עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alone66,

1. על ההגדרות השונות של הביוס ( רצוי בעברית) 2. על הרגיסטרי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by ndv,

Asrock 775DUAL880-PRO נכנסתי לאתר שלהם באינטרנט: http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm וראיתי שכתוב שם :PCI Express Graphics and AGP interface to adopt both PCI Express and AGP Display card AGP - זאת אומרת אני יכול לחבר ללוח הזה את הכרטיס מסך הקודם שלי (חיבור AGP X4) ואז בהמשך לשדרג את הכרטיס מסך שלי? ועוד שאלה : Hybrid Booster - ASRock Safe Overclocking Technology זאת אומרת אני אוכל לעשות לו אוברקלוק בעתיד?

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by levimadman,

יש לי שאלה כללית בנוגע למהירויות זיכרון. מה בעצם ההבדל העקרוני בין 800MHZ לבין 1000MHZ לדוגמא? כלומר, אני לא מדבר על זה שאני מתכנן OC או לא מתכנן OC, בעצם מה שאני שואל זה האם יהיה הבדל משמעותי בין שניהם(כמובן עם לוחות תואמים) בעבודה שוטפת(כולל משחקים כבדים). למה עדיף לי לקנות 800 על פני 1000 וההפך?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  4. שלום רב, אני חדש בפורום אז תסלחו לי אם חסר איזה משהו. לאחרונה משחקים כבר לא רצים לי כמו שצריך על המחשב אפילו כאשר הגדרות הגרפיקה נמוכות (מה שבכל אופן אני מעדיף שלא לעשות). מפרט המחשב שלי כיום: לוח אם - ASUS M2N-E socket AM2 מעבד - athlon 64x2 4400 2.3ghz כרטיס מסך - ATI RADEON HD 4890 עם 1GB (שלפי מה שהבנתי כרטיס על הכיפאק) 2GB RAM ההתלבטות המשמעותית היא בין המעבדים. חשבתי על מעבד PHENOM IIX4 955 3.2 BE. אבל כמה אנשים הציעו לי לקחת i3. השאלה שלי היא במסגרת תקציב של כ-1000 שקל ושדרוג של המעבד לוח האם כך שיתאים למעבד וזיכרונות חדשים 4GB מהי הבחירה היותר מוצלחת כאשר הדגש הוא על גרפיקת משחק. * אני נשאר עם כרטיס המסך הנוכחי שלי. תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  5. שלום לכולם, כרגע יש לי במערכת1 GB זכרון בתצורה של 512 2X הזכרונות הם של קינטגסטון במהירות 667 ועובדים בתצורה של DC השימושים שלי במחשב הם, אינטרנט, קצת משחקים וMATLAB (בשביל פרוייקט הסיום שלי) מערכת ההפעלה שלי היא WIN XP רגילה, לכן לפי מה שהבנתי סף הזכרון שלה הוא בערך 3 GB החלטתי לאחרונה שאני רוצה להרחיב את הזכרון וכאן התחילה ההתלבטות לאור הפרש המחירים הנמוך בין זכרון של 512 ל 1024 חשבתי לקנות שני צ'יפים של 1 GB ולהוסיף אותם ,ככה שסך הכל יהיה לי 3 GB שזה גם ככה הסף של מערכת ההפעלה. אך האם שני סטים בגדלים שונים יעבדו טוב ביחד ? או שעדיף להגדיל פשוט עם עוד סט זהה רק ל 2 GB ? כמו כן, עד כמה מורגש ההבדל בביצועים בין זכרון במהירות 800 לזכרון במהירות 667 ? כי חשבתי אולי פשו…

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by badtoyboy,

הלוח : ABIT AB9. זה ציפסט 965P אז אמור להיות טוב לא? איזה דגמים אחרים שי שמתחרים נגדו ובמה הם עדיפים/לא עדיפים? האם הוא בכלל מומלץ. בכל מקרה אני בעצם מחפש לוח ולשים עליו PD915, ואז בקיץ או מתישהו לשדרג ל CONROE... האם ה PD915 הוא צורך רהבה חשמל? ביחס ל 800 ? ועוד שאלה קטנה - ה 7100GS מוציא בערך 1300+- ב 3DMARK 05 נכון? אז הוא יותר טוב מה 6150 המובנה של NVIDIA ?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by עילאי,

שלום רב מעוניין במידע למעבד מחברת PQI האם תומך באינטל? בברכה שנה טובה ,חג שמח וגמר חתימה טובה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by alex15,

אני רוצה לדעת אם המעבד הזה מתאים למשחקים כבדים או לא ...וגם אם ה E8400 מתאים למשחקים כבדים וחדשיים אז הוא גם מתאים להפעיל תוכנות כמו ה SABABADC ותוכנות שלוקחות את כל המעבד איתן ..בלי שום בעיה .....או ש לא רק רק הגרפיקה חזק בה הINTEL Q6600??? ??? גם התוכנות כמו ה SABABADC

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. Started by koby058,

מהו החום הממוצע למעבדי אתלון 64 ביט? גם במנוחה וגם בעבודה ???

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. איזה לוח אם בסכום של עד 800 ש"ח הכי טוב ומשתלם למעבד am2??? ללא מטרות oc בכלל בקיצור שיהיה לוח אם שינצל הכי הרבה שאפשר בתקציב הנתון את המערכת: הייעוד משחקים כבדים מעבד: 4200*2 am2 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1270 ש"ח מנועה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800XT 512mb GDDR III 1990 ש"ח -נועה דיסק קשיח- HITACHI T7K250 160GB 7200RPM 360-ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -180 ש"ח-ספיד מארז- Sunbeam Transformer blue 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 500 ש"ח נועה

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by udi,

שלום שאלתי היא האם באמת המעבד הזה קיים מהחברת AMD עצמה או שהחנות פשוט עשתה אוברקלוק למעבד והחזירה אותו לקופסה כל החנויות שראיתי המעבד 3200+ רץ על 1600FSB גם בחנות זו יש את המעבד הרגיל ומה היתרונות של המעבד הזה שרץ ב2000 על זה שרץ 1600 לינק : http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_32&products_id=2552 { הלינק הוא כדי להראות את המעבד בלבד ולא לפרסם את החנות }

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  12. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי טווין מוס 3200 512 ממנו. אני רוצה וצריך יותר,למכור אותו ולקנות חדש יותר טוב או להוסיף? יש לציין שאני אעשה אובר קלוק בעתיד כי המעבד שלי הוא 2400C

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  13. שלום, קיבלתי היום לוח mATX מבוסס NF2 תוצרת Albatron,דגם KM18G Pro,הלוח הותקן עם דיסק קשיח חדש,ובעת ההפעלה הראשונית אני מגיע למסך שבו רשום nVidia Boot Agent,לאחר מכן רשום Boot from CD,ואז הוא רושם שמבחן המדיה נכשל,ושצריך לבדוק את הכבל... לאחר כמה שניות הוא רושם שצריך להכניס את דיסק הבוט וללחוץ Enter,מה שמחזיר אותי לאותה נקודה. עזרה plz... תודה מראש. *הדיסק הקשיח תקין.

14. Started by SandLegion,

יופי לי, מאז שהורדתי כמה תוכנות לשיפור ה-256MB (עד שאקנה צ'יפ חדש) שיניתי הגדרות מסויימות ועכשיו המחשב שלי הכי איטי שראיתי אי פעם! נראה לי קראו לתוכנה cacheman ו-ramspeeder. קיצר, איך אני מחזיר את המחשב לדיפולט? (ובלי להזכיר את ה-F WORD) תודה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

יש לי לוח אם חדש של ABIT - IS7-E VER1.2 הוא הגיע עם ביוס מגרסא 1.6 (15.8.2003), האם לעדכן את הביוס לגרסאה 1.7 (4.11.2003). האם יש סיכוי שזה יעדכן לי את הקריאה של הטמפ של המעבד (כי כרגע הוא רץ לי בין 40 ל60 במצב IDLE סתם) האם מישהו עדכן ביוס של ABIT IS7? http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=BIOS תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. Started by Pundag,

יש לי זיכרון 256DDR במהירות 400MHZ האם אני יכול להוסיף עוד 512 במהירות 500MHZ ? ומה אתם חושבים על המעבד של ינטל 915 p5gd1 ו p5gd2 ? תודה לכול העונים.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  17. אז כמו שכולם יודעים מעבדים לא אמורים לעבדו את ה 70 מעלות (פחות? יותר?) אבל מעבדים של כרטיסי מסך יכולים להגיע ל 70 אפילו בלי להתאמץ וגם לעבוד ב 100 מעלות בלי בעיה. למה מעבדים רגילים לא יכולים לעמוד בכזה חום? וגם המעבדים של הכרטיסי מסך הם הרבה יותר דקים למה? ולה המעבדים של המחשב לא דקים כמו בכרטיס מסך?

18. התקנתי את הזכרונות הנ"ל : Corsair DDR Twinx 1024-3200 C2 2x512 mb 400MHZ בלוח זה: ASUS P4P800 DeLuxe HT 2.8 MHz לפי איזה תוכנה ומה התוצאה צריכה להיות כדי שאני אדע שה-DUAL CHANNEL עובד? כשאני אני מריץ cpu-z-121 הוא מראה שהזכרונות DUAL אבל ב-PERFORMANCE הוא מראה DISABLED משום מה הסנדרה לא מזהה את ה-CPU והזכרונות שלי האם אני צריך להגדיר בביוס משהו שונה מברירת מחדל?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by NI4NI,

היי אני מנסה לעשות סקר שוק לפני קניית מעבדי mobile xp (לא כל כך משנה לי אם זה 2400, 2500 או 2600) וקצת מתקשה. האם ידוע למישהו על חנויות בארץ שמחזיקות אותם חוץ מהדובים ולמיר ? האם יש בארץ את המעבדים עם 35W ? תודה נ.ב כמובן שבחו"ל ניתן להשיג בקלות, אבל לפי החישוב שלי כולל משלוח ומע"מ זה לא יוצא כדאי.

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by johnyG,

אני רואה מבצעים שונים בחנויות של ניידים עם מעבדים כפולי ליבה שנמכרים עם XP HOME EDITION. זה נראה לי מוזר. אני יודע שהגרסה הזו תומכת במעבד אחד בלבד ושהPROFESSIONAL תומך ביותר ממעבד אחד. האם אני טועה או שהמפיצים פשוט עושים צחוק מהאנשים?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  21. היי הייתי מעוניין לשרדרג את ה2 סטיקים שיש לי (כא 250 *2 = 512) לכמות הזיכרון המקסימלית.. מהי והאם יש המלצות ספציפיות ... ( לא יותר מידי יקר .. אם אפשר :-) )

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by Astrix-D,

1)הוא טוב בOC? 2)כמה BUS הוא עושה?(בערך) 3)הוא לוח טוב בכללי? 4)הוא עדיף על P5B? מצטער על ההצפה בשאלות,פשוט אני רוצה להיות בטוח בקשר לקנייה. תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by lipa,

2X256 בסכום של עד 750 ש"ח (למיפרט שלי ) תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  24. הלוח שלי הוא Asus A8N SLI Deluxe השתמשת במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan כדי לאלתר מאוורר ואני לא יודע לאן לחבר את זה בלוח אם. הנה תמונה של הלוח אם שלי: http://www.asus.com/999/images/products/375/375_l.jpg אם מישהו יוכל לסמן לי או להסביר לי לאן אני צריך לחבר את זה אני מאוד יודה לו. אלעד

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  25. יש לי 2 סטיקים 64 ו128 אם אני אשים את שניהם יהיה טוב? קראתי שהם יתנו את הביצועים הכי פחות טובים שלהם אבל מזאת אומרת? העיקר שיהיה לי כמה שיותר רם וככה לינוקס ירוץ לי

• 8 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים