מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
זכרונות חדשים לגמרי בשווי של 2500ש"ח. המחיר המבוקש הוא 1700 אבל תיתכן התגמשות. בירורים באימייל: chen.tessler@gmail.com מצטער על האיכות זה צולם במצלמת הפלאפון.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
ניסיתי היום להוציא את הגוף קרור מהתושבת הלוח אם שלי הוא k8ns ultra והמעבד הוא amd 3000. הקרור הוא הקרור סטוק של המעבד שלי. הקיצר הוצאתי את המאורר הרמתי את הידית השחורה הזו-פס הברזל שמצמיד את הגוף קרור לתושבת השתחרר אבל עדין לא הצלחתי להוציא את הגוף קרור, ניסיתי למשוך אותו ללמעלה (לא יותר מדי) אבל זה לא עזר. אני חושב שהוא דבוק למעבד עם המשחה\מדבקה טרמית (אין לי מושג מה יש שם משחה או מדבקה) מה דעתכם?יש רעיון? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה זכרונות חדשים מחר בע"ה ל oc אלו הזכרונות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 חשוב לציין שאני לא יעלה מעל הבאס של 333 ככה ש oc לזכרונות לא יהיה,אבל בכל זאת סביר להניח שאני יוסיף להם מתח (אולי עוד לא יודע) השאלה איך הם יקבלו את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האפשרויות הם: 1)AXP 1700+ TBREDB (מחיר 250 ש"ח) 2)AXP 2100+ TBREDB (מחיר 500 ש"ח) 3)AXP 2400+ TBREDB (מחיר 1280 ש"ח) תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
סליחה אם הנושא כבר נדון, חפשתי ולא מצאתי. אם יש לי לוח שתומך 1333FSB האם זה משנה לו אם המעבד שאני שם לו הוא סדרה 6XXX או 8XXX\9XXX?
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין מעבד Q6600 ל- E8400 , ההיתרון שלי הוא מה יהיה יותר חזק למשחקים. או שאתם ממליצים על משהו אחר שהוא בסביבות המחיר של שתי מעבדים אלו. עוד שאלה בבקשה... אני צריך המצלמה בנוגע לגבי כרטיס מסך שוב אני אומר יתרון למשחקים עד 700 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
יש לי רק 3 המחשב איך אני יכול להוסיף בדרך עקיפין רדך מחשב אחר מעבד או זיכרונות... אם למישהו יש פיתרון תרשמו לי בבקשה ל-160885414 תודה אנשים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) אני זוכר ששמעתי פעם שווינדוס XP לא מסתדר עם 2GB זכרון. יש מאחורי אימרה זאת משהו? אני קונה מחשב חדש ולא רוצה VISTA, אבל רוצה לפחות 1.5 ג'יגה זכרון 2) אני קונה לוח אם שתומך בDUAL CHANNEL. האם זה אומר שאני חייב לשים 2 סטיקים של כמות זכרון שווה? אם אני שם אחד של ג'יגה, ואחד של 512, האם זה מוריד מאד את הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
המחיר כמעט זהה הבדל של 80 שקל בין ה256 ל 512 ואני מתלבט כי תכלס 512 זה הרבה יותר השאלה אם ה400 הרבה יותר מהיר ..
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי MUSHKIN DDR333 שאלה לי הרבע כסף בזמנו ואני כונה לוח 8RDA+ ויש לי מעבד טוב שיחול להגיע לFSB של 200MHZ. מצתי זכרון של MICRON DDR400 במחיר נמוך מאוד כ280 ש"ח אז אני שואל: האים כדי להחליף ביניהם? ד"א שני הזיכרונות שלי וה MICRON הם 256MB
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן חברי הפורום. כעיקרון אני צריך לוח אם לסוקט 479, אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל. לא איכפת לי מה החנות, גם ניואג יתאים כי יש לי מישהו שם עם אזרחות אמריקאית שיקנה את זה בשבילי. חשבתי על הAOPEN 975X אבל אולי יש משהו משתלם יותר? טוב יותר? התקציב ללוח הוא עד 400$. המעבד שישב עליו זה T2600 כנראה אלא אם יש לכם משהו עדיף. ואני צריך באותה הזדמנות המלצה לקירור מתאים. תקציב של עד 100$.
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצאתי את האפשרות בפונקציה עברתי על כל המנואל ולא מוזכר שם אפילו... מה אי אפשר בלוח הזה?
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני הזמנתי לוח אם של אינטל וכן מעבד של אינטל, ועכשיו לאחר בדיקה מעמיקה יותר התגלתה לי בעיית תאימות אפשרית ואני זקוק בדחיפות לתשובה. הלוח אם הוא דגם: http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67bl.html המעבד: http://ark.intel.com/products/80815/Intel-Core-i5-4590-Processor-6M-Cache-up-to-3_70-GHz. עכשיו אני רואה שהתושבת של הלוח אם היא 1155 והמעבד 1150. בנוסף מופיע לי בעמוד הרכישה באמזון http://www.amazon.com/gp/product/B00J2LIFBY/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 שהמעבד תואם לערכות השבבים Z87 - Z97. ולא H67 של הלוח אם. אבקש תשובה אך ורק ממי שיודע בוודאות! תודה מראש!
-
- 44 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד פנטיום 3 טואטלין מהירות 1400 מגה הרץ קיבלתי במקום מעבד פנטיום שלוש 500 שהלך לי מעבד חליפי פנטיום שלוש טואטלין במהירות מדהימה של 1400 מגה עם זיכרון מטמון של 512 ובאס של 133 מתח 1.45 חיפשתי לוח זול וחביב למעבד הנ"ל ויש לי אפשרות להשיג לוח של גיגה בייט מדגם 6VTXEA הלוח הנ"ל על פי היצרן אמור לתמוך במעבד הנ"ל עד מהירות 1200 ולא ראיתי עידכון ביוס שאמור לתת לי אפשרות לזיהוי המעבד הזה. היתכון כי אם אני אנסה לשים את המעבד על המחשב הוא לא יעלה לי בכלל או שלחילופין יזהה אותו כ 1200 או שאולי בכלל הוא דווקא יעבוד ואני לא הבנתי נכון את היצן שהוא אמור לתמוך ב1200 ומעלה. אני גם צריך מאוור מיוחד כי המעבד הזה מגיע עם מעין ראש גדול עליו בעובי של מילמטר שאני לא יכול לשים עליו…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שאלה לגבי ה זכרונות יש לי 8GB זכרון 4 סטיקים כל אחד 2 GB אכשיו 3סטיקים הם 1333 ואחד 1066 כולם חברות שונות DDR3 DUAL CHENAL שאלה היא עם זה יכול לפגועה לי בביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה מומלץ יותר - לוח של ASUS P5B או GB 965P-S3 , (למחשב עם מעבד E6400 ללא OC) ועוד משהו, הייתי בחנות והתעניינתי בGB 965P-DS3 והם אמרו לי שהם לא מחזיקים אותו כי הS3 הוא גירסא חדשה יותר, זה נראה לי כמו חרטוט.. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי מחשב שלפעמים אני עושה לו OC, עוד מחשב ישן שעליו אני מתכנן... אבל בכל מקרה - עם כל השיאי אוברקלוק האלה שמגיעים לאיזה 4GHZ תמיד במקרה הכי גרוע יש איזה מסך כחול שסוגר את המחשב, אבל המעבד לא נהרס... אז השאלה היא: איך מעבדים יכולים בכלל להיהרס?? אם בכלל... תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בפורום למעלה כשאני מוסיף דגובה לא נוסף כלום לכן פתחתי נושא חדש פשוט רציתי לשאול למסקנה .יש לי כסף גם לאינטל וגם לאי אם די מה אתם מציעים לקנות אם יש לי כסף לזה ולזה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אתמול קניתי אינטל 8400 והיום שבאתי להרכיב אותו ראיתי שיש מדבקה של ברקוד באמצע המעבד בדיוק איפה שאני צריך לשים את המשחה הטרמית נראה לי שהברקוד זה אחריות אני לא רוצה להסתכן ולהוריד אותו מה אני אמור לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי כרטיס מסך חדש בעל כניסת AGP (שיתאים ללוח האם שלי) עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי - את הלוח האם (שכרגע יש לי P4P800) ואת המעבד (שכרגע יש לי P4 2.4) ורציתי לדעת, בגלל שלוחות האם החדשים כיום משתמשים בכניסת PCI Express האם קיימים לוחות אם חדשים ששווה לי לשדרג אליהם בעלי כניסת AGP (ובעלי כניסות זיכרון DUAL שיתאימו לזיכרונות שלי) ומעבדים חדשים שמתאימים להם כמו ה-64 ביט יש כאלה? שווה לשדרג?
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS A8N-VM. בלוח יש 4 סלוטים לזכרונות - 2 כחולים צמודים ולידיהם 2 שחורים. איך עדיף לחבר 2 סטיקים של זיכרון? אחד בכל צבע או שניים בסלוטים הכחולים? הלוח אם תואם ב-dual channel תודה מפרט הלוח: http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=768&l1=3&l2=15&l3=231
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=E6600&affiliate=zap
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשדרג את המערכת ועל אף שאני מכיר פה ושם את הרכיבים, אני מוצא עצמי די מבולבל ממגוון לוחות האם וסוגי הזכרונות שקיימים בשוק. אז ככה, שימושי העיקרי במחשב הוא למשחקים. אני משחק על רזולוציות גבוהות (1680X1050) גם ובעיקר במשחקים כבדים. (לא. לא BF2 ) הייתי רוצה להחליף את המעבד-לוח אם והזכרונות. עד כה, הבנתי שהמעבד הכדאי ביותר הוא ה - Q6600 . השאלה היא איזה דגם בדיוק. לוח-אם. - אני מבולבל לגמרי. אני צריך לוח טוב עם תמיכה ברכיבים עתידיים עד כמה שאפשר. זכרונות - 800? 1066? 2G או 4G? מה הכוונה ב CL ? מארז - שיהיה עם קירור טוב אם כי לא הסטרי, אני לא מתכנן OC. חשוב שיהיה גדול ומרווח. ספק - יש לי ספק של HEC 420W. נסו להכניס לתקציב אם יש צורך. תודה רבה. אם תהיו זרי…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
נראה לי זו הכותרת הכי ארוכה פה לת'ראד.. בכל מקרה אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס Q6600 כשתהיה ירידת מחירים נוספת (יולי אוגוסט) כמובן שאני מעדיף לקנות את כל החלקים ביחד בבוא העת אך קשה לי להאמין שמחירי הזכרונות יישארו בריצפה כמו שהם היום. מה דעתכם, האם מחירי הזכרונות יהיו דומים או שיחזרו למחירים ה"נורמלי" עד שאקנה מחשב? ואם אתם חושבים שכן כדאי לקנות עכשיו, על איזה זכרונות 800MHZ הייתם ממליצים? (מתכנן OC ל 3.0-3.2 GHZ) תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-