מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הייתי מבקש את עזרתכם ב : 1. האם G41+X4500 תומך ב 1680x1050 ? 2. האם X4500 תומך ב hw acceleration ? 3. מה האלטרנטיבה ל G41+X4500 , ז"א chipset + graphic card, לאור השאלות 1 ו 2 ? תודה מראש. אייל
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות זכרונות DDR2 של 2GB השאלה שלי היא איזה חברות מומלצות ואיזה דגמים? סכום: 200 שקל
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום כולם, ברצוני לשדרג את המעבד של המחשב הישן שלי כדי לתת לו איזה "פוש" הדגם הוא lg-f1 והמעבד שלו הוא מדגם t2130 (dual-core) יש מישהו שמוכן למכור לי מעבד יותר טוב - t8300 אבל הוא core 2 due . האם המעבד הזה יתאים למחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
חפש לוח טוב ב -1600 ש"ח עם תמיכה ל45nm ו - דSLI 16X2 ו -ddr3
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חבריה שלום אני הולך לבנות המחשב שלי מעבד 6300/6400 טרם החלטתי לא יעשה OC הצעה שקבלתי מול לוח Gigabyte Ga965ds4 נאמר לי ע:י אחת החנויות כי בלוח שביקשתי של גי'גהבייט הם קצת פישלו ויש בו לא מעט תקלות והוא נחשב ללא אמין ולכן כדאי בלוח אינטל שהוא יותר אמין http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/motherboards/desktop/308468.htm- קישור לאתר למפרט הלוח באתר אינטל אשמח לקבל חוות דעת האמנם כך במידה ויש בין החברים הצעה ללוח ברמה טובה אשמח לקבל הצעה בברכה :
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
למה יש פיזור כה גדול של מחירי הזכרונות למחשבים ניידים? למשל Kingston DDR2 1024Mb 533MHz לפי זאפ עולה בין 363 ל-930 שקלים ובכלל האם יש חשיבות לשם החברה? זאת אומרת יש הבדל ממשי בין KINGSTON SAMSUNG CORSAIR GSKILL HYNIX וכו'?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
ראיתי בKSP שהם כבר לא מוכרים פרסקוט במקום בפרסקוט יש שם מעבד אחר שיש לו את אותם הנתונים של הפרסקוט רק שלא רשום פרסקוט. רציתי לדעת האם למעבדים אלו יש את אותה הבעיה כמו לפרסקוט, של התחממות מוגזמת? אני שואל שאלה זאת מכיוון שאני מטלבת בין אינטל 3GHz לבין AMD 64bit 3GHz. תודה לכם על עזרתכם אלדד כהן. ;D
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
והאם אפשר לחבר לו את הזיכרונות האלה: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 21:04:18 אני חייב את זה עד מחר בבוקר.(זה הגיע כבר לעמוד שני)
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הינה צילום של מה ש cpuz מראה לי... אבל על הלפטופ יש מדבקה ועליה רשום "centrino duo"... אז אני מבולבל... =\ מה יש לי? ומה ההבדל בין centrino ל core? :s05:
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לצד הדגם הראשון עם טכנולוגיית ה-V-Cache המתקדמת, מפתחת השבבים מתכננת כמה וכמה השקות נוספות עוד לפני הזינוק המיוחל אל העידן החדשלכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם רדון 4850HD תומך במעבד אינטל E8200 ? תומך בE8400 ? האם הוא תומך בלוח של ג'יגבייט GA-P35-DS3L ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני צריך עזרה ממכם איזה לוח אם עדיף בין ה -2 Gigabyte GA-X38-DS5 Intel X38 Chipset LGA 775 או Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 יש בינהם הבדל חשוב ומשפיע חוץ משהערכת שבבים שונה? ההבדל מחיר בינהם הוא 60 שקל תודה מראש! ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לשדרג את המערכת שלי מAMD+DDR לאינטל+DDR2 אני מחליף לוח, מעבד וזכרונות והשאלה שלי היא האם הווינדוס יעלה לי אחרי שאני אעשה את השינויים האלה או שאני אצטרך להתקין הכל מחדש? לפני כמה זמן החלפתי רק לוח מnForce 4 של גיגהבייט לnForce 4 של DFI והייתי צריך רק להתקין את הדרייברים של הלוח מחדש, איך זה יהיה הפעם?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
XFX nForce 680i LT SLI Motherboard בטווח מחיר שלו יש משו יותר טוב ? ומי יותר טוב מבין שתי אלה בכללי XFX 790I ULTRA SLI או ASUS STRIKER FORMULA 2 ?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בכיוון של ג'יגהבייט 965GM-S2 בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל כנראה שאני יורד מכרטיס מסך מובנה ובנוסף קראתי בפורום שהלוחות של ג'יגהבייט בעיתיים (משהו עם המאוורר..) אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב של חברה/ות אחרת/ות באותה סביבת מחיר אני אשמח תודה! דרך אגב איזה לוח של אסוס בערך באותה רמה של הג'יגהבייט שהזכרתי למעלה?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/11/08/sapphire-790fx-board-pixellated
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום.... יש לי סטיק זיכרון של Physical ויש לי סטיק של זיכרון רק ואני רוצה ללשים בסטיק הרק זיכרון של Adata האם זה יעבוד לי???? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ואם כן אז באיזה תדר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי חברה שרוצה לשדרג את הזיכרון הפנימי של המחשב שלה המחשב שלה מאד ישן ואני לא מצליחה למצוא שום אינפו על הלוח אם שלה כדי לדעת כמה סלוטים יש לה עם איזה סוג זיכרונות הוא מסוגל לעבוד ומה המקסימום שהוא יכול לקבל הלוח של קומפק compaq 041ch כרגע יש לה 3 זיכרונות במחשב 2X64 ואחד של 128 אבל כמו שאמרתי אני לא יודעת מאיזה סוג הם (SDRAM DDR וכו) ומה המקסימום שאפשר לשים במחשב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עכשיו מערכת AMD(לוח עם כרטיס גרפי מובנה-הבנתי שזה משפיע על העיניין) עם 512 זיכרון ובעוד שנה ככה להוסיף עוד 512 השאלה שלי היא אם לקחת עכשיו שני סטיקים של 256 ועוד שנה להוסיף עוד שני סטיקים של 256(1G סך הכל) או לקחת עכשיו רק 512 ואז עוד 512? זתומרת... האם תהיה ירידה בביצועים אם אני ישתמש בT2 ב4 הסטיקים או לא? כי הבנתי שגם בT2 הזכרונות עדיין פועלים בדיול צ'אנל. ואם אכן ישנה פגיעה האם היא משמעותית? עריכה: עשיתי חיפוש בנושא לפני כן והבנתי שT2 פחות טוב אבל לא ברור לי לחלוטין אם במקרה שלי שימוש ב4 סטיקים יפגע בביצועים ובכמה אחוזים תתבטא הפגיעה(בערך)...
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב מאייבורי(ונא לא לצחוק): לוח אםhttp://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1564&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=2 מעבד אינטל e-4600 ram :2x1024mbgeill וזהוא-הלוח בברירת מחדל כנראה לא מסתדר עם 2.1 מתח של הזכרון וצריך לשנות ל2.1 או אוטומטי ואינני מוצא את האפשרות בביוס בינתיים הפעלתי אתהמחשב עם זכרון אחר שברשותי עם 1.8 ואין שום בעיה תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי,כך שאוכל להריץ משחקים חדשים.בבדיקה שערכתי גיליתי כי כרטיס המסך שלי לא מעודכן,וצריך לשדרג את כרטיס הזיכרון. אם אני רוצה לשדרג ל 8800,אני כנראה אצטרך לשדרג גם את לוח האם שלי. אילו זכרונות ולוחות אם אתם ממליצים להתקין כדי שהמחשב יפעל כראוי עם הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם MSI MS-7125 CHIPSET NFORCE4 מעבד AMD ATHLON 64 3200 וזיכרון 256X2 DDR 400 CL 2.5 של חברת CEON היושבים על סלוטים 1 ו2. החלטתי להרחיב את הזיכרון ל 1 גיגה, ולכן קניתי כרטיסי זיכרון שלמיטב ידיעתי היו אמורים לעבוד בהתאמה עם הקודמים. מסוג : 2X GAIL PC 3200 DDR 400 CL 2.5 חיברתי אותם לסלוטים 3 ו 4 כמובן. המצב הוא שכרגע המחשב עובד ומזהה 1024 מגה, אך "נופל" או נתקע כל מספר דקות לערך. הרצתי את התוכנה MEMCHECK אך ללא תוצאות, מבחינתה הכל תקין. (מפגרת). מה אתם ממליצים לעשות, האם כדי להחזיר את הזכרונות ולקחת אחרים מסוג שונה אולי ? כל קונפיגורציה שונה תתקבל בברכה. יש לציין שלוח האם תומך בזכרון DDR עד מהירות 400 HZ. מצורפת תמונה של תוכנה לבדיקת לוח האם שהרצתי על ה…
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חברה...אני עומד לקנות זכרון יותר טוב למשחב...כרגע יש לי mhz 133 256 mb sdram אז אני רוצה לקנות 512 ddr כי זה הכי טוב לא? אז השאלות שלי בעצם האם אני צריך לקנות לוח אם חדש שיתאים לddr כי מקודם היה לי sdram או שאני לא צריך לשנות כלום..? כי שמעתי שעם יש לי sdram אז אני לא יכול לשנות לddr מבלי לשנות לוח אם או משהו כזה... האם זה נכון?? וגם...האם זה משנה של איזה חברה לקנות זכרון. לוח אם שלי זה sound+lan p4 478 s133 asus
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עדיף עם 3 שנים אחריות, ועם ציפסט של אינטל. ואם אפשר להסביר מה היתרון של הציפסט 915 על הישנים יותר, והאם זה שווה את ההשקעה?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-