מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה, יש לי וויכוח עם כמה אנשים (שאני לא אגיד את שמם בשביל לא להביץ אותם יותר מדי) על לוחות לקונרו. הם טוענים שאין שום הבדל, זה או אחר, בין ה DFI INFINITY 975X/G לבין הAsrock Conroe Xfire אתם יכולים בבקשה להגיד איזה לוח עדיף (בלי להתייחס בכלל למחיר, כי כתבו לי דברים כמו "אתה פשוט לא מוכן להודות ששילמת הרבה יותר בשבי לאותה תמורה") ומה הייתרונות והחסרונות של כל לוח?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
קיבלתי את האטלון 3800+ שקניתי וראיתי שבצד של המעבד איפה ששמים את המשחה התרמית יש מדבקה של memory (החברה שממנה קניתי את המעבד). רציתי לדעת אם זה לא מסוכן שהמדבקה שם. זה ישפיע על המעלות של המעבד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי מה הסיכון ששתי הלוחת ידפקו?? http://hwzone.co.il/guides/biosupdate/5/ יש לי שתי לוחות עם ביוס לא תקין ואני רוצה לתקן אבל אני פוחד שגם השלישי יהרס לי.... מה הם הדרכים הכי בטוחות?? אניה עזרו לי... :'(
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש להחליף את לוח האם הישן שלי (MSI KT3-Ultra ARU) עקב 'ברוגז' בינו ובין כרטיס המסך החדש שלי (Gigabyte Radeon 9600 Pro) - יש המון בעיות במשחקים ואני מאמין שזה בגלל שחסר ללוח AGP 8x. אחרי הרבה קריאה בנושא (ותקציב של כ 400 ש"ח) הלכתי לכיוון ה nForce2 400/ Ultra 400. התבייתי על דגם EP-8RDA3i של Epox או דגם GA-7N400L1 של Gigabyte - הבעיה היא שבשניהם מצויין שהם תומכים ב AGP 3.0 ורק בכרטיסי מסך 1.5v, כשלמיטב הבנתי הכרטיסים החדשים עובדים ב AGP 8x ב 0.8v - ובקיצור, התבלבלתי! הסיבה היחידה שאני מחליף MB היא AGP 8x ואני לא רוצה להידפק גם עם החדש - אז אודה לעזרתכם ולהנחייתכם. הרבה תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המעבד הזה:AMD Athlon XP 2200Plus? נגיד והייתם צריכים להשוות אותו לפנטיום לאיזה הווא הכי דומה?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי לפעמים מסכים כחולים סתם ככה בעבודה במחשב ואני חושב שזה בא מהזיכרונות , יש מצב צריך לעלות להם מתח ?? יכול להיות שזה הבעיה ??? הנה תמונה של המסך הכחול http://img513.imageshack.us/my.php?image=p1010147pp2.jpg אם אני יעלה מתח לזיכרונות (המחשב בחתימה) אז זה לא יפגע לי במערכת כאילו לעלות טיפה.. ? ( וחשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC לא למעבד או לזיכרונות פשוט אולי זה הבעיה שחסר מתח לזיכרונות ובגלל זה זה עושה לי מסכים כחולים) המתח סטוק של הזיכרונות זה 1.9~1.8 ואם ויצא שזה הבעיה.. מישהו יכול להגיד לי בערך איפה נמצאת האפשרות הזאת לעלות ת'מתח לזיכרונות. ???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי אינטל פרסמה שמעבדי ה XEON הם לשרתים, ויש אחד שהוא לגיימרים (שעולה 999$). מה זה משנה אם הם לשרתים? יש להם גם סוקט 775 והלוח שלי תומך ב-45NM הם אמורים לעבוד, לא? זה סתם תרגיל שיווקי???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שתומך במעבדי אינטל פנטיום 4 (שיתאים למעבד Intel P4 541) שיתמוך בDDR2, בזיכרון של 667MHz ושיהיה לו כרטיס קול ורשת OB לא יקר מדי...הוא לא הולך לשמש לשום דבר כבד וגדול מדי
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ביקורת יפה על הCHIPSET החדש של ATI : http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2891 כצפוי - זה כל כך מוזר ש-AMD מוציא לוח שמתאים למעבדי אינטל בואו נקווה שהמאבק בשוק הצ'יפסטים יגרור ירידות מחירים וכולנו נרוויח
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הדגמים יקראו X38 Diamond, X38 Platinum נא לא להתייחס ל-Diamond בתמונה הבאה, זה מתערוכת compotex, זה יהיה ה-Platinum של החברה. התמונה הראשונה למעלה זה ה-Diamond הרישמי. MSI תשחרר איתם גם באנדל מכובד..
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח עוד דיון אבל רק עכשיו שמתי לבעיה הזאתי. יש לי מעבד AMD athlon 64bit 3200+ venice core אבל כשאני בודק במאפיינים של המחשב שלי הוא כותב לי: AMD athlon 64bit 3200+ venice core 2000GHZ למה זה 2000GHZ ולא 3200?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי כזה מתאם לפנטיום 2, יותר נכון סלרון 366MHZ http://home.san.rr.com/damn/slot1/card.jpg ורציתי לשאול, אם אני קונה מעבד פנטיום 3 1000MHZ הוא יתמוך בו? כי יש לי לוח לסלוט 1 והמעבד הוא סוקט 370 ועוד משהו האם זה כזה מעבד של סוקט 370? כי מה שיש לי על המתאם הוא לא הירוק הזה, משהו ישן לא יודע מה זה PPGA ו 2 וכל אלה אז תעזרו לי ו 200 שקל לפנטיום 3 1000MHZ (מעבד) זה נשמע לכם זול? כי אני חושש נראה לי שזה זול מדי
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני די סגור על המפרט. ההתלבטות העיקרית שלי היא לוח האם, לפני חצי שנה די ננעלתי על ה p5w deluxe. והיום אני רואה שכמעט לא מתייחסים אליו. אשמח אם מישהו יתן חו"ד עליו וימליץ (או לא) המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים ולשימוש ביתי. מתכנן בעתיד oc תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש הבדל בין GIGABYTE K8NS ל- Chaintech SK8T800 ?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מחשב חדש AMD 3000 על לוח אם DFI - LAN PARTY UT NF4-D והמאורר של המעבד עובד ומפסיק לפרקים של 2 שניות בערך חשבתי שזה יכול להיות כי הוא יודע מתי המעבד חם ומתי לא אבל אני לא בטוח יכול להיות שזה תקלה וגם אם זה לא תקלה אז לא עדיף שהמאורר יעבוד כל הזמן כי סתם נראה לי לא טוב למאורר לעבוד ולהפסיק כל שניה (הקרור המקורי שבא עם הלוח אם או המעבד)
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב חוזר ההענות לנושא הקודם אני אנסח מחדש ואוסיף אתמפרט המחשב, אולי עכשיו תיהיה הענות, תודה. אז ככה חבר שלי ביקש מימני לבנות לו מפרט למחשב בתקציב של עד 2.5K. ביקשתי עזרה במפרטי מחשב הם עזרו לי מאוד והפנו אותי לכאן בכדי לקבל יעוץ לגבי לוח אם. הלוח אם שהמליצו לי שם זה Asus M2N-VM DVI ויש לו כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, חבר שלי לא צריך כרטיס מסך מובנה. לכן הנני מצרף את מפרט המחשב ותייעצו לי בבקשה איזה לוח אם כדי לי להמליץ לו אך עדיין שלא יחרוג מהתקציב של 2.5K. מפרט: http://tms.co.il/preview/spec/ktl3xgmu[br][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:25:41 מה דעתכם על הלוח אם הזה Gigabyte M52S-S3P AM2 למפרט שהצגתי למעלה. בנוסף רציתי לדעת אם שתיהם באים עם כרטיס רשת מוב…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהזיכרון שלי Mushkin 256MB PC3200 Green וכשהתקשרתי לפנדה להזמין עוד אחד כזה, אבל הם אמרו לי שהוא כבר לא במלאי. השאלות שלי: האם אני יכול שיהיה לי DUAL CHANEL עם זיכרון שונה מהזיכרון הזה. איזה זיכרון מומלץ במקרה הזה. אם תרצו פרטים כמו תיזמונים, מעבד (אינטל 2.4C), לוח אם (ALBETRON אני יכול לברר דגם אם זה חשוב) או פרטים נוספים, תגידו לי. תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מדובר בזיכרון ,1G אחדDDR SDRAM של סמסונג שהורכב על סלוט אחד במקום זיכרון של 256 עקב שידרוג . הלוח אם הוא אסרוק -לפי אוורסט הוסבר שהלוח תומך בס עד 400 מגה לפני כן ה256זיכרון עם ממהירות בס 133 זה אצל חבר שלי ואני המלצתי לו כי הוא התעניין אז לכן אני לא זוכר בעפ את מספר הלוח . הלוח שלו תומך בין 133 עד 400 בס. כרגע יש רק 1G במחשב . מה אתם אומרים מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
התחדשתי במחשב : E6420 + AC 7 FREEZER OCZ 2048 DDR 2 WD 500GB SATA2 LG SATA DVDRW TT SOPRANO WITH ENERMAX NOISETAKER 420W והלוח הנוכחי הוא ASUS P5B-VMSE יש לי אופציה להחליף ללוח ASUS P5B מי מהם יותר טוב והאם שווה? ובמידה והחלפתי לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש או פשוט דרייברים? ואם אפשר המלצה לUPS עד 500ש"ח שיחזיק ת'מחשב ומסך תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש לוח אם אינטל טוב הכולל כרטיס מסך OB טוב ( כמו NFORCE2 ) 865PE כולל הכל: DUALDDR, RAID, SATA, X8, 5.1, G-LAN, FIREWIRE, PAT
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
א. מה הכוונה cl בזכרונות? ב. אני מחפש זיכרון למחשב(1gb) בלי להשקיע יותר מידי כסף. מה שמצאתי היה זה Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זה שווה? והאם זה יתאים ללוח אם שלי? ולזכרונות שכבר יש לי? תודה רבה... דו"ח לוח אם: Motherboard -------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 02/13/2003-P4M266A-8235-6A6LWPRDC-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bu…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
[צונזר] אין אפשרות לפרסם בפורומים ובישביל זה בדיוק יש את מדור יד שנייה TradeZone. (כן, גם אם אתה מחפש לקנות ולא למכור) ננעל.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ולכמה זמן הוא יחזיק עם OC ל... נגיד 4000 ? והאם הוא ייתן ביצועים במשחקים כמו P4 או יותר או פחות?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
Field Value Memory Module Properties Error Detection Method None Memory Speed PC3200 (200 MHz) Memory Type DDR SDRAM Module Name Hyundai HYMD564 646CP8JD43 Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Module Voltage SSTL 2.5 Module Width 64 bit Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Serial Number 04FF8039h Memory Timings @ 133 MHz 2.0-2-2-6 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Auto-Precharge Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Supported Buffered DQMB Inputs Not Supported Differential Clock Input Supported Early RAS# Precharge Not Supported On-Card PLL (Clock) No…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי 506 למעבד חזק יותר. המערכת עצמה מבוססת על לוח אם של אינטל ממש הכי פשוט שיש D101GGC. הזכרונות הם DDR רגילים. אני רוצה להחליף את המעבד לדואל קור מסידרת ה2XXX או 4XXX אבל אני מפחד שאולי הם לא יעבדו טוב במערכת הנוכחית שלי (בשילוב עם דידיאר ולא דידיאר2). אופציה 2 היא פנטיום 4 3400 561. אשמח אם תגידו לי מה עדיף ומה ייתן ביצועים יותר טובים. אוברקלוק היא אופציה בעתיד אבל בעצם מי יודע מה יהיה עד אז.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-