מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני לא מתכנן OC אבל אני ישמח בכל זאת להצעה של 800Mhz CL 5/4 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
קראתי שם שזכרון עשה צרות ... , והוא שם אלכהול על הזכורנות והשאיר את זה כל הלילה בחוץ והבעיה וכאילו הבעיה לא הייתה ... וגם לא חזרה! שלחתי לא איימל אך בדיוק הוא עשה את זה ? ומזה תאומרת אלכהול אך הוא משפיע על רכיב ככה ? ומה הוא הכניס את הזכרון עצמו לתוך בקבוק ? אלכהול נקי או רק ניקה ... זה ממש עניין אותי על הקטע . בבקשה אנשים מישהו אולי ניסה כזה ? דבר או שזה בטוח בכלל או שזה סתם בלוף תודה !
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, איך אני בודק כמה סלוטים של זיכרון יש לי במחשב? ומאיזה חברה הזיכרונות שיש לי כרגע במחשב? אבל בלי לפתוח את המחשב. אני יכול לבדוק את זה מהתוכנה everest? תודה!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מכיר של לוח אם asus tusi-m בבקשה תעזרו לי בהגדם ההפשרי
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרגע את הלוח אם שלי והמעבד איך המעבד הזה? E6750? ותנו לי עוד הצעות של מעבדים עד 1000 שקל איך ה E8400 ו הQ6600? לוח אם רק של אסוס כי אני קונה מימישהו שיש לו רק אסוס אז הוא הציע לי את ה p5k איך הוא? ואם יש עוד הצעות בסביבות המחיר של זה אז תגידו לי בבקשה תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני עורך כרגע בירור ראשוני (לקראת רכישת מחשב בעוד חודש בערך). ברור שהקונרו הוא הבחירה המועדפת, אך בגלל שמחירי לוחות האם שלו גבוהים מאוד חשבתי אולי על Pentium D בעל ביצועים דומים יחסית, בהנחה שבגלל הקונרו מחירי הפנטיום D ירדו ושאפשר להשיג לוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה סביר במחיר טוב. אבל, להפתעתי ראיתי שמחירי המעבדים דומים יחסית למחיר ה- Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz (ועומד על 1240 ש"ח) פה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=21_301&sort=2a&page=2 אפשר לראות משהו שממש לא ברור לי: פנטיום D 920 ו-940 עולים אותו הדבר (1,200 ש"ח), ה-930 עולה קצת פחות, וה-945 עולה עוד קצת פחות (1,100 ש"ח). האם אני מפספס פה משהו או שהתמחור הזה הוא לא הגיוני בעלי…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לפורום שלום, במפרטים הממומלצים באתר מומלצים על זיכרונות שמוגדרים כ VALUE. מה ההבדל בינם לבין זיכרונות "רגילים"? תודה מראש עמוס.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מממ יש לי מעבד 820 לוח p5ld2 וספק OCZ 450 עכשיו הקטע הוא, שהסתכלתי בCPU-Z והוא מראה לי שהמתח כל הזמן קופץ בין 1.3 ל-1.36 האם זה טבעי? כי אלו נראות לי קפיצות דיי גדולות.. יש סיכוי שזה בגלל שאני משתמש בממיר מ-20 ל-24 פינים?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
טוב אז ככה תקשיבו כל סוגי מעבד ה intel core 2 duo מגיעים אים מאוורר? שאלה שנייה אים הם כן מגיעים אים מאוורר הקירור שלהם טוב?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי לא ממזמן העלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245870.0 החליפו לי כרטיס מסך והבעיה עודנה נשארת... בחנות אומרים לי שהלוח אם עושה לי בעיות לכן העלתי את השאלה לכאן,זה העלה לי כמה נורות אדומות בנושא והייתי רוצה לוודא שזו באמת הבעיה... *נ.ב. עוד לא פרמטתי
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לא בטוח שאני צודק, אבל האם מעבד שמשתמש בזיכרון DDR לא יכול להתאים לסוקט 423 אלא רק לסוקט 478? חג שמח!
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לוחות האם הנ"ל מבוססים על אותו הצ'יפסט G965, ומכילים את אותם הדברים (למעט ערוצי אודיו), אם לא טעיתי בזיהוי הדגמים. ועדיין הג'יגה-בייט יקר באופן משמעותי על פני אינטל (850 ש"ח מול 650 ש"ח בערך). מה היתרון של ג'יגה-בייט? מה הייתם בוחרים? בתודה, ilil
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אף פעם לא עידכנתי את ה BIOS והגירסא האחרונה היא הגירסא ה -15 המעודכנת מהגירסא שלי. אני צריך לעדכן את כל הגירסאות אחת אחת או ישר לעדכן בגירסא האחרונה ששוחררה ב 31-12-2009 ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
לאחר הכרזה של אינטל על כך שתפסיק בפיתוח קו מוצרי ה-NUC הוותיק שלה - מגיעה הצלה בדמות הסכם אשר יעביר את ההובלה לחברת המחשבים והחומרה הבולטת מטאיוואןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כלשהיא לחיבור הכרטיס מסך המובנה בלוח אם Gigabyte GA945G S3, לטלויזיה או שצריך לקנות כ.מסך בנפרד? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מיני אזורים אך אין לי ממש שמץ של מושג איפה אפשר לפתוח שאלות בנוגע למחשב וחומרה רציתי לדעת איך וכיצד בוחרים לוח אם ולפי מה? וגם אמרו לי שהכרטיס שלי לא יכול להתחבר לCROSSFIRE של RADEON לדוגמא מדוע? דגם הלוח אם שלי זה gigabyte ep43-ds3l שאין לי מושג מה זה אומר אך הייתי נורא שמח לקבל הסבר (: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי 512MB בסטיקים ישנים (שהתאימו ל-AMD Thunderbird) - אני חושב שהם SDRAM "רגיל" מהדור הישן. האם ניתן להשתמש בהם בלוחות חדשים? (למשל, ה-K8NSC של GB) ? תודה מוטי
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38133
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב מבוסס intel q9459 ורוצה להתאים לו לוח וזכרונות ל OC. הלוח ששמתי עליו עין הוא asus p5q-e (הצ'יפסט החדש P45) , רציתי לשאול אם למישהו יש המלצה לגבי זכרונות Corsair 4GB kit pc2-6400 ddr2-800 CL4 האם הם נחשבים טובים ל OC, ואם יש משהו בתחום המחירים (אני רוצה קיט עבור 4 GB) של 630 שזה עולה - אשמח לשמוע המלצות.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט GA-7VAX ואני רוצה לקנות זיכרון אחד של 512 במחיר סביר למחשב עם שימושים סטנדרטיים. לאיזה מהירות זיכרון מקסימום אפשר להגיע עם הלוח הנ"ל איזה זיכרון מומלץ לקנות? ( חברה ודגם ). בהמון תודה YAR26
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי. אני ממש לא מבין בלוחות אם וכל הסוגים (845, 875 וכדומה), וגם בזכרונות. יש לי רף של 1500 - 1600 שח שאני לא יכול לעבור אותו. אני מעוניין לקנות לוח אם וזכרון חדשים. במחשב שלי יש זכרון RDRAM 256 MB ולוח אם מתאים ואמרו לי שאני לא יכול לחבר אליו זכרון מסוג DDR אז אם אני רוצה להוסיף זכרון אני צריך להחליף לוח אם. אני גיימר כבד מאוד אז אני חייב יותר מ 256 MB. אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך הכל הדברים החדשים שיש (SATA ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם אומרים ), ולצרף לו זיכרון שיתאים לו, לפחות 512 MB ושיהיה מספיק מהיר. שלוש שאלות : 1. רציתי לדעת מה אומרים המספרים 845 או 875 או 865 והאותיות P או PE אחריהם. 2. עוד דבר שרציתי לדעת הוא באיזה גורמים אני צריך להתחשב כשא…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן עם לוח אם מדגם gigagyte ga-96sp-d53 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#ov שם רשום שאני צריך זכרון ddr2 800 mhz מאיפה אני יכול להשיג זכרון כזה (עדיף 2gb לפחות) ? ראיתי ב ksp כמה דגמים איך אני יכול לדעת איזה מהם מתאימים? והאם יש מקום אחר זול יותר? (זה מהחיפוש שם) http://ksp.co.il/?txt_search=ddr2+800mhz&x=-145&y=-279 תודה !
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-