עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nec5e,

מישהו מכיר את הלוח? מה דעתכם עליו? נראה לוח עם תכונות טובות. מישהו מכיר את האמינות שלו ואת יכולות ה-oc שלו? תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי לוח של dfi nf 4-d שמתי עליו בהתחלה אי דאתא ועבד על 133 הרץ לזיכרון ועל 300 באס למעבד ובמכפלה של 8 החלפתי זיכרון ל 2 גיגה היוניקס והמכפלה סרבה לעלות כמו שהיא לאחר מכן שמתי שוב את ה א דאתא וגם הוא סרב לעלות והוא כבר עבד במצב הזה ביצבות גמורה גיליתי בנוסף שבקר אי די אי אחד לא עובד הלכתי לחברה אם כול התלונות אמרו לי היצרן לא מיתחייב לתת לך לעבוד בתיזמונים שונים של הזיכרון האם זה נכון אם כן למה זה קיים בביוס בכול מיקרה לקחו ממני את המחשב לאחר יום החזירו לי אותו היסתכלתי על הלוח פתאום אני רואה 2 מדבקות אחריות אחת לאותו חודש שקניתי ניראה כאילו הודבקה מחדש ואחת לחודש לפניו הגעתי מזאת למסקנה שהחליפו לי את הלוח ללוח משומש ועדיין נישארתי אם הבעיות וללא תשובות מישהו…

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by yoahe,

אני סטודנט ומחפש מחשב עם מעבד די טוב שישאר עדכני הרבה זמן במחיר לא יותר מ 1000 שקל (רק מעבד) מה ההבדל בין הAMD VENICE ל AMD DUAL CORE מה יותר מומלץ מבינהם ויותר כדי לי ואני יודע שה DUAL CORE הרבה יותר יקר

4. Started by finish,

טוב זה המפרט: amd 64bit 3200+ venice gigabyte k8nsc leadtek 7600gt agp 512mb a-data וב פתחתי פה כבר כמה נושאים אבל אני אף פעם לא מקבל תשובה טובה למה לעשות כיד להשלים לדואל צ'אנל.. יש לי 512 אבל A-DATA אבל אין אותו למחירה בשום מקום... אני חייב שיהיה לגיגה זיכרון כדי לקבל עוד ביצועים במשחקים 512 לא מפסיק בכלל אבל אני לא יכול לקנות כרטיס כמו שיש לי כי אין ולקנות שתי סטיקים חדשים ביחד עם זה לא יעשו דואל צ'אנל מה לעשות???

5. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי וויכוח עם כמה אנשים (שאני לא אגיד את שמם בשביל לא להביץ אותם יותר מדי) על לוחות לקונרו. הם טוענים שאין שום הבדל, זה או אחר, בין ה DFI INFINITY 975X/G לבין הAsrock Conroe Xfire אתם יכולים בבקשה להגיד איזה לוח עדיף (בלי להתייחס בכלל למחיר, כי כתבו לי דברים כמו "אתה פשוט לא מוכן להודות ששילמת הרבה יותר בשבי לאותה תמורה") ומה הייתרונות והחסרונות של כל לוח?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. Started by !_Evil_!,

תודה

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by most,

טוב אז כפי שניחשתם זה למפרט AMD. המפרט למשחקים ויהיה בו או 8800GT או HD3850. לא מתוכנן OC תקציב עד 500 ש"ח אם יש משהו מומלץ יותר ממה שבכותרת אשמח

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by ehudm1,

שלום, קיבלתי את המחשב החדש (ראו מפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322226.0) והרצתי עליו תוכנת דיאגנוסטיקה שמגיעה עם לוח האם. על פי נתוני הדיאגנוסטיקה ה Q6600 הוא מסוג סטפינג b. האם יש לזה השפעה על היכולת שלי לעשות OC? יש עוד דברים שתוכלו ליעץ לי לגבי המחשב לפי נתוני הדיאגנוסטיקה? Processor information Intel Kentsfield Name LGA 775 Package BFEB-FBFF-0000-06FB CPU ID Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Type 65 nm Technology N/A Brand ID Stepping: b Model: f Family: 6 Ext Model: 0f Ext Family: 6 Frequency information 2399.72 MHZ Current frequency 266.67 CPU FSB 1066.68 CPU System bus x 8.94 (6-9) CPU Mulipilier Cache information 4*32K L…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by Shadowman,

?? [בשביל מה כל כך הרבה סמני שאלה ? אף אחד פה לא קורא את חוקי הפורום אני מבין.]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by arm123,

מה הרעיון של לוחות SLI עם שני PCI-E האם יש הבדל משמעותי בזיכרון במהירות 533HZ ל 800HZ DDR2 מה ההבדל בין IDE ל SATA ל SATA2

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by boxer555,

טוב אז ככה חברים אני צריך פה תגובות רציניות ואמיתיות ככה שאנשים שמבינים שיענו בבקשה. אז ככה את המפרט שלי ניתן לראות בצד הלוח אם העכשיוי שלי הוא MSI P6N SLI והלוח שאני רוצה לקנות הוא ASUS P5N32-E SLI. ברצוני לשדרג משום שקשה לבצע OC עם הלוח שברשותי כרגע כלומר יש לי E6600 ואני מגיע גג ל3.5 GHZ עם כל הניסיונות זה הכי גבוה ויציב שהצלחתי להגיע. אז השאלות הן: האם החלקים שברשותי (ניתן לראות בצד) יתאימו ללוח אם שברשותי לרכוש? האם יהיה שיפור משמעותי בOC שאני מתכוון לעשות בין שני הלוחות? האם יהיה שווה לקנות את הלוח הנ"ל בשביל ביצועים בOC ובכללי? האם הלוח שווה מבחינת כסף? האם הוא יותר טוב מהASUS COMMANDO מבחינת ביצועים בOC וביצועים בכללי? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by nirnir,

שלום. הציעו לי כאן לרכוש מחשב עם מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX המחשב מיועד לתוכנות אופיס, אינטרנט וקצת משחקים (בעיקר אסטרטגיה- בסגנון WOW). אני לא כ"כ מבין במעבדים. האם זהו מעבד מתאים לצרכים שלי? מה המשמעות של: "+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX"? האם הוא משתווה ל UNTEL DUAL CORE או שעדיף להוסיף קצת ולקנות INTEL? תודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  13. איזה מעבד של אינטל עדיף ה-d915 או ה 651 ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by benma,

בסכום כסף קבוע (נניח 1000 ש"ח) איזה מעבד חזק יותר אפשר לקנות, של אינטל או של AMD?

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by jakijaki,

לשאלתך הזכרון על כרטיס האם הוא מחברת קינגסטון, ישנה אפשרות בשנוי קטן זכרונות מחברת ocz אני לא בטוח שיש הצדקה לשלם יותר מכוון שזכרונות של קינגסטון נחשבים לטובים. לגבי המחיר לא כולל עכבר מקלדת וכוננים רגילים 3700. האם מחיר נשמע סביר?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  16. שלום חברים, אני בדרך לרכוש מחשב חדש (מבוסס אינטל). אשמח לקבל את עצתכם לעניין הפריטים הבאים: לוח אם: ההתלבטות היא בין LG775 לבין 478. יש לי נסיון עם ASUS ואני מעוניין להשאר עם חברה זו. אשמח לקבל המלצות ללוח אם ברמה טובה. מעבד: Intel 3.2 - שמתי לב שיש מספר דגמים במהירות שעון זו, אשמח לקבל הסברים על העניין, וכמובן המלצות זכרון: 2X512 רצוי DDR2 שהבנתי שעובד על 533. לעניין HD כאן אני הולך על WD SATA 10000 RPM 72GB - אין כאן התלבטות כרטיס מסך: מחפש משהו טוב - חשבתי על ATI 9300 PRO ולא פחות חשוב, מארז אני לא מחפש את אורות הנאון, אבל אני מחפש מארז אכותי עם ספק יציב ומבנה שמשאיר אוורור טוב. המחשב עובד רב שעות היממה. שאר הדברים הם דיי כמקובל - DVD וכו' ועוד דבר, אנ…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. ani zarih luh am le meabed amd phenom 2 x4 945 kedey she uhal laasot oc takziv ad 400 bevakasha tivheru at ha luah am mi atar skypc.co.il

18. האם ASUS PLD 945 DELUX הוא המקביל של 6594 Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard with firewire ו-MSI945P מה הכי טוב ל-AVID

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by avi_meshogaa,

שלום אני גיימר.. משחק באטלפילד 2 .. משחק מאד כבד.. ;D ;D אני כרגע עם אינטל 2.8 מעבד, לוח אסוס P5RD1-VM .. גיגה זכרון.. חצי קינגסטון חצי אקסלייר.. 400 DDR (כרטיס מסך 7900GS אין צורך לשדרג) המשחק לא סוחב ואני מיואש.. רציתי לדעת.. איזה שדרוג אני יכול לעשות ב-1600 שח.. שיכלול החלפת מעבד,לוח,זכרונות(אני רוצה 2 גיגה) ובתמורה.. למכור את שלי.. (1600שח+החלקים שאני ימכור שיחלפו). בנוסף יש לי כרטיס מסך.. ATI X800 GT שאני גם יכול למכור.. יש לציין ששמתי עין על מעבד INTEL 6300E DOU ןלוח ASUS P5B המחיר שלהם ביחד הוא 1500-1600.. ובחלקים שאני ימכור אני יקנה זכרונות.. למישהו יש הצעה יותר טובה? או עצה חכמה לפני שאני כמו בור עושה טעות... כולה אני רוצה לשחק את המשחק שלי בכיף.. ושיהיה לי FPS …

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by marik,

שלום סליחה שאני שואל שאלה כזאת אבל אני חייב אני רוצה לרכוש מחשב אך איני מתלבט בין AMD 3800*2 DUAL CORE או INTEL? ודרך אגב מה המעבד המקביל של AMD 3800 *2 DUL CORE? בקיצור אני מבולבל לגמרה תודה

21. שלום אני מקווהשתעזו לי פה בבקשה אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי הבעיה היה שאני לא יודע אם הספק יחזיק אז אני צריך את העזרה שלכם הנה צלמתי תספק: והנה החלקים שלא רואים ברור: והנה המפרט שיש לי עכשיו: מה אתם אומריפ אני יכול להוסיף איזה עוד זיכרון של 512 או 256 ? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום אני מחפש תוכנה שמבצעת בדיקה מקיפה לזכרונות אנא תמליצו לי על תוכנות שאתם עובדים איתם ובאמת אמינות ובאמת עושות את הבדיקה כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. Started by yos1978,

היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש בהמלצת אנשים מהפורום ביקשתי בחנות את הזיכרון של PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL : PQI המוכר בחנות הציע לי את הזיכרון של OCZ דגם GOLD KIT מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by qpalzm,

כמו שאפשר לראות בחתימה, יש לי לוח ועליו שני סטיקים של זכרונות בגדלים שונים. השאלה שלי: נגיד שאני מוציא מהלוח את ה-256mb, האם ביצועי המחשב ישתפרו? ובמלים אחרות, האם כרגע הזכרונות "מפריעים" אחד לשני?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by pain_killer12,

האם יצאו הלוחות האלה לשוק? ואם כן, איזו חברות כבר מוכרות אותם? הP5K הוא אחד מאלה? הוא טוב לOC?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים