עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ולא צריך כרטיס מסך מובנה...

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  2. שלום קיבלתי המון מפרטים למחשב חדש וכל מפרט שונה לחלוטין מהקודם כך שקצת הלכתי לאיבוד השאלה שלי היא איך אני יודע להתאים בין לוח אם למעבד ומה אני באמת צריך???? אני גרפיקאי 3D על סטודיו מקס9 ואפטר אפקטס ואני רוצה על המחשב שלי את אופציית הרייד 0 לרינדורים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by Shashay,

איך אני בודק מה הדגם המדויק של הזיכרון שלי במחשב?...אני יודע רק לפי everest שיש לי 1 ג'יגה(מחולק ל2 של 512)במהירות של 667mhz אבל לא מצאתי איפה אני יכול לדעת בדיוק את הדגם....?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by tgen,

יש לי 2 שאלות: 1. אם אני מחבר את חיבורי ה-USB הקדמיים של המארז ללוח אם בצורה הפוכה או לא נכונה זה יכול לגרום לנזק לכל מה שיתחבר אליו או שהמשחב פשוט לא יקלוט אותו? 2. מישהו יודע אם יש אתר שמכיל תמונות של כל סוגי המעבדים, לוחות האם וכל סוגי הכרטיסים למחשב מהישנים ביותר עד החדשים ביותר?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם מעבד וזיכרון 512 מגה מה אפשר להכניס במחיר של נגיד עד 700 שח ??? : תודה לכולם ! אפשרי גם הצעות ליד שנייה !

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by Vortex,

איכותיים? ג'נריים? תודה..

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. איך המעבדים עם הליבה המשולשת? AM2 8450 X3

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by Rיה,

מה ההבדל בין ה-3000 ל-3200 של amd athlon s-939 כי אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואין להם 3200 אני רוצה לדעת אם אני יתפשר על ה3000 תודה...

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by Lirux,

הלוח הזה: ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775 יקבל ddr2 800 מגה הרץ עם מעבד e6400?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by asaf556,

קניתי את הזכרון הנל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=34 האם הוא איכותי וטוב?

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  11. ברצוני לקנות מחשב חדש עכשיו שמת לב שישנם זכרונות 1024 (לא 512 X2 ) שעולים פחות מחצי של זכרונות 2048 (1024 X2 ) ולכן רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את שני הזכרונות של ה1024 הנ"ל ביחד? שאלה שניה: האם זכרונות 1024 שבאים בסט (512X2 ) תופסים סלוט זכרון אחד? נ.ב אם מישהו לא הבין ברצוני ליצור 2048 זכרון משני זכרונות שאינם באים ביחד, (הזכרונות הן אותו דבר בדיק תדרים שווים וכו')

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by Yosi199,

שלום חברה אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי 506 למעבד חזק יותר. המערכת עצמה מבוססת על לוח אם של אינטל ממש הכי פשוט שיש D101GGC. הזכרונות הם DDR רגילים. אני רוצה להחליף את המעבד לדואל קור מסידרת ה2XXX או 4XXX אבל אני מפחד שאולי הם לא יעבדו טוב במערכת הנוכחית שלי (בשילוב עם דידיאר ולא דידיאר2). אופציה 2 היא פנטיום 4 3400 561. אשמח אם תגידו לי מה עדיף ומה ייתן ביצועים יותר טובים. אוברקלוק היא אופציה בעתיד אבל בעצם מי יודע מה יהיה עד אז.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  13. השוואה ממצה ואמינה כמה שיותר השוואות יותר טוב תודה.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by comandobx,

שלום חבר אמר לי שכדי שאני יוכל לראות הבדל בFPS של crossfire אני צריך או מעבד של I7 או Q9550. זה נכון? המסך הנוכחי שלי הוא 24 אינץ כלומר 1920X1200. כרטיסי מסך 2X ATI 4980.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by _idank_,

איזה לוח אם הכי טוב במחירים של Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard או שהלוח הזה הכי טוב? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  16. אז שוב אני באותה התלבטות, האם להחליף את הP5N-D בStriker II Formula תמורת תוספת של 600 ש"ח קראתי בפורומים בחו"ל ולא חסרים לכלוכים על אסוס, לדוגמא בעיות בביוס שמצריכות עדכונים ובעיות דרייברים למיניהם, בעיות עם הQuadים, למשל יצאו בטענה שהStriker Extreme לא אוהב מרובעי ליבה וצריך לשבת טוב על הלוח עם עדכונים וכל מיני חרטות בשביל שיעבוד כמו שצריך וכולם ממליצים על הEVGA מבחינת הצ'יפסט של ה780I אז מה אתם אומרים, סתם זיבולים כי אסוס מעדה קצת פה ושם ולא צריך להכליל את כל הלוחות? יש למישהו מידע ספציפי בנוגע ללוחות הנ"ל לגבי ביצועים(גם OC), אמינות בעיקר, ביוס-דרייברים וכו'? פשוט אין לי כל כך זמן להחליט עם איזה לוח להשאר, יש לי זמן עד יום ראשון ואני כבר מת מת מת ללוח שלי!!! ואני…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by stam_1,

שלום מה מעבד יותר חזק מבין המעבדים הללו: מעבד AMD ATHLON II 245 מול E6300 של INTEL

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by gnk,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם 939 ללא SLI שתומך ב-|SATA2 בתקציב של עד 750-800 שקל יכולות OC טובות יתקבלו בברכה....... תודה,

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Gigabyte GA-965P-DS3 Gigabyte GA-965P-S3 Gigabyte 81965P-DS3 מה ההבדל ביניהם? תודה!

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

המפרט שלי הוא: AMD Athlon 1.4 GA-7DXR 256MB DDR CL2.5 Radeon 9800SE (Omega drivers) שמתי לב שבזמן משחקים יש איטיות וההארד דיסק חושב... עוד זכרון יפתור את זה או שזה כבר סוס מת? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by idodos,

יש לי לוח gigabye ga-k8nf-9 socket 939 amd משום מה באופציות של הלוח לא מופיע לי load fail-safe settings הביוס הוא award bios סתם בלי קשר אולי באמת לא מופיעים בלוחות שלי האפשרות הזאת אבל עם הלוח הגיע דיסק שיש בוא תוכנה שמעדכנת אוטומטי את הביוס ... כרגע לא שמתי לב לשום בעיה שיש ... אז האם כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה או שאם הכל עובד טוב להשאיר ככה ?

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by בזיק2,

היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by Speed Demon,

היי אנשים. קניתי אתמול מחשב,הרכבתי אותו והכל הלך טוב ויפה. הגעתי לנקודה שאני צריך לחבר את ה-Firewire שעל המארז סופראנו שלי ללוח האם,וכתוב בהוראות שאני צריך למצוא משהו כמו IEEE1394 בלוח האם שלי ואין לי מושג מה זה ובמה מדובר בכלל? האם קיימת האפשרות שזאת רק אופציה ושלא לכל לוח אם יש את זה? הלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-S3 rev. 3.3. ועוד שאלה קטנה,שמתי לב שצריך לחבר בין כונן הדיסקים ללוח האם כבל סאונד כלשהו,ואין לי אותו בקומפלקט,חבר אמר שזה מיותר ושאצלו אין אותו ואין שום הבדל והכל עובד. תסבירו לי בבקשה מהו צפקידו של הכבל הזה והאם הוא הכרחי או משנה משהו אם מחברים אותו?(במחשב שאני כותב ממנו כרגע יש את הקבל הזה ב-2 הכוננים).

24. Started by SharonSx,

אז ככה, אני צריך זכרון DDRII 533 512MB שיצטרף לזכרון אחר של AENEON שהוא גם DDRII 533 512MB וששניהם יעבדו בדואל צ'אנל.. על מה אתם ממליצים? תודה מראש, עריכה: לא לOC!!!

• 11 תגובות
    • 549 צפיות
  25. כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים