עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by assaf990,

אני קונה מחשב כזה: AMD ATHLON XP 2600 BOX RETAIL 600 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 600 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 450 ¤ 1 HEC 300ART 180 ¤ 1 msi radeon 9800P , tv. dvi' 128MB וחסר לי לוח אם. התנאים: אין לי יותר מדי כסף שיהיה של EPOX ועדיף REV3.2 מחשב למשחקים בלבד ואין לי רצון ב- USB2 או SATA או כרטיס מסך OB או דואל. איזה לוח כדאי לקנות מכאן: http://www.pc-shop.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=3197&Cat2ID=4356

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  2. שלום לכולם. הבנתי שיש לוחות שעובדים גם DDR2 וגם DDR3 יש לוח כזה לGIGABYTE . הבנתי שבעצם הלוח מרכז את 2 המערכות הישנה של DDR2 והחדשה של DDR3 עשיתי בדיקה של המחירי נניח שאני מוסיף עוד 300 ש"ח ללוח אם שתומך DDR3 ,אז נוצרת הבעיה שהזכרון של DDR3 הוא ממש יקר. לכן אני בדילמה והשאלות שלי הם : 1.מכיוון שאני לא אקנה טכנולוגיה ישנה DDR2 , האם שווה לקנות את הלוח המשולב? 2.במידה וכן מה המגבלות של לוח כזה (אני לא כל כך מבין את מגבלות הBUS אם תוכלו לעזור ולהסביר לי את המשמעות) הפחש שלי שאני אבחר בלוח המשולב עוד שנה וחצי אני ארצה להחליף זכרונות לDDR 3 ואז אני אגלה שהלוח מבחינת הBUS מוגבל מאוד מה דעתכם? תודה ??? ??? :

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by hagay21,

כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש של abit ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי [הטלפון צונזר] חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ו…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by kipod301,

יש לי DDR 1 512MB 333Mhz אני רוצה להוסיף DDR 2 1024MB 667Mhz האם תיהיה התנגשות ביניהם? והאם זה אפשרי בכלל לשים DDR 2 כי אולי הלוח אם שלי לא תומך ואיך אני אוכל לדעת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by DeNon,

למה מעבד E6600 יותר יקר ממעבד E6750 מה השינויים שיש בניהם?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by stingeR-,

אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!) אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+) אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק... בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כ…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. Started by jingel,

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם השאלה למעלה. תודה

8. זכרונות קיימים, infineon ddr333 כנראה ימכרו למשפחה חמה ואוהבת המחיר עדיין לא סגור לגמרי אז לא רוצה לזרוק הצהרות לאוויר, בנוסף לזה יש לי בצד 400 שקל ככה שסביבת המחירים אני משער שתיהיה 700-800 שקל מה אתם מציעים לי לקנות, לא חייבים לכסח את כל ה800 שקל חשבתי על ה a-data 512mb ddr400 שעולה בסביבות ה600 שקל ואמור להספיק לי אני בfsb 200, השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יעבוד בfsb200 ויקנה זכרונות ddr400 אני יעבוד ב יחס 1:1 אם אני יקנה זכרונות 500 אני יעלה את היחסים, מה יתן לי תוצאות טובות יותר והאם זה יהיה הפרש משמעותי כי הבנתי שברגע שמשנים את היחסים משתנים מספר הפעולות במחזור (לא כל כך הבנתי את הקטע) בקיצור מה יהיה יותר טוב והאם זה קריטי תודה (:

9. Started by GENERAL,

שלום זה המארז שלי רציתי לברר אם הוא יתאים לכל לוח אם שאני אקנה? או שיש צורך במארז חדש..? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by kingscorpion,

יש לי תקציב של 400 לקנות זכרונות ואין לי מושג מה לקנות כל הדידיארים למיניהן בבקשה עזרה... מודה מראש

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

הייף אני מחפש עדכון ביוס ללוח P6F107VU יש בעיה בזכרונות- אני לא יכול לשים 2 של 64MB בו זמנית, זה רושם שיש 128+64=190 ואז הWIN נותן מסך כחול. אני מקווה שהעדכון יסדר את זה. הקובץ אמור להקרא 107V-6.zip או בעל סיומת אחרת. אם למישהו יש את הביוס, או יודע איך להשיג אותו, אודה לכם אם תרשמו תגובה. תודה! עריכה: חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי.

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  12. DDR SO-DIMM DDR 333mhz PC 2700 200 פינים, 1GB * 2 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. מה ההבדל בין מגה ביט מטמון 1 ל2 ? מגה בייט מטמון נמצא רק במעבדים של אינטל? כאילו מה התפקיד שלו להמהיר תפעולות או מה...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by adirnasri,

כמה כרטיסים של זיכרון אני יכול לשים שם? באיזה מהירות של זיכרון הוא תומך? תנו לי אתרים שיש בהם פריטו עליו ועם יש בעיברית...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by shauli,

טוב, אז ככה, רציתי לקנות שני זכרונות של 512 במהירות 400, אבל המוכר רימה אותי ושם 4 של 256, ושיערתי שכל אחד במהירות 400.... עכשיו, בדקתי בתוכנה אוורסט, ונדמה לי שכתוב שם שהמהירות של כל זיכרון 200 מגהרץ (wtf?!) אני מצרף כאן תמונה מאוורסט, תגידו לי בבקשה מה המהירות, והאם הזכורונות האלה סבירים, כלומר, אפילו שהם ארבע סטיקים, האם הם בסדר. הנה התמונה: http://img281.echo.cx/my.php?image=untitled4oi.png מה אתם אומרים? בתודה, שאולי

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  16. רכשתי את הזכרונות האלה: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4314 כפי שנראה 800 הרץ. וזה מה שהתוכנה רושמת שיש לי: http://www.2send.us/picture.php?file=867fffb699.jpg 399 הרץ?!?! עבדו עלי?!?!

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  17. עדיף עם 3 שנים אחריות, ועם ציפסט של אינטל. ואם אפשר להסביר מה היתרון של הציפסט 915 על הישנים יותר, והאם זה שווה את ההשקעה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. אם אני קונה מעבד של אינטל (ולא של AMD ) בעוד חודש שיהיה כמובן את המעבדים החדשים עם התושבת של LGA775 (שתיצא בעוד חודש) וכמובן עם הצ'יפסט החדש שהוא ה - i915 והמחיר של פנטיום 4 , 3.4 גה"צ בתושבת החדשה יעלה 417 דולר .(לפי מה שכתוב באתר זה המחיר ) ב - 20 ליוני . עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף עכשיו את ה - AMD 64 3200 עם הסוקט - 939 החדש שייצא בקרוב או את האינטל עם התושבת - LGA775 החדשה , והסוקט i915 החדש ??

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  19. אני יודע שהכותרת לא מספיק ברורה התכוונתי האם הDUAL תלוי רק בלוח-אם או גם בזכרונות עצמם: Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 זיכרון DDR2 במהירות 667 מה"צ 2 יחידות של 1024 מ"ב DUAL CHANNEL אחריות לכל החיים תיזמונים 5-5-5-15 מול KINGSTON 1g 667mhz ddr2 cl5 והאם עדיף לקנות 2x1GB מאשר 1x2GB? (אני חושב שכן בגלל הdual, אבל שואל בכל זאת) נ.ב. מה זה הCL?

20. יש לציין שזה לא עבור אוברקלוק עבור כפולי ליבה,מה הכי טוב ומשתלם עבור כל אחד מהמעבדים הללו,לא גיימר אך משחק פעם ב.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by MasterGal,

לוח האם הזה תומך ב dual chanel?

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=115093

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by Bessmertniy,

תראו אני יכול לקנות את הלוח ממישהו ב 450 ואני לא יודע עם זה שווה כי קראתי כמה reviews ובכמה פורמים שלא כדאי לגעת בלוח הזה... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את הלוח הזה מקרוב?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by baraksaar,

יש לי 512 מגה 400 מגה הרץ והם 2 של 256 השאלה שלי היא האם כל אחד מהם חייב להיות 400 מגה הרץ הוא כל אחד מהם 200 מגה הרץ??

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  25. יש לי לוח אם ישן למעבדי SOCKET A של AMD, הלוח נקרא ASUS A7V8X-X, בררתי באתר שלהם והגרסא האחרונה (שלא בטא אלה בדוקה) היא 1013, בררתי ב-CPU-Z וכתוב שם שהגרסא הנוכחית היא 1011 (revision 1011), כלומר, אם אני רוצה יותר אוברקלוק אני צריך לעדכן, שמתי את הביוס החדש שהורדתי (UNZIPPED) על כרטיס COMPACT FLASH, כי שמתי לב שבזמן ה-POST, הלוח מזהה כונני USB, האם הוא מסוגל גם לעדכן דרכם ביוס? (אני לא עושה את זה עם דיסקט מכמה סיבות, אחת שאין לי ושתיים שהם נוטים למות בדיוק בנקודות הכי קריטיות, ומות הדיסקט באמצע עדכון ביוס זה דבר רע מאוד)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים