מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. כאשר אני מעוניין לעבוד עם כרטיסי זיכרון 2400MHZ ,זה אומר שאני עושה OC ללוח אם(במידה והוא תומך) למהירות זו?! ובמידה וכן מה עדיף,לוח שמהירותו לפני OC היא 1600 או 2133 או שזה בכלל לא משנה במידה ואני כבר עושה OC? במידה ואעשה OC ללוח אם,זה דורש פתרון קירור נוסף?(בהנחה שהמארז איכותי ובעל פתרונות קירור משל עצמו וכך גם לוח האם) בהנחה שלעולם לא יחוברו יותר מ2 כרטיסי מסך על לוח האם,איזה גודל צריך לחפש?(MINI ATX\ATX\FULL ATX וכו) טכנולוגיית THUNDERBOLT- הטכנולוגיה כבר כאן? יש טעם להשקיע בתמיכה לטכנולוגיה בלוח אם היום, או שמלבדו שום דבר עדיין לא מוכן לזה, או למשל המחירים כרגע מאוד מאוד יקרים?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב זה הפרק השני להודעה שכתבתי לא מזמן בתמיכה תכנית. שם כתבתי שהמחשב שלי לא עולה בגלל כמות קטנה של זיכרון ואני לא מבין למה. אם יש לכם עדיין תגובות בעניין אני אשמח. עכשיו הגעתי להחלתה לקנות זיכרון ולסיים עם העניין. אני לא יודע בדיוק מה הסוג של הלוח אם שלי כי אני לא יכול להעלות את המחשב, צריך להיות כתוב לי איפה שהוא עליו במקרה? איזה עוד רכיבים חיוניים לכם כדי לדעת מה סוג הזכרונות שנחוצים לי ואיך אני יכול להשיג את מידע?? ההודעה בפורום תמיכה תכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155457.0 עזרו לי בבקשה...תודה..
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם לפי דעתכם יהיה הבדל רציני בין המעבדים הבאים: את'לון 64 3500 ווניס לעומת את'לון 64 3700+ סאן דייגו. אני יודע שהמהירות שלהם זהה (2200) אך לווניס 512 ק"ב זיכרון קאש ואילו ל סאן דייגו יש 1024 ק"ב קאש. במידה ויש הבדל באיזה יישומים ניתן יהיה להבדיל בו?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש כזה בנמצא ? אם כן תנו בבקשה קישור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Gigabyte GA-8I945P-G 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 6600 (256 MB) Disk Drive WDC WD2000JS-00MHB0 (186 GB, IDE) TSSTcorp CD/DVDW TS-H552U זה המחשב שיש לי רציתי לשפר אותו או להחליף לו חלקים או להוסיף לו כמו להחליף מעבד אם אפשר על הלוח הזה להוסיף זיכרונות להחליף כרטיס מסך? וצורב גם ולהוסיף כונן קשיח יש לי 1000 שקל לכל הבלאגן ואני לא יודע מה לעשות ומה כדאי...כדיי שהוא ייהיה יותר חזק..
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה לקנות עוד מעט שני כרטיסי HD4850 ואני רוצה לוח אם בסביבות ה600 ש"ח ראיתי בSKYPC לוח ב550 ASUS P5K אבל ראיתי שרשום שם שחיבור אחד כפול 16 והשני כפול 4. אני לא יודע כל כך מה זה אומר אבל זה לא נראה לי טוב. הסתכלתי עוד קצת וראיתי ב670 שקל את הלוח ASUS P5Q PRO ושם רשום ששניהם כפול 16 אז כדאי את זה ? ואם אפשר הסבר קטן על מה זה אומר, ואם יש לוח אם טוב יותר מאלה אז תציעו תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לאחר שמצאתי את כל הדרייברים וכל זה אני ניכנס לתוכנה ואני רואה את זה (כמובן בדוס, פשוט פה שמתי תמונת מסך דרך הווינדוס): עכשיו file name to program זה שם הקובץ סבבה אח"כ בא לי איזה משהו באיזה קובץ לשמור את זה... מאיפה אני אמר לדעת? מה אני אמור לרשום שמה? זה שם הקובץ של העידכון: 91i-11m2.bin
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום.. אני קונה את הזכרון הזה : Kingston HyperX 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 333 (PC 2700) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model KHX2700K2/1G - Retail ורציתי לדעת אם אני חייב דיואל צ'אנל בשביל לשים אותם בלוח בכלל? או שאני יכול אבל הם יעבדו בתזמונים / ביצועים פחות טובים..? יש לי ASUS P4S8X ולא נראה לי שהוא תומך בזה...
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי שלושה סטיקים של Twinmos 256MB DDR PC3200 עכשיו כרגע שלושתם מחוברים, ככה שיש 768MB DDR בהרצה של המחשב בהתחלה הוא כותב, Dual DDR Channel Enabled. השאלה שלי היא, האם כדאי לי להוציא סטיק אחד ושהיה לי 256X2 שיעבוד ב DUAL אבל יהיה סה"כ 512 או שכרגע, הזיכרונות עובדים ב DUAL, כי זה שני סטיקים ועוד סטיק אחד. אז 2 מהם עובדים ב DUAL, והשלישי בודד. והאם יש אפשרות, להוסיף עוד סטיק אחד זהה, ואז יהיה 1GB זיכרון, כאשר יהיו 4 סטיקים של 256 ויעבדו ב DUAL כל שתיים. או שזה בלתי אפשרי, ועדיף לי להוציא סטיק אחד ולהשאיר 2 סטיקים של 256 שיעבדו ב DUAL או שלהשאיר את זה ככה, כי הם כבר עובדים ב DUAL והסטיק השלישי לא מפריע. קצת מבלבל, אבל תודה
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שניהם בסוקט 939, השאלה היא אם יש הבדל כל כך גדול בביצועים ששוה את ההבדל במחיר? נראה לי שההבדל היחיד ביניהם הוא שבסמפרון יש 256KB ואילו ברגיל יש 512KB, עד כמה זה משמעותי? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך לבחור לוח אם ומעבד עבור HTPC כאשר עקב אלוצי גודל הלוח צריך להיות MICRO ATX אני צריך שילוב שיוכל להריץ תכני HD 1080P שיהיה קריר (המערכת צריכה להיות שקטה) וכמה שיותר זול. לא משנה לי אם זה AMD או אינטל הכי חשוב שהשילוב יעשה את העבודה (הרצת סרטים בלבד!!!) והיה כמה שיותר זול.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5WDG2 WS PROFESSIONAL תודה על כל אינפורמציה [glow=red,2,300]בעברית[/glow] כמו כן האם הוא מתאים למערכת עריכה? תודה: מראש BARAKUSH
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של READON 9800 PRO הבעיה העיקרית היא שהוא AGP X8 ואילו הלוחות החדשים שיוצאים NFORCE 4 יש את PCI-E X16 שאלתי היא האם יש לוח NFORCE 4 שתומך ב AGP
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות זכרונות DDR2 של 2GB השאלה שלי היא איזה חברות מומלצות ואיזה דגמים? סכום: 200 שקל
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש צריך המלצה ללוח עם כוונה לעשות OC קל (עד 3GH) הבנתי שה- GIGABYTE משתלמים מבחינת OC/מחיר איך ה- P35-DS3L ???
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב כרטיס זיכרון DDR ואני רוצה לקנות מחשב חדש של קונרו 6600 ולפי מה שקראתי שהוא הולך עם DDR2 אני יוכל להוסיף את הכרטיס ה DDR למחשב החדש עם DDR2?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב משהו דבסט ואני מתכוון להשקיע איזה לוח אם מומלץ אני מתעניין רק באסוס או ג'יגה ביט מה עדיף איזה דגם יותר טוב מהם הדגמים המומלצים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם, 1. מישהו מכיר את זה, אולי פספסתי משהו ולא ראתי את זה? 2. מצד שני הכניס לי אפשרות לEIST, שבגרסא 12 לא הופיעה לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המעבד יהיה במחשב שמיועד לעבודה משרדית. יש בינהם הבדל משמעותי במחיר: http://www.skypc.co.il/pl_product~AMD1137~60~0.htm http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=4785 תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי את ההבדלים בלוחות אם המבוססים על ערכות הצ'יפ סטים מסדרה 3 של אינטל (31 33 35 38 ). או אולי קיים באיזה מקום מאמר המתאר את המפרטים השונים?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון, יש לי כרגע 512 מגה 333MHZ. אני אפילו לא סגור איזה חברה זה, כי המחשב דיי ישן ובזמנו לא הייתי כל כך בעניין של מה אני קונה, לפני כמה שנים. בקיצור, מההיכרות שלי אני יודע ש CORSAIR נחשב להכי מהיר? או הכי יקר? החברה השניה שיש לי רושם ממנה היא KINGSON... לא יודע למה, אבל השם אומר לי משהו. אני רוצה להחליף את הזכרון שלי שלטעמי דיי איטי ומיושן עם זכרון חדש באותו נפח.. זאת אומרת 512. לא הייתי רוצה לשלם יותר מדי כסף אולי 350 שקל משהו כזה בלחץ 400. מישהו יכול להמליץ על משהו? קינגסטון זה שווה? קורסייר יקר מדיי? אולי משהו אחר בכלל מתאים לי ? וגם, מה אומר פרמטר ה CL ברכיבי זכרון ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת לדוגמה זיכרונות PQI מ2 דגמים הראשון הוא PC3200 בתיזמונים של 2-3-2-6 והשני בתיזמונים של 2-2-2-5 ההבדל במחיר היום עומד על כ250 ש"ח והשאלה היא האם ללא אוברקלוקינג (!) ההבדל בביצועים שווה את ה250 ש"ח הנוספים ואם כן או לא כמה הבדל ממש יש ואם זה שווה בכלליות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מיועד רק לגלישה באינטרנט, ועבודה עם תוכנת פוטושופ. לא מעניין אותי סרטים, מוזיקה ומשחקים. השאלה היא האם צריך כרטיס מסך מיוחד בשביל עבודה עם פוטושופ? במידה ולא, האם ניתן להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח האם? ואיך בכלל אני יודע אם בלוח האם שאני מעוניין בו (כנראה של ג'יגה-בייט או אסוס) כרטיס מסך מובנה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-