עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני יודע שהכותרת לא מספיק ברורה התכוונתי האם הDUAL תלוי רק בלוח-אם או גם בזכרונות עצמם: Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 זיכרון DDR2 במהירות 667 מה"צ 2 יחידות של 1024 מ"ב DUAL CHANNEL אחריות לכל החיים תיזמונים 5-5-5-15 מול KINGSTON 1g 667mhz ddr2 cl5 והאם עדיף לקנות 2x1GB מאשר 1x2GB? (אני חושב שכן בגלל הdual, אבל שואל בכל זאת) נ.ב. מה זה הCL?

2. Started by idle`,

חבר שלי רוצה את הלוח הבא כי הוא טוב ויותר זול מהSTRIKER EXTREME שהוא חשק בו אז אפשר להשיג אותו באיזה חנות?? עדיף כמה שיותר קרוב לפתח-תקווה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1558&modelmenu=1

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  3. היי לכולם האם ניתן לדעת איזה CHIPSET מותקן בלוח אם כלשהו ? (VIA, INTEL .....) האם יש אפליקציה כלשהי המזהה איזה CHIPSET מותקן ? תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. Started by x-pac,

זה הקטע בהתחלה רצתי http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=1182 אחרי בדיקה אין אותם במלאי אז הציאו לי את אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 אין אותם במלאי גם אז ביקשתי מאימא שלי שתיתן לי תקציב והיא אמרה לי שתבקש את הדבר שיביא תמורה מלאה לכסף שלך אז אני רוצה 1G וזהו אני עושה מה שאמא שלי מבקשת :

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by liav12,

ולא משנה המחיר

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by ccc,

הכנסו למג'יק ביוס ותורידו... קיבלו היי האיפוקס האלה... בכל מקרה עכשיו זה רשמי

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by E-Bear,

יש לי מעבד אינטל 2.8 פרסקוט ורציתי לדעת עד כמה אני יוכל להגיע בOC הסטינגס(מצטער אם אני קצת נוב ולא קוראים לזה ככה פשוט אני חדש בכל העסק הזה... :) של הCPU: SL79K COSTA RICA 3408A491 תודה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  8. יש לי מחשב וותיק שמשמש כ-Media Center, עד כה עם 2 סטיקים של Geil מסוג PC3500 (מהירות של 433MHz) בעלי תזמון של 2-6-3-3-2. רכשתי היום 2 סטיקים (משומשים) של Samsung מסוג PC3200 בעלי תזמון של 3-3-3-8-8 ציפיתי שהכל יתיישר לפי הזכרונות האיטיים יותר. הגדרתי את הכל על הגדרה אוטומטית, ביצוע Reset גיליתי תזמונים של 2.5-2-2-6-8. המחשב עובד כמה שעות יציב ותקין. כיצד התזמון הזה הגיוני? האם כדאי/רצוי לשנות משהו בתזמונים ידנית? בנוסף עד כה הזכרונות עבדו ב-Dual Channel, האם בערבוב הנ"ל (ובהנחה שהסטיקים הונחו ב-slot הרלוונטי), הזכרונות ימשיכו לעבוד ב-Dual Channel? תודה. אמיר.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by shmoolm,

יש לי לוח אם של גיגהבייט K8NS ultra 939 עכשיו יש לי זיכרון 512 מגה של קינגסטון במהירות 400. לאחורנה חיברתי עוד סטיק של 256 מחברה אחרת במהירות 300. עכשיו מה שקרה זה בעצם שהזיכרון הנוסף פשוט נשרף!!!!!!!!!!!! הסיבה יכולה להיות בגלל המהירויות השונות? אם אני יוסיף עוד סטיק של 400 זה יהיה טוב? ועוד שאלה... האם יש מצב שנשרף גם הסלוט בלוח אם בעקבות זה ?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  10. האם ASUS PLD 945 DELUX הוא המקביל של 6594 Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard with firewire ו-MSI945P מה הכי טוב ל-AVID

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by itaysp,

שלום! לפני מספר ימים קניתי מעבד 64 ביט. אני ציפיתי שהמעבד יראה ככה: או משהו בסגנון אבל שיראו את הליבה ושאני אוכל למרוח עליה את המשחה. במקום זה קיבלתי מעבד עם ברזל מעליו שנראה כך: בערך. האם זה צריך להראות ככה? או שאני צריך להוריד את כיסוי הברזל? אם לא, איפה אני מורח את המשחה הטרמית? על כל הברזל הזה?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by rino,

שלום לכולם המחשב שלי מבוסס פנטיום 4 2.4GH על לוח ABIT IS7E יש לי 2 מקלות זיכרון שם קרוסייר 256MB ,האחד 3000 ווהשני 3200 {כי מי שהביא לי מחו"ל לא שם לב להבדל} עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מקלות של 256 MB אבל לא מעוניין להוציא 450 ש"ח למקל על קרוסייר. אני לא עושה OC רצחני לזיכרון ולא ממש יודע איך להתעסק עם התיזמונים . אני מבקש המלצה לזיכרונות שאפשר להוסיף לקרוסייר DDR400 שלא יקרעו לי את הכיס אך יעבדו כמו שצריך. תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by shaharo,

לאחר שקראתי את המאמר עדיין לא קיבלתי את התשובה לשאלה הזאת האם אפשר לעשות Dual DDR עם שני זכרוונות אותו דבר מאותו חברה? או שחייבים לקנות את החבילות במחיר מופקע ?

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by Dvich,

ערב טוב, חבר שלי קנה זכרון של חצי גיגה של סאמסונג, על הצ'יפים היה כתוב TCC3, איך הצ'יפים האלה בOC? איך הם בהשוואה לTCCC? תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by liransason,

ברצוני להוסיף כרטיס זכרון למחשב, הלוח אם intel 946gz עם תמיכה לזכרון ddr2 667 mhr היום קשה למצוא את הכרטיס הזה, השאלה שלי אם אני יוסיף כרטיס זכרון ddr2 800 mhr אם הלוח יזהה אותו? ואם אני יוסיף את הכרטיס ddr 2 800 2gb עם מה שיש לי ddr2 667 1gb אם הוא יזהה את שניהם ביחד?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by shloosh,

הדלקתי את המחשב ופתאום מגיעה לי הודעה כזאת: CMOS/GPNU checksum bad press F1 to setup press F2 to load defoult velues המחשב עובד תקין לגמרי,והכל מצוין גם בווינדוס. עשיתי לו F2. מה הקטע עם זה???

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  17. איך אני מפעיל Physical Address Extension במחשב שלי המערכת הפעלה תומכת וגם המעבד יש לי 512 מגה דואל דידיאר איך אני מפעיל ת Physical Address Extension ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  18. מבחינת כסף E6600 עולה 1200 שקל נגיד +- אין לי מושג כמה יעלה ב22 ליולי (אבל בגדול זה תאריך הקניה) האם כדי לקנות מעבד חלש יותר ולתת לו בראש עם OC מבחינת כסף מה משתלם יותר? ומבחינת ביצועים גם מה עדיף.. אני אחד שלא מתכוון להשגיח כל היום על טמפ' המעבד ואין לי כוח לקחת סיכונים בלהרוס את המעבד.. (למרות שיש לי מעבד בארון שאני מוכן לפרק לו תצורה בOC מטורף.. פשוט אין לי קירור.. חחח אולי אני אפתח את המארז ואשים עליו מאוור סתם בשביל לראות לכמה הוא מסוגל להגיע עד שהוא יתפוצץ.. אבל נעזוב את זה כרגע בקיצור איזה מעבד כדי לקנות +איזה קירור במידה וצריך.. בשביל לקבל ביצועים טובים במינמום כסף.. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by Shashay,

איך אני בודק מה הדגם המדויק של הזיכרון שלי במחשב?...אני יודע רק לפי everest שיש לי 1 ג'יגה(מחולק ל2 של 512)במהירות של 667mhz אבל לא מצאתי איפה אני יכול לדעת בדיוק את הדגם....?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by FatallChill,

טוב יש לי בעיה יש לי קבלים בלוח האם שהם התנפחו קצת והמתח נפל טיפה הוא 4.7 שצריך להיות 5 לחב שלי היה את זה והוא לא חש שזה חשוב עד שהמחשב שלו התחיל להתכבות מעצמו כל הזמן עד שהדיסק הקשיח שלו נהרס אז אני רוצה לשאול אם זה קורה לכל לוחות האם?

21. Started by srolik,

מישהו מכיר לוח טוב למעבד AMD DOUAL CORE שתומך בזכרונות DDR 2 ויש לו חיבור SLI

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  22. הבעיה שלי היא שהזיכרון שלי Mushkin 256MB PC3200 Green וכשהתקשרתי לפנדה להזמין עוד אחד כזה, אבל הם אמרו לי שהוא כבר לא במלאי. השאלות שלי: האם אני יכול שיהיה לי DUAL CHANEL עם זיכרון שונה מהזיכרון הזה. איזה זיכרון מומלץ במקרה הזה. אם תרצו פרטים כמו תיזמונים, מעבד (אינטל 2.4C), לוח אם (ALBETRON אני יכול לברר דגם אם זה חשוב) או פרטים נוספים, תגידו לי. תודה מראש, עומר

23. Started by Hellgrace,

בביצועי סטוק ה e6550 לוקח,בגלל הFSB הגבוה יותר,עם זה אין שום ויכוח. אבל מה לגבי אוברקלוקינג? e6550: באס 333 מכפלה 7 revision חדש - אמור לעזור במקצת באוברקלוקינג e6420: באס 266 מכפלה 8 אין את הrev החדש. יש לי הרגשה שעם רוב הלוחות mid-end מגיעים ל fsb wall די מהר,וה e6420 ינצח בoverclocking. בלוחות היקרים יותר אני מניח שה rev החדש יעזור,וה e6550 יקח. המחירים שלהם כמעט זהים - אז מה לקחת? בינתים אני מתכנן מערכת של: e6550 (או e6420) ga-965p-ds3 2gb 800 CL5 (של g.skill \ קורסייר כנראה) 8800GTS ביג טייפון או cnps9500 של זלמן כמובן שיש גם את האופצייה של e4xx , אבל עד כמה שאני יודע מעבדי אלנדייל נחותים מקונרו ב OC.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. שלום אני חדש פה רצתי לשאול מה ההבדל בין אינטל לשאר המעבדים עם תסבירו לי כך זה היה נחמד: מעבד *** יותר טוב *** בגלל *** מתאים ל*** בגלל*** תודה רבה

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by whitiger19,

במחשב של אחי יש סטיק אחד של גי'ה זכרון DDR2 667MHZ אני רוצה לקנות עוד 3 סטיקים בנפח של גיג'ה כל אחד. השאלה היא אם אני אקנה במהירות 800MHZ באיזו מהירות כל המערכת תעבוד? אני יודע שבמהירות הנמוכה יותר אבל אני לא סגור אם הסטיק שיש לי כרגע יוריד את כולם ל667 או רק את אותו הסטיק שיעבוד איתו בדואל.. והשניים האחרים יעבדו ב800.. ?!? תשובות.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים