מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אנשי פורום יקרים אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח אחד מתוך שני לוחות אם לוח אם של ג'יגהביט דגם: gigabyte 965p-s3 לוח אם של אינטל דגם: intel DP965LTCK שני הלוחות אם דומים מאוד בתכונות שלהם שניהם תומכים במעבד החדש ל אינטל QUAD ותומכים בזכרון 800MHZ אם כן איזה לוח משתלם יותר לקנייה? חשוב לציין שנושא הקירור חשוב לי גם בבחירת הלוח
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
איפה יש כרטיס קול בומנה יותר טוב? ב GIGABYTE GA-965P-DS3 או ב ASUS P5B ואיך הם אחד מול השני בשאר הדברים?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה עדיף בין שני לוחות האם הבאים: Gigabyte GA-8N-SLI Quad Royal nVidia nForce 4 SLI Intel Edition LGA 775 או Abit IN9 32X-MAX Nvidia NF680i SLI שניהם תומכים במהירות זיכרון 667, שניהם תומכים ב SLI.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום ! תגידו איך הלוח הזה למעבד E6300 ? עקרונית זהב שאר המפרט: 1X2 GB 160 GB SATA2 1900GT ליברטי ביג טייפון ו מאוורר אחד של 120 ו 2 של 92. אני לא מתכוון לעשות אובק קלוק בשום צורה כלשהי למעבד ולזכרונות. ישנו סיכוי נמוך מ אוד מאוד שאולי אחליט לעשות OC/פתיחת צינורות לכרטיס מסך(וזה יהיה כמובן רק כאשר אקנה קירור מתאים לכרטיס מסך). האם הלוח הזה טוב? אני חייב לקנות את הלוח מ KSP אם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בתקציב של עד 700 ש"ח אני מוכן לשמוע המלצות נוספות.
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת האם מעבד ה6300 2m החדש הקונרו חזק יותר מאשר intel 945 d 3.4 2x2m אני שם אחד משניהם במחשב חדש ההבדל בין הקונרו לבין ה945 היינו 60 שח מה כדאי בהתחשב בעבודה שבעיקר אני מתעניין במשחקים והרצת תוכנות באופן כללי לתחזוקת המחשב אשמח אם תראו לי בנצמארק מעודכן תודה רבה אדם
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
איזה לוחות יצאו גם לשאר החברות עם הchipset החדש של nvidia אני מחפש לוח חדש מעדיף לא של אסוס
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ברשותי Radeon 9600XT ואני לא מתכוון להחליף אותו בזמן הקרוב ממש... זאת הסיבה שאני צריך גם AGP. אני חושב שאני יחליף את הכרטיס עוד חצי שנה בערך. אני זקוק למעבד Daul Core 3.0/3.2/3.4 ולוח אם שיתאים, שלא יהיו יקרים יותר מידי. יש לי משהו כמו 2000 ש"ח לקניית מחשב ומשהו כמו 1200 ש"ח למעבד ולוח אם, אולי אפילו יותר. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני דניאל בן 16 מב"ש ומבין דבר או שנים (בלשון המעטה) במחשבים קניתי לפני שבועיים מחשב חדש לוח אם של אסוס P5VDC-MX עם בערך הכל מובנה עליו מישהו יכול להשיג לי ביקורת על הלוח אם הזה? שיהיה גם באנגלית תודה
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 פרסקוט 3 ג'יגה ארטז.. עכשיו אני רוצה לוח אם חדש תציעו לי משהו טוב עד 600 שקל לא צריך pci-e כי הבנתי שזה חרא ללוחות אם של 478 אז תציעו משהו טוב.. חשוב שיהיה 4 סלוטים של זיכרון
-
- 6 תגובות
- 511 צפיות
-
-
טוב אז אני מעוניין לקנות מחשב.. לפי מה שהבנתי בחיפוש שיהיו ירידת מחירים רק למי שקונה את הקונרו... עכשיו אני מעוניין באינטל(כפול ליבה) קיצר לא עזר לי החיפוש... 1.אז כדי לקנות אינטל עכשיו או לחכות? 2. יהיו ירידת מחירים באינטל? 3. מתי יורדו המחירים? 4. המחירים ירדו בכמה שקלים או שיורידו ממש הרבה? כמה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קיבלתי את האטלון 3800+ שקניתי וראיתי שבצד של המעבד איפה ששמים את המשחה התרמית יש מדבקה של memory (החברה שממנה קניתי את המעבד). רציתי לדעת אם זה לא מסוכן שהמדבקה שם. זה ישפיע על המעלות של המעבד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל יש לי חבר שטוען שהוא בדק בBIOS וראה שמהעבד של המחשב הנייד שלו (pentium m 1600) רץ במהירות 600mhz. הוא שאל אותי איך גורמים לו לעבוד במהירות המקסימלית.... האם אני צודק בכך שהנתון שהוא קרא לא העיד על מהירות המעבד אלא על משהו אחר (FSB או משהו כזה, לא?), ושהמעבד תמיד רץ במהירות המקסימלית שלו (פרט למצבים של overclocking וכו')... נכון?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מממ יש לי מעבד 820 לוח p5ld2 וספק OCZ 450 עכשיו הקטע הוא, שהסתכלתי בCPU-Z והוא מראה לי שהמתח כל הזמן קופץ בין 1.3 ל-1.36 האם זה טבעי? כי אלו נראות לי קפיצות דיי גדולות.. יש סיכוי שזה בגלל שאני משתמש בממיר מ-20 ל-24 פינים?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום. אני צריך שתגידו לי איזה לוח יותר טוב משני אלו: K8N Neo2 Platinum (s939) AV8 (s939) sata,GBL הלוח יהיה למעבד 3500 או 3200 זה לא החלטתי עדיין.... ראיתי שה MSI הוא גם עם AGP ו PCI-E... אז מה לדעתכם יותר טוב....? עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר לגרסאות של המעבד... הבנתי שהוא בא בכמה גרסאות NEWCASTLE CLAWHAMER ועוד... אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל..? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי הבעייה מאוד מוזרה לפעמים די קרובות זה לא מראה לי את הטמפ' גם לא בביוס זה רושם לי faild מה אני עושה ? דרך אגב הלוח אם הוא Gigabyte GA-8S655TX Ultra מעבד 2800 פרסקוט [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון לסלוט ולנתק את הישן - יש איזה אתר עם הוראות מדריכים או משהו זיכרון קינגסטון אם זה משנה!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים אני הייתי די מנותק המעולם ואני רוצה להתעדכן בחידושים האחרונים בשוק המעבדים, לוחות אם והזיכרונות. אני רוצה לדעת בעיקר דגמים חדשים והיעוד שלהם, מעבדים חדשים שיצאו/ עומדים לצאת, מה קורה עם הDDR2 והPCI-E וכל שאר הטכנולוגיות החדשות (או שכבר לא :-[) אני מודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
משהו מכיר את הלוח של GIGABYTE - KVT800M עם ציפסט של VIA K8T800 ? אם כן תנו חוות דעת ואם לא אז תמליצו על לוח טוב עם רשת וכרטיס קול 6 ערןצים במחיר של עד 600 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שכבר מכיר או למי שלא.. יש לי רדאון 9800 פרו של MSI יש לו ליבה של R360. בכל אופן אני צריך המלצות ללוח אם,מעבד,וזכרונות ואולי מארז אבל לא סגור על זה עדיין. העדיפות היא לאינטל כי אני מקודד סרטים,ומוזיקה. אבל גם משחק...בזמן האחרון המשחקים לא זזים טוב כנראה ביגלל ה 2.2 GHZ שלי אינטל נורתווד. העניין הוא כזה,יש לי את הראדון 9800 PRO על AGP,ואני רוצה לוח שיתמוך לי ב PCIE גם,מה שכן אני רוצה להשתמש ב רדאון לפחות עוד 7 חודש,ואז לשדרג לאיזה PCIE HIGHEND,אז ככה שאני צריך לוח שיתמוך בשניהם. התקציב הוא 4,500 . מארז לא חובה אפשר להסתדר בהמשך. בהמשך אני מוסיף למפרט כנראה 600GB 3 הארד דיסקים של 200+צורב DVDR NEC 3500 ,היום יש לי NEC 2500ND .
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
יש לוח אם שנשרף (פשוט לא מוצא עליו את הדגם) עם זכרון שרשום עליו PC 2100 (זה 266 , לא?) ומעבד סלרון בסוקט 478. אם אני אקנה לוח פנטיום 4 חדש (800FSB), הזיכרון הישן יתאים לו?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה הקשר בין השניים? אני הבנתי שקצב ההעברה במגה בייטים גדול בפי 8~ לעומת תדר הMHZ שלו. אבל איך הגיעו לזה? יש משהו נוסף להבין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של READON 9800 PRO הבעיה העיקרית היא שהוא AGP X8 ואילו הלוחות החדשים שיוצאים NFORCE 4 יש את PCI-E X16 שאלתי היא האם יש לוח NFORCE 4 שתומך ב AGP
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, קניתי KINGSTONE 512MB ובהגדרות כתוב שיש לי רק 448.... אז זה אומר שאחת מהיחידות של הזכרון נדפקו לא? תודה מראש, ניר
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-