 800MHZ CL5.... עכשיו איך אני עושה אותם שיעבדו על 800MHZ??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by BlueGene,

ואיי מנהל שמע,זה בעיה דחופה,נעלת לי סתם פעם קודמת,ואחר כך עוד פעם,כיאלו לא בא לך שיעזרו לי ,קשה לך להשאיר אשכול פתוח יותר מכמה שעות? אז מה,הייתי חדש לא קראתי חוקים למה לנעול ישר סתם? יכולת רק להגיד לי לקרוא חוקים או להביא אזהרה ולא לנעול ועכשיו נעלת ו"אסור " לי לפתוח עוד אשכול ממש גאוני. בכל מקרה אני פותח חדש בתקווה שתתן לאנשים לעזור לי במקום לנעול.... קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. היי קונה מחשב חדש ומתלבט אם לקנות כבר QUAD ב500 ש"ח יותר (שאין לי כל כך) או שלשנתיים הקרובות אני אוכל להסתדר עם Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T או אפילו Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (ההבדל שווה את הכסף? יש הבדל בכלל עם OC בין שניהם?) ברור לי שQUAD עדיף אבל התקציב קצת לחוץ ואני לא רוצה להוריד משו אחר במפרט ולפי מה שהבנתי גם ככה זה QUAD הראשון ובשנה הקרובה יהיו שינויים ושיפורים גדולים בטכנולוגיה. אז מה שאני שואל הוא אם עדיף להשקיע כבר בQUAD ב1500 שינוצל רק בהמשך או מספיק לי DUO +OC (יש המלצה?) לשנתיים שלוש הקרובות למשחקים בינוני והורדות... לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ …

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by nandrut,

AMD 5200 או C2DE4500 איזה מעבד עדיף בהנחה שלא מתבצע OC , שתיהם פחות או יותר אותו מחיר. המעבד לצורכי HTPC בלבד.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by laviko1,

שלום, יש לי 2 גיגה DULE CHENEL זיכרון ואני מעוניין להוסיף עוד 2 גיגה ואני לא מוצא זכרון בדיוק כמו שלי, של corsair עם אותם תזמונים. אני רוצה שהם יהיו גם DULE CHENEL... אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  8. אז ככה מעבד AMD תושבת AM2 עד מחיר 600 שקל אפשר עד לחריגה של 700 מקסימום ושיהיה כמה שיותר זיכרון מטמון במחיר הזה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. Started by ras81,

שלום קניתי שני זכרונות של TWINMOS 3200 כל אחד 512, אולם כשהםעלתי תוכנות לדוגמאת CPUZ אז ראיתי המהירויות שלהן מאוד איתיות, תוכנה אחת (נדמה לי אוורסט -לאבטוח) זיהתה אותם כ2700 ..... מה הבעיה? למה זה קורה? והאם יש אפשרות לתקן בידה וזה משנה משהו. תודה צרפתי את הפלט של הCPUZ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

10. Started by SOLIDUS SNAKE,

כפי שאתפ רואים במפרט יש לי לוח P4S533 - אני מאוד (אבל מאוד) לא מרוצה ממנו (אגב מי שמתכוון לקנות אותו - לברוח כאילו יורים עליך). אני חושב להחליף אותו - השאלה שלי בעצם האם לקנות רק לוח ולשדרג את המעבד אחר כך - הכוונה לקנות IS7 של ABIT או האם לעבור ל AMD ולקנות ישר מעבד ולוח טוב. האם זה הזמן או שלא (לAMD או לINTEL) ? אגב בנוגע לזיכרון יש לי סידור של זיכוי 600 על זיכרון כך שזו לא בעיה תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by most,

האם יש צפי לירידת מחירים בקרוב?? AMD או אינטל.

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  12. שלום רב, אני נועם, שבוע טוב. אני מתכוון לקנות בשבועיים הקרובים חלקים למחשב חדש. הדילמה שלי היא לגבי הזיכרונות. האם כדאי לקנות DDR3 או DDR? אני שואל כי אם אני אחליט על DDR3 גם הבחירה שלי הלוח שלי תשתנה. ועוד משהו, לא בטוח שזה לכאן. איזה כרטיס/י מסך הוא המומלץ בתקציב שנע בין שלוש לשלושת אלפים וחצי ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. Started by MOFRA,

לסוקט 775 בבקשה

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by Omry,

מדוע E6850 יקר יותר מE8500? אחרי הכול, יש להם בדיוק אותן תכונות, חוץ מהעובדה שE8500 חזק יותר..

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by berner,

חברים שלום מובא מידע על הערכות חברת המעבדים AMD AMD חושפת מפת-דרכים למעבד שולחני חסכוני באנרגיה חברת AMD חשפה בפורום האביב למעבדים של In-Stat, את מפת הדרכים המקיפה למעבד שולחני חסכוני באנרגיה. צרכנים ועסקים כאחד מביעים כיום רצון למחשבים שולחניים קטנים ואלגנטיים יותר, אשר יתאימו מבחינה עיצובית לסביבה הביתית והמשרדית, אך יציעו ביצועים זהים לאלה של מערכות גדולות יותר. המעבדים החסכוניים באנרגיה AMD Athlon 64 X2 dual-core, AMD Athlon 64 ו-AMD Sempron, המבוססים על socket AM2 העתיד לבוא, מיועדים להרחיב את חופש-הפעולה של מעצבי מארזים ע"י הצעת יתרונות משמעותיים בביצועים לוואט, על פני מעבדים סטנדרטיים, הן בשוק הארגוני והן בשוק הצרכני. מחשוב חסכוני באנרגיה הינו צעד ח…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. הנושא ארוך אבל בקצרה ה p4p800 מעלה את העצבים השאלה עם יש איזה לוח אם זהה עם כל השטיות של asus. פנטים 2.8 מאלה שיצאו לפני שנתים שלוש נראה לי (אני כבר הלכתי לאיבוד עם הסדרות). יש לי כרטיס מסך agp זכרות ddr 400 וזהו בעצם . כלומר אני רוצה לוח אם שיתמוך בהם ולא יהיה asus . אני מחכה עם מחשב חדש ככה שיצא ה vista בצורה רישמית . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  17. שלום רב, יש לי את לוח האם הנ"ל, ואני רוצה להחליף מעבד+זיכרון. המעבד שאני רוצה הוא: Brand AMD Processors Type Desktop Series Athlon 64 Model ADA3800DAA4BW CPU Socket Type CPU Socket Type Socket 939 Tech Spec Core Venice Multi-Core Single-Core Name Athlon 64 3800+ Operating Frequency 2.4GHz האם הוא אמור לעבוד על המחשב שלי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. קניתי 820 ההבדל בינו לבין 830 הוא כ80 ש"ח האם שווה ל"השקיע" עוד גרוש בשביל ה830

• 12 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by ymss69,

לאחר שהבנתי שהP5WD2-E שלי לא תומך בשום מעבד חדש, אני יעביר את הלוח+המעבד+הזכרונות למחשב חדש שאני קונה למטרות HTPC. ובמקום זה יזמין שילוש חדש, השימוש- אינטרנט, הורדות, מוזיקה וסרטים- איו תוכנות עריכה, אין סרטים ואין כלום! המחשב יעבוד 24/7, יש סיכוי גדול מאוד לאוברקלוק. חשבתי בכיוון הבא ASUS P5K-E/WIFI-AP+E7200+2GIGA DDR2 800MHZ

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by Kitzony,

אוקי לא כלכך איכפת לו אם זה יהיה AMD או INTEL רק שיהיה טוב ומהחנות www.Iqpc.co.il זכרונות הוא יביא אבל לא בתקופה הקרובה תכתבו לו מה כדי לו.. תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. מי שמוצא תודההההההההההההההההההההההה !! שיהיה על 1000 מגה הרץ ושינצל את כולו תודהה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 זה תומך?? רשום: HyperTransport supporting speed up to 1GHz, 2000MT/s

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

מזה צ'יפסט? כול הזמן אני שומע את זה ולא יודע מזה?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by blabla2002,

היי קניתי זכרונות של סמסונג והחלפתי מtccc ל uccc האם אם טובים מקוד של הזכרונות הם k4h510838c

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by PCguy,

אני מחפש לוח לסוקט 939 ושיתמוך בPCIe אני מחפש משהו עממי לא עם SLI אבל רצוי אם כי לא חובה NFORCE4 מישהו מכיר לוח כזה?? ואם כן אז איפה אפשר למצא?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by NJorl,

.

• 6 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים