עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by גרגמל,

שלום, קניתי מחשב חדש והזמנתי 2 סטיקים של 2GB, אולם לאחר קבלת המחשב התברר לי שישנם 4 סטיקים של 1GB. האם זו תצורה טובה יותר? האם עלי לדרוש שיחליפו לי בהתאם להזמנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by J0HNiE,

יש לי זיכרונות של GeIL 256X2 והם עובדים על DUAL והlantency שלהם היא 2.5-8-4-4 ואני לא ממש מרגיש את המהירות שהם בין המחשב הישן לחדש בישן היה לי בכלל SDRam ועכשיו יש לי DDRam וזה די מוזר כי מתי שאני משחק עם חברים שלי בBATTLEFIELD לדוגמא חבר שלי שיש לו 384MB אני לא יודע איזה lantency יש לו ויש לשתינו HD ATA והוא נכנס לפני באיזה דקה אני מכבה הכלללללל מפנה זיכרון וזה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין לנקות את המשחה הישנה שעל המעבד כדי למרוח משחה חדשה אמרו לי שכדאי לנקות עם אלכוהול זה נכון?? ואם כן אם מה? סתם סמרטוט לשים עליו קצת אלכוהול ולנקות?? בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  4. Started by Loki,

יש לי כרגע את הGigabyte GA-7VA, וקיבלתי את הASUS A7V8X-X. אני צריך לבחור באחד מהם וממש אין לי מושג איזה מהם עדיף... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by wildstar76,

שלום, אני מחפש לוח אם בפורמט mATX עבור מחשב HTPC. האם כדאי לחכות ללוח אם או לקנות אחד פשוט יותר עם כרטיס מסך? המטרה בעיקר לניגון סרטים במגוון הפורמטים הקיימים (כולל HD) + אולי משחקים פשוטים לילדים מעל מסך ה- LCD אליו יהיה מחובר המחשב. תודה. קישור ללוח האם http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by ido-nava,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש ... AMD Athlon 3500+ 64bit 939 + TT BIG TYPHOON Gigabyte GA-K8N Pro-SLI 1G RAM (512X2 CORSAIR cl2.5) NVIDIA GeForce 6800 GS 256MB 256BIT מארז TT SHARK. ספק HEC 480V הכל עובד חלק וטוב במחשב ... רק שפתחתי את האברסט ... הטמפרטורה של המעבד השתגעה (אני חושב) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by kopler,

שני הצ'יפסטים הנ"ל הם החדשים ביותר כיום בשוק. לפני שאני מחליט איזה מחשב לקנות (intel) כמובן, הייתי רוצה לדעת על איזה צ'יפסט כדי ללכת. אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, כאשר את ההבדל היחיד (ולדעתי המרכזי) שאני מכיר זה מערך ה SLI שנתמך ב680 ואילו מערך הCF שנתמך בצ'יפסט של אינטל. תודה מראש, ליאור

8. Started by psycho killer,

שלום יש לי לוח אם M2NPV-VM של ASUS עם זכרון DDR2 667MHZ יש לי רק 512 ואני רוצה להוסיף זיכרון יש לי 3 סלוטים פנויים אם אני מוסיף אני חייב להוסיף זכרון מאותו הסוג והMHZ ? כי הלוח תומך גם ב800 והאם יש מגבלה של זכרון בלוח הזה או בכללי

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by ras81,

שלום קניתי שני זכרונות של TWINMOS 3200 כל אחד 512, אולם כשהםעלתי תוכנות לדוגמאת CPUZ אז ראיתי המהירויות שלהן מאוד איתיות, תוכנה אחת (נדמה לי אוורסט -לאבטוח) זיהתה אותם כ2700 ..... מה הבעיה? למה זה קורה? והאם יש אפשרות לתקן בידה וזה משנה משהו. תודה צרפתי את הפלט של הCPUZ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

10. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 מה אתם אומרים אני אישית לא מכיר את החברה

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  11. היי, זה המפרט, חסר לי עדיין כרטיס מסך(אני אקנה משהו ב-400 ש"ח) וזיכרונות. השימוש יביתי - אינטרנט,תמונות,מוזיקה וסרטים. האם לנצל את הלוח אם ולקנות DDR 800 או אפשר להסתפק ב-667 , הפער במחירים משמעותי, האם גם בביצועים? בשלב זה מעוניין ב-1 GB, האם לקנות 2X512MB או של 1GB. להלן המפרט. AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2N-E דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤395 160 GB צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN thank you אגב האם הלוח אם שלעיל עולה ברמתו ואיכותו על ה-GIGABYTE GA-M…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. Started by shuy,

אני מתכנן שידרוג למחשב(כרגע P4 1.8 ) , בתכנון כרגע זה אינטל 3.2 (או 3.4). השאלה שלי היא איזה לוח אם טוב תומך AGP אני יכול למצוא למעבד הזה (לא מתוכנן OC), במחיר של עד (רק הלוח אם) 1500 ש"ח (+-). תודה חברה!

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם ASUS P5B DELUXE מגיע עם כרטיס רשת וכרטיס קול והאם הוא מגיע עם עוד דברים. תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  14. ביקשתיP5Q PRO והציעו את ה-L עד כמה שונה?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  15. יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte ולפי תמונות שראיתי הלוח הזה אמור להגיע עם מאורר עליו. עכשיו יש לי GTO2 והוא דיי ארוך מה שגורם לו להגיע לאיזור של המאורר (כרגע יש שם רק קירור פאסיבי) אני חושד שהחנות הורידה את המאורר כדי שהכרטיס מסך יוכל לשבת כמו שצריך. עכשיו הלוח ממש מתחמם לי אני בקושי יכול לגעת בצלעות קירור גם אחרי 10 דקות שהמחשב כבוי. ממש ממש חם וזה גם עוצר אותי בOC ל GTO2 כי הכרטיס נוגע בצלעות קירור ומתחמם. בקיצור מישהו יודע אם היה צריך להגיע עם הלוח מאורר?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם כדי לי לקחת. אני מעונין בלוח למעבד intel ליבה מרובעת מסדרה Q. חשבתי לקנות את הלוח EP45-UD3L של Gigabyte. מה ההבדל בין הלוח הזה לבין הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L מזה בכלל ה EP45 וה EP43? בקיצור איזה לוח אם מבית Gigabyte הכי כדי לי לקנות? אני מעדיף קישור לקניה ב KSP. עוד משהו, אני מעונין בלוח סטנדרטי, שלא יעלה על יותר מ 600 שקל. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. שקט הוא פרמטר חשוב עבורי בגלל שהמחשב מיועד להיות ממקום בחדר שינה. האם להערתכם אותם מעבדי penryn 45 יכולים להסתפק בקירור פסיבי באמצעות heatsink גדול ללא מאורר כלל? מתי הם יהיו זמינים לרכישה בארץ בשוק הביתי ומה צפוי להיות מחירם המשוער ?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by toska,

קניתי ת'לוח קצת לפני החופש הגדול כמדומני. תהיתי,לשם מה לעשות עידכון ביוס ומאיפה אני עושה כזה? יש לציין שלא עשיתי לאף אחד מהרכיבים במחשב עידכון דרייברים. הכול מהדרייברים שנלקחו מדיסקי ההתקנה. גם לגבי זה,מאיפה אני משיג את העידכוני דרייברים והאם כדאי להתקינם? תודה!

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  19. היי כולם, אני רוצה לשדרג את ה P3 שלי לAMD מודרני יותר. הרעיון הוא DDR400, XP 2800 ולוח. מה אתם ממליצים בתקציב הזה? ??? 512 זכרון בסלוט אחד (נוסף יצטרף עוד חודש חודשיים), עם CL של 2-2.5, שהלוח יהיה מהיר, אמין, יציב ויכלול סאונד. ותהיה לו אחריות ארוכה... איזה מעבד מומלץ בדיוק ? הבנתי שיש כמה דגמים. את ה2800 אפשר לOC בעתיד? וקירור בשבילו? יש מקומות שמוכרים בלי גוף קירור ומאוורר, סטנדרטי היום מספיק בAMD? טוב זהו. תודה לעונים...

20. Started by Lirans,

שלום אני מתלבט איזה זכרונות לקנות למחשב החדש שלי (לצורכי משחקים) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 שני הזכרונות בעלי אותו מחיר ומחיפוש בגוגל מתברר שגם משתמשים באותם שבבי זיכרון. אני כרגע לא בטוח האם אני אעשה OC אבל רוצה להשאיר אפשרות לעתיד. השאלה המתבקשת היא האם יש יתרונות לאחד הזכרונות האלו על השני במצבים מסוימים ובעצם איזה מהם כדאי לי לקנות? אני מתכוון להשתמש בזכרונות הנ"ל עם מעבד e8400. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by nizans,

אני מחפש לוח אם [שמתאים לQuad-core] שתומך בSLI ל8800 GT החדש לפי מה שהבנתי ה8800GT צריך PCI-E x16.. מצאתי לוחות שיש להם 2 PCI-E x16 אבל לא כתוב כלום על SLI אז אני לא יודע..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי זיכרון בנפח 2 ג"ב DDR 400 מתוצרת קינגסטון בתצורה של 4*512 שני הזוגות הם מדגמים שונים, זוג אחד מבוסס על INFINEON ואני לא יודע על מה מבוסס הזוג השני. החלפתי את הזכרונות לשני מודולים של 1 ג"ב מתוצרת INFINEON . איך הזכרונות של INFINEON והאם ההחלפה משתלמת? בנוסף איך ה INFINEON ב OC - אני רוצה לעשות OC קליל - להעלות את הבאס עד מקסימום 220.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by hagay21,

המחשב התחיל להיות איטי לפני כמה ימים ופתאום התחיל לקרוס ולכבות את עצמו לאחר כל מיני ניסיונות לפענח מה בדיוק הולך כאן שהעלתי את המחשב מיד לאחר הביוס קיבלתי הודעה cpu is unworkable or has been changed check out of cpu soft menu מה לע@#@3 זה אמור להביע? אם יש למישהוא איזשהוא מושג אני אשמח לקבל דיעה נ.ב לידע כללי לא בוצע במחשב לא לפני ולא אחרי oc הכל קרה בבוקר יום בהיר

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. הכוונה היא שאני אכניס מספר פריטים כמו מעבד לוח זכרונות והוא יאמר לי האם המפרט שיצרתי תקין

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by roih3,

אני קונה מחשב עם מעבד קונרו 2.13 או שאני יקנה 2.4GH. חשבתי בהתחלה לקנות את לוח אם DFI אחר כך אמרו לי שעדיף לי לקחת Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard אני במחשב לא יעשה OC. וגם הלוח האם של הגיגאבייט יותר זול למה?? ומה עדיף לי לקחת?? אני יודה למי שיעזור לי תודה רועי.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.