מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם מעבד וזיכרון 512 מגה מה אפשר להכניס במחיר של נגיד עד 700 שח ??? : תודה לכולם ! אפשרי גם הצעות ליד שנייה !
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך המעבדים עם הליבה המשולשת? AM2 8450 X3
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לוח אם של GIGABYTE GA-945GMF-S2 מתאים לCORE2DUO ו512 מגה זכרון ראיתי בביוס שהוא מוגדר לתת 8 מגה זכרון לכרטיס מסך ONBOARD ניסיתי להגדיר בביוס שיתן יותר זכרון למסך אבל שני האפשרויות היחידות היו 8 מגה או 1 מגה מה אפשר לעשות כדי לתת יותר זכרון לכרטיס מסך? :s05: תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום הבנתי שבסביבות ינואר תגיע טכנולוגיה חדשה ולכן מומלץ לחכות בקניית מחשב חדש. האם מישהו יודע על איזה טכנולוגיה מדובר ומה יהיוו החידושים הכדאיים ביותר? אני אשמח לסקירה מעמיקה ממעבדים כרטיסי מסך לוחות אם..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול שאלה בקשר לזכרונות: המחשב שאני קונה הוא A64, לוח EP-8KDA3J, רציתי לשאול אם בהגדרות ברירת מחדל (כלומר, ללא א"ק), DDR500 יבוא לידי שימוש, או שהמקסימום שאני יכול לסחוט ללא א"ק הוא 400 מה"ץ. הזכרונות עליהם חשבתי הם A-DATA PC4000 512MB. מראש תכננתי לעשות א"ק, אך אחרי חריגה פראית מהתקציב... החלטתי ללוותר על כמה רכיבים. DDR 400 לעומת ה500 הוא כמה מאות שקלים, שלא לדבר על החסכון שבאי-קניית קירור לא"ק וכו'... מתישהו אני כן מתכוון לעשות א"ק, לקנות את הקירור שעליו ויתרתי, לשדרג זכרונות ולרוץ. אבל זה יקח זמן. בקיצור, מה אתם אומרים? יורגש החסרון בDDR500, או שיהיו בדיוק אותם ביצועים עם הDDR400..?
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ויש לי שתי שאלות: 1. מהם החלקים שאני צריך לבחור ומה חשיבות כל חלק (מה הוא עושה, במה הוא עוזר, כמה הוא חשוב למחשב ועוד...)? 2. אם אני מרכיב מחשב, האם ישנה הגבלה לחלקים שאני לוקח, אם אני לוקח חלק מסויים האם יש בעיה בלקיחת חלקים מסויימים אחרים? האם אני חייב לקחת חלק מסויים אחר?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להזמין מחשב בקרוב ויש לי 2 שאלות שרציתי להתמקד בהן: לגבי מעבד AMD... אני יודע שזאת שאלה שנשאלה פה כמה פעמים אבל אני עדיין לא סגור על זה הוצע לי מעבד בחנות מחשבים בעיר AMD Athlon 64-bit כאשר לא רשום עליו Venice, אבל המוכר אומר שזה מעבד חדש ושהוא venice למרות שלא רשום... רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon רגיל לבין Athlon Venice ... ולדעת מה משתמע מכך (כלומר אם אמור להיות רשום על האריזה וכד') לגבי זיכרון... רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון ddr לבין זיכרון ddr2 ? האם ההבדל הוא משמעותי ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, החליפו לי לוח אם ומעבד ב-KSP. כשאני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך כחול עם הודעה שאומרת "ווינדוס כובה כדי להגן על המחשב מנזק". האם התקנת ווינדוס מחדש תפתור את זה? תודה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
:s05: :s05: יש כבר תאריכים לדברים האלה?!?!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום חבר אמר לי שכדי שאני יוכל לראות הבדל בFPS של crossfire אני צריך או מעבד של I7 או Q9550. זה נכון? המסך הנוכחי שלי הוא 24 אינץ כלומר 1920X1200. כרטיסי מסך 2X ATI 4980.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
Amd Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300 ראיתי היום באחת החנויות את המעבד. לא ראיתי שום דבר עליו באתר. לפי חיפוש קצר אלה אמורים להיות מעבדים חסכוניים באנרגיה ודי חלשים (?) אפשר יותר פרטים?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח הנ"ל תומך (רשמית לפחות) בזיכרונות DDR2 במהירות של 533 ו667 MHZ בלבד. קישור: http://www.intel.com/products/motherboard/d975xbx/index.htm אני מעוניין בזיכרון שני ערוצים של 1 מגה (שני מודולים של 512 כל אחד) ישנו אתר מומלץ ע"י אינטל שבדק ואישר מספר יצרנים עבור הלוח הנ"ל קישור: http://www.cmtlabs.com/mbSearchResults.asp?sManuf=Intel&sMN=D975XBX&oSubmit=Search מכיוון שאני רוצה ללכת על בטוח אני מעוניין לקנות רק זיכרונות בדוקים ומאושרים. שאלתי היא: איזה זיכרונות נמכרים בארץ על פי המפרט שאני מעוניין בו ומאושרים ע"י האתר הנ"ל. או שמישהוא יכול להמליץ לי על זיכרון אחר אבל שגם הוא בדוק ומאושר על ידי אתר חומרה אמין. בברכה דורון
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את מחשבי. אז חשבתי לעשות את השידרוג הבאה : לוח אם להחליף לP35 DS3L כרגע יש לך MS - 6580 מחברת MSI. להישאר עם המעבד הנוכחי שלי P4 2.4GHZ @ 2.8GHZ. ולהוסיף 2GB זיכרון ללוח אם החדש. יש לי שאלה אליכם : האם מעבד P4 סקוט 478 יתאים ללוח אם P35 DS3L ואם לא, איזה לוח אם אתם ממליצים לי? אשמח לקבל המלצות, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה נחשב המעבד הכי חזק ומהיר כיום? ראיתי באתר שמציג את כל סוגי המעבדים והתכונות מעבדים שיש להם הבדל קטן מאד והם מקבלים שם דגם שונה נניח הבדל של 10 וולט במתח שלו. מה זה נותן בכלל ולמה בשביל זה להוציא מעבד חדש? ב. מה נחשב הלוח הכי חזק ומהיר היום ומה הבדלים עיקרים בין לוחות כי אני רואה לוחות במהירות גבוהה של 1333 שעולים 300 שקל ולעומת לוחת מהירים פחות שיכולים לעלות גם 1500 שקל איך זה ולמה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רציתי לדעת, יש לי כרגע במחשב זכרון 1 ג'יגה של GSKILL זה הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 ראיתי את המחירים הנמוכים של הזכרונות והחלטתי להוסיף קיט של 2 ג'יגה. רציתי שתעזרו לי לבחור קיט טוב באזור ה300 ש"ח, ראיתי את אלה ,מה אתם חושבים? (שניהם עולים 315) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7745
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום.. יש לי לוח אם DFI infinity 975X ושני סטיקים של G.SKILL DDRII 800MHZ CL5.... עכשיו איך אני עושה אותם שיעבדו על 800MHZ??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מי מלוחות האם הבאים עדיף ולמה? gax48dq6 chipset ddr2 lga intel cpu? gaep45extreme? מי עדיף ולמה? (במחשב בו הזיכרון הואDDR2 4GB 900/1006 MHz , והמעבד intel quad Q9550)..[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 19:15:42 ועוד לוח אם אחד נוסף למערכת:ga-x48t-dq6 48x chipset
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת האם מעבד ה6300 2m החדש הקונרו חזק יותר מאשר intel 945 d 3.4 2x2m אני שם אחד משניהם במחשב חדש ההבדל בין הקונרו לבין ה945 היינו 60 שח מה כדאי בהתחשב בעבודה שבעיקר אני מתעניין במשחקים והרצת תוכנות באופן כללי לתחזוקת המחשב אשמח אם תראו לי בנצמארק מעודכן תודה רבה אדם
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי, האם יש עוד מקומות שמוכרים מעבדי 939? ואם לא, האם יש מישהו בפורום שמעוניין למכור מעבד 939? אני מחפש מעבד שיוכל להריץ full hd בלי בעיות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
חברה שלום יש לי לוח אם של אסוס דגםmx- P4S533 מעבד פנטיום 4 עכשיו לשאלה יש לי זכרון אחד ddr400 256 מגה ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון של 256 אבל מדגם אחר (חברה אחרת) ולו יש 256 DDR333 עכשיו שאני שם את שניהם יחד המחשב עושה ריסט אוטומטי האם יש דרך לשלב את שניהם מבלי שיהיה בעיה שללוח עצמו יש 2 סלוטים של ddrו שני סלוטים של sdram אגב הדגמים הם Elixir400 256 מגב בייט עם תזמון של cl 3 והדגם השני הוא PQI 333 256 עם תזמון של cl 3 לפי דעתי הבעיה היא במהירות אחד הוא 400 והשני הוא 333 בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לכך תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש לאחותי ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. השאלה שלי היא בנושא המעבד ולוח האם ... האם ללכת על ה-sempron של AMD או celeron D של INTEL ? וכמובן בעקבות השאלה הזאת עולה השאלה על לוח האם ... מכתבות שונות אני מבין שעם שחרור גרסת celeron D יש איזשהו שיוויון בין הביצועים של שני המעבדים, זה נכון ? מה אתם אומרים על Chaintech SK8T800 (S-754 ? אין לי תקציב גדול מידי ואני מבין שאני לא קונה מחשב שיריץ DOOM3, אבל אני מנסה להוציא את המירב מהתקציב שלי. תודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627HF Sensor Access ISA 290h Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures Motherboard 33 °C (91 °F) CPU 47 °C (117 °F) Cooling Fans CPU 4623 RPM Chassis 1500 RPM Voltage Values CPU Core 1.57 V +3.3 V 3.28 V +5 V 4.97 V +12 V 11.73 V -12 V -12.03 V -5 V -5.25 V +5 V Standby 4.92 V VBAT Battery 3.55 V DIMM 2.61 V CPU Properties CPU Type Mobile AMD Athlon XP-A, 2200 MHz (5.5 x 400) 3200+
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש לקנות זכרון עבור 2 מחשבים, שניהם עם הלוח X58A-UD3R, אך ל-1 מעבד i7 920 ולשני מעבד i7 960. אילו זכרונות עלי לחפש? יש דגמים מומלצים? אני פשוט לא מכיר בכלל את הסדרה הזו. קראתי בשאלות נפוצות שאפשר לרוץ גם ב-3 ערוצים וגם ב-2. מה עדיף? ומאחר ולא מוכרים קיטים של 3 יותר, זה סבבה לקנות קיט של 2 + אחד בודד? זה יעבוד טוב? אני מחפש כמה שיותר זול.. אבל שיעבדו נורמלי. תודה רבה על כל העזרה, דוד. (אגב, בדקתי באתר של ג'יגה בייט לגבי זכרונות תואמים, ומצאתי את הדגם הזול של קינגסטון, אבל רציתי לדעת אם יש זכרונות יותר מומלצים או חדשים שנמכרים היום).
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-