מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון נוסף ל Samsung 512MB 333MHz שיש לי, ואני חושב על לקנות את אותו סוג בדיוק. (חברה, גודל ומהירות). הדילמה היא שאני יודע שסמסונג די בינוניים בעניין של זכרונות אבל אני גם יודע שמומלץ שכל הסטיקים יהיו מאותה חברה. אז האם כדאי להשאר עם הסמסונג ? או שעדיף חברה אחרת ? (והאם זה יהיה בכלל מורגש ?) *אני לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ואיי מנהל שמע,זה בעיה דחופה,נעלת לי סתם פעם קודמת,ואחר כך עוד פעם,כיאלו לא בא לך שיעזרו לי ,קשה לך להשאיר אשכול פתוח יותר מכמה שעות? אז מה,הייתי חדש לא קראתי חוקים למה לנעול ישר סתם? יכולת רק להגיד לי לקרוא חוקים או להביא אזהרה ולא לנעול ועכשיו נעלת ו"אסור " לי לפתוח עוד אשכול ממש גאוני. בכל מקרה אני פותח חדש בתקווה שתתן לאנשים לעזור לי במקום לנעול.... קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
חורג ב 100 שח עם יש צורך תודה רבה לעוזרים יש לי ספק חדש HEC 550W
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם כדי לי לקחת. אני מעונין בלוח למעבד intel ליבה מרובעת מסדרה Q. חשבתי לקנות את הלוח EP45-UD3L של Gigabyte. מה ההבדל בין הלוח הזה לבין הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L מזה בכלל ה EP45 וה EP43? בקיצור איזה לוח אם מבית Gigabyte הכי כדי לי לקנות? אני מעדיף קישור לקניה ב KSP. עוד משהו, אני מעונין בלוח סטנדרטי, שלא יעלה על יותר מ 600 שקל. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם M2NPV-VM של ASUS עם זכרון DDR2 667MHZ יש לי רק 512 ואני רוצה להוסיף זיכרון יש לי 3 סלוטים פנויים אם אני מוסיף אני חייב להוסיף זכרון מאותו הסוג והMHZ ? כי הלוח תומך גם ב800 והאם יש מגבלה של זכרון בלוח הזה או בכללי
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שבת שלום... רציתי לדעת מה כדי לעשות במחשבי האישי.. אני רוצה לשפר אותו ואני לא בידיוק יודע מה הכי כדי אני רוצה להישתמש בו יותר למשחקים בעיקר.. המפרט: מעבד:E6300 INTEL לוח אם: פשוט של אינטל הסידרה הקלאסית PD965L זיכרון :1GB 667 כרטיס מסך אני משפר בכל מקרה אתם יכולים ליעץ לי כרטיס צמסך בשווי 850 ש"ח 250 GB וזהו בערך מה בערך???..
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה טוב...?? asus:a7n266-vm זה עםnforce ל-amd
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לאחר שמצאתי את כל הדרייברים וכל זה אני ניכנס לתוכנה ואני רואה את זה (כמובן בדוס, פשוט פה שמתי תמונת מסך דרך הווינדוס): עכשיו file name to program זה שם הקובץ סבבה אח"כ בא לי איזה משהו באיזה קובץ לשמור את זה... מאיפה אני אמר לדעת? מה אני אמור לרשום שמה? זה שם הקובץ של העידכון: 91i-11m2.bin
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
למה זה טוב אם המערכת עובדת מצוין ? זה משפר ביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום. יש לי פנטיום 3 עם 128 מגה. אתמול קיבלתי עוד 256 מגה , הרכבתי אותם בחריץ והפעלתי את המחשב. כאשר הווינדוס עלה הוא נתן לי הודעת שגיאה והוא אמר שהוא מכבה את המחשב בשביל לא לגרום לנזק. כאשר הפעלתי את המחשב רק עם הסטיק החדש בלי הישן המחשב לא עלה בכלל -לא ראו כלום על המסך , וכאשר אני רק עם הזיכרון הישן הכל בסדר. הזיכרון הישן הוא דו צדדי והזיכרון החדש הוא חד צדדי עם 8 צ'יפים , כל אחד בעל 32 מגה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הורדתי עכשיו את העידכון האחרון של דרייברים ללוחות nForce2 האם יש צורך או ממולץ להסיר את הדרייברים הקודמים לפני שאתקין את החדש ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
השוואת לוחות מבוססים צ'יפסט Nforce3 . http://www.bit-tech.net/review/340 ציטוט מהסיכום: "As I said previously, it really is tough to pick an overall winner since none of the boards do everything perfectly; it really does depend on what you're looking for in your motherboard. For me though, despite not topping the table in the performance stakes, it has to be the MSI K8N Neo. It offers superb value and has all of the NVidia NForce 3 features you could ever want. MSI K8N Neo - A perfect blend of performance and features for a great price!"
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי אתמול סוף סוף הרכבתי את המחשב המארז הוא של Antec Sonata הלוח אם של Asus P4C E Dekuxe מהמארז יוצא לי חיבור שעדיין לא הצלחתי להבין היכן להתקין אותו בבורד של אסוס מצורפת תמונה של החיבור. תודה עבור העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
רשום שבחבילת ה Powerpack ישנם 8 mini heatsinks ... מישהו יודע במה מדובר.. כי אני לא מצאתי אותם
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש למישהו מושג? ניסיתי כבר את Aida Everest
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לדעת איזה זכרונות בדיוק יש לי כולל הסוג (עם כל הפרטים לגביו) ושם החברה?? יש תוכנה לדבר הזה ואם כן מאיפה אפשר להוריד אותה?? :-\
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
תראו אני יכול לקנות את הלוח ממישהו ב 450 ואני לא יודע עם זה שווה כי קראתי כמה reviews ובכמה פורמים שלא כדאי לגעת בלוח הזה... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את הלוח הזה מקרוב?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? האם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ? ואם כן להחליף את הלוח לאיזה להחליף ?
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
בדקתי בזיגזג ובין סטיק של 512 MB של TWINMOS ל SAMSUNG יש הבדל של 100 שקל!!! (אותה מהירות - 400 MHZ ) למישהו יש ידע מניסיון על הזיכרונות האלה?? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1037 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1528 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו : Call Of Duty, rainbow 6- raven shield, Counter Strike: Condition Zero, Far Cry וכו'... בטח הבנתם את הרמה. בקיצור, עם הSIS 128MB המעפן שלי, אני כבר לא רואה כלום! כנראה שבסוף אלך על הAMD כי הוא יותר זול ומתאים לגיימרים. שאלתי היא בנוגע לשילוב עם לוח האם- האם כל ל"א מתאים לשני סוגי המעבדים אינטל וAMD? אם לא, האם השילוב הבא נחשב איכותי? : AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - with stock fan הלוח אם VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio ואם לא, האם ABIT IC7 מתאים לAMD? בכל מקרה, אני צריך פה המלצה לשילוב נכון של ל"א טוב, חזק, עם מספיק USB, כרטיס קול 5.1 OB וששניהם ידעו לעבוד עם R…
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל יש לי זכרון RDRAM ישן מאוד. מצאתי חנות לקנות ממנה עוד כזה, הבעיה היא שאני לא יודע מה מהירות הבאס שלו(ככה קוראים לזה?) ואני לא ממש רוצה להסתכן בלקנות סתם זיכרון. האם יש דרך לבדוק את מהירות הבאס? בביוס\תוכנה כלשהי? תודה
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב P4 עם מעבד 1.5 והלוח אם הנ"ל שנשרף לא הספק (הצלבתי עם מחשב אחר). החלפתי ספק המחשב עבד 10 שניות כיביתי אותו ומאז הוא לא מוכן לעלות. למחשב יש משהו שנקרה D-LED שנדלק לשניה ומיד נכבה. 2 נוריות עליונות דומות ושתיים תחתונות ירוקות. חיפשתי במדריך של הלוח אבל אין כזו קונפיגורציה של נוריות. מישהו יכול לעזור? זה מעבד? זה הלוח? זה משהוא אחר? תודה. אלעד
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-