מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי זיכרון של KINGMAX שני סטיקים של 256 מגה בית במהירות של DDR 400MHZ ואני רוצה להוסיף עוד 256 בשני סטיקים חשבתי ללכת על SANSUNG העם לא תהיה בעיה לחבר את שני הוסגים האלה? אני מעוניין להשקיע סכום של 500 שקל פלוס מינוס הסמך לקבל את תגובתכם עמית
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
עכשיו התיזמונים הם 7 3 3 2.5 איך לתחיל להוריד אותם? זה משנה איך אני מוריד<? באיזה סדר...
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתלבט האם להשתמש בכרטיס הקול שנמצא על הלוח שלי (AC97) או לחילופין (לוח איפוקס KDA3J) - להתקין את כרטיס הקול הקודם שלי ה- CREATIVE SB LIVE 5.1....? מה אתם אומרים? יש לי מערכת סטיראו עם עוד רמקולים שמחוברים...ואני מעוניין לשמוע בצורה ההיקפית והאיכותית ביותר....אז איזה מבינהם להתקין? בתודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ערכת השבבים הבאה של NVIDIA למערכות מבוססות AMD תשוחרר החודש ואולי אפילו עוד השבוע. הערכה תקרא nForce 4 ותכלול תמיכה ב-PCI Express ובטכנולוגית ה-SLI של NVIDIA המאפשרת איחוד כח החישוב של מספר מעבדים גרפיים והצגת התצוגה על מסך אחד. מפרט מלא לא פורסם רשמית עדיין אך השמועה אומרת שרשימת התכונות כוללת תמיכה ב-Serial ATA וב-Channels High-Definition Audio ?7.1. לוח הזמנים הזה משאיר מעט זמן למתחרה, ATI, ששוקדת על השקת ערכה מתחרה שתענה ככל הנראה לשם Radeon Xpress, להציג את המועמד שלה לתחרות. מקור: http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=1602&more=1
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איך אני בודק יציבות של הזיכרון - לכול אורך הכתובות של הזיכרון ושהוא יבדוק לכול האורך והרוחב ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט GA-7VAX ואני רוצה לקנות זיכרון אחד של 512 במחיר סביר למחשב עם שימושים סטנדרטיים. לאיזה מהירות זיכרון מקסימום אפשר להגיע עם הלוח הנ"ל איזה זיכרון מומלץ לקנות? ( חברה ודגם ). בהמון תודה YAR26
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי מחשב 2.4C ASUS P4P800 FSB800 2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO פתחתי נושא אם כדאי לקנות כרטיס מסך או לא ואיזה לAGP שלי עכשיו רק לעזרה, איזה מעבד אוכל לקנות שהלוח שלי עדיין תומך בו(המקסימלי) וכמה הוא עולה ? וכמה זה ישפר את ביצועיי המחשב ? (אני כנראה אקנה מחשב חדש בשנה הקרובה אז גם ארצה לדעת אם זה שווה...)
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
הכל זכרונות אם יש לו agp הכל
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קודם כל מה זה PhysX card? מתיי זה יוצא זה שווה משהו ואם יש על זה תמונות או כתבות אשמח לקבל את הלינק עליהם! שאלה שנייה בסוקט החדש של AMD סוקט M2 שיהיה בו 1207 פינים במקום ה939 יהיה אפשר להתקין על הלוח הזה מעבד שהוא 939 פינים ול 1207?
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני סטיקים של 128 DDR 400 MHZ... (זהים לגמריי!) הלוח הישן שלי תומך רק עד 266 ולכן הם פועלים בתדר הזה... (בביוס כמובן רשום 133). לאחר ההתקנה שלהם היה לי כתוב שהם פועלים בתדר של 100 וקאס 2.5... שיניתי בביוס לקאס 2 ותדר 133 (אגב, זה גם OC, לא???)... דרך התוכנה CPU-Z אני רואה שהזיכרון שלי תומך בתזמונים הבאים: http://img508.imageshack.us/img508/4032/12qe.jpg ובתדר 133: 2-2-2-6... למרות זאת אחרי מה שעשיתי הוא פועל אצלי ככה: http://img508.imageshack.us/img508/7739/22ah.jpg תדר 133: 2-3-3-6 למה זה?! יש דרך להוריד את זה? ולמה אחרי ההתקנה שלו הוא ישר בא על 100 ולא על 133?! ולמה קאס 2.5 ולא 2??? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
באיזו טכנולוגיה מיוצר המעבד הזה 90 או 130 ננומטר ? האם יכול להיות אותו מעבד שמיוצר בטכנולוגיה שונה? תודה
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כפי שראיתם בכותרת אבל בלוח שיהיה סלוט ל agp תודה
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי זכרונות, שלא כתוב עליהם כלום, ועל הצ'יפים כתוב : 16MX816 ו- 0225 איזה זכרונות אלו לעזאזל ?! והשאלה השנייה היא, האם לא משנה מאיזה חברה הזכרונות, אני יכול להוסיף עוד זכרון מחברה ומהירות שונות ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מה זה כל כך משפיע לעומת 400FSB? אם אני רוצה לעשות OC אני צריך 400 או 333 כאילו זה ממש משנה? בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
המורה שלי לאלקטרוניקה הסביר לנו איך המעבדים הישנים ייצרו קלוקים, והגיעו למהירויות של כמה מגה הרצים. הוא אמר שיש במעבד גביש וכמה קבלים,הקבלים נטענים ומתפרקים וע"י כך גורמים להתכווצותו והרפייתו של הגביש. הבעיה היא שהקבלים נטענים ומתפרקים בזמן של כמה מיקרו שניות,זמן זה לא מספיק כדי להגיע למהירויות של ג'יגה הרצים. אז השאלה שלי היא איך פועלים המעבדים החדשים? איך הם מייצרים כל כך הרבה קלוקים בשנייה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627HF Sensor Access ISA 290h Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures Motherboard 33 °C (91 °F) CPU 47 °C (117 °F) Cooling Fans CPU 4623 RPM Chassis 1500 RPM Voltage Values CPU Core 1.57 V +3.3 V 3.28 V +5 V 4.97 V +12 V 11.73 V -12 V -12.03 V -5 V -5.25 V +5 V Standby 4.92 V VBAT Battery 3.55 V DIMM 2.61 V CPU Properties CPU Type Mobile AMD Athlon XP-A, 2200 MHz (5.5 x 400) 3200+
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
-
אני עומד לפני החלפה של כמה רכיבים אבל אני מתלבט בין החברות .. אני עומד לקנות מעבד 3800 כפול ליבה של AMD ונשארתי עם 2 לוחות שמצאים חן בעיני . ה DFI LP ULTRA-D וMSI NEO4 PLATINUM .. שניהם עולים אותו דבר .. (5 שקל הפרש) תכלס שניהם מאוד דומים אבל הMSI לוקח בסטוק. אני עדין לא סגור על OC אבל רוצה להשאיר אפשרותל לעתיד . מצד שני אין לי נסיון בכלל בOC ואני לא רוצה לקנות לוח שיקח לי שבוע לקנפג. שאלה שניה: איך המאווררים שבאים עם המעבדים של AMD ? רועשים ? מקררים היטב ? יש לי עכשיו THERMALRIGHT XP120 ואני מאוד מרוצה ממנו (אבל הוא נשאר על המחשב הישן) אם יש לכם הצעות לקירור שקט (חשוב שיהיה מאוד שקט אבל יעיל) עד 200 שקל (פחות או יותר ) אשמח לקבל אותן ... תודה לכל העונים ...
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
במדריך למריחת מישחה תרמית כתוב להכין משטח טוב לעבודה כמו שקית אנטיסטטית. יש לי כמה שקיות קטנות כאלה, זה משנה אם אני אשים את המעבד על השקית מבחוץ או שעדיף לפתוח את השקית ולהניח אותו על החלק הפנימי? ותוכלו להגיד לי אילו משטחים (מאיזה חומרים) עלולים לקצר את המעבד/לוח וכו'..? תודה.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש הבדלים מהותיים בקשר ללוחות האלו למטרות משחקים (אני לא עושה כל כך oc) הסתכלתי בנתונים שלהם אבל לא מצאתי הבדלים משמעותיים Albatron k8nf4u nforce 4 ultra Albatron k8nf4x nforce 4x DFI infinity nf4 ultra gigabyte k8nf-9 nf4 939 pci-e MSI k8n neo4-f nforce4 האם יש אחד מבינהם שהוא ממש טוב מהאחרים או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לוח שתומך בשתי מעבדים ביתיים ????????????????? ובקשר ל פנטיום d צריך לוח מתאים בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-