מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב וותיק שמשמש כ-Media Center, עד כה עם 2 סטיקים של Geil מסוג PC3500 (מהירות של 433MHz) בעלי תזמון של 2-6-3-3-2. רכשתי היום 2 סטיקים (משומשים) של Samsung מסוג PC3200 בעלי תזמון של 3-3-3-8-8 ציפיתי שהכל יתיישר לפי הזכרונות האיטיים יותר. הגדרתי את הכל על הגדרה אוטומטית, ביצוע Reset גיליתי תזמונים של 2.5-2-2-6-8. המחשב עובד כמה שעות יציב ותקין. כיצד התזמון הזה הגיוני? האם כדאי/רצוי לשנות משהו בתזמונים ידנית? בנוסף עד כה הזכרונות עבדו ב-Dual Channel, האם בערבוב הנ"ל (ובהנחה שהסטיקים הונחו ב-slot הרלוונטי), הזכרונות ימשיכו לעבוד ב-Dual Channel? תודה. אמיר.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הצ'יפסטים האלו של EPOX .. הVIA יותר יקר אבל מי יותר טוב? אני מחפש ביצועים נקיים ולא מעוניין בOC. אם אתתם ממליצים על לוחות אחרים בתחום המחירים הזה (עד 900-800) אנא אימרו כי שמעתי שהאלבטרון פרו 2 לא מומלץ. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות פנטיום 4 והוא רוצה את הלוח אם הכי טוב שיש! לא משנה מחיר או חברה פשוט שיהיה הכי טוב שיש לא מתוכנן אוברקלוק ולא משנה הצ'יפסט של הלוח אל תמליצו על הלוחות החדשים שיוצאים לאינטל עם ה800 MHZ כי הוא ביום ראשון הולך לקנות את המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מה הקשר בין השניים? אני הבנתי שקצב ההעברה במגה בייטים גדול בפי 8~ לעומת תדר הMHZ שלו. אבל איך הגיעו לזה? יש משהו נוסף להבין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות של kingston 512 3200/400mhz x2 תגידו הזכרונות של קינגסטון טובים?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
הכל זכרונות אם יש לו agp הכל
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם ASUS PLD 945 DELUX הוא המקביל של 6594 Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard with firewire ו-MSI945P מה הכי טוב ל-AVID
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי שמעו אני מחפש מעבד טוב שמשחקים כמו HL2 יעבוד עליו מהר יחסית... ואולי גם שרתים (שרת אתר) אני אישית מתלבט בין INTEL P4 3.0G לבין AMD ATHOLN 64 3000 מה יותר טוב? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מעבד ממש טוב... תקציב שלי הוא:1000 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לדעת דיי דחוף מה ההבדל בין שתי הלוחות אם האלה. P35-DS3 P35C-DS3 מה זה ה-C הזה?מה ההבדל איזה לוח יותר טוב? הזמנתי פשוט P35 וקיבלתי את הP35C. תודה!
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בדקתי בזיגזג ובין סטיק של 512 MB של TWINMOS ל SAMSUNG יש הבדל של 100 שקל!!! (אותה מהירות - 400 MHZ ) למישהו יש ידע מניסיון על הזיכרונות האלה?? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1037 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1528 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מבוסס פנטיום 4 2.4GH על לוח ABIT IS7E יש לי 2 מקלות זיכרון שם קרוסייר 256MB ,האחד 3000 ווהשני 3200 {כי מי שהביא לי מחו"ל לא שם לב להבדל} עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מקלות של 256 MB אבל לא מעוניין להוציא 450 ש"ח למקל על קרוסייר. אני לא עושה OC רצחני לזיכרון ולא ממש יודע איך להתעסק עם התיזמונים . אני מבקש המלצה לזיכרונות שאפשר להוסיף לקרוסייר DDR400 שלא יקרעו לי את הכיס אך יעבדו כמו שצריך. תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב , למעשה כבר מחר אני הולך לקחת אותו. רציתי לדעת עוד קצת על ה striker , קראתי את הביקורות שלו באתר. אני מעוניין לדעת על בעיות בביוס ובעדכונים שמעתי שיש כאלו. אשמח לקבל עזרה וחוות דעת כללית עליו. הוא בא עם המפרט שאצלי בצד :>
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי קנה זכרון של חצי גיגה של סאמסונג, על הצ'יפים היה כתוב TCC3, איך הצ'יפים האלה בOC? איך הם בהשוואה לTCCC? תודה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף כרטיס זכרון למחשב, הלוח אם intel 946gz עם תמיכה לזכרון ddr2 667 mhr היום קשה למצוא את הכרטיס הזה, השאלה שלי אם אני יוסיף כרטיס זכרון ddr2 800 mhr אם הלוח יזהה אותו? ואם אני יוסיף את הכרטיס ddr 2 800 2gb עם מה שיש לי ddr2 667 1gb אם הוא יזהה את שניהם ביחד?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הדגמים יקראו X38 Diamond, X38 Platinum נא לא להתייחס ל-Diamond בתמונה הבאה, זה מתערוכת compotex, זה יהיה ה-Platinum של החברה. התמונה הראשונה למעלה זה ה-Diamond הרישמי. MSI תשחרר איתם גם באנדל מכובד..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
איך אני מפעיל Physical Address Extension במחשב שלי המערכת הפעלה תומכת וגם המעבד יש לי 512 מגה דואל דידיאר איך אני מפעיל ת Physical Address Extension ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
למחשב AMD 64 3000 , עם סטיק אחד של 512 . דגש על מחיר נמוך , עדיף עם קירור אבל בכלל לא חובה . תודה
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי כזה מתאם לפנטיום 2, יותר נכון סלרון 366MHZ http://home.san.rr.com/damn/slot1/card.jpg ורציתי לשאול, אם אני קונה מעבד פנטיום 3 1000MHZ הוא יתמוך בו? כי יש לי לוח לסלוט 1 והמעבד הוא סוקט 370 ועוד משהו האם זה כזה מעבד של סוקט 370? כי מה שיש לי על המתאם הוא לא הירוק הזה, משהו ישן לא יודע מה זה PPGA ו 2 וכל אלה אז תעזרו לי ו 200 שקל לפנטיום 3 1000MHZ (מעבד) זה נשמע לכם זול? כי אני חושש נראה לי שזה זול מדי
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מתי יהיה אפשר לקנות ולקבל את הקונרו? והאם זה ישפיע על איזשהו מחיר של משהו (חוץ מהירידת מחירים שהייתה כבר)
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מפרט של המשחב שלי הוא כזה CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4S533-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Video) Motherboard Chipset SiS 651 System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) המחשב דיי ישן אבל אין לי צורך במחשב חזק יותר, אם כי הזכרון דיי קטן ודיי תוקע לי את המחשב, הייתי רוצה לקנות זכרון גדול יותר אני יותר נוטה לכיוון ה 1024. תביאו לי בבקשה כמה הצעות + מחירים של זיכרונות שאני יכול לקנות שיתאימו ללוח האם שלי. אני לא כל כך מבין בזה לכן אם אפשר הסבר קצרצר איזה טווחים של זכרונות אני יכול לקנות, מבחינת מהירויות וסוגים. אגב יש לי שני סלוטים לזכרונות, כל אחד עד ל 1024MB. ושאלה אחרונה, במידה ואני אקנה א…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
האם יצאו הלוחות האלה לשוק? ואם כן, איזו חברות כבר מוכרות אותם? הP5K הוא אחד מאלה? הוא טוב לOC?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מה זאת אומרת L2 וL1 וה256 ראם...תסביר לא ממש הבנתי תקטע
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-