מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
קראתי שם שזכרון עשה צרות ... , והוא שם אלכהול על הזכורנות והשאיר את זה כל הלילה בחוץ והבעיה וכאילו הבעיה לא הייתה ... וגם לא חזרה! שלחתי לא איימל אך בדיוק הוא עשה את זה ? ומזה תאומרת אלכהול אך הוא משפיע על רכיב ככה ? ומה הוא הכניס את הזכרון עצמו לתוך בקבוק ? אלכהול נקי או רק ניקה ... זה ממש עניין אותי על הקטע . בבקשה אנשים מישהו אולי ניסה כזה ? דבר או שזה בטוח בכלל או שזה סתם בלוף תודה !
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם הזיכרון הזה (OCZ EL PC4800 Platinum) ברמה של הFF??.כמה הוא סוגר?? איזה T מובטח 1/2??
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם ל-SFF. ראיתי שיש היום לוחות אם עם גרפיקה מובנית שכוללת TV OUT. השאלה שלי היא האם האיכות של ה TV OUT בצ'יפסטים היא מספקת והאם הלוחות ברמה סבירה ללא קשר. 2 לוחות לדוגמא: KM18G PRO ALBATRON A350DMS JETWAY
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן אז קיצור יש לי התלבטות רצינית בין שני מעבדים לצורכי גיימינג הראשון הוא Core2Duo E8400 עם OC והשני הוא Core 2 Quad 9550 בלי OC אני רוצה שהמעבד יספיק לעוד לפחות לאיזה שנתיים וחצי. תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בוקר בוקר לכולם, יש לי Pentium D 3Ghz שעליו מותקן XP64BIT , אני משתמש המון בתוכנות כמו פוטושופ וסוליד-וורקס (משחקים הרבה פחות) וכרגע יושב לי 2*512 DDR2 667Mhz / Crosair (שאת הלייטנסי אני עדיין לא בדקתי) בכל מקרה אני רוצה להוסיף עוד 2G... ממה שראיתי בפורום המליצו בחום על הזכרונות של טים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 ועל הזכרונות של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7746 השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב (בגבול ה600-700 לשני הסטיקים) והאם יכולות להתעורר בעיות בגלל שוני החברות, שוני הגודל או כל דבר מפגר אחר אני גם יודע שאם הלייטנסי של הזכרונות שלי גבוה אז גם החדשים יקבלו בלמים ליום-הולדת אבל ברירה אין יותר מדיי ... תגובות, רעויות או מש…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש עודכ 1G זיכרון למחשב הנייח שלי בשל איטיותו עכשיו, מתי אני צריך CL5/4/3 ומתי המהירות\ תדר ישנה משהו לזיכרון? והאם כדאי קירור? יש לי בינתיים 1G (2 של 512) של 667MHZ בלי דואל כי אני לא יכול לעשות (לא יודע למה), אמרו לי שאי אפשר. יש לי 4 חריצים לזיכרונות. בקיצור מה אני צריך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני עומד לפני החלפה של כמה רכיבים אבל אני מתלבט בין החברות .. אני עומד לקנות מעבד 3800 כפול ליבה של AMD ונשארתי עם 2 לוחות שמצאים חן בעיני . ה DFI LP ULTRA-D וMSI NEO4 PLATINUM .. שניהם עולים אותו דבר .. (5 שקל הפרש) תכלס שניהם מאוד דומים אבל הMSI לוקח בסטוק. אני עדין לא סגור על OC אבל רוצה להשאיר אפשרותל לעתיד . מצד שני אין לי נסיון בכלל בOC ואני לא רוצה לקנות לוח שיקח לי שבוע לקנפג. שאלה שניה: איך המאווררים שבאים עם המעבדים של AMD ? רועשים ? מקררים היטב ? יש לי עכשיו THERMALRIGHT XP120 ואני מאוד מרוצה ממנו (אבל הוא נשאר על המחשב הישן) אם יש לכם הצעות לקירור שקט (חשוב שיהיה מאוד שקט אבל יעיל) עד 200 שקל (פחות או יותר ) אשמח לקבל אותן ... תודה לכל העונים ...
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב אז ככה תקשיבו כל סוגי מעבד ה intel core 2 duo מגיעים אים מאוורר? שאלה שנייה אים הם כן מגיעים אים מאוורר הקירור שלהם טוב?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
איזה לוח מומלץ לקונרו 6300 עד 500-600 שקל(אפשר גם פחות) שבעתיד יאפשר OC לא רציני ויהיה איכותי ויציב?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
משהו מכיר את הלוח של GIGABYTE - KVT800M עם ציפסט של VIA K8T800 ? אם כן תנו חוות דעת ואם לא אז תמליצו על לוח טוב עם רשת וכרטיס קול 6 ערןצים במחיר של עד 600 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
חיפשתי בכל מיני אזורים אך אין לי ממש שמץ של מושג איפה אפשר לפתוח שאלות בנוגע למחשב וחומרה רציתי לדעת איך וכיצד בוחרים לוח אם ולפי מה? וגם אמרו לי שהכרטיס שלי לא יכול להתחבר לCROSSFIRE של RADEON לדוגמא מדוע? דגם הלוח אם שלי זה gigabyte ep43-ds3l שאין לי מושג מה זה אומר אך הייתי נורא שמח לקבל הסבר (: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
האם יש לוח טוב שתומך בשני מעבדי Q6600? עד כמה הוא יותר יקר מלוח רגיל - לדוגמא כמו ה DS3? האם לתלת מימד ורנדורים לוח עם שני מעבדים יהיה כפול מהירות בזמן או השיפור יהיה רק בכ30% לעומת לוח עם מעבד יחיד? אשמח לקבל מידע בנושא או הפנייה למבחני תוצאות אם יש. תודה!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
רציתי לדעת, יש לי כרגע במחשב זכרון 1 ג'יגה של GSKILL זה הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 ראיתי את המחירים הנמוכים של הזכרונות והחלטתי להוסיף קיט של 2 ג'יגה. רציתי שתעזרו לי לבחור קיט טוב באזור ה300 ש"ח, ראיתי את אלה ,מה אתם חושבים? (שניהם עולים 315) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7745
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
של SAMSUNG, CAS3, שני מודולות של 1GB, חדשים. אני יכול להשיג בכ-600 ש"ח. שווה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
השוואת לוחות מבוססים צ'יפסט Nforce3 . http://www.bit-tech.net/review/340 ציטוט מהסיכום: "As I said previously, it really is tough to pick an overall winner since none of the boards do everything perfectly; it really does depend on what you're looking for in your motherboard. For me though, despite not topping the table in the performance stakes, it has to be the MSI K8N Neo. It offers superb value and has all of the NVidia NForce 3 features you could ever want. MSI K8N Neo - A perfect blend of performance and features for a great price!"
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 6400 על לוח ג'יגבייט דגם 965P-DS3 עיקר השימוש לשלי הוא גרפיקה עיבוד תמונות מסיבי איזה זכרונות זולים ככל האפשר אתם ממליצים ובאיזה נפח ? האם יש ערך מוסף ל4 ג'יגה בשימושים שלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש את המעבד הזה בנרות אבל אני לא מוצא יש רק את ה AM2 אם מישהו מכיר איזה חנות שיש לה במלאי או מישהו שמעונין למכור מעבד כזה אני אשמח אם יצור איתי קשר פשוט אין אותו אפילו במלאי אצל היבואן ואני חייב אותו המון תודה מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון יום טוב
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני יכול לקחת E4300 עם זכרונות 800MHZ? (אני עושה OC), או שעדיף לי 667MHZ כדי לשים את היחס על 1:1?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו : Call Of Duty, rainbow 6- raven shield, Counter Strike: Condition Zero, Far Cry וכו'... בטח הבנתם את הרמה. בקיצור, עם הSIS 128MB המעפן שלי, אני כבר לא רואה כלום! כנראה שבסוף אלך על הAMD כי הוא יותר זול ומתאים לגיימרים. שאלתי היא בנוגע לשילוב עם לוח האם- האם כל ל"א מתאים לשני סוגי המעבדים אינטל וAMD? אם לא, האם השילוב הבא נחשב איכותי? : AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - with stock fan הלוח אם VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio ואם לא, האם ABIT IC7 מתאים לAMD? בכל מקרה, אני צריך פה המלצה לשילוב נכון של ל"א טוב, חזק, עם מספיק USB, כרטיס קול 5.1 OB וששניהם ידעו לעבוד עם R…
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עריכה AMD 2000 + Xp Athlon עם לוח אם לא מובנהABIT NF7 SERIES ו1 ג'יגה זיכרון פנימי ויש לו מאיץ גרפי GE FORCE FX 5200 ותמיד כאשר אני מרנדר וידאו מפורמט מסויים לפורמט מסויים המחשב שלי מדי פעם מצליח ומדי פעם מפיל את המערכת ועושה RESTART לקחתי את המחשב שלי לבדיקה והוא הדגלה כתקין לחלוטין חוץ מהמעבד שנפגע מחימום יתר על ידי מאורר אשר לא התאים לו ועכשיו עברתי למאוורר שמתאים למעבד ועדיין התקלה חוזרת כי עדיין לא החלפתי את המעבד עצמו. (הCHACH של המעבד נפגע מהתחממות של המעבד אם המאוורר הקודם שהיה מתאים בכלל לפנטיום 4 ולא לAMD לכן זה מה שגרם שהמעבד שלי נפגע). 1 איך אפשר לפתור את בעיית התחממות של מעבדי הAMD ? 2 כל כמה זמן צריך להחליף מאוורר כדי שהמחשב יחזיק לאורך הרבה…
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה מעבד AMD תושבת AM2 עד מחיר 600 שקל אפשר עד לחריגה של 700 מקסימום ושיהיה כמה שיותר זיכרון מטמון במחיר הזה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל המלצה ללוח המאפשר OC בתקציב של כ-700 שח כחלק ממפרט בבניה: 1. מעבד E6600 2 זכרון: 2G 667 cl-5 3. כמ: XFX8800GTS 320 4. ספק: liberty 400W
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-