עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב יש לי לוח של ECS עם ציפסט של NVIDIA2 יש לי שני זכרונות , אחד של 512 ושני של 256 הייתי רוצה להשתשמש באופציה של בה 128 שאפשר ליישם על הלוח האם אני יכול לשים 2 של 256 ועל האחד השחור לשים את ה 512 אשמח לקבל תשובה תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הלוחות חוץ מ ה Serial ATA האם יש הבדל בביצועים ( במיוחד בביצועי ה OC) אני פשוט מטלבת בין ה 8RDA3I ל NF7 ולא יודע מה לקחת רוב החנויות הזולות אין להם את ה nf7 (באיזור שלי) אז אני שוקל לקחת את ה 8RDA3I מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. נראה לי שנורא קשה עד בלתי אפשר להשיג לוחות עם צ'יפסט CF Xpress 3200 + SB600 כגון INFINITY CFX3200-M2/G של DFI M2R32-MVP של ASUS K9A Platinum של MSI

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by berner,

חבריה שלום אני הולך לבנות המחשב שלי מעבד 6300/6400 טרם החלטתי לא יעשה OC הצעה שקבלתי מול לוח Gigabyte Ga965ds4 נאמר לי ע:י אחת החנויות כי בלוח שביקשתי של גי'גהבייט הם קצת פישלו ויש בו לא מעט תקלות והוא נחשב ללא אמין ולכן כדאי בלוח אינטל שהוא יותר אמין http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/motherboards/desktop/308468.htm- קישור לאתר למפרט הלוח באתר אינטל אשמח לקבל חוות דעת האמנם כך במידה ויש בין החברים הצעה ללוח ברמה טובה אשמח לקבל הצעה בברכה :

5. Started by kimi,

עד עכשיו הייתי בכיוון של ג'יגהבייט 965GM-S2 בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל כנראה שאני יורד מכרטיס מסך מובנה ובנוסף קראתי בפורום שהלוחות של ג'יגהבייט בעיתיים (משהו עם המאוורר..) אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב של חברה/ות אחרת/ות באותה סביבת מחיר אני אשמח תודה! דרך אגב איזה לוח של אסוס בערך באותה רמה של הג'יגהבייט שהזכרתי למעלה?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  6. Started by bv500,

יש בכלל הבדלים משמעותיים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=115093

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. והאם ה 130 שקל הפרש בין הזכרונות הללו באמת שווה את זה?: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK ב 850 שקל לבין TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 2 ב 700 שקל ??? תודה!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  9. Started by postup,

איך הגיוני שלמעבדים של סדרת Core 2 Duo יש כל כך מעט מגה הרצים ביחס לפנטיום D. מה ההסבר לכך שמעבד אינטל פנטיום D עם 3.4Ghz עולה פחות ממעבד כמו E6300 שיש בו בסך הכל 1.86Ghz וכך בעצם בכל סדרת הC2D - במילים אחרות מה עושה את סדרת הCORE 2 DUO ליקרה יותר כי כמות המגה הרצים בסדרה זו נמוכה בהרבה מבפנטיום D?? תודה.

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by ofsher,

מתי יהיה אפשר לקנות ולקבל את הקונרו? והאם זה ישפיע על איזשהו מחיר של משהו (חוץ מהירידת מחירים שהייתה כבר)

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by בזיק2,

היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by xbuka,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה , סרטים ואופיס כשמידי פעם אני יריץ עליו PS ו Lightroom המסך המיועד הוא dell 2412m השאלה שלי אם הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H + המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 יעשו את העבודה או שעדיף לרדת למעבד i3 ולהוסיף כרטיס מסך בינוני :s05:

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  13. שלום. אני שוקל לרכוש את הזכרון הנ"ל. מהירותו היא 800MHz לפי הבנתי. האם להימנע מרכישה של זכרון זה בשל מהירותו? האם ארגיש בהבדל בביצועי המערכת? אציין שמדובר על מחשב משרדי. תודה!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  14. Started by gilgol1,

שלום רב. אני מחפש לקנות זכרון עבור 2 מחשבים, שניהם עם הלוח X58A-UD3R, אך ל-1 מעבד i7 920 ולשני מעבד i7 960. אילו זכרונות עלי לחפש? יש דגמים מומלצים? אני פשוט לא מכיר בכלל את הסדרה הזו. קראתי בשאלות נפוצות שאפשר לרוץ גם ב-3 ערוצים וגם ב-2. מה עדיף? ומאחר ולא מוכרים קיטים של 3 יותר, זה סבבה לקנות קיט של 2 + אחד בודד? זה יעבוד טוב? אני מחפש כמה שיותר זול.. אבל שיעבדו נורמלי. תודה רבה על כל העזרה, דוד. (אגב, בדקתי באתר של ג'יגה בייט לגבי זכרונות תואמים, ומצאתי את הדגם הזול של קינגסטון, אבל רציתי לדעת אם יש זכרונות יותר מומלצים או חדשים שנמכרים היום).

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  15. שלום לכולם. כאשר אני מעוניין לעבוד עם כרטיסי זיכרון 2400MHZ ,זה אומר שאני עושה OC ללוח אם(במידה והוא תומך) למהירות זו?! ובמידה וכן מה עדיף,לוח שמהירותו לפני OC היא 1600 או 2133 או שזה בכלל לא משנה במידה ואני כבר עושה OC? במידה ואעשה OC ללוח אם,זה דורש פתרון קירור נוסף?(בהנחה שהמארז איכותי ובעל פתרונות קירור משל עצמו וכך גם לוח האם) בהנחה שלעולם לא יחוברו יותר מ2 כרטיסי מסך על לוח האם,איזה גודל צריך לחפש?(MINI ATX\ATX\FULL ATX וכו) טכנולוגיית THUNDERBOLT- הטכנולוגיה כבר כאן? יש טעם להשקיע בתמיכה לטכנולוגיה בלוח אם היום, או שמלבדו שום דבר עדיין לא מוכן לזה, או למשל המחירים כרגע מאוד מאוד יקרים?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by roi.amitay,

אני לא מצליח להבין את הקפיצה במחירים של לוחות האם אחרי 1000 ש"ח פתאום הם קופצים ל1400 ש"ח למה? למה הלוח ASUS P5K DELUXE WIFI-AP Intel® P35 Chipset LGA 775 יותר טוב מ ABIT 35P PRO ??? מה ההבדלים? האם OC באסוס יהיה טוב יותר משמעותית? האם שווה בכלל את המחיר?

17. Started by shedonz,

בוקר טוב, אני צריך עזרה ממכם איזה לוח אם עדיף בין ה -2 Gigabyte GA-X38-DS5 Intel X38 Chipset LGA 775 או Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 יש בינהם הבדל חשוב ומשפיע חוץ משהערכת שבבים שונה? ההבדל מחיר בינהם הוא 60 שקל תודה מראש! ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  18. שלום רב, אני נועם, שבוע טוב. אני מתכוון לקנות בשבועיים הקרובים חלקים למחשב חדש. הדילמה שלי היא לגבי הזיכרונות. האם כדאי לקנות DDR3 או DDR? אני שואל כי אם אני אחליט על DDR3 גם הבחירה שלי הלוח שלי תשתנה. ועוד משהו, לא בטוח שזה לכאן. איזה כרטיס/י מסך הוא המומלץ בתקציב שנע בין שלוש לשלושת אלפים וחצי ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  19. Started by the-f-master,

כרגע כל לוחות האם שתומכים במעבדי ה-45NM החדשים ובזכרונות DDR3 תומכים בקרוס פייר או רק בכרטיס מסך אחד...מתי כבר נוידיה תוציא צ'יפ סט שתומך בSLI DDR3 ו-45NM?היא מפסידה המון לקוחות ובמיוחד עכשיו כשגילינו את הטימטום של AMD ATI אני ממש לא רוצה לקנות כ"מ שלהם ובמיוחד לא קרוס פייר אז אם נוידיה הייתה מוציאה לוח אם כזה היה לו הרבה ביקוש,לא?למה לדעתכם היא מתעכבת יחסית לאינטל שהוציאה צ'יפ סט כזה לפני כ"כ הרבה זמן...

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by bg1987,

יש לי זכרון 2GB Crucial Balistix 6400 800mhz עכשיו, בדקתי את הזכרון בCPU-Z והוא כותב לי שmax bandwidth שלי הוא 400 עכשיו, לפי מה שאני מבין זה מתייחס למקל זכרון אחד, והשני גם הוא 400, אז השאלה שלי, היא האם כשכתוב 800\1066 וכל זה על הזכרונות מתכוונים לשילוב מקסימלי בין שני המקלות? או שיש לי איזה בעיה עם הזכרון?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by amitle22,

האם אפפשר לשים כרטיס ראם מחברה אחת ועוד אחד מחברה שונה לדוגמא OCZ וKINGSTON אני חייב תשובה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by bears,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by Lunatic,

טוב אז יש לי לוח אם D102GGC2 של אינטל אם שני מעבדי Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz , עכשיו השאלות שלי הם לאיזה מעבד אני יכול לשדרג ומה המקסימום ראם שאני יכול לשים(DDR2). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by sharon669,

מה הבדל בין ציפסטים 965 לבין 975 ? אני מתלבט בין הלוח הזה של אסוס : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1083& לבין הלוח הזה של גיגהבייט : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=694&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& הפרש המחירים ביניהם הוא כ 200 ש"ח אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני !! תודה

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by israelolcha,

אני מתלבט בין 3 לוחות אם, מבקש את דעתכם בנושא: GIGABYTE GA965P-DS3 Rev 3.3 ASUS P5B ABit AB9 Pro תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.