מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
מאחר והתקציב שלי בקנטים, אני נאלץ להצתמצם ללוח אם במחיר מיניאטורי. GIGABYTE GA-8I945GZME-RH Asus P5L-MX GIGABYTE GA-945PL-S3 מה ההבדל בין השלושה? מה הטוב מבניהם? והאם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בגודל המחיר שלהם? מחירו של ה945P S3 עולה על שלושתם, מה הסיבה לכך? תודה מראש, עידן.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם במחשב ואני צריך לוח אם בדחיפות תנו לי המלצות בבקשה וזה קצת דחוף מאוד סליחה שאני מלחיץ ומה אתם אומרים על הלוחות הבאים: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PX865PEcPRO&cart=1172388661297709〈=heb http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=309&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& תודה
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד וזכרונות חדשים 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8S655TX Ultra (SIS655TX) - ATX INTEL Pentium 4 - 2.6 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL התקנתי אותם לבדי והכל טוב ויפה (כמובן שהתקנתי מחדש את XP ואת כל הדרברים שצריך ) הבעייה היא די מוזרה וגם מעצבנת כי היא מתרחשת באופן רנדומלי לחלוטין - כלומר אני לא יכול לדעת מתי היא תקרה. (יש לציין שהבעייה לא קרתה עם החומרה הישנה שלי בכלל ! ) זה קורה סתם לא משנה מה אני עושה, פתאום נהיה BSOD (מסך כחול) וההארד דיסק נכבה (אני שומע אותו נכבה) וכתוב לי "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" ועוד כמה דברים למטה. אני לא יכול לקחת את המחשב לטכנאי כי יש היסתברות גבוהה שהתקלה לא תתרחש ואז סתם הל…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם ASUS PLD 945 DELUX הוא המקביל של 6594 Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard with firewire ו-MSI945P מה הכי טוב ל-AVID
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מפרט מוכן שאני עומד לקנות ובמפרט לקחתי את הלוח: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 שהוא תומך במעבד שלי והכול טוב ויפה אבל, למה הלוח הזה יותר זול: לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39215 שניהם תומכים במעבד שלי ואני לא יודע מה ההבדל שלהם.. אולי עדיף בכלל לקחת את ה: לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤574 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 בעצם השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם, שבדקתי לשיהם היו את אותם חיבורים ושניהם תומכים באותם דברים אז אני לא בטוח איזה לוח כדאי לי לקחת ובכלל ממה נובע ההבדל במחיר?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לדעת דיי דחוף מה ההבדל בין שתי הלוחות אם האלה. P35-DS3 P35C-DS3 מה זה ה-C הזה?מה ההבדל איזה לוח יותר טוב? הזמנתי פשוט P35 וקיבלתי את הP35C. תודה!
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני מקווהשתעזו לי פה בבקשה אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי הבעיה היה שאני לא יודע אם הספק יחזיק אז אני צריך את העזרה שלכם הנה צלמתי תספק: והנה החלקים שלא רואים ברור: והנה המפרט שיש לי עכשיו: מה אתם אומריפ אני יכול להוסיף איזה עוד זיכרון של 512 או 256 ? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב ופתאום מגיעה לי הודעה כזאת: CMOS/GPNU checksum bad press F1 to setup press F2 to load defoult velues המחשב עובד תקין לגמרי,והכל מצוין גם בווינדוס. עשיתי לו F2. מה הקטע עם זה???
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איך אני מפעיל Physical Address Extension במחשב שלי המערכת הפעלה תומכת וגם המעבד יש לי 512 מגה דואל דידיאר איך אני מפעיל ת Physical Address Extension ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מתי יהיה אפשר לקנות ולקבל את הקונרו? והאם זה ישפיע על איזשהו מחיר של משהו (חוץ מהירידת מחירים שהייתה כבר)
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך לדעתכם ה-P4 3G LGA77והאם זכרונות DDR2 באמת מהירים יותר באופן ששוה את ההפרש במחיר? ומה עדיף לטווח הרחוק 3-4 שנים מעבד AMD 64 3200 או מעבד PENTIUM 4 3G LGA775 והאם יש לוחות של AMD שתומכים ב DDR2 ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
נתקלתי בחוברת של GB בהסבר.לא מובן לי איך אפשר מקסימום זיכרון 3GB עם שלושה DIMMS ומגבילים בכל DIMM ל-512. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מכיר של לוח אם asus tusi-m בבקשה תעזרו לי בהגדם ההפשרי
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם ל-SFF. ראיתי שיש היום לוחות אם עם גרפיקה מובנית שכוללת TV OUT. השאלה שלי היא האם האיכות של ה TV OUT בצ'יפסטים היא מספקת והאם הלוחות ברמה סבירה ללא קשר. 2 לוחות לדוגמא: KM18G PRO ALBATRON A350DMS JETWAY
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש. היות ואני עובד עם יישומים גרפיים (פוטושופ, אקרובט, אין דזיין וכו') חשבתי לרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות. מתוך עיון במפרטים, התברר לי שמעבד 4 ליבות פועל ביעילות רק עם מערכת הפעלה 64 ביט. היות ואני משער שמרבית התוכניות שברשותי הן 32 ביט נראה לי שתהיה לי בעיה עם תאימות לתוכנת חלונות של 64 ביט. האם ההשערה שלי נכונה? אם התשובה דלעיל שלילית, האם יש יתרון למעבד 4 ליבות על מעבד 2 ליבות עם מותקנת מערכת הפעלה של 32 ביט?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
איך הוא אני אולי יקנה אותו למטרת אובר-קלוק כמובן .
-
- 9 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יצאו מעבדים חדשים של הamd ולפני מה שהבנתי אמורים לצאת גם לאינטל אני רוצה לדעת בבקשה מתי הם יכנסו לשוק בישראל זאת אומרת לskypc.ksp.fox ועוד ??? תודה לעוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל רציני בין 2 המעבדים הבאים: ןintel Pentium D 2.80GHz 2X1M Cache 820 Dual Core 800MHz 775 Tray CPU Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU איזה מהם עדיף לקנות?
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש עודכ 1G זיכרון למחשב הנייח שלי בשל איטיותו עכשיו, מתי אני צריך CL5/4/3 ומתי המהירות\ תדר ישנה משהו לזיכרון? והאם כדאי קירור? יש לי בינתיים 1G (2 של 512) של 667MHZ בלי דואל כי אני לא יכול לעשות (לא יודע למה), אמרו לי שאי אפשר. יש לי 4 חריצים לזיכרונות. בקיצור מה אני צריך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס על מעבד 2.8 800MHZ אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, אבל עדיין נחמד שתהיה לי אופצייה כזאת בשנה הבאה (אולי אני אקח את הלוח שעושה את זה אוטומטית של ABIT) אני לוקח שני שבבים של 256, אבל איזה הבדל אני אראה בביצועים בין הזכרונות האלה מOCZ: 400 MHz, Enhanced Latency, 2-3-3-6 1T 400Mhz, 2.5-3-3-7 אני רואה שהCL שונה, אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום מה יהיה ההבדל באחוזים בין CL3, 2.5 ו2.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין מחשב בקרוב ויש לי 2 שאלות שרציתי להתמקד בהן: לגבי מעבד AMD... אני יודע שזאת שאלה שנשאלה פה כמה פעמים אבל אני עדיין לא סגור על זה הוצע לי מעבד בחנות מחשבים בעיר AMD Athlon 64-bit כאשר לא רשום עליו Venice, אבל המוכר אומר שזה מעבד חדש ושהוא venice למרות שלא רשום... רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon רגיל לבין Athlon Venice ... ולדעת מה משתמע מכך (כלומר אם אמור להיות רשום על האריזה וכד') לגבי זיכרון... רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון ddr לבין זיכרון ddr2 ? האם ההבדל הוא משמעותי ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
משהו מכיר את הלוח של GIGABYTE - KVT800M עם ציפסט של VIA K8T800 ? אם כן תנו חוות דעת ואם לא אז תמליצו על לוח טוב עם רשת וכרטיס קול 6 ערןצים במחיר של עד 600 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך קצת הסברים לגבי מעבדים לוחות אם וזכרונות אשמח אם מישהו יוכל קצת לתת אינפורמציה מה צריך לדעת מה חשוב ומה נחשב לטוב אציין שאני מעוניין לקנות מחשב חזק להרצת משחקים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-