עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobibo,

מתלבט בין שני הלוחות הבאים : FOXCONN 945G7MA-8EKRS2 לבין Asus P5VD2-MX

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות את החלקים שציינתי (את יתר החלקים, כולל ספק , יש לי מהמחשב הישן). אני מעדיף לקנות במקום שמאפשר תשלומים (ולא לוקח 10% תוספות לתשלומים). השימושים העיקרים במחשב הם: סרטים , תוכנות בסיסיות , אינטרנט (הורדות 24X7) , ומעט תוכנות גרפיות (לתיקונים בסיסים של תמונות) חשבתי על השילוב הבא: מעבד: 7200 - 550 ש"ח (מה הייתרון של 7300)? (המעבד מגיע עם מאורר??) לוח אם - asus p5kpl-cm - 245 ש"ח זיכרון - 2 סלוטים של 2 גיגה של קינגסטון סה"כ מהירות 800- כ 300 ש"ח מארז מחשבוSoprano (VG7000BWS)וThermaltake - כ 295 ש"ח.. מה היתם מוסיפים/גורעים?

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by -R-E-L-,

אני רוצה לקנות 2G DDR400 ללוח K8-NF9 של GIGABYTE. רצוי שיהיה CL2.5 לצורך OC קטן.

4. Started by blank,

אני עומד לקנות מחשב חדש ואני רוצה להתאים לוח למעבד שבחרתי (Q6600) במסגרת התקציב שלי ללוח אם (500-600 ש"ח מקסימום) ראיתי שהאופציות עבור לוחות עם צ'יפסט P35 של אינטל הן לא רבות - אני מתכוון בעיקר ללוחות של Asus ו Gigabyte, אני רוצה להדגיש שאחד היעדים של המחשב יהיה בעתיד גם OC לכן נורא חשוב לי אופציות OC מתקדמות האם הלוחות היקרים יחסית עם הצ'יפסט P35 מצדיקים את המחיר או שניתן להתפשר על צ'יפסט אחר כדוגמת G33/31 ? ההתלבטות שלי היא בין הלוחות של ASUS ו GIGABYTE עם צ'יפסט P35 בתקציב של עד 550 שקל למישהו יש המלצה? :s05:

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by ab1c3,

יש לי לוח אם Asus P5Q-E . אני רוצה לחבר אליו את הספק Corsair HX 620W . על לוח האם יש 2 מחברים של ATA Power : עשרים וארבע פינים ו שמונה פינים. המחבר 8 Pin על לוח האם מכוסה בחציו,רק 4 פינים גלויים אבל אפשר להוריד את המכסה ולגלות 8 פינים. איזה כבל לחבר למחבר 8 פינים על לוח האם?, 4 פינים או להסיר את המכסה ולחבר את ה 8 פינים?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by miim17,

הורדתי את העדכון, הרצתי את ה EXE (מתוך חלונות....) והוא טוען שהציפסט שלי לא נתמך....והוא כותב שהוא בכלל של אינטל..... הפואנטה היא להריץ את זה מהדוס? בחיים שלי לא עשיתי כזה דבר, אז עם מישהוא מוכן לתת הסבר קצר איך...זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. אני רוכש מעבד AMD 64 3000 S939 לגבי הזכרונות עוד לא החלטתי בין ה GEIL ל KINGSTON (נאמר לי שה GEIL יותר זולים וטובים ואני מחכה לתשובה מהספק) ועכשיו השאלה המרכזית, אני מתלבט בין שני דגמי לוחות של ג'יגה בייט ההפרש במחירים הוא פי 2 בין אחד לשני ואני רוצה לדעת אם ההשקעה כדאית ? http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. מהן הלוחות אם הכי נפוצים בישראל ? ( לא הכי טובים,אלא הכי נפוצים ! ) אני מתכוון לחברות של לוחות אם... asus , msi , GIGABYTE יש עוד ?

• 11 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by alfred3,

שלום חברים אני צריך את עזרתכם בסוגיה משונה. בשבוע שעבר המחשב שלי התחיל לעשות בעיות הוינדוס לא עלה והמחשב נתקע. בסוף התברר שהבעיה נובעת מהזכרונות הוצאתי את כולם והשארתי סטיק אחד והבעיה נפתרה. התחלתי לבדוק את הסטיקים שמתי אותם כל אחד בנפרד בכל אחד משלושת הסלוטים כולם עובדים טוב בכל הסלוטים אבל לבד. כל פעם שאני מתקין סטיק נוסף הוינדוס לא עולה והמחשב נתקע. אני משתמש ב3 סטיקים של 128 מגה כל אחד כולם של קינגסטון 133 MHZ,SDRAM ולא היה הבעיות אף פעם עד עכשיו וינדוס XP PRO P3 תודה מראש לכל העוזרים :-\

• 18 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by dcaspi,

אהלן מרלן. על לוח האם שלי (K8NF4X של Albatron, מעבד AMD Athlon 3200) יש שקע RCA צהוב, שנראה כמו שקע וידאו. הוא נמצא פשוט על לוח האם, מתחת לשקעים של העכבר והמדפסת, ולא מתוך כרטיס או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש לכם מושג מה זה השקע הזה ואם הוא משמש ל- output נוסף של המסך לטלוויזיה (אני בספק, לאור העובדה שאני משתמש בכרטיס וידאו של Nvidia) או ל- Input שמאפשר לי להזין וידאו לתוך המחשב. תבורכו

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. אפשר להשתמש בבקר ה raid לחיבור רגיל של דיסקים ולא חייבים להשתמש בו לגיבוי או כתיבה לשני דיסקים בו זמנית. כך אפשר לחבר דיסק קשיח, cdrom , dvd , וצורב , כל אחד על בקר נפרד (master) נכון ??

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  12. האם יש לו firewire ו SPDIF נראה לי שכן אבל אני לא בטוח

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

http://www.s.co.il/product_info.php?products_id=8155 http://www.s.co.il/product_info.php?products_id=8154 יש עוד אבל לאלו יש מחירים שפויים . יש בעוד חנויות? שנדע כדי שעם נרכיב מחשב למישהו נרכיב כבר עם הדור הכי חדש של הסלרונים והלוחות.

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  14. P4S533-E היום התקנתי CFS3 והוא פשוט קרס (במקרה הטוב הוא הצליח לקרטע קצת) ומזה התבאסתי אז אני מתכנן קנייה בעתיד הקרוב ואשמח לשמוע את דעתכם על הלוח הנ"ל... תודה על שיתןף הפעולה ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. המחיר של הזיכרון הזה ממשיך לרדת מה הם מנסים כולך כך להיפטר מהזיכרונות האלה?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  16. אני מעוניין בלוח GA-MA69VM-S2 של ג'יגבייט לסוקט AM2 בדף המוצר לא נמצא המעבד החדש יחסית 5050e AM2 ברשימת הנתמכים, אלא אחד טיפה יותר איטי, 4850e. מצד שני באף לוח של ג'יגבייט, גם היקרים, ה5050 לא מוצג. אפשר לקנות בבטחון או שג'יגבייט עשו באן על המעבד הזה ?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by davokado,

שלום לכולם!!! קניתי לא מזמן את הכרטיס 4870X2 ואני מחפש מעבד חזק שיעבוד איתו... השאלה איזה מעבד כדאי לקנות..? Q6700, Q9550...? את אלה יש לי באופצייה לקנות, אז מה ההבדל ביניהם? מי הכי כדאי? אם תאכלו לפרט בהרחבה אני אשמח... תודה רבה לעוזרים!!!!

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  18. שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות מעבד חדש וטוב למשחקים. המעבד שלי כיום הוא Intel Pentium 4 540 3.2GHz. אני רוצה שתמליצו לי על מעבד טוב ללוח אם Asus P5GC-MX/1333 עד 1000 ש"ח אני יביא לכם פרטים על הלוח אם שלי המעבדים שהלוח אם תומך: LGA775 socket for Intel® Core™2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.com for Intel CPU support list מהירויות Bus: *1333 / 1066 / 800 / 533 MHz (*1333 MHz when overclocking) תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום רכשתי מחשב עם לוח אם Gigabyte B760M GAMING X AX במפרט של הלוח כתוב שהלוח תומך ב 4 כניסות sata וב 2 כניסות m.2 . המחשב מגיע עם Kingston 2TB SSD NV3 M.2 2280 PCIe 4.0 NVMe Bulk השאלה כמה כניסות נשארו לי כדי להתקין ssd או דיסק קשיח ? ( יש לי דיסקים בגיל שנה ממחשב קודם שאני רוצה לעביר למחשב החדש ) תודה

20. Started by The P.U,

מה זה DUAL DDR ומה המשמעות של זה? ???

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by solo53,

לוח AMD 64 BIT עם מקסימום PCI סטנדרט עד 1K שח אם כבר אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זה הסלוטים הקטנים של PCIEX למה זה משמש והאם יש חומרה לכך מדברים על ADDONS אבל מה

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  22. Started by henb7,

למעבדי AMD 64 3200+ או 3000+ יש מהירות של 2.0 או 2.2 ג'יג'ה הרץ לעמות הפנטיומים עם 3.2 או 3.0 ג'יגה הרץ? מזה אומר?

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by roytombom,

אני קורא מאמרים על לוחות אם של I7 ןלא מובן למה כולם רושמים 6GB בבדיקות ? עם 1600 MHZ למה ? יש לי מחשב עם 400MHZ + 2 GB ואולי פעם הגעתי ל- 1.5 GB מה אני צריך 6 GB ? למה כל המאמרים עם 6GB ? מה נותן לי 6GB ? למה אין בדיקות ללוחות I7 עם זכרונות 1066 MHZ ? או 1333 .

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  24. האם כדאי לא לקנות את האסוס סטריקר? התקלות שכל הזמן מדברים עליהם יפתרו בעזרת עידכון ביוס או שזה בעיית חומרה ורק הלוח החדש יותר יהיה מתוקן? ואם לא כדאי לקנות אז איזה לוח אם כן כדאי לקנות שיגיע לרמה של הסטריקר? והאם עדיף את ה ASUS P5N32-E SLI LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail או בכלל את ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel 975X ATX Intel Motherboard - Retail במקום (הבעיה שאני קונה כרטיס מסך 8800GTS) ואז זה לא תומך בSLI

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.