מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את המעבדים האלא ואני ממש מופתע 1.4 ghz צורך 14watts והוא מבוסס על althon (רק שבמקום 64+256 קאש יש לו 256+128) ויש לו תמיכה בddr 266 לכן אני מעריך שהוא בסביבות הalthon 1800+ אז רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את הערכת הפיתוח(זה כולל לוח עם מעבד הלוח בגודל של 17*17 ס"מ ומטה(mini-itx))? אני פשוט מתכנן נייד כזה עם fx 5200U pci edition כיוון שאין לו agp זה אמור לעלות 500$ לדעתי מחיר טוב ד"א מצתי לוח mini-itx של p4 ב722 ש"ח כולל משלוח ב:http://www.mini-itx.com/store/?c=10#p500 איזה מעבד בסוקט 478 צורך 20watts ומטה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
?IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA? של ABIT Model IS7-E CPU Intel Pentium 4 with 800/533/400 MHz FSB Hyper-Threading Technology Chipset Intel 865PE / ICH5 Memory Supports 4 DIMM Single/Dual Channel DDR 400 memory (Max. 4GB) Slots AGP 8X/4X (0.8V/1.5V) Audio 6-Channel AC 97 CODEC on board Professional digital audio interface supports S/P DIF optical In / Out Internal I/O Connectors 1 x AGP, 5 x PCI slots 1 x IrDA 1 x Floppy Port supports up to 2.88MB 2 x Ultra DMA 33/66/100 Connectors 4 x Serial ATA 150 Connectors (2 x Optional) 2 x USB 2.0 headers, 2 x IEEE 1394a header (Optional) 1 x CD-IN, 1 x AUX-IN Back Panel I/O 1 x PS/2 Keyboard, 1 x PS/2 mouse…
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הביקורת בLegit Reviews על הXL החדשים של CORSAIR עלו לי כמה שאלות 1. רציתי לדעת מה זה הPerformance Mode ואם כדאי לשים אותו או לא? 2. ולי יש כאלה תזמונים חרא 2.5-4-4-8 כדי לי להוריד את התזמונים ליותר נמוכים.?? אני לא משנה שום מתח אז יש לי סיכוי לשחיקה ? אני בלי OC
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני חושב שזה יעניין פה, תעבירו את זה לחדשות אם צריך... Corsair ו OCZ יצאו בסדרת זכרונות חדשים. ל Corsair קוראים XMS200XL, והם עושים 2-2-2-5 @ 200MHZ, ורוב המודלים עושים 2.5-3-3-7 @ 250MHZ, שזה מאוד מרשים. הם לא מבוססים על ציפים של Winbond, אלא על Smasung, TCCD שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר. הנה הלינק להכרזה הרשמית: http://www.corsairmemory.com/corsair/pr/PR_xlfamily.pdf ולינק לביקורת ראשונה: http://www.legitreviews.com/reviews/corsairxl/index.html גם OCZ יצאו בזכרונות 2-2-2 חדשים, ועליהם יש הרבה פחות מידע. להכרזה הרשמית: http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2004/99. נראה נחמד, לא?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה, הביקורת שכתבתם טובה מאד, רק דבר אחד עצבן אותי לאללה: אתם כתבתם שזכרונות של 400MHZ נחשב "LOW END". אתם תגידו לי מה הקורא אמור להבין מזה?? שזה בקושי מעלה משחקי גיימבוי?? בימינו 1GB זיכרון כבר לא נחשב OVERKILL, ואף דרוש למשחקים של היום והעתיד הקרוב מאד, ואם מישהו רוצה לקנות 1GB של 400MHZ איכותיים, זה יעלה לו 1400 ש"ח בממוצע. רבותיי, 1GB של 500MHZ זיכרון אף אחד לא יכול לקנות גם אם יש לו 10K שקלים(אלא אם המפרט לא כולל מסך)!! וזה בדוק. אם הבנאדם קונה מעבד וכרטיס מסך טובים, 400MHZ יספק אותו מעל הראש, וזו עובדה! בכסף שבו אחד קונה 500MHZ זיכרון עדיף לקנות משהו שבאמת יעשה הבדל בפריימים, כמו כרטיס מסך טוב, או מעבד, אבל בזיכרון נפח משפיע יותר ממהירות. בכתבכם את הנ"ל, אתם עלול…
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לייעץ לי לפני שאני קונה מה יותר טוב ASUS P4P800SE או GIGABYTE ga-8s648fxl
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כל זכרון שיש לי יכול לעבוד בדואל אם אני מחבר אותו בשני סטיקים למשל יש לי 2 זכרונות DDR 400 של אותה חברה אבל הם מאד ישנים ופשוטים האם הם יכולים לעבוד בדאול ? כי לפי מה שאמרו לי חייבים שהזכרון יהיה מיוחד לדואל ושלא כל 2 סטיקים שמחברים הם יעבדו בדואל . אשמח לתגובות תודה מראש....... עריכה: הלוח אם שלי תומך בדואל כמובן.....
-
-
אהלן חברה! הייתי רוצה בבקשה לקבל תשובה לשאלה המטרידה הזאת. בכל מקום אומרים משהו אחר ונורא קשה לי להחליט במה לבחור. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
עקרונית ההיגיון שלי אומר ש7 יותר טוב כי זה יותר נמוך אבל שמעתי שלמשל 2.5-3-3-11 עדיף על 2.5-3-3-7 במעבדי AMD האם זה נכון? אם כן, למה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קיבלתי בארקט עם 2 חיבורי USB אחד FIREWARE ועוד חיבור מרובע ממש ממש קטן, מה זה?
-
- 19 תגובות
- 911 צפיות
-
-
:-[ קניתי את הלוח אם של אסוס P4P800 ולא ידעתי שבחנות יש לו גם את ה SE נדפקתי!? ואיך מה שקניתי זה לוח טוב!? :-\
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE 7DX בעל 266 FSB ועליו מותקנים כרגע 512 מגה של 333 מגה הרץ ( עובדים על 266 אבל ) יש לי אפשרות לקנות זיכרון של ADATA ולקבל זיכוי טוב על הזיכרון שיש לי עכשיו אבל אני מפחד שזיכרון 500 מגה הרץ לא יעבוד על הלוח ראיתי מישהו ששאל את אותה שאלה על זיכרון 400 מגה הרץ אבל אני לא יודע אם זה תופס גם ב 500 מגה הרץ תודה לכל מי שעונה זה חשוב לי :-*
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
פתחתי דיון שחשבתי שהלך לי המעבד היום, למי שלא ראה אותו אני אספר את הסיפור. רציתי למרוח AC5 אבל PCH החליטו לשים לי מדבקת SUPER GLUE על הסינק במקום מדבקה תרמית! (הקצנה, בצחוק כמובן) אז שהוצאתי את הסינק המעבד יצא איתו! ניסיתי להחזיר את העניין למקום אבל בפינה משהו כמו 10-15 פינים של המעבד התעקמו מאוד וגם אחד מהם פשוט נפל... חשבתי שזה הסוף שלי! עם המון המון עזרה מאבא הצלחתי להחזיר את הפינים בערך למקומם המקורי (זה מאודדדדדדדדדדדד לא קל!!!!!) ואחרי מאמצים רבים המעבד נכנס לסוקט שלו. במפתיע המעבד פועל עם 477 פינים... מה שהופך אותו למעבד הראשון מסוגו לא ? אבל כמובן יש עוד בעיות, אחד מהקליפסים שתופסים את הסינק ללוח אם נשבר... והמעבד לא מוצמד לסינק... אם פותחים את המחשב הוא …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם 8) אני מרכיב לאח שלי מחשב חדש והחלטתי לקנות את ה MOBILE 2500 שמחירו עומד על 595 שח ... השאלה שלי היא האם המכפלה שלו פתוחה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
לוח אם אמין ויציב לא הכי יקר למחשב חדש אינטל
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש מצב ש Athalon 64 3200+ 2.0 GHZ (Oem) 1 MB L2 Cache יעלה 1300?!?! שלחתי מפרט לחנות באילת וזה המחיר שלהם יש משהו אחר בסגנון של אטלון שאולי הוא הכניס לי את זה במקום וזה יותר זוללל?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מעבד אינטל 2.8ghz Prescott איזה לוח אתם ממליצים לי ליקנות או יותר טוב לי ה AMD 64 BIT ועם כן אז איזה לוח מה יותר טוב בביצועים בגרפיקה חזקה ובמישחקים (יש לי radeon 9600 pro)
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אנשים ! יש ברשותי זכרון ישן של 128 מגה ,שנקנה לפני מעל 5 שנים , במהירות 66MHZ . ומחשב עם לוח אם מסוג K7SEM שהוא יותר חדש (הכל יחסי אתם יודעים) . האם יש סיכוי שהוא לא יפעל , יקצר את הלוח אם או יהפוך את המחשב לפצצת זמן מתקתקת ? אם זה עוזר , תוספת הזיכרון היא בשביל להתקין חלונות XP , שלא מסתדר 128 מגה (וזה מה שיש במחשב לצערי).. תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS שגם P4B266-C הלוח תומך בזיכרון DDRAM במהירות 266 MHZ וזה מה שמותקן בלוח אם (סטיק אחד של 256 MB של חברת KINGSTON) אני מעוניין להוסיף זיכרון של 512 MB אבל המהירות 400 MHZ האם הזיכרון יזוהה על ידי הלוח אם ? כמו שצריך ? לא יהיו בעיות לקנות 400 MHZ זול יותר מאשר לקנות 266 MHZ וגם יהיה בו שימוש עתידי אם אני ישדרג את הלוח אם. אז מה אתם אומרים ? מה לקנות ? איזה חברה ? או כל דבר אחר
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אוקיי נכון יש את התיזמונים של הזכרונות, יש את הספרה הראשונה של התיזמונים אוקיי שם אני שם 2 אח"כ אני רוצה לשים 3 (במטרה לשים אותם על 2-3-2-6) וכאשר אני מגיע לספרה מתחת לראשונה אין שם את הערך 3 בכלל, יש שם רק 5,8,4 ועוד כל מיני ספרות! למה אני לא יכול לשים על יותר נמוך מזה? אם אני רוצה למשל לשים על 2-2-2-5 אני לא יכול כי הספרה בכלל לא נמצאת שם באופציות הבחירה. ממה זה נובע? ומה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אם אני קונה מעבד של אינטל (ולא של AMD ) בעוד חודש שיהיה כמובן את המעבדים החדשים עם התושבת של LGA775 (שתיצא בעוד חודש) וכמובן עם הצ'יפסט החדש שהוא ה - i915 והמחיר של פנטיום 4 , 3.4 גה"צ בתושבת החדשה יעלה 417 דולר .(לפי מה שכתוב באתר זה המחיר ) ב - 20 ליוני . עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף עכשיו את ה - AMD 64 3200 עם הסוקט - 939 החדש שייצא בקרוב או את האינטל עם התושבת - LGA775 החדשה , והסוקט i915 החדש ??
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי אני צריך זיכרונות ולא יודע איזה כדאי לי מבחינת ביצועים (ולא מחיר!) תודה רבה לכל המצביעים Install
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שאלה קטנה לקוראים, יש לי זכרונות של OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum ולוח אם ASUS P4C800 E . אני לא עושה OVERCLOCK ואני גם לא אעשה. האם יש טעם להחליף את הזכרונות ל PC4000 בעתיד ? או שדגמים אלו נועדו רק לאוברקלוקרס ? אני בטוח שכבר דנתם בנושא, אבל לא מצאתי תשובה ברורה. תגובות בבקשה
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-