מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מאחר והתקציב שלי בקנטים, אני נאלץ להצתמצם ללוח אם במחיר מיניאטורי. GIGABYTE GA-8I945GZME-RH Asus P5L-MX GIGABYTE GA-945PL-S3 מה ההבדל בין השלושה? מה הטוב מבניהם? והאם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בגודל המחיר שלהם? מחירו של ה945P S3 עולה על שלושתם, מה הסיבה לכך? תודה מראש, עידן.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי לוח אם ומעבד וזכרונות חדשים 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8S655TX Ultra (SIS655TX) - ATX INTEL Pentium 4 - 2.6 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL התקנתי אותם לבדי והכל טוב ויפה (כמובן שהתקנתי מחדש את XP ואת כל הדרברים שצריך ) הבעייה היא די מוזרה וגם מעצבנת כי היא מתרחשת באופן רנדומלי לחלוטין - כלומר אני לא יכול לדעת מתי היא תקרה. (יש לציין שהבעייה לא קרתה עם החומרה הישנה שלי בכלל ! ) זה קורה סתם לא משנה מה אני עושה, פתאום נהיה BSOD (מסך כחול) וההארד דיסק נכבה (אני שומע אותו נכבה) וכתוב לי "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" ועוד כמה דברים למטה. אני לא יכול לקחת את המחשב לטכנאי כי יש היסתברות גבוהה שהתקלה לא תתרחש ואז סתם הל…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
פתחתי נושא בקשר ל3 חלקים שאני רוצה לקנות אז אחראי הפורום המליץ לי על: AMD X2 38002 2GB 667MHZ DDR2 ולוח אם NFORCE 550 עכשיו אני לא מכיר את הלוח אם הזה הוא טוב בכלל .. ? אן לא אז מה אתם ממלצים אני צריך שסך הכל 3 החלקים יעלו 2500 שקל .. ! לוח אם זיכרון ומעבד .. !
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הלוח אם שלי התקלקל ואני צריך לקנות חדש. השאלה שלי היא האם יש לוח אם שיחזיק את המפרט הנוכחי שלי ויחד עם זאת גם יהיה מוכן לשידרוגים לtop של החומרה היום? במידה ולא, איזה לוח אם יחזיק לי את המפרט, יהיה הכי זול ובלי הכנה לשידרוגים עתידיים?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הרצתי CPU-Z ישר לאחר סיום ההתקנה של המחשב שלי ואני מקבל VCORE של 1.45v - נדמה לי שזה קצת גבוה או שזה המתח הסטנדרטי? מישהו יודע עד לאיזה מתח המעבד הזה מסוגל? צילום מסך מצורף תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ראיתי שבזמן האחרון יש ירידת מחירים במעבדים Dual Core של אינטל ואני רוצה לדעת מה המחירים עכשיו למעבדים (אני רוצה לדעת מה יהיה המחירים כנראה בישראל לא בדולרים) והאם יהיה שוב ירידה במחירים של בקרוב (לא אמור להיות ירידה ב23 ביוני) ומישהו בבקשה מוכן להסביר לי מה זה EOL ! והאם לא כדאי לי לקנות עכשיו מעבד אינטל 930D בגלל שיש סוג כלשהו של בעיה איתם או משהו כזסה או שזה כבר תוקן (לפי הכתבה הזאת : http://hwzone.co.il/news/1141322888/57880/) לא הבנתי בדיוק האם יש לה בעיות בחום או משהו כזה ? אני צריך לדעת אם לקנות עכשיו!!! מעבד D930 או שלא כדאי לי ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חברה אני קניתי את הלוח של אסוס ?P5W DH Deluxe s775 Conroe ואני הזמנתי את המעבד e6300 ועכשיו המוכר בחנות אמר לי שאם אני רוצה מחשב למשחקים אז עדיף זיכרון של 533 מאשר 667 בגלל התיזמונים והבאס משהוא כזה. זה נכון או שעדיף 667. אגב הזיכרונות של twinmos .
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תוכנה שתראה לי איזה חברה הזיכרון שלי
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מהו הלוח הטוב ביותר לOC היום בתקציב הנל? אין עדיפות לחברה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם הוא מראה לי שקיימים שלושתם?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ראיתי באתר של GIGABYTE שללוח הזה, ובכלל לעוד לוחות, יש כל מיני גרסאות (rev 1.0, rev2.0, rev3.3 וכ'ו). מישהו יודע מה זה הגרסאות האלה, ואיך אני יודע איזה גירסה אני מקבל? (אני מתכוון לקנות לוח כזה, ומשיטוט בחנויות באינטרנט ראיתי שלא מציינים גירסה) עריכה: ניסיתי למצוא את התשובה באתר של GIGA BYTE ולא הצלחתי, כי יש להם קצת בעיות באתר (והוא גם בקושי זז) , לכן שלחתי את השאלה. אבל עכשיו כבר הצלחתי למצוא את התשובה באתר שלהם, אז אם זה מעניין מישהו, שיגיב. תודה בכל מקרה למי שאולי ניסה לעזור...
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, יש לי שאלה של מתחילים ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין קצת יותר. האם לוחות אם או מעבדים שונים עובדים יותר טוב עם זכרונות מסוג מסוים או מפרט מסוים? אם כן, יש לי לוח אם של Gigabyte GA965P DS3 ומעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz אפשר לדעת מזה איזה סוג זכרון יהיה הכי יעיל עם השילוב הזה?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כרגע יש לי (DDR 512MB (256X2 DC ואני מעוניין גם להחליף לDDR2 וגם להוסיף. לוח האם הוא MS-7058 וזה מה שמצאתי באתר היצרן: Main Memory • Supports two DDR1 SDRAM & two DDR2 SDRAM memory modules. • Supports up to 2GB memory size. • Supports Dual channel DDR1 & DDR2 memory architecture. • Supports DDR2 533/400MHz and up. אם אני מבין נכון יש לי אפשרות לשים עד 2GB זיכרון. אם הבנתי נכון מהFAQ א"א להשתמש בDDR ובDDR2 ביחד ככה שהזכרון שיש לי עכשיו הוא חסר תועלת. א. מה המהירות המקסימלית שנתמכת בלוח האם 533? ב. על איזה זיכרון אתם ממליצים סטיק אחד או DC? ג. אשמח לקבל המלצות ספציפיות (אם אפשר מחנות מהמרכז כי אני הולך לקנות בעצמי ולא מחכה למשלוח). תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם כן אז איפה? תראו מה עשו לו זה קטלךני ביותר http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לעשות VMOD למעבד ככה שינתן 1.5V... קראתי את זה: http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/voltmods/130/2 בעיון רב..והבנתי הכל איך לעשות...רק אני לא מצליח לאתר את המקום הזה על הלוח עוד שאלה...עם מה אני עושה את המוד??..איזה חומר מקשר את הVID4??
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כרגע כל לוחות האם שתומכים במעבדי ה-45NM החדשים ובזכרונות DDR3 תומכים בקרוס פייר או רק בכרטיס מסך אחד...מתי כבר נוידיה תוציא צ'יפ סט שתומך בSLI DDR3 ו-45NM?היא מפסידה המון לקוחות ובמיוחד עכשיו כשגילינו את הטימטום של AMD ATI אני ממש לא רוצה לקנות כ"מ שלהם ובמיוחד לא קרוס פייר אז אם נוידיה הייתה מוציאה לוח אם כזה היה לו הרבה ביקוש,לא?למה לדעתכם היא מתעכבת יחסית לאינטל שהוציאה צ'יפ סט כזה לפני כ"כ הרבה זמן...
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שורת הגדרה בביוס קיים בחלק מלוחות אסוס VID CMOS צרפתי תמונה מה משנה המספר אם משנים אותו לנתון אחר במקרה כאן הוא 45 דבר נוסף לא קשור לנושא הזה ,,,, זה פנייה לצוות הניהול באתר ,נסיתי ליצור קשר לניהול האתר או אחראי אבל אין אפשרות זה מקפיץ כל הזמן לדף ראשי,,,,,,,,בעניין הגלישה באתר זה מאוד איטי ועד שניפתח כל דבר לוקח זמן רב ....מה שלא היה לפני שינוי האתר לא מזמן ,אנה שפרו או בידקו זאת בדקתי זאת ממספר מקומות במחשבים שונים וזה מאוד איטי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD Athlon 1.4 GA-7DXR 256MB DDR CL2.5 Radeon 9800SE (Omega drivers) שמתי לב שבזמן משחקים יש איטיות וההארד דיסק חושב... עוד זכרון יפתור את זה או שזה כבר סוס מת? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איזה שהן המלצות??? איפה שלא קראתי אתרים בעברית /אנגלית ממש כיסחו אותו ל AMD ATLON 64
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רניתי מחשב חדש וקבלתי אותו היום הלוח אם הוא-Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard עכשיו אני מחפש את הדרייברים (של כול הניתונים) כי יש לי בעיה עם הדיסק שהוא נתקע לי כול הזמן אז בבקשה בבקשה עם מישהו יכול להגיד לי היכן אני מוריד אותם את ההתקנה? בבקשה ותודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
במשחקים חדשים וריבוי משימות,מה עדיף? (עם 4850)
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
ה ASUS a7v333 שלי כנראה מת מחפש לו מחליף ראוי מוכן לתרום בתמורה את הלוח הישן :> וגם שני מחשבי 486 עם פוטנציאל לשקם אחד מהם
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מצאתי בפנדה לוח אם של ASROCK בעל חריץ PCIX וגם חריץ AGP...בדקתי באתר שלהם וראיתי שהוא תומך רק בחלק מכרטיסי הPCIX ...חיפשתי אם יש כרטיסי AGP שהוא לא תומך ולא רשום על זה כלום... מכאן אני שואל...האם הוא יתמוך בGF5200 AGP? האתר - http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני צריך 2 סטיקים של 1024 איזה CL לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-