מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קראתי שם שזכרון עשה צרות ... , והוא שם אלכהול על הזכורנות והשאיר את זה כל הלילה בחוץ והבעיה וכאילו הבעיה לא הייתה ... וגם לא חזרה! שלחתי לא איימל אך בדיוק הוא עשה את זה ? ומזה תאומרת אלכהול אך הוא משפיע על רכיב ככה ? ומה הוא הכניס את הזכרון עצמו לתוך בקבוק ? אלכהול נקי או רק ניקה ... זה ממש עניין אותי על הקטע . בבקשה אנשים מישהו אולי ניסה כזה ? דבר או שזה בטוח בכלל או שזה סתם בלוף תודה !
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
נתקלתי בחוברת של GB בהסבר.לא מובן לי איך אפשר מקסימום זיכרון 3GB עם שלושה DIMMS ומגבילים בכל DIMM ל-512. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם ל-SFF. ראיתי שיש היום לוחות אם עם גרפיקה מובנית שכוללת TV OUT. השאלה שלי היא האם האיכות של ה TV OUT בצ'יפסטים היא מספקת והאם הלוחות ברמה סבירה ללא קשר. 2 לוחות לדוגמא: KM18G PRO ALBATRON A350DMS JETWAY
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בוקר בוקר לכולם, יש לי Pentium D 3Ghz שעליו מותקן XP64BIT , אני משתמש המון בתוכנות כמו פוטושופ וסוליד-וורקס (משחקים הרבה פחות) וכרגע יושב לי 2*512 DDR2 667Mhz / Crosair (שאת הלייטנסי אני עדיין לא בדקתי) בכל מקרה אני רוצה להוסיף עוד 2G... ממה שראיתי בפורום המליצו בחום על הזכרונות של טים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 ועל הזכרונות של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7746 השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב (בגבול ה600-700 לשני הסטיקים) והאם יכולות להתעורר בעיות בגלל שוני החברות, שוני הגודל או כל דבר מפגר אחר אני גם יודע שאם הלייטנסי של הזכרונות שלי גבוה אז גם החדשים יקבלו בלמים ליום-הולדת אבל ברירה אין יותר מדיי ... תגובות, רעויות או מש…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html אופרטון 144 רק 111$ !
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל רציני בין 2 המעבדים הבאים: ןintel Pentium D 2.80GHz 2X1M Cache 820 Dual Core 800MHz 775 Tray CPU Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU איזה מהם עדיף לקנות?
-
- 8 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב אז ככה תקשיבו כל סוגי מעבד ה intel core 2 duo מגיעים אים מאוורר? שאלה שנייה אים הם כן מגיעים אים מאוורר הקירור שלהם טוב?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות OC לכן אני מחפש לוח מהיר במהירות סטוק ושקט ( אם אפשר קירור פסיבי על ה BIOS ) יש רעיונות? (סביבות 1000 ש"ח )
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
איך אני בודק איזה סטפינג המעבד? על המעבד עצמו לא היה כתוב.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
AMD מכריזה על סדרת מעבדים בעלת ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד עבור תושבת ה-AM5 המודרנית - האם זה הסיכוי להיפרד לשלום מעולם כרטיסי המסך הזולים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט GA-7VAX ואני רוצה לקנות זיכרון אחד של 512 במחיר סביר למחשב עם שימושים סטנדרטיים. לאיזה מהירות זיכרון מקסימום אפשר להגיע עם הלוח הנ"ל איזה זיכרון מומלץ לקנות? ( חברה ודגם ). בהמון תודה YAR26
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=2511
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עד אתמול או שלשום המחיר היה 645 עכשיו פתאום הוא קפץ ל 672 בiqpc ועוד הם קואים לזה מבצע- למה הם כל יום משנים שם ת'מחירים זה עולה על העצבים כבר חאלס..
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והזמנתי 2 סטיקים של 2GB, אולם לאחר קבלת המחשב התברר לי שישנם 4 סטיקים של 1GB. האם זו תצורה טובה יותר? האם עלי לדרוש שיחליפו לי בהתאם להזמנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות של GeIL 256X2 והם עובדים על DUAL והlantency שלהם היא 2.5-8-4-4 ואני לא ממש מרגיש את המהירות שהם בין המחשב הישן לחדש בישן היה לי בכלל SDRam ועכשיו יש לי DDRam וזה די מוזר כי מתי שאני משחק עם חברים שלי בBATTLEFIELD לדוגמא חבר שלי שיש לו 384MB אני לא יודע איזה lantency יש לו ויש לשתינו HD ATA והוא נכנס לפני באיזה דקה אני מכבה הכלללללל מפנה זיכרון וזה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני יכול לקחת E4300 עם זכרונות 800MHZ? (אני עושה OC), או שעדיף לי 667MHZ כדי לשים את היחס על 1:1?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי קונה מחשב חדש ומתלבט אם לקנות כבר QUAD ב500 ש"ח יותר (שאין לי כל כך) או שלשנתיים הקרובות אני אוכל להסתדר עם Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T או אפילו Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (ההבדל שווה את הכסף? יש הבדל בכלל עם OC בין שניהם?) ברור לי שQUAD עדיף אבל התקציב קצת לחוץ ואני לא רוצה להוריד משו אחר במפרט ולפי מה שהבנתי גם ככה זה QUAD הראשון ובשנה הקרובה יהיו שינויים ושיפורים גדולים בטכנולוגיה. אז מה שאני שואל הוא אם עדיף להשקיע כבר בQUAD ב1500 שינוצל רק בהמשך או מספיק לי DUO +OC (יש המלצה?) לשנתיים שלוש הקרובות למשחקים בינוני והורדות... לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ …
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מדובר על זכרונות: DDR 2700 (333) 512mb a) GeIL - 456nis b) GeIL Value - 467nis (בתמונה הזיכרון הזה כחול.. בא עם קירור או משהו?!) c) Samsung Original - 539nis (M368L6423DTM-CB300) d) Micron - 540nis e) Kingston - 560nis מה ההבדלים ? נ.ב - הזכרונות לא מיועדים לאובר קלוקינג ! עוד נ.ב - כרגע אני עובד עם זכרון SDRAM ! (לוח קומבו..)
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לוח שתומך בשתי מעבדים ביתיים ????????????????? ובקשר ל פנטיום d צריך לוח מתאים בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
איפה יש כרטיס קול בומנה יותר טוב? ב GIGABYTE GA-965P-DS3 או ב ASUS P5B ואיך הם אחד מול השני בשאר הדברים?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איך לחבר את החוטים של הפעלה \ כיבוי \ ריסט בלום אם GA-K8NSC-939 עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם שני הלוחות של MSI 1 - G31M2 V1 2 - P6NGM-FD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח הנ"ל, ולא מצאתי את החיבור לסנסור. אני יודע שב p4p800 deluxe הוא קיים. חיפשתי במנואל של הלוח ועל הלוח עצמו ולא מצאתי. האם הוא קיים בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני חדשה בתחום המחשבים וראיתי את המושג OC לא פעם בדיון בפורום. ממה שהבנתי מדובר בהגברת מהירות המעבד באופן מלאכותי. אני שואלת מספר שאלות. 1. האם הדבר נחוץ ומתי ? 2.איך עושים זאת בפועל? מאחר ואני קונה מחשב חדש אשר חלקי המחשב ניקנים באופן של חלק חלק ולא מחשב מובנה בחנות אני מבקשת המלצה ללוח ומעבד אשר יתנו לי את האופציה הכי טובה ל-OC ובכלל האם בכלל אני צריכה את הדבר. המחשב הינו לצורך עבודה עם תוכנות וגם למשחקים כבדים. אודה לכם על תשובתכם. מועדים לשמחה .
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-