עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם! עקב חוזר ההענות לנושא הקודם אני אנסח מחדש ואוסיף אתמפרט המחשב, אולי עכשיו תיהיה הענות, תודה. אז ככה חבר שלי ביקש מימני לבנות לו מפרט למחשב בתקציב של עד 2.5K. ביקשתי עזרה במפרטי מחשב הם עזרו לי מאוד והפנו אותי לכאן בכדי לקבל יעוץ לגבי לוח אם. הלוח אם שהמליצו לי שם זה Asus M2N-VM DVI ויש לו כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, חבר שלי לא צריך כרטיס מסך מובנה. לכן הנני מצרף את מפרט המחשב ותייעצו לי בבקשה איזה לוח אם כדי לי להמליץ לו אך עדיין שלא יחרוג מהתקציב של 2.5K. מפרט: http://tms.co.il/preview/spec/ktl3xgmu[br][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:25:41 מה דעתכם על הלוח אם הזה Gigabyte M52S-S3P AM2 למפרט שהצגתי למעלה. בנוסף רציתי לדעת אם שתיהם באים עם כרטיס רשת מוב…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  2. הבעיה שלי היא שהזיכרון שלי Mushkin 256MB PC3200 Green וכשהתקשרתי לפנדה להזמין עוד אחד כזה, אבל הם אמרו לי שהוא כבר לא במלאי. השאלות שלי: האם אני יכול שיהיה לי DUAL CHANEL עם זיכרון שונה מהזיכרון הזה. איזה זיכרון מומלץ במקרה הזה. אם תרצו פרטים כמו תיזמונים, מעבד (אינטל 2.4C), לוח אם (ALBETRON אני יכול לברר דגם אם זה חשוב) או פרטים נוספים, תגידו לי. תודה מראש, עומר

3. תוכנה שתראה לי איזה חברה הזיכרון שלי

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by revz,

בוקר בוקר לכולם, יש לי Pentium D 3Ghz שעליו מותקן XP64BIT , אני משתמש המון בתוכנות כמו פוטושופ וסוליד-וורקס (משחקים הרבה פחות) וכרגע יושב לי 2*512 DDR2 667Mhz / Crosair (שאת הלייטנסי אני עדיין לא בדקתי) בכל מקרה אני רוצה להוסיף עוד 2G... ממה שראיתי בפורום המליצו בחום על הזכרונות של טים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 ועל הזכרונות של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7746 השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב (בגבול ה600-700 לשני הסטיקים) והאם יכולות להתעורר בעיות בגלל שוני החברות, שוני הגודל או כל דבר מפגר אחר אני גם יודע שאם הלייטנסי של הזכרונות שלי גבוה אז גם החדשים יקבלו בלמים ליום-הולדת אבל ברירה אין יותר מדיי ... תגובות, רעויות או מש…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by יניב קופר,

אני רוצה לקנות מעבד ואני מתלבט בין 945 לביו קונרו

6. שמתי לב מהביוס ומהאוורסט שכתוב שהמהירות של הזכרונות 553, הלוח אם אולי לא תומך מעל ל553 MHZ ? ורציתי גם להוסיף עוד 2 זכרונות כמו שיש לי עכשיו G.Skill 1GBX2 667 ואם זה יהיה לי משתלם או שעדיף לי כבר לקנות 4 זכרונות חדשים עם מהירות יותר גבוה? או שכבר עדיף לי להחליף לוח אם כי הוא לא מנצל את הזכרונות עד הסוף ? ד''א רשום בקופסא של הלוח אם Supports Dual Channel DDR2 800. תודה מראש :]

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by nanu,

מחפש לוח אם אינטל טוב הכולל כרטיס מסך OB טוב ( כמו NFORCE2 ) 865PE כולל הכל: DUALDDR, RAID, SATA, X8, 5.1, G-LAN, FIREWIRE, PAT

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by Nitro,

אני עומד לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול שאלה בקשר לזכרונות: המחשב שאני קונה הוא A64, לוח EP-8KDA3J, רציתי לשאול אם בהגדרות ברירת מחדל (כלומר, ללא א"ק), DDR500 יבוא לידי שימוש, או שהמקסימום שאני יכול לסחוט ללא א"ק הוא 400 מה"ץ. הזכרונות עליהם חשבתי הם A-DATA PC4000 512MB. מראש תכננתי לעשות א"ק, אך אחרי חריגה פראית מהתקציב... החלטתי ללוותר על כמה רכיבים. DDR 400 לעומת ה500 הוא כמה מאות שקלים, שלא לדבר על החסכון שבאי-קניית קירור לא"ק וכו'... מתישהו אני כן מתכוון לעשות א"ק, לקנות את הקירור שעליו ויתרתי, לשדרג זכרונות ולרוץ. אבל זה יקח זמן. בקיצור, מה אתם אומרים? יורגש החסרון בDDR500, או שיהיו בדיוק אותם ביצועים עם הDDR400..?

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by אחד שרוצה לדעת,

אני רוצה לקנות מחשב ויש לי שתי שאלות: 1. מהם החלקים שאני צריך לבחור ומה חשיבות כל חלק (מה הוא עושה, במה הוא עוזר, כמה הוא חשוב למחשב ועוד...)? 2. אם אני מרכיב מחשב, האם ישנה הגבלה לחלקים שאני לוקח, אם אני לוקח חלק מסויים האם יש בעיה בלקיחת חלקים מסויימים אחרים? האם אני חייב לקחת חלק מסויים אחר?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. והוא תומך בכלל בפנטיום D3.4 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=280

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. Started by ben-bassat,

תסבירו לי איך זה יכול להיות ש msi neo2 במקום הראשון בנסו ללינקhttp://www6.tomshardware.com/motherboard/20030707/i875p-61.html

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. אני לא מתכוון לעשות OC לכן אני מחפש לוח מהיר במהירות סטוק ושקט ( אם אפשר קירור פסיבי על ה BIOS ) יש רעיונות? (סביבות 1000 ש"ח )

13. Started by the-f-master,

כרגע כל לוחות האם שתומכים במעבדי ה-45NM החדשים ובזכרונות DDR3 תומכים בקרוס פייר או רק בכרטיס מסך אחד...מתי כבר נוידיה תוציא צ'יפ סט שתומך בSLI DDR3 ו-45NM?היא מפסידה המון לקוחות ובמיוחד עכשיו כשגילינו את הטימטום של AMD ATI אני ממש לא רוצה לקנות כ"מ שלהם ובמיוחד לא קרוס פייר אז אם נוידיה הייתה מוציאה לוח אם כזה היה לו הרבה ביקוש,לא?למה לדעתכם היא מתעכבת יחסית לאינטל שהוציאה צ'יפ סט כזה לפני כ"כ הרבה זמן...

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by sgsg,

Amd Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300 ראיתי היום באחת החנויות את המעבד. לא ראיתי שום דבר עליו באתר. לפי חיפוש קצר אלה אמורים להיות מעבדים חסכוניים באנרגיה ודי חלשים (?) אפשר יותר פרטים?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  15. עד עכשיו ראיתי בחנויות רק זמינות של 6300 ובאופן מצומצם E6400 אני הזמנתי את הE6600 לפני 10 ימים והוא עדין לא נראה באופק.... למישהו פה יש מושג מתי באמת נראה פה זמינות של המעבד הזה? בזיגזאג ראיתי ששינו את תאריך הכנסה למלאי ל1 לספטמבר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4684

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by alone66,

1. על ההגדרות השונות של הביוס ( רצוי בעברית) 2. על הרגיסטרי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by ndv,

Asrock 775DUAL880-PRO נכנסתי לאתר שלהם באינטרנט: http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm וראיתי שכתוב שם :PCI Express Graphics and AGP interface to adopt both PCI Express and AGP Display card AGP - זאת אומרת אני יכול לחבר ללוח הזה את הכרטיס מסך הקודם שלי (חיבור AGP X4) ואז בהמשך לשדרג את הכרטיס מסך שלי? ועוד שאלה : Hybrid Booster - ASRock Safe Overclocking Technology זאת אומרת אני אוכל לעשות לו אוברקלוק בעתיד?

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by agishron,

שלום לכולם, קיבלתי השבוע שלושה סטים של זכרונות, כולם של חברת GEIL כולם 4GB אחד מדגם ULTRA 1066 אחד מדגם BLACK DRAGON 800 ואחד EVOONE 800 על הזכרונות רשום שצריך להגדיר נתונים בלוח האם. אחד זה SPD, והשני זה המתח. את המתח מצאתי ושניתי לפי מה שכתוב על המודל,לאחר ששיניתי את המתח, אין ספק שזמן התגובה של המחשב עלה, אך מה לעזאזל זה SPD ואיך מגדירים אותו? יתרה מכך. יש לי שני מחשבים ויש לי שלושה סטים של זכרונות, איזה מבין אותם זכרונות הייתם שומרים ואיזה סט הייתם נותנים (לאחיין שלי).... אלו המחשבים שישנם ברשותי: לוח asus p5b-e מעבד E6600 כרטיס 7600gs וספק 550 CHIEFTECK המחשב השני הוא לוח gigabyte ep35c -ds3r מעבד e8400 וכרטיס 4670 וספק 550 CHIEFTECK תודה מראש

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by rainish1989,

מי מלוחות האם הבאים עדיף ולמה? gax48dq6 chipset ddr2 lga intel cpu? gaep45extreme? מי עדיף ולמה? (במחשב בו הזיכרון הואDDR2 4GB 900/1006 MHz , והמעבד intel quad Q9550)..[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 19:15:42 ועוד לוח אם אחד נוסף למערכת:ga-x48t-dq6 48x chipset

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by oryrm19,

היי, האם יש עוד מקומות שמוכרים מעבדי 939? ואם לא, האם יש מישהו בפורום שמעוניין למכור מעבד 939? אני מחפש מעבד שיוכל להריץ full hd בלי בעיות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. Started by idanaz,

חברה שלום יש לי לוח אם של אסוס דגםmx- P4S533 מעבד פנטיום 4 עכשיו לשאלה יש לי זכרון אחד ddr400 256 מגה ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון של 256 אבל מדגם אחר (חברה אחרת) ולו יש 256 DDR333 עכשיו שאני שם את שניהם יחד המחשב עושה ריסט אוטומטי האם יש דרך לשלב את שניהם מבלי שיהיה בעיה שללוח עצמו יש 2 סלוטים של ddrו שני סלוטים של sdram אגב הדגמים הם Elixir400 256 מגב בייט עם תזמון של cl 3 והדגם השני הוא PQI 333 256 עם תזמון של cl 3 לפי דעתי הבעיה היא במהירות אחד הוא 400 והשני הוא 333 בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לכך תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי לוח של אסוס p5k p35 אחלה של לוח אם אני מתבאס קצת כי הלוח לא תומך ב- ddr 3 שווה לי להחליף את הלוח מי שמכיר את הלוח יודע שהוא לוח פצצה הוא תומך ב- 3 מעבדים וגם במהירות של 800\667\1066 של הזיכרונות אמרו לי גם שאם אני ישים 4 גיגה זיכרון במהירות 1066 בויסטה אז הוא לא יזהה לי את 4 גיגה האם זה נכון האם כדי להחליף את הלוח בגלל שהוא לא ב-ddr 3 בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  23. אני מחפש את המעבד הזה בנרות אבל אני לא מוצא יש רק את ה AM2 אם מישהו מכיר איזה חנות שיש לה במלאי או מישהו שמעונין למכור מעבד כזה אני אשמח אם יצור איתי קשר פשוט אין אותו אפילו במלאי אצל היבואן ואני חייב אותו המון תודה מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון יום טוב

24. שלום חברים, אני צריך לשפר מחשב מסויים שהוא די ישן (שנתיים).... בלוח אם, AGP, ישנו באס של X2 או X4 , האם כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200 שעובד בבאס X8 יקלט... * מיותר לציין ולהגיב שהוא לא יעבוד, מן הסתם, במהירות X8. ומכאן באה השאלה הבאה: הלוח תומך 333 מגה הרץ מהירות זיכרון, ניתן להרכיב כרטיס זיכרון במהירות 400? וכן הלאה, 333 על 266..... *מיותר לציין שהזיכרונות חייבים להיות מאותו סוג: DDR... וכו.... תודה רבה על תשומת הלב... שבת שלום..

25. Started by full_clip,

המפרט הוא Q6600 סטיפינג GO sunbeam tuniq tower asus p5k-e/wifi ap על מה תמליצו באזור ה400 ש"ח איך אלו ב435 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים