מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
Z77-D3H בדקתי עם HWMOINTOR ועם CPU-Z . ניסיתי ביוס בטא אחרון ועדיין זה קורה . ניסיתי לנעול ל100MHZ וזה עדיין קורה. ניסיתי לנעול ל102MHZ ולהוריד מכפלה וזה מקפץ ל104MHZ . :huh: בIVY המעבר מ4.7 (מטרה) ל4.85GHZ כפי שאתם יודעים הוא סופר קריטי ברמה של לעבור מ1.3 וולט למעל 1.4 וולט בשביל להיות יציב ...
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת : amd 64 תומכים בזיכרון פנימי נגיד של 2X256 הוא רק כרטיס אחד של 512 או בכלל שזה קשור רק ללוח אמ? תודה
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני עומד לפני החלפה של כמה רכיבים אבל אני מתלבט בין החברות .. אני עומד לקנות מעבד 3800 כפול ליבה של AMD ונשארתי עם 2 לוחות שמצאים חן בעיני . ה DFI LP ULTRA-D וMSI NEO4 PLATINUM .. שניהם עולים אותו דבר .. (5 שקל הפרש) תכלס שניהם מאוד דומים אבל הMSI לוקח בסטוק. אני עדין לא סגור על OC אבל רוצה להשאיר אפשרותל לעתיד . מצד שני אין לי נסיון בכלל בOC ואני לא רוצה לקנות לוח שיקח לי שבוע לקנפג. שאלה שניה: איך המאווררים שבאים עם המעבדים של AMD ? רועשים ? מקררים היטב ? יש לי עכשיו THERMALRIGHT XP120 ואני מאוד מרוצה ממנו (אבל הוא נשאר על המחשב הישן) אם יש לכם הצעות לקירור שקט (חשוב שיהיה מאוד שקט אבל יעיל) עד 200 שקל (פחות או יותר ) אשמח לקבל אותן ... תודה לכל העונים ...
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי לא ממזמן העלתי שאלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245870.0 החליפו לי כרטיס מסך והבעיה עודנה נשארת... בחנות אומרים לי שהלוח אם עושה לי בעיות לכן העלתי את השאלה לכאן,זה העלה לי כמה נורות אדומות בנושא והייתי רוצה לוודא שזו באמת הבעיה... *נ.ב. עוד לא פרמטתי
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
משהו מכיר את הלוח של GIGABYTE - KVT800M עם ציפסט של VIA K8T800 ? אם כן תנו חוות דעת ואם לא אז תמליצו על לוח טוב עם רשת וכרטיס קול 6 ערןצים במחיר של עד 600 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מיני אזורים אך אין לי ממש שמץ של מושג איפה אפשר לפתוח שאלות בנוגע למחשב וחומרה רציתי לדעת איך וכיצד בוחרים לוח אם ולפי מה? וגם אמרו לי שהכרטיס שלי לא יכול להתחבר לCROSSFIRE של RADEON לדוגמא מדוע? דגם הלוח אם שלי זה gigabyte ep43-ds3l שאין לי מושג מה זה אומר אך הייתי נורא שמח לקבל הסבר (: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי 512MB בסטיקים ישנים (שהתאימו ל-AMD Thunderbird) - אני חושב שהם SDRAM "רגיל" מהדור הישן. האם ניתן להשתמש בהם בלוחות חדשים? (למשל, ה-K8NSC של GB) ? תודה מוטי
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מתי הלוח הזה מגיע לארץ?? הוא תומך ב 65 nm וב 975x הכי חדש של אינטל.. ואם אתם מוצאים אותו באיזה אתר למכירה...תנו לינקים בבקשה עידו
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות במחשב שלי הם גבוהות ( יש לי עוד פנטיום 3 חחחחחחחחח אני עדיין לא יודע איך שרדתי איתו 4 שנים) בכל מקרה המעבד שלי הוא פנטיום 3, 1 ג'יגהרץ זכרון SDRAM 256 ולוח אם אסוס ישן אני לא זוכר בדיוק את הדגם וגם הארד דיסק 30 ג'יגה 5400RPM של W.D בקיצור אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות של החלקים גבוהות יחסית ? וגם מה הטמפרטורה של המעבד מה של הלוח אם ומה של המערכת או ההארד דיסק כי אני לא מבין?
-
- 8 תגובות
- 538 צפיות
-
-
השוואת לוחות מבוססים צ'יפסט Nforce3 . http://www.bit-tech.net/review/340 ציטוט מהסיכום: "As I said previously, it really is tough to pick an overall winner since none of the boards do everything perfectly; it really does depend on what you're looking for in your motherboard. For me though, despite not topping the table in the performance stakes, it has to be the MSI K8N Neo. It offers superb value and has all of the NVidia NForce 3 features you could ever want. MSI K8N Neo - A perfect blend of performance and features for a great price!"
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני זוכר שאני מחכה כבר איזה 7 חודשים שהמחירים בחנויות בארץ יזוזו.. ומשום מה מאז שהמחירים כבר לא בדולרים הם תקועים במקום אני לא מאמין שגיע היום שאני אבדוק באיזה חנות והמחיר של המעבד יהיה פחות מ 1350 שקל מישהו יודע מתי מעדכנים את המחירים בשוק? אני מת כבר לקנות מחשב
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו : Call Of Duty, rainbow 6- raven shield, Counter Strike: Condition Zero, Far Cry וכו'... בטח הבנתם את הרמה. בקיצור, עם הSIS 128MB המעפן שלי, אני כבר לא רואה כלום! כנראה שבסוף אלך על הAMD כי הוא יותר זול ומתאים לגיימרים. שאלתי היא בנוגע לשילוב עם לוח האם- האם כל ל"א מתאים לשני סוגי המעבדים אינטל וAMD? אם לא, האם השילוב הבא נחשב איכותי? : AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - with stock fan הלוח אם VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio ואם לא, האם ABIT IC7 מתאים לAMD? בכל מקרה, אני צריך פה המלצה לשילוב נכון של ל"א טוב, חזק, עם מספיק USB, כרטיס קול 5.1 OB וששניהם ידעו לעבוד עם R…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
הרי יש מעבדים בעלי 32 ביט ומעבדים בעלי 64 ביט. אז לאיזה אפיק העברת נתונים הזה במעבדי ה- AMD 64 יש יכולת להעביר 64 ביט ? או שזה מהירות החישוב של המעבד או כמה ביטים הוא מסוגל לעבד בזמן נתון ?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ושוב תודה לכל העוזרים . :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
למעבד AMD A64-BIT 3000+: EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 או Asus K8V-SE Deluxe
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את לוח האם הנ"ל, ואני רוצה להחליף מעבד+זיכרון. המעבד שאני רוצה הוא: Brand AMD Processors Type Desktop Series Athlon 64 Model ADA3800DAA4BW CPU Socket Type CPU Socket Type Socket 939 Tech Spec Core Venice Multi-Core Single-Core Name Athlon 64 3800+ Operating Frequency 2.4GHz האם הוא אמור לעבוד על המחשב שלי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני לא יודע מה כידי שני סטיקים של 512MB או 1 של 1GB [שניהם אותו המחיר] האם זכרונות DDR 2 מתאימים ללוח הזה http://www.chip.co.il/Product.asp?productid=123 (אני לא מבין את הפירוט שלו)
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מתכנן שידרוג למחשב(כרגע P4 1.8 ) , בתכנון כרגע זה אינטל 3.2 (או 3.4). השאלה שלי היא איזה לוח אם טוב תומך AGP אני יכול למצוא למעבד הזה (לא מתוכנן OC), במחיר של עד (רק הלוח אם) 1500 ש"ח (+-). תודה חברה!
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לזיכרון אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל המעבד הוא Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX והלוח Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R תודה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בסקירה זאת אנו מביטים על אחד מלוחות האם הטריים מבית MSI בשביל לדעת האם הוא שווה את הכסף שלכם, או שאולי יש אפשרויות משתלמות יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין 3 לוחות אם, מבקש את דעתכם בנושא: GIGABYTE GA965P-DS3 Rev 3.3 ASUS P5B ABit AB9 Pro תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מחשב: P4 2.4 זיכרון 512MB כ.מסך RADEON 9550 ומה שאני יכול להביא זה : 1024MB 667MHz DDR2 1024MB 667MHz DDR2 כלומר 2 ג'יגה אני יכול לשים 2 ג'גה במחשב שלי אין בעיה בזה נכון? ואם אני שם 2ג'יגה אני צריך להוריד את ה512MB?(אי אפשר ביחד?) ומה עדיף להביא,כי יש שני אפשרויות זיכרון 2G במהירות DDR2 533MHZ או DDR2 667MHZ ? תמונה של לוח אם : תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-